Main Content:

Pagini: 1 ... 633 634 [635] 636

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9510 : Martie 25, 2021, 16:26:56 »

Astazi sarbatorim Buna Vestire.
Tot astazi se implinesc 80 de ani de la un act anticrestin si antiromanesc de foarte trista amintire. Cu mare mila Sa, Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei implicati.www.buletindecarei.ro/2021/03/la-25-martie-1941-biserica-ortodoxa-din-satu-mare-era-devastata-de-trupele-hortyste.html?fbclid=IwAR1-3aZcZjvesMWum9KNA-VM-JvJQmwR-IO49HADw5kaZKfTvSllAEGk7LA
Joi, 25 martie 2021

La 25 martie 1941 biserica ortodoxă din Satu Mare era devastată de trupele hortyste


Răzeșul nostru din Iași dispune de  o adevărată arhivă adunată în cursul anilor de documentare privind istoria poporului român și este mereu atent la datele calendaristice.

Sărbătoarea Bunei Vestiri nu a fost mereu una care să aducă bucurie creștinilor. Au fost ani de tristă amintire când  creștinilor români din Ardealul cedat prin Dictatul de la Viena li se distrugeau biserici. Una dintre cele care a avut de suferit  chiar  în ziua de Buna Vestire a fost biserica ortodoxă din Satu Mare.

“La data de 25 martie 1941 biserica ortodoxă din Satu Mare a sfârșit devastată de trupele maghiare, dezlănțuite cu o furie de nestăvilit împotriva obiectelor de cult, a icoanelor, a veșmintelor preoțești, a picturilor murale. Sesizările făcute de către Rusu Teodor, administrator protopopesc, în legătură cu acest dezastru, au schițat tiparul perfect al “teroristului invadator“, cu trăsături criminale imuabile și cu porniri atavice de distrugător în serie.

După devastarea din clădirea din strada Arpad nr. 1, sediul protopopului ortodox, Rusu Teodor a putut recupera câteva veșminte și icoane aruncate pe jos. Această clădire a fost primită de BOR de la Căile Ferate Române în perioada interbelică” ( Țara Oașului în memoria documentelor, volumul I, de Emanuil Rus și Adrian Rezeanu).

“Multe din cărțile de ritual din biblioteca corală și parohială, precum și icoanele argintate au fost furate sau duse prin pivnițe, pe urmă au fost arse sau vândute ca hârtie de pachețel pe la prăvălii” (SSI; 67/1941; 32)

Protopopul Ioan Rujdea a prins noaptea  un hoț maghiar urcat pe  o scară pe zidul bisericii să fure burlanele de aramă.

“Niște trecători voind să-l prindă, au intervenit niște soldați maghiari care le-au spus să-i dea drumul și să-l lase în pace căci și așa biserica aceea era valahă (olah templom)” menționează colaboratorul nostru Mihai Fandel în glasul.info.

Nici până în ziua de astăzi românii care au avut de suferit de pe urma atrocităților ocupanților hortyști, cei expulzați și refugiați pentru că au refuzat să renunțe la identitatea lor, nu primesc despăgubiri de la statul maghiar așa cum cel german acordă despăgubiri celor afectați de regimul nazist.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9511 : Martie 30, 2021, 01:16:53 »


www.romaniatv.net/scandal-la-protestele-anti-restrictii-din-bucuresti-protestatari-luati-cu-forta-de-jandarmi_5380013.html?fbclid=IwAR0_CDj8nK9LU4nn60P1QtTD9GUNIsXHa7m81wg8B9GRQVwgYjopqXdXhQQ
Luni, 29 martie 2021, 17:20

Scandal la protestele anti-restricţii, din Bucureşti. Protestatar luat cu forţa de jandarmi. Manifestaţii şi în alte ORAŞE

Au apărut primele incidente la protestele anti-restricţii din Capitală, susţinute luni după-amiază, în Piaţa Universităţii. De altfel, manifestări similare sunt în mai multe oraşe din România.

Alina Costache, Mirabela Vasile
Scandal la protestele anti-restricţii, din Bucureşti. Mai mulţi jandarmi au luat un protestatar pe sus. Acesta a fost dus la dubă de către jandarmi. Potrivit primelor informaţii, se pare că motivul pentru care protestatarul a fost încătuşat ar avea legătură cu nepurtarea măştii şi cu faptul că acesta a refuzat să se legitimeze.

Scandal la protestele anti-restricţii, din Bucureşti. Protestatari luaţi cu forţa de jandarmi

Din imaginile se vede cum jandarmii încearcă să-l imobilizeze pe bărbat, în timp ce  oamenii din zonă cere să fie lăsat în pace. Totodată, mai multe persoane participă, luni, în municipiul Constanţa, la un protest organizat împotriva noilor măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.
Câteva zeci de persoane au ieşit și în cursul zilei de luni, 29 martie a.c., la protestul din fața Prefecturii, împotriva abuzurilor autorităților ca urmare a restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Oamenii scandează „Libertate!“, „Jos Arafat!“, „Demisia!“, „Arafat, nu uita, România nu-i a ta!“, „Jos cu mascarada!“ sau „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!“

Duminică, sute de persoane au fost, tot în Constanța, la un protest și au scandat, pe platoul Instituţiei Prefectului, lozinci precum „Masca jos”, „Jos Guvernul”, „Libertate te iubim, ori învingem, ori murim”, ei continuând să mărşăluiască pe străzile oraşului, transmiţând acelaşi gen de mesaje, dar şi cântând imnul naţional. Manifestarea de protest a fost iniţiată pe o pagină de socializare.
Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricţiilor anti-COVID-19 după protestele de duminică. Reacţia Executivului vine după ce surse guvernamentale precizau că se analizează varianta schimbării orarului de funcționare în magazine şi redeschiderea restaurantelor cu condiţia testării anti-COVID.
Sibienii și-au anunțat din nou ieșirea în stradă împotriva noilor restricții impuse de autorități pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. Protestul organizat se desfășoară în Piața Mare din Sibiu și nu are autorizație.
Protestul a fost stabilit pentru ora 17:00, și și-au anunțat prezența peste 1.700 de persoane.

Şi un protest organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) se desfășoară luni după-amiaza la Alba Iulia, în fața sediului Prefecturii. AUR a anunțat proteste, luni, în faţa sediilor prefecturilor din toată ţara şi în Piaţa Universităţii din Bucureşti.
De asemenea, va cere demisia premierului Florin Cîţu şi a secretarului de stat în MAI Raed Arafat, precum şi ridicarea „de urgenţă” a restricţiilor anti-COVID.
În ceea ce privește perspectiva unor măsuri de natură a permite desfășurarea unor tipuri de activități, menționăm că nu sunt adoptate decizii în acest sens și nu vizează perioada imediat următoare. La nivel guvernamental se desfășoară consultări și analize referitoare la momentul în care rata de răspândire a virusului la nivel național va fi redusă semnificativ și doar în acest context, într-un interval de câteva luni de zile, vor putea fi puse în discuție condițiile pentru desfășurarea anumitor tipuri de activități”, a transmis Guvernul.
Instituţia precizează că în 7 dintre cele 24 de localităţi în care au avut loc proteste, s-a depăşit numărul maxim de participanţi prevăzut de lege, respectiv 100 de persoane, nefiind înregistrate incidente de natură să tulbure ordinea publică.Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9512 : Aprilie 02, 2021, 20:39:45 »


www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-marius-oprea-milionul-civilizat-al-rezistilor-si-romanii-cu-eticheta-curata-20012649?fbclid=IwAR3nWp8rf8DBMJ5tM1jJYuhtgqGYzp39YHSkFHURMJSeXaYWTBQCEljsOfo 
Vineri, 2 aprilie 2021

COMENTARIU Marius Oprea
”Milionaul civilizat” al ”rezistilor” și românii cu eticheta curată


Jumătățile de măsură în judecată sînt apanajul oamenilor egoiști și proști. Într-un mod deloc ciudat, autorii acestor judecăți sînt și cei care au o părere foarte bună despre sine sine: ei se consider ”tinerii fruoși și liberi”. Apărătorii democrației. Apostolii curățeniei morale, al cinstei.
Alexandru GologanDar nu e așa. Ei nu sînt deloc ”milionul civilizat” (cum îi numea recent un analist de pe un site ”de dreapta”), care a ieșit în stradă împotriva Ordonanței 13, pentru că, oricît s-a străduit Gabriel Liiceanu, …ue PSD nu e tocmai un semn de civilitate. Ei sînt milionul manipulat. De o parte a presei, a ”servciilor” și direct de către partidele opoziției din urmă cu doi ani, care și-a clădit pe soclul luptei anticorupție propriul piedestal, pentru a accede la putere. La puterea de a fura ei.
De cînd guvernează cei aflați în opoziție atunci și de cînd a aînceput și Covid-ul, nu s-a întrebat nimeni cît s-a cheltuit pe măști, pe medicamentele de tratament, cît au costat noile patrui de la ATI și toate vaccinurile de pînă acum, toți dezinfectanții, sau ”izoletele” cu care se defila la televizor, așa cum se defila cu cătușele în vremea lui Băsescu. Și cîte din aceste cheluieli au fost umflate, cine și cît a cîștigat de pe urma pandemiei. Nu cunoaștem care sînt firmele importatoare ale tuturor acestor bunuri, necesare prevenirii și combaterii Coivid-19. S-a spus odaă, cu jumătate de gură, că ar fi bine să se fabrice măști în românia – s-ar fi salvat banii din importuri, s-ar fi sprijinit și industria textilă din România, care în condițiile prăbușirii pieței de lohn e la pămînt. Dar și acea jumătate de gură s-a închis și nu s-a întîmplat nimic.

Covid-19 se suprapune în întregime cu guvernarea liberală a României, în ultimele luni exercitată în ”antrepriză” cu USR-Plus și UDMR. Liberalii interbelici se conduceau după un principu, ”prin noi înșine”, care reflecta esența politicilor economice ale partidului. Ele sînt cu totul străine astăzi de o doctrină liberală – care nu mai există, de fapt, în niciun act de guvernare. Se guvernează numai prin restricții. Care au făcut ca, de un an încoace, 5.700 de firme să intre în insolvență și 1,7 milioane de români să ajungă în șomaj.

Costurile social-economice ale pandemiei sînt imense și fără îndoială că vor crește. HORECA e distrusă și nu știm dacă și cînd își va reveni. Trăim într-o stare de claustrare socială, nu numai de ”distanțare”. Banii din pușculițe s-au dus, din ce în ce mai multe familii și-au restîns bugetele la maximum. Totul pare că s-a oprit. Nu mai avem parte de sport, nu mai avem niciun evenient cultural – artiștii au oboist să evolueze pe facebook, în fața unui public virtual, ale cărui aplauze nu le aude, în ochii căruia nu poate privi. Nu mai avem, în afara plimbărilor solitare prin parc, niciun divertisment. Și acestea din urmă au darul de a adînci depresia.

Ministrul Voiculescu ne roagă să nu mai numim măsurile care ne-au adus aici ”restricții”, ci măsuri de prevenire a îmbolnăvirii. I-aș aminti că prevenirea nu se face prin amenzi și că, atîta vreme cît încălcarea acestor ”măsuri” e sancționată cu promptitudinea de polițiștii și jandarmii omniprezenți, tot restricții se cheamă.

Pînă și copiii au oboist. Învățămîntul on-line, așa cum au dovedit-o recentele testări naționale, au fost un eșec răsunător, în condițiile în care profesorii nu au fost niciodată de fapt pregătiți pentru un asemenea stil de predare; majoritatea nu s-au obișnuit nici pînă acum. Cu atît mai puțin sînt pregătiți părinții penetru așa ceva – să mai aibă, în plus, față de grija zilnică a serviciului, și grija copiilor care au transformat, fără voie, casa în școală.

Statul ar fi trebuit să suțină toate aceste șocuri. Dar nu o face. Statul dă doar amenzi, emite decizii de poprire prin ANAF și ne anunță cît mai e rata îmbolnăvirilor. Prin organele competente ale statului, a fost prins și autorul amenițărilor anti-Semite, adrsate actorilor de la Teatrul Evreiesc, dar nu ni se spune cine e – ci numai că ar avea nisciva probleme psihice. Cu toate acestea, în viziunea președintelui Iohannis, dupa Covid, antisemitismul și xenofobia sînt noile pericole care pîndesc România.

Se întîmplă astfel pentru că toate nemulțumirile și toți nemuțumiții din țara asta treuiesc, nu-i așa, identificați cu ceva absolut rău. Cu prostia, cu ura. Cu violența, cu grobianismul, cu AUR-ul, cu PSD-ul, cu tot ce e retrograde, criptocomunist, antidemocratic, stupid. Pentru că democrația e numai apanajul celor deștepți, proștii nu au parte de ea. Proștii sînt nmai buni pentru a fi scoși la vot, odată la patru ani, dar nu să iasă în stradă – maifestațiile sînt oportune numai cînd se striga …ue, PSD.

Dar ”reziștii” ieșeau în stradă fără să le pese de nimic. Cei nemulțumiți, care ies în stradă acum o fac înfruntînd amenzile implacabile, deși pentru mulți sumele trecute pe procesele verbale sînt departe de a și le putea permite. Aceste riscuri fac diferența dintre manipulare și disperare. La ”reziști”, era deajuns o ”convocare” pe facebook și gata mitingul, aum cu dubele și jandarmii la orice colt de stradă și cu intedicțiile de circulație aidoma celor din decembrie 1989, pentru a ieși la manifestație în stradă e nevoie de o reală determinare. Sau disperare.

Tocmai de aceea, spre deosebire de ”reziști”, românii care sînt în stradă acum reprezintă eșantionul reprezentativ pentru țară. Nu sînt nici xenofobi, nici antisemiți, nici înapoiați. Sînt ”românii cu eticheta curată”, oameni care au ajuns pur și simplu să nu le mai fie teamă de nimic, pentru că nu mai au mare lucru de pierdut. Tocmai de aceea, puterea ar trebui să se teamă de ei și să-i asculte, înainte de a ajunge să se confrunte cu adevărat cu cei ajunși pe culmile disperării.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9513 : Aprilie 06, 2021, 21:32:26 »

Daniel Siegfriedsohn - Arhive istorice  ·  22 ianuarie  ·”ROMÂNIA LA TRATATUL DE LA TRIANON”. Hartă apărută la Edinburgh în anul 1920.
Vedem că România are granița sus pe Nistru, cuprinzând toată Pocuția lui Ștefan cel Mare cu izvoarele Prutului, Kolomeea, Obertyn cât și ceva mai mult din Banat.
La 14/27 august 1916, România declarase război Austro-Ungariei pentru eliberarea Transilvaniei și Bucovinei de sub jugul acestui imperiu și împlinirea visului secular de Unire al tuturor românilor într-un singur stat unitar și indivizibil. A doua zi, la 28 august 1916, ca ripostă, Germania și Turcia declarau război României. Aliata Germaniei, Bulgaria, atacă România pe 31 august fără declarație de război, pe care o va face la 1 septembrie 1916. Sudul României cu capitala București va fi ocupat pentru doi ani (1916-1918) de Puterile Centrale... În condiții grele, ostașii români au apărat cu eroism în anii 1916-1917 ce mai rămăsese din România liberă, fâșia de țară dintre Siret și Prut, prinși între inamici puternici și aliații ruși neloiali. Părăsită de ”aliații” ruși, României i se va impune așa zisa ”pace de la București” din mai 1918, prin care Germania va face cadou Bulgariei toată Dobrogea românească și Austro-ungariei linia Carpaților și Ținutul Herța (sursă de inspirație pentru harta lui Molotov în anul 1940)... La sfârșitul războiului, în data de 28 Noiembrie 1918, Congresul General al Bucovinei întrunit la Cernăuți va vota Unirea întregii Bucovine cu Patria sa Mamă România, după ce reprezentanții aleși ai Basarabiei au hotărât Unirea provinciei la 27 Martie și cu câteva zile înainte de 1 Decembrie - ziua Unirii Transilvaniei cu Țara!
”Sacrificiile României în timpul războiului. Victimile civile” de Eftimie Antonescu Secretar General al Delegației Române la Conferința de Pace de la Paris. Prefața cărții-document tradusă din limba franceză de Daniel Siegfriedsohn:
«Sacrificiile militare ale României în Războiul de Reîntregire se ridică la 350.000 de morți reprezentând 40% din totalul soldaților mobilizați. La pierderile militare trebuie adăugate suferințele și pierderile nu mai puțin considerabile ale populației civile. Aceasta, în urma retragerii Armatei Române a trebuit să suporte în teritoriul ocupat toate violențele unui inamic feroce și să îndure toate privațiunile pe care dealtfel le-au cunoscut chiar și locuitorii din teritoriile neocupate unde în lipsa inamicului, ”aliații” noștri ruși și-au luat sarcina să ne facă viața grea. Slăbită de privațiunile și epidemiile teribile – urmare inevitabilă a acestor privațiuni, populația civilă românească a plătit din plin tributul său. În timp ce militarii cădeau pe front, în spatele frontului răniții contractau tifosul exantematic și gripa infecțioasă care făceau mari ravagii atât printre răniți cât și printre civili și medici, surorile de caritate și infirmierii care îi îngrijeau.
450.000 de civili morți în timpul războiului - 5,5% din populația totală a țării, reprezintă sacrificiile civile cu care România a plătit realizarea parțială a revendicărilor sale juste, și sunt mărturia irecuzabilă a colaborării poporului român la marea cauză apărată de aliați.
Dar trebuie adăugat că aceste pierderi nu epuizează seria suferințelor populației românești. Deseori moartea victimelor se datora otrăvirii produse de explozia de bombe care conțineau materii infecțioase. Actele contrare legilor războiului și ale umanității, precum bombardarea orașelor deschise de către aeroplane și tunuri, execuțiile sumare, asasinatele, violurile, internările locuitorilor și tratamentul inuman și mizerabil ce li s-a făcut să suporte, au fost cauza directă a miilor de victime civile pentru care inamicul ne datorează reparații.
În total, România în limitele sale dinainte de război, a pierdut mai mult de 800.000 de oameni dintr-o populație totală de 8.000.000.
Noi vrem să arătăm cu ajutorul datelor Direcției Generale a serviciului de statistică pe care le publicăm și tablourile diverselor categorii de victime ale actelor de violență ale inamicului, o parte dintre suferințele și sacrificiile populației civile românești în timpul războiului. Dar aceste tablouri nu au un caracter definitiv; ele nu conțin decât rezultatele cercetărilor făcute în timpul primelor primelor două luni după evacuarea teritoriilor ocupate, și vor fi complectate prin datele anchetelor judiciare actualmente în curs.
Fotografiile victimelor bombardamentelor inamice pe care le reproducem în acest volum, sunt reproducerea fotografiilor făcute în timpul sau imediat după bombardamente, de către fotograful expert al Prefecturii Bucureștiului M.Episcopescu, al cărui curaj merită a fi lăudat. Unele dintre aceste fotografii provin din albumul doctorului Chiriac publicat de distinsul director al Sanatoriului din București care studiind din punct de vedere științific plăgile provocate de explozia bombelor, a putut să constate că deseori moartea victimelor se datora otrăvirii produse de explozia de bombe care conțineau materii infecțioase, așa cum am relatat la capitolul ”Otrăvuri, bacili” al prezentului volum (a se vedea pagina 107 și următoarele).»
2 decembrie 1919
Eftimie Antonescu, fost Secretar General al Delegației Române la Conferința de Pace de la Paris.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9514 : Aprilie 08, 2021, 00:40:10 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9515 : Aprilie 12, 2021, 18:53:45 »

Am fost la protestele de stradă, zile și nopți la rând, de aceea nu am mai avut timp și putere să postez aici.
Sânt mulți revoluționari în stradă, dar regret că sânt puțini față de numărul nostru și în comparație cu istoria noastră.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9516 : Aprilie 12, 2021, 19:05:29 »


Shocking Study Reveals mRNA COVID-19 Vaccines May Progressively Degenerate Your Brain From Prion Disease
https://greatgameindia.com/mrna-vaccines-degenerate-brain-prion/?fbclid=IwAR1UCJS44rEeGNWx3P7RPAoRa4QFS4rSj8QRygCEXVd7BBSPwFf7kVmuPM0 April 10, 2021
A shocking study has revealed the terrifying dangers of mRNA COVID-19 vaccines inducing prion-based disease causing your brain to degenerate progressively. The mRNA vaccine induced prions may cause neurodegenerative diseases because long-term memories are maintained by prion-like proteins. The study concluded that mRNA based vaccine may also cause ALS, front temporal lobar degeneration, Alzheimer’s disease and other neurological degenerative diseases in the vaccine recipients.Citiți articolul în original mai departe. Poate fi tradus automat cu translatorul de pe Google.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9517 : Aprilie 13, 2021, 00:09:23 »

ÎNCĂ O BORNĂ PE DRUMUL CĂTRE DISTRUGERE
Încet, încet, apar la lumina motivele pentru care s-a ordonat mizeria de la spitalul Foișor, evacuarea forțată, cu jandarmii, a bolnavilor, pe întuneric. Măsura este aberantă pentru că spitalul e de ortopedie, nu are nici un fel de dotare specifică afecțiunilor respiratorii.
Dar în spital au fost făcute de primărie (condusă la momentul respectiv de Gabriela Firea) investiții de 50 de milioane de euro; acolo e același director de 24 de ani, spitalul este extrem de performant, singurul specializat doar pe ortopedie, care, după cardiologia intervențională și gastroenterologie, este cea mai aducătoare de profit în spitalele private. De asemenea, spitalul avea singura bancă funcțională de “țesut osos-tendinos” din țară (pentru că celelalte două - Colentina și Grigore Alexandrescu - nu mai aveau acreditare).
Culmea, acreditarea de la Foișor expira pe 12 aprilie, astfel că ea nu mai poate fi reînnoită, exact ca în cazul acreditării transplantului de plămâni la spitalul Sf. Maria.
Deci, ce avem noi aici? Avem o gașcă de derbedei care pun jos spital după spital, pentru ca pacienții să se ducă în privat (unde prețurile, cel puțin la ortopedie, sunt imense), care din nou opresc transplantul de plămâni, exact cum au făcut în 2016; iar, dacă este nevoie de acces la bănci de țesuturi, atunci apelați cu încredere tot la cele din străinătate.
Da, ministrul sănătății este o prefabricată folosită de niște ”băieți deștepți”. Iar USR e din ce în ce mai mult o problemă psihică, mai mult decât una politică: dacă nu sunt locuri suficiente la ATI după un an de zile de gargară mediatică, vinovatul are un nume de partid: PNL. Iar la toate posturile tv se încearcă din răsputeri exonerarea de răspundere a lui Raed Arafat. Dacă ce s-a întâmplat la Foișor se petrecea pe vremea PSD-ului, toți, în frunte cu premierul, ar fi fost arestați a doua zi. Dar să nu uităm că această guvernare vine după o lungă perioadă de pregătire, în care păpușarii au demolat complet justiția, urlând, pentru niște cretini, bineînțeles, “jos labele de pe justiție”, si-au subordonat complet parchetul, astfel că nimeni dintre ei nu poate fi tras la răspundere indiferent ce face. Parchet care aleargă pe la televizor tot pesediști, că de alții nu are voie să se atingă.
Un plan de distrugere a unei țări bine pus la punct, început cu întronarea unui turnător bețiv ca președinte în urmă cu 17 ani. Spitalul Foișor e doar un episod din acest plan în care viața oamenilor este absolut ultimul lucru care contează.
Doctorul și curajosul Răzvan Constantinescu.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9518 : Aprilie 15, 2021, 01:48:46 »

Toate fantasmagoriile din cauza cărora cei care le făceau cunoscute au fost și sînt acuzați de ”conspiraționism” se dovedesc, rand pe rînd, a fi reale!Iosefina Iosefina Pascal
4h  · https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal
Cum era gluma aia de imbecili cu “Ce, mă, nu va vaccinați pentru că va cipeaza Bill Geitz?  Sad” Nu, e adevărat, momentan doar Pentagonul POATE face asta, Bill Gheitz mai are de așteptat.
Agenția pentru proiecte de cercetare avansată (DARPA) a Pentagonului lucrează la un “vaccin” împotriva sars-cov-2 care va funcționa pe toate variantele și a dezvoltat un microcip implantabil despre care spune că va monitoriza continuu corpul uman pentru a “detecta semne ale virusului”.
Colonelul pensionat Matt Hepburn, un medic specialist în boli infecțioase din cadrul armatei care conducea acțiunile DARPA împotriva pandemiei, a apărut la emisiunea “60 Minutes” pentru a demonstra cum funcționează această tehnologie.
“Țin în mâna un flacon cu un gel de tip țesut verde, care conține cipul. Îl introduci sub piele și ceea ce îți spune este că există reacții chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acest semnal înseamnă că vei avea simptome sars-cov-2 mâine. Este că o lumină de„ verificare a motorului ”, a declarat Hepburn, menționând că cei care au acest cip „ ar primi semnalul, apoi va fi prelevată în mod automat o proba de sânge și se vor testa pe loc ”.
„Putem avea aceste informații în trei până la cinci minute”, a continuat Hepburn, adăugând că „pe măsură ce reduceți acest timp, pe măsură ce diagnosticați și tratați, ceea ce faceți este să opriți răspândirea viruslui ”.
Hepburn a declarat, de asemenea, că DARPA a dezvoltat un filtru pentru a elimina virusul din sânge printr-un aparat de dializă și că FDA l-a aprobat și a fost utilizat deja la 300 de pacienți.
Cu alte cuvinte, doar cipul care să detecteze sars-cov-2 ne mai poate ajută, din moment ce vaccinurile sunt absolut depășite de “noile tulpini” și, oricum, te poți reinfecta la nesfârșit.
SUPERB, SAU CE  Huh
Și, cu toate acestea, tot ei urlă că noi suntem conspirationisti, deși conspiratiile devin realitate, rând pe rând.
Mai mult decât atât, DARPA propune un vaccin UNIVERSAL împotriva ORICĂROR viruși:
Omul de știință al Pentagonului, dr. Kayvon Modjarrad, a declarat că armata dezvoltă un vaccin unic împotriva sars-cov-2:
"Avem instrumentele necesare, avem tehnologia, pentru a face acest lucru chiar acum. Scopul este de a vaccina oamenii împotriva virușilor mortali care nici măcar nu au apărut încă. Viruși mortali pe care nu i-am văzut sau pe care nici nu i-am putut imagina... doar asa vom fi protejați împotriva acestora”, a declarat Modjarrad.
Cu toate acestea, într-un articol din revista TIME a fost dezvăluit faptul că peste treime dintre militarii activi din SUA au refuzat vaccinarea împotriva sars-cov-2, sursele susținând că cifra reală este probabil mai aproape de jumătate.
Prezentarea cipului: https://youtu.be/No5Bz2eHNtA
Oricine poate ajuta, cu un share la anchete, sau cu o sumă modică, pentru a putea continua investigațiile.
Le mulțumesc tuturor celor care donează lunar și fără de care nu am afla toate problemele și mașinațiunile sistemului.
Paypal: https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US
Sau transfer bancar
Nume: Iosefina Pascal
IBAN: RO74INGB0000999908232066
Puteți citi investigațiile mele pe pagina de Facebook, sau pe site:
https://iosefinapascal.com/
GRUP Telegram: t.me/iosefinapascaL


Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9519 : Aprilie 16, 2021, 12:11:29 »Daniel Siegfriedsohn - Arhive istorice  ·  20h  ·
https://www.facebook.com/groups/1621580151198288/?multi_permalinks=4023359127687033&notif_id=1618505531395290&notif_t=group_activity&ref=notif

Principatele Române Moldova, Transilvania și Valahia ca state autonome în anul 1610.
Ungaria nu exista pe hartă, fusese făcută pașalâc de Buda decătre turci și înglobată în Imperiul Otoman - un secol și jumătate!... Ukraina nu exista! Peste Nistru este Podolia și apoi statele marelui duce de Moscova. ”Pașalâcul de Buda” (eyalet, beylerbeilic, kapudanlic!) a fost guvernorat otoman al Ungariei ocupate de turci (1541-1699). Hartă apărută la Amsterdam.
Decăderea rapidă a Ungariei după Bătălia de la Mohaci (anul 1526)
Vedem Ungaria inclusă în Imperiul Otoman împreună cu Banatul Timișoarei... (ce civilizație o fi fost acolo!). Ungaria a fost ocupată de turci între anii 1541-1699. Principatele Române Moldova, Transilvania și Valahia erau state autonome!!! Bulgaria, nici nu exista pe hartă, era inclusă și ea în Imperiul Otoman! La fel, nici Ukraina nu exista, vecinii Principatului Românesc Moldova erau Polonia la nord și nord-est, Tătarii la est...
Soliman Magnificul a transformat Ugaria în raia în anul 1541, după ce în anul 1538 în urma unei campanii de pedepsire a lui Petru Rareș transformase Tighina cu cetatea de pe Nistru în raia și după ce între 1539-1540 transformase în raia Brăila, marele port dunărean al Țării Românești. De reținut că Principatele Românești Moldova și Țara Românească precum și Transilvania au rămas state autonome!
Relațiile dintre Ungaria și Imperiul Otoman s-au deteriorat, Soliman a reluat campania în Europa de Est și la 29 august 1526 l-a învins pe Ludovic al II-lea al Ungariei și Boemiei (1506-1526) în Bătălia de la Mohács (1526), unde regele a căzut în luptă. Rezistența maghiară s-a prăbușit și Imperiul Otoman a devenit cea mai mare putere în Europa de Est. Când a văzut corpul neînsuflețit al regelui Ludovic, Soliman ar fi spus plângând: "Am venit într-adevăr împotriva lui; dar nu am vrut ca el să moară". După scurt timp de la câștigarea bătăliei de la Mohács armata otomană a intrat în Buda, inima Ungariei, însă pentru că orașul nu putea fi apărat cu ușurință, otomanii au părăsit capitala după numai două săptămâni. După lupta de la Mohács, otomanii au transformat în pașalâc o parte din teritoriul Ungariei, iar restul Ungariei a fost condus de voievodul Transilvaniei Ioan Zápolya, care a fost încoronat ca rege al Ungariei la Székesfehérvár.
După bătălia de la Mohács, tronul Ungariei a fost revendicat de Ferdinand de Habsburg, arhiduce de Austria și de Ioan Zápolya, voievodul Transilvaniei. Soliman l-a recunoscut pe Ioan Zápolya, ca rege vasal al Ungariei. În anii următori, sub conducerea lui Carol Quintul și a fratelui său Ferdinand de Habsburg, arhiducele de Austria, Habsburgii au reocupat temporar Buda și Ungaria. Ca urmare, în 1529 Soliman din nou a mărșăluit prin valea Dunării și a recâștigat controlul asupra orașului Buda în septembrie 1529, când îl instalează pe tron pe Ioan Zápolya, iar în toamna următoare a asediat Viena. A fost cea mai ambițioasă expediție a Imperiului Otoman și apogeul extinderii sale spre Occident. Cu o garnizoană de 16.000 oameni, austriecii i-au provocat lui Soliman mari pierderi și au creat o rivalitate geopolitică otomano-habsburgică care a durat până spre începutul secolulului al XX-lea. În octombrie 1529, Soliman, care nu reușise să ocupe Viena, a dat ordin de despresurare și de retragere. A mai urmat o nouă încercare de a cuceri Viena în 1532, dar din nou Soliman nu a reușit. În ambele cazuri, armata otomană a fost afectată de condiții meteorologice nefavorabile (ninsoare) și nu a fost aprovizionată la timp.
În anii 1540 a urmat un conflict în Ungaria și Soliman are posibilitatea de a răzbuna înfrângerea suferită la Viena. Unii nobili maghiari au propus ca împăratul romano-german Ferdinand, arhiducele de Austria (1519-1564), care a fost domnitor al Austriei vecine și cumnat cu Ludovic al II-lea , să fie rege al Ungariei citând acordurile anterioare prin care ungurii au acceptat ca Habsburgii să ia tronul Ungariei, fiindcă Ludovic a murit fără moștenitori. Cu toate acestea, nobilii au apelat la unul dintre ei, Ioan Zápolya, care, fiind susținut de Soliman, a fost ales ca rege al Ungariei la 10 noiembrie 1526, însă nu a fost recunoscut ca rege de către puterile creștine ale Europei. În lupta Lui Ioan Zápolya împotriva lui Ferdinand de Habsburg, pentru succesiunea regelui Ludovic al II-lea, cel dintâi (Zápolya) a fost sprijinit de Petru Rareș, care intervenise în Transilvania; oastea moldoveană i-a zdrobit pe partizanii lui Ferdinand (sași și unguri) în lupta de la Feldioara (22 iunie 1529), lupta fiind dusă cu mare înverșunare și "mare moarte...de îmbe părțile". Ioan Zapolya s-a menținut ca rege al Ungariei până la moartea sa, survenită la 20 iulie 1540.
În 1541 Habsburgii au intrat din nou în conflict cu otomanii deoarece au încercat să asedieze Buda. Eforturile lor au fost respinse și ca urmare, Ferdinand și fratele său, Carol al V-lea, au fost forțați să încheie un tratat umilitor de cinci ani, cu Soliman. Ferdinand a renunțat la conducerea Regatului Ungariei și a fost forțat să plătească o sumă fixă anuală (tribut) către sultan pentru ținuturile maghiare aflate sub controlul lui. De o mai mare importanță simbolică, tratatul menționat nu l-a numit pe Carol V "împărat", ci "rege al Spaniei", lăsându-l astfel, implicit, pe Soliman să se considere "împărat". În august 1541, Soliman transformă o mare parte a Ungariei, cea sudică și estică, în pașalâc. În urma transformării unei părți mari din Ungaria în pașalâc turcesc, ia ființă un nou beglerbegat (vilaiet), cu sediul la Buda. În acest beglerbegat, în afară de Ungaria, intrau o parte din Slovacia, din Serbia și câteva teritorii din Peninsula Balcanică.
În urma campaniilor lui Soliman din anii 1541 și 1543 au apărut trei regiuni distincte: Ungaria habsburgilor în nordul extrem și în vest; Ungaria otomană în lungul Dunării mijlocii- o regiune sub ocupația militară directă și permanentă a otomanilor și cu centrul principal la Buda; Transilvania - un stat vasal dependent de Poartă, sub stăpânirea lui Ioan Sigismund (1540-1571) fiul lui Ioan Zápolya. Între 1543 și 1562 războaiele au continuat în Ungaria, întrerupte de armistiții, cu puține schimbări notabile de fiecare parte, dintre care cea mai importantă a fost cucerirea Banatului Timișoarei în 1532.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9520 : Aprilie 17, 2021, 15:43:03 »

O realitate care ne este ascunsă de autorități ne este prezentată succint de Mihaela Ionescu:
CUM SE RUPE CONTRACTUL POLITIC? DREPTUL SPUNE: Puterea politica emana de la POPOR care - PRIN VOT- da oamenilir politici un MANDAT (temporar, legat de Prigramul de guvernare!) sa exercite puterea politică. DACA o mare masa iese în stradă (chiar si in fata locuinței , dar la aceiasi oră...in toată țara!) SE ANULEAZA MANDATUL DAT POLITICIENILOR de a exercita puterea. STAREA NATIUNII Din sondajele gen "Va veti vaccina?" rezultă (scris!) ca 75% nu vor vaccin = nu sunt de acord cu puterra politică cate le propune/impune vaccinarea DE FAPT sunt cam 90% care nu vor, caci sunt vaccinati nici 10%, iar Centrele de vaccinare sunt GOALE! (au vaccin suficient, dar oamenii nu merg - au mers obligați doar personalul medical din linia 1, profesori, polițiști, etc) RECAPITULARE:
- 50% sunt majoritatea!
- 75% au exprimat dezacord fata de vaccin
- 90% nu s-au înscris la vaccinare desi sunt locuri!
CE MAI ASTEAPTĂ LUMEA?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9521 : Aprilie 17, 2021, 15:56:04 »Mă mir că revoluționarii discută foarte puțin despre abuzurile dictatoriale ale regimului impotriva românilor.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9522 : Aprilie 20, 2021, 21:33:00 »

Nu vor sa recunoasca zisele lor mai vechi. Zic ca toate sint fake.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9523 : Aprilie 23, 2021, 20:50:47 »

Neîndoielnic, dacă nici așa nu înțelegeți, înseamnă că ați pactizat cu cei care încearcă să ne distrugă!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9524 : Aprilie 23, 2021, 21:02:12 »

Situatia e cea pusa in evidenta. Se cauta a se distruge intreaga economie detinuta de romani.
Memorat
Pagini: 1 ... 633 634 [635] 636
Schimbă forumul: