Main Content:

Pagini: 1 ... 631 632 [633] 634 635 636

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9480 : Februarie 07, 2021, 10:06:31 »

"Distrugerea aplicației social-media Parler și înlăturarea ei de pe internet a implicat un efort comun al mai multor entități, nu doar Amazon, Apple și Google.
Amy Peickoff este responsabilă cu politica de funcționare a Parler. O avem alături de noi pentru a ne spune ce alte companii au fost implicate în acest atac istoric asupra libertății de exprimare și a libertăților noastre civile, deoarece ar trebui să le cunoașteți numele. Amy, mă bucur să te avem aici în seara asta, îți mulțumesc că ai venit. Îmi pare rău că Parler încă nu a revenit online, sunt sigur că spectatorii noștri știu asta. Lămurește-ne, te rog, pentru că vrem să știm cine sunt."
 Atacul impotriva Primului Amendament  -  www.youtube.com/watch?v=U_6QQcELVnw.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9481 : Februarie 10, 2021, 11:10:16 »

4020 de ani de la martiriu!BABA NOVAC...                                                                                                
Pe 5 februarie 1601 a fost  ucis în chinuri groaznice, din ordinul Dietei maghiare din Cluj, eroul național al Serbiei și general în armata lui Mihai Viteazul, marele haiduc BABA NOVAC. Născut la PORECI (Serbia) din mamă româncă, din neamul Basarabilor și din tată sârb în anul 1520(sau 1530?), BABA NOVAC devine un haiduc celebru în Balcani, luptător neînfricat împotriva Imperiului Otoman. Spre sfârșitul vieții intră în oastea lui MIHAI VITEAZUL în fruntea corpului său de circa 10.000 de haiduci, însoțindu-l pe MIHAI sau fiind trimis de acesta în cele mai grele bătălii ( Ada Kaleh, Șelimbăr, Lipova, Moldova, Bucovina, Ploiești, pe Teleajen, Curtea de Argeș). La începutul anului 1601, pe când MIHAI era la VIENA, BABA NOVAC împreună cu prietenul său de o viață,preotul SASCA, merg la Cluj cu o solie. Sunt arestați de Dietă din inițiativa dușmanului de moarte al lui NOVAC, nobilul Ștefan Csaky, înscenându-i-se un proces pentru trădare în favoarea turcilor, iar pe 5 februarie 1601, deși avea 71 de ani(iar după unii istorici chiar 81 de ani) , este adus de călăi, împreună cu prietenul său Sasca, în Piața Clujului, pe platforma de execuție, unde sunt jupuiți de piele, schingiuiți, perpeliți pe foc mic și apoi trași în țeapă, supliciul lor durând o oră și jumătate! În vara anului 1601, când MIHAI VITEAZUL se întoarce la CLUJ, face un parastas de pomenire în memoria viteazului său general și arborează toate steagurile capturate în lupte de BABA NOVAC pe Turnul Croitorilor. Tradiția familiei haiducești a fost dusă mai departe de fiul său cel mare, GRUIA NOVAC, devenit erou de balade și care apucase să lupte alături de tatăl său. În memoria lui BABA NOVAC s-au ridicat mai multe statui, dintre care una și în CLUJ-NAPOCA, unde există și o piață cu numele eroului,iar la CRAIOVA, pe fostele moșii ale novăceștilor se află astăzi cartierul BRAZDA LUI NOVAC. ERA CONSIDERAT UN EROU COMUN AL SÂRBILOR ȘI ROMÂNILOR!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9482 : Februarie 16, 2021, 10:22:23 »

Pricepeți odata și luați atitudine față de ce ni se întîmplă, altfel o să fim dați cu toții ușinii și morții!


Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9483 : Februarie 17, 2021, 12:54:34 »

De fapt vaccinarea e obligatorie.
Dezvaluiri bombă despre vaccinarea obligatorie, cazuri concrete, lucrători din HORECA și studenți. Reacții adverse halucinante!
Cum a distrus Arahat serviciul de urgență și de pompieri?
Vlăduț Voiculescu dă un mega tun in bugetul Ministerului Sănătății.
Cine și de ce vrea înlăturarea doamnei Weber din funcția de Avocat al Poporului?
Cum a distrus Arahat showbiz ul și a păgubit milioane de români?
 Scurt live – marti, 16 februarie 2021, sursa: Facebook, Iosefina Pascal,
 www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/videos/2775001022764389.
« Ultima modificare: Februarie 22, 2021, 19:12:39 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9484 : Februarie 22, 2021, 19:22:51 »


www.dcnews.ro/stefan-baisanu-cnu-se-vrea-inchisa-cadou-pentru-o-multinationala-din-canada_728838.html
Marti, 10 februarie 2020


Ștefan Băișanu acuză un TUN al Guvernului Orban: Desființarea CNU. Cadou pentru o multinațională din CanadaȘtefan Băișanu avertizează asupra intenției Guvernului de a vinde, într-o formă sau alta, CEC-ul, Portul Constanța, Hidroelectrica și alte societăți cu capital majoritar de stat care încă mai merg bine în România, cum ar fi și Compania Națională a Uraniului.

Deputatul Forței Naționale Ștefan Băișanu a declarat, pentru DC News, că se dorește o privatizare a tot ceea ce mai aduce profit dintre companiile de stat, dând ca exemplu CNU:

”Printre aceste tunuri pe care vrea să le dea Guvernul României avem și pe acesta: noul ministru al Energiei, împreună cu Ludovic Orban vor să desființeze CNU (Compania Națională a Uraniului). Aș vrea să vă spun că această companie este singura care mai are un ciclu complex, de la extragerea minereului din minele din Bucovina, transformarea lui la Brașov în uraniu și folosirea uraniului în centralele de la Cernavodă. Între timp, în România, a intrat o firmă canadiană care exportă în țara noastră uraniu la un preț de dumping, sperând să ucidă prin acest joc pe cei care scot uraniu în România și îl folosesc.”

Scopul final al dumping-ului
Deputatul ne-a explicat și de ce se procedează în acest fel și care este scopul final:

”Așa s-a petrecut și în alte state din lume și vă dau ca exemplu India, pe vremea când indienii încă mai produceau uraniu, s-a venit cu prețuri de dumping, iar India nu a mai produs, după care au cucerit piața și au ridicat prețul de 3-4 ori peste cel la care ar fi produs statul indian. Așa se dorește și în România, să se închidă această Companie Națională a Uraniului, să ofere posibilitatea firmei canadiene să exporte și noi să importăm de la ei fără a mai avea vreun competitor, iar lucrul acesta este foarte grav pentru că CNU este o companie strategică a statului român și ține de siguranță națională” ne-a declarat deputatul Forței Naționale.

”Se vede treaba că, acum, noul guvern vrea să facă un cadou unei multinaționale: dreptul de a vinde către România, la ce prețuri vrea, minereu de uraniu și uraniu”, a completat Ștefan Băișanu.

Mircea F. Cristian
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9485 : Februarie 22, 2021, 19:25:24 »Tradarea nationala - activitatea principala a guvernului  -  www.youtube.com/watch?v=Tqh0pFFFN6Y.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9486 : Februarie 22, 2021, 19:40:37 »


www.dcnews.ro/baisanu-in-noaptea-aceea-blestemata-oug-prin-care-raiffeisen-bank-si-inca-o-banca-trebuiau-scutite-de-250-de-milioane-de-euro-pe-masa-lui-orban_728832.html
Marti, 10 februarie 2020


Băișanu: În noaptea aceea blestemată, OUG prin care Raiffeisen Bank și încă o bancă trebuiau scutite de 250 de milioane de euro, pe masa lui OrbanȘefan Alexandru Băișanu, deputat Forța Națională, susține că o anumită ordonanță pregătită de Guvernul demis al lui Ludovic Orban ar favoriza anumite bănci din România.

Conform unei declarații pentru DC News, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu crede că sute de milioane de euro ar fi fost pierdute de statul român dacă nu ar fi apărut reacții virulente în social-media împotriva acelei ordonanțe:

”Lucrurile sunt destul de urâte și nu prea au legătură cu România și cu interesul guvernanților pentru România. De ce spun asta? Partidul de guvernare, prin vocea premierului Orban și prin vocea ministrului de Finanțe Cîțu, a afirmat că nu avem bani pentru creșterea pensiilor minime de 704 lei. Au afirmat că nu avem bani pentru dublarea acelor alocații votate în Parlament pentru copiii României. Însă, în noaptea aceea blestemată, în care Guvernul Orban a dat 25 de ordonanțe, pe masa guvernului s-a aflat și o propunere de Ordonanță de Urgență prin care două bănci, printre care Raiffeisen Bank, trebuiau să fie scutite de circa 1,3 miliarde de lei, aproximativ 250 de milioane de euro, ceea ce este strigător la cer. Probabil că, aflându-se acest lucru, Facebook-ul a sărit în aer, au văzut că deja oamenii erau foarte iritați și din două motive, că inflamează opinia publică, dar și pentru că nu aveau toate avizele, au preferat să nu mai bage această ordonanță pe ordinea de zi”, ne-a spus deputatul Forței Naționale.

Mai bine le oferim o pomană
”E un lucru înspăimântător, gândindu-ne că Guvernul României trebuie să fie cel mai mare și bun slujitor al poporului român și intereselor țării. Se vede treaba că nu-i așa. Se vede treaba că băncile, că multinaționalele fac profit fenomenal în România, chiar dacă pierd în instanță aceste sume de bani, pe care le datorează statului român, Guvernul Orban și domnul Cîțu stabilesc că e bine să le mai oferim și o pomană, pentru că noi avem. Nu e normal, nu e firesc, nu e nici deontologic și nici patriotic să faci un astfel de gest! Deci, banca face profit, tot banca trage țeapă statului român, cetățeanul român se împrumută cu dobânzi foarte mari. Cine este câștigat de aici? Tot banca, multinaționalele, adică cei care dictează în România și care consideră că țara aceasta este un 'no man's land' în care oricine poate să-și facă de cap”, a mai declarat pentru DCNews deputatul Băișanu.

Mircea F. Cristian
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9487 : Februarie 23, 2021, 20:08:00 »

O mie de ani de la domnia unui erou si martir al neamului nostru!
Aici a căzut jertfă în urmă cu 1000 de ani voievodul Gelu (850-901),
erou şi martir al luptei de apărare a Transilvaniei împotriva triburilor maghiare”
Monumentul de la Gilău al Voivodului Gelu
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9488 : Martie 03, 2021, 12:19:17 »

Românii transnistreni sunt mai patrioti decat multi dintre noi, cei din tara - poate nu stiati, de aceea va prezint un exemplu.
Lectii de istoria romanilor transnistreni - www.youtube.com/watch?v=4JQ1wS5i7ho&t=6s.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9489 : Martie 04, 2021, 15:24:50 »

Costica Antonovici a distribuit o postare.Teritoriul. Unitatea de măsură nu este hectarul, ci mormântul unui Erou.
De la această percepție pornește totul, de la Cultul Eroilor.
Cât costă un hectar de teren arabil sau de munte? Un pumn de euro. Dar cât costă un hectar de morminte de eroi? Răspuns: nu se vinde. Dacă am fi avut această perspectivă niciun străin nu ar fi putut cumpăra nici măcar o palmă de pământ românesc; niciun partid politic ales de astfel de români nu ar fi avut nici măcar curajul să se gândească, că ar putea scoate la mezat pe un argint găurit, aurul, petrolul, pădurile, gazul sau orice altă bogăție naturală de pe acest Teritoriu, căci el nu ar fi stat sub semnul întrebării cât costă, ci sub semnul lui ”NU se vinde”. Păi de ce să nu se vândă? Pentru că noi, românii, suntem sub semnul Eroilor. Dar ce au făcut acești eroi? Simplu, si-au dat viața pentru ca toate acestea să ,,poarte un nume”: România; pentru ca toate acestea să fie ale noastre. Pentru ce au mai murit Eroii? Pentru Libertate, inclusiv pentru libertatea de a ne putea cunoaște si afirma Istoria, dincolo de gratiile cenzurii bolșevice, neomarxiste, comuniste sau cum vreți voi să o numiți. Străinii știu bine puterea simbolurilor, puterea lor de a mișca suflete, puterea lor de a uni oameni, puterea lor de înălța o Țară. Ei stiu bine puterea Eroilor, căci au simțit-o de-a lungul Istoriei. De aceea îi îngroapă în uitare, de aceea îi scot din cărți si manuale, de aceea ne opresc să îi afirmăm, de aceea ne smintesc tinerii cu mărgele si propagandă; de aceea înstrăinează TOTUL, iar unii dintre ei ne înstrăinează până si mormintele, iar când Eroii răsar la propriu din pământul pădurilor din Valea Uzului intră în panică...panica de am avea...de am avea din nou, Cultul Eroilor reper zilnic în viața noastră. Viața noastră ar fi cu adevărat una românească si fiți siguri că acest Cult ar fi Scut si pentru Aur si Pământ si pentru Libertate si pentru Copiii noștri; iar România ar avea Oameni politici cu adevărat, nu politicieni, nu negociatori de doi bani, nu tradători în funcții înalte.
Cât costă române...?
Nu se vinde!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9490 : Martie 05, 2021, 12:25:20 »

Domnul Dan Marinescu in grupul Forumul Orașelor cu Rol Determinant în Revoluția din Decembrie 1989, in urma cu trei ore,
www.facebook.com/groups/457229437795435/?multi_permalinks=1638639412987759&notif_id=1614868808135506&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif:Judecător,  pledez pentru RESPECT!
Solicit președintelui României să citească Constituția!
Dacă nu o are, pot să i-o fac eu cadou!
Vinovații,  domnule Iohannis,  sunt stabiliți de JUDECĂTORI,  în urma administrării probelor!
Vinovații NU sunt stabiliți nici de dumneavoastră și nici de dl Stelică!
Dacă nu ați reușit să înțelegeți rolul dumneavoastră și rolul ministrului justiției până acum, vă invit într-o sală de judecată,  când sunt ședințe de judecată, ca să vedeți/înțelegeți ce fac eu ca Judecător și de ce dumneavoastră și mulți alții sunteți  DOAR justițiabili!
Respectați INDEPENDENTA JUDECĂTORILOR!
Jos mâinile de pe Justiție! 
Mădălina Elena Dârdeci
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9491 : Martie 05, 2021, 19:23:21 »

In mass-media, in special in cea electronica, sunt lansate tot felul de idei periculoase pentru natiunea noastra, cu scopul evident de a ne obisnui cu ele, care sunt reluate dupa un timp ca idei firesti de catre cei care ne vor raul si ne saboteaza astfel stabilitatea statala si demnitatea nationala. Am sa dau un simplu exemplu, dar care este specific unei tipologii cu care probabil romanii au fost obisnuiti deja. Acest articol a fost repostat in urma cu doua zile, ca si cand tocmai ar fi fost publicat, desi data publicarii e veche de sapte ani. Autorul (in fotografie) era interesat sa i se citeasca comentariul - favorabil aberatiei lansate -, mizand pe deprinderea oamenilor de a nu mai merge la originea materialelor, citind doar titlurile. Am luat atitudine si respectivul da dat inapoi, recunoscand ca este un material vechi. Va invit si pe voi, revolutionarii Romaniei, sa luati atitudine ori de cate ori dati peste asemenea practici antinationale.Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2566
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9492 : Martie 06, 2021, 20:34:57 »

România Bezmetică

   Pentru a scăpa de poluarea traficului infernal îmi fac kilometrii zilnici plimbîndu-mă printre blocuri. Indiferent de vreme, mă întîlnesc cu oamenii nimănui, proveniţi din copiii nimănui ai ţării. Oameni care scormonesc în lăzile de gunoi după peturi şi alte materiale vandabile. Am ajuns să îi cunosc! Uneori dispar cu săptămînile şi cînd reapar, arată de parcă au trecut ani peste trupul lor!    Şi ... mi-e ruşine.
   În 21 decembrie 1989 m-am alăturat puţinilor bucureşteni adunaţi în Piaţa Universităţii cu speranţa că îl vom înlătura pe Ceauşescu de la putere, vom salva Timişoara, vom înlătura embargoul ştiinţific, economic, cultural, la care occidentul ne-a supus ani de zile! Că vom putea călători oriunde în lumea asta mare... Şi, în mai puţin de 24 de ore, am reuşit să schimbăm România! Fără să ne împingă cineva de la spate ...
   Din păcate, noi cei care am dezlănţuit ţunami ne-am oprit! Deşi Dăscălescu a predat puterea unui grup de 25 de protestatari, deci ţara putea fi condusă de noi! Noi ne-am dat la o parte chemînd oameni cu pregătire politică să conducă ţara şi i-am lăsat să se „descurce”.
   Cînd evenimentele au intrat în normal, am permis recuperarea haotică a averilor şi astfel, sute de avocaţi au devenit milionari iar averea noastră pe care poporul a construit-o cu multă muncă şi victime de-alungul a 45 de ani, a început să dispară în buzunare particulare ...Iar noi, am închis ochiii! Am dormit! Şi mi-e ruşine. Îmi este ruşine că prin somnul meu am lăsat ţara pe mîna cozilor de topor şi astfel, am ajuns să trăiesc într-o ţară bezmetică.
În România Bezmetică !
   Excluzînd perioada 2016-2019, România nu a fost condusă şi organizată conform unui plan de dezvoltare. Motiv pentru care legille sunt schimbate de la an la an lipsindu-ne de predictibilitatea şi stabilitatea necesară unei dezvoltări normale. Totul a fost făcut după ureche cumpărînd bunăvoinţa occidentului cu sume şi bogăţii fabuloase şi o întoarcere în timp de cel puţin 80 de ani.
Noroc de pandemie care, ne-a obligat să intrăm furtunos în secolul 21 prin comunicarea on-line ...
Altfel ...Sunt multe de spus!
   Cei de făcut?
   A venit timpul să obligăm politicienii de 3 bani pe care îi avem să lucreze conform unui plan de dezvoltare, sau să ne organizăm (majoritatea suntem la pensie deci timp avem), să înfiinţăm partidul revoluţiei din '89 şi să punem ţara pe un făgaş previzibil.
Care este acest făgaş?
Ei bine, Academia Română, în 2016 a lansat şi a reactualizat în  2018:
„STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI ÎN URMĂTORII 20 DE ANI ”
a căre-i sinteză o găsiţi aici:

https://acad.ro/bdar/strategiaAR/doc14/Strategia-Sinteza.pdf

   Eu zic că putem impune conform art. 1 alin. (3) din Constituţie, dezvoltarea României conform idealurilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989!
Voi ce ziceţi?
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4352
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9493 : Martie 07, 2021, 20:51:22 »

Frate Silviu, eu am dat-o pe "Teoria statului organic a lui Eminescu". Un geniu!
Teoria este urmatoarea: imitam de 200 de ani vestul si ne dam cu stangul in dreptul. Daca administratia nu este una organica, adica adaptata antropologiei neamului romanesc, nu functionam. Relativizam toate legile.

De cand am iesit la "suprafata", am fost executat in fel si chip: am inceput sa fiu filat, amenitat, executat (au lovit in mama. I-au scurtat viata cu cativa ani...) Au incercat sa ma faca sa incalc legea, au incercat sa ma electrocuteze, apoi au dat cu masina peste mine in zona guvernului, unde sunt camere video, am scapat...cu traume, etc.

Fiti cuminti sau faceti ca mine: Traiasca Neamul Romanesc!
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9494 : Martie 11, 2021, 00:32:02 »

EXCLUSIV.  MARCH 10, 2021
ACT DE TRĂDARE NAȚIONALĂ.  Parlamentul României, UMILIT de coaliția PNL-USR-UDMR:
liber de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeniwww.dantanasa.ro/exclusiv-act-de-tradare-nationala-parlamentul-romaniei-umilit-de-coalitia-pnl-usr-udmr-liber-de-15-martie-ziua-maghiarilor-de-pretutindeni/?fbclid=IwAR2Tb1ixXA_8ExDL43UMBM_tY99Gt8BEtqLYIyiMaHlISlaiTJybwNgevHU

Parlamentul României nu va lucra luni, 15 martie. Solicitarea a venit din partea grupurilor parlamentare ale UDMR și a fost agreată de liderii grupurilor parlamentare PNL și USR. 15 martie este Ziua maghiarilor de pretutindeni, zi în care în județele Covasna și Harghita angajații din instituțiile publice conduse de membri UDMR primesc nelegal o zi liberă.
Coaliția PNL-USR-UDMR, cu acordul tacit al PSD, supun Parlamentul României unei umilințe supreme: senatorii și deputații nu vor lucra în plenul celor două Camere ale Parlamentului în data de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni.
Potrivit programului de lucru aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputaților, postat pe pagina de internet a instituției, pentru săptămâna viitoare, luni, 15 martie, deputații vor avea „Activitate în cadrul grupurilor parlamentare” în timp ce senatorii vor avea „Activităţi în circumscripţiile electorale”. Asta deși în mod curent în ziua de luni ambele camere ale Parlamentului au activitate în plen.
Cei care au solicitat ca Parlamentul să nu lucreze în plen în data de 15 martie au fost parlamentarii UDMR, care vor merge în circumscripții pentru a marca Ziua maghiarilor de pretutindeni, zi națională în Ungaria.
„Închiderea” Parlamentului României de ziua națională a Ungariei reprezintă o umilință supremă la adresa națiunii române. În loc să marcheze așa cum se cuvine memoria zecilor de mii de români masacrați în Transilvania după 15 martie 1848 doar pentru că și-au dorit să trăiască liberi, liderii PNL, USR și PSD au preferat să facă pe plac UDMR, adică Ungariei, și au „închis” Parlamentul. În 2017, spre exemplu, când 15 martie a picat într-o zi de miercuri, deputații au lucrat în comisiile parlamentare. În 2016 la fel, tot activitate în comisiile parlamentare. În anii 2004, 2005 și în 2006 Camera Deputaților a lucrat chiar în plen în data de 15 martie.
Citește și EXCLUSIV. Replica istoricului Vasile Lechințan la afirmațiile REVOLTĂTOARE ale viceprimarului UDMR din Arad. LISTA martirilor români din Hodac uciși de unguri în 1848 DOCUMENTE
FOTO: news.ro
Memorat
Pagini: 1 ... 631 632 [633] 634 635 636
Schimbă forumul: