Main Content:

Pagini: 1 ... 743 744 [745]

NOI CU CINE VOTAM ?

Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11160 : Aprilie 06, 2021, 21:37:49 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11161 : Aprilie 17, 2021, 15:58:42 »

Asta e bună de autocritică pentru #REZIST.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11162 : Aprilie 19, 2021, 16:21:30 »
Partidele din coaliția de guvernare fac eforturi mari ca să păstreze puterea și ca să rămînă uniți proștii cu tîmpiții.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11163 : Aprilie 20, 2021, 21:28:42 »

Am dat peste o sinteza simpla pe intelesul tuturor.
Luci Ionescu
  ·
Să zicem că corporația Apple vrea să vină în Romînia (este deja fiindcă Romînia este paradisul capitaliștilor de pretutindeni!)!
Ea va înființa SC Apple Pentru Proștii Romîni SRL și va avea sediul social într-o locație de lux din București!
Prima operațiune contabilă ce o va face, este să facă un contract de creditare cu firma mamă sau cu vreun offshore cu acționariat secret de 100 milioane de dolari.
Banii aceștia nu vor intra niciodată în Romînia dar vor fi doar pe hîrtie în bilanțul contabil!
Apoi SC Apple pentru Proștii Romîni SRL va închiria un alt spațiu pentru expunerea telefoanelor și celorlalte produse!
Chiria va fi exorbitantă, din nou într-o zonă de lux a capitalei, iar proprietarul va fi tot o corporație străină din vreun offshore.
Apoi se va apuca să cumpere publicitate și contractele vor fi tot cu companii cu acționariat străin și slugi romîni.
După cîteva luni, romînul iobag iubitor de jug străin va începe, îmbătat de iluzia vîndută de profesioniști ai manipulării, să cumpere masiv produsele SC Apple pentru Proștii Romîni SRL.
Profiturile companiei vor începe să explodeze.
Deja vor avea nevoie de mai mulți angajați.
Care ce să vezi, vor fi selectați numai și numai dintre copiii și nepoții celor care lucrează pe diverse nivele la Anaf, Ministerul Justiției, Ministerul de Interne, SRI, Diicot, DNA, mediul politic, etc.
Practic Mafia Locală devine un fel de asociat al corporațiilor străine (brațul economic al Ocupantului Străin).
Se poate spune că Mafia Locală conlucrează îndeaproape cu Mafia Internațională.
Vine sfîrșitul anului fiscal și SC Apple pentru Prostii Romîni SRL trebuie să închidă bilanțul contabil pe anul ce se termină.
Conform contractului trebuie să returneze împrumutul imaginar efectuat în primele zile de activitate.
După ce scoate tot din cont, contul e pe zero.
16 la sută din zero este tot zero.
Noul an va începe tot cu aceeași manevră care este legală întrucît Mafia Locală are grijă de proprii copii ce huzuresc prin birourile de lux ale Primăverii și Pipera.
O dată la 10 ani apare unul ca Dragnea și vrea să impoziteze corect  aceste suveici de bani negri.
Tot personalul este scos în stradă la proteste (este plătit oricum fiindcă vînzările de produse străine merg perfect la un popor prost) și pus să aprindă lumina telefoanelor în timp ce strigă Jos Dragnia! Și MuiePSD!
Corporațiile ce operează în colonia Romînia scot anual sute de miliarde de euro și controlează perfect mediul economic, politic, administrativ din Romanistan!
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11164 : Aprilie 23, 2021, 23:18:17 »

                                                                                         

Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11165 : Aprilie 27, 2021, 11:05:23 »

   Românul
https://anonimus.ro/2021/04/nicicand-lumea-politica-romaneasca-nu-a-fost-mai-penibila-mai-fara-caracter-mai-ticaloasa
Marti, 20 aprilie 2021


Nicicând lumea politică românească nu a fost mai penibilă, mai fără caracter, mai ticăloasăNicicând lumea politică românească nu a fost mai penibilă, mai fără caracter, mai ticăloasă în ansamblul ei. Nicicând nu a suferit de o amnezie atât de sinistră, încât să nu mai știe în ce țară s-a născut, ce țară are de slujit! Atâta mizerie, atâta prostie îngâmfată, atâta jeg în gândire și exprimare, nu cred să mai fi cunoscut vreo țară. Suntem astăzi pe locul întâi la nemernicie, la aroganță și la puturoșenie! Cred că ne privesc cu uimire și cei care habar nu aveau unde se află România, dar și cei care apucaseră să ne cunoască. O transformare atât de cumplită, în atât de puțini ani nu a mai cunoscut nimeni.
Și dacă ar fi vorba doar de politicieni, încă am mai putea avea o cât de câtă speranță, dar ia încercați să priviți imaginile cu zâmbetele tâmpe ale celor care ofereau lumii prin mizeria „muie psd”, imaginea deformată a filozofiei românești, a gândirii libere, a exprimării neîngrădite, imaginea unui popor în disoluție, un popor pentru care moartea caprei vecinului este singurul deziderat pentru care viața merită trăită!
Distinși concetățeni, l-ați omorât pe Eminescu pentru a doua oară, ați arătat că școala nu a însemnat nimic, că familiile voastre nu au habar de semnificația celor șapte ani de-acasă. Într-o țară atât de generoasă, mai ales cu minoritățile de orice fel, într-o țară atât de bogată și de veselă am ajuns să mă tem să zâmbesc, să-mi fie rușine că toată viața am iubit doar femeile, să mă tem să vorbesc despre familie, despre Ștefan cel Mare, despre Vlad Țepeș, despre istoria mea cu bunele și relele ei, dar a mea, o istorie de care nu-mi este rușine, pentru că mama mea a avut casa deschisă și masa pusă pentru oricine bătea la ușă, român, țigan, evreu, ungur, rus?
Iar acum?!?! Să aflu că vreți să-mi luați casa, că vreți să-mi luați agoniseala de om care n-a fumat, n-a băut, n-a mers la curve să-și irosească banii, atâția câți au fost, să aflu că vreți să mă colectivizați încă o dată, ca pe bunicul meu, pe care bunicii voștri l-au omorât, nașterea mamii voastre de golani, încercați să-mi intrați în curte și în viață și măcar cu unul dintre voi mor de gât! Hai, care ai curaj să faci primul pas?
În urmă cu ceva ani, unul de la Cluj spunea că s-a săturat de România!
Eu m-am săturat să vă văd scuipând pe România, siluind-o ca niște bețivi borâți, m-am săturat să vă tot suport prostia ridicată din nămolul întărit al nespălării, m-am săturat și eu, dar de România ASTA! Pentru că ASTA nu este România mea, nu este România adevărată, nu este România lui Eminescu, ci a celor care l-au exilat în debarale ca să-și poată etala tristețea și frustrările impotenței fizice și morale.
La vreme de noapte fără stele, Sfinxul nostru din Carpați varsă fiere pentru că a trăit atâtea milioane de ani aici în Grădina Maicii Domnului, în Edenul în care Dumnezeu l-a așezat întâiași dată pe Adam, dar atâta necredință, atâta mizerie, atâta spurcăciune nici el nu a putut gândi că se poate.
Doamne Sfinte, dă-ne un semn, dă-ne tărie sau omoară-ne ca pe nenorociții din Sodoma și Gomora, dar nu ne lăsa umiliți și călcați pe gât de jegurile astea! Vine Paștele, Doamne, și am vrea să deslușim în adierea luminii lumânării ce trebuie să facem, și vom face negreșit!
Așa să ne ajuți, Dumnezeu al nostru, al românilor, câți mai suntem, câți am mai rămas!”
Mihai Mălaimare
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11166 : Mai 02, 2021, 17:19:24 »

Odată cu Învierea Domnului, am scăpat și de rușinea de la conducerea Grupului de Comunicare Strategică!
Andi Manciu, prin poziția deținută, a contribuit la omorîrea multora dintre noi, românii. Dumnezeu să îl ierte.
Culisele demisiei lui Andi Manciu din Guvern. Legatura cu Congresul PNL
https://ziare.com/florin-citu/pnl/ce-se-ascunde-in-spatele-plecarii-lui-andi-manciu-de-la-guvern-1675414
Luni, 26 Aprilie 2021, ora 11:51, de Bianca Ion.
Coordonatorul Grupului de Comunicare Strategica, Andi Manciu, a anuntat intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca a demisionat din aceasta functie, fara a da, insa, detalii despre motivele care au stat la baza deciziei.

"M-am hotarat sa solicit eliberarea mea din functie incepand din 1 Mai. S-a facut aproape un an si jumatate in care m-am ocupat in calitate de consilier de stat de coordonarea comunicarii guvernamentale. O perioada dificila, incarcata, plina de provocari si de momente care imi vor ramane in minte pentru multa vreme de acum incolo. Acum e momentul sa pun punct si altii sa preia aceasta responsabilitate", a scris pe pagina sa de Facebook Andi Manciu.

Surse liberale au precizat pentru Ziare.com ca decizia plecarii lui Manciu de la sefia Grupului de Comunicare Strategica ii apartine, de fapt, premierului Florin Citu. Astfel, seful Executivului i-ar fi solicitat sa plece din functie anuntandu-l ca daca nu va face acest lucru il va demite.

"Citu a fost cel care i-a zis sa plece, altfel il va demite. Totul tine de lupta ce se preconizeaza la Congres", au precizat surse liberale.

Plecarea lui Manciu reprezinta un nou episod al luptei pentru putere in interiorul PNL, intre premierul in functie, Florin Citu, si presedintele partidului, Ludovic Orban, spun surse liberale. Manciu este cunoscut ca un apropiat al lui Ludovic Orban. Inainte de a fi numit in echipa de comunicare a Guvernului Orban, Manciu detinea functia de sef al Departamentului de comunicare al PNL.

A fost acuzat ca nu si-a finalizat studiile universitare

Fostul coordonator al Grupului de Comunicare Strategica a fost implicat in scandalul mediatic prin care s-a dezvaluit ca acesta nu detine diploma de licenta, ba chiar si ca ar fi fost exmatriculat de la facultate.

Reprezentantii Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti au declarat ca Eduard Andi Manciu a fost inmatriculat in cadrul institutiei, insa nu a absolvit niciodata studiile de licenta.

"Domnul Eduard Andi Manciu a fost inmatriculat la Facultatea de Stiinte Politice, specializarea stiinte politice promotia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenta", a transmis la acea vreme SNSPA.

Ludovic Orban i-a luat apararea

Ludovic Orban, la acea vreme premier, i-a luat apararea lui Andi Manciu, sustinad ca stia despre faptul ca acesta nu are licenta. El a mai spus la acea vreme ca Manciu nu are obligatia legala de a avea diploma de licenta, iar faptul ca nu si-a dat licenta nu inseamna ca nu poate sa exercite atributiile de consilier pe comunicare.

"A recunoscut lucrul asta inca de la angajare (ca nu are diploma de licenta - n.r.). Nu are obligatia legala de a avea licenta. Nimeni nu a zis ca Andi Manciu are licenta luata. Bineinteles ca am stiut ca nu are licenta luata. Lucrez cu Andi Manciu de foarte mult timp (...). Este un om care este un specialist bun in comunicare, este un om pe care te poti baza, care munceste de dimineata pana noaptea, care este supercorect si faptul ca e acum scoasa din maneca povestea asta, in prag de campanie electorala nu mi se pare... Deci nu e nicio minciuna, nu e nicio ilegalitate faptul ca exista un consilier care se ocupa de comunicare care nu are licenta terminata", a spus Orban.
Memorat
Pagini: 1 ... 743 744 [745]
Schimbă forumul: