Main Content:

Pagini: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 427

TREBUIE SĂ ŞTIM

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5685 : August 05, 2018, 02:23:17 »

Atentatul de la Colectiv extins la nivel national asupra porcilor!   Vicitimele reale taranii Ro si noi toti!


Ro se afla sub atac biotero!
Victime:  taranimea si toata populatia care va fi otravita cu importuri de mortaciuni!   #resist nu prote pt asta!
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5686 : August 05, 2018, 07:42:23 »

Nu se afla sub nici un atac.
Poate doar atacul prostiei pesediste ajunsa la guvern.
#rezist protesteaza impotriva guvernului de prosti si incompetenti ai lui Dragnea.
Apropo, fermele lui Stanescu, viceprimministru si ale lui Dragnea sunt bine mersi.
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5687 : August 05, 2018, 13:05:18 »

Nu se afla sub nici un atac. Poate doar atacul prostiei pesediste ajunsa la guvern. #rezist protesteaza impotriva guvernului de prosti si incompetenti ai lui Dragnea. Apropo, fermele lui Stanescu, viceprimministru si ale lui Dragnea sunt bine mersi.
" Cuba

În 1971, o epidemie a bolii a avut loc în Cuba, ducând la sacrificarea a 500.000 de porci pentru a preveni o epidemie de animale la nivel național. Focarul a fost desemnat "cel mai alarmant eveniment" din 1971 de către Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură.

Teoria conspiratiei

La șase ani de la eveniment, ziarul Newsday, invocând surse nedepistabile, a susținut că cel puțin cu sprijinul tacit al oficialilor Agenției Centrale de Informații, operatorii legați de teroriști anti-Castro au introdus virusul pestei porcine africane în Cuba șase săptămâni înainte de izbucnirea epidemiei din 1971, în scopul destabilizării economiei cubaneze și încurajării opoziției interne față de Fidel Castro. Virusul a fost predat teroristilor dintr-o baza de armata in zona canalului Panama de catre o sursa de informatii americana anonima. "

https://en.wikipedia.org/wiki/African_swine_fever_virus

Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5688 : August 05, 2018, 18:05:59 »

Ok, teoria conspiratiei.
Fermele porcilor Dragnea si Stanescu, nu au nici pe dracu.
Aprobarile de importuri de carne, Dragnea si Stanescu le aproba.
Al dracului Soros cu conspiratiile lui.
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5689 : August 05, 2018, 18:26:59 »

Ok, teoria conspiratiei. Fermele porcilor Dragnea si Stanescu, nu au nici pe dracu. Aprobarile de importuri de carne, Dragnea si Stanescu le aproba. Al dracului Soros cu conspiratiile lui.
Spiru..., 1971 + sase = 1977.  Da' ce-ti veni cu Soros (in articol nu e mentionat) ?  Aaaah..., ai facut tu vreo legatura Shocked ('linku'-i acelasi Cool) cu ... Huh :

"Raportul a avertizat că "țările care se învecinează imediat cu Federația Rusă, în special cu Ucraina, Moldova, Kazahstan și Letonia, sunt cele mai vulnerabile la introducerea și stabilirea endemică a pestei porcine africane, în mare parte datorită faptului că biosecuritatea sectorului lor de porc este predominant scăzută. Prevenirea răspândirii [pestei porcine africane] în Ucraina este deosebit de critică pentru întregul sector al producției de porcine din Europa. Având în vedere evoluțiile îngrijorătoare din Federația Rusă, țările europene trebuie să fie atente."


Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5690 : August 05, 2018, 19:16:24 »

Ok, teoria conspiratiei.
Fermele porcilor Dragnea si Stanescu, nu au nici pe dracu.
Aprobarile de importuri de carne, Dragnea si Stanescu le aproba.
Al dracului Soros cu conspiratiile lui.
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5691 : August 05, 2018, 19:21:08 »

Pai ... tu cum ai scapat, Spirule ... ? ? ?
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5692 : August 06, 2018, 16:09:23 »

" ... Justitiarul. Acolo scriau dubioși precum MIRCEA DOGARU de exemplu, ... "
https://irdmedia.com/2017/02/23/scandalul-cu-casele-lui-johannis-porneste-de-la-un-fost-colaborator-al-securitatii-comuniste/

" ... Singura persoană autorizată să ne reprezinte în materie de repunere în drepturi și care are mandat în acest sens să vorbească în numele nostru este dl. Col. MIRCEA DOGARU. Începînd cu data emiterii prezentei, MIŞCAREA CIVICĂ REVOLUŢIA CURATĂ, precum şi asociațiile componente ale acesteia nu mai recunosc nici o negociere sau declarație făcută în numele revoluționarilor cu excepția col. DOGARU MIRCEA cît şi/sau a reprezentanților MIȘCĂRII CIVICE REVOLUŢIA CURATĂ, după cum urmează: Alex Oprea, Orbulescu Mihai, Ringhilescu Viorel, ALEONTE Dorin, Stoenescu Ovidiu. ... "
https://mariusmioc.wordpress.com/2014/07/21/miscarea-revolutia-curata-se-inhaiteaza-cu-aparatorul-criminalilor-din-decembrie-1989-colonel-mircea-dogaru/

"  Doar un naiv poate să creadă că este o întâmplare că în aceeaşi zi de 28 decembrie 2010 am fost atacat şi de un agramat care se dă jurnalist, pe nume Călin Blaga, pe propriul său blog, intitulat sugestiv şi conform cu realitatea, „Podul minciunilor”! Sunt la o vârstă când nu mai cred în coincidenţe. Cei care au făcut zarvă pe internet, „inspirându-l” şi pe ziaristul „deontolog”, sunt Trif Mihai Marcel şi Oprea Nicolae Mircea Alexandru. Primul a fost angajatorul bătăuşilor care urmau să mă ciomăgească pe mine, de care am pomenit mai sus. Acesta este judecat pentru proxenetism şi corupere sexuală de minori şi trage de timp prin instanţe, în speranţa prescrierii faptelor grave comise de el. Pentru aceasta invocă citarea în străinătate, fiind cetăţean german, cu toate că locuieşte în Sibiu şi tot cu corupere de minore şi proxenetism se ocupă! Celălalt, Oprea, este un escroc de duzină şi şantajist, cunoscut ca mitoman care se dă jurnalist, profesor universitar, doctor în drept, procuror, agent secret, etc. Acesta mă urăşte de moarte, fiindcă l-am dat afară de la revista „Justiţiarul bihorean” pentru tentativă de şantaj prin presă. Ulterior am aflat şi de dosarul său penal pentru înşelăciune. Şarlatanul taxase naivitatea unor medieşeni, cărora le-a cerut bani ca să-i trimită la muncă în Germania. Un potlogar de ultimă speţă! Despre amândoi s-a scris în revistele pe care le conduc, cu ambii am avut procese şi trebuie să-i execut în urma unor sentinţe judecătoreşti, definitive şi irevocabile. Secătura Oprea, precum şi restul piticilor care-i alcătuiesc prenumele şi îi bântuie unicul neuron activ, a ieşit din anonimatul de pe internet şi este un comentator constant pe blogul colportorului Călin Blaga, alcătuind împreună un cuplu de lichele reuşit din toate punctele de vedere. Acest individ a cărui boală psihică este caracterizată prin tendința maladivă de a denatura permanent adevărul şi care se semnează „Alex” Oprea, tocmai pentru a părea credibil pentru toate porcăriile debitate fără acoperire, continuă să mă calomnieze, deşi trebuie să-mi plătească peste 60 de milioane de lei vechi, prin două sentinţe definitive şi irevocabile, pentru aceeaşi infracţiune: calomnie. Şi acum minte pe blogul celuilalt om de nimic, Blaga, dar şi pe alte site-uri, că el deţine documente cu Marinescu care „a turnat efectiv” şi mai pomeneşte de munca mea pe la „Cooperaţie” sau cum ieşeam eu din ţară cu colegii mei de la „Junii Sibiului” ca să-i torn la Securitate. Nişte aberaţii de bolnav psihic, fiindcă nu am scris în viaţa mea note informative şi pot să demonstrez oricând cu carnetul de muncă că nu am lucrat nici măcar o singură zi la „Cooperaţie” sau la ansamblul „Junii Sibiului”. "
http://www.justitiarul.ro/adevarul-despre-mascarada-jurnalistul-marius-albin-marinescu-a-fost-declarat-colaborator-al-securitatii/
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4358
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5693 : August 07, 2018, 12:27:37 »
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5694 : August 07, 2018, 13:31:01 »

Facebook : https://www.facebook.com/oPozitiePeZi/?hc_ref=ARTcM31M_MKA9vKt07tErZvxMf8FY0dXAidWTnHSaFtFFwtSYRh3EOz0KX16w37y-pE&fref=nf

https://www.facebook.com/oPozitiePeZi/videos/2137580756510694/

" Alin Marina
3 ore
·

10 August 2018 - ziua despre care se spune că ar aduce patrioții de peste graniță în Piața Victoriei pentru a-și lua țara înapoi...

Un cretin, de aceeași teapă cu Mălin Bot sau Florin Bădiţă, ridică obiectivul manifestației anunțate la un alt nivel, ne informează despre faptul că este inițiatorul de facto al evenimentului și incită, fără vreo urmă de regret, la violențe. Mai mult, văzându-se băgat în seamă, bezmeticul susține că are dreptul să ucidă dacă forțele de ordine se vor opune pretinsei Revoluții:

"Orice jandarm care ni se opune va fi judecat dacă mai ajunge acolo, pentru că avem dreptul să îl ucidem. Din punct de vedere juridic, dacă ai de a face cu structuri criminale, ai voie. Eu am dreptul să îi iau viața, să îi iau pistolul și să îl împușc în cap dacă se opune. Îmi susțin aceste afirmații."

Da, oameni buni, este încă liber.
Da, coexistă neliniștit printre noi și are drepturi.
Da, instigă la genocid și scapă de brațul lung al legii, pentru că escaladarea violențelor este dorită, dacă nu chiar dictată, de la cel mai înalt nivel al statului, de către cel ales să medieze, dar care cu fiecare acțiune a sa încurajează dezordinea în țară și conspiră alături de aliații de nădejde la o nouă ordine care să îl pună în prim plan ca guvernator peste anarhie.


Și DA, e cazul să ne speriem de ceea ce sunt în stare acești hoitari să genereze! "
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5695 : August 07, 2018, 17:23:04 »

" Protest diaspora. S-a aflat planul pentru 10 august. Mălin Bot: Ocupăm Guvernul! "

"...”In 10 august trebuie să facem orice este necesar pentru a stopa #ciumarosie. Indiferent ce se va întâmpla atunci, noi suntem în legitimă apărare. #NextLevel

Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului României. O ocupăm legal, iată cum.

Constituția ne dă dreptul de acces în orice instituție publică, pentru a depune petiții, luni depunem toți petiția noastră, vineri ne așezăm la coadă, atât de simplu este și legal Jandarmeria nu are dreptul să ne oprească.

Dacă vor încerca, ne vom apăra drepturile legale.
Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre și nimic nu se obține fără luptă.

Dacă ne strângem un million și seara plecăm acasă, ne adunăm degeaba, ne vor ignora. Mai bine să fim 10.000 de patrioți hotărâți și determinați să-și atingă scopul. Vineri mergem toți în curtea Guvernului să ne punem la coadă...."

https://www.dcnews.ro/protest-diaspora-s-a-aflat-planul-pentru-10-august-malin-bot-ocupam-guvernul_606585.html
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4358
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5696 : August 07, 2018, 21:47:11 »

" Protest diaspora. S-a aflat planul pentru 10 august. Mălin Bot: Ocupăm Guvernul! "

"...”In 10 august trebuie să facem orice este necesar pentru a stopa #ciumarosie. Indiferent ce se va întâmpla atunci, noi suntem în legitimă apărare. #NextLevel

Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului României. O ocupăm legal, iată cum.

Constituția ne dă dreptul de acces în orice instituție publică, pentru a depune petiții, luni depunem toți petiția noastră, vineri ne așezăm la coadă, atât de simplu este și legal Jandarmeria nu are dreptul să ne oprească.https://www.activenews.ro/prima-pagina/Inca-o-descoperire-arheologica-de-proportii-in-arealul-romanesc-152160

Dacă vor încerca, ne vom apăra drepturile legale.
Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre și nimic nu se obține fără luptă.

Dacă ne strângem un million și seara plecăm acasă, ne adunăm degeaba, ne vor ignora. Mai bine să fim 10.000 de patrioți hotărâți și determinați să-și atingă scopul. Vineri mergem toți în curtea Guvernului să ne punem la coadă...."

https://www.dcnews.ro/protest-diaspora-s-a-aflat-planul-pentru-10-august-malin-bot-ocupam-guvernul_606585.html


Si asta este corupt ! Uite cum vrea sa aduca si provincia in strada:

După sacrificări, începe pârjolul. Ministrul Agriculturii, ordin extrem dat azi: Vom arde câmpurile de porumb prin care au trecut mistreții, în zonele contaminate
https://www.activenews.ro/stiri/Dupa-sacrificari-incepe-parjolul.-Ministrul-Agriculturii-ordin-extrem-dat-azi-Vom-arde-campurile-de-porumb-prin-care-au-trecut-mistretii-in-zonele-contaminate-152180
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5697 : August 08, 2018, 00:59:48 »

Si asta este corupt ! Uite cum vrea sa aduca si provincia in strada:
După sacrificări, începe pârjolul. Ministrul Agriculturii, ordin extrem dat azi: Vom arde câmpurile de porumb prin care au trecut mistreții, în zonele contaminate
https://www.activenews.ro/stiri/Dupa-sacrificari-incepe-parjolul.-Ministrul-Agriculturii-ordin-extrem-dat-azi-Vom-arde-campurile-de-porumb-prin-care-au-trecut-mistretii-in-zonele-contaminate-152180

Nu vad legatura dintre Bot Malin si Daea (si/sau  intre activitatile lor)...si nici cu afirmatia si concluzia dvs., in cazul in care se bazeaza doar pe articolul postat, nu pot fi de acord .

" Ministerul Agriculturii le transmite oamenilor să nu se teamă de arderea câmpurilor infestate și "să nu culeagă porumbul unde constatăm că au intrat mistreții, pentru că vor fi despăgubiți!". "
" ... – Să vă explic, ca să nu se creeze panică în rândul oamenilor de la țară. ... "

https://www.libertatea.ro/ultima-ora/ministrul-daea-ordin-extrem-dat-azi-ardem-campurile-de-porumb-prin-care-au-trecut-mistretii-in-zonele-contaminate-2355429
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5698 : August 08, 2018, 01:51:23 »

" Protest diaspora. S-a aflat planul pentru 10 august. Mălin Bot: Ocupăm Guvernul! "

"...”In 10 august trebuie să facem orice este necesar pentru a stopa #ciumarosie. Indiferent ce se va întâmpla atunci, noi suntem în legitimă apărare. #NextLevel

Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului României. O ocupăm legal, iată cum.

Constituția ne dă dreptul de acces în orice instituție publică, pentru a depune petiții, luni depunem toți petiția noastră, vineri ne așezăm la coadă, atât de simplu este și legal Jandarmeria nu are dreptul să ne oprească.

Dacă vor încerca, ne vom apăra drepturile legale.
Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre și nimic nu se obține fără luptă.

Dacă ne strângem un million și seara plecăm acasă, ne adunăm degeaba, ne vor ignora. Mai bine să fim 10.000 de patrioți hotărâți și determinați să-și atingă scopul. Vineri mergem toți în curtea Guvernului să ne punem la coadă...."

https://www.dcnews.ro/protest-diaspora-s-a-aflat-planul-pentru-10-august-malin-bot-ocupam-guvernul_606585.html

" Protest diaspora. S-a aflat planul pentru 10 august. Mălin Bot: Ocupăm Guvernul! "

"...”In 10 august trebuie să facem orice este necesar pentru a stopa #ciumarosie. Indiferent ce se va întâmpla atunci, noi suntem în legitimă apărare. #NextLevel

Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului României. O ocupăm legal, iată cum.

Constituția ne dă dreptul de acces în orice instituție publică, pentru a depune petiții, luni depunem toți petiția noastră, vineri ne așezăm la coadă, atât de simplu este și legal Jandarmeria nu are dreptul să ne oprească.https://www.activenews.ro/prima-pagina/Inca-o-descoperire-arheologica-de-proportii-in-arealul-romanesc-152160

Dacă vor încerca, ne vom apăra drepturile legale.
Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre și nimic nu se obține fără luptă.

Dacă ne strângem un million și seara plecăm acasă, ne adunăm degeaba, ne vor ignora. Mai bine să fim 10.000 de patrioți hotărâți și determinați să-și atingă scopul. Vineri mergem toți în curtea Guvernului să ne punem la coadă...."

https://www.dcnews.ro/protest-diaspora-s-a-aflat-planul-pentru-10-august-malin-bot-ocupam-guvernul_606585.html


Si asta este corupt ! Uite cum vrea sa aduca si provincia in strada:

După sacrificări, începe pârjolul. Ministrul Agriculturii, ordin extrem dat azi: Vom arde câmpurile de porumb prin care au trecut mistreții, în zonele contaminate
https://www.activenews.ro/stiri/Dupa-sacrificari-incepe-parjolul.-Ministrul-Agriculturii-ordin-extrem-dat-azi-Vom-arde-campurile-de-porumb-prin-care-au-trecut-mistretii-in-zonele-contaminate-152180

Da' cu ''descoperirea'' asta Cool ... ce mai e Huh ... dom' Mercurie Cry ... ca nu era in postarea mea Grin ...   !? Shocked    !? Roll Eyes    !? Angry
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #5699 : August 08, 2018, 02:00:33 »
Memorat
Pagini: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 427
Schimbă forumul: