Main Content:

Pagini: 1 ... 629 630 [631] 632 633 ... 638

Lupta noastra

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9450 : Decembrie 16, 2020, 01:26:15 »

CSM, decizie importantă împotriva abuzurilor DNA. Judecătoarea Simona Marcu: 'În loc să ia măsuri, DNA îşi apără practicile greşite'/ VIDEO
https://www.stiripesurse.ro/csm-decizie-importanta-impotriva-abuzurilor-dna-judecatoarea-simona-marcu-in-loc-sa-ia-masuri-dna-isi-apara-practicile-gresite-video_1550665.html?fbclid=IwAR2iTwm2BEr5fJ-ODXhewR4le8oWIFziun4k49cg0pukMEvWBVpyqs9H18I
Autor: Florin Pușcaș, Redactor. Publicat: 15/12/2020 17:14

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a respins marţi, 15 decembrie, plângerea prealabilă formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva hotărârii prin care CSM a constatat, în octombrie 2019, o serie de practici abuzive ale procurorilor în dosarele în care erau vizaţi magistraţi. Au fost 10 voturi pentru respingere, şase pentru admitere şi două voturi nule. În dezbaterile care au precedat votul, judecătoarea Simona Marcu (ÎCCJ), fost preşedinte CSM, a denunţat nu numai greşelile comise de procurorii DNA, ci şi lipsa de asumare instituţională şi corectare a acestor greşeli.

• CONTEXT: Plenul CSM a validat, pe 15 octombrie 2019, raportul Inspecției Judiciare, făcut public în august 2018, prin care inspectorii judiciari au arătat că, în perioada 1 ianuarie 2014 – 30 iulie 2018, DNA a soluționat aproape 2.000 de dosare privind 3.420 de magistrați. Potrivit raportului, nu mai puţin de 13 membri, foşti şi actuali, ai Consiliului Superior al Magistraturii au avut dosare la DNA. Multe dosare penale au fost lăsate în nelucrate ani de zile, pentru ca apoi să fie clasate într-o lună, înainte ca SIIJ să preia competenţa exclusivă asupra cauzelor cu magistraţi. Magistraţii au fost şi interceptaţi masiv, unii dintre ei nefiind nici măcar informaţi ulterior despre acest lucru, contrar prevederilor legale.
Judecătoarea Simona Marcu a enumerat o serie de nereguli descoperite la DNA (emiterea unor ordonanţe de delegare a atribuţiilor în alb, efectuarea de acte de urmărire penală de organe de cercetare penală în lipsa delegării, redistribuirea dosarelor fără nicio motivare, justificare a măsurii, tehnica sesizărilor din oficiu împotriva magistraţilor şi cercetarea lor inclusiv pentru soluţiile dispuse în diferite cauze), dar s-a referit şi la două cauze de răsunet care s-au soldat cu achitări sau clasări şi pentru care nimeni nu şi-a cerut scuze.

"Nu aş dori să intru în analiza plângerii prealabile. Ceea ce nu încetează să mă surprindă este atitudinea DNA, care în loc să ia măsuri pentru remedierea aspectelor semnalate şi să genereze practic un nou început, continuă prin a-şi apăra unele practici care s-a dovedit că sunt greşite. Situaţia mi se pare cu atât mai greu de înţeles cu cât, dacă prin absurd am accepta că aspectele invederate de DNA în plângerea prealabilă, tot ar rămâne o serie consistentă de constatări care ar putea să justifice concluzia care este curprinsă în dispozitivul hotărârii atacate. În orice caz, nu ar putea niciodată să fie înlăturate considerentele cuprinse în deciziile definitive de achitare dispuse de instanţele judecătoreşti.

Am, din păcate, documentate multe cazuri de abuziri împotriva judecătorilor şi procurorilor. M-aş limita doar la două dintre ele: cazul judecătoarei Gabriela Bîrsan, preşedintele Secţiei de Contencios Administrativ şi Fiscal a ÎCCJ, preşedinte în funcţie la data la care aceste abuzuri au demarat împotriva domniei sale şi nu numai împotriva domniei sale. Există hotărâri judecătoreşti definitive care explică în clar ce s-a întâmplat şi cum s-a întâmplat. Aş dori să fac apel la propria memorie şi să reamintesc de un singur moment care a fost şocant: când au descins procurori DNA în arhiva secţiei şi când au cerut nici mai mult nici mai puţin decât 2166 de hotărâri judecătoreşti pronunţate de magistraţii secţiei în perioada cuprinsă între ianuarioe 2011-iunie 2011, precum şi ianuarie-decembrie 2010. Acest fapt nu poate fi şters cu buretele. Nimeni, niciodată nici nici măcar nu şi-a cerut scuze pentru acest lucru care s-a întâmplat la cea mai înaltă instanţă din ierarhia jurisdicţiei naţionale. Inutil să fac referire la celelalte considerente din hotărârile judecătoreşti care spun că nu s-a ţinut cont nici măcar de decizia pronunţată de CEDO, care a vorbit despre imunitate şi efectele constatării acestei imunităţi.

Un alt caz la care aş dori să mă refer, ca să am în vedere şi un procuror, este un caz de referinţă: cel al fostului procuror general Tiberiu Niţu. Este vorba despre dosarul în care domnul procuror a fost urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu, pe motiv că ar fi beneficiat de coloană de la poliţie şi maşină cu girofar în deplasările sale. Dosar care, după doi ani de anchetă, a primit clasare pentru că fapta nu ar fi fost prevăzută de legea penală, DNA încercând să justifice soluţia pe ideea că între timp CCR ar fi dezincriminat abuzul în serviciu. Bine a făcut fostul procuror general că a atacat în instanţă această soluţie de clasare şi ÎCCJ, prin soluţie definitivă, a confirmat că fostul procuror general al României a fost pus sub urmărire penală pentru o invenţie. În acest sens, urmare plângerii formulate de Tiberiu Niţu, ÎCCJ a dispus schimbarea încadrării temeiului soluţiei de clasare în fapta nu există.

Şi pentru că spuneam că DNA nu încetează să mă suprindă, aş continua exemplul la care m-am referit cu ceva mai apropiat de noi şi m-aş referi la procedura de recrutare a procurorilor în această structură de parchet, DNA, derulată la 3 noiembrie 2020. Înregistrările sunt publice, pe site-ul CSM. Mai mulţi procurori au fost întrebaţi de către un membru al Secţiei pentru procurori despre situaţia infracţiunii de la art. 13 indice 2 din Legea 78/2000, punctându-se în special dacă candidatul cunoaşte exemple exemple de situaţii în care s-au regăsit foloase nepatrimoniale. Dacă aveţi curiozitatea să urmăriţi aceste înregistrări, veţi constata că doi procurori, care au fost selectaţi, deci ei acum sunt procurori DNA, au fost de acord că este un astfel exemplu câştigarea de timp în vederea ajungerii mai repede la serviciu, deci este un exemplu de folos nepatrimonial. Cu alte cuvinte, despre ce vorbim? Nu numai că nu-şi cere nimeni scuze pentru ceea ce s-a întâmplat, dar prin modul în care recrutăm oamenii perpetuăm aceeaşi situaţie. Deci nici în viitor, dacă se vor mai întâmpla astfel de fapte, să nu credem că va fi cineva care va avea vreo urmă de remuşcare. Nu va avea nimeni. De aceea vă propun să respingem plângerea prealabilă formulată de DNA", afirmat Simona Marcu.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9451 : Decembrie 18, 2020, 17:22:27 »

Pentru știința voastră (a noastră) și ca să nu pretindeți că nu v-a spus nimeni și că de aceea nu ați știut!

A P E L
de la Gheorghe Funar
16 decembrie la 23:29  ·
adresat Poporului Român în legătură cu aflarea Adevărului privind injecțiile cu modificatorul genetic pe care Președintele și Guvernul României se grăbesc să-l ofere gratuit la peste 13.000.000 de români care, în fapt, nu au fost informați și nici nu știu ce îi așteaptă după administrarea acestora!
Recent s-a aflat, din mass-media, că celebrele teste RT-PCR au fost fabricate în sute de milioane de exemplare în anii 2017 și 2018 pentru boala COVID-19, iar așa-zisele vaccinuri împotriva COVID-19 au fost produse înainte ca Organizația Mondială a Sănătății (O.M.S.) să declare pandemia de COVID-19.
La recomandarea O.M.S. s-a trecut la folosirea testele RT-PCR care nu au fost niciodată omologate și care dau erori de 30%-100%. Cu toate acestea, pandemia mediatică și nebunia COVID-19, mai ales restrângerea drepturilor și libertăților omului, inclusiv lupta împotriva Domnului nostru Iisus Hristos și a Bisericii, se bazează pe testările haotice și rezultatele arbitrare ale testelor RT-PCR. De asemenea, s-a introdus treptat obligativitatea purtării măștilor de protecție neconforme care dăunează sănătății oamenilor. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (A.N.P.C.) a constatat că peste 93% dintre măștile de protecție folosite împotriva COVID-19 sunt neconforme. Cu toate acestea, Președintele și Guvernul României nu au interzis folosirea lor! Dimpotrivă, cetățenii care nu poartă măști (care în fapt majoritatea sunt neconforme și neomologate) sunt aspru amendați și chiar arestați.
În cazul în care noul Parlament va obliga Președintele și Guvernul României să interzică folosirea testelor RT-PCR și a măștilor neconforme cu siguranță se va încheia cu pandemia de COVID-19 și toată țara va intra în normalitate!
După ce s-a constatat că, în anul 2020, mortalitatea produsă de boala COVID-19  a fost de circa 0,5%, autoritățile Statului Român și dr.Raed Arafat, comandantul acțiunii, au hotărât să le facă o bucurie românilor oferindu-le de Crăciun și Anul Nou primele zeci de mii de așa-zise vaccinuri împotriva COVID-19. Spre deosebire de cadourile aduse de Moș Crăciun care le fac bucurii destinatarilor, vaccinurile cumpărate de Guvernul României, înainte ca acestea să fie omologate, sunt învăluite în mister. Este ascuns Adevărul privind conținutul lor, scopul principal urmărit de către firmele producătoare și stăpânii lor, precum și cele peste 20 de efecte secundare, dintre care unele sunt extrem de periculoase pentru sănătatea celor injectați!
În mare secret, în vara acestui an, conducătorii statelor din Uniunea Europeană au adoptat o Hotărâre privind scutirea firmelor producătoare ale vaccinurilor împotriva COVID-19 de toate consecințele rezultate după administrarea lor. Ca urmare, toată responsabilitatea și toate consecințele negative, inclusiv îmbolnăvirile și chiar moartea, cad în sarcina celor care acceptă să fie injectați în baza unei declarații dată pe propria răspundere.
Inițiatorii și susținătorii pandemiei de COVID-19 au recunoscut că vaccinurile împotriva virusului SARS-CoV-2 vor schimba pentru totdeauna ADN-ul fiecărei persoane! Cei care acceptă să fie vaccinați vor deveni oameni modificați genetic! Un asemenea experiment și la o scară atât de mare nu a existat în istoria omenirii!
Pentru aflarea Adevărului și până la administrarea vaccinului împotriva COVID-19 este obligatoriu ca Președintele și Guvernul României, dar mai ales ministrul Sănătății și comandantul acțiunii, dr.Raed Arafat, să prezinte zilnic prin intermediul mass-mediei, inclusiv prin spoturi publicitare, prospectele vaccinurilor care vor fi aduse în România, respectiv care este conținutul acestora în metale grele, în substanțe care modifică ADN-ul și care sunt efectele secundare ale administrării vaccinului. De asemenea, ei au obligația să precizeze de ce în cazul administrării acestui vaccin, de fapt un modificator genetic, nu se respectă principiul elementar al precauției.
Pentru a fi credibili și ca să dea încredere populației în vaccinul împotriva COVID-19 este necesar ca Președintele României, Primul-ministru, ministrul Sănătății și dr.Raed Arafat să declare public și să se angajeze în scris că vor răspunde penal, material și civil pentru toate consecințele negative care afectează sănătatea și viața fiecărei persoane care acceptă să fie vaccinată împotriva COVID-19.
Pentru a nu zădărnici acțiunea de vaccinare împotriva COVID-19 este necesar ca autoritățile Statului Român, atât cele centrale cât și cele locale, să acționeze rapid pentru mediatizarea și explicarea prospectelor vaccinurilor care vor fi importate în România. Totodată, autoritățile au obligația să precizeze care sunt motivele pentru care cetățenii ce au trecut prin boala COVID-19 (cu forme ușoare, medii și grave) și au dobândit imunitate au obligația să se vaccineze pentru a putea să călătorească cu avionul în țară și străinătate în scop turistic sau pentru a merge la locul de muncă etc.
Înainte de a se trece la vaccinarea obligatorie de patru ori pe an, fiecare în două tranșe, a peste 13.000.000 de cetățeni români este necesar ca Președintele și Guvernul României să prezinte scenariul cu soluțiile pregătite în cazul în care anual de la 1.000.000 la 5.000.000 de oameni necesită spitalizare și tratamente ca urmare a administrării vaccinurilor împotriva COVID-19.
Dr.Gheorghe Funar
Președinte al Partidului România Noastră
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9452 : Decembrie 18, 2020, 17:24:50 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9453 : Decembrie 18, 2020, 17:26:21 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9454 : Decembrie 18, 2020, 21:27:31 »

Matteo Matteo
Ieri la 09:37  ·  https://www.facebook.com/romeo.mateo.14/posts/3688538674561272
Medicii din Romania care au luat parte la propaganda guvernului Romaniei "demisioneaza si rup tacerea," pentru ca nu vor sa fie "vaccinati." Ei au declarat ca: "Vaccinul nu este un vaccin normal, ci o arma subtila împotriva fiintei umane, iar virusul nu este nimic altceva decat o gripa normala care este transformata prin tratament fortat si medicamentos intr-un virus mortal. Virusul nu este asa cum spun ei la televizor, cãci mafia Guvernului în conformitate cu mass-media exagereaza extrem, extrem de mult pentru a induce frica in oameni sa primeasca vaccinul de buna voie, "Vaccinul Noii Ordini Mondiale" care coordoneaza din umbra toate guvernele corupte din lume, guverne care se vad pe milioane de euro în conturi bancare. Fabricantii de bani care nu mai au ce sa faca cu ei, au introdus Miliarde de euro in conturile guvernelor lumii, iar prin acesti bani, o parte din ei sa mearga spre toate televiziunile lumii pentru ca sa corupa si indoctrineze mintea umana constant in fiecare zi cu stiri false care sunt departe de adevar. În varful piramidei nu este loc, asa cum nici pe varful celui mai inalt munte nu este loc pentru toata lumea, indiferent daca esti vandut lor, diavolul nu imparte cu nimeni prada si locul in varf.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9455 : Decembrie 19, 2020, 20:54:37 »

voi face adrese către toate serviciile secrete, pentru a ne pune la dispoziție,tot ce s-a DESECRETIZAT despre REVOLUȚIA din DECEMBRIE 1989-SIBIU.Nu am făcut până acum adrese ,din motive obiective.Dar e bine să facă și alții adrese.
PS.
Am mai făcut asemenea adrese ,înainte de împlinirea a 30 de la REVOLUȚIE.Răspunsul a fost clar,până la împlinirea a 30 de ani,tot ce a fost secretizat,rămăne secretizat.După 30 de ani ,se vor desecretiza,în funcție de gradul de secretizare făcut inițial.
P.S. Sucuturdean, DAAA' ... despre "REVOLUȚIA din DECEMBRIE 1989-ALBA" (si dupa...) ... nu faci adrese ... !?   !?   !?
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9456 : Decembrie 20, 2020, 02:33:29 »

 

Mai tare decat ridicarea steagului comunist pe Reistag - www.youtube.com/watch?v=0CFdQ-fsfXA
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9457 : Decembrie 20, 2020, 17:13:40 »

Demascat la Tribunal că a verificat personal incinerarea morților în 20 Decembrie 1989, procurorul Dan Voinea are pensie de peste 35.000 de lei
De  Dorina Lascăr - 12:14, 20 decembrie 2020 

https://www.curentul.info/dezvaluiri/demascat-la-tribunal-ca-a-verificat-personal-incinerarea-mortilor-in-20-decembrie-1989-procurorul-dan-voinea-are-pensie-de-35-000-de-lei/
 
Fostul procuror ceaușist Dan Voinea a încasat din pensie până acum peste 30 miliarde de lei și dacă va trăi până la 80 de ani, acesta va fi încasat din pensii peste 1,5 milioane de EURO. La momentul pensionării lui Voinea în 2009, la vârsta de 59 de ani, acesta a obșinut o pensie de 18.500 de lei lunar, între timp pensia fiind indexată și majorată substanțial odată cu trecerea contribuțiilor în salariul brut inventată de Olguța Vasilescu, ministrul de tristă amintire. Codruța Kovesi afirma în 2009 că nu trebuia aprobată decizia de pensionare deoarece acesta „a săvârşit grave abateri constând în încălcarea dispoziţiilor legale referitoare la incompatibilităţi şi exercitarea funcţiei cu rea-credinţă dar acţiunea disciplinară a rămas fără obiect, ca urmare a pensionării. Procurorul general, Laura Codruţa Kovesi, a explicat atunci povestea scandaloasă a generalului Voinea cu amănunte de necrezut, dacă nu ar fi fost documentate de inspectorii CSM, care au constatat nereguli fără precedent în instrumentarea dosarelor Revoluţiei şi Mineriadei: „Am avut începeri de urmărire penală faţă de persoane decedate, începeri de urmărire penală deşi faptele au fost prescrise, începeri de urmărire penală pentru fapte care nu existau în Codul Penal la data cånd se presupune că au fost comise. Vorbim de acte dispuse în dosar şi de începeri de urmăriri penale? Ştiţi cum se începea urmărirea penală în dosarele astea (ale lui Voinea)? Pe hârtii fără antet, scrise de mână, fără încadrare juridică, trecute nişte nume, 10-20 de nume dintre care 10 sau 15 persoane decedate, neînregistrate“, a acuzat public Kovesi modul în care se făcea că lucra procurorul militar Dan Voinea.
Până în primăvara acestui an, în dosarul Revoluției au fost cercetate doar fapte prescriptibile și rând pe rând inculpații au fost scăpați de procurori. Însă anul acesta PCÎJJ a extins acuzațiile pentru genocid, faptă care este imprescriptibilă.
Procurorul care a instrumentat dosarele Revoluției și Mineriadei este nerușinatul Dan Voinea iar procuror general al României în perioada în care s-au împlinit cei 15 ani de prescripție pentru dosarele Revoluției și Mineriadei, respectiv decembrie 2004-iunie 2005 era Ilie Botoș. Procurorul General a descris cum s-a desfășurat ancheta în dosarul Revoluției: „În modul de desfăşurare a anchetei rezultă că nu a existat o preocupare pentru stabilirea aspectelor esenţiale pentru evenimentele din decembrie ’89”. „Procurorii au efectuat un număr mare de acte procedurale în cauză dar nu au valorificat un număr mare de informaţii. Nu au făcut niciun demers pentru desecretizarea documentelor privind audierile din comisia senatorială în condiţiile în care s-au efectuat mii de audieri în această comisie şi deşi SRI a a întocmit un document amplu, acesta nu se regăseşte în dosarul de urmărire penală şi nici nu rezultă că s-ar fi făcut vreun demers pentru obţinerea lui”, a spus acesta, subliniind că audierile care s-au făcut în acest dosar au fost „sintetice şi formale”, „nu s-a recuperat muniţia cu care s-a tras asupra persoanelor decedate sau rănite, fără ca la dosar să existe vreo justificare în acest sens” iar „puţinele expertize balistice nu au stabilit decât tipul muniţiei şi de arme dar armele cu care s-a tras nu au fost identificate şi nici trăgătorii”. „Modul în care s-a făcut ancheta nu corespunde normelor Curţii Europene a Drepturilor Omului” a concluzionat procurorul Bogdan Licu.
Unul din motivele pentru care Dan Voinea a mușamalizat dosarul poate fi încercarea lui de a-și ascunde participarea la incinerarea morților de la Timișoara. Jurnalistul Vasile Surcel a studiat mărturille din „Procesul Timișoara” și a descoperit că „o declarație dată cândva în fața instanței de către unul dintre inculpații „Lotului Timișoara” îl readuce în atenție pe fostul procuror militar gen.(r) Dan Voinea. Dar îl și leagă de unul dintre cele mai oribile episoade ale Revoluției: incinerarea celor 42 de cadavre de la Timișoara.  Dan Voinea le este binecunoscut celor care au urmărit filmul procesului de la Târgoviște, cel încheiat cu execuția soților Ceaușescu: el a fost procurorul acelui simulacru de judecată. Voinea a dat citire acelui rechizitoriu improvizat, încropit probabil pe genunchi, iar atunci când i s-a dat cuvântul, a pledat cerând pedepsirea celor doi. Ce-i drept, în calitatea sa de acuzator,  a fost cu mult mai echilibrat decât avocații din oficiu ai Ceaușiștilor, avocați care și-au acuzat „clienții” la fel de dur ca niște inchizitori. Apoi, în anii care au urmat Dan Voinea a devenit celebru prin faptul că, în calitatea sa de procuror militar, a anchetat, ani la rând „Dosarele Revoluției”. Pe care le-a sucit și le-a învârtit până s-a ales praful de ele.”, scria Vasile Surcel în ziarul Curentul în 2011.
„Arestați chiar în ultimele zile ale anului 1989, marii „mahări“ ai regimului comunist au fost trimiși în fața justiției, într-o mulțime de procese în care s-au judecat ceea ce, ulterior, s-au numit „Dosarele Revoluției“. Procese începute pentru a fi blocate prin restituirea dosarelor la procurori cărora li s-a cerut să completeze ancheta. Reluate apoi, pentru a se constata ba că faptele au fost grațiate, ba că au fost prescrise, ba că dracu mai știe ce. Astfel că, în fața unei justiții de-a dreptul neputincioase, (asta în cazul în care nu a fost, de-a dreptul ticăloasă) s-a ajuns ca până la urmă, istoricii au rămas singurii care se mai ocupă de problemele Revoluției. Ei și curioșii care mai au răbdare să citească atent mărturiile luate acum 26 de ani. Iar acele mărturii sunt, chiar și acum, deosebit de interesante.  Iar una dintre aceste declarații este cea care-l pune în legătură pe procurorul Dan Voinea cu morții incinerați la Crematoriul „Cenușa“. Audiat pe la sfârșitul anului 1990 în cursul primei judecări pe fond a procesului „Revoluției de la Timișoara“ inculpatul Ion Baciu, fost șef al Direcției Economice din cadrul Miliției a ținut să precizeze la sfârșitul depoziției sale:
„Ultima problemă, d-le președinte, v-am declarat cu ocazia prezentării materialului, nu cunosc dacă s-a verificat în continuare, că pe data de 20, la ora 10,10 s-a prezentat la crematoriu dl. lt.-colonel Voinea Dan, însoțit de încă un procuror militar în ținută militară, care au discutat cu personalul respectiv; eu eram acolo și așteptam să vină mașina pentru predarea pubelelor cu cenușă și în circa 10 minute au plecat“. Ei bine, deși procedurile îl obligă pe președintele completului de judecată să asigure consemnarea exactă a celor care sunt aduse la cunoștință, magistratul i-a cerut grefierului să consemneze doar că: „Încă din ziua de 20 decembrie orele 10,10, abia se terminase  operațiunea de incinerare, la crematoriu s-au prezentat doi procurori militari“, care ce-au făcut? S-au interesat de ce anume?“ Așadar a refuzat să consemneze și numele procurorului despre care vorbise Baciu. Apoi, acestuia i s-a dat din nou cuvântul, moment în care el a declarat: „Eram în apropiere și a luat contact cu o muncitoare, Geta, am reținut că o cheamă și care a spus că toată noaptea s-au incinerat și că oamenilor care au lucrat le e teamă să nu li se întâmple ceva judecătorul a cerut să se consemneze doar: „… care s-au interesat de ce s-a întâmplat toată noaptea la crematoriu și o femeie cu numele Geta le-a comunicat că s-au ars cadavre și că muncitorilor le e teamă să nu li se întâmple ceva neplăcut“. În momentul următor Baciu a mai declarat că procurorii cu pricina „După circa 10 minute au plecat“. Declarație consemnată ca atare, dar urmată de întrebarea judecătorului care a vrut să știe: „Cu dvs. au discutat?“ Iar după ce inculpatul a răspuns scurt că nu, judecătorul a consemnat: „Fără să discute cu mine. Menționez că pe unul dintre procurori îl cunoșteam…“. Dar același magistrat s-a prefăcut că nu aude atunci când Baciu a dorit să precizeze: „…pe dl. Colonel Voinea care de altfel și cu ocazia anchetei la București mi-a spus, de fapt…“ Iar până la urmă, cu toate că Ion Baciu a insistat asupra prezenței procurorului Dan Voinea la Crematoriul „Cenușa“ în dimineața zilei de 20 decembrie 1989, numele acestuia nu a mai apucat să fie consemnat în actele procesului. Cam astea ar fi faptele. Ceea ce ar mai rămâne de consemnat este faptul că magistratul care s-a dat peste cap ca să nu menționeze numele procurorului Dan Voinea, a fost Judecătorul militar, pe atunci colonel de justiție Cornel Bădoiu.
Contactat telefonic gen.(r) Dan Voinea a negat că, atunci pe 2o decembrie 1989,  ar fi fost la Crematoriul „Cenușa“ ca să se intereseze de morții incinerați acolo. În schimb, ne-a povestit câte ceva despre activitatea pe care a desfășurat-o în ultimele zile ale anului 1989. Astfel ne-a relatat că, împreună cu colegul său Mircea Levanovici,  a participat la capturarea lui Postelnicu căruia i-a și luat primele declarații de inculpat. Declarații din care el ar fi aflat și despre cele 42 de cadavre incinerate la Crematoriul „Cenușa“. În schimb, Dan Voinea ne-a relatat că, procurorul care ar fi fost într-adevăr la crematoriu a fost Gheorghe Diaconescu, șeful de atunci al Procuraturii Militare, adjunct al Procurorului General al RSR. Chestionat în legătură cu motivul pentru care Baciu ar fi declarat insistent că ar fi fost și el acolo, Dan Voinea ne-a spus că nu are de unde să știe, dar că ar fi posibil să fie din cauză că tot el i-a anchetat, ulterior, pe toți cei implicați în această afacere tenebroasă. Generalul Dumitru Sorescu, implicat și el, ce-i drept doar într-un mod colateral,  în acțiunea operativă privitoare la transportul și incinerarea timișorenilor, ne-a declarat și el că nu știe absolut nimic despre prezența vreunui procuror care să fi venit acolo. Dar declarația sa nu poate  fi deosebit de concludentă: cei care-l cunosc îl descriu drept un om care a preferat să ia asupra sa toate consecințele acelei misiuni.”. scria Vasile Surcel.
În urmă cu o lună, procurorii militari ai Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus extinderea urmăririi penale, in rem, pentru infracţiunea contra umanității.
Constatările procurorilor sunt cutremurătoare și arată complotul împotriva românilor din care a făcut parte acest nenorocit de Dan Voinea: „din actele dosarului rezultă că pentru păstrarea puterii, prin acțiunile desfășurate și măsurile dispuse, noua conducere politică și militară instaurată după data de 22.12.1989 a determinat uciderea, rănirea prin împușcare,  vătămarea integrității fizice și psihice, respectiv lipsirea de libertate a unui număr mare de persoane, fapte care se circumscriu condițiilor de tipicitate ale infracțiunii contra umanității prev. de art. 439 alin. 1 lit. a, g, i și k Cod penal cu aplic. art. 5 Cod penal. Situaţia premisă a infracţiunii contra umanităţii referitoare la existenţa unui atac generalizat rezultă din numărul mare de localităţi în care au avut loc incidente armate cu consecinţele menţionate anterior. Din modul în care s-a produs acest atac reiese existenţa unui plan după care s-a acţionat, plan care a urmărit crearea unei stări de confuzie în rândul forţelor armate, prin divizarea conducerii Ministerului Apărării Naţionale şi difuzarea unor ordine, rapoarte şi informaţii false, scoaterea în stradă şi înarmarea populaţiei, respectiv crearea aparenţei unui „război civil” în care să se confrunte unităţi înarmate aparţinând Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului de Interne sau aceluiaşi minister, în scopul preluării puterii şi legitimării noilor lideri. În realizarea acestui plan s-a apelat la Televiziunea Română care a transmis comunicate alarmiste şi uneori false, la tăierea legăturilor telefonice şi aducerea la conducerea ministerelor de forţă a unor foste cadre militare loiale noii conduceri politico-militare, cu consecinţa generării unui „război” psihologic şi mediatic care a condus la producerea a numeroase victime.”
Deci din primăvară și până în noiembrie procurorii militari au demascat acest complot pe care Dan Voinea și Ilie Botoș beneficiarii unor pensii uriașe de 18.500 delei și respectiv 24.000 le-au mușamalizat.
Dreptate, ochii plânși vor să te vadă!


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9458 : Decembrie 21, 2020, 00:39:28 »

Parca erați fan Marieș pana astăzi Mr.G. El era bun, avea acțiuni cuarajoase, împotriva securității și kgbiștilor etc. Iar cei care îl criticam eram de-ai lui Iliescu dupăp dumneavostră și alții ca dumneavoastră. Adica pro sovietici, kgbiști, impotriva occidentalilor ș.a.m.d. Bine că ați început să înțelegeți.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9459 : Decembrie 21, 2020, 01:01:36 »

Matteo Matteo
Ieri la 09:37  ·  https://www.facebook.com/romeo.mateo.14/posts/3688538674561272
Medicii din Romania care au luat parte la propaganda guvernului Romaniei "demisioneaza si rup tacerea," pentru ca nu vor sa fie "vaccinati." Ei au declarat ca: "Vaccinul nu este un vaccin normal, ci o arma subtila împotriva fiintei umane, iar virusul nu este nimic altceva decat o gripa normala care este transformata prin tratament fortat si medicamentos intr-un virus mortal. Virusul nu este asa cum spun ei la televizor, cãci mafia Guvernului în conformitate cu mass-media exagereaza extrem, extrem de mult pentru a induce frica in oameni sa primeasca vaccinul de buna voie, "Vaccinul Noii Ordini Mondiale" care coordoneaza din umbra toate guvernele corupte din lume, guverne care se vad pe milioane de euro în conturi bancare. Fabricantii de bani care nu mai au ce sa faca cu ei, au introdus Miliarde de euro in conturile guvernelor lumii, iar prin acesti bani, o parte din ei sa mearga spre toate televiziunile lumii pentru ca sa corupa si indoctrineze mintea umana constant in fiecare zi cu stiri false care sunt departe de adevar. În varful piramidei nu este loc, asa cum nici pe varful celui mai inalt munte nu este loc pentru toata lumea, indiferent daca esti vandut lor, diavolul nu imparte cu nimeni prada si locul in varf.

Mereu ați rîs de mine, de alții, de cei mai atenți și i-ați acuzat că sînt bolnavi de teoria conspirației.
Atunci cum excplicați că lucrurile de care ați rîs se întîmplă rînd pe rînd, parcă după un plan?

Jean Maurer
17 decembrie la 09:28  ·
Aşa cum mulţi dintre noi au prevăzut, că după vaccinarea unei persoane, aceasta va primi un certificat/atestat de vaccinare, cică pentru a putea raporta oriunde, efectele adverse, iată că a venit confirmarea. Acest certificat va conţine și date despre lotul din care provine vaccinul.
Atât de nevinovat este acest certificat?
Dar iată textul informării:
"Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă a anunţat miercuri seară că persoanele imunizate vor primi o adeverinţă de vaccinare pe hârtie sau pe suport electronic, în limbile română sau engleză, care va constitui un document medico-legal şi nu un paşaport epidemiologic.
Acesta va conţine data vaccinării, tipul de vaccin, seria şi lotul şi va ajuta autorităţile să verifice toate informaţiile tehnice în cazul dezvoltării unor reacţii adverse. Acestea din urmă se referă inclusiv la condiţiile de transport şi stocare.
Medicul Valeriu Gheorghiţă a spus că este precum un „bilet de ieşire din spital” şi permite persoanelor vaccinate să raporteze eventuale reacţii adverse în altă localitate decât cea în care au primit vaccinul.
Adeverinţa are scopul de a ţine evidenţa persoanelor imunizate.
Campania de vaccinare în România începe pe 27 decembrie odată cu toate celelalte state membre UE."
El Comandante.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9460 : Decembrie 21, 2020, 01:07:10 »

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9461 : Decembrie 22, 2020, 21:57:04 »

Radem, glumim, da astia is pusi pe noi!

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9462 : Decembrie 28, 2020, 21:47:18 »

Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4358
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9463 : Ianuarie 01, 2021, 00:57:56 »

Mai baieti, urmeaza o noua revolutie . Sunteti pregatiti ? E
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9464 : Ianuarie 02, 2021, 10:26:38 »

Frecusurile Politiei in noaptea dintre ani - www.youtube.com/watch?v=iW5K-12Ziik

« Ultima modificare: Ianuarie 04, 2021, 08:56:25 de către razvan »
Memorat
Pagini: 1 ... 629 630 [631] 632 633 ... 638
Schimbă forumul: