Main Content:

Pagini: 1 ... 696 697 [698] 699 700 ... 1009

ARICOLE DE PRESA

 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10455 : Septembrie 27, 2014, 13:36:27 »

De ce-l faci pe dom' guvernator hot,Emirad?Ce daca a luat si el 1 sau mai multe vapoare si le-a vandut?le-a luat si el,asa, din curiozitate ca sa vada daca se prinde careva.Si ce,s-a gaurit hartia pe care a semnat-o cand a dat voie sa se exploreze si exploateze gaze de sist?Si de ce n-ar fi facut-o si el daca cdr-ul a facut la fel?pai ce,cfr-ul,romtelecom-ul si multe altele cum s-au dus pana sa fie el guvernator si nimeni n-a zis nimic.Haide fii om serios si nu mai supara lumea ca dom'guvernator a fost si este om bun numai ca antena 3 n-are ochi sa-l vada si-mbarliga lumea aiurea.Osa vedeti voi ce-o sa-l plangeti cand o sa vina pontea cu pontacii la putere.Cine o sa va mai ureze ;Sa traiti bine si pe cine o sa mai vedeti dansand cu tiganii?
Acum pe bune;sa se duca unde a intarcat mutu iapa si sa vina cand o sa vina tata de unde a plecat acum hat ani si poate si poate sa-l ia si pe pontea cu el ca tot le place sa coabiteze amandoi.
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10456 : Septembrie 27, 2014, 18:09:01 »

PUTEREA, nr de azi, http://www.puterea.ro/dezvaluiri/bercea-mondial-sacii-cu-bani-ajungeau-la-presedintele-traian-basescu-100685.html

Bercea Mondial: Sacii cu bani ajungeau la preşedintele Traian Băsescu

M.P.Anghel Sandu, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a declarat joi, înainte de a intra în sala de judecată că "sacii cu bani" pe care susţine că i-a dat lui Mircea Băsescu ajungeau, de fapt, la preşedintele Traian Băsescu.

Fiind întrebat pentru cine erau sacii cu bani, Bercea Mondial a spus că pentru şeful statului, Traian Băsescu. "Pentru Băsescu. Pentru Traian, nu pentru Mircea. Ce, el nu ştie?", a spus Bercea Mondial.
Curtea de Apel Piteşti judecă joi contestaţia depusă de interlopul Bercea Mondial la măsurile magistraţilor în dosarul în care este acuzat că a încercat să mituiască un gardian de la Penitenciarul Colibaşi.
Bercea Mondial a fost adus şi marţi în faţa instanţei. Interlopul a afirmat, când a fost dat jos din dubă, că este „un şantaj al lui Băsescu”.
"Ăsta-i un şantaj al lui Băsescu să nu fac denunţul, sacii de euro care mergeau în port la Constanţa. Mi-a astupat gura cu scandalul ăsta", a precizat Bercea Mondial.
Curtea de Apel Piteşti a admis marţi amânarea judecării contestaţiilor formulate de Bercea Mondial, şi fiica sa, Izaura Anghel, faţă de măsurile preventive dispuse de Tribunalul Argeş în dosarul mituirii unui agent de la Penitenciarul Colibaşi.
Pe 18 septembrie Tribunalul Argeş a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu în cazul Izaurei Anghel, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi dare de mită. Instanţa a admis, în acelaşi dosar, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş privind arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Bercea Mondial, care deja execută o pedeapsă privativă de libertate în Penitenciarul Colibaşi.
Tribunalul Argeş a dispus în cazul Izaurei Anghel luarea măsurii arestului la domiciliul din oraşul Drăgăşani, judeţul Olt, pentru o perioadă de 30 de zile.
Sandu Anghel şi Izaura Anghel sunt acuzaţi că au încercat să mituiască un agent de la Penitenciarul Colibaşi, potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.
Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 8 ani şi 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat, după ce în 2011 şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi, pe Ionuţ Anghel. El îşi execută pedeapsa în Penitenciarul Colibaşi.


Bine am mai ajuns in tara asta sa luam drept litera de evanghelie , spusele unui bulibasa !  Grin Grin Grin

 E stiut ca etnia asta spune intodeauna numai adevarul si numai adevarul, nefiind genetic capabili sa minta !!!  Grin Grin Grin Grin Grin


   Ai simțit nevoia să sari în apărarea hoțului, Flaimuc? Juristul lui pește prăjit, tu ești slujbaș al legii sau avocat al hoților? Sau fișa postului te obligă, contrar convingerilor tale.
   Ia zi, gogomane, e bășescu hoț sau nu?...Zi tare să te-aud, năvligosule!
   Și încă ceva...Ți-ai pus metronomul pe birou?...Ai pornit numărătoarea inversă?...Te-ai gândit cam ce te-așteaptă pe acest forum peste vreo două luni?...Dihanie păroasă!
   Și încă ceva...Vezi că postarea ta pute a discriminare....Ce înseamnă :"...E știut că etnia asta spune...adevărul..."...Da ce măi, rasistule, sunt etnii care spun adevărul și etnii care nu spun adevărul?...Alo?....C.N.C.D.-ul?...Avem un Flaimuc pe forum, nu veniți să-l luați la întrebări? ...sau...scuze...ăsta nu e om...e o hologramă...sau hahalerogramă?...nu mai știu nici eu.
   Ptiu, drace!!!

Mai derbedeule comunist , iar te-a lovit vreo criza de turbare si faci spume pe aici Huh Sau e vorba de boala limbii jegoase Huh Tu in afara de spurcaciunile astea ca la usa cortului altceva nu sti, mai caricatura tisnita de prin canalizare ! Ca ma apuca sila cind vad ce fauna de prin caverne se cultiva in PSD !!!
Memorat
 • emirad
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 969
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10457 : Septembrie 28, 2014, 09:43:32 »


   Ia de-aici Flaimuc1989, să vezi cine a fost derbedeu comunist. Idolul și mentorul tău și înaintașul săsălăului la care-i faci campanie, prostovane...
   Cât despre crizele de turbare și despre spumele la gură, astea reies cu claritate din postarea ta de paranoic galopând spre schizofrenie...
=============

  "Q&A: Mărturii explozive privind colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea"
-------------

----------------------

   Alessandra Stoicescu a prezentat, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Q&A", câteva dintre mărturiile explozive ale oamenilor din jurul preşedintelui Băsescu care certifică colaborarea acestuia cu Securitatea.

MIHAI AVRAMIDES, fost ofiţer de legătură pentru Băsescu:

''Din cauza lui Băsescu au fost debarcaţi mai mulţi marinari nevinovaţi.''

OVIDIU ADAMESCU, fost inspector al Institutului de Marină

''Domnul Traian Băsescu şi alţi nouă studenţi scriau rapoarte care arătau ce părere au colegii şi profesorii despre regimul comunist. Notele informative ajungeau la locotenentul major de securitate, Despinoiu.''

ŞTEFAN MIHUŢ, fost inspector în Ministerul Transporturilor

M-au abordat Nicuşor Dumitru, şeful Securităţii Portului Constanţa, şi prim-secretarul judeţului Constanţa, Vâlcu. Acesta din urmă m-a luat de braţ, m-a tras într-un colţ şi mi-a spus: ''Am ordin de sus de tot. Lăsaţi-o mai moale şi mergeţi pe burtă... Ăsta (Traian Băsescu -n.r.) e ofiţer acoperit şi de caz ştie şi tovarăşu' (Nicolae Ceauşescu - n.r.) ...!''


Memorat

Doamne ajută!
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4358
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10458 : Septembrie 28, 2014, 20:02:14 »

Rusii de pregatesc din 2003 sa invinga, politrucii Romaniei ne pregatesc sa fim infranti !

Rusia se pregăteşte pentru un război mondial încă din 2003, susţine un fost consilier de-ai lui Putin

Citeste mai mult: adev.ro/ncm45r
http://adevarul.ro/international/rusia/rusia-pregateste-razboi-mondial-inca-2003-sustine-fost-consilier-de-ai-putin-1_5427fc600d133766a87e4d72/index.html

Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10459 : Septembrie 28, 2014, 22:52:15 »

Rusii de pregatesc din 2003 sa invinga, politrucii Romaniei ne pregatesc sa fim infranti !

Rusia se pregăteşte pentru un război mondial încă din 2003, susţine un fost consilier de-ai lui Putin

Citeste mai mult: adev.ro/ncm45r
http://adevarul.ro/international/rusia/rusia-pregateste-razboi-mondial-inca-2003-sustine-fost-consilier-de-ai-putin-1_5427fc600d133766a87e4d72/index.htmlInteresant.Foarte interesant.Rusii sint mari jucatori de sah.Prin urmare gindesc cu multe mutari inainte.Si mai multe variante de planuri de actiune in functie de situatii.
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10460 : Septembrie 28, 2014, 23:18:00 »


 "    Ia de-aici Flaimuc1989, să vezi cine a fost derbedeu comunist. Idolul și mentorul tău și înaintașul săsălăului la care-i faci campanie, prostovane...
   Cât despre crizele de turbare și despre spumele la gură, astea reies cu claritate din postarea ta de paranoic galopând spre schizofrenie...
============= "

Cind sferodoctul se da citit !  Grin Sa-i dam o mina de ajutor cu DEX-ul lui sarcutu' cu duhul :

" Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, decurgând fără halucinații și schimbări accentuate de personalitate. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. Paranoia este denumirea dată unei stări de orgoliu exagerate, de gândire greșită, de interpretări false, fiind o boală psihiatrică încadrată în clasa psihozelor. Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir. "

 " Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate.[1] Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă. Debutul acestor simptome apare de obicei la începutul perioade adulte, cu o prevalență globală de-a lungul vieții în jur de 0,3–0,7%.[2] Diagnosticul se bazează pe comportamentul observat și pe experiențele raportate de pacient."

 

 
Memorat
 • cristy_s6
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 784
 • Nevoia - este "darul" nepretuit al cunoasterii !
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10461 : Septembrie 29, 2014, 08:56:59 »

Incepe sa se deschida cutia Pandorei...sa vedeti acum discutii "revolutionare" pe teme date !
Am sa redau un pasaj din ceea ce este incet, incet, dezvaluit de cei care se considera ca fac parte din ceea ce a mai ramas "roman" in Romania ...

O fi adevărat? Eu cred că da!…
Publicat de Ion Coja

 

“10 feb 2014: Condamnat la moarte prin împușcare, pentru Roșia Montană – România era o mașină de făcut bani, de făcut valută forte și nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul străin Petre Roman. Cele 18 miliarde avute în plus în ’89 se constituiau din lichidități bancare sub formă de rezerve valutare, creanțe și sume aflate în curs de achitare ca urmare a exporturilor efectuate de România până la Lovitura de stat. (…) În întreaga țară s-a dat stop punerii în funcțiune a utilajelor noi, deja achiziționate. Industria românească trebuia oprită. Utilajele noi, strunguri, freze, etc au ajuns la fier vechi conform directivei date de străinul Petre Roman. (…) Fără a avea datorii majore , Ceuşescu pune la cale un plan de exploatare al Apusenilor încă din 1985. FMI-ul înebunește de-a dreptul, Soroș la fel. Planul cu bătaie lungă a lui Ceaușescu le dă insomni și palpitații deoarece până în 2040 urmau să se exploateze intensiv zăcămintele de aur, argint şi metale rare, ce urmau să aducă României un profit evaluat în 2013 la nu mai puţin de 400-500 miliarde de euro !!! Profit!!! Deja se întrecea orice măsură. România nu mai avea nevoie de nimic din afară, îşi acoperea singură necesarul intern, exporta masiv, și punea la cale împreună cu China, Iranul şi Libia, o replică a FMI, prin BANCOREX. Pentru aceasta Ceaușescu trebuia condamnat la moarte prin împușcare și România condamnată la jaf și sărăcie! Care dintre dumneavoastră n-ați strânge cureaua și nu ați agonisi bănuț cu bănuț timp de 8 ani pentru ca apoi să trăiți 1000 de ani voi și neamul vostru în bogăție și prosperitate? (articol adăugat în colecția de informații despre România lui Ceaușescu)”
extras din ce-i de facut

(text preluat din comentariile de pe acest site)

 

Nota mea. E lucru sigur că urma să se înființeze acea bancă pentru „lumea a treia”, cu dobânda mică, prin contribuția României, Libiei, Iranului și Irakului. De China nu era vorba! Se știa lucrul acesta la Banca Națională cam de toată lumea.  Se constituia un depozit inițial de 20 miliarde dolari, urmâmd apoi să mai vină bani din lumea arabă, poate că și din China. Se pare că acesta a fost motivul cel mai puternic pentru care Ceaușescu a fost condamnat la moarte! Și nu la orice moarte, ci la una rușinoasă, înfricoșătoare! Așa cum au sfârșit și partenerii săi, președinții Libiei și ai Irakului… Cu Iranul nu a mai mers! De ce?

Vizita lui Ceaușescu în Iran, în decembrie 1989, era planiificată de mult, în legătură cu acest proiect bancar, și Ceaușescu primise asigurări de la subalterni că situața din țară e sub control, că poate să plece linștit!

În ce-l privește pe Petre Roman, știu sigur că a ținut să asiste el în persoană la distrugerea unor agregate foarte prețioase, care erau deja în funcțiune în industria de armament! M-am mirat că s-a dus în persoană să vadă că i se respectă ordinul de casare. Probabil că nu a avut încredere, s-a temut că se vor găsi români patrioți care să mimeze îndeplinirea ordinului. De unde atâția patrioți în Armata Română?!…
Memorat

"Am dorit o democrație ideală si o societate liberă în care toate persoanele să trăiască în armonie si cu egalitate de sanse. E un ideal cu care vreau să trăiesc si să reușesc. Dar dacă este necesar, este un ideal pentru care sunt dispus să si mor.” - Nelson Mandela
 • emirad
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 969
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10463 : Septembrie 29, 2014, 16:30:30 »


 "    Ia de-aici Flaimuc1989, să vezi cine a fost derbedeu comunist. Idolul și mentorul tău și înaintașul săsălăului la care-i faci campanie, prostovane...
   Cât despre crizele de turbare și despre spumele la gură, astea reies cu claritate din postarea ta de paranoic galopând spre schizofrenie...
============= "

Cind sferodoctul se da citit !  Grin Sa-i dam o mina de ajutor cu DEX-ul lui sarcutu' cu duhul :

" Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, decurgând fără halucinații și schimbări accentuate de personalitate. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. Paranoia este denumirea dată unei stări de orgoliu exagerate, de gândire greșită, de interpretări false, fiind o boală psihiatrică încadrată în clasa psihozelor. Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir. "

 " Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate.[1] Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă. Debutul acestor simptome apare de obicei la începutul perioade adulte, cu o prevalență globală de-a lungul vieții în jur de 0,3–0,7%.[2] Diagnosticul se bazează pe comportamentul observat și pe experiențele raportate de pacient."

 

 

===================

   Flaimuc, în afară să citezi din DEX, ce mai știi?
   Mă, tu ești prost, dar prost rău. Loază, tu ești prostul proștilor. Tu ești cel mai prost de pe forum...
   Mă, da' tu ești prost tare.
   Sau ca să mă înțeleagă toți de pe acest forum, tu ești un BLEG, un NĂTĂFLEȚ, un NĂTĂRĂU.
   Adică un NEGHIOB, un NEROD, un NETOT, un TONT sau un NĂUC.
   Sau altfel zis ești un NĂTÂNTOC, un BLEOT, un HĂBĂUC.
   Ești un MANGOSIT, un NĂVLIGOS, un TĂLÂMB, un TONTOLOG.
   Deci, prostule, ce vrei tu să zici cu paranoicul și cu schizofrenicul?...
   Eu am zis că ești "un paranoic galopând spre schizofrenie"...Și îmi mențin părerea. Ce nu-ți potrivește zevzecule? Eu n-am citat din DEX, kkt cu much, eu te-am asemănat cu persoane care au existat și care mai există și pe care le cunosc și care-au dat din paranoia în schizofrenie...Tu pe drumul ăsta ești, boule...Nu pricepi? Sau pe lângă un inginer ratat și un jurist pârât, îi fi și vreun psihiatru renumit?!...
   Ptiu, drace!
Memorat

Doamne ajută!
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10465 : Septembrie 29, 2014, 17:02:44 »


 "    Ia de-aici Flaimuc1989, să vezi cine a fost derbedeu comunist. Idolul și mentorul tău și înaintașul săsălăului la care-i faci campanie, prostovane...
   Cât despre crizele de turbare și despre spumele la gură, astea reies cu claritate din postarea ta de paranoic galopând spre schizofrenie...
============= "

Cind sferodoctul se da citit !  Grin Sa-i dam o mina de ajutor cu DEX-ul lui sarcutu' cu duhul :

" Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, decurgând fără halucinații și schimbări accentuate de personalitate. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. Paranoia este denumirea dată unei stări de orgoliu exagerate, de gândire greșită, de interpretări false, fiind o boală psihiatrică încadrată în clasa psihozelor. Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir. "

 " Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate.[1] Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă. Debutul acestor simptome apare de obicei la începutul perioade adulte, cu o prevalență globală de-a lungul vieții în jur de 0,3–0,7%.[2] Diagnosticul se bazează pe comportamentul observat și pe experiențele raportate de pacient."

 

 

===================

   Flaimuc, în afară să citezi din DEX, ce mai știi?
   Mă, tu ești prost, dar prost rău. Loază, tu ești prostul proștilor. Tu ești cel mai prost de pe forum...
   Mă, da' tu ești prost tare.
   Sau ca să mă înțeleagă toți de pe acest forum, tu ești un BLEG, un NĂTĂFLEȚ, un NĂTĂRĂU.
   Adică un NEGHIOB, un NEROD, un NETOT, un TONT sau un NĂUC.
   Sau altfel zis ești un NĂTÂNTOC, un BLEOT, un HĂBĂUC.
   Ești un MANGOSIT, un NĂVLIGOS, un TĂLÂMB, un TONTOLOG.
   Deci, prostule, ce vrei tu să zici cu paranoicul și cu schizofrenicul?...
   Eu am zis că ești "un paranoic galopând spre schizofrenie"...Și îmi mențin părerea. Ce nu-ți potrivește zevzecule? Eu n-am citat din DEX, kkt cu much, eu te-am asemănat cu persoane care au existat și care mai există și pe care le cunosc și care-au dat din paranoia în schizofrenie...Tu pe drumul ăsta ești, boule...Nu pricepi? Sau pe lângă un inginer ratat și un jurist pârât, îi fi și vreun psihiatru renumit?!...
   Ptiu, drace!
Bai JEGOSULE iar nu te-ai spalat pe dinti cu sapun si detartrant Huh Mizerie ambulats si jigodie patenta Huh
 Cit va mai rabda pamintul , gunoaielor !!!
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10467 : Septembrie 30, 2014, 15:07:03 »

http://www.luju.ro/magistrati/dna/se-agita-apele-la-nana-dna-a-inceput-urmarirea-penala-impotriva-a-18-sefi-din-prefectura-judetului-calarasi-in-frunte-cu-ex-prefectul-jenel-serban-acestia-sunt-acuzati-de-abuz-in-serviciu-si-de-prejudicierea-patrimoniului-statului-dupa-ce-au-pus-in-posesi

SE AGITA APELE LA NANA - DNA a inceput urmarirea penala impotriva a 18 sefi din Prefectura judetului Calarasi, in frunte cu ex-prefectul Jenel Serban. Acestia sunt acuzati de abuz in serviciu si de prejudicierea patrimoniului statului, dupa ce au pus in posesie unor persoane un domeniu apartinand Statului roman. Jenel Serban: "Nu stiu despre ce este vorba.
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10468 : Septembrie 30, 2014, 15:35:38 »

http://www.luju.ro/magistrati/dna/se-agita-apele-la-nana-dna-a-inceput-urmarirea-penala-impotriva-a-18-sefi-din-prefectura-judetului-calarasi-in-frunte-cu-ex-prefectul-jenel-serban-acestia-sunt-acuzati-de-abuz-in-serviciu-si-de-prejudicierea-patrimoniului-statului-dupa-ce-au-pus-in-posesi

SE AGITA APELE LA NANA - DNA a inceput urmarirea penala impotriva a 18 sefi din Prefectura judetului Calarasi, in frunte cu ex-prefectul Jenel Serban. Acestia sunt acuzati de abuz in serviciu si de prejudicierea patrimoniului statului, dupa ce au pus in posesie unor persoane un domeniu apartinand Statului roman. Jenel Serban: "Nu stiu despre ce este vorba.

  dacă TOŢI procurorii, din TOATE STRUCTURILE,

   ŞI-AR FACE MESERIA  CU   ADEVĂRAT,

   ÎN DOI - TREI ANI  AR  SCĂPA  ŢARA  DE 80 - 90% DIN AŞA ZIŞII politicieni, în realitate H O Ţ I: consilieri, primari, parlamentari ...

  TRIMIŢÂNDU-I ACOLO  UNDE  M E R I T Ă:   LA "BRUTĂRIE"
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #10469 : Septembrie 30, 2014, 16:30:01 »

http://www.cotidianul.ro/dosarul-microsoft-un-ministru-al-cabinetului-boc-ar-fi-cerut-mita-18-milioane-euro-248193/

Gabriel Sandu, acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și trafic de influență
Dosarul Microsoft: Un ministru al cabinetului Boc ar fi cerut mită 1,8 milioane euro
Memorat
Pagini: 1 ... 696 697 [698] 699 700 ... 1009
Schimbă forumul: