Main Content:

Pagini: 1 ... 630 631 [632] 633 634 ... 636

Lupta noastra

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9465 : Ianuarie 03, 2021, 09:55:33 »

O veste bună.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9466 : Ianuarie 03, 2021, 23:35:07 »

Trabai si mai grava. E penala de-a dreptu!

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9467 : Ianuarie 04, 2021, 09:09:52 »

Frecusurile Politiei in noaptea dintre ani - www.youtube.com/watch?v=iW5K-12Ziik


Nnul 2020 s-a incheiat cu proteste in Piata Universitatii din Bucuresti, iar 2021 a debutat tot cu proteste in acelasi loc simbolic.

                           

Sa vina presa, sa-i scoatem lesa www.youtube.com/watch?v=dnOEGMrVRi8
« Ultima modificare: Ianuarie 05, 2021, 09:12:15 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9468 : Ianuarie 04, 2021, 23:51:35 »

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9469 : Ianuarie 04, 2021, 23:56:27 »

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9470 : Ianuarie 05, 2021, 00:01:01 »

Atentie! Dreptul la educatie este subminat in continuare!
A inceput formarea unei generatii cu deprinderi gresite!


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9471 : Ianuarie 07, 2021, 16:02:36 »

Încă un nazist comunist! Sînt tot mai mulți.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9472 : Ianuarie 07, 2021, 16:38:30 »

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9473 : Ianuarie 07, 2021, 17:18:55 »

Încă un nazist comunist! Sînt tot mai mulți.Poate nu ati vazut ca asta a fost postata si de mine.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 674
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9474 : Ianuarie 15, 2021, 15:48:22 »

Irina Mihailu nota in 13 august 2020:
"Ce trebuia Ministerul Educației sa faca in aceasta vara?
Trebuia sa muncească pe branci pentru a reglementa de urgenta homeschooling-ul, un lucru așteptat de zeci de ani in Romania, absolut firesc in alte tari, vital in caz de pandemie. Trebuia sa investească masiv in dotarea scolilor cu echipamente tehnice pentru transmiterea live a orelor predate de catre profesor si cu tablete sau laptopuri pentru copii si profesori. Trebuia sa faca ample traininguri cu cadrele didactice astfel încât la începutul anului scolar toti sa stie sa opereze cu un laptop.
Ce a facut Ministerul Educatiei in aceasta vara? A urmarit îngrijorat evolutia pandemiei si a iesit din cand in cand cu declaratii ca va fi bine daca nu va fi rau."
https://www.facebook.com/irina.mihailu.7
Și nici acum nu face nimic din ceea ce ar trebui să facă!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9475 : Ianuarie 17, 2021, 16:39:31 »

A fost o favoare a vietii sa-l cunosc personal! La multi ani, cu sanatate si credinta, Domnule General Teodoru!Angela Negrotă se simte binecuvântată cu Voica Theodoru
www.facebook.com/photo/?fbid=469969717739172&set=a.118722072863940
14h  ·

#La_trei_pași_de_centenar
La mulți ani binecuvântați în continuare cu sănătate, cu putere de muncă și de luptă dreaptă si-nțeleaptă , Domnule General de flotilă aeriană (rtr) #Radu_Theodoru -  #veteran_de_război !
"Pentru mine, zborul nu a fost o meserie, ci pasiunea mea existenţială“
În urmă cu 97 de ani , pe 17 ianuarie 1924, venea pe lume în Ziua Sfântului Antonie cel Mare cel ce avea să devină erou al  acestui Neam, cel care a fentat moartea pe frontul de Est pregătit în orice clipă să facă sacrificiul suprem pentru Cruce, Neam și Glie.
Devotamentul și dârzenia cu care a luptat în timpul celui de-al doilea Război Mondial a fost izvorât din dorința de a întregi ce au risipit politicienii dintre cele două războaie mondiale : "Şi-au bătut joc de ţara asta şi au pierdut ceea ce a făcut generaţia părinţilor mei".
Persecuția la care a fost supus de regimul comunist pentru că-și iubea prea mult țara , i-au întărit și mai mult credința și dragostea de tot ce era românesc .
Ca și în timpul războiului, Dl. General Maior Radu Theodoru este și acum unul dintre cei mai înverșunați și mai activi luptători pentru dreptate și pentru adevăr. Dacă atunci pilota avioane de vânătoare, acum armele dumnealui sunt cuvintele și acțiunile patriotice pe care le organizează sau la care participă.
Este cel mai bun exemplu de urmat pentru toți cei ce vor să facă ceva pentru țară noastră, pentru propășirea Neamului Românesc .
Mulți dintre voi ați citit zecile de romane pe care le-a scris de-a lungul vieții și/sau i-ați ascultat înălțătoarele discursuri.
Dumnezeu să vă aibă în pază, D-le General și să vă ajute să insuflați în continuare patriotismul în inimile tuturor celor care simt și gândesc românește și să-l sădiți în inimile celor care încă rătăcesc pe cărările vieții !
Mă-nclin cu respect, cu admirație și cu recunoștință în fața dumneavoastră !
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9476 : Ianuarie 17, 2021, 19:42:18 »

Ca sa vedeti cat de mult ne-au modificat propaganda si nepasarea, comparati momentul 1989 cu cel de astazi.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9477 : Ianuarie 18, 2021, 21:44:19 »Justitia nu numai că nu finalizează dosarle victimelor Revoluției, Mineriadei, Colectiv etc., ci face propriile ei victime.

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9478 : Ianuarie 21, 2021, 00:15:42 »Libertatea de exprimare a devenit de domeniul trecutului
www.youtube.com/watch?v=3efCqPfcN2M
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9479 : Ianuarie 21, 2021, 13:12:57 »Dan Diaconu
https://www.facebook.com/TrenduriEconomice
Am spus în mai multe rânduri că vin vremurile în care nu ai unde fugi, în care să nu poți scăpa de mâna lungă a celor care au ajuns să decidă tiranic până și în cazul celor mai intime aspecte ale omului. De fiecare dată când spuneam cele amintite, mai apărea câte unul care-mi arăta către țări așa-zis rebele. Desigur, de cele mai multe ori mi se dădea ca exemplu Rusia. Și, de fiecare dată când repetam că trebuie să fim circumspecți în cazul oricărei țări, mi se enumerau cele câteva aspecte pozitive ale liderului de la Kremlin, punându-se în umbră chestiunile dubioase care, totuși, sunt cunoscute.
Iată că a venit și momentul zero, reprezentat de așa-zisul pașaport de vaccinare, un document de o agresivitate la adresa noțiunii de om nemaivăzută până acum. Ce e pașaportul de vaccinare? Actul prin care omul devine câine, vacă, porc, adică intră în regnul animalelor cărora li se aplicau măsuri de acest tip.
După intrarea în UE a devenit o obișnuință să se chipeze animalele domestice, cu toate că nimeni, dar absolut nimeni, nu a înțeles până acum care e scopul acestei acțiuni. Practic, la ora actuală, nu mai există animal nechipat. S-a spus că totul e o măsură menită a reduce maladiile acestor animale. Frumos spus. Doar că după marea chipare ne-am confruntat cu cele mai mari probleme. Până în 1989, pesta porcină africană era prezentată studenților de la Medicină Veterinară mai mult ca o curiozitate, ca o boală a cărei existență era cunoscută, dar puțin probabilă pe meleagurile noastre. Dacă vreți un echivalent uman, e ceva similar discuțiilor despre friguri. Știm că există, dar boala e puțin probabilă în zona noastră climatică.
A venit UE cu implementarea tuturor procedurilor elaborate pentru biosecuritate alimentară, a chipat tot ce-a prins și iată-ne în prezent confruntându-ne cu cea mai mare epidemie de pestă porcină africană(PPA). Milioane de porci au fost sacrificați pe altarul luptei cu PPA. O luptă care face doar victime între porci și care, cu toate că-și are originile în marile combinate de porci, afectează micii producători individuali cărora le sunt ucise animalele doar pentru că se află „în raza de infectare”. Ați înțeles șmecheria? Dacă ai „norocul” să te afli la câțiva kilometri de un combinat de porci, riști să te trezești în ogradă cu „mascații animalelor” care-ți vor omorî porcul pentru vina de a se afla în apropierea combinatului la care a explodat PPA.
Am făcut paranteza legată de lumea animală pentru a vă face să înțelegeți absurditatea unor măsuri. Chiparea nu doar că n-a prevenit nimic, dar, mai mult, iată că, în ciuda sa, avem de-a face cu masive pandemii care nu se rezolvă decât prin sacrificarea animalelor. Și, de fapt, nici măcar așa întrucât noile focare apar precum ciupercile după ploaie.
Să ne reîntoarcem la nebunia pandemiei umane. Acum, când infectarea începe să scadă natural, se inventează tot felul de nebunii. Se face o propagandă nebună vaccinării, în ciuda faptului că argumentația e de-a dreptul absurdă. Ceea ce se susține cu isterie pe la televizoare și-n media electronică sfidează bunul simț. Cum să spui să numești „imunizare” o procedură de vaccinare în urma căreia nici măcar producătorii nu pot spune CÂT TIMP TE IMUNIZEAZĂ? V-ați întrebat întrebat medicul despre acest „mic amănunt”? Eu am făcut-o și mi s-a răspuns franc: nu se știe, dar producătorii speră ca imunizarea să țină ... trei luni. Ați înțeles? TREI LUNI!!! V-ați întrebat medicul care-i rațiunea pentru care o persoană care a făcut boala mai trebuie să se vaccineze? Eu am întrebat și mi s-a spus că e o prostie fără margini care contrazice tot ce-au învățat la școală: nu există imunizare mai puternică decât cea naturală. „Dacă ai făcut pojar ți s-a mai făcut vaccin? Dacă ai făcut oreion, ți-a mai spus vreun doctor să te vaccinezi?” N-o să mai întind enumerarea controverselor deoarece am pretenția că sunt citit de oameni cu picioarele pe pământ și n-aș face altceva decât să plictisesc.
Ei bine, în ciuda controverselor, treaba merge mai departe, semn clar că logica și-a pierdut definitiv puterea în lumea în care trăim. Așadar, în ciuda controverselor și, mai ales, în ciuda unui minim respect pentru ființa umană, se trece masiv la „catalogarea”, înregistrarea celor care sunt vaccinați. Mai mult, anumite țări - precum Africa de Sud - deja au impus restricții la intrarea în țară a persoanelor nevaccinate. Treburile însă nu se opresc aici, surprizele apărând fix acolo unde mulți dintre cei care se auto-iluzionează se gândeau că se pot salva.
Dacă inițiativa lui Biden de a semna obligativitatea purtării măștii peste tot timp de cel puțin 100 de zile făcea parte din chestiunile așteptate, inițiativa de dată recentă a Rusiei de a se alătura în forță susținătorilor pașaportului digital de vaccinare probabil vă va surprinde. Ei bine, se pare că rușii vor fi primii europeni care nu doar că vor avea un asemenea document electronic, dar vor și pretinde existența unui pașaport de vaccinare pentru a putea intra în Rusia. Pașaport care, în ciuda atenției deosebite a rușilor de a impune propriile standarde, va fi unul dintre cele care sunt dezvoltate de către globaliști: cel al IATA, cel de la Commons Project etc. Iată cum sare iepurele de unde te aștepți mai puțin!
Chestiunea însă capătă aspecte de-a dreptul îngrijorătoare întrucât există voci în Rusia care care cer imperativ ca pașaportul să se folosească și în cazul deplasărilor aeriene interne sau la trecerea dintr-o regiune în alta. Iar dacă asta nu e destul, aflați că o propunere legislativă de dată recentă dorește să statuteze obținerea de discounturi la magazine de către cei vaccinați! Cât e de-aici până la profeția cu semnul pe mâna dreaptă sau pe frunte? Iată cum o nebunie se transformă în teroare.
N-are sens să vă lăsați pe-o ureche gândindu-vă că „asta se întâmplă la ei”! De fapt, dacă veți avea puterea să priviți obiectiv, veți constata că peste tot în lume se fac pași hotărâtori în direcția impunerii pașaportului de vaccinare. Altfel ce sens ar avea întreținerea registrelor electronice cu cei vaccinați? În realitate toate țările lumii se pregătesc să impună în același timp pașaportul, iar registrul de evidență e dovada că întreg procesul n-are legătură cu boala, ci cu o agendă ascunsă care va fi impusă tuturor, în ciuda fracturilor logice.
Impunerea lui Biden la putere deschide epoca accelerării la maxim a agendei globaliste. Ceea ce urmează e greu de imaginat chiar și de către conspiraționiștii obișnuiți să mai înflorească bănuielile pentru a-i speria pe cei care-i ascultă. Cadența cu care vor apărea modificările e infernală. Realizați doar că, imediat după preluarea mandatului, prin câteva ordine executive Biden a anulat marea majoritate a „proiectelor grele” ale lui Trump. Cu alte cuvinte, restaurația s-a produs în câteva minute. Așteptați-vă așadar la o cadență înfiorătoare a evenimentelor, la o derulare  halucinantă a acestora. Lumea realmente se va schimba peste noapte. Va veni momentul în care vă veți culca într-o lume și vă veți trezi într-o cu totul alta, întrebându-vă cu disperare cum de este posibil așa ceva. Nu vă auto-iluzionați: va fi posibil,iar căile de scăpare prin fugă pur și simplu nu există. Doar rezistența celor mai puternici e-ar putea oferi un dram de speranță. Asta dacă nu cumva speranța va fi scoasă în afara legii!
Memorat
Pagini: 1 ... 630 631 [632] 633 634 ... 636
Schimbă forumul: