Main Content:

Pagini: 1 ... 628 629 [630] 631 632 ... 638

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9435 : Noiembrie 20, 2020, 09:51:01 »

miercuri, 18 noiembrie 2020
 
VOI (REVOLUTIONARI) SI NOI (REZERVISTI) DIN NOU IMPREUNA, PE 24 NOIEMBRIE!
-         Apel catre toti membrii C.N.S.C. –
Doamnelor si domnilor,
In urma cu 31 de ani, la TVR, botezata ”L”, isi jucau, in falset, rolul penibil, saltimbancii, tradatorii si ambuscatii. In strada mureau doua categorii de naivi frageziti de foamete programata: muncitori, studenti, elevi etc., adica...VOI si NOI, militarii. VOI strigati ”Armata e cu noi !”. NOI strigam, impreuna cu VOI...”LIBERTATE !”, bucurandu-ne ca niste copii, in timp ce ne secerau si pe unii si pe altii gloantele celor peste 120.000 de luptatori ultraprofesionisti ai tuturor statelor membre ale celor doua tratate (Varsovia si NATO), iar tehnicienii lor ne regizau ”Razboiul stelelor”! Noua ne-au ucis, profesionist, 247 de camarazi, voua peste 1.000! Adica de 7-8 ori mai putini decat ne-a ucis SARS-COV 2, pana acum, dar astia nu conteaza pentru ca intra la statistica. La urma urmelor, trebuie sa moara oameni pentru ca acest Guvern sa nu cada! Si, in timp ce noi toti topaiam inconstienti, de bucurie, ni s-au strecurat, printre picioare, sobolanii, care si-au infipt coltii in cascavalul Puterii. Din clipa aceea n-a mai fost nevoie nici de VOI, nici de NOI!
Ne-au proclamat, pentru moment, la abureala, EROI, si pe unii si pe altii si ne-au promis, legislativ, chiar constitutional, marea cu sarea. Dar au desfacut Tara si au dat-o la bucata, pe nimic, strainilor-sponsori, pastrandu-si pentru EI, argintii lui Iuda! Au distrus fabricile, uzinele, agricultura, etc., au instrainat pe nimic bogatiile subsolului, apele, padurile, pamantul, transformandu-va pe VOI in someri sau slugi de nevoie! Tot din ordin au distrus structurile militare, pas cu pas, pentru a lasa ograda Tarii fara caini de paza, si ne-au transformat pe NOI in... ”disponibilizati”! Dar pentru ca eram, si unii si altii, in putere si convinsi, in naivitatea nostra, profesionist manipulata, ca am produs, ”spontan”, Schimbarea, ca sa nu ne revoltam, nu ne-au mai internat in lagare si nu ne-au mai impuscat, asa cum au facut parintii si bunicii lor kominternisti cu parintii si bunicii nostri, ci au ”tras” in noi cu bani proveniti din sponsorizari externe si cu multe promisiuni.
Prin Legea Recunostintei (341/2004), ne-au gadilat orgoliul tuturor iar voua, somerilor, v-au dat indemnizatii de revolutionari, promitandu-va, pe hartie, scutiri de impozite si terenuri pentru case sau spatii comerciale. Pe care si le-au luat tot EI prin fals si uz de fals!
Noua ne-au dat prin legile 164/2001 si 179/2004, mult laudate de NATO, ciosvarte de pensii militare de stat si dreptul de a munci ”in civilie” pentru a obtine alte ciosvarte de pensii, ”pe contributivitate”! Si am vegetat multumiti 5-6 ani, nebagand de seama, orbiti de propaganda integrarii in NATO si UE, cum ni se tampesc copiii cu scoala in reforma eterna si cu televizorul care face reclama exclusiv boarfelor siliconate, botezate ”dive” si pungasilor porecliti ”oameni de afaceri”. Ne-am trezit ca urmasii nostri isi iau, pe buna dreptate, lumea in cap, pentru ca nu mai au in Tara nici o perspectiva. Apoi, dupa ce ne-au ”fezandat” vreo 6 ani, considerand ca ne-am bosorogit destul (cei care n-am dat coltul intre timp) si nu mai avem reactii, mimand criza, ne-au taiat, cu mana inventatului Basescu, in 2010, toate drepturile! Prin legile 329/2009, 119 si 263/2010! Si noua si voua!
In acele imprejurari, cu ajutorul vostru, al revolutionarilor, dat prin Sindicatul ”Forta Romania” (idee, model de statut, sprijin juridic, punct de lucru provizoriu etc.) NOI am infiintat S.C.M.D. (18 august 2009). Si, intemeind impreuna C.N.S.C. (8 octombrie 2011) am maturat, tot impreuna, prin revolta noastra, strazile si guvernele, in 2011-2012, impunandu-ne revendicarile si determinand soarta alegerilor din 2012 si 2016.
Castigand in justitie (7 ianuarie 2011), S.C.M.D. a obtinut, temporar, drepturile rezervistilor (cuantumurile de dinainte de taieri) apoi dreptul la munca, o noua lege a pensiilor militare de stat etc. Voua v-au dat doar promisiuni pentru ca v-au cumparat liderii de atunci, implicandu-i in politica, asa cum procedeaza si azi. Dar ne-au lovit, gandind pe termen lung, distrugand sindicatele prin Legea Dialogului Social (62/2011) si actionand pe principiul ”Divide et impera”! Prin OUG 1/2011 au introdus discriminarea intre NOI, rezervistii, ridicandu-le unora pensiile, prin fals si uz de fals si fara nici un criteriu, pe culmi nebanuite, pentru a si-i face slugi, stimuland fudulia prostului cu grade si onoruri, in timp ce majoritatea a fost lasata de izbeliste si batjocorita. De atunci ne batem noi intre noi si ne distrug sistematic, nu politicienii ci unii dintre camarazii nostri penali, inca in activitate, cu sprijinul trambitelor si slugilor cumparate dintre noi!
Cu VOI au procedat la fel, prin OUG 95/2014, data tot hoteste, in prag de An Nou. Ca si OUG 1/2011 sau OUG 57/2015, OUG 59/2017, OUG 114/2018, care ne-au distrus noua Legea pensiilor militare de stat, OUG 95/2014 v-a distrus Legea Recunostintei, rapindu-va, voua, drepturile si noua, militarilor, fara de care nimic nu ar fi fost posibil, dreptul istoric si legitim la recunoastere si recunostinta!
Pe scurt, la 25 de ani dupa evenimente, s-a inventat, retroactiv, o noua categorie de ”revolutionari cu rol determinant”, cand acest rol istoric l-au jucat doar 2 personaje: George Bush (pe care comunist/globalistul senil Joe Biden il confunda astazi cu Donald Trump) si Mihail Gorbaciov. O mica parte dintre VOI a primit supradrepturi dar si, prin fals si uz de fals, noi colegi de ”revolutie” (impostori politici), in timp ce marea dvs. majoritate a fost condamnata, datorita indemnizatiilor cu care ati garantat imprumuturile bancare, la cea mai neagra mizerie. Si, in timp ce atat VOI cat si NOI am ajuns sa ne batem, in interior, intre noi, unii cu altii, furandu-ne ideea (”Alternativa Nationala” la intreaga clasa politica, verificata la alegerile din 2016 si 2019) EI si-au creat un paratrasnet, manipulandu-ne copiii, in sens neocomunist si ateu, prin crearea unui partid al viitorului nostru sclavagist!
Atatia cati am ramas in viata si verticali, necumparati cu bani sau cu onoruri, am continuat sa ne batem pentru redobandirea drepturilor noastre legitime. Impreuna am fost in strada, la initiativa S.C.M.D., la 25 Octombrie 2019, cand, pe langa revendicarile proprii rezervistilor, am solicitat Guvernului de atunci si abrogarea OUG 95/2014. Impreuna am fost, in plina pandemie si la marsul din 4 noiembrie a.c., cand delegatiile care au depus revendicarile noastre au fost formate din rezervisiti si revolutionari. Impreuna vom fi si pe 24 noiembrie, la marsul organizat de S.R.R.-Decembrie 89, cu sprijinul Sindicatului Revolutionarilor ”Forta Romania” si al S.C.M.D., intre orele 10.00-14.00, pe directia Casa Scanteii-Guvern-Ministerul Muncii. Am scris Casa Scanteii si nu a ”Presei Libere” fiindca presa (indeosebi televiziunile, recent mituite de Guvern cu 40 milioane de euro) numai ”libera” nu este, fiind transformata de EI in principala arma de indobitocire a romanilor.
Considerand aceste randuri un Apel la solidaritate si actiune comuna, va rugam, stimati membri ai C.N.S.C., sa trimiteti delegatii la actiunea care se va desfasura in conditiile legislatiei subjugarii noastre prin COVID-19, eventual cu propriile revendicari. Revendicarile revolutionarilor, ca si cele ale S.C.M.D. si programul actiunii va vor fi prezentate alaturat, in Anexe.
Numai impreuna am reusit! Numai impreuna vom invinge!
p./ C.N.S.C.
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
 
Anexa 1
ORGANIZAREA SI DESFASURAREA MARSULUI DE PROTEST DIN 24 NOIEMBRIE 2020
Solicitata de presedintele S.R.R.-Decembrie 89, dl. Sergiu Teodor Draghici si de presedintele S.C.M.D., aprobarea PMB a fost data cu nr. 1897181/4060/04.11.2020.
Organizator este Sindicatul Revolutionarilor din Romania Decembrie 89, sprijinit de S.C.M.D. si Sindicatului Revolutionarilor ”Forta Romania” (presedinte dl. Valentin Margineanu)
Participarea a fost limitata la ”maxim 100 de persoane/locatie”, datorita legislatiei impusa de pandemie. Toti participantii vor purta masti si vor pastra distanta fizica de 1,5-2 metri.
Desfasurare:
•        Adunare la ora 10.00, la Casa Scanteii si pichetarea pana la 10.30 a sediului S.S.P.R. O delegatie va depune, la Secretariatul de Stat, revendicarea comuna (abrogarea OUG 95/2014) si revendicarile specifice revolutionarilor;
•        Intre 10.30-12.00, afluire spre sediul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, fara oprire la Guvern, datorita desfasurarii in Piata Victoriei, pana la orele 13.00, a manifestatiei de protest a aliatilor nostri de la SANITAS;
•        Intre 12.00-12.30, pichetarea Ministerului Muncii si depunerea acelorasi documente. In plus, S.C.M.D. va depune solicitarea excluderii militarilor din orice lege civila, pe dreptul muncii vizand salarizarea si pensiile, deoarece militarii nu au avut si nu au contracte de munca, normata la 8 ore, fiindu-le interzise de Constitutie (Art. 42 Al. 2), ci contracte de activitate la ordin, 24 h din 24;
•        Intre 12.30-13.30, deplasarea de la Ministerul Muncii la Guvern;
•        Intre 13.30-14.00, pichetarea sediului Guvernului din Piata Victoriei, in ”alveola media, delimitata de Bd. Aviatorilor, Parcul Kiseleff si Sos. Kiseleff”. Delegatia va depune documentele depuse la Casa Scanteii, iar pentru S.C.M.D., setul de documente vizand revenirea Legii 223/2015 la forma initiala, promulgata, prin amendamentele sustinute de S.C.M.D. la Plx. 199/2020.
In toate cele 3 locatii, presedintele S.R.R.-Decembrie 89 a solicitat o intrevedere a delegatiei comune cu: dl. Secretar de Stat – Puiu-Nicolae Fesan; dna. ministru a Muncii – Violeta Alexandru si cu Premierul Ludovic Orban.
 
Anexa 2
REVENDICARILE PARTICIPANTILOR
Revendicare comuna: ”Abrogarea in integralitatea sa a OUG 95/2014 si a prevederilor restrictive referitoare la revolutionari, in scopul revenirii la textul Legii 341/2004”. Revendicarea readuce militarilor statutul prevazut in lege, recunoscandu-li-se rolul jucat in Revolutie si dreptul la recunostinta;
Revendicari proprii revolutionarilor: repunerea imediata in drepturi sub aspectul indemnizatiilor, in masura sa le ”garanteze imprumuturile bancare precum si accesul la fonduri europene”; recalcularea indemnizatiei la nivelul anului 2020, cf. Legii 341/2004; restituirea sumelor, abuziv confiscate prin ”retinerea CASS-ului in perioada 01.01.2013 - august 2020, cf. Deciziei C.C.R.”; ”reasigurarea, in conditiile Legii a accesului la medicatie, tratamente, spitale si baze de tratament”.
Revendicari proprii S.C.M.D.: revenirea la textul promulgat al Legii 223/2015 prin acceptarea amendamentelor sustinute de noi, la Plx. 199/2020; excluderea militarilor din toate proiectele Guvernului si Ministerului Muncii privind salarizarea si pensiile din motivele mai sus enuntate; acceptarea si de catre Guvern a celor 11 puncte programatice ale S.C.M.D., privind drepturile rezervistilor, primite favorabil de Presedintie.


„Cere si ti se va da!”.
Cereti RESPINGEREA OUG 95/2014, altfel, „Abrogarea” OUG 95/2014 = ABROGAREA LEGII 341/2014!
Iata „proba”!
Tastati „Portal legislativ  Legea 341/2004”. Prin „abrogarea OUG 95/2014” dispare TOT CE ESTE SCRIS CU ALBASTRU! [/color]Vedeti ce mai ramane din „Legea 341/2004”!
Iata si motivul:
 Legea 24/2000, Art.64. alin. (3) „Abrogarea unei dispoziții sau a unui act normativ are caracter definitiv. Nu este admis ca prin abrogarea unui act de abrogare anterior să se repună în vigoare actul normativ inițial. Fac excepție prevederile din ordonanțele Guvernului care au prevăzut norme de abrogare și au fost RESPINSE prin lege de către Parlament”.
Concluzie:
Pentru ca Legea 341/2004 sa revina la forma aflata in vigoare la data de 29. 12. 2014, OUG 95/2014 trebuie RESPINSA IN PARLAMENT!
Nota! „EROII NEAMULUI” care au dobandit CALITATEA de „LRD”  NU PIERD NIMIC!  TITLUL de „ Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989”  nu li s-a conferit prin „Decretele”  date in baza OUG 95/2014, ci doar „calitatea” de LRD – atribut al comisiilor guvernamentale, nicidecum al Presedintelui Romaniei! "TITLUL" este purtator de drepturi (in raport de "CALITATEA" detinuta),dar TITLUL  nu mai poate fi „schimbat” si nici retras  (decat in baza unei H.J.)! Obligarea presedintelui (prin OUG!!![/i]) de a „confirma” si CALITATEA (la care acesta „a pus botul”!) a fost o golanie care sa dea „greutate”  eliminarii pragului de venit prevazut la art 4, alin (4) si sa permita incasarea „legala” ([i]prin „Decret prezidential”
) [color=red]a acesteia de catre A.Sanda (initiator), E. Nicolicea si G. Cr. Sefer & comp. (avizatori/aprobatori/aplaudaci[/i]).[/size][/size][/b]
„Certificatele” celor enumerati mai sus sunt LOVITE DE NULITATE ABSOLUTA , conform Legii 161/2003, art 72 si 73! Este suficienta (ar fi trebuit sa se autosesizaze!) o sesizare facuta la ANI.


Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9436 : Noiembrie 23, 2020, 09:34:59 »

Domnul Teodor Draghici din Bucuresti a publicat pe Facebook urmatorul comunicat si text insotitor:
Teodor Draghici
BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
www.facebook.com/photo?fbid=3511504228929587&set=gm.1285215158495669
  ·  20 noiembrie la 14:15  ·
Pentru transparenta si ca sa nu existe atat de multe dezbateri pro si contra si ca am vrut sa trag in cursa asociatia condusa de dl Dorel Ciobotaru "Fratia Bucurestenilor" postez aici cine este organizatorul. Aprobarea nu am luat o eu pt ca la acea data nu eram in Bucuresti si nu am avut cum sa o postez si pe aceasta,dar AM SCRIS CLAR in postare ca Fratia s a retras,pt ca nu au fost de acord cu abrogarea OUG 95,iar printre participanti ni se alatura si asociatia dl.Vali Margineanu,care aveam acceptul lui. Va rog inainte sa postati ceva cititi cu atentie ce am scris...actele erau facute cand am ajuns la discutie si am luat la cunostiinta de decizia fratiei si nu i am trecut,le am RESPECTAT decizia,iar asociatia lui Vali Margineanu,nu este organizator,ni se alatura la protest.
Asa ca nu mai jigniti cei care sunteti in necunostinta de cauza...
Cat priveste de ce armata...va raspund;
Pentru ca in acel decembrie insangerat cand toti am fost UNITI pentru acelasi tel,erau civili,iar dupa sau angajat in armata,politie,jandarmi,iar institutiile statului printre care si SSMRLIC si CPRD nu au tinut cont de asta si au ramassimpli revolutionari,fara nici un drept....iar acum va intreb pe voi...este normal?
Tot asa de mult imi aduc aminte cadea lungul anilor,uni dintre voi care acum jigniti,aduceti va aminte ca ati apelat la mine pe vremea cand lucram in tv sa va fac rost de probe sa va intocmiti dosarul...nu va reprosez,dar stati cu voi si ganditi...am invatat ca timpul cerne si arata adevarata fata a oamenilor,singuri se auto exclud
Daca stati cu voi si vorbiti,aduceti va aminte cat de mult ne a dezbinat aceasta ordonanta,cati dintre noi au ramas fara case si nu au putut sa s mai plateasca ratele,altii mai slabi sau sinucis,imbolnavit si au murit,ca sa nu mai zic cat au avut de suferit....doar la atat sa MEDITATI.
Da,sunt LRD si ma mandresc cu asta pentru ca stiu ce am facut in acele momente,dar nu pot fi de acord cu aceasta ORDONANTA,in care multi dintre noi au ramas pe langa,unii au trebut sa ia calea pe justitie si stiti si voi cum functioneaza JUSTITIA in Romania,bani,nedreptati etc...
Vreau sa specific,ca nu sunt de acord cu acei care isi aroga aceleasi drepturi cu noi,in orasele unde sa trasaaaaaaaaassss.
Raman acelasi OM din DECEMBRIE 89...lupt si voi lupta pentru ADEVAR.
Honor et Patria! Vae victis!
« Ultima modificare: Noiembrie 26, 2020, 23:27:02 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9437 : Noiembrie 26, 2020, 23:33:48 »Dana Gane este în Brașov, 26 noiembrie 2019
 · www.facebook.com/dana.gane.1
26 noiembrie, zi săpată adănc in  sufletul meu, il sărbătoream pe tata. Ardelean cultivat si de mare  omenie. Deținut politic, veteran de război! In 89 la revoluție s-a pus in genunchi și a plăns ca un copil spunănd: nu credeam că o să mai fiu om liber"! Putea să obțină  unele avantaje materiale dar a refuzat categoric. "Niciodată daunele  morale nu se mai pot  reupera. Si cel mai important: a fost om harnic respecta munca,natura si  mai ales Albina. Era considerat un apicultor de elita. Vara pe florile  de pe mormânt  sunt multe albine lucrătoare!
ODIHNĂ VEȘNICĂ "STUPARE  AURICĂ"!


Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9438 : Noiembrie 29, 2020, 20:26:01 »Asaltul neomarxismului actual, bine finantat, global si violent, impune sa ne luam masuri de autoaparare.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9439 : Noiembrie 29, 2020, 20:34:13 »


www.change.org/p/camera-deputatilor-romania-stop-obligativitatii-vaccinarii?recruiter=267072086&recruited_by_id=5a7cf5c4-e92c-4fe8-9c22-8be0c41a1ed0&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=petition_dashboard

Stop Obligativitatii Vaccinarii

Referitor la proiectul de lege ce se dorește a fi adoptat cu privire la “vaccinarea persoanelor din Romania” învederăm următoarea situație de fapt și de drept ce este imperios necesar a fi reglementată și definita clar:

1. Vaccinarea așa cum este definita în proiectul de lege, “este un act medical de administrare a unui vaccin”;
2. Trebuie sa se facă o distincție conceptuală clară între VACCINARE ca act medical profilactic (adică preventiv) al cărui scop este de a apăra organismul de boli sau de a preîntâmpina o anumita boala deja existentă și OBLIGATIVITATE și CONSIMȚĂMÂNT PREZUMAT, noțiuni/concepte, care nu au cum să fie implementate cu privire la ființa umană atunci când vorbim de efectuarea unui act medical asupra acesteia;
3. Ființa umană este o ființă vie care posedă voință liberă, rațiune și simțire și care are dreptul inviolabil și imuabil de a dispune de ea însăși – principiu fundamental care este statuat inclusiv prin texte de lege, ceea ce determină imposibilitatea supunerii ființei umane la un act medical împotriva propriei voințe, dat fiind faptul ca ființa umana este unică, cu particularități proprii și specifice individual, sub toate aspectele – biologic, psihologic și emoțional-afectiv (a se vedea: Convenția de la OVIEDO la care România a aderat și pe care a ratificat-o în Parlament, Constituția României privind drepturile și libertățile fundamentale ale omului, Legea Pacientului, Reglementările privind malpraxixul medical);
4. Pentru a fi parte în aplicarea unui act medical asupra sa, ființa umană trebuie sa fie implicată direct în procesul de luare a deciziei cu privire la actul medical pe care ar urma să-l accepte pentru a-i fi aplicat, iar pentru aceasta are nevoie să fie informată corect, complet, etic și moral, în condiții de neutralitate și imparțialitate, astfel încât consimțământul să reprezinte acordul de voință liber exprimat și neviciat prin niciuna dintre formele viciului de consimțământ, respectiv eroarea, violența, dolul (viclenia) și leziunea;
5. In ceea ce privește textul și reglementările cuprinse în proiectul de lege mai sus menționat, s-a identificat un abuz de drept nerezonabil, contrar bunei-credințe, eticii, moralității și legilor privind drepturile omului, aducând-se grave vătămări și pagube ființei umane prin:
– Obligarea la actul medical al vaccinării în condițiile în care vaccinul este un medicament imunologic care prezinta riscuri și efecte/reacții adverse ca orice medicament, acestea fiind în legătura directa și intrinseca cu persoana căreia i se administrează;
– Prezumarea consimțământului în condițiile în care informarea cu privire la
a) actul medical la care urmează sa fie supusă persoana;
b) la substanța vaccinală ce urmează a-i fi introdusă în corp;
c) la efectele și reacțiile adverse postvaccinale ce pot aduce prejudicii și vătămări de orice natură și intensitate persoanei beneficiare.
este făcută incorect, incomplet, ne-etic și ne-moral și în condiții de părtinire vădită față de Industria Pharma, respectiv față de producătorii și distribuitorii de medicamente, transformând-se astfel actul medical într-un act de comerț ce produce grave consecințe vieții însăși.
In acest context, datorita lipsei de informare, așa cum am învederat mai sus, și a sancțiunilor ce se vor a fi impuse populației din România ca urmare a neacceptării actului medical al vaccinării, consimțământul ar urma sa fie considerat “prezumat” în condiții de viciu absolut, statul, prin inițiatorii și autorii acestui proiect de lege, făcând uz cumulativ de toate formele viciului de consimțământ.
– Sancțiunile excesiv de grave si dure, ce se vor a fi luate împotriva acelor persoane presupuse ca ar urma să refuze actul medical al vaccinării, nu își justifică necesitatea. Mai mult decât atât, prin luarea unor asemenea măsuri, pe de o parte cât și prin smulgerea consimțământului persoanelor făcând-se uz cumulativ de toate formele viciului de consimțământ, se încalcă în mod flagrant drepturile și libertățile fundamentale ale ființei umane în toate planurile existenței sale.

În concluzie, pentru motivele învederate, în reglementările proiectului de lege privind vaccinarea, este exclus să apară OBLIGAREA persoanelor la actul medical al vaccinării și PREZUMAREA CONSIMȚĂMÂNTULUI persoanelor cu privire la efectuarea acestui act medical prin acceptul introducerii în propriul corp a medicamentului substanță vaccinală.

Formulare Avocat,
MARINA-IOANA ALEXANDRU
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9440 : Noiembrie 29, 2020, 20:37:49 »

Ioana Gabriela Dinu started this petition to Camera Deputatilor Romania
47,964 have signed.   Let’s get to 50,000!

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9441 : Decembrie 04, 2020, 19:43:18 »

Președintele sas, robotul național teleghidat din Germania, e complet nepasator în privința nenorocirilor din țară.
Și nu îl neliniștesc nici crimele guvernului lui, nici ale administrației, nici ale sale personale. E indiferent, nu-i pasă.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9442 : Decembrie 04, 2020, 19:47:19 »

Așa-zișii liberali de acum (falși și necinstiți pînă în măduvă) să nu uite ce a spus un țărănist adevărat!

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9443 : Decembrie 10, 2020, 01:28:07 »

Fiți atenți, nu mai fiți creduli! Guvernul nu vă iubește și cu atît mai puțin e dispus să vă apere! Nu fiți proști că sînt destui.Iar de la cei din justiție nu ne putem aștepta la nimic pozitiv (și în general, de la instituțiile de stat din toată lumea)!

Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9444 : Decembrie 11, 2020, 09:52:51 »


NECESAR :
La 30 de ani de la REVOLUȚIE ,serviciile secrete,au DESECRETIZAT multe documente în ce privește REVOLUȚIA.Aceste documente desecretizate,le pot solicita în scris ,toți ziaristii.Le poate solicita Secretariatul de Stat pentru REVOLUȚIONARI. Le poate solicita Comisia Parlamentară pentru REVOLUȚIONARI.Orice instituție interesată de ce s-a întâmplat la REVOLUȚIE ,le poate solicita în scris la SERVICIILE SECRETE.(pentru fiecare județ în parte).
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9445 : Decembrie 11, 2020, 17:36:48 »

Conduceti o asociatie domnule Sucuturdean nu ii asa?
De ce nu face asociatia dumneavoastra solicitarea asta?
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9446 : Decembrie 11, 2020, 17:55:04 »

Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9447 : Decembrie 11, 2020, 19:57:11 »

Conduceti o asociatie domnule Sucuturdean nu ii asa?
De ce nu face asociatia dumneavoastra solicitarea asta?

voi face adrese către toate serviciile secrete, pentru a ne pune la dispoziție,tot ce s-a DESECRETIZAT despre REVOLUȚIA din DECEMBRIE 1989-SIBIU.Nu am făcut până acum adrese ,din motive obiective.Dar e bine să facă și alții adrese.
PS.
Am mai făcut asemenea adrese ,înainte de împlinirea a 30 de la REVOLUȚIE.Răspunsul a fost clar,până la împlinirea a 30 de ani,tot ce a fost secretizat,rămăne secretizat.După 30 de ani ,se vor desecretiza,în funcție de gradul de secretizare făcut inițial.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9448 : Decembrie 12, 2020, 22:31:12 »

Foarte bine! Asa sa faceti! Si va rog sa aratati o cerere aici ca sa ia si altii modelul.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9449 : Decembrie 14, 2020, 13:45:28 »

A fost postată această întregistrare nu de mult timp. Merită să o vedeți, e o mărturie a suferințelor din Ardeal, pe care străinii de neam vor să le facă uitate.

Dictatul de la Viena - marturia unei supravietuitoare, https://www.youtube.com/watch?v=HDPrO2xlTH0&t=59s.
Memorat
Pagini: 1 ... 628 629 [630] 631 632 ... 638
Schimbă forumul: