Main Content:

Pagini: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 1009

ARICOLE DE PRESA

Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #255 : Mai 05, 2010, 16:28:44 »

Am fost acasa la colegul nostru DAMOC ION. Intadevar e pe moarte. Am intrat intr-o casa plina de durere dar si intr-o casa plina de DRAGOSTE. Am gasit acolo asa de multa iubire, incit, nu lor le-am facut un bine ,ci mie mi-am facut un bine vizitindu-i. Familia sufera imens de iminenta pierdere.Doamna DAMOC AURA a vindut tot ce avea ca sa-si scape sotul de boala.Sunt saraci, dar au un suflet mare... A vorbit peste puterile dinsului si cu mine.Spune ca vede raiul si ca este foarte frumos acolo...insa familia jeleste ,si-l intoarce inapoi. ÎI roaga sa-l lase sa plece acolo in paradis ,unde e primavara.Eu stiu ca spune adevarul ,pt. ca in anul 1988 si eu am fost in fata DOMNULUI...E nedrept sa vezi colegi revolutionari ce se lupta cu saracia si moartea. Pe mormintele lor stau politicieni. Noi insa din putinul nostru...bineinteles care doreste poate aduce putina alinare familiei.Adresa este:str:George Vîlsan nr.96.bl:2.sc:1.Ap:7. Este cartierul Giulesti,statia tramvai flaminda. tel:0212203991.
 • A MURIT CREDAMA CA AMURIT AM VB CU CUMNATA LUI LA TEL SI AM CAZUT JOS ACUMA PLEC LA EL  SI STIU CA A VANDUT TOT PT AL FACE SANATOS DAR CANCERUL NU IEARTA
[/moveA MURIT CREDAMA CA AMURIT AM VB CU CUMNATA LUI LA TEL SI AM CAZUT JOS ACUMA PLEC LA EL  SI STIU CA A VANDUT TOT PT AL FACE SANATOS DAR CANCERUL NU IEARTA ]
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #256 : Mai 05, 2010, 17:27:17 »

  Ieri 4 mai am fost in casa lor.Se chinuia sa vorbeasca. Îi multumesc din suflet pentru toate cuvintele pe care mi le-a spus. Erau perle si diamante.A scapat de suferinta.S-a intors acasa. DUMNEZEU sa-l ierte,sa-l odihneasca in pace. Amin.
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #257 : Mai 05, 2010, 17:37:40 »

Ramine acum dramatica existenta materiala a familiei. Sunt foarte saraci. Stau cu chirie.Fiul ADI e student la ASE.A intrat cu nota aproape de 10. Studiaza.Nu are venit.Nici vaduva domnului DAMOC ION nu are venit. Singurul sprijin era doar el...Ramine intrebarea ...Indemnizatia ...o parte din ea o poate primii familia...fiul care studiaza ?
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #258 : Mai 05, 2010, 18:58:46 »

Citat
Bunul Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!Condoleante familiei!
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • grig
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1871
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #259 : Mai 05, 2010, 19:28:36 »

Toti cei care dorim sa ne aratam dragostea fata de cei morti si sa le dam un ajutor real, putem sa o facem cel mai bine prin rugaciuni pentru ei, si mai ales prin pomenirea lor la Liturghie, cand particelele care sunt scoase pentru vii si pentru morti sunt amestecate in Sfantul Potir cu cuvintele: "Spala, Doamne, pacatele celor ce s-au pomenit aici cu Sfant Sangele Tau, pentru rugaciunile Sfintilor Tai." Nu putem face nimic mai bun si mai de seama pentru morti decat sa ne rugam pentru ei, facandu-le pomenirea la Liturghie. Au mereu nevoie de aceasta, si mai ales de-a lungul celor patruzeci de zile, cand sufletul raposatului porneste pe calea salasurilor vesnice. Trupul nu simte atunci nimic: nu vede pe cei apropiati care sunt adunati laolalta, nu miroase mireasma florilor, nu aude cuvantarile de ingropaciune.
DUMNEZEU SA-L IERTE!
Memorat

Libertatea este dreptul de a face ceea ce permit legile.(Montesquieu)
 • grig
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1871
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #260 : Mai 05, 2010, 19:36:24 »

DAMOC IOAN

Calitate de :REMARCAT

Dosar numarul :4553/20-10-2004
Trimis la avizare in data de :05-07-2006 - stare: AVIZAT
Asociatia: AS 16-21 DEC
Memorat

Libertatea este dreptul de a face ceea ce permit legile.(Montesquieu)
 • grig
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1871
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #261 : Mai 05, 2010, 19:39:03 »

APROPO DE SOACRA LUI GEOANA
Solutii nelegale in dosarele Margaretei Costea - Gheorghe Draghici a reusit sa trimita cele doua dosare catre Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 - Dupa cate se pare, soacra lui Geoana a falsificat mai multe acte medicale - Boala acesteia s-a mutat de pe un picior pe altul - Se autosuspenda Mircea Geoana pe perioada cercetarilor?
Soacra lui Geoana are din nou doua dosare penale. Unul dintre ele priveste conditiile in care s-a produs vatamarea corporala asupra celebrei soacre, iar celalalt se refera la prezumtiva falsificare a unor acte medicale, folosite ulterior de catre Costea. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia Parchetelor Militare, a hotarat ca solutiile date in doua dosare penale ce o privesc pe Costea Margareta sunt nelegale. "Prin cale de consecinta, s-au dispus infirmarea acestor solutii si declinarea competentei in favoarea Parchetului de pe langa Judecatoria sector 1 atat in ceea ce priveste imprejurarile si conditiile producerii vatamarii corporale suferite de Costea Margareta, cat si a celor referitoare la prezumtiva falsificare a actelor medicale, folosite ulterior de catre persoana vatamata", se arata intr-un comunicat semnat de procurorul militar sef adjunct, Bostina Pantelimon. Costea Margareta este soacra presedintelui PSD, Mircea Geoana, si poseda un certificat de revolutionar, ca participant si ranit in Revolutia din 1989.

"Costea a pangarit revolutia romana"

"Margareta Costea a pangarit tot ce a fost mai frumos in revolutia romana, iar certificatul medical a fost obtinut prin frauda", a declarat ieri, in timpul unei conferinte de presa, Gheorghe Draghici, fostul sef al Institutului National de Administratie. Conform lui Draghici, Margareta Costea s-a prezentat in ianuarie 1990 la o asistenta medicala (buna prietena cu inculpata) pentru un bilet de trimitere spre consultare. Acel bilet a fost antedatat pentru 23 decembrie 1989, cu mentiunea "ranit in revolutie". Numai ca asistenta cu pricina a uitat ca medicul a carui parafa a folosit-o nu lucra in respectivul spital in data de 23 decembrie.
Ulterior, aceasta se deplaseaza la Spitalul de Urgenta, unde pe verso este trecut un diagnostic, insa fara nici o data.

Rana s-a mutat de la un picior la altul

In 1991, intr-un raport medico-legal semnat de doctorul legist Viorica Lenghel se arata ca numita Costea Margareta a fost inregistrata cu "traumatism forte genunchi drept cu hematom". In octombrie 1999, un alt certificat medical eliberat de Spitalul Universitar Bucuresti si semnat de doctorul I. Dinulescu impreuna cu doctorul Sorin Oprescu arata ca Margareta Costea sufera de "gonartroza globala stanga, stadiul IV Albach cu indicatie de proteza totala de genunchi".
Asadar, conform actelor medicale prezentate de inculpata, boala de care suferea a trecut de la un picior pe altul! "Insa aceasta veritabila Ioana d'Arc a revolutiei romane este cat se poate de sprintena. Urca scari monumentale. Suflul nu o prea ajuta, dar, de altfel, este cat se poate de vioaie", a mai declarat Draghici.
Prezentam in continuare cateva avantaje de care se bucura cei raniti in revolutie: prioritate la inchirierea si cumpararea de locuinte din fondul de stat, scutirea de la plata impozitului pe salariu, cumpararea sau inchirierea cu prioritate, fara licitatie, din fondul de stat, a unui spatiu comercial cu o suprafata utila de pana la 100 metri patrati, atribuirea in proprietate a 10.000 de metri patrati de teren in extravilan si 500 metri patrati de teren intravilan, medicamente gratuite, transport urban gratuit, asistenta juridica gratuita etc.
In decembrie 1989, Margareta Costea, soacra lui Mircea Geona, avea 53 de ani.

Lovita de o lada cu sticle

Spicuim din declaratia data de soacra presedintelui PSD privind modul in care a fost ranita in revolutie: "... In ziua de 23 am revenit la Televiziune si am inceput impreuna cu mai multe persoane sa punem sticle intr-un camion pentru a fi facute incendiare. Eu puneam straifurile de panza in sticle. La coborare am incercat sa cobor prin spate, unde insa oblonul nu era prins, si am cazut, tragand dupa mine si o lada cu sticle, care mi-a cazut pe picior. Socul a fost foarte puternic, piciorul fiind ranit conform declaratiilor medicale depuse la dosar", arata in declaratia de revolutionar Margareta Costea. Este de asteptat ca si presedintele PSD, Mircea Geoana, sa se autosuspende din partid atata vreme cat cele doua dosare ale soacrei sale sunt pe rol.

Virgil Burla - Romania Libera » 18-01-2006
Memorat

Libertatea este dreptul de a face ceea ce permit legile.(Montesquieu)
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #262 : Mai 05, 2010, 21:13:12 »

Sunt foarte multi IMPOSTORI.La citiva le stiu numele...dar au pile si relatii,au spate...voi sfirsii infrinta de ei. La fel si voi. A fost zilele trecute la TVR 1 un documentar francez despre Revolutia Romana din 89.Acest documentar se chiama : Romania,o revolutie vazuta de mijloacele media .Mi-a dat de gindit...Vorbeau mai mult de o lovitura de stat...nicidecum de o revolutie. Francezi erau un pic batjocoritori la adresa noastra.Intentia lor mi s-a parut periculoasa. Cred ca ni se pregateste ceva...
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #263 : Mai 05, 2010, 21:37:36 »

V-am atras atentia mai de mult asupra faptului ca ni se pregatesc surprize si mai mari, pe linga criza economica, ÎNDATORAREA poporului la puterile financiare ale lumii...extinctia romanilor ca tara.Imi pun intrebari de ce medicul eminent VASILE VELEA s-a aruncat de la etaj, s-a sinucis...Acest medic epidemiolog a trimis la Ministerul Sanatatii un raport ingrijorator al infectarii populatiei tarii cu virusi scapati de sub control cu intentii precise...E de asemeni ciudat cum mor in maternitati mame si prunci din cauza acestor virusi ???V-am atras atentia in postarile vechi de faptul ca se apropie un cutremur devastator...si de cum s-a construit si se construeste in tara noastra...Volatilizarea banilor de la FMI...S-a distrus cu intentie invatamintul...sanatatea...Aceste lucruri oare nu exista pt. dv.???Oare nu vedeti ca acest Basescu nu face nimic...???Doar ati luptat in revolutie...???Astea sunt lucruri GRAVE.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #264 : Mai 06, 2010, 07:39:41 »

Fostul senator Vasile Duta, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare
 
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a hotarat, miercuri, ca fostul senator Vasile Duta ramane condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, asa cum a decis in iunie 2009 Curtea de Apel Galati, dupa ce a respins recursurile fostului parlamentar si al DNA impotriva sentintei de fond.

Decizia ICCJ este definitiva. Curtea de Apel Galati a hotarat, pe 3 iunie 2009, condamnarea lui Vasile Duta pentru mai multe fapte de trafic de influenta. Astfel, fostul senator a fost condamnat la 4 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi, pentru trafic de influenta, la trei ani de inchisoare pentru o a doua fapta similara, in timp ce pentru a treia fapta de trafic de influenta pentru care a fost trimis in judecata a primit 2 ani si 6 luni de inchisoare.

Instanta de fond a decis achitarea lui Duta pentru o a patra fapta de trafic de influenta pentru care a fost trimis in judecata de procurorii DNA.

Instanta de fond a decis, in iunie 2009, contopirea pedepselor, astfel ca Duta a primit o pedeapsa rezultanta de patru ani, cea mai mare dintre cele pronuntate, sporita cu un an, deci un total de cinci ani de inchisoare, cu executare, plus interzicerea unor drepturi pe o perioada de patru ani.

Magistratii Curtii de Apel Galati au decis si confiscarea unui autoturism Mercedes care ii apartinea lui Duta si obligarea acestuia la plata catre stat a echivalentului in lei al sumei de 9.100 de dolari. In ultimul rand, fostul senator a fost obligat la plata a 3.000 de lei cheltuieli judiciare catre stat.

Decizia Curtii de Apel Galati a fost atacata cu recurs atat de DNA, cat si de Vasile Duta.

Duta, acuzat de trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in februarie 2005, pe Vasile Duta, fost senator in perioada 2000-2004, acesta fiind acuzat de patru infractiuni de trafic de influenta, fapte comise in dubla sa calitate, de parlamentar si avocat.

Potrivit unui comunicat al DNA, anchetatorii au retinut ca, in luna februarie 2002, Duta s-a oferit sa il ajute pe un om de afaceri din Germania sa obtina de la Ministerul Muncii aprobarile necesare deplasarii unor contingente de muncitori, precizand ca va face aceste interventii numai in schimbul primirii unor foloase materiale.

Concret, spun procurorii, Vasile Duta a cerut suma de 400 de euro pentru fiecare persoana care urma sa obtina aprobare pentru a lucra in Germania. Ulterior, in cadrul unei convorbiri telefonice, fostul senator i-a cerut omului de afaceri din Germania ca, in contul sumelor de bani negociate pentru obtinerea aprobarilor de la Ministerul Muncii, sa-i fie trimis un autoturism Mercedes, cu motor diesel.

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 22:17
Sursa: Ziare.com
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #265 : Mai 06, 2010, 07:40:55 »

Senatorii PSD nu sustin amendamentele favorabile militarilor
Miercuri, 05 Mai 2010 22:32
Scris de Ziua Veche
 Intr-un comunicat de presa, grupul senatorilor independenti progresisti dezaproba „caracterul duplicitar si politicianist dovedit de PSD in problema pensiilor militarilor. PSD a demonstrat astazi, 5 mai, in Senatul Romaniei ca nu este interesat de pensiile militarilor si de adoptarea amendamentelor care vin in sprijinul acestora. Senatorii PSD au boicotat dezbaterea amendamentelor favorabile militarilor si nu au fost de acord cu prelungirea programului de lucru pana la finalizarea discutiilor pe tema Legii Unitare a Pensiilor. “
 Liderul senatorilor independenti, Liviu Campanu, a propus prelungirea programului de lucru al Senatului, pentru sustinerea amendamentelor aprobate de catre Comisia de Aparare a Senatului. Prin intermediul acestor amendamente se urmareste ca pensiile militare sa nu scada.
 Din cei 14 senatori PSD prezenti, aproximativ un sfert din totalul reprezentantilor PSD, 11 au votat impotriva propunerii lansate de independenti. Printre cei care nu au vrut sa lucreze peste program, potrivit comunicaului grupului condus de Gabi oprea,  pentru amendamentele militarilor se numara si senatorii Laurentiu Coca si Doina Silistru, „care anterior au sustinut mincinos si demagogic mentinerea pensiilor militarilor, dar si presedintele Senatului, Mircea Geoana.
 Votul de astazi din Senat arata fara echivoc faptul ca PSD nu apara interesele militarilor. PSD a  refuzat sa munceasca in plus pentru pensiile militarilor. Aceasta atitudine arata ca motiunea depusa de PSD pe tema pensiilor militare a fost un demers mincinos si politicianist, menit sa ii aduca pe parlamentarii PSD in atentia presei, nu sa rezolve problemele militarilor.
 In schimb, parlamentarii independenti au dovedit consecventa in deciziile si in pozitiile pe care le adopta si isi onoreaza intotdeauna promisiunile. Asa cum am sustinut inca de la inceputul dezbaterilor, parlamentarii din grupul independentilor au votat si vor vota Legea unitara a pensiilor, cu acele amendamente care nu permit scaderea pensiilor militare. Suntem parteneri loiali la guvernare si intelegem sa sustinem o lege curajoasa, a unui guvern curajos. In acelasi timp, ministrul apararii nationale Gabriel Oprea si parlamentarii independenti sunt consecventi in sustinerea amendamentelor la Legea sistemului unitar de pensii, adoptate de catre comisia de aparare, ordine publica si siguranta nationala, referitoare la pensiile din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, amendamente potrivit carora pensiile militare nu vor scadea. “

 

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #266 : Mai 06, 2010, 07:42:00 »

Catalin Voicu nu are pe numele sau nici casa, nici masina, nici cont in banca

 

In cazul senatorului Catalin Voicu procurorii anticoruptie nu au luat masura sechestrului, pentru ca pe numele acestuia nu au fost gasite bunuri mobile, imobile sau conturi banesti.

Procurorii anticoruptie, in colaborare cu inspectorii fiscali, nu au putut depista bunuri sau conturi banesti pe numele senatorului Catalin Voicu, motiv pentru care nu au avut ce sechestra, au declarat, miercuri, surse judiciare pentru Mediafax.

Nu doar senatorul nu are nimic pe numele sau, dar nici in cazul omului de afaceri Marius Locic, urmarit penal, nu au putut fi depistate conturi banesti. Insa procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator pe un imobil ce apartine afaceristului, a carui valoare estimata este mai mare de 119.000 de lei, suma pe care procurorii o doresc indisponibilizata.

Marius Locic si Lidia Barbulescu, audiati la DNA in dosarul Voicu

Astfel, pe perioada sechestrului, imobilul nu poate face obiectul vreunei tranzactii, conform surselor citite.

Cei 119.000 de lei reprezinta suma pe care Locic i-a dat-o senatorului Catalin Voicu atunci cand a semnat cu acesta un contract de asistenta juridica.

Cazul Voicu, faza II: urmeaza soacra lui Geoana

Procurorii au mai pus sechestru asigurator si pe suma de 200.000 de euro, apartinand omului de afaceri Costel Casuneanu, acesta depunand deja la DNA un extras al contului in care a depus acesti bani, la dispozitia DNA.

Anchetatorii anticoruptie le-au adus la cunostinta lui Locic si lui Casuneanu instituirea acestor masuri

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 20:45
Sursa: Ziare.com
Memorat
 • Marius
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1077
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #267 : Mai 06, 2010, 21:21:40 »

Fostul senator Vasile Duta, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Acest domn Vasile Duţă era secretar general al Blocului Naţional al Revoluţionarilor. Mai este şi acum în această funcţie?
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #268 : Mai 06, 2010, 21:55:29 »

DA este secretar general al BNR 89...fac apel la toti revolutionarii din oradea sai faceti o vizita colegului vostru Duta Vasile...e bolnav de cancer,si nu cred ca duta vasile este pericolul public nr unu...interesant ca este ca toti conductorii miscarii revolutionsre au astazi dosare penale sau sunt condamnati...
Memorat
 • leo
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 719
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #269 : Mai 07, 2010, 07:24:47 »

Scad pensiile obişnuite, nu şi cele speciale mai 7, 2010
Înscris în: politica românească
Tags: FMI, Fondul Monetar Internaţonal, pensii, punctul de pensie

În campania electorală s-a vorbit despre problema deficitului la bugetul asigurărilor sociale. Actualii guvernanţi au făgăduit că vor elimina pensiile “nesimţite”, cu referire la anumite categorii de angajaţi ai statului care beneficiază de legi speciale la calcularea pensiei: magistraţi, militari (inclusiv foşti securişti), parlamentari.

Problema pensiilor speciale trenează de mai multă vreme, se tot fac negocieri fără să se ajungă la un rezultat. Guvernul are însă nevoie de bani acum, şi, sub presiunea FMI, a găsit soluţia: reducerea punctului de pensie cu 15%.

De la 1 iunie punctul de pensie va coborî de la 732,8 lei, cît e acum, la 622,88 lei, anunţă ziarul “Adevărul” (linc). Afectaţi de această măsură sînt milioanele de oameni care primesc pensii obişnuite, calculate pe baza punctului de pensie, conform Legii 19/2000.

Cei care beneficiază de legi speciale nu vor fi însă afectaţi de măsură. La ei, baza de calcul e ultimul salariu, sau media salariilor pe ultimele cîteva luni înainte de pensionare. Deci, n-au treabă cu punctul de pensie.
Memorat
Pagini: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 1009
Schimbă forumul: