Main Content:

Pagini: 1 ... 894 895 [896] 897 898 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13425 : Noiembrie 23, 2012, 11:55:28 »

dle gheorghe cum adica : care presedinte? exercitiul democratic ne arata ca nu trebuie sa fim patimasi sau rupti de context. noi 7,5 mil am votat intr-un fel dar daca n-am mai avut nimic de facut si de spus la reintronare , atunci noi romanii trebuie sa acceptam situatia si vis-a-vis de institutiile statului trebuie sa acceptam prerogativele institutiei presidentiei. ce aveti sau avem personal cu persoana care ocupa scaunul e alta problema. eu cand am spus presedintelui (nu m-am referit la persoana , care poate fi azi una, maine alta ) ci la institutie .sa nu amestecam lucrurile , dupa bunul obicei al unora, ca sa nu se mai inteleaga nimic.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13426 : Noiembrie 23, 2012, 12:24:36 »

Tocmai pentru a reusi sa mai intelegem cate ceva, am tinut sa va atrag atentia. De exemplu, pentru a intelege ca, de la data referendumului, ar trebui sa fie clar pentru oricine ca nu mai traim intr-un stat de drept. Nu sunt patimas si - mai ales - nu sunt rupt de context. Eu am protestat in strada si dupa nerecunoasterea votului de la referendum, dar langa mine s-au aflat foarte putine alte persoane. Cu toate acestea insa, este evident ca romanii sunt subminati si oprimati in propria lor tara, iar o institutie condusa de un individ numit prin abuz si interventie straina intro functie reprezentativa a statului, este o institutie falsa, ilegala si antinationala. Am facut aceste precizari tocmai pentru ca "sa nu amestecam lucrurile, dupa bunul obicei al unora, ca sa nu se mai itneleaga nimic". Observ ca sunt foarte putini cei care constientizeaza gravitatea situatiei in care se afla Romania.
Memorat
 • ilcutgm
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 82
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13427 : Noiembrie 23, 2012, 12:34:46 »


 Ce bine ar fi fost daca in toti anii in care am fost ocupati cum sa ne cheltuim indemnizatiile,am fi obtinut ca sa fie sti****t in lege faptul ca noi deschidem,alaturi de veterani si fosti detinuti politici coloana de 1 decembrie sub Arcul de Triumf,ca in mod oficial avem dreptul sa arboram tricolorul cu gaura,ca avem dreptul la onoruri militare la inmormantare,ca monumentele Revolutiei si cimitirele noastre intra in patrimoniul national,ca in scoli si institutii se tine un moment de reculegere,ca.............,fiindca art.1 din Constitutie ne recunoaste implicit ca cei a caror idealuri din decembrie 1989 stau la baza statului democratic si de drept actual.
 A naibii indemnizatii,dar tot e bine,cand nu sunt bani e buna si moralitatea.
      Dupa cum decurg evenimentele cred ca vom fi viitorii detinuti politici ( Doamne fereste )cam asta deduc dupa cum suntem tratati, bine ca i-am facut oameni pe multi iar ei isi bat joc de noi si de revolutie .

eu nu vad indemnizatia ca o gratitudine neaparat. o vad ca pe o dauna pe care statul mafiot mi-o datoreaza pentru savirsirea inselaciunii. statul a deviat de la principiile din decembrie 89 prin nepunerea in practica a punctului 8 din Proclamatia de la TIMISOARA. Sincer eu de aia vreau bani.


PS NU AM IESIT LA LUPTA CA SA MA FAC EROU; AM DEJA O MESERIE; AM IESIT PENTRU CEVA ;MI S-A SERVIT ALTCEVA. DECI VREAU DAUNE

 Oops!nu as fi crezut ca o simpla parere strict personala va fi tratata cu atata vehementa,desigur poate justificata.
 Cerand clementa si intelegere in continuare,indraznesc ca sa raspund.
 Calitatea de EROU ti-o breveteaza istoria si in general este postuma.
 Eu din pacate am iesit la lupta luat de valul evenimentelor si nu pot decat sa admir pe cei care au avut strategii si idei clare in acele momente,pentru ca acestia sunt cei care au fost primii desigur,vizionari si lideri impliciti,meritand titlul de eroi in viata.
 In cea ce priveste statul ca si entitate si subiect de drept,el nu poate fi in intregul lui mafiot sau dictatorial,fiindca asta ar insemna ca toti cetatenii ei sunt mafioti.
 Desigur,o parte a clasei politice,a sistemului,a puterii,etc,poate fi mafiot,dar in acest caz nu poti sa-ti exerciti opozitia doar in doua moduri:ori pe cale DEMOCRATICA,prin vot,prin initiative,interpelari,petitii,referendum,manifestatii,etc,ori asumanduti faptul de a deveni DETINUT POLITIC sau MARTIR,prin INSUBORDONARE CIVICA,REVOLTA sau REVOLUTIE.
 In cea ce priveste indemnizatia,cat timp s-a acordat,am acceptat caracterul ei doar REPARATORIU si nici macar de GRATITUDINE,voluntar acordata de stat,deci retractibila,deabia acum realizand ca ar fi trebuit sa obtinem o RENTA VIAGERA obligatorie.
 Dar nu este inca tarziu,oricand putem promova o asemenea lege si eu astept cu nerabdare LIDERUL care sa-si asume acest demers,pentru a ma ralia cu modestele mele puteri acestui demers.
 Referitor la punctul 8 de la Timisoara,in momentul in care am participat la vot,sau am acceptat statul in forma sa legiferata prin referendum,nu ne-au mai ramas decat formele democratice de lupta,sau INSUBORDONAREA CIVICA,REVOLTA sau REVOLUTIA,dar nu a fost sa fie.
 In final as vrea sa specific pentru a nu fi inteles gresit,nu sunt impotriva unei manifestatii de 1 Decembrie,dar dupa modestele mele cunostiinte de sociologie si psihologie a maselor,pentru a fi intelesi si sprijiniti,sau macar simpatizati de societate,nu putem arbora benere revendicand indemnizatii.
 In schimb am putea avea curajul sa spunem ca aceasta clasa politica transpartinica a distrus Romania,incalcand principiile statului de drept sti****te in Constitutie si bazate pe idealurile Revolutiei,deci implicit ale noastre,solicitand instalarea unui guvern de uniune nationala si cu rol de constituanta,extinzand punctul 8 si asupra unei largi majoritati a clasei politice actuale.
 Si aici insa,nu pot decat sa astept cu nerabdare LIDERII providentiali carora sa ma alatur.
 
Nu mi-aduc aminte sa fi citit undeva ca REVOLUTIILE NU ISI "devoreaza fii" !!!
Deci, pentru ce va "cainati" ?
In momentul in care ai acceptat sa intri in marea masa de protestatari - ai acceptat TACIT  si eventualele repercursiuni ...si nu uita ca ai avut si a doua sansa - cea prin care NIMENI NU TE-A FORTAT sa TE DECLARI - LUPTATOR IN REVOLUTIA ROMANA !!!
Deci, acum nu vad pentru ce se discuta asemenea aberatii ?
Nu ati citit ca orice REVOLUTIE - fie ea si de CATIFEA - isi devoreaza fii ca si Cronos - COPII GHEIEI...?!
Deci, nu va asteptati la bine - ASTEPTATI-VA LA CE ESTE MAI RAU - de aceea ori de cate ori am scris , v-am reamintit ca nu exista nicaieri in lume - partid ajuns la guvernare, care sa lucreze pentru binele ALTORA...doar pentru binele lor - a celor care guverneaza si acelor care sustin guvernarea !!!
De asta v-am scris - sa stiti ca nu exista decat o singura formula - pe care din pacate istoria o spune printre randuri - iar NOI suntem acum obligati de istorie sa ne tinem de cuvant...sau  nu - si atunci vom iesi din cartea vietii pe usa din dos...!

 Nici pe departe nu m-am plans,am facut doar simple constatari conforme modestelor mele capacitati intelectuale.
 Factul ca Revolutiile isi devoreaza copii este o certitudine istorica,dar exemplul cu Cronos nu tine,fiindca in primul rand,conform mitologiei,copii pe care i-a inghitit cu scopul de a nu-l putea detrona,nu mureau ci traiau  izolati in stomacul lui,si mai ales pentru faptul ca sotia lui Rhea a reusit sa salveze un copil,dandui sa inghita o piatra invelita in hainele acestuia,iar acest s-a chemat ZEUS si ulterior a trait in armonie cu tatal sau.
 Poate avem si noi aceasta sansa!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13428 : Noiembrie 23, 2012, 12:49:41 »

Puteti viziona prima parte a intrunirii de ieri a revolutionarilor PSD, care s-a desfasurat in Capitala, la sediul din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, incepand cu ora 11.
Joi, 22 noiembrie 2012, la sediul Partidului Social Democrat din Bd Ion Ionescu de la Brad din Bucuresti, s-au intalnit liderii revolutionarilor membrii PSD (o parte dintre ei), precum si cativa alti presedinti de asociatii de revolutionari, pentru a discuta situatia in care se gaseste miscarea revolutionara, in special luptatorii si urmasii de eroi martir. Au fost discutate si probleme de ordin organizatoric la nivelul Blocului National al Revolutionarilor 1989 - Romania.


http://www.youtube.com/watch?v=PJw_nOjoAd4&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=S5AmCedlR_k&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=8YfmpoaBN1U&feature=plcp

Dupa sedinta despre care v-am informat mai sus, am avut o convorbire telefonica cu domnul Senator Raymond Luca, Presedintele CPRD 1989. Citise criticile lansate la adresa sa pe Forum (de care eu nu stiam la acea ora, fiind plecat la Bucuresti) si a dorit sa precizeze ca dansul, contrar informatiilor vehiculate aici, este in tara si continua sa lucreze in favoarea revolutionarilor. In acest sens, a precizat ca s-a luat legatura cu toti factorii decizionali si ca, prin intermediul domnului Secretar de Stat Ovidiu Putura, se incearca obtinerea avizului Ministerului Justitiei pentru ordonanta de urgenta pe care multi o vad ca pe o ultima salvare posibila si doresc sa fie aprobata si emisa cat mai repede de Guvernul Romaniei.
« Ultima modificare: Noiembrie 23, 2012, 12:52:25 de către razvan »
Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13429 : Noiembrie 23, 2012, 13:02:55 »

Puteti viziona prima parte a intrunirii de ieri a revolutionarilor PSD, care s-a desfasurat in Capitala, la sediul din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, incepand cu ora 11.
Joi, 22 noiembrie 2012, la sediul Partidului Social Democrat din Bd Ion Ionescu de la Brad din Bucuresti, s-au intalnit liderii revolutionarilor membrii PSD (o parte dintre ei), precum si cativa alti presedinti de asociatii de revolutionari, pentru a discuta situatia in care se gaseste miscarea revolutionara, in special luptatorii si urmasii de eroi martir. Au fost discutate si probleme de ordin organizatoric la nivelul Blocului National al Revolutionarilor 1989 - Romania.


http://www.youtube.com/watch?v=PJw_nOjoAd4&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=S5AmCedlR_k&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=8YfmpoaBN1U&feature=plcp

Dupa sedinta despre care v-am informat mai sus, am avut o convorbire telefonica cu domnul Senator Raymond Luca, Presedintele CPRD 1989. Citise criticile lansate la adresa sa pe Forum (de care eu nu stiam la acea ora, fiind plecat la Bucuresti) si a dorit sa precizeze ca dansul, contrar informatiilor vehiculate aici, este in tara si continua sa lucreze in favoarea revolutionarilor. In acest sens, a precizat ca s-a luat legatura cu toti factorii decizionali si ca, prin intermediul domnului Secretar de Stat Ovidiu Putura, se incearca obtinerea avizului Ministerului Justitiei pentru ordonanta de urgenta pe care multi o vad ca pe o ultima salvare posibila si doresc sa fie aprobata si emisa cat mai repede de Guvernul Romaniei.

 Fata de cele precizate aici datorez scuze domnului senator !. SCUZE!.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13430 : Noiembrie 23, 2012, 13:04:07 »

v-ati intrebat cumva de ce ati fost singur in strada? de ce nu au fost si vechii camarazi? chiar credeti ca din lasitate sau pentru ca , vezi Doamne, nu au inteles mesajul? eu cred ca oamenii nu ies in strada oricand si oricum. mai ales revolutionarii cunosc valentele majore ale strazii ! poate ca, zic poate, nu au iesit pentru ca atunci cand poti sa faci lucrurile legal nu mai trebuie sa le faci si anarhic. dovada : la referendum au iesit milioane de oameni, milioane . poporul roman e bland ca un miel. sa nu-l asemanam cu popoarele migratoare sau alte hoarde , el stie ca aici ii e locul, ca viata nu-i usoara, se gandeste(poate prea mult) pana sa faca un pas greu dar cand il face : s-a vazut. oamenii nu trebuie condamnati.in tara nu sunt doar revolutionari nostalgici si cu idealuri mari : in tara sunt copii, batrani neputinciosi, artisti, tineret dezorientat, femei singure care cresc prunci etc si toti acestia au nevoie de stabilitate. poporul e o suma de indivizi cu aspiratii si convingeri contrarii si daca trebuie sa indure tirania , o indura sperand ca peste 2 ani in liniste mergand la vot vor schimba ceva. va respect convingerile , va admir idealurile dar realitatea e un pic altfel. pe ceausescu in ziua de craciun 89 nu l-a omorat poporul sau vreun revolutionar roman , pe el l-au omorat altii straini de tara si popor si au aruncat vina pe noi. ar trebui sa fim mai atenti la nunatesi renuntam la EU : eu am facut, eu va spun sa faceti, eu sunt bun , curat si curajos si voi sunteti o adunatura. nici tu, nici eu, nici altii nu putem nimic de unii singuri si fara respect pentru realitate: de aceea ati fost singur in strada. parerea mea si mi-o asum .
Memorat
 • ilcutgm
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 82
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13431 : Noiembrie 23, 2012, 13:05:49 »

Poate ca moartea lui MARIN JUGANARU,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,va duce la redeschiderea unei discutii,pornind de la cortul grevei din 1997,condus de regretatul DAN IOSIF,despre formidabila putere a miscarii revolutionare de a invinge sistemul,despre lideri carismatici,despre altruism si spirit de sacrificiu,despre loialitate si tradare,in fond despre noi.
 Ma intalneam des cu Marin cand eram la Bucuresti,glumeam pe seama gusei sale si rememoram cu nostalgie cortul.
 Voi regreta mereu faptul ca,desi am lansat ideea,nu am insistat ca sa ne intalnim macar noi fostii corturari,la aniversarea de 15 ani si de ziua de nastere a lui Iosca,si sa redeclansam o actiune radicala care ar fi putut deveni eventual un reper national.
 Se vrea nu se vrea,trebuie recunoscut faptul ca atunci revolutionarii au ingenunchiat sistemul,au salvat Legea 42,fapt fara de care azi nu prea am avea ce dialoga pe forum.
 Situatia de atunci,in mod paradoxal,este similara cu cea de azi,in sensul ca sistemul incearca cu succes sa distruga revolutionarii in fata natiunii, prin denigrare si minimalizare,prin culpabilizare in masa,prin umilire,prin mani****re morala,sociala si economica.
 Avem marea sansa ca prin imobilismul si impotenta noastra,in curand,sa iesim pe usa din dos,ajung la cosul de gunoi a istoriei.
 Trebuie insfarsit ca sa constientizam faptul ca in acest moment drepturile si indemnizatiile sunt o problema secundara,NOI SUNTEM IN FOND CONSTIINTA UNUI PATRIMONIU ISTORIC INCA VIU,OBLIGATA SA DEPUNA SI REDEPUNA PERMANENT MARTURIE CA REVOLUTIA A EXISTAT,EXISTA SI VA EXISTA,deocamdata chiar fizic prin noi si apoi prin memorabilitatea noastra cand nu v-om mai fi.
 Noi avem sansa si datoria sa aparam perceptul Romaniei cladite,conform Art.1. din Constitutie, pe idealurile Revolutiei,apoi legislatia reparatorie si de gratitudine va decurge de la sine.
 Trebuie sa na reintoarcem in strada,sa ne recredibilizam in fata cetateanului simplu si sa ne ocupam rolul de varf de lance a societatii civile,vesnic critica la adresa sistemului.
 Mai este oare posibil acest fapt azi,cand nu prea avem lideri,cand noi suntem dezamagiti si obositi,cand serviciile raporteaza despre impotenta noastra in cea ce priveste o opozitie ferma si pragmatica la distrugerea noastra,ba mai mult reusim sa ne autodistrugem chiar din interiorul nostru?
 Eu sper ca da si cred ca v-om avea puterea necesara,ca v-om avea si lideri si v-om mai avea si victorii.
 Nu ma lansez in a emite solutii geniale,eu niciodata nu mi-am arogat mari calitati,avand suficiente defecte si greseli,nu m-am autointitulat lider providential si desi am facut cate ceva dealungul anilor,sunt extrem de multumit si de mandru doar si pentru faptul ca in calitate de modest participant am fost acolo cand s-a scris istorie.
 Si acum raman  in asteptarea  LIDERILOR,a EROILOR,a ACTIUNII si a VICTORIEI la care sa am  onoarea de a fi doar un modest dar direct participant.
 

  
Memorat
 • mental
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2086
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13432 : Noiembrie 23, 2012, 13:14:55 »

Dl.Gh.Iosif, cind am scris ca dl.senator Raymond Luca este in SUA, m-am bazat pe postarea dvs.din 25 oct.a.c., si nu stiam ca s-a intors in tara.
Ref. la remarca mea in ce priveste amendamentele la oug.53/2010, as dori sa stiu daca dinsul vede corect faptul de a se diminua cuantumul de la 34% la 5% pe anul 2012 si mai ales daca este corecta abrogarea art.4 din OUG.53/2010 "Sumele cu titlu de indemnizatii restante, prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, se actualizeaza la data platii cu indicele preturilor de consum comunicat de Institutul National de Statistica." ?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13433 : Noiembrie 23, 2012, 13:20:56 »

ce frumos ati scris dle ilcut din suflet si probabil cu lacrimi pe obraz. m-ati impresionat. da, noi suntem o bucatica din istoria Romaniei. cat mai suntem in viata si cati mai suntem. cu mare respect am citit si apoi am recitit. asta trebuie sa aratam poporului din sufletele revolutionarilor, ca ne dor grijile lor, ca ne dor durerile lor sociale , ca daca am avea un lider adevarat , cat de batrani am fi ne-am ridica siam lua-o de la capat - cu mai multa minte si mai putina putere. caci unirea da puterea iar idealurile valoarea. aici pe forum sau acolo unde traiti sa nu ne sfiim sa spunem ca am fost revolutionari si cu cuvinte blande pornite din suflet sa ne imblanzim dusmanii ca sa ne lase sa fim iarasi ce am fost si mai mult decat atat. sa ne lase nu in sensul de milogeala ci democratic . pentru ca marea realitate a acesto 22 de ani este ca am fost blocati din toate partile, cu toate fortele si cu toate mijloacele .
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13434 : Noiembrie 23, 2012, 13:43:11 »

"Mental" referitir la "Ref. la remarca mea in ce priveste amendamentele la oug.53/2010, as dori sa stiu daca dinsul vede corect faptul de a se diminua cuantumul de la 34% la 5% pe anul 2012 si mai ales daca este corecta abrogarea art.4 din OUG.53/2010 "Sumele cu titlu de indemnizatii restante, prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, se actualizeaza la data platii cu indicele preturilor de consum comunicat de Institutul National de Statistica." ?" NU O SA-TI RASPUNDA PENTRU CA ESTE UNUL DIN INITIATORI SI UN OM CARE AR VREA SA DESFIINTEZE LEGEA 341 DIN DORINTA DE A SE PUNE BINE CU CEI CARE AU FRAUDAT ACEASTA LEGE SI PE 42/1990 SI ASTFEL SA SE ASCUNDE FRAUDELE CU SPATI, TERENURI, CASE SI MASINI.
Memorat
 • sandu t
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 836
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13435 : Noiembrie 23, 2012, 13:49:59 »

 

     colegi......CAUT  ....L I D E R ,,,,,,,GASITORULUI II OFERIM

                 RESPECT SI RECUNOSTINTA VESNICA,,,,,,,,,,


                                                       sandu t
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13436 : Noiembrie 23, 2012, 13:59:02 »
Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13437 : Noiembrie 23, 2012, 14:16:27 »

 

     colegi......CAUT  ....L I D E R ,,,,,,,GASITORULUI II OFERIM

                 RESPECT SI RECUNOSTINTA VESNICA,,,,,,,,,,


                                                       sandu t

 Tot respectul pentru cei care ma pot injura corect !. Prea multi prosti, prea putine gloante !.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13438 : Noiembrie 23, 2012, 14:19:04 »

Dl.Gh.Iosif, cind am scris ca dl.senator Raymond Luca este in SUA, m-am bazat pe postarea dvs.din 25 oct.a.c., si nu stiam ca s-a intors in tara.
Ref. la remarca mea in ce priveste amendamentele la oug.53/2010, as dori sa stiu daca dinsul vede corect faptul de a se diminua cuantumul de la 34% la 5% pe anul 2012 si mai ales daca este corecta abrogarea art.4 din OUG.53/2010 "Sumele cu titlu de indemnizatii restante, prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, se actualizeaza la data platii cu indicele preturilor de consum comunicat de Institutul National de Statistica." ?
Un raspuns pentru dumneavoastra si celelalte persoane interesate. Sper sa citeasca si aceste postari domnul senator si sa va raspunda. Insa aveti o cale mai oficiala pentru a obtine rapsunsurile dorite. De ce nu-i adresati aceste intrebari prin intermediul unei scrisori expediata pe adresa Comisiei? Eu asa as proceda.
Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #13439 : Noiembrie 23, 2012, 14:23:31 »


 Nu renunta la visele tale !. Continua sa ...dormi !.
 Oamenii sunt ca vinul.
 Cu timpul fie devin tot mai buni, fie se transforma in otet.
Memorat
Pagini: 1 ... 894 895 [896] 897 898 ... 4573
Schimbă forumul: