Main Content:

Pagini: 1 2 [3]

da

Răspuns: da
« Răspunde #30 : Iunie 22, 2011, 19:57:00 »

Troc pe seama vietilor romanilor din Transilvania.
In urma cu cteva ore, s-a lansat stirea ca, in cadrul negocierilor UDMR-PDL, a fost propusa ideea, apreciata drept periculoasa chiar de catre oameni din principalul partid aflat al conducerea statului, ca cele doua judete cu popu latie majoritar maghiara sa formeze impreuna un nou judet. Stirea este falsa si face parte dintr-un joc de comunicare pus la cale de coalitia de la putere, joc de tipul raului celui mai mic. Intentia ungurilor este de a uni trei judete, Covasna, Harghita si inca unul, majoritar romanesc, dar in asa fel incat in noua unitate administrativa romanii sa nu mai fie majoritari. Aceasta strategie le va "da pe mana" un numar important de romani pe care va urma fie sa-i maghiarizeze, fie sa-i determine sa pareaseasca respectivul teritoriu. Judetul vizat este Brasovul, alegerea maghiarilor fiind motivata de mai multe scopuri proprii: ascunderea unor abuzuri (penale) care s-au facut (cu fondul funciar de exemplu) la limita cu judetul cu popu latie majoritar romaneasca, administrarea in interesul maghiarimii a unei zone dezvoltate si cu mare potential si, in nici un caz in ultimul rand, infingerea pumnalului iredentist si xenofob al hungarismului pana in inima Romaniei, pentru ca aceasta va fi doar o etapa a unui plan criminal mai amplu de destramare a statului roman, pentru aceasta avand nevoie vitala ca centrul geografic al tarii sa fie dizolvat.
Memorat
Răspuns: da
« Răspunde #31 : Iunie 23, 2011, 20:43:59 »

 Shocked Shocked Shocked
Memorat
Răspuns: da
« Răspunde #32 : Iunie 18, 2018, 02:41:21 »

bambilici ...ptr ce ma faci tradator ? recunosc sunt insurat cu o maghiara din Banat , baiatul meu ii jumatate maghiar , ma mandresc cu asta .... Banatul este un loc in care toti avem loc ( in viziunea ta ...NU ), eu chiar am avut scandal cu soacra mea in anii 90 cand majoritatea din satul nevestemii ( 99% maghiari ) au votat cu ilici , asa ca se vede ca nu traiesti in vestul romaniei unde democratia ii la ea acasa .
Alex Embarrassed..., chiar am fost "penibil" (cum m-ai 'catalogat') Cry...nestiind de acest ''meci vechi'' Shocked...  Dar insistand in "penibilitate" Cool Cool Cool imi amintesc ca ai avut unele postari in care sustineai tocmai contrariul celor afirmate atunci... : "Banatul este un loc in care toti avem loc ( in viziunea ta ...NU )"...  Huh Shocked Grin Grin Grin
Memorat
Pagini: 1 2 [3]
Schimbă forumul: