Main Content:

Pagini: [1]

Miting în Piața Universității- 24.02.08

 • carmen21
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 522
 • Vezi Profilul
Miting în Piața Universității- 24.02.08
« : Februarie 24, 2008, 19:30:28 »

După 18 ani ne adunam din nou să cerem dreptul de a trăi decent, ceea i-am cerut si lui Ceaușescu în 1989, adăugând pe lângă acestea adevărul despre revoluție, despre mineriade și o justiție  ne aservită.
Este tragic că după 18 ani de la revoluție să cerem aceleași lucruri
Cum s-a ajuns aici?
S-a ajuns cu morți, reținuți, arestați, transfugi.
Morții de după 22 au existat tocmai ca vechile structuri să nu scape din măini controlul. Pentru ca nomenclaturiștii și securiștii să spolieze în voie avuția țării. S-o trecă sub control privat prin furt. Să vândă tot ce mișca pentru comisioane grase ajungând la averi inimaginabile aproape instantaneu cum sau așezat in fotoliile commode de diriguitori. Ca să se instaureze temeinic au avut nevoie de mineriade cu răniți, arestați și morți.
Nu le-am dat noi de voie bună puterea, au luat-o cu forța, prin violență și manipulare.
Astăzi, după ce au delapidat și distrus tot, ducând țara în ruină vedem cum tineretul pleacă în cele patru zări pentru a găsi o viață decentă pentru care noi am ieșit inutil pe străzi.
Ce trbuie să le cerem guvernanților?
O țară în care să putem trăi, să dorim să trăim.
Cum putem avea acea țară?
Păstrându-ne controlul energiei și a celelorlalte resurse ale țării: petrol, gaze, carbine.
Când ne vindem energia la consorții străine beneficiile le au ei și cheltuielile noi. Este ca și cum ai un contor paușal iar priezele și comutatoarele la cel cu contorul, îți aprinde lumina și-ți pornește tv, frigiderul, numai dacă îi dai cât vrea el și numai când vrea el.
Făcând drumuri. Infrastructura unei țări dă nivelul economiei.
Am diponibilizat mii de locuri de muncă, în locul salariilor compensatorii  făceam drumurile, erau și bani și forță de muncă.
Plătind dascălii și medicii cu salarii dcente, măcar de mărimea celor cre manevrează opinia prin media sau a organelor de ordine: poliție, armată. Țara are nevoi și de viitor.
Stimulând agricultura.
Țăranul să fie stimulat să producă. În piață găsești produse de orice fel, numai românești nu. Se se pună condiții și taxe la comercianți, nu la producători care sunt plătiți cu mai nimic de ajunge mai degrabă să arunce decât să vândă și anul următor să stea degeaba decât să iasă în pagubă.
Cine sunt vinovații ca nu s-a făcut nimic? Toți guvernanții și structurile conducătoare care s-au lăsat mituite de interese străine care doreau o țară sub control. Ei s-au îmbogățit peste măsură sărăcind țara și făcând-o dependentă.
Taxele mai mici trebuiau să fie un stimul , dar dacă nu ai producție și ți-ai amanetat energia, mărești numărul lor la infinit pentru face plățile și marea masă sărăcește.
Dacă nu se stimulează munca reală iar producția este controlată de aiurea câștigul rămâne la proprietarul societății care dă beneficiile în țara lui, la tine rămân costurile și pagubele.
Să cerem guvernanților să-și facă datoria față de țara pe care o conduc, nu față de buzunarele proprii și ale acoliților.
De aceea ne trebuie adevărul, minciuna îi ține strâns legați între ei  și dependenți de comenzi care nu-s în avantajul dezvoltării acestei țări.
De aceea ne trbuie legea desconspirării securității și a nomenclaturii de partid, nu numai citită, ci aplicată pentru toți, nu numai la comenzi politice. Fără aceasta nu ieșim din groapa care ne-au săpat-o securiștii și nomenclaturiștii vechiului sistem de 18 ani de zile.
Memorat
Răspuns: Miting în Piața Universității- 24.02.08
« Răspunde #1 : Martie 14, 2008, 08:05:46 »

Draga Carmen nu te supara pe mine dar mai avem cumva ceva al nostru:gaze nu,petrol nu si asa mai departe.Am fost si vom fi vinduti si tradati noi cei de jos.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
 • carmen21
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 522
 • Vezi Profilul
Răspuns: Miting în Piața Universității- 24.02.08
« Răspunde #3 : Mai 08, 2008, 22:24:00 »

Răscolitoare trimitere la care singura concluzie e că revoluția din București a început în 21 decembrie 1989 și s-a încheiat în 13-14 iunie 1990. Atât le-a trebuit foștilor să devină actualii. Noi suntem un accident nedorit al istoriei.
Memorat
Răspuns: Miting în Piața Universității- 24.02.08
« Răspunde #4 : Mai 09, 2008, 13:17:38 »

Poate asa suntem considerati de cei pe care i-am adus la putere dar noi cei care am iesit in strada in 1989 stim ca nu acesta este adevarul.
Memorat
Pagini: [1]
Schimbă forumul: