Main Content:

Pagini: 1 ... 424 425 [426] 427

TREBUIE SĂ ŞTIM

Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6375 : Aprilie 16, 2021, 12:03:58 »


https://ziaristii.com/socaciu-bacalbasa-daea-taracila-hasotti-solcanu-isi-vor-pensiile-speciale-inapoi-122-de-fosti-parlamentari-au-apelat-la-instanta-pentru-si-recupera-privilegiul-pierdut-prin-lege
Joi, 15 aprilie 2021

Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege


Victor Socaciu - Petre Daea - Nicolae Bacalbașa

În ultimele zile, 122 de foști parlamentari au dat în judecată secretariatele Camerei Deputaților și Senatului, solicitând instanțelor să le oblige la repunerea în plată a pensiilor speciale pe care le primeau înainte de februarie 2021, dezvăluie G4Media.ro. Pensiile respective au fost abrogate în aceeași lună.
În perioada 13-14 aprilie, 20 de instanțe din țară au înregistrat procese prin care foști deputați și senatori cer să primească, din nou, pensii speciale.
Reclamanți provin din județele: Prahova (16), Iași (15), Galați (9), Argeș ( 8 ), Călărași ( 8 ), Sibiu (7), Vâlcea (7), Bistrița-Năsăud (7), Gorj (7), Neamț (5), Brăila (5), Bacău (5), Teleorman (5), Mehedinți (4), Buzău (4), Arad (4), Covasna (3), București (1), Giurgiu (1) și Constanța (1).
Paradoxal, deși abrogarea a fost votată la unison de PSD și PNL, cei mulți reclamanți sunt politicieni proveniți din cele două partide.
Printre politicienii cu notorietate care au apelat la justiție, pentru a-și recupera pensia specială parlamentară, se numără: Petre Daea (PSD), Nicolae Bacalbașa (PSD), Victor Socaciu (PSD), Anghel Stanciu (PRM / PSD), Ion Solcanu (PSD), Doru Ioan Tărăcilă (PSD), Victor Paul Dobre (PNL), Puiu Hașotti (PNL), Ion Ariton (fostul PDL) și Ioan Oltean (fostul PDL).
Ion Ariton (două mandate de senator): „Erau un drept câștigat. Știu că trecem printr-o perioadă grea și aș fi acceptat diminuarea, dar nu desființarea”.
Petre Daea (două mandate de senator + unul de deputat): „Nu este o dovadă de oportunism, ci o cerere de respect față de foștii parlamentari, față de instituția parlamentară”.
Pensiile speciale pentru foștii parlamentari au fost desființate în luna februarie prin larga majoritate a actualilor deputați și senatori (357 pentru, niciunul împotrivă, UDMR nu a votat).
La începutul lui 2021, statul român plătea pensii speciale de circa 12 milioane de euro pe an, pentru 827 de parlamentari.
La începutul acestui an, pensia specială lunară era de circa 5.000 de lei pentru un mandat, 10.000 de lei pentru două mandate, respectiv 15.000 de lei pentru trei sau mai multe mandate.
Pensia specială parlamentară se adăuga celei normale (ocupaționale).

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6376 : Aprilie 25, 2021, 22:07:50 »

Inregistrare video:
https://www.facebook.com/irinel.lazarescu/videos/10157215595679352
"Au luat un mecanism natural de apărare al organismului când sunt otrăvite celulele – sistemul imunitar – și l-au redenumit covid-19 !
Lucrul pe care a început Kaufmann să-l cerceteze este acesta: a luat imaginile de la microscop ale exozomilor, apoi s-a uitat la imaginile de pe microscop ale acestui așa-zis ”covid-19”. ACELE DOUĂ IMAGINI ERAU EXACT LA FEL !
Apoi a început să se uite la structura genetică a acestor exozomi, apoi s-a uitat la structura genetică a acestui așa zis ”covid-19”.
Sunt exact la fel, în toate sensurile relevante ale acestei expresii.
Exozomii și așa-numitul ”covid-19” se conectează la aceiași receptori celulari.
Așa cum Kaufmann a arătat în mod clar, cele două sunt același lucru !
Ajungem la un alt lucru, pe care l-a observat Andrew Kaufmann.
Este o observație fantastică, aflată în videoclipul lui, pe care-l găsiți pe site-ul meu.
Când o celulă este otrăvită, ea secretă ceva, numit ”exozomi”. Ei sunt parte din sistemul nostru imunitar.
Este o reacție normală a organismului cu privire la celulele otrăvite. Celula poate fi otrăvită din multe surse:
– de la otravă;
– de la stres și frică ! Îți imaginezi ce stres și ce frică sunt acum în lume, cu această carantină ? … ;
– de la boală, infecții;
– de la câmpurile electromagnetice … Acest aspect va deveni foarte relevant când ajungem la subiectul 5G;
Unul din rolurile exozomilor este ca celula respectivă să avertizeze celelalte celule că e o problemă.
Tot ce trebuie să faci pentru a fi eliberați exozomii este ca celula să fie otrăvită, din oricare din cauzele de mai sus."
https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how.../
Să vedem un pic ce este cu acest test RT-PCR.
Au început să folosească acest test pentru covid-19.
Se numește test RT-PCR. Atenție !
Testul nu e pentru covid-19 ! Testează în privința materialului genetic, care are multe elemente diferite, și care se poate afla acolo din foarte multe cauze. Dacă ieși pozitiv cu privire la prezența materialului genetic – ești diagnosticat că ai covid-19 ! Iar dacă mori, rămâne stabilit că ai murit de covid-19!
Acest test RT-PCR a fost inventat în 1984 de Kerry Mullace, un biochimist din America.
Este folosit pentru a diagnostica multe lucruri.
Același test a fost folosit pentru a diagnostica tumori la plămâni.
Această persoană (Kerry Mullace) despre testul inventat chiar de el a spus:
”Acest test nu ar trebui folosit pentru a diagnostica boli infecțioase” !
Deci ești testat pentru prezența acelui material genetic, și ți se pune diagnosticul covid-19 !
Dar mai este un aspect ! Acest test ”amplifică” materialul genetic !
Ca să formulăm mai simplu, îl face mai mare.
Pe măsură ce devine mai mare – în ciclurile de amplificare – ceea ce spui tu că provoacă boala devine mai mare și îl poți vedea mai mult.
Tot celălalt conținut din respectivul material genetic este și el amplificat ! Treaba e că mare parte din acest material genetic se află deja în majoritatea oamenilor.
Așa funcționează testul !
În acest mod, poți umbla foarte ușor la numărul de ”confirmați”.
Să zicem că faci 30-35 de cicluri de amplificare (n.n. amplificarea imaginii la microscop). Vei aduce în lumea ”testelor pozitive” o mulțime de elemente din acel material genetic, care la acel nivel de amplificare încep să fie văzute. Vei avea un anumit număr de rezultate pozitive – să le zicem covid-19 – dar vei avea și rezultate negative, deoarece nu ai trecut toate elementele materialului prin procesul de testare.
Dar dacă amplifici materialul genetic de – să zicem – 60 de ori, aproape toată lumea va ieși pozitivă. Pentru că tot materialul genetic – care se află în majoritatea oamenilor – va ieși pozitivă la test datorită acestei amplificări mai mari.
Asta înseamnă că numărul de oameni testați pozitiv din țara ta va depinde de numărul de cicluri de amplificare pe care le folosești.
Prin urmare, tot ce au de făcut este să crească nivelurile de amplificare și vor avea din ce în ce mai multe persoane confirmate.
Și vor spune că-s confirmate cu covid-19 !
https://freedomplatform.tv/the-coronavirus-conspiracy.../
O parte din interviul lui David Icke la London Real.Interviul a fost sters de pe you-tube,vimeo,facebook....
Gazda (G): Sunteți la London Real. Sunt Brian Rose. Invitatul meu de azi este David Icke, scriitor englez, conferențiar, cunoscut din anii ’90 ca profesionist în teoria conspirației. Se consideră ”investigator full-time despre cine și cum conduce lumea”.
Ești autorul a 21 de cărți și 10 dvd-uri. Ai ținut conferințe în 25 de țări, unele din conferințe au ținut și 10 ore. Ai vorbit în fața unor mulțimi mari de oameni, ai umplu stadioane precum Arena Wembley.
Ești a doua oară la noi pentru a vorbi despre pandemia de covid-19 și carantina globală, recesiunea economică, impactul tehnologiei 5G și despre încălcarea drepturilor noastre și a libertății de expresie. David, bine ai revenit la London Real!
David Icke (I): Mulțumesc, Brian !
G: Au trecut 90 de zile de când ai venit ultima oară la această emisiune. De atunci, ni s-a spus că milioane de oameni din toată lumea s-au infectat de această boală, numărul de morți se apropie de o sută de mii. Trei miliarde de oameni sunt izolați în casă, cotațiile la bursă au scăzut cu 30 %, ne așteaptă o recesiune globală. David, îți spun sincer. Ultima noastră discuție a devenit virală. Mai mult de 7 milioane de vizualizări, cele mai multe comentarii din istoria emisiunii, ceea ce-mi spune un lucru: oamenii vor să audă părerea ta, și oamenii vor să știe adevărul.
Așa cum știi, nu sunt de acord cu tot ce spui, dar voi apăra dreptul tău de a o spune. Am ajuns la un moment din istoria acestei țări în care Oficiul de comunicații din Anglia (OFCOM) interzice organizațiilor media să vorbească despre ”teorii ale conspirației care fac conexiunea între 5G și coronavirus”.
Sunt foarte îngrijorat. Mai spun o dată: Mulți oameni mi-au spus să nu realizez acest interviu. Dar în America, acolo de unde sunt, primul amendament din constituție vorbește despre dreptul la liberă-exprimare pentru presă. Acest drept este încălcat chiar în timp ce noi vorbim.
George Orwell, în cartea lui faimoasă ”1984”, a spus: ”În condițiile în care manipularea e la nivel global, a spune adevărul e un act revoluționar”. David, asta vom face noi astăzi.
Sincer, nu am crezut că vom ajunge până în acest moment. Credeam că astăzi va fi închisă emisiunea.
Cu ce să începem … există cu adevărat virusul ?
I: Brian, de când am vorbit ultima oară, am petrecut aproape toate cele 24 de ore din zi devorând informație oferită de virusologi, specialiști, doctori, din America, Germania, Austria, Italia – cărora nu li se permite să se apropie de BBC sau de CNN. Și asta pentru că ei demolează versiunea oficială despre această înșelătorie. După ce terminăm acest interviu, dacă oamenii vor intra pe site-ul meu, acolo am pus un mesaj special cu o serie de filmări. Scrie: ”Pentru telespectatorii London Real”. Sunt niște filmări de la acești doctori dar și de la alții, care susțin toate elementele pe care le voi spune astăzi (despre coronavirus). Deci nu spun lucruri din burtă. Cu acest titlu ar trebui să începem. Sunt sigur că asta va șoca multă lume. Nu există covid-19 ! Și voi explica de ce e așa, și de ce a putut fi creată iluzia unei pandemii.
Unul din doctorii pe care i-am urmărit este Andrew Kaufmann. Este un doctor în medicină din SUA. Acum lucrează în psihiatrie. La fel ca mulți din doctorii pe care nu o să-i vedeți la BBC, el a început să se uite la șirul de evenimente care ne-au adus aici.
Uite cum a fost. În China, oamenii au început să se îmbolnăvească, dintr-un oarecare motiv. Iar autoritățile chineze au prelevat material genetic de la lichidul din plămânii lor. Nu era un virus care să fi fost izolat. Era material genetic, care se poate afla acolo dintr-un mare număr de cauze, inclusiv cancer. Și au decis că problema era cauzată de un virus, cel care a primit denumirea covid-19. Dar niciodată nu au reușit să izoleze acel așa-zis ”virus” din materialul genetic, care se poate afla în corpurile majorității oamenilor.
Înainte să înceapă cu testele, i-au diagnosticat pe oameni pe baza simptomelor. Cu siguranță ați auzit acest leit-motiv: ”simptome asemănătoare gripei”. Acestea pot avea o plajă mare de cauze. Dar au decis, pe bază de simptome, că acele simptome trebuie încadrate la covid-19. Astfel că numărul de oameni afectați devenea din ce în ce mai mare.
Apoi au început să folosească acest test pentru covid-19. Se numește test RT-PCR. Atenție ! Testul nu e pentru covid-19 ! Testează în privința materialului genetic, care are multe elemente diferite, și care se poate afla acolo din foarte multe cauze. Dacă ieși pozitiv cu privire la prezența materialului genetic – ești diagnosticat că ai covid-19 ! Iar dacă mori, rămâne stabilit că ai murit de covid-19!
Să vedem un pic ce e cu acest test RT-PCR. A fost inventat în 1984 de Kerry Mullace, un biochimist din America. Este folosit pentru a diagnostica multe lucruri. Același test a fost folosit pentru a diagnostica tumori la plămâni. Ce a spus această persoană despre testul lui ? ”Acest test nu ar trebui folosit pentru a diagnostica boli infecțioase” !
Deci ești testat pentru prezența acelui material genetic, și ți se pune diagnosticul covid-19 ! Dar mai este un aspect ! Acest test ”amplifică” materialul genetic ! Ca să formulăm mai simplu, îl face mai mare. Pe măsură ce devine mai mare – în ciclurile de amplificare – ceea ce spui tu că provoacă boala devine mai mare și îl poți vedea mai mult. Tot celălalt conținut din respectivul material genetic este și el amplificat ! Treaba e că mare parte din acest material genetic se află deja în majoritatea oamenilor.
Așa funcționează testul. În acest mod, poți umbla foarte ușor la numărul de ”confirmați”.
Să zicem că faci 30-35 de cicluri de amplificare (n.n. amplificarea imaginii la microscop). Vei aduce în lumea ”testelor pozitive” o mulțime de elemente din acel material genetic, care la acel nivel de amplificare încep să fie văzute. Vei avea un anumit număr de rezultate pozitive – să le zicem covid-19 – dar vei avea și rezultate negative, deoarece nu ai trecut toate elementele materialului prin procesul de testare. Dar dacă amplifici materialul genetic de – să zicem – 60 de ori, aproape toată lumea va ieși pozitivă. Pentru că tot materialul genetic – care se află în majoritatea oamenilor – va ieși pozitivă la test datorită acestei amplificări mai mari.
Asta înseamnă că numărul de oameni testați pozitiv din țara ta va depinde de numărul de cicluri de amplificare pe care le folosești. Prin urmare, tot ce au de făcut este să crească nivelurile de amplificare și vor avea din ce în ce mai multe persoane confirmate. Și vor spune că-s confirmate cu covid-19 !
B: Prin ”amplificare” te referi la cât de sensibil este acel test …
I: Imaginează-ți că ai ceva de mărimea unui vârf de ac. Nu prea poți să înțelegi ce e, din cauză că e așa mic. Îl amplifici și devine mult mai mare. Acum poți începe să te uiți la diferite elemente ale acelui obiect.
B: Deci asta face testul. Amplifică imaginea.
I. Amplifică. Un alt lucru: în 1980, un tip pe nume Robert Coak, care era doctor și bacteriolog, a dezvoltat așa numitele postulate Coak. Acestea sunt patru criterii pentru a demonstra că un așa-numit ”agent infecțios” este cauza bolii. Acestea includ următoarele:
– toți oamenii supuși acestui agent infecțios trebuie să aibe aceleași simptome;– ai izolat acest agent patogen astfel încât nu mai există un alt agent care ar putea fi cauza;
– când iei acel agent patogen și-l injectezi într-o gazdă vie, acel organism va dobândi boala respectivă;
– când iei acel agent patogen din primul organism și-l injectezi în al doilea organism, acest al doilea organism face și el aceeași boală;
Aceste postulate au fost folosite din 1900 încoace în medicina oficială din toată lumea. NICI UNA DIN ACESTE PATRU NU A FOST CONFIRMATĂ ÎN CAZUL COVID-19 !
Ajungem la un alt lucru, pe care l-a observat Andrew Kaufmann. Este o observație fantastică, aflată în videoclipul lui, pe care-l găsiți pe site-ul meu. Când o celulă este otrăvită, ea secretă ceva, numit ”exozomi”. Ei sunt parte din sistemul nostru imunitar. Este o reacție normală a organismului cu privire la celulele otrăvite. Celula poate fi otrăvită din multe surse:
– de la otravă;
– de la stres și frică ! Îți imaginezi ce stres și ce frică sunt acum în lume, cu această carantină ? … ;
– de la boală, infecții;
– de la câmpurile electromagnetice … Acest aspect va deveni foarte relevant când ajungem la subiectul 5G;
Unul din rolurile exozomilor este ca celula respectivă să avertizeze celelalte celule că e o problemă. Tot ce trebuie să faci pentru a fi eliberați exozomii este ca celula să fie otrăvită, din oricare din cauzele de mai sus.
Lucrul pe care a început Kaufmann să-l cerceteze este acesta: a luat imaginile de la microscop ale exozomilor, apoi s-a uitat la imaginile de pe microscop ale acestui așa-zis ”covid-19”. ACELE DOUĂ IMAGINI ERAU EXACT LA FEL !
Apoi a început să se uite la structura genetică a acestor exozomi, apoi s-a uitat la structura genetică a acestui așa zis ”covid-19”. Sunt exact la fel, în toate sensurile relevante ale acestei expresii. Exozomii și așa-numitul ”covid-19” se conectează la aceiași receptori celulari. Așa cum Kaufmann a arătat în mod clar, cele două sunt același lucru !
Ce se întâmplă deci: Au luat un mecanism natural de apărare al organismului când sunt otrăvite celulele – sistemul imunitar – și l-au redenumit covid-19 ! Acest material genetic pe care l-au prelevat din plămânii oamenilor va conține, prin natura lui, acești exozomi. Și pentru că ei vor fi produși în organismul oricărui om care are un anumit nivel de toxicitate în organism, POTENȚIALUL DE TESTE POZITIVE ESTE NESFÂRȘIT ! (este foarte mare, dar nu nesfârșit). ”Covid-19 ! Avem pandemie !”
Ceea ce s-a întâmplat este că în China au luat decizia …
Apropo ! Dacă intrăm mai adânc în acest subiect, ajungem la asta:
Acest Cult global – despre care eu fac dezvăluiri de 30 de ani – cel care împinge lumea înspre această ordine fascistă, orweliană … acest cult nu are granițe … el operează din umbră în fiecare stat. Politicienii ? Ei acum sunt aici , și mâine nu mai sunt la putere. Așa merg lucrurile.
China este unul din cele mai mari centre ale acestui Cult – împreună cu SUA, Israel, Marea Britanie, Germania, Italia.
Să urmărim până la capăt această secvență de evenimente. La începutul acestei ”crize”, în China au luat decizia să atribuie problema unui virus. Nu izolează virusul. Îl diagnostichează – în primul rând pe baza simptomelor – apoi îl testează, folosind acel test care e proiectat pentru a depista material genetic și nu covid-19. Apoi problema se mută în Vest (”and then it starts moving into the Vest”). Iar doctorilor, asistentelor, profesioniștilor din sistemul medical li se spune că acest covid-19 se deplasează (”is moving out”). Organizația Mondială a Sănătății decretează pandemie. Și li se spune că acestea sunt simptomele.
Orice om care are ”simptome asemănătoare gripei” este diagnosticat cu covid-19, bazat numai pe simptome.
Astfel, numerele încep să crească … Problema e că acest covid-19 este prezentat ca virus mortal, dar nu sunt suficienți morți de pe urma lui pentru a justifica această descriere ! Deci, ce-au început să facă ?
Orice om care se îmbolnăvește de ceva, indiferent de ce boală, și merge la spital … este testat pentru covid-19 ! Acuma, pentru că testează pentru materialul genetic respectiv – prezent în corpurile a multor oameni – obțin multe rezultate pozitive ! Chiar dacă au ajuns în spital pentru cancer în fază terminală, pentru probleme cu inima, atac de cord, sau pentru ”simptome asemănătoare gripei” … dacă s-au testat pentru covid-19, în caz că mor sunt trecuți că au murit de covid-19 ! De aceea sunt din ce în ce mai mulți oameni care spun: ”Ruda mea a fost trecută că a murit de covid-19, când nu e așa. A murit din cealaltă cauză ! Avea boala de mult timp !”
Pentru toți care ne urmăresc, am să dau un exemplu fantastic: este un comediant care era celebru în trecut, numit Eddie Large. Se pare că Eddie Large avea probleme cu inima de mai mult timp. Merge la spital cu atac de cord. În timp ce se află în spital, este diagnosticat cu covid-19, pentru că l-au testat. Când a murit, în mass-media au zis: ”Eddie Large a murit în spital după ce a fost confirmat pozitiv cu covid-19 !” De fapt, el a murit că i-a cedat inima. Dar covid-19 va fi diagnosticul, și numărul de oameni ”infectați” continua să crească.
B: Vrei să spui că numărul de decese din lume nu s-a schimbat, ci numai au trecut decesele respective la covid-19 din cauză că au fost confirmați pozitiv ?
Limbajul este interesant. Ei nu spun: ”a murit de covid-19”, ci ”a murit după ce a fost confirmat pozitiv cu covid-19”
I: E un lucru interesant. De mai multe zile spun lucrul ăsta … urmăriți limbajul din media … așa cum s-au exprimat în cazul lui Eddie Large. În proporție covârșitoare, ei spun nu că: ”această persoană sau acest număr de persoane au murit de covid-19”. Ei spun așa: ”această persoană sau acest număr de persoane au murit după ce au fost confirmați cu covid-19”. Dar uită-te la asocierea care se creează în mintea oamenilor. ”Eddie Large a murit de covid-19 ! Toată lumea se infectează !”
(n.n: De ce formulează așa ? Probabil pentru a evita posibile implicații penale pe viitor. Dacă toată această treabă cu covid este o înșelătorie, atunci cei care o orchestrează știu că pot fi trași la răspundere pentru aceste mistificări.
Această situație ne mai spune încă un lucru: Oculta Mondială încă nu are control peste tot. Încă mai sunt oameni, în diverse organisme, care îi pot trage la răspundere pe cei care învârt sforile covid)
Prin urmare, au control asupra numărului de persoane ”afectate” prin faptul că transferă simptome de la alte cauze la covid. Apoi prin modul cum testează: nu pentru covid-19, ci pentru respectivul material genetic. Și le mai controlează prin faptul că trec la covid pe cei care au murit din alte cauze. Au fost trecuți că au murit de covid oameni care aveau cancer în stadiu terminal.
Am să-ți spun niște cifre, Brian. Acestea sunt cifre oficiale de la Institutul Național de Sănătate din Italia. 99 % din italienii care au fost trecuți că au murit de covid-19 aveau una, două, trei, sau mai multe boli. Deci este foarte ușor să iei oameni care au murit din alte cauze și să-i treci la covid-19.
Asta nu înseamnă că toți doctorii și toate asistentele sunt inplicate. Este nevoie numai să li se spună de sus: ”asta trebuie să faceți !”, și ei asta fac. Așa merg lucrurile.
Ai menționat ceva foarte important. Ultima dată când m-am uitat, numărul de morți din orice cauză, din toată Europa și din Marea Britanie, nu a crescut nici măcar cu o parte mică din numărul celor care se pretinde că au murit de covid 19. Sunt trecuți că au murit de covid-19, când ei au murit din alte cauze !
Să ne uităm acum la Lombardia, care e centrul ”epidemiei” din Italia. Lombardia a fost în centrul atenției. Restul Europei și al lumii vestice s-a înspăimântat că pot ajunge și ei ca Italia. Lombardia – care include și orașul Milan – este celebră la nivel global pentru aerul ei poluat. La fel ca Wuhan și China. Acolo mor mult mai mulți oameni anual decât în restul Italiei, în proporție semnificativă din cauza bolilor de plămâni. Ultimele date pe care le-am văzut: aproape 100.000 de oameni mor anual în Lombardia. A doua regiune italiană ca număr de morți este Lazio, cu 57.000 de morți pe an. Deci ai o zonă din Italia unde mor mulți oameni, prin urmare este un potențial uriaș să facă acest ”salt de diagnosticare”, care ia oameni care au murit de alte lucruri și dă aparența că au murit de covid.
Ceea ce pot să facă este să testeze într-un anume fel, și să diagnosticheze într-un anume fel, și atunci cifrele explodează ! Apoi când testează și diagnostichează într-un alt fel – poate prin reducerea numărului de amplificări la microscop ale acestui material genetic – cifrele scad.
Te rog să remarci un lucru: în China am avut această reacție extraordinară – carantina. Construiau spitale noi într-un interval de 7-10 zile ! Pentru a lupta cu criza absolut devastatoare a acestui virus … Cât ai zice pește, acele spitale s-au închis ! Cifrele au scăzut dramatic, zic ei. Au început din nou să opereze curse aeriene, economia s-a repornit, oamenii s-au întors pe stradă … Dacă testezi oamenii într-un anume fel, și dacă diagnostichezi oamenii într-un anume fel – ce se întâmplă cu cifrele ? scad dramatic !
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6377 : Aprilie 29, 2021, 14:40:27 »

Anunt important!
Prin transformarea in lege a unei initiative legislative a liberalului Florin Roman, incepand de astazi se poate recupera integral CASS-ul! Inclusiv de catre cei care au pierdut procesul sau au obtinut doar o restituire partiala.  Teoretic, nu va mai fi nevoie de avocat sau de procese, fiind suficienta o simpla cerere adresata Casei de Pensii.
Cei interesati (preferabil prin intermediul presedintilor de asociatii, dar nu musai!) se pot adresa asociatiei noastre si vor primi -gratuit si neconditionat!- consiliere (formular personalizat). Persoane de contact : presedinte Banutoiu Nicolae si secretar general Terza Gicu Cristian.
Multumim  „initiatorului” Roman Claudiu Florin si celor 302 deputati care au votat aceasta lege (113/2021)! Ea corecteaza multe nedreptati si degreveaza instantele de mii de procese!

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2560
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6378 : Aprilie 29, 2021, 16:35:17 »


La legea indicata apare cu totul altceva :

"Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.221/2020 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora"
Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 151
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6379 : Aprilie 29, 2021, 17:01:20 »

Legea 113/2021 înseamnă asta
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=18755

Citat din textul trimis spre promulgare:

Citat
Articol unic. – La articolul 107 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 852 din data de 20 decembrie 2010, cu modificările şi completările ulterioare, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alin. (21), cu următorul cuprins:
„(21) Prin excepţie de la prevederile alin. (2), în cazul în care, din cauza unei erori materiale, de calcul sau a oricărei greşeli de redactare, omisiune sau menţiuni greşite, intervenite în procesul administrativ de evaluare, prelucrare şi redactare a datelor în vederea emiterii deciziei de pensionare sau a datelor înscrise în aceasta ori în sistemul electronic de punere în plată a deciziei, termenul general de prescripţie nu se aplică pentru recuperarea de către beneficiarul dreptului la pensie a sumelor neplătite de către casa teritorială de pensii competentă.

Notă: acel „21” înseamnă de fapt 2 indice 1 (sau 2 la puterea 1), da' nu m-am uitat să văd ce înseamnă în lege.
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6380 : Aprilie 29, 2021, 18:15:14 »

Legea 113/2021 a fost publicata azi in M.O nr 459! Cea mai importanta prevedere este ca nu mai exista termen de prescriere pentru restituirea unor sume la pensii/indemnizatii. Practic, se aplica retroactiv. Este aplicabila Legii 341/2004, prin coroborare cu art 117:
Prevederile prezentei legi, referitoare la stabilirea și modificarea drepturilor de pensie, la încetarea, suspendarea și reluarea plății acestora, precum și la recuperare, se aplică și indemnizațiilor/pensiilor de serviciu acordate prin legi speciale, a căror stabilire și plată se află, potrivit legii, în competența materială a caselor teritoriale de pensii, cu excepția situațiilor în care legea specială dispune altfel."
Coroborat cu prevederile art.168, alin (1) din Legea 207/2015:"Articolul 168
Restituiri de sume
(1) Se restituie, la cerere, contribuabilului/plătitorului orice sumă plătită sau încasată fără a fi datorată."
Enumerarea de la art. 2^1, practic acopera orice situatie. Atat Casele de Pensii cat si instantele recunosteau "datoria"/abuzul/greseala, insa solicitau/aplicau termenul general de prescriere (de 3 ani).
   
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6381 : Aprilie 29, 2021, 23:18:51 »

Multumim domnului Marcel Dumitrescu pentru semnalarea acestei modificari legislative.
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4356
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6382 : Mai 09, 2021, 17:27:08 »

Baieti, mai aveti macar vlaga sa va rugati pentru neam ?
Tipi, care prin 89 erau in pampersi sau in "proiect", azi interneaza cu de-a sila in ATI.

https://fb.watch/5nK7UAFXAD/
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4356
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6383 : Mai 09, 2021, 17:38:41 »

Tipul cam are dreptate. Spune el: "Sitemul chinezesc sau dictatura(...)", altfel ajungem muritori de foame.
Oameni buni, studiez de cateva decenii care-s problemele noastre , specifice , si rezolvarea lor.
Singura noastra sansa este Statul Organic. Teoria este urmatoarea: unui grupt etnic (precum al nostru) ii corespunde la modul ideal un singur tip de administratie, respectiv cea organica. Nu vreti nici o dictatura luminata , nici sistemul chinezesc.
Studiati Teoria Statului Organic a lui Eminescu.
https://www.facebook.com/SorinOvidiuVintu/videos/427908574984261

Imaginati-va ca ajungeti pe o planeta mult evoluata si descoperiti acolo o administratie superba. Va intoarceti in Romania si incercati s-o implementati. Veti descoperi ca nu merge. Antropologia , bat-o vina. Romanul ar relativiza-o cat ar fi ea de extraterestra. Sa ne traiasca Eminescu.
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4356
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6384 : Mai 09, 2021, 17:55:46 »

Si in lumea noastra s-a practicat infatuarea. Si ne-a iesit pe nas, pt ca Tara este la ananghie. Rau de tot!
Tipa nu-mi place , insa are dreptate.
https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/290035785860427

Eu as fi vrut sa fac ceva, insa nu mai pot. Se tin dupa mine! M-au dat jost de pe bicicleta de doua ori, cu invitatia expresa de a-mi chema o salvare ca sa ajung probabil intr-o sectie ATI; mi-au lovit mama si azi este o leguma. Am ajuns si bona. Nu am cui sa mai reclam. Politia nu  mai este a noastra. Si asta pt ca m-am expus cu nume si prenume, inclusiv poza, pe post de nationalist crestin. Ne apropiem de 30.000 de morti. NU VRETI SA FACETI SI VOI CEVA ?Legal.

Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2560
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6385 : Mai 20, 2021, 17:07:50 »

 
Decret semnat de Președintele României, Klaus Iohannis
20 mai 2021
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 20 mai 2021, un decret privind retragerea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989” persoanelor prevăzute în anexă.


https://www.presidency.ro/files/userfiles/Anex_decret_638.pdf

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6386 : Mai 21, 2021, 11:02:45 »

Din ce s-a discutat anterior pe forum, știam că sînt două sute, sau chiar peste 200 vizați de retragerea titlurilor.
Ce s-o fi întîmpat între timp? Cîțiva au pile? S-a intervenit pentru ei? Au reintrat, au rămas în grații (”serviciu”)?
Memorat
 • Star_Yv
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 69
 • verti nume...:) Florin Anghelescu
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6387 : Mai 21, 2021, 19:49:46 »

CEI LIPSĂ... ÎS PREZENȚI, DAR "MAI DETERMINANȚI"!
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2560
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6389 : Iunie 03, 2021, 22:57:45 »

Ziua news
Postat la: 03.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS


Miliarde de forinți au luat calea Transilvaniei. TOP 10 mari beneficiari ai sumelorViktor Orban primește la Tusvanyos tricoul privilegiaților finanțărilor, cei de la Sepsi OSK, în admirația lui Laszlo Tokes și Zsolt Nemeth. Subvenții cu o valoare totală de 47 de miliarde de forinți au fost acordate organizațiilor din Transilvania de către Fondul Bethlen Gabor în 2018, scrie portalul Átlátszó. Cel mai consistent sprijin financiar a fost acordat Universității Sapientia, Fundației Școlare, bisericilor și proiectelor care implică fotbalul.

De la un an la altul se marchează un nou record al valorii subvențiilor acordate organizațiilor din Transilvania de către Fondul Bethlen Gábor. Suma totală de 47 miliarde de forinți (148 milioane EUR) este ușor mai mare decât cea din 2017, de 46,6 miliarde. Astfel, sprijinul financiar al comunităților maghiare care trăiesc în afara granițelor Ungariei este în creștere, comunitatea maghiară de 1,2 milioane din Transilvania fiind printre cei mai mari beneficiari ai acestei tendințe.

Privind lista celor mai mari beneficiari și subvențiile pe care le-au primit, se poate remarca faptul că repartizarea subvențiilor a fost oarecum mai echilibrată în comparație cu anii precedenți. Cu un an înainte, Districtul Bisericii Reformate din Transilvania a primit aproximativ 60% din suma brută acordată organizațiilor din Transilvania.

Este important de reținut că cele 47 de miliarde de forinți acordate de Fondul Bethlen Gabor vor fi probabil doar o parte din sprijinul financiar acordat de guvernul maghiar. Pe lângă Fondul Bethlen Gabor, există și alți actori guvernamentali, precum și companii deținute de guvernul maghiar, care acordă granturi organizațiilor comunităților maghiare care trăiesc în alte țări. De exemplu, echipa de fotbal Sepsi OSK, precum și academia de fotbal din Miercurea Ciuc primesc un sprijin financiar important prin Federația Maghiară de Fotbal.

Deoarece guvernul maghiar nu are o bază de date publică, ușor de căutat, care să conțină fiecare subvenție și sponsorizare acordată organizațiilor din străinătate, colegii de la Átlátszó au colectat datele pe cont propriu. Probabil datele nu sunt complete, dar sunt elcovente.

1.Cel mai consistent sprijin financiar în valoare totală de 13,7 miliarde de forinți (43 milioane EUR) a fost acordat Universității Maghiare din Transilvania Sapientia (Sapientia-EMTE). Universitatea va cheltui majoritatea acestor bani pentru dezvoltarea campusurilor sale, precum și pentru echipamente.

2.Asociația Profesorilor Maghiari din România a câștigat o serie de subvenții în valoare totală de 5 miliarde de forinți (15 milioane EUR). Cel mai important program al său vizează dezvoltarea grădinițelor: organizația a primit în total 4,2 milioane de forinți în acest scop.

3.Aproximativ 500 de milioane de forinți vor fi cheltuiți pentru dezvoltarea imobiliară. Fundația Școala fondată de Alianța Democrată a Maghiarilor din România (DAHR) a primit granturi în valoare totală de 2,4 miliarde de forinți (7,5 milioane EUR) pentru cumpărarea de bunuri imobiliare din Oradea și Cluj-Napoca. Cu ce scop? Clădirile vor fi transformate în centre culturale multifuncționale. Costul total al programului este de aproximativ 4 miliarde de forinți.

4.Episcopiei Romano-Catolice din Oradea i s-au acordat 2,3 miliarde de forinți (7,2 milioane EUR) pentru lucrările de renovare a palatului episcopal din Oradea.

5.Academia de Fotbal din Miercurea Ciuc a primit 2,1 miliarde de forinți (6,6 milioane EUR) pentru costurile de funcționare și dezvoltarea academiei.

6.Echipei de fotbal Sepsi OSK i s-au acordat încă 2,1 miliarde de forinți (6,6 milioane de EUR).

7.Districtul Bisericii Reformate Királyhágómellék a primit tot 2,1 miliarde de forinți: din acest grant, 1,7 miliarde vor fi cheltuite pentru un program de dezvoltare a unei grădinițe.

8.Conducerea Bisericii Reformate din Transilvania a primit granturi în valoare de 1,8 miliarde de forinți, din care 1 miliard va fi cheltuit pentru grădinițe.

9.Eparhia Romano-Catolică de Satu Mare a primit 1,7 miliarde de forinți, pentru dezvoltarea eparhiei.

10.Fundația Studium Prospero a primit 1,4 miliarde de forinți pentru a-și continua programul de construire a locuințelor pentru medici.

Conform ultimelor informații, lista investițiilor majore ale statului maghiar în Ardeal rămâne deschisă. După Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc, guvernul maghiar se va orienta spre un al treilea oraș din România în care va construi o academie de fotbal pe care o va sponsoriza - Satu Mare, așa cum arăta deunăzi o analiză afaceri.news.

De altfel, nu de mult timp, o anchetă Die Welt și afaceri.news dezvăluia că influența premierului maghiar Viktor Orbán în Ardeal este în creștere, iar fotbalul este văzut de la Budapesta drept un vehicul ideal pentru a o impune. După Sepsi Sfântu Gheorghe și FK Csíkszereda, campioana Ligii 1, CFR Cluj, se pregătea să intre în sfera de influență a anturajului lui Orbán.
Memorat
Pagini: 1 ... 424 425 [426] 427
Schimbă forumul: