Main Content:

Pagini: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 129

Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova


      Pentru "Tinel",
      D-le "Tinel", referitor la postarea d-tale de mai sus, iti sugerez trei solutii pentru "descifrarea mesajului titularului":
      - mai asteapta inca 46 de pagini;
      - sàri peste (nu citi);
      - foloseste un program de calculator mai performant.
      Altfel, dumneata ai o problema cu "spatiul" (ocupat "inutil" de altii, sau de alte subiecte) si cu "inchisul" (subiectelor, deocamdata).
      Ai venit in 04.03.2013, ai "mitraliat" 9 subiecte, si, din 9, sase le-ai propus pentru inchidere...
      In legatura cu problema "spatiului" si "inchisului" nici macar nu esti original. Cu vreo 75 de ani in urma, a mai fost unul (mai "tare" ca dumneata) caruia nu-i ajungea "spatiul" si, pentru a "rezolva" problema spatiului a inceput sa "inchida": mai intii guri, apoi persoane si a terminat cu popoare intregi...
      Dar, inainte de a rezolva cu "spatiul" si "inchisul", cel de dinaintea dumitale a facut ceea ce faci, azi, si matale: a aruncat o piatra in baltoaca. Piatra lui s-a numit "Mein Kampf". Piatra dumitale, cum se numeste?
      Stii d-ta, d-le "Tinel", citi "intelepti au fost folositi pentru a scoate piatra, si cite resurse (umane si materiale) au fost consumate pentru a potoli "foamea" de "spatiu" si de "inchis" a celui dinaintea dumitale?
      Fa si matale oleaca de economie la munitie, nu mai trage rafale. poti trage si foc cu foc...
      Sau, pentru a curata "spatiul" de tot si toate care nu-ti plac lu' matale, si pentru a "inchide" tot ce doresti, poti folosi ceva inventat mai de curind: ceva mic-mic-mic, ce nu prea se vede, dar care este foarte "curat" si, mai ales, extrem de eficient - rade tot.
      Daca nu te-ai prins despre ce e vorba, da un click pe "Hirosima 1945", sau, pentru ca te vad om de succes si plimbat, da matale o fuguta pina acolo...Printre altele, acolo, vei gasi si ceva despre "amprenta fotografica" a unui om, "imprimata" pe piatra...
      Desi nu sint convins ca si-a dorit asta, omul a carui "amprenta fotografica" a fost "imprimata" pe piatra a demonstrat valabilitatea unei zicale: nu a facut umbra pamintului degeaba...
      Cit despre matale, d-le "Tinel", ce sa zic...
      Pai, nu zic, doar vreau sa te intreb daca si matale esti dintre cei care au trecut pe la revolutie?
      Ca, daca ai trecut, ai cam uitat de ce...
      Dar, poti "reveni in forta", mai ales daca linga "Tinel" mai "atasezi" si matale ceva...Ia si d-ta exemplu de la amicul "mihai", care a "postat" imediat dupa matale.
      "mihai" (care pina si numele si-l scrie cu litera mica), pentru a nu uita ca a trecut pe la revolutie, si-a cumparat "tichie de margaritar"...i-a pus si zurgalai...Marfa!, nene. Acum se numeste "mihai_lrfd"...
      D-le "Tinel", daca ai epuizat cele trei solutii, propuse de mine dumitale, pentru descifrarea mesajelor si nu ai reusit sa-l intelegi nici pe acesta, nu dezarma, mergi inainte...
      Vorba cintecului: "Don't worry, be happy..."
     
     
Memorat
 • Tinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 529
 • Vezi Profilul

    Multumesc prntru atentia cu care ati tratat interventia mea, recunosc ca din istoria prezentata nimic nu-mi e nou, hiro fiind a doua amprenta fotografica, prima fiind mai aproape de noi , in Cehia, va recomand un studiu asupra acestui fapt, nu de alta dar exista o mare legatura cu plaiurile mioritice.
    Despre trecerea mea "pe la revolutie" nu are rost s-o discut cu dvs. am dat cu subs. la proc. militara in 1991, dvs. cand?
    Despre softuri si alte alea, nu am nevoie, ma descurc cu ce am. Pentru descifrarea mesajelor va sugerez "un foc mocnit" vedeti cate s-au intamplat dupa interventia mea, de rau as spune, poate asa ma puteti intelege, idea era sa ne concentram pe ceea ce se intampla, si dupa cum se vede se intampla repede si doar impotriva revilor, poate ca subiectul atacat de mine va este drag, dar ceea ce se si se va intampla de acum in colo este de miliarde de ori mai important decat numele titularului de pe acel subiect.
    Sa nu intelegeti ca va pun la indoiala calitatea dvs. de rev. ci doar importanta dvs. versus realitatea zilelor traite de toti azi.
    Sunt convins ca luptam de aceeiasi parte a baricadei, doar ca vedem diferit prioritatile, pentru a va convinge va pot sugera sa cititi postarile lui: Nr. 1 de pana in ianuarie 2011, imi apartin la fel ca si cele integral pe contul Tinel, iar daca gasiti interesant, mai avem si o arhiva unde am postat sub nickname-ul rinelusUNCRR, cu rugamintea de a nu interpreta gresit, nu am avut conturi concomitente sau mai multe nickuri deodata , ci pe rand si de fiecare data am anuntat.
    Am fost mult prea atacat pe acest forum, niciodata cu dovezi sau macar motivat, ati ranjit la mine degeaba. Nu eu sunt inamicul! Desteptarea!!!
Memorat

     Pentru "Tinel",
     Atentia, se pare, este reciproca (eu fiind "gazda", totusi).
     Subiectul (Mesaj de la...) nu-mi este, neaparat, "drag". Poate nu ai avut timp sa-l urmaresti cap-coada. Nu numele meu este important (numele subiectului "l-a pus" altcineva, eu nu eram inca logat), poate doar ce scriu eu. Fiind "subiectul meu", scriu fel de fel de nazbitii, asa ca nu am cerut nimanui sa "ma ia in seama". Iar cind dau o replica, cuiva, il "tratez" pe respectivul asa cum ma trateaza si el.
     Si eu am fost si sint destul de "atacat" pe forum si incerc sa "fac fata" - doar cu acelasi nume.
     Altfel, nu cred ca trebuie sa-ti spun eu, dumitale, cine-i de vina pentru ce se intimpla in problema "revolutionarilor"...Pina si ei au inceput sa priceapa...
     Poate, daca ai fi avut timp sa lecturezi postarile mele (eventual si replicile date altora), ai fi vazut ca "ciondaneala" noastra este inutila, facuta doar de "amorul artei". De asemenea, ai fi putut observa ca exceptindu-i pe cei din Prahova (asupra carora cred ca am dreptul sa-mi dau cu parerea), eu nu prea ma "ciondanesc" cu altii din restul tarii ( doar in masura in care ei "ma baga in seama" si doar pe problema in care "m-au bagat in seama").
     Eu ramin cu speranta ca nu d-ta esti "inamicul" si ca "luptam de aceiasi parte a baricadei", dar, nu trebuie sa uitam ca este loc pentru toti sub soare (spatiul pare nelimitat, deocamdata) si nu trebuie inchis nimeni si nimic.
     Cit despre "rinjit"... sa zicem ca, deocamdata, doar am "zimbit" unul la altul...Sincer, mi-ar place sa ramina asa (accept orice critica si controversa atita timp cit este facuta civilizat si, eventual, cu "miez", sa pot invata si eu ceva, ca doar n-oi fi  buricul pamintului).
     Si, sa stii, d-le "Tinel", ca "dorm" destul de putin...
     
     
Memorat

       "Esti cumva in Italia la cules de capsuni sau sa stergi babe italience la cur?"
      ......................................................................     Aceasta este intrebarea pe care mi-a adresat-o un asa-zis revolutionar roman, ce se pretinde "cu studii", in 16 februarie 2013. Nu i-am raspuns atunci, pentru ca nu era momentul...
      .....................................................................
      Conform recensamintului din 2011, in Italia romanii reprezinta principala minoritate, numarind, atunci, 968.576 persoane - 439.311 barbati si 529.265 femei.
      Nu cunosc in amanunt cu ce se ocupa cele aproape 530.000 de femei romance dar, fara sa gresesc prea mult, pot spune ca o treime ocupa posturi de badante, adica asigura ingrijirea persoanelor bolnave sau virstnice.
      Pentru a putea desfasura o astfel de activitate, romancele se afla intr-una din urmatoarele situatii: - au "chemarea" si, eventual, pregatirea necesara;
           - au o doza suficient de mare de disperare in suflet incit sa fie nevoite, zi de zi, ani la rind, sa "stearga babe italience la cur"...
      Ce viata trebuie sa fi avut in Romania cele peste 150.000 de romance de "si-au luat lumea-n cap" si au venit sa "stearga la cur babe italience"?
      Banii pe care aceste femei ii cistiga aici, au miros...
      Poate nu miros a ceea ce femeile romance "sterg de la curul babelor italience"...
      Dar, sigur, miros a munca grea si trai amarit, departe de familii si de prieteni...
      La fel ca si banii "capsunarilor" sau ai altor romani.
      Foarte multe romance string bani din "stersul la cur al babelor italience" pentru familiile lor din tara, sau pentru a avea ceva bani pentru cind nu vor mai putea munci. La fel ca majoritatea romanilor plecati la munca in strainatate.
      Miliardele de euro adunate si din "stersul la cur al babelor italience", miliarde trimise in Romania ani de zile, au ajutat si au tinut intr-un echilibru relativ balanta economica a tarii.
      Acum, e criza, banii s-au imputinat...Nici economia Romaniei nu produce prea multi bani.
      Iar din ceea ce se produce, mare parte se fura.
      Banii strinsi de romancele care "sterg la cur babele italience" nu pot "acoperi" ce se fura in Romania. Dupa cum nici ceea ce peste 150.000 de romance "sterg de la curul babelor italience nu poate potoli "foamea" unora dintre "revolutionarii de tinichea" ai Romaniei moderne...
      "ARBEIT MACHT FREI!" (munca elibereaza) scria la poarta lagarelor de concentrare si exterminare naziste... Dar, acolo, munca nu a eliberat pe nimeni...
      Pentru peste 150.000 de femei romance care "sterg la cur babe italience" Italia nu este un lagar de concentrare si exterminare. Pentru ele, Italia, este doar o "colivie poleita"...poleita cu ceea ce ele "sterg de la curul babelor italience".
      Romancele noastre pot, oricind, parasi "colivia"...Dar nu o fac, pentru ca stiu de unde si de la ce au plecat, in Romania. Femeile romance care "sterg la cur babe italience" prefera sa reziste si sa indure. Femeile romance care "sterg la cur babe italience" stiu, poate, ca in Romania, pe linga familii, le "asteapta" si multi "revolutionari de tinichea" carora le pute munca.
      "Revolutionarilor lui peste prajit" ai Romaniei nu le pute doar munca ci si mintea...
      Ca doar o minte imputita , mult mai imputita decit ceea ce 150.000 de romance "sterg  de la curul babelor italience", poate debita fraze de genul: "Esti cumva in Italia la cules de capsuni sau sa stergi babe italience la cur?".
      ALEONTE DORINEL CONSTANTIN (FarCry, DOREEN), "revolutionar prahovean" nu doar ca are o minte imputita, el expune public produsul mintii lui imputite. Si, o face fara nici o jena, pentru ca stie ca si alti "revolutionari de tinichea" cu mintea "creata" gindesc la fel ca el...
      ALEONTE nu realizeaza ca indemnizatia lui de revolutionar a fost si va fi platita (daca va mai fi platita vreodata) si din banii strinsi, si trimisi in Romania, de cele 150.000 de romance care "sterg la cur babe italience".
      Eu, lui ALEONTE, ii doresc sa "apuce"ziua cind va avea nevoie de serviciile unei badante.
      Desi, dupa cum si-a condus afacerile in viata de pina acum, ma indoiesc ca va avea cu ce sa o plateasca...
      ALEONTE DORINEL CONSTANTIN (FarCry, Doreen), desi nu-i copil si nici nu este, inca, in situatia de a avea nevoie de serviciile unei badante, foloseste "pampers". Dar nu foloseste "pampers"-ul in locul pentru care acesta a fost creat. Si nu stie nici ca "pampers"-ul este un obiect de unica folosinta. ALEONTE stie doar ca "pampers"-ul este util, drept pentru care si-a fixat, etans, unul pe creier. Insa, a uitat sa-l mai schimbe. Astfel, si "pampers"-ul, si continutul, si purtatorul, s-au imputit...
      Eu, Adrian Pitca, stiu ce inseamna a fi badanta in Italia.
      Eu, Adrian Pitca, iti spun tie, ALEONTE DORINEL CONSTANTIN (FarCry, Doreen), pentru ca iti permiti sa gindesti si sa te exprimi public cu dispret fata de munca badantelor si "capsunarilor", ca de cite ori iti vei mai incasa indemnizatia de revolutionar sa simti ca banii aia miros a ceea ce peste 150.000 de femei "sterg de la curul babelor italience".
      Si, pentru ca azi este 8 Martie, in onoarea romancelor care ingrijesc bolnavi si batrini prin toata lumea, iti urez ca, atunci cind vei mai minca ceva cumparat din indemnizatia de revolutionar, sa simti ca maninci din ceea este sters de la curul tuturor...
      Eu sint sigur ca tu nu ai avut, nici in clin, nici in mineca, vreo treaba cu revolutia din decembrie 1989.
      ..........................................................
      "P.S."
      "Ce s-ar intimpla daca asi da de securistul ala de Pitca, care isi face veacul prin strainatate?"
      Aceasta este "dilema" care-l macina pe Aleonte Dorinel Constantin...(postare din 17.02.2013)
      ..........................................................
      Voi face tot ce depinde de mine pentru ca "intilnirea" sa aiba loc. Alaturi de mine va fi si sotia mea. Eu voi fi prezent la intilnire pentru a face "poza de grup". Sotia mea va veni special pentru a-i transmite amicului "FarCry" mesajul de simpatie al tuturor femeilor romance care "sterg la cur babe italience"
     Lui "FarCry", pe numele lui real Aleonte Dorinel Constantin, ii recomand sa fie prevazator cu banii si sa se asigure ca dentistul lui nu e plecat in concediu.
     Pentru ca, sotia mea, desi nu-i o forta a naturii (ba, chiar este micuta si fragila), aici-in Italia, i-a mai spart botul unui romanas care gindea ca si Aleonte.
     Desi nu-i un top-model, sotia mea, cind vrea, poate fi "magnifica si irezistibila"...
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Excelent text! Dincolo de orice resentimente, mai mult, sau mai putin subiective, trebuie sa va recunosc talentrul de care dati dovada in aceste randuri, suflul mesajului, justetea parerilor. Si momentul publicarii e ales fosrte bine. Felicitari!
Un omagiu sincer femeilor romance care muncesc prin lume pentru familiile lor, sau numai pentru ele si din partea mea!
Si, inca o data, felicitari domnule Pitca!
Memorat

      Ieri, aici, am scris despre fapte reale...
      Astazi, o sa revin la naratiune...sau, poate, nu este doar o povestire, ci este ceva real...Vom vedea.
      .........................
      Se spune ca, demult, sub podul Baneasa a ramas intepenit un camion.
      Conform bunelor traditii romanesti, la fata locului au sosit specialistii si au decis infiintarea unei comisii care sa se ocupe de rezolvarea problemei. Dar, ca la orice comisie care se respecta, mai intii au aparut dilemele iar apoi, cum era si firesc, comisia s-a impartit in doua tabere: unii ziceau "-Camionul este prea inalt...", ceilalti replicau "-Ba nu, podul este prea jos", primii reveneau "Camionul trebuie tras", ceilalti contraatacau "Ba nu, camionul trebuie impins"...Dupa un timp, au sosit si specialistii in demolari, dar comisia inca nu ajunsese la un acord: unii spuneau "Trebuie sa taiem podul", ceilalti "Ba nu, trebuie sa taiem camionul"...Si timpul trecea...
      Se mai spune ca, pe trotuar, o fetita se juca cu mingea. Auzind gilceava comisiei si neintelegind ce se intimpla, fetita a intrebat-o pe mama sa, care, rabdatoare, i-a explicat. Ascultind, fetita nu a mai fost atenta la minge care, intimplator, a cazut pe o tufa de trandafiri si, cum este si normal la o minge care se respecta, s-a spart.
      Iar atunci fetita i-ar fi spus mamei sale: "-Mamico, dar de ce nu desumfla roata camionului? Ca uite ce mica s-a facut mingea mea, daca s-a spart!"
      ..............................
      Poate multi dintre voi stiati "povestea" dar am considerat ca este bine sa o reamintesc.
      Pentru ca sint enorm de multi cei care nu vad padurea de copaci...
      Pentru ca, se pare, solutiile simple rezolva cele mai grele probleme...
      Iar revolutionarii Romaniei au o mare, foarte mare problema...Dar nici ei nu stiu cum, nici cei care ar trebui nu vor, sa o rezolve...
      In opinia mea, pentru a rezolva marea lor problema, revolutionarii pot si trebuie sa rezolve una din problemele Romaniei. 
      Poate, cea mai mare problema, azi.
      De la inceput, vin si va spun ca planul de actiune pe care vi-l propun nu necesita mobilizarea unui numar foarte mare de oameni, pentru ca, s-a dovedit, revolutionarii romani sint greu de mobilizat, chiar cind le frige buza... Acest plan poate fi dus la indeplinire de un singur om. Nu necesita investitii mari (maximum 100 lei) dar trebuie, dupa parerea mea, sa fie sustinut timp de o luna de zile, timp suficient pentru a avea o reactie de la cei vizati. Acest plan de actiune nu a mai fost pus in practica de nimeni, in Romania (poate prin alte tari, dar eu nu am cunostinta de asta).
      A incercat cineva ceva asemanator dar am vaga senzatie ca a facut-o mai mult de amorul artei si in interes personal.
      Desi poate fi dus la indeplinire de un singur om, pentru ca timpul oricui este pretios si nu este prea corect ca doar unul sa munceasca si, dupa, ceilalti sa profite, va spun ca cel mai bine ar fi sa existe un numar de minim cinci si maxim 100 de participanti la punerea in practica a planului. Daca vor fi cinci persoane, ele vor trebui sa faca un protest, intr-o forma originala. Daca vor fi 100, ar fi excelent, astfel existind posibilitatea substituirii "protestatarului" la un numar de ore. Cinci persoane care vor protesta, intr-o forma originala, in cinci puncte diferite ale Bucurestiului. Fiind doar cite o persoana nu este necesara obtinerea unei autorizatii de la primarie. Consider ideal ca "protestatarii" sa nu faca nici un fel de comentariu in timpul cit "protesteaza" - sa stea tacuti in locurile stabilite. Fiind un protest original, cred ca va avea si sprijinul mass-media, pentru ca este un protest pentru democratie in Romania si nu numai...
      .................................
      Am mai scris aici ca cel mai bine este sa-ti "bati" adversarul cu propriile arme...Azi, Romania are "in mina un cartof foarte fierbinte"...Dar nu este doar "cartoful" Romaniei si, de aceea, eu cred ca acesta trebuie pus si (sau, mai ales) in miinile celor care sub o forma sau alta, "l-au generat". Daca veti reusi sa realizati indeplinirea planului ce o sa vi-l propun,  se vor obtine rezultate.
      Iar daca rezultatele vor fi cele scontate, va garantez ca premierul Ponta va rezolva marea problema a revolutionarilor relativ rapid...Pentru ca va sti ce-l asteapta...Si pentru ca, printre altele, si de asta a ajuns prim-ministru: sa rezolve problemele oamenilor, chiar daca nu-i convin.
      Planul vi-l expun miine, pentru ca azi v-am plictisit destul si se prea poate ca unora sa le cauzeze asta...
      Acum, am chef sa dezleg SUDOKU...Pentru ca, printre altele, si de la acest joc, foarte interesant (si care in "Eterna si fascinanta Romanie" te poate scapa de ani grei de inchisoare), mi-a venit ideea planului...
      De la SUDOKU si de la un personaj de poveste al revolutiei din decembrie 1989, despre care reciteam cite ceva, zilele astea, aici, pe portal...
      As participa si eu la realizarea planului dar realitatea nu-mi permite. Insa, ceva tot pot sa fac si eu: ma oblig sa suport costurile materiale. Voi fi foarte curios sa va vad reactiile miine. Daca planul reuseste, veti recistiga tot, inclusiv, sau- mai ales, stima romanilor.
      Daca nu!, oricum, ceea ce era mai important pentru voi, zic eu, este pierdut...
     
         
Memorat
 • nna
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3724
 • Vezi Profilul

      Ieri, aici, am scris despre fapte reale...
      Astazi, o sa revin la naratiune...sau, poate, nu este doar o povestire, ci este ceva real...Vom vedea.
      .........................
      Se spune ca, demult, sub podul Baneasa a ramas intepenit un camion.
      Conform bunelor traditii romanesti, la fata locului au sosit specialistii si au decis infiintarea unei comisii care sa se ocupe de rezolvarea problemei. Dar, ca la orice comisie care se respecta, mai intii au aparut dilemele iar apoi, cum era si firesc, comisia s-a impartit in doua tabere: unii ziceau "-Camionul este prea inalt...", ceilalti replicau "-Ba nu, podul este prea jos", primii reveneau "Camionul trebuie tras", ceilalti contraatacau "Ba nu, camionul trebuie impins"...Dupa un timp, au sosit si specialistii in demolari, dar comisia inca nu ajunsese la un acord: unii spuneau "Trebuie sa taiem podul", ceilalti "Ba nu, trebuie sa taiem camionul"...Si timpul trecea...
      Se mai spune ca, pe trotuar, o fetita se juca cu mingea. Auzind gilceava comisiei si neintelegind ce se intimpla, fetita a intrebat-o pe mama sa, care, rabdatoare, i-a explicat. Ascultind, fetita nu a mai fost atenta la minge care, intimplator, a cazut pe o tufa de trandafiri si, cum este si normal la o minge care se respecta, s-a spart.
      Iar atunci fetita i-ar fi spus mamei sale: "-Mamico, dar de ce nu desumfla roata camionului? Ca uite ce mica s-a facut mingea mea, daca s-a spart!"
      ..............................
      Poate multi dintre voi stiati "povestea" dar am considerat ca este bine sa o reamintesc.
      Pentru ca sint enorm de multi cei care nu vad padurea de copaci...
      Pentru ca, se pare, solutiile simple rezolva cele mai grele probleme...
      Iar revolutionarii Romaniei au o mare, foarte mare problema...Dar nici ei nu stiu cum, nici cei care ar trebui nu vor, sa o rezolve...
      In opinia mea, pentru a rezolva marea lor problema, revolutionarii pot si trebuie sa rezolve una din problemele Romaniei. 
      Poate, cea mai mare problema, azi.
      De la inceput, vin si va spun ca planul de actiune pe care vi-l propun nu necesita mobilizarea unui numar foarte mare de oameni, pentru ca, s-a dovedit, revolutionarii romani sint greu de mobilizat, chiar cind le frige buza... Acest plan poate fi dus la indeplinire de un singur om. Nu necesita investitii mari (maximum 100 lei) dar trebuie, dupa parerea mea, sa fie sustinut timp de o luna de zile, timp suficient pentru a avea o reactie de la cei vizati. Acest plan de actiune nu a mai fost pus in practica de nimeni, in Romania (poate prin alte tari, dar eu nu am cunostinta de asta).
      A incercat cineva ceva asemanator dar am vaga senzatie ca a facut-o mai mult de amorul artei si in interes personal.
      Desi poate fi dus la indeplinire de un singur om, pentru ca timpul oricui este pretios si nu este prea corect ca doar unul sa munceasca si, dupa, ceilalti sa profite, va spun ca cel mai bine ar fi sa existe un numar de minim cinci si maxim 100 de participanti la punerea in practica a planului. Daca vor fi cinci persoane, ele vor trebui sa faca un protest, intr-o forma originala. Daca vor fi 100, ar fi excelent, astfel existind posibilitatea substituirii "protestatarului" la un numar de ore. Cinci persoane care vor protesta, intr-o forma originala, in cinci puncte diferite ale Bucurestiului. Fiind doar cite o persoana nu este necesara obtinerea unei autorizatii de la primarie. Consider ideal ca "protestatarii" sa nu faca nici un fel de comentariu in timpul cit "protesteaza" - sa stea tacuti in locurile stabilite. Fiind un protest original, cred ca va avea si sprijinul mass-media, pentru ca este un protest pentru democratie in Romania si nu numai...
      .................................
      Am mai scris aici ca cel mai bine este sa-ti "bati" adversarul cu propriile arme...Azi, Romania are "in mina un cartof foarte fierbinte"...Dar nu este doar "cartoful" Romaniei si, de aceea, eu cred ca acesta trebuie pus si (sau, mai ales) in miinile celor care sub o forma sau alta, "l-au generat". Daca veti reusi sa realizati indeplinirea planului ce o sa vi-l propun,  se vor obtine rezultate.
      Iar daca rezultatele vor fi cele scontate, va garantez ca premierul Ponta va rezolva marea problema a revolutionarilor relativ rapid...Pentru ca va sti ce-l asteapta...Si pentru ca, printre altele, si de asta a ajuns prim-ministru: sa rezolve problemele oamenilor, chiar daca nu-i convin.
      Planul vi-l expun miine, pentru ca azi v-am plictisit destul si se prea poate ca unora sa le cauzeze asta...
      Acum, am chef sa dezleg SUDOKU...Pentru ca, printre altele, si de la acest joc, foarte interesant (si care in "Eterna si fascinanta Romanie" te poate scapa de ani grei de inchisoare), mi-a venit ideea planului...
      De la SUDOKU si de la un personaj de poveste al revolutiei din decembrie 1989, despre care reciteam cite ceva, zilele astea, aici, pe portal...
      As participa si eu la realizarea planului dar realitatea nu-mi permite. Insa, ceva tot pot sa fac si eu: ma oblig sa suport costurile materiale. Voi fi foarte curios sa va vad reactiile miine. Daca planul reuseste, veti recistiga tot, inclusiv, sau- mai ales, stima romanilor.
      Daca nu!, oricum, ceea ce era mai important pentru voi, zic eu, este pierdut...
     
         

ORI ESTI TARE DE TOT ,   ORI ....ce sa zic?
Memorat
 • thunder66
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1211
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul WWW

Dle. Pitca ati avut perfecta dreptate. Am prelungit agonia cu o luna cu jutorul Dvs. Din pacate, politicul ne vrea exterminati. Din pacate are sa aibe aceasta onoare deoarece nimeni nu accepta sa fie executat de banca. Nenorocitii astia daca au stiut ca au sa ne taie indemnizatiile, de ce au acceptat sa primim credite? Simplu, ca sa ne extermine. Culmea este ca au reusit.
Memorat
 • nna
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3724
 • Vezi Profilul

Dle. Pitca ati avut perfecta dreptate. Am prelungit agonia cu o luna cu jutorul Dvs. Din pacate, politicul ne vrea exterminati. Din pacate are sa aibe aceasta onoare deoarece nimeni nu accepta sa fie executat de banca. Nenorocitii astia daca au stiut ca au sa ne taie indemnizatiile, de ce au acceptat sa primim credite? Simplu, ca sa ne extermine. Culmea este ca au reusit.
DOMNULE nu ma intereseaza de cine te ei ,dar aici ai mare dreptate....poate sa se supere cine si cum o vrea...ASTA E!
Memorat
 • alex s
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2276
 • Vezi Profilul

   D-le Pitca , nu mai puneti ceva " citate " nu neaparat cu premii , ceva sa punem " bolovanul " la contributie .
Memorat

       D-le Pitca , nu mai puneti ceva " citate " nu neaparat cu premii , ceva sa punem " bolovanul " la contributie
       ...................................
       D-le "alex s", daca ai dorit a fi ironic, sa stii ca "ti-a reusit perfect". Ramine sa deduci d-ta cui ii este destinata ironia.
       ...................................
       Cum spuneam si ieri, nu vedem padurea de copaci...
       ...................................
       "Planul de actiune" l-am expus inca de ieri dar reiau: un om, un loc, un mesaj. (in asta consta "originalitatea" protestului)
       Mai simplu de atit, nu stiu daca se poate.
       Se pare insa ca "bolovanul" revolutionarului roman" este chiar bolovan.
       Locurile pentru protest nu sint alese intimplator.
       Am aratat ca protestul poate fi facut (mai greu) doar de un singur om. Numarul optim de participanti il veti decide d-voastra, la fata locului, dupa posibilitati, si este destul de important daca se va dori sublinierea faptului ca este o actiune organizata.
       Intrucit "gazda" protestului este Bucuresti-ul as dori sa vad reactia revolutionarilor de aici. De ieri pina azi 90 de persoane au luat la cunostinta de postarea mea. Nici unul nu este din Bucuresti?
       Ar mai fi de stiut "doar" textul mesajelor ce trebuie "purtate"...
       Insa, daca exista doritori sa le afle, vreau sa le vad dorinta de a organiza acest protest.
       Dar, pot organiza ceva revolutionarii romani?
       .............................................
       90 (nouazeci) de persoane au citit postarea mea. Se pare ca "am ascuns" atit de bine "planul de actiune" incit doar d-l "alex s" a observat ceva, drept pentru care a pus punctul pe..."bolovan".
       
       
Memorat

      Continuare la mesajul anterior pentru "justitiarul"
      - nu stiam ca trebuie sa dau socoteala public (si cu atit mai putin tie) despre vinzarile unor proprietatai ale mele si, eventual, despre "caramizile de bani" imprumutate, cistigate sau pierdute in viata mea atita timp cit nu am incalcat vreo lege. Din cite stiu eu, tu ai avut (si, poate inca mai ai) probleme cu legile romane...
      -Impotriva legii 42/1990 am votat in 1990, deci mai inainte ca vreun revolutionar (inclusiv eu) sa beneficieze de vreun drept pentru ca, logic, fara acea lege nu existau drepturi... dar logica  se pare ca nu e ceva care sa te preocupe;
      -insa daca in 1990 nu am votat acea lege cu care, in opinia mea, am fost cumparati, asta nu m-a impiedicat sa sustin acele drepturi atunci cind se dorea anularea legii 42/1990 si, fara a fi considerat lipsit de modestie, cred ca daca de aceste drepturi azi inca beneficiezi si tu asta mi se datoreaza si mie;
      -ma bucur sa aflu ca stii foarte bine ce am facut eu in 22 dec. 1989...Credeam ca lumea a uitat...Insa, daca esti asa bine documentat, inseamna ca stii la fel de bine si ce am facut atit inainte cit si dupa 22 dec. 1989 si char daca nu m-ai vazut tu in Casa Alba (palatul administrativ din Ploiesti-pentru necunoscatori) soarta si meritele mele personale au facut ca eu sa ramin mult timp acolo si nu numai acolo...
      Dar tu, "justitiarule" pe unde erai in timpul ala?
      Si, pentru ca veni vorba de revolutionari care sint sau nu impostori (capitol despre care tu ai avea mult mai multe de povestit) eu nu am negat ca ai avea vreo implicare in 22 dec. 1989 insa, potrivit legilor privind titlurile si drepturile revolutionarilor, pentru a beneficia de titlul de "L-RMD" tu ar fi trebuit sa:
      -mobilizezi grupuri sau multimi de oameni (ai mobilizat pe cineva?)
      -construiesti si sa mentii baricade impotriva fortelor represive ale regimului totalitar comunist (in Ploiesti nu au existat baricade)
      -ocupi obiective de importanta vitala pentru rezistenta regimului totalitar si sa le mentii pina la data judecatii dictatorului (daca te-ai aflat printre cei care au intrat in Casa Alba este laudabil numai ca la fel de laudabil ar fi sa spui ca judeteana de partid era cam goala cind ai intrat tu iar de aparat nu ai aparat-o de nimeni pentru ca nu a atacat-o nimeni nici in 22 nici mai tirziu)
      -sa fi avut actiuni dovedite impotriva regimului si insemnelor comunismului intre 14-22 dec. 1989 (iar eu, si nu numai eu, nu am stiinta ca tu sa fi avut astfel de actiuni);
      Unde s-ar incadra faptele tale revolutionare din 22 dec. 1989, "justitiarule", pentru ca, de exemplu, in ultima lucrare scrisa si tiparita pe tema revolutiei din decembrie 1989 in jud. Prahova, numele tau (cel real si nu cel de "justitiar") nu prea este regasit....
      Sau nu aveai ce spune despre faptele tale revolutionare???
      Altfel spus, daca tu, "justitiarule" ai avea de acordat titlul de "L-RMD" in revolutia din dec. 1989 in jud. Prahova si ar trebui sa alegi doar, de exemplu, intre Adrian Pitca si -sa spunem- Iliescu Dumitru, pe cine ai alege?
      Din fericire, tu nu vei fi nevoit niciodata sa faci o astfel de alegere...
      Cit despre faptul ca am ales sa-mi cistig existenta muncind in strainatate, sau in pribegie cum spui tu, asta nu e treaba ta cu atit mai mult cu cit trebuie sa fii capabil sa faci ceva ca sa poti fi unde sint eu acum si unde, sincer, tu nu prea ai avea loc...
EU NU AM VRUT SA PLATESC PENTRU EDITAREA "ultimei lucrari scrisa si tiparita pe tema revolutiei din decembrie 1989" ASA CUM AU FACUT-O ALTII, TOCMAI PENTRU A IESI IN FRUNTE PRECUM PADUCHELE. IAR ASTAZI 15.03.2013,POATE AI SA REALIZEZI CA EU DAN ILIESCU SI GOGU PRAHOVEANU RESPECTIV BUNUL MEU CAMARAD SI PRIETEN FLORIN ULESTEANU NU AM FOST ACEIASI PERSOANA.
Memorat

     Pentru Dan Iliescu ("Justitiarul")
     Corecta sublinierea ta privind confuzia mea de atunci. Intre timp, m-am mai documentat. In ce priveste plata pentru editarea lucrarii la care facem amindoi referire, nu cunosc amanunte. Eu am cumparat lucrarea. Nici nu eram in tara cind s-a editat.
Memorat

     Pentru Dan Iliescu ("Justitiarul")
     Corecta sublinierea ta privind confuzia mea de atunci. Intre timp, m-am mai documentat. In ce priveste plata pentru editarea lucrarii la care facem amindoi referire, nu cunosc amanunte. Eu am cumparat lucrarea. Nici nu eram in tara cind s-a editat.

[/color]Aha, ai luat-o de la colt...din Italia...
Memorat

Domnule Iliescu, daca se va intampla sa cititi aceste randuri - pentru ca la telefon am constatat ca nu mai raspundeti (nu e un repros) - va rog sa incercati sa filmati sau sa realizati cateva fotografii la inmormantarea concitadinului dumneavoastra. Revolutionarul Florentin Ulesteanu a fost si membru al Forumului nostru si se cuvine sa marcam trecerea sa la cele vesnice si prin pastrarea catorva imagini de la funeralii. Cu multumiri anticipate, dumneavoastra sau oricui se va osteni sa faca un asemena gest in memoria celui pe care il va conduce pe ultimul drum pe aceasta lume.
Memorat
Pagini: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 129
Schimbă forumul: