Main Content:

Pagini: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 104

@ REVOLUTIA SIBIU 1989 @

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #585 : Martie 05, 2010, 12:43:21 »

Sunteti pictorita! Aveti tablouri inspirate de Revolutie? Acum imi explic si optiunea pt vestimentatie.
Ref la discurs, e vb de o mica atentionare, dar e ok daca ati observat singura. Totul e perfectibil.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #586 : Martie 06, 2010, 12:33:43 »

Fesane,cunosc trei nick-uri de-ale tale.De aceia ma adresez tie direct.Eu nu urasc pe nimeni,absolut pe nimeni.Incearca sa fi mai rezervat.Sti bine ca nu sunt omul care sa poata fi doborat asa de usor.Nu ma bag in zonele unde eu nu am fost la revolutie,las pe altii care stiu mai bine,fa si tu la fel.Dar unde eu am fost,am strans dovezi clare.Sa lasam dovezile din timpul revolutiei sa vorbeasca despre fiecare.Te rog sa ma crezi ca dispun de multe dovezi in favoarea mea,de asemenea am dovezi pro si contra pentru multi participanti la revolutia din Sibiu..Inca nu le pot face publice,si nici nu am interes sa le fac publice.Incearca sa nu mai intrii pe aceiasi fregventa cu mine.e mai bine sa ne vedem fiecare de treaba lui.
In alta ordine de idei,de cand si cu ce drept ma incurci in obtinerea biletelor CFR pe anul 2010.Daca nu le gasesc in scurt timp la SSPR,pregateste-te de o notificare.Ti-ai batut destul joc de mine.AJUNGE!
Daca e adevarat ca se preteaza la asemenea sicane, am sa-mi schimb parerea despre dl Fesan. Dl Sucuturdean a fost in mod cert implicat in Revolutie si consider ca, dincolo de pacatele sale, isi merita certificatul si drepturile ce decurg din detinerea unui asemenea document. Ar fi foarte trist daca fostul Secretar de Stat al SSPR s-ar ocupa cu obstructionarea drepturilor care se cuvin unui revolutionar. Din ce stiam pana la aceasta postare (cu exceptiile cunoscute, dar care tin de o alta sfera), lucrurile stateau cu totul altfel. De aceea, consider ca ambi revolutionari sunt datori sa lamureasca aceasta problema. Dl Sucuturdean sa-si dovedeasca acuzatiile facute, iar dl Fesan sa dea un raspuns. Sunt surprins cum a trecut neobservata, sau doar necomentata, aceasta postare.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #587 : Martie 06, 2010, 12:40:32 »

Dl Sucuturdean a fost unde trebuia si cand trebuia in decembrie 1989, dovezile sale sunt la "Documente", "Dosar de revolutionar", pe portal, unde are postate si imagini doveditoare, la http://www.portalulrevolutiei.ro/documente/dosar_de_revolutionar/nicolae_sucuturdean/index2.php?dir=imagini.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #588 : Martie 06, 2010, 14:58:12 »

Revin, spunand ca nici de dl Fesan nu se poate afirma ca n-ar fi participat la Revolutie. Nimeni nu afirma ca nu ar fi fost in locurile in care sustine ca a fost, sau ca ar fi facut ce a facut. Reprosurile decurg mai mult din interpretari diferite ale acelorasi evenimente. Insa observ ca unele persoane vor sa induca ideea ca Fesan ar fi un fals revolutionar, ca a citit multe despre Revolutie (poate chiar in dosarele de la SSPR, pe care le-a avut mult itimp pe mana) si se foloseste de respectivele informatii pentru a-si construi o falsa biografie, afirmand ca ar fi participat la evenimente la care, de fapt, n-ar fi fost prezent. Consider noile acuzatii mult mai grave decat cele din prima campanie de denigrare a sa pe portal. Atunci, sibienii l-au acuzat in special de schimbarea unui certificat de ranit cu altul de luptator, acuzatie pe care n-am reusit sa inteleg niciodata in ce ar consta, pentru ca un certificat de ranit mi se pare mai important decat unul de luptator. Acum insa, acuzatiile, desi oarecum voalate, sunt mult mai grave pentru ca se afirma ca si-ar fi falsificat biografia pentru a fi considerat revolutionar. Daca acesta ar fi adevarul, nu cred ca ar fi lovit in mafia certificatelor nici a suta parte din cat a facut-o; nu cred ca ar fi avut ascensiunea politica din ultimii ani in PNL; nu cred ca s-ar fi bucurat de aprecieri pozitive din partea multor revolutionari si asociatii.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #589 : Martie 06, 2010, 15:05:21 »

Forumul Democratic, primul partid democratic de după 1989
Alin Bratu

Forumului Democratic al Judeţului Sibiu a fost prima organizaţie politică din judeţ, înfiinţată în chiar zilele Revoluţiei din 1989. Preşedintele Asociaţiei Sibiu Decembrie ’89, Puiu Fesan a făcut un isoric al zilelor în
care s-a născut Forumul Democratic. Au fost şi zilele în care s-a desfiinţat, lăsând loc mult mai celebreului FSN (Frontul Salvării Naţionale).
În 22 decembrie, la ora 10:45, în Casa de Cultură a Sindicatelor a luat fiinţă Forumul Democratic al Judeţului Sibiu. Atunci s-a scris platforma-program ce a fost citită în faţa mulţimii. S-au nominalizat 16 persoane care au format Comitetul de Apărare al FD. Din acesta făceau parte Nicolae Streza - preot în Răşinari, Cornel Constantin Stoica– inginer Mecanica, Emil Stratulat - directorul Casei de Cultură, Ioan Dragu - colonel în rezervă, Ştefan Crăciun – colonel, Moise Ţuturea - dr, inginer Facultatea de Mecanică, Mircea Bucur - inginer Dacia Service, Liviu Munteanu - inginer ICMNRG, Ioana Gavrea - subinginer IPAS, Ioan Luca Mitea – electronist, Doina Furdui - ICS Mărfuri – Ind, Ovidiu Cacoveanu – muncitor, Ioan Ştefan - impresar artistic, Mircea Grădinaru - Steaua Roşie, Mircea Oprea - ITA (student), Vasile Avram – scriitor şi Decebal Petcu - electrician Balanţa.
Forumul Democrat şi-a fixat sediul la Consiliul Judeţean şi a funcţionat mai puţin de două zile. În 24 decembrie colonelul Crăciun arestează conducerea Forumului. „Sub ameninţarea "cartuş pe ţeavă" de colonelul Dragomir, s-a impus o nouă conducere, luând dintre revoluţionari doar câteva persoane: Aurel Maxim, Vasile Lantoş, Grigore Bejenaru şi Constantin Bucatariu, formând Frontul Salvarii Nationale”, spune Puiu Fesan.

Primele hotărâri ale Frontului Democratic
1. Cooptarea principalelor unităţi pentru asigurarea popu laţiei cu pâine, apă, energie;
2. Asigurarea apărării bunurilor, paza tuturor obiectivelor economice;
3. Constituirea comitetelor de ordine;
4. Legătura permanentă cu staţia de apă;
5. Editarea unei ediţii speciale de ziar.
http://www.turnulsfatului.ro/1652/forumul-democratic-primul-partid-democratic-de-dupa-1989.html?sst=Fesan


PNL Sibiu şi-a ales delegaţii la congresul partidului. Pe listă sunt Eugen Mitea şi Gheorghe Dicu
Alin Bratu

Liberalii au aprobat ieri în cadrul Delegaţiei Permanente lista de delegaţi ce va reprezenta Sibiul la Congresul Extraordinar al PNL, ce se va desfăşura în 5-7 martie.
S-au stabilit 22 de delegaţi, la care se mai adugă parlamentarii de Sibiu (deputatul Mircea Cazan şi senatorul Minerva Boitan), viceprimarul municipiului Sibiu (Virgil Popa) şi secretarul general al TNL (Răzvan Pop). "Am avut mai multe discuţii cu primarii, viceprimarii partidului precum şi cu consilierii judeţeni având ca temă o informare a situaţiei din judeţ şi problemele cu care primarii şi viceprimarii o întâmpină în localită-ţiile lor din judeţ", a declarat preşedintele interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan.

LISTA DELEGAŢILOR DIN PNL SIBIU
1.    Cazan Mircea
2.    Boitan Minerva
3.    Pop Răzvan
4.    Popa Virgil
5.    Neagu Nicolae
6.    Sajtos Laszlo
7.    Stoica Ilie
8.    Petrescu George
9.    Isaicu Valeria
10.    Zavatin  Alexandru
11.    Bordea  Aurel
12.    Irimie Georgeta
13.    Petru Bogdan
14.    Dăncila Ilie
15.    Surdu Cornel
16.    Petrescu Claudiu
17.    Dicu Gheorghe
18.    Basaraba Iulia
19.    Mitea Eugen
20.    Kosman Alexandru
21.    Fesan Puiu
22.    Creţu Mircea
23.    Comiza Cornel
24.    Iaru Magdalena
25.    Fekete Arpard
26.    Branga Lucian
http://www.turnulsfatului.ro/2329/pnl-sibiu-si-a-ales-delegatii-la-congresul-partidului-pe-lista-sunt-eugen-mitea-si-gheorghe-dicu.html?sst=Fesan
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #590 : Martie 06, 2010, 15:14:31 »

Singur intre lupi

Sunt ministri care au mai facut ceva pentru Ministerul pe care il conduc. Feisan este unul dintre acestia. Cel putin in relatia cu Iasul Feisan s-a comportat exact ca o persoana care a participat la Revolutie si care a incercat in masura puterilor lui sa poata sa duca de la un cap la altul o discutie cu revolutionarii din Iasi,totodata Feisan a demonstrat Iasului ca de acolo de unde vine el, simte la fel ca noi de aici. Consideram ca toti ministri care il vor urma va trebui sa se comporte asemanator cu colegii lor de breasla, sa faca in asa fel incat revolutionarii sa nu mai fie o bataie de joc a acestei natii care datorita noua sunt liberi, nu mai platesc bir rusilor, si participam impreuna la o democratie la care acesti tineri poate sa-si evalueze talentul, aptitudinil4e, calitatile, in aceasta tara, Romania.
Pe de alta parte il compatimim ca este unul dintre ministri care a fost batut de revolutionari, care intr-un fel sau altul n-au dat dovada de caracter si intelegere, ca este doar un simplu om, care vrea sa faca in masura puterilor lui ceva pentru revolutionarii din tara. Cu privire la noi, Iasul ne pastram rezervele pentru a incerca  sa-l blamam sau sa-l injuram.
Asocita 14 Decembrie si Asociatia 22 Decembrie din Iasi doresc ca acest om sa nu uite ca noi il felicitam pentru putinele lucruri pe care le-a facut.

http://www.revolutionarul.ro/?cat=15
Memorat
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #591 : Martie 06, 2010, 15:25:25 »

A FOST CEL MAI BUN.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #592 : Martie 06, 2010, 16:53:14 »

Domnule Nor,dupa cum puteti observa,eu i-am scris lui Fesan ca sa lasam probele materiale sa vorbeasca-n numele fiecarui revolutionar.Nu-l acuz si nu-l aprob in ceia ce declara el despre activitatea lui din revolutie,deoarece nu am participat la revolutie an aceleasi locuri si in acelasi moment.Cunosc relatari ale altor colegi,dar eu vorbesc de obicei despre locurile in care am participat eu.Acolo nu ma poate contrazice nimeni,caci am facut rost de documente(si altele decat cele pe care le-am prezentat).Eu nu am relatari in ziare despre participarea mea la revolutie,deoarece nimeni nu avea voie sa dea interviuri in presa si televiziuni decat presedintii si vicepresedintii asociatiei.(am fost coleg de asociatie cu Fesan,fiind si eu membru in comitetul de conducere,pana in anul 1996)Nu consider o proba solida interviurile din presa date in nume personal.Nu-i totuna cand scrie despre tine un coleg de revolutie,cu faptul cand relatezi tu despre tine,fara a atasa probe materiale.E si mai grav cand relatezi despre altii si nu respecti sau nu stii in totalitate adevarul istoric al revolutiei.
In legatura cu obstructionarea ridicarii biletelor CFR.Pot sa va spun ca in fiecare an le-am ridicat de la asociatia in care Bucur e presedinte,Iacob M. si Fesan P. vicepresedinti.Inspectorul teritorial SSPR Stanciu Adrian a predat toate biletele CFR la asociatia "Sibiu Decembrie 1989".Cand m-am dus dupa ele,vicepresedintele Iacob Marius a zis ca pe ale mele nu le are.L-am intrebat unde sunt,a zis sa-l intreb pe FESAN,i-am zis ca fesan nu are nicio calitate in legatura cu biletele mele,atunci a zis sa-l intreb pe Inspecorul SSPR Stanciu.L-am intrebat si pe Bucur de ele,si el a zis sa-l intreb pe Fesan.Nici acum nu am biletele,eu fiind plecat din Sibiu si a trebuit sa platesc trenul.Oricum,Fesan se cam joaca cu focul.Ar trebuii sa stie ca sunt niste limite ale rabdarii fiecaruia.Nu sunt singurele sicane pe care mi le-a facut.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #593 : Martie 06, 2010, 19:35:26 »

Despre comitetul care s-a ales la Casa de Cultura in ziua de 22 decembrie, va poate da mai multe detalii Dl. Sucuturdean. Personaje pe care le omite intotdeauna Dl Fesan
si care s-a aflat si pe copertina Casei de Cultura a Sindicatelor, Prof. Ioan Ungureanu, sau Titi Stoiculescu, sau Werner Chiriacescu. Sunt omisiuni pentru ca dansul nu s-a aflat atunci in acel loc, nu din alte motive. Dl Sucuturdean povesteste pe scurt cum au decurs lucrurile cateva postari mai inainte si lucrul cel mai adevarat este ca pe copertina NIMENI din ce prezenti nu a citit vreo proclamatie din partea vreunei formatiuni politice, ci numai Dl Ioan Ungureanu materialul perintelui Streza, iar dupa aceea, acesta a tinut o slujba de binecuvantare, denumirea formatiunii politice dandu-se ulterior in sedinta care a urmat in sala mare....Acest lucru il confirma si Dna Iulia Cruciat intr-o postare. Acelasi comitet l-a delegat apoi pe parintele Streza sa mearga la Comitetul judetean impreuna ca cativa membri din comitetul ales, iar ceilalti, au mers la Casa Armatei datorita faptului ca se tragea din ce in ce mai intens pe strazi, armata producand starea de confuzie si carnaval militar. Toata lumea tragea impotriva nimanui, sau poate ca acei care au primit armele de la Garzile Patriotice pe post de Ramboo, au contribuit si ei la acele zile haotice, la distrugerile care au urmat ("eroi" care au urmarit prea mult filme americane).
Marti, 26, pot confirma vecinii care faceau paza la Bloc, la ora 16, au venit acasa la mine un locotenent major si trei militari care m-au rugat sa-i insotesc la Casa Armatei... Nu stiam despre ce este vorba, dar in timp ce ne deplasam la sediul Casa Armatei mi-a dat o lista si mi-a spus ca va trebui sa o citesc acolo... Ajuns la Casa armatei, insotit si de Triscau Dorel, (venit pe 17 la mine de la Timisoara, ranit si operat de Dr. Smarandache de la spitalul de copii de la Luther la mine acasa), mi-a spus maiorul Dragomir, sa-l trec si pe Dl Maxim, Bajenaru, Lantos, Nedelcu si la sfarsit sa ma trec si eu. Este martor Dl Lantos, Bajenaru cu care am impartit biroul din dreapta a fostului secretar economic, iar completarea acelei liste, a avut loc pe o mautza in holul din fata Salii Festive... Pe la ora 18, am mers la sediul fostei judetene insotiti de colonelul Craciun, 8 militari. Acolo am mai gasit trei domnisoare, care au fost cooptate in acel comitet. In sediu se gaseau militarii brigazii de geniu de la Rm Valcea, adusi pe data de 22 decembrie ora 7,30 si care au participat la toate actiunile militare din sediu... Dintre cei existenti pe lista, lipseau Mircea Tomus, ing Trif, Popa Macarie, Traian Suciu. Traian Suciu a venit pe 29 decembrie, el fiind arestat pe 27 seara cand se intorcea de la tipografie, Mircea Tomus, pe 28 dupa amiaza cand in biroul fostei secretare cu propaganda Bleahu, pe care-l ocupa, au vizionat alturi de Corneliu Bucur si Traian Suciu, inregistrarile video existente si au ascultat si vizionat inregistrarile de la teleconferintele din perioada 16-21 decembrie, Iar ing Trifu si Popa Macarie au venit dupa 5 ianuarie.
Apoi, sambata 30 decembrie, am dat un interviu jurnalistului Johnatan Randal de la Waschington Post, care mi-a solicitat un manifest si relatarea producerii si lipirii sale pe 18-19 decembrie in Sibiu si alte orase din Ardeal, articol aparut in editia din 4-6 ianuarie 1990 (The Washington Post  Free Article Romanian Says Patriotic Song Signaled Revolt
Newspaper article from: The Washington Post; 1/9/1990; Jonathan C. Randal; 700+ words ...later, the regime collapsed. For Mircea Bozan, the seeds of last month's revolution...planted years earlier. In 1969, Bozan, then a 24-year-old graphic...underground resistance organization. Bozan, Petcu and a few like-minded friends...) Dl. Gilles Saussier, fotograf, France Press, care mi-a facut o prezentare despre manifestul respectiv, despre perioada mea din inchisorile comuniste.
Dupa 15 ianuarie au fost indepartat Dl Bucataru, datorita unor probleme legate de distribuirea ajutoarelor, doua fete au fost preluate la serviciul de pasapoarte si evidenta populatiei. Pe data de 17 ianuarie 1990, miercuri, Mircea Tomus convocat o sedinta de constituire a FSN in sala sedinte a Judetenei. In sala, cand am intrat, era aproape in totalitate tot fostul activ de partid ceausiste, iar eu si Traian Suciu, invitati in prezidiu de catre Cormeliu Bucur, am refuzat si am parasit din acel moment acel Comitet infiintat in decembrie. Au fost insa cooptati Nicu Nan si alti membri ai fostului consiliu popular judetean, activisti ai fostei judetene comuniste. Acesta este adevarul, iar Dl Bajenaru, imi este martor... Au mai fost nenumarate "amanunte" care s-au petrecut, de la "cebra lada cu valori a gospodariei de partid' aduse de la Paltinis si care a ramas in biroul lui Nicu C. pe care-l patrona Corneliu Bucur, ca un demn continuator al bolsevismului comunist, apoi arestarea Dl Brumaru de la OJT si legarea lui de chiveta din WC-ul lui Nicu C., certurile dintre diferiti membri ai acelui consiliu...
Secvente ale adevarului intamplat atunci cand comitetul existent in Casa Armatei, se ceratu in cel mai penibil mod despre cine preia conducerea din membri prezenti. Lucru care mi s-a parut cel mai curios insa, a fost acela in care Dl Bucur Corneliu, se afla...intamplator la Casa Armatei, "cautand ajutor" pentru paza Muzeului de Etnografie Dumbrava si care a coordonat toate jocurile de eliminare-promovare din dispozitia FSN dambovitean, despre care, in acele momente nu aveam cunostinta... Despre prezenta mea in acel comitet devenit ulterior FSN sibian, pot afirma ca mi-este rusine ca am facut parte indirect dintr-o organizatie de sorginte bolsevica in care m-am bagat involuntar si al carui membru am fost de la infiintare pana pe data de 17 ianuarie, data cand m-am retras constient ca prezenta mea acolo era ca o cedare morala in fata comunistilor contra carora am fost angajat cu toata fiinta, pana atunci. Pentru acea prezenta, imi cer scuze prietenilor, cunoscutilor sau a altora care ma cunosteau numai de-o parte a baricadei: cea anticomunista.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #594 : Martie 06, 2010, 20:42:23 »

Felicitari domnule Bozan! Va rog sa nu uitati sa anuntati pe forum data publicarii cartii la care lucrati. Se pare ca va fi foarte interesanta. Privitor la dl Fesan (ii raspund si d-lui Sucuturdean), consider ca ar fi oportuna interventia sa directa. Probabil ca se afla inca la Bucuresti, la Congresul PNL, dar problemele de aici, ca si cele ridicate in legatura cu promovarea cu prioritate a revolutionarilor sustinuti de Euroatlantica d-lui Perju ar trebui lamurite chiar de catre dansul.
Un sfat pentru dumneavoastra, domnule Bozan. Nu va lasati antrenat in disputele postdecembriste dintre revolutionari. Impresia mea este ca dl Puiu Fesan nu a fost singurul si nici cel mai important personaj care a declansat Revolutia la Sibiu, dar nici ca ar fi avut o contributie marginala nu cred. Ca mai in toate orasele Revolutiei, evenimentele au fost declansate de mai multe persoane, independente unele de altele, de persoane revoltate, dar si de agenti ai unor servii secrete sau proveniti din anumite factiuni ale PCR. Deci, nu va lasati antrenat in acele dispute care tin de reusita sau nereusita in viata ale unora sau altora, de faptul ca un Fesan a intrat in viata politica imediat dupa Revolutie, ceea ce, in mod firesc, i-a permis sa ocupe un post de demnitar la 18 ani dupa Revolutie, spre nemultumirea altora, care s-au crezut nedreptatiti. Documentele pe care le detineti si marturiile personale, pentru ca va cred o persoana sincera, vor da adevarata valoare a cartii dvs., nu balciul desertaciunilor de acum. Sigur ca evolutiile ulterioare ale diferitelor figuri ale Revolutiei pot arunca o lumina mai clara asupra lor, de multe ori ducand la descoperiri neasteptate, dar e bine sa pastram o anumita distanta tocmai pentru a nu cnfunda planurile. Inca o data, felicitari pentru ceea ce ati jertfit atunci!
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #595 : Martie 06, 2010, 20:58:45 »

Felicitari domnule Bozan! Va rog sa nu uitati sa anuntati pe forum data publicarii cartii la care lucrati. Se pare ca va fi foarte interesanta. Privitor la dl Fesan (ii raspund si d-lui Sucuturdean), consider ca ar fi oportuna interventia sa directa. Probabil ca se afla inca la Bucuresti, la Congresul PNL, dar problemele de aici, ca si cele ridicate in legatura cu promovarea cu prioritate a revolutionarilor sustinuti de Euroatlantica d-lui Perju ar trebui lamurite chiar de catre dansul.IAR TE  <<<< GRIJA DE MINE ?

SA RASPUNDA PUIU NICOLAE FESAN  DIRECT PE PORTAL ;  ACTIUNEA TA E PROVOCATORIE , NU ?

 SA RASPUNDA PRIMUL PROCUROR DNA SI SS:

CIT ESTE SPAGA PENTRU O PRESCHIMBARE, ELIBERARE DE CERTIFICAT SI ADEVERINTA.?

NU CA MA INTERESEAZA PERSONAL DAR SUNT REVOLUTIONARI CARE VOR SA-SI PROMOVEZE

DOSARELE CARE STATIONEAZA LA SSPR DE VREO 5  ANI SI NU STIU PRETUL. ACTUAL...

MODUL SI TERMENELE DE PLATA.

DOMNUL FESAN ESTE INVITAT PE ACEST PORTAL CU NOUTATI DE LA CONGRESUL PNL PROBABIL ò

A CISTIGAT ARIPA FAVORABILA ROSILOR , NU DREPTILOR.Un sfat pentru dumneavoastra, domnule Bozan. Nu va lasati antrenat in disputele postdecembriste dintre revolutionari. Impresia mea este ca dl Puiu Fesan nu a fost singurul si nici cel mai important personaj care a declansat Revolutia la Sibiu, dar nici ca ar fi avut o contributie marginala nu cred. Ca mai in toate orasele Revolutiei, evenimentele au fost declansate de mai multe persoane, independente unele de altele, de persoane revoltate, dar si de agenti ai unor servii secrete sau proveniti din anumite factiuni ale PCR. Deci, nu va lasati antrenat in acele dispute care tin de reusita sau nereusita in viata ale unora sau altora, de faptul ca un Fesan a intrat in viata politica imediat dupa Revolutie, ceea ce, in mod firesc, i-a permis sa ocupe un post de demnitar la 18 ani dupa Revolutie, spre nemultumirea altora, care s-au crezut nedreptatiti. Documentele pe care le detineti si marturiile personale, pentru ca va cred o persoana sincera, vor da adevarata valoare a cartii dvs., nu balciul desertaciunilor de acum. Sigur ca evolutiile ulterioare ale diferitelor figuri ale Revolutiei pot arunca o lumina mai clara asupra lor, de multe ori ducand la descoperiri neasteptate, dar e bine sa pastram o anumita distanta tocmai pentru a nu cnfunda planurile. Inca o data, felicitari pentru ceea ce ati jertfit atunci!

Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #596 : Martie 06, 2010, 21:04:05 »

Si care n-ar fi aripa rosilor din PNL, adica cea a dreptilor, cum ii spuneti dumneavoastra? Cea condusa de Orban?
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #597 : Martie 06, 2010, 21:24:03 »

Si care n-ar fi aripa rosilor din PNL, adica cea a dreptilor, cum ii spuneti dumneavoastra? Cea condusa de Orban?

CEA CONDUSA DE CALIN POPESCU TARICEANU VA DAT CERTIFICATELE SI VA PUS PIINEA PE MASA,

MARIND SI PENSIILE DUPA CITE IMI AMINTESC.............................

RESTUL E CANCAN ELECTORAL .....ABUREALA PENTRU FRAIERI................
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #598 : Martie 06, 2010, 21:50:30 »

Domnule Nor,Sper ca nu va referiti la mine in postarea pentru domnul Bozan cand spuneti:Un sfat pentru dumneavoastra, domnule Bozan.Deci, nu va lasati antrenat in acele dispute care tin de reusita sau nereusita in viata ale unora sau altora, de faptul ca un Fesan a intrat in viata politica imediat dupa Revolutie, ceea ce, in mod firesc, i-a permis sa ocupe un post de demnitar la 18 ani dupa Revolutie, spre nemultumirea altora, care s-au crezut nedreptatiti......(am incheiat citatul)
Disputele mele cu Fesan au inceput cam prin anul 1995.Si au continuat cu mici pauze pana in prezent.Deci nu poate fi vorba de invidie pentru ca el a ajuns Secretar de stat.Am repetat de multe ori:Sunt un om simplu,si nici nu m-am straduit prea mult sa ma schimb.Studiile mele se rezuma la o simpla scoala tehnica de maistri,si nu puteam sa ravnesc postul lui Fesan.Sunt membru PNL din anul 1997,pe atunci Fesan nu era membru PNL.Fesan a venit ulterior prin fuziunea cu PNL aripa tanara.Eu nu m-am straduit sa avansez in ierarhia partidului deoarece am fost si sunt nemultumit de felul cum se devoreaza gastile din partid intre ele.Cred ca ar fi cazul sa stiti ca am fost chiar asociat cu Fesan si cu alti rvolutionari la societatea comerciala "Club 89",am fost in aceiasi asociatie,in acelasi comitet de conducere a asociatiei.Disputele noastre vin din mai multe zone,iar eu sunt o persoana care spune ce are de spus.In cazul lui sunt chiar rezervat in a spune tot,deoarece am facut impreuna si lucruri bune.Dar suntem firi diferite,deci si abordarile noastre sunt diferite.De un lucru sa fiti sigur,al cunosc f. bine pe Fesan,si cu bune si cu rele.Stiu exact filiera prin care a ajuns la SSPR.Daca cititi mai in urma veti costata ca am fost printre primii care l-au felicitat pentru investirea in functia de Secretar de Stat.Dar am si multe sa-i reprosez.Dar nu o fac numai atunci cand ma provoaca.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • Marilena
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2678
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #599 : Martie 06, 2010, 21:57:03 »

Eu reafirm respectul meu pentru Puiu Fesan si continuu sa am aceeasi parere: a fost cel mai bun secretar de stat de la SSPR.
Asa cum Emil a avut o contributie majora in aprobarea indemnizatiilor pt luptatorii cu merite deosebite( pt care toti se bat azi ),asa am sa continui sa spun ca PUIU a avut cea mai grea perioada la SSPR si a facut tot ce a putut la momentul respectiv.
Si atentie!!! N-am trecut pe perioada mandatului sau nici un dosar de urmas si nici n-a reusit sa aprobe indemnizatii pt copii.Dar cu toate astea il apreciez pt tot ce a facut si in mare masura stiu cit de mult s-a zbatut pt a fi bine.

Memorat
Pagini: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 104
Schimbă forumul: