Main Content:

Pagini: 1 ... 420 421 [422] 423 424 ... 427

TREBUIE SĂ ŞTIM

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6315 : Iunie 26, 2020, 08:13:25 »Arata ce poti. Cu piratu te-ai codit, da cu Hantzi n-ai de ce pt ca il cunosti perso.
Fb, fa o demo, voinicule
!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6316 : Iunie 26, 2020, 08:16:30 »

Dar repede, ca vine poporul din urma.
Am prezis pt Basexu si protestele au izbucnit.
O fac si in privinta lui Hantzi si nu m e mult de asteptat!


Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6317 : Iunie 26, 2020, 09:05:32 »


"bambilici"
Am spus,spun din nou: de câțiva ani buni,nu mai am culoare politică.Consider TOATĂ CLASA POLITICĂ COMPROMISĂ! Nu mă mai consum cu asemenea lucruri.Sunt liniștit,și-mi place să trăiesc mai liniștit. Provoacă pe altcineva.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6318 : Iunie 28, 2020, 13:12:13 »

FUNDATIA PELASGOS, 25 iunie la 18:20
https://www.facebook.com/groups/119762208045799/permalink/3177068438981812
STAT MAFIOT!  SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ ESTE ALTERATĂ!

Dacă până-n 89 am tot asistat la o dezinformare ca armă politică a unui stat împotriva altui stat, mai ales prin postul de radio România Liberă, în care România era cap de afiş, care, totuşi, nu perturba relaţiile internaţionale, genocidul regimurilor naziste şi staliniste nu era pe limba nimănui, trăind cu impresia că totul este în cârca soartei, camuflând adevărul printr-o contunuuă minciună pentru a pregăti pasul următor, bine gândit, deliberat, după 89, în a-l face pe omul de rând să acţioneze cu docilitate la ordinele aceloraşi regimuri, nazist şi stalinist.
Brutalitatea războiului a fost înlocuită cu o nouă formă de luptă, mascată, prin falsa aparenţă a PARTICIPĂRII şi EXERCITĂRII dreptului la vot al libertăţii democratice.
Manipulând gândirea prin înşălăciune, amăgire, diversiune sau intimidare cu singurul scop şi rezultat în al face pe OM să nu mai înţeleagă realitatea, cu un final aşteptat şi dezastruos, tocmai EL să fie cel VINOVAT, el fiind cel care a participat, fie la vot, fie la o grevă spontană, sau la masele ieşite în stradă.
Dacă pentru început, subversiunea s-a bazat pe forţa fizică (crimele din 89, mineriadele, răpirea, colectiv), continuînd, în a se accentua maşinaţia, complotul cu rea voinţă, pentru a se crea omul nou, OMUL SUSPICIOS.
România a fost uşor de controlat, de la un singur canal de televiziune, care emitea doar câteva ore, s-a trecut la diversitatea televiziunilor, ca ciupercile în pădure, şi nu toate comestibile, decimând “inamicul” din interior printr-o dezinformare continuuă.
Dezinformatori, cu duiumul, bine şcoliţi de propria şcoală securistă şi FBI, KGB (FSB), GURU, prea inteligentul MOSAAD şi toate serviciile secrete din lume care şi-au dat întâlnire, ca la Olimpiadă, pe pământul făgăduinţei, România.
O Românie credulă, ospitalieră, obişnuită cu capul plecat în faţa străinilor, fără suflu, fără acel caracter agresiv şi îndrăzneţ, care s-a trezit peste noapte de la “datul mâinii” într-un cerc vicios juridic, atât autohton, cât şi internaţional, respectiv UE şi NATO, fiind o pradă uşoară în calea năvălirii barbare, jefuind-o.
După ce românii au fost transformaţi în sclavi şi robi, a fost foarte uşor în a devia conduitele politice în scopuri bine determinate, cu unică ţintă, a domina gândirea, a subjuga-o propriului interes.
Durerea cea mai mare este că Externul manipulează cum vrea Internul.
Liderii noştri politici, bine aleşi, bine ţintiţi, fără simţ patriotic, fără scaun la cap şi mai ales ŞANTAJABILI, urmăresc interesele proprii, uitând care le este menirea, manipulând şi dezinformând aceeaşi ţintă, POPORUL, fie înainte de alegeri, fie după alegeri.
Prin tot ce s-a făcut până acum, s-a urmărit în a se CONFORMA individul şi NU a se DEZVOLTA, mai mult, a fi VINOVAT de tot ce se întâmplă în jurul său, participant fiind, fără să-şi dea seama că a fost manipulat şi dezinformat, devenind un IGNORANT, sau, şi mai rău, UNEALTA PROPRIEI DISTRUGERI.

Elena Camelia: ”Booon...suntem singura tara din lume unde atat starea de urgenta cat si starea de alerta au fost neconstitutionale! Unde nici macar epidemie nu a fost declarata printr-un ordin de ministru! Unde mafia a dat cele mai mari tunuri ever! Unde preturile in general si la produse farmaceutice in special, au crescut frumos...unde asimptomaticii au fost practic arestati...unde drepturile si libertatile au fost calcate in picioare, in aplauzele boborului...unde parintii au fost obligati sa asigure copiilor necesarul pt pseudo scoala on-line...unde spitale stau goale, in timp ce bolnavii cronici se sting si isi striga durerea la portile spitalelor...cat mai suportati, romani? Realizeaza cineva ce precedent s-a creat? Realizati ca, acceptand toata aceasta batjocura, data viitoare va fi mai rau, mult mai rau? Hai, puneti frumusel cate doo masti, caci a crescut numarul da cazuri si lasati visele cu relaxare si repornire a economiei, ca vine valu' doi!”

AVOCATUL POPORULUI: Renate Weber: „Dacă vă arăt, vă cutremurați”

Avocatul Poporului, Renate Weber, a vorbit despre motivația sesizării de neconstituționalitate a carantinării.

„Până la urmă, noi chiar am făcut o cercetare amplă. (...) Am cercetat toată Europa, cu informațiile de pe site-ul OMS. În afară de România, nimeni nu a internat persoanele asimtpomatice. Toată lumea le ține acasă, în izolare”, a spus Avocatul Poporului, la Antena 3.

Ce face restul Europei

„În primul rând, trebuie să-i monitorizezi din punct de vedere al sănătății. Adică să aibă o linie la care să poată suna dacă apar simptome, poate își doresc să meargă la spital. Pe de altă parte, ca să fii sigur că oamenii nu ies din casă, există poliția care trece pe acolo, care verifică, așa se face și cu cei care vin din străinătate și intră în carantină.

Dar, a ține un spital blocat pentru că ții niște persoane care sunt sănătoase, dar infectate cu acest virus, este de neînțeles din punctul meu de vedere și repet, recomandările și de la OMS, și de la Centrul european, au spus același lucru. Că nu este necesară internarea lor”, a continuat Renate Weber.

De ce să-i privezi de libertate și să nu-i tratezi

„Mai mult, să știți că avem în România un ordin al ministrului Tătaru care spune foarte clar că acestor pacienți asimptomatici nu trebuie să li se aplice tratamente. (...) Din 17 iunie, pe site-ul OMS există o recomandare cu privire la perioada de timp în care o persoană trebuie ținută în izolare. Se spune clar, 10 zile. Noi am ținut asimptomatici în spital 40, 50, 63 de zile. Dacă v-aș arăta ce petiții au venit la noi, vă cutremurați. Nu poți lipsi un om de libertate atât timp fără să-i dai tratament. Noi nu discutăm de cei care au nevoie de actul medical”, a explicat jurista.

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI art. 30 LIBERTATEA DE EXPRIMARE:
1. Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
2. Cenzura de orice fel este interzisă.
„Curajul înseamnă să înfrunţi opinia majorităţii în numele adevărului” - Vaclav Havel.

(https://www.mediafax.ro/justitie/ccr-carantina-izolarea-si-internarea-obligatorie-neconstitutionale-masurile-nu-pot-fi-impuse-prin-ordin-19340333?fbclid=IwAR0khQDEj3QAZmepsVcjZL49WNzM3xzHWkfB86dM3NoieSE7QeABToklPPc)
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6319 : Iunie 28, 2020, 17:45:54 »

Frinc Cristel 1 oră https://www.facebook.com/frinc.cristel/posts/3243286359071259
RAW petru cei care înțeleg:
“Dacă şeful unei poliţii locale fără nume că mă amendează ajunge să se afişeze, fără fereală, cu şeful unui clan interlop, atunci e grav, înţelegi? S-a creat o breşă foarte mare în sistem…“, îmi spune poliţistul, în timp ce se pregăteşte să-şi aprindă o ţigară. Scapără scurt din brichetă, trage un fum şi-şi continuă gândul: “Pentru că Cristian Matei este şef de clan, e incontestabil şeful, se vede de la o poştă. Am văzut oameni care îi pupau fizic mâna. Veneau, îi luau mâna şi o pupau. Şi dacă şeful Poliţiei Locale chiar merge la el fără fereală, păi înseamnă că nu mai există nicio frică. Grav”. “De ce grav?“, îl întreb eu pe poliţistul de la o structură specială a Poliţiei care a acceptat să vorbească cu mine după ce în presă locală nu au apărut fotografii cu şeful Poliţiei Locale, în curtea hotelului Centrum din Turda și omul continuă cu poveşti care vin dintr-o Românie pe care puţini dintre noi o cunosc. O Românie cu interlopi, pistoale, săbii, droguri, violenţă, dosare care ajung la instanţă în pofida sistemului nu datorită lui, şi corupţie, multă corupţie... Bani care ajung, finalmente, la partide. Aceleaşi partide care vorbesc despre cinste şi stat de drept. Iar în toată povestea asta, poliţistul devine, uşor-uşor, carne de tun. Insuficient protejat de statul pentru care lucrează.
Ce a relatat interlocutorul meu, sub protecţia anonimatului:
Poliţia Locală “ Voi faceţi mişto în presă că Poliţia Locală amendează bătrânele cu pătrunjel şi leuştean. Tu de ce crezi că se ia poliţistul local de bătrânica aia care vinde o biată legătură de ceva? De capul lui? Nu! Îl trimite şeful pieţei din zonă, de aia merge. Pentru că piaţa plăteşte taxă de protecţie. Ori bătrâna aia vinde fără să plătească taxă de protecţie nimănui, de aia e trimis poliţistul local peste ea. Nimeni nu poate vinde sau face lucruri în Turda asta fără să cotizeze, să dea taxă. Poliţia Locală a fost inventată de primari care nu puteau conta întotdeauna pe şeful Poliţiei (uneori corect, alteori transpartinic). A apărut ca o firmă de pază, practic, dar prin ea se ia taxă. Taxa de pază e taxă de protecţie de fapt, exact cum iau interlopii. Orice business ai într-o zonă, trebuia să plăteşti. Altfel, dacă ai o terasă, de exemplu, şi nu vrei să dai taxă, te trezeşti că îţi sunt clienţii bătuţi sau mai ştiu eu ce se întâmplă, scandaluri, şi dai faliment. Dai banii, eşti lăsat în pace şi chiar ajutat. Păi du-te şi fă scandal la una din terasele din Turda, stau la coadă ăia în maşini să te bată, stau la rând! Treaba asta se ştie, la toate nivelurile, dar e lăsată să meargă. Mai bine vine poliţistul local să ia taxă decât un interlop cu sabie. E mai sigur aşa. Interlopii băgaţi în combinaţie de la început. Acum însă au ajuns “gulere albe“ Interlopii au fost băgaţi în povestea asta încă de la început, cu ajutorul lor câştigă primarii alegerile. Între timp, unii interlopi au ajuns “gulere albe”. E foarte greu să îi mai prinzi, au intrat în afaceri legale.
De ce e periculoasă infiltrarea Poliţiei Locale cu interlopi
Poliţiştii locali au acces la informaţii. Există o bază de date cu evidenţa populaţiei la care pot avea acces. Baza asta este gestionată de Inspectoratul Naţional pentru Evidenţa Persoanelor (I.N.E.P.). Din teren, poţi să o accesezi fie pe staţie şi există un ID al staţiei - sau de pe PC-uri. La Poliţia Locală, funcţia este ca şi la noi, pe staţie.
Problema e cu controlul. Când verifici prin dispecerat, pare că există control, dar de fapt se disipează responsabilitatea. Întrebi dispecerul şi el îţi zice că s-au făcut 500 de verificări azi.. nu mai ştie pentru cine.
E periculos.
De exemplu, tu vrei să deschizi o terasă, vin băieţii peste tine, tu vii la poliţie că nu vrei să plăteşti, se face dosar, se pregăteşte flagrant... Noi însă, când mergem în misiuni, filaje etc., cel mai tare ne ferim de cei de la Poliţia Locală şi de cei de la Rutieră. Băieţii de la Locală supraveghează tot, ştiu tot. Văd o maşină că stă multă vreme parcată, cu om în ea, în faţa unui bloc.. caută în baza de date, află cine eşti. La ultimul proces al unui cunoscut şef interlop, nu aveau procuror să îl acuze, ca să înţelegi. Au găsit până la urmă un procuror la Cluj şi, ce să vezi, i-a luat foc uşa… Au ajuns acolo că cineva a sifonat. Din fericire, omul (procurorul) nu a renunţat.
Având acces la baze de date, prin Poliţia Locală, pot afla unde locuieşti. La ce şcoală învaţă copilul tău. Unde stau părinţii. Îţi mai arde să anchetezi dacă te sună învăţătoarea de la scoală şi îţi spune: 'A venit soţul să îl ia pe fiul dumneavoastră', dacă tu eşti divorţată şi soţul e plecat? Mai anchetezi? Mai scrii?
Situaţia asta a ajuns să ne pună în pericol. Ne ferim, avem grijă să nu facem greşeli... nici cu colegii nu vorbesc cu toţi, am încredere doar în cei care-mi sunt prieteni şi pe care îi respect şi ştiu că nu trădează. Dacă se întâmplă ceva, unul dintre noi cade, în mod normal nici nu te gândeşti la Poliţia Locală. Dar uite că a devenit o problemă. Putem cădea noi, poliţişti corecţi, procurori. Mai e ceva, gândeşte-te că un interlop pune ochii pe terenuri unde ar putea construi. Şi le cere celor ce au acces la baza de date să vadă cine-i proprietarul. Dacă-i o bătrânică, să vadă dacă are aparţinători care, vorba aia, să ceară o autopsie la IML.Dacă n-are aparţinători sau copiii sunt plecaţi în SUA, Canada, într-o dimineaţă bătrânica aia e găsită moartă în casă. În acte se descoperă că înainte să moară a vândut terenul cuiva”.
- ”Adică o omoară?”
- ”Da”.
- ”Păi şi cu actele pentru transferul proprietăţii...”
- ”Sunt pregătite dinainte, exista cârdăşii cu notari… Uneori nici nu-i nevoie de asta. Dacă vine cineva la tine într-o noapte şi îţi spune: Semnează asta sau mori? Ce faci? Semnezi? Semnezi… Şi după aia tot mori.”
Banii
- Bine, şi banii, banii unde se duc? Că îi colectează Poliţia Locală, dar nu rămân la poliţist, nu?
- Păi la primari şi apoi la partide.
- Care partide?
- Care au fost la putere. Noi nu avem partide. Avem Gulere Albe.
Poliţia ce face? De ce nu se întâmplă nimic?
”Noi, în Poliţie, avem de exemplu celebrul Doi ş-un sfert care ne controlează. Dar pe cei din Poliţia Locală, cine îi controlează? Nimeni, deşi sunt implicaţi în de toate, trafic de de droguri, bătăi…Ca să îi cerceteze cineva trebuie să existe un dosar penal. Până se deschide... E greu să demonstrezi. Interlopii sunt foarte bine organizaţi. Şi-au făcut şi contra-filaj. Cineva din Poliţia Naţională le-a explicat cum funcţionează tot sistemul.
În instanţă ajung dosare fie că se comandă politic să ajungă (nu că fapta nu există), fie că poliţistul a reuşit să înţeleagă breşele din sistem, a înţeles unde putea fi blocat, şi a dus până la capăt dosarul. Există în Poliţie oameni corecţi, care au bani, nu iau şpagă, nu se lasă cumpăraţi, în jurul lor se formează nişte poli de încredere şi aşa se poate opera”.
Te simţi protejat de stat?
Râde: Nu!
Comentați voi dacă puteți dacă nu treceți la acuzații!!
Memorat
 • judecator
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 180
 • cand eu am fost! voi unde erati?
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6320 : Iunie 28, 2020, 19:26:25 »

La brasov se cere de către membri fondatori
Demisia lui Mardare Vasile

https://youtu.be/Wh_R5RVwtCA
Memorat

'Only the dead have see the end of war.' Plato'
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6321 : Iunie 29, 2020, 11:22:09 »

FUNDATIA PELASGOS, 25 iunie la 18:20
https://www.facebook.com/groups/119762208045799/permalink/3177068438981812STAT MAFIOT!  SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ ESTE ALTERATĂ!


. . .
Dacă pentru început, subversiunea s-a bazat pe forţa fizică (crimele din 89, mineriadele, răpirea, colectiv), 18 august 2018 - deoarece ați ”sărit”, continuînd, în a se accentua maşinaţia, complotul cu rea voinţă, pentru a se crea omul nou, OMUL SUSPICIOS.
România a fost uşor de controlat, de la un singur canal de televiziune, care emitea doar câteva ore, s-a trecut la diversitatea televiziunilor, ca ciupercile în pădure, şi nu toate comestibile, decimând “inamicul” din interior printr-o dezinformare continuuă.
Dezinformatori, cu duiumul, bine şcoliţi de propria şcoală securistă şi FBI, KGB (FSB), GURU, prea inteligentul MOSAAD şi toate serviciile secrete din lume care şi-au dat întâlnire, ca la Olimpiadă, pe pământul făgăduinţei, România.

AVOCATUL POPORULUI: Renate Weber: „Dacă vă arăt, vă cutremurați”

Avocatul Poporului, Renate Weber, a vorbit despre motivația sesizării de neconstituționalitate a carantinării.

„Până la urmă, noi chiar am făcut o cercetare amplă. (...) Am cercetat toată Europa, cu informațiile de pe site-ul OMS. În afară de România, nimeni nu a internat persoanele asimtpomatice. Toată lumea le ține acasă, în izolare”, a spus Avocatul Poporului, la Antena 3.       
    Domniile dvs., lăsați medicii să decidă și nu să se mai urce doamna advocată a popoului, cu toacele pe capul lor, că dânsa la o adică, de-o pălește ”coroana”, are de unde găsi un ventilator, însă că face parte din grupul pulimii, pe când plebea, pătura puțimii, dacă or să cadă la pat mai mult de 200 de inși, nu mai sunt locuri la ATI-urile din țară.
     Să nu se amestece ideia că ventilatoarele-s numai pentru ”coronați”, ci mai trebe și la la cei ”-ne-coronați”, așa că doamna mai sus indicată să-și coboare toacele în hârdăul de bale Pi, Sz, D-elist, de unde a fost extrasă și înălțată și să lase pulitica ori să facă pulitică că i-a intrat (în sânge) și să lase locul altuia cu drag de țară și făr de culoare, că așa ar și trebui.
     Io consider că un avocat al poporului trebe ales direct de popor, că dacă-i ales din partide, uite ce iaște.
     Și nu pociu a încheia nici fără a spune că faimoasa elită judecătorească de la CCR, numită nu de popor ci de către pulitic, începând cu putorile lui Ilici, s-au transformat în falangă pentru un partid, clocind pui de năpârcă ce-s contara acestui neam. Dă directive medicale, mai trebuie să scornească și protocoale medicale, ca treaba să fie oablă.
     Dacă unul pălit ”guvid” nu voiește să se interneze, atunci decizia medicului de a-l interna ca să nu semene boala și altora, este neconstituțională - așa au statutat adunătura pro pesedistă a Curții Constituționale, diștepți în și-n ale medicinei mondiale, nu locale. Iar când numprul celor căzuți la pat o să fie așa de  mare de  nu mai fac față spitalele să-i trateze, să se azvârle anatema asupra sărmanilor medici curanți, care trebuie să aleagă pe cine pot trata și pe cine nu, mai la adică, cine trăiește și cine moare.
     Nenică dragilor, adulatori ai snoavelor svârlite de binevoitoare servicii asupra noastră, mai băgați-vă  mințile în cap și nu mai fiți cutii de rezonanță ale vecinilor de la răsărit.
     Cine crede că-i de joacă, nu are decât, să se joace, iar când boala se-ngroașă să plătescă, să care bolnavii de coroană cu targa, să-i trateze și să-i spele-n spitale, că deh, este o simplă gripă, că dacă nu zace la pat, nu-i bplnav de coaroană, iar dacă-i bolnav, nu am voie să-l internez, că-i neconstituțional.
     Păi nici nebunul nu o să vrea să stea-n spital, păi atunci pe ala de ce să-l internez fără aprobarea lui. ia mai clociți voi onorabililor încă o decizie, cum că-i discriminăm pe smintiț
     Că pe mișei deja i-au iertat de păcate Pi Sz. D-ele, ș-apoi vedeți cum criminali în serie, au fost eliberați și . . . și-au continuat apucăturile-n libertate. Da n-a suferit pulimea ci puțimea.
     Ca să-l salvați pe infractorul din capul vostru, ați eliberat mii de inși certați cu legea, inși care au făcut rău nu vouă majoritarilor din parlament, ci amărâților care trăiesc ca vai de capul lor, femei, copii, bătrâni.

     Blestemul și satârul iadului să lovescă-n țestele voastre fiare cu chip de om, ce sunteți.
   
 
 
Memorat
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6322 : Iunie 29, 2020, 12:49:58 »

Pacientă COVID asimptomatică a cărei stare s-a agravat brusc. Medic: „Este o situație gravă, putem pierde bolnavul”

   28.06.2020 15:20

Un medic de la Spitalul TBC din Câmpulung Muscel trage un semnal de alarmă. Spune că nu mai sunt locuri la spital din cauza numărului mare de infectări. Doctorul descrie scene incredibile.
„Toate paturile s-au ocupat. Din 7 suspecți s-au confirmat 7! Două ambulanțe vin neanunțate cu un confirmat și un suspect. Medicii de acolo spun că nu știu la ce se va ajunge dacă vor veni și alți pacienți”, spune Anca Dumitrescu.
„În momentul de față nu mai avem niciun loc liber în spital. Nici pentru suspecți, nici pentru confirmați. Și spitalele celelalte din județ sunt la fel de pline. Probabil că la nivel de DSP vor lua o hotărâre. Paturile sunt pline, nu se vor elibera în câteva zile”, a spus ea la Digi24.
În plus, spune medicul, sunt pacienți asimptomatici care amenință cu procese pentru că sunt internați în spital. Aceasta, deși starea lor se poate agrava. Dumitrescu s-a confruntat cu o astfel se situație.
„Este vorba de un pacient care inițial a fost internat pentru că în urmă cu ceva zile a avut dureri de cap și s-a prezentat la UPU. Acolo i s-a făcut testarea și a fost confirmat pozitiv. S-a internat, dar între timp simptomele au dispărut. Când m-am dus la vizită mi-a spus că îi este mai rau. I-am luat parametrii vitali pe care îi măsuraserăm și cu 2 ore înainte și am observat că are o deficiență respiratorie acută, avea 88 saturație. Saturația oxigenului trebuie să fie peste 94. Este o situație gravă, uneori degradarea aceasta a funcției respiratorii se face brusc și putem pierde bolnavul. Am avut noroc, am reușit să o reabilităm pe pacientă și am trimis-o mai departe. Noi nu avem ATI”, a spus medicul.
„Oamenii așteaptă acum să nu mai fie internați. Pe noi ne amenință acești pacienți că ne dau în judecată. Este mult mai greu să convingi un pacient de genul acesta, care este influențat de oameni care sunt formatori de opinie”, a mai spus Dumitrescu.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6323 : Iulie 01, 2020, 10:48:03 »


Atenție !
Nici un REVOLUȚIONAR din CATEGORIA LUPTĂTORI ADEVĂRAȚI, din SIBIU,nu DEȚINE TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI SIBIU !

ÎN SCHIB, SUNT CETĂȚENI DE ONOARE ,MULȚI DIN CEI DIN FORȚELE DE REPRESIUNE DIN DECEMBRIE 1989.

Hotărârea nr.199/1998
Eroii martiri ai Revoluţiei din decembrie 1989 ca recunoaştere a valorii sacrificiului lor suprem:
https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/cetateni_de_onoare/eroii-martiri-ai-revoluiei-din-decembrie-1989
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6324 : Iulie 02, 2020, 18:00:15 »


Am trimis acest mesaj,aștept răspuns!

Stimată doamnă MINISTRU-VIOLETA ALEXANDRU,
Ne bucurăm că ați luat atitudine în cazul femeii din Alba, care a incasat timp de 16 ani o pensie mai mica din cauza functionarilor de la Casa Judeteana de Pensii.
Stimată doamnă MINISTRU-VIOLETA ALEXANDRU,beneficiarii legii 341/2004,completată cu OUG 95/2014.LUPTĂTORI CU ROL DETERMINANT  ÎN REVOLUȚIA DIN DECEMBRIE  1989,sunt PĂGUBIȚI DE CASELE DE PENSII. Li s-a REȚINUT ILEGAL CASS începând cu anul 2014.Ce măsuri veți lua,deoarece beneficiarii legii 341/2014 au început acțiuni în instanțe,pentru recuperarea prejudiciului.
Cu respect.
Nicolae Sucuturdean.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6325 : Iulie 03, 2020, 06:50:29 »


Oricine poate trimite mesaj doamnei Ministru,personal.
Aici :
https://www.facebook.com/violetaalexandruoficial/
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6326 : Iulie 09, 2020, 16:43:04 »


Informare COVID -19, Grupul de Comunicare Strategică, 9 iulie, ora 13.00

Postat în: 9 iulie 2020   
 

Până astăzi, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.   Mâncai-ar lupchii, să-i arză focul, să fiarbă-n oala lu Scaraoțchii, cei care i-au obligat pe medici să nu-i mai interneze pe infectații cu virusul Sars-Cov2 și-alături de ei și trepădușii pro și din P.i S.z D-ei și-asemenea cu ei, oameni cu buba la cap și ronțăitori de rahaturi, cutii de rezonanță a fake news-uri putiniste și de mai de dincolo de ăst ins.
    Am ajuns pe locul întâiu din Europa la infectări, ce-i doare-n penis pe lătrăi, ei pleacă prin insule se izolează, iar prostimea o încasează.
    Hai năpârcilor, javrelor, coioților de pe aici, tăbărâți ăn haită asupra-mi să se vadă puroiul din mintea voastră. Nimeni nu a înjurat ”luminatele capete” ale CCR-ului, înalt răsplătite cu grase ciolane pentru că dă decizii de nimicire a Neamului Românesc.
   Aceasta-i Marea Trădare,jegurilor ce la unison trâmbițați porcării pentru inși fără gagolie.
   Blestemați să fie ei și cei alăturați lor, neam de neamul vostru să nu mai vadă lumina soarelui.
   După ce distrugeți această țară, vă duceți la Putin, bănuiesc.
   Poate vă răsplătește cu-n glonț în ceafă ca Stalin.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6327 : Iulie 15, 2020, 22:40:12 »

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6328 : Iulie 17, 2020, 16:23:17 »

Baroul tergiversează excluderea din avocatură a lui Ponta, care a câștigat 360 mii € înșelând oameni

DE Petre Bădică | Actualizat: 17.07.2020 - 13:44   

https://newsweek.ro/educatie/baroul-tergiverseaza-excluderea-din-avocatura-a-lui-ponta-care-a-castigat-360-mii-inseland-oameni
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6329 : Iulie 17, 2020, 18:31:45 »

"Trebuie sa stim", dar vrem, avem curajul?

Memorat
Pagini: 1 ... 420 421 [422] 423 424 ... 427
Schimbă forumul: