Main Content:

Pagini: 1 2 3 [4]

Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898

 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #45 : Noiembrie 17, 2013, 21:52:00 »

"valahule".....
Si ţie şi altora le-am trecut cu vederea unele jigniri căci şi eu am jignit la rîndul meu.Dar nimeni din cei enumeraţi de tine nu m-au ameninţat cu moartea şi am renunţat la instanţă..Tu m-ai ameninţat repetat cu schilodirea fizica şi cu moartea.De aceia tu va trebuii sa dai socoteala in faţa legii,şantieristule.

Sau vino sa tratăm divergenţele bărbăteşte faţă în faţă la o sală de forţă,cu mănuşile de box in mîini,pe teren neutru cu spectatori şi albitru.Ca să te fac să-ţi înghiţi toate ameninţările la adresa mea.Daca eşti de acord să rezolvăm bărbăteşte renunţ la instanţă,desii va fi greu căci rudele mele şi prietenii mei vor neaparat să fi judecat penal.Propunerea e pe bune!
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #46 : Noiembrie 17, 2013, 23:52:00 »

Nu meriti bagat înseamna!  Stii de ce?   Discutia respectiva care zici tu ca ai fost " amenitat" a fost in noieimbrie 2011,de atunci esti nevatamat , esti autorul moral împreuna cu PDL, Costin, Basecu , la taierea indemnizatiilor!
Dar tin sa te anut ca ce practici tu acum pe forum se numeste santaj; numai 7 ani de puscarie,pe linga santajul practicat sunt si amenitariile , jignirile practicate de tine forumistilor care nu ti-au fost pe plac prin 5 nikuri!!
De fapt interesul tau si al prietenilor tai este sa fie închis portalul si sa închideti gura revolutionariilor care va aduc aminte mereu ca datorita voua BNR- Costin a fost taiata indemnizatia!

http://www.dailymotion.com/video/xkv31n_congresul-revolutionarilor-part-1_news

La min. 12:24 până la min. 12:54, cere cu insistență așa zisului bânârâ, votarea unei hotarâri portocali de închidere sau cenzurare a portalului. Totodată dorește lista nickurilor, de fapt identitatea acestora. Citez: intrarea în legalitate a celor „acoperiți”

De postat poti sa postezi  http://www.bnr1989.com/

De fapt vorba ta, s-a pronutat in ilegalitate ati luat hotarîrea sa taiati indemnizatia revolutionariilor si ati reusit!

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=515.msg71795#msg71795

Ianuarie 21, 2012, 09:37:59 »
Minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii.Congresul de la Bucuresti din 3 septembrie 2011 este validat prin prezenta si votul majoritar.In curand instanta se va pronunta si nu poate sa nu tina cont de legalitatea congresului revolutionarilor de la Bucuresti din 3 septembrie 2011!


Indicat este macar sa aprinzi cite o lumnare pentru fiecare revolutionar care a murit de cind s-a taiat indemnizatia!

Baga bine la cap santjul se pedespeste cu 7 ani de închisoare si calitatea ta de procesoman se poate dovedi oricind in instanta; printr-un examen medical se poate dovedi ca esti paranoic! La fel prin noul cod penal poti intra  la calomie si hartuirea forumistilor! 
Repetat nu te-a amenitat nimeni si sigur nu a venit nimeni dupa tine la Sibiu dar barbatul din tine si pe Iulia o dadea in judecata pentru un pumn in " nanau"

Meltene am ajuns la concluzia ca nu mai meriti bagat in seama si in aroganta ta nu iti dai seama cît rau ai facut revolutionariilor prin taierea indemnizatiei,tu traiesti bine mersi cu 0.6% profit si te crezi " buricul revolutionar" dar din 2011 multi luptatori tineri 50-55 ani au murit din cauza voastra si a PDL-lui!

PS. Din momentul de fata poti sa vorbesti singur, ti-am alocat prea mult timp!
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #47 : Noiembrie 18, 2013, 11:58:33 »

Mă confunzi.Prea mă crezi de pe altă planetă.Se vede că nu mă cunoşti aproape deloc.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Pagini: 1 2 3 [4]
Schimbă forumul: