Main Content:

Pagini: 1 ... 4492 4493 [4494] 4495 4496 ... 4569

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67395 : Decembrie 29, 2019, 21:05:17 »

Corneo...ziceai ceva de doua (2!) Facultati...  Ma dezamagesti total... 
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67396 : Decembrie 29, 2019, 21:10:31 »

Tu erai ... ''om cu carte'' ... !?  !?  !?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67397 : Decembrie 29, 2019, 21:13:20 »


Mai lucreaza la logica ca sa-ti pot da si un raspuns.Hai ca poti , la gramatica am vazut ca excelezi... Grin Grin Grin
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67398 : Decembrie 29, 2019, 21:17:25 »

Corneo...ziceai ceva de doua (2!) Facultati...  Ma dezamagesti total... 

Alta capodopera de logica , ca si tine...https://www.youtube.com/watch?v=ibxX4zuql0k
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67399 : Decembrie 29, 2019, 23:02:42 »

Bravo, ma...felicitari...  Da' cu cine seamana baietelu', Cornea, ca e destept...!?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67400 : Decembrie 29, 2019, 23:50:41 »

Politica faceti dumneavoastra, domnule Florin, una dintr cele mai periculoase. Judecatoarea a explicat in putine cuvinte ce se intampla si ce se va intampla in continuare daca judecatorii vor fi pusi iarasi sub presiunea procurorilor si a protocoalelor cu serviciile secrete. Despre aceasta este vorba, nu despre vomitativele politici aservite intereselor strainatatii.

Nu domnule Iosif.SIIJ e compusa tot din procurori nu din sfinti sau maicute de la manastire.Problema SIIJ este tocmai aceea ca se ocupa de magistrati adica de judecatori si procurori cu dedicatie , de parca ar fi o categorie speciala de infractori foarte periculosi , pentru care trebuie sa creezi o SECTIE SPECIALA cadrul Parchetului General , dupa un regulament propriu , care nu se subordoneaza Procurorului General si compusa neaparat din procurori cu afinitati PSD selectati pe baza recomanadarilor de la PSD de Tudorel Toader si Florin Iordache.Adica un fel de sectie PSD-ista complet autonoma in PG care sa functioneze ca o sperietoare pentru judecatorii care judeca cazurile de coruptie a unor mari politicieni sau afaceristi PSD.Iar sectia asta care e subordonata doar PSD si cu Inspectia Judiciara colonizata cu PSD-isti trebuie sa fie bita si biciul de care sa stie frica judecatorii si procurorii.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5986
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67401 : Decembrie 30, 2019, 11:13:30 »

Domnule florin1989 (dumneavostră vă scrieți numele cu minusculă, eu doar îl reproduc), schimbarea legilor justiției de către regimul dictatorial al securistului dumneavoastră preferat, Petrov, ”noaptea ca hoții”, a dus la controlul total (sau aproape total) al parchetelor, iar impunerea în secret a Protocoalelor Înțelepților Securității a subordonat securiștilor din parchete toate instanțele de judecată, cu puține excepții și acelea pe cale de a fi eliminate în noua dictatură a serviciilor secrete. Dumneavoastră aveți mentalitate securistă, de aceea nu e de mirare că ați obținut cum ați obținut un certificat de revoluționar după aproape treizeci de ani de la Revoluția din 1989. Din aceeași cauză mă îndoiesc că actul de justiție a fost neinfluențat de cei pe care îi sprijiniți împotriva tuturor evdențelor care îi încriminează. Și tot de aceea nu mă mir că încercați să manipulați înțelegerea și conștiința revoluționarilor prin postările dumneavoastră propagandistice și mincinoase. Nu vă mai îndemn să vă fie rușine, pentru că a devenit evident că vă lipsește total așa ceva.

Si sustinatorii infocati ai PNL (PDL) incep sa inteleaga cat de mare a fost cacealmaua alegerilor prezidentiale.

E bine ca unii încep să se trezească la realitate, dar nu știu să-și ceară iertare pnetru propaganda mincinoasă?

Baronii pensiilor speciale fac ilegal grevă deși nu s-a întâmplat nimic.
După Curtea de Apel București, magistrații de la CA Ploiești și Cluj intră în grevă

https://newsmaker.ro/baronii-pensiilor-speciale-fac-greva-desi-nu-s-a-intamplat-nimic-dupa-curtea-de-apel-bucuresti-magistratii-de-la-ca-ploiesti-intra-in-greva/?fbclid=IwAR0amwq2b1WDtHmV0vI3SCIzLF3dxZ7YeR7L1zo5aBZeNBTg4F501jdBvGY
7 zile ago Marius Istodor


Magistrații Curții de Apel Ploiești au decis, luni, la Adunarea Generală a Judecătorilor, să suspende și ei activitatea instanței începând de marți și până pe data de 13 ianuarie 2020, cu excepția cauzelor urgente, transmite Mediafax.
Potrivit reprezentaților Curții de Apel Ploiești, decizia a fost luată „având în vedere inițiativa puterii executive, de modificare a unor prevederi legale privind pensiile de serviciu și salarizarea judecătorilor în mod intempestiv, fără o dezbatere publică adecvată şi fără consultarea într-o manieră efectivă a Consiliului Superior al Magistraturii, în calitate de garant al independenţei justiţie şi a asociaţiilor profesionale ale magistraţilor reprezintă o încălcare gravă a independenţei puterii judecătoreşti şi al principiului constituţional al separării puterilor statului”.
De asemenea, reprezentații Curții de Apel Ploiești spun că modificarea drepturilor salariale ale personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţelor va afecta activitatea instanţelor şi independenţa puterii judecătoreşti, iar „magistraţii Curţii îşi declară solidaritatea cu demersurile iniţiate de aceștia pentru respectarea statutului profesional”.
„Adunarea Generală a judecătorilor Curţii de Apel Ploieşti adoptă punctul de vedere în care își manifestă totala nemulţumire față de aceste iniţiative inadecvate și solicită puterii legislative şi executive să se abţină de orice măsuri care afectează independenţa justiţiei sub aspectul condiţiilor financiare. În cazul în care se vor adopta măsurile preconizate, cu majoritate de voturi s-a decis suspendarea activității instanței”, arată Curtea de Apel Ploiești.
Activitatea este suspendată la instanța ploieșteană începând cu 24 decembrie 2019 și până pe data de 13 ianuarie 2020, cu excepția cauzelor urgente.

Și la Cluj începe greva
Magistrații Curții de Apel Cluj au decis, luni, la Adunarea Generală a Judecătorilor, să suspende și ei activitatea instanței, cu excepția cauzelor urgente, anunțând că susțin în integralitate hotărârea Curții de Apel București, atât în privinţa formei de protest, cât şi a argumentelor invocate, transmite Mediafax.
Potrivit unui comunicat transmis luni de Curtea de Apel Cluj, a fost convocată Adunarea Generală Extraordinară a Judecătorilor Curţii de Apel Cluj pentru a discuta efectele preconizatelor modificări legislative cu privire diminuarea sporului pentru desfăşurarea activităţii în condiţii grele si vătămătoare, precum şi pentru eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor.
„Adunarea generală a judecătorilor Curţii de Apel Cluj a susţinut în integralitate hotărârea adoptată de către Adunarea generală a judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti în şedinţa din data de 20 decembrie 2019, atât în privinţa formei de protest, cât şi a argumentelor care o justifică. Adunarea generală a judecătorilor constată cu îngrijorare faptul că, în ultimul timp, s-au acumulat luări de poziţie ale unor exponenţi ai autorităţilor publice legislative şi executive, denigratoare la adresa sistemului judiciar şi a componentelor fundamentale ale statutului judecătorilor. Analizând proiectele legislative referitoare la diminuarea sporului pentru desfăşurarea activităţii în condiţii grele şi vătămătoare, precum şi cele referitoare la eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor şi grefierilor, Adunarea generală a judecătorilor Curţii de Apel Cluj a apreciat că ele, prin soluţiile propuse, sunt susceptibile a afecta în mod grav independenţa judecătorului, ca şi componentă fundamentală a statutului acestuia, implicit a independenţei sistemului judiciar”, se arată în comunicatul Curții de Apel Cluj.Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67402 : Decembrie 30, 2019, 12:22:25 »


Domnule NVal cu majuscula , ignoranta cu privire la '' schimbarea legilor justitiei '' de catre indragitul dvs. Petrov caut sa o inteleg , unii , mai ales PSD-istii repeta mecanic ce-au auzit de la propaganda de partid.Basescu n-a schimbat legile justitiei , a adoptat o hotarire in CSAT prin care s-a stabilit ca coruptia la nivel inalt, in politica , este o amenintare la siguranta nationala.Nu pentru ca ar fi fost un mare si neprihanit luptator impotriva coruptiei ci pentru ca trebuia sa intam in UE in 2007 si era o cerinta esentiala lupta impotriva coruptiei.Fiindca tarile membre UE nu vroiau sa-si bage in casa marea coruptie de tip rusesc de la noi.Protocoalele ale renumite au fost in fapt proceduri de lucru clar stabilite cu unele institutii ale statului roman privind schimbul de informatii cu SRI , problema este ca in unele cazuri s-a abuzat de ele , ca asa-i romanu ' pina nu incalca legea , regulamentul sau alt act normativ , nu se simte bine.

      Postarea este mai mult pentru cine chiar vrea sa inteleaga despre ce vorbiti nu pentru dvs. ca cine s-a indoctrinat cu propaganda de partid mincinoasa , n-are nici cea mai mica intentie sa cunoasca adevarul.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67403 : Decembrie 30, 2019, 12:28:01 »


Domnule NVal cu majuscula , ignoranta cu privire la '' schimbarea legilor justitiei '' de catre indragitul dvs. Petrov caut sa o inteleg , unii , mai ales PSD-istii repeta mecanic ce-au auzit de la propaganda de partid.Basescu n-a schimbat legile justitiei , a adoptat o hotarire in CSAT prin care s-a stabilit ca coruptia la nivel inalt, in politica , este o amenintare la siguranta nationala.Nu pentru ca ar fi fost un mare si neprihanit luptator impotriva coruptiei ci pentru ca trebuia sa intam in UE in 2007 si era o cerinta esentiala lupta impotriva coruptiei.Fiindca tarile membre UE nu vroiau sa-si bage in casa marea coruptie de tip rusesc de la noi.Protocoalele ale renumite au fost in fapt proceduri de lucru clar stabilite cu unele institutii ale statului roman privind schimbul de informatii cu SRI , problema este ca in unele cazuri s-a abuzat de ele , ca asa-i romanu ' pina nu incalca legea , regulamentul sau alt act normativ , nu se simte bine.

      Postarea este mai mult pentru cine chiar vrea sa inteleaga despre ce vorbiti nu pentru dvs. ca cine s-a indoctrinat cu propaganda de partid mincinoasa , n-are nici cea mai mica intentie sa cunoasca adevarul.

      Dar ce ma surprinde este ca ati aflat inaintea mea ca sint posesor de certificat.Ma bucur sa cunosc astfel de clarvazatori care prezic viitorul si vorbesc despre lucruri inainte sa se intimple.Probabil o sa va cer horoscopul sau sa-mi spuneti numerele la tragerile viitoare loto desi , din principiul nu joc la jocurile de noroc !  Grin Grin Grin

[/size][/size]
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67404 : Decembrie 30, 2019, 14:06:57 ».SIIJ e compusa tot din procurori nu din sfinti sau maicute de la manastire.Problema SIIJ este tocmai aceea ca se ocupa de magistrati adica de judecatori si procurori cu dedicatie , de parca ar fi o categorie speciala de infractori foarte periculosi , pentru care trebuie sa creezi o SECTIE SPECIALA cadrul Parchetului General , dupa un regulament propriu , care nu se subordoneaza Procurorului General si compusa neaparat din procurori cu afinitati PSD selectati pe baza recomanadarilor de la PSD de Tudorel Toader si Florin Iordache.Adica un fel de sectie PSD-ista complet autonoma in PG care sa functioneze ca o sperietoare pentru judecatorii care judeca cazurile de coruptie a unor mari politicieni sau afaceristi PSD.Iar sectia asta care e subordonata doar PSD si cu Inspectia Judiciara colonizata cu PSD-isti trebuie sa fie bita si biciul de care sa stie frica judecatorii si procurorii.
[/quote]

     
      @"florin1989"

       Vaaaiii, d-le Cornea! Ce eroare am putut comite...
      Adică, să spun eu ca d-ta ești un prost trist cînd, de fapt, matele ești un prost trist făcut grămadă?!
      Adică, un prost trist făcut grămadă cu diploma?!
      Un prost trist făcut grămadă și cu diplomă care, intr-o jalnică incercare de a își justifica prostia, recunoaște singur că, pentru lingăii lui Petrov, esențială pentru controlul justiției este subordonarea tuturor structurilor acesteia factorului politic. Pentru că cel mai tare îi doare pe lingăi faptul că procurorul-șef al SIIJ (și prin el intreaga SIIJ) nu se subordonează procurorului general al României. Adică unei persoane numite de catre politicieni (ministrul justiției și președintele României)...
      Pe d-l Cornea, prostul făcut grămadă cu diplomă, nu l-a deranjat niciodată faptul că SIIJ (sub o denumire similară) a functionat la DNA si a făcut dosare aproape tuturor judecătorilor din Romania (judecătorilor, nu și procurorilor)... Dar îl deranjează foarte existența acestei SIIJ ca secție specială in cadrul P.G. Uitînd ca și DNA este tot o secție specială, la fel ca și secția parchetelor militare și DIICOT. Si, culmea, toate acestea funcționează "după regulamente proprii", fapt care nu-i crează d-lui Cornea nicio tresărire...
     Iar grămada constituită din prostul trist Cornea Florin este cu atît mai ingrămădită cu cît "diplomatul nostru in drept" nici măcar nu stie cine și cum face selecția procurorilor care ar trebui să activeze in cadrul SIIJ...
     De fapt, Florine tată, sub masca ideii că te preocupă "statul de drept" și "independența justiției", ți-ai inceput scremuta replică citată mai sus cu recunoașterea totală a mizeriei pe care au produs-o idioții cere au condus și conduc statul român. Deși nu ai dorit asta, în propoziția cu care ti-ai inceput replica, ai dat definiția acestei mizerii și a faptului că ea este controlată. Dar, tu, fiind doar un prost trist făcut grămadă și cu diplomă, habar-n-ai ce scrii și pe ce lume trăiești.

    "P.S. 1"
     După cum văd, cu fiecare postare, iți etalezi la greu prostia. Și imensa doză de lichelism și pupincurism pe care o ai in dotare.
     Uiți cum Băsescu, impreună cu lacheii lui (Boc & Macovei) au modificat toate codurile și legile justiție, fapt care a dus la toate abuzurile pe care, iată, pînă și un prostovan ca tine este silit să le recunoască?
     A "hă-hă-it" ceva iubitul tău "Petrov" atunci? Nu, pentru că modificările erau gîndite de ei, special, și îl ajutau să-și "îngroape" adversarii politici. Iar acum vii tu, un lingău prost de îngheață apele, și ascunzi mizeria sub preșul integrarii in U.E. Cîtă idioțenie!!!

    "P.S. 2"
     Postarea este doar pentru tine, care chiar știi despre ce vorbesc, neîndoctrinatule... Subliniez asta pentru că "indoctrinații" ăilalți n-or pricepe și nici cunoaște in veci adevărul. Grămada de prostie care ești, adică... 
     
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5986
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67405 : Decembrie 30, 2019, 17:08:16 »

E doar prost, dar nu și făcut grămada, pentru că se pare că cei care-i folosesc pe cei ca el îi și ocrotesc, domnule Pitca.
Domnule florin1989, mai intai trebuie sa-mi cer iertare pentru acel ”i” ”mancat” in postarea mea anterioara. Eram prea enervat de manipularie facute de dumneavoastra.
Apoi trebuie sa va reamintesc un element cunoscut din istoria actuala? integrarea in Uniunea Europeana a fost facuta de catre P.S.D. România a încheiat negocierile de aderare în cadrul summitului UE de iarnă de la Bruxelles din 17 decembrie 2004. Tratatul de aderare a fost semnat pe 25 aprilie 2005, la Luxemburg, urmînd să adere la 1 ianuarie 2007. Citez de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, https://www.mae.ro/node/1540:
Drumul României către UE
România a devenit stat membru al Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007, conform calendarului stabilit, încheind astfel un proces care a început la mijlocul anilor ’90.
România a început drumul său către Uniunea Europeană la 1 februarie 1993, dată la care a fost semnat Acordul de Asociere a României la Uniunea Europeană, document intrat în vigoare doi ani mai târziu. România depunea oficial cererea de aderare la Uniune în iunie 1995, iar în decembrie 1999, Consiliul European decidea deschiderea negocierilor de aderare cu România, alături de alte şase state. Oficial, negocierile au fost deschise la 15 februarie 2000.
Negocierile de aderare au fost încheiate la nivel tehnic în cadrul Conferinţei de Aderare la nivel ministerial din 14 decembrie 2004, decizie confirmată de Consiliul European de la Bruxelles din 16-17 decembrie din acelaşi an. În acelaşi timp, Consiliul a reafirmat şi calendarul de aderare: aprilie 2005 - semnarea Tratatului de Aderare; 1 ianuarie 2007 - aderarea efectivă. În perioada 1998-2006, Comisia Europeană a prezentat anual documente de evaluare privind parcursul european al României, aceste documente fiind de două tipuri: rapoarte privind stadiul pregătirilor în vederea aderării şi, respectiv, după semnarea Tratatului de Aderare, rapoarte comprehensive de monitorizare în care era prezentat stadiul îndeplinirii angajamentelor asumate de România în negocierile de aderare.
La 25 aprilie 2005, la Luxemburg, a fost semnat Tratatul de Aderare a României şi Bulgariei la UE de către România şi Bulgaria şi de către reprezentanţii statelor membre ale Uniunii.
Ulterior semnării, Tratatul a fost supus procesului de ratificare în toate statele membre UE.
Cronologia ratificării Tratatului de Aderare la UE este disponibilă AICI.
După finalizarea procesului de ratificare în toate statele membre, în noiembrie 2006, România a devenit stat membru al Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007.”
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67406 : Decembrie 30, 2019, 17:09:42 »

Mai Pitca dobitoc sinistru tu esti ilustrarea zicalei romanesti '' Prostul care nu e si fudul , parca nu e prost destul''.

 Nu m-apuc acum sa-ti tin o dizertatie pe tema asta , au explcat pe larg Comisia de la Venetia si MCV-ul prin recomandarile lor  pentru desfiintarea respectivei MIZERII PSD-iste la care a migalit Borfasel Toader si idiotul ala sinistru supranumit '' Alta intrebare '' si care are inca din pacate pina va fi efectiv desfiintata , rolul sa timoreze judecatorii si procurorii si sa protejeze coruptii din fosta guvernare PSD+ALDE.

      Judecatorii erau cercetati sau urmariti penal NUMAI pentru fapte de CORUPTIE de DNA in trecut ca orice alt cetatean.Pentru alte infractiuni erau urmariti de celelalte sectii ale parchetului inraport de infractiunea comisa la fel ca oricare alt cetatean.Numai mafiotii din PSD & slugile au dorit expres o sectie speciala pentru judecatori si procurori, cu procurori docili care sa-i serveasca NUMAI pe ei si ALESI de ei prin intermediul uneltei ticalosite Tudorel Toader , un detestat jurist de la Iasi pe care studentii fac eforturi sa-l debarce din conducerea facultatii de Drept din Iasi fiindca a facut de ris a cea veche unitate de invatamint si pe profesorii de acolo.

       Dar ca orice muncitoras nepriceput certat si cu cheia de 17 si cu bunul-simt te bagi in discutie factul pe doctul sau semidoctul cind de fapt esti un fost politruc prost gramada si nesimtit pe deasupra.

       C-ati iesit ca serpii la drum disperati ca vi s-a scufundat corabia si ca o sa platiti pentru toate ticalosiile din ultimii 7 ani sau poate chiar pentru cele din ultimii 30 de ani si sinteti disperati nevoie mare hai treaca-mearga , omeneste pot sa inteleg.

       Dar ca vreti sa dati si lectii de drept cind pute de la o posta a propaganda mincinoasa de prost gust e deja prea de tot.Vezi-ti de mops si cheia franceza chiar daca ai slugarit pe la italieni si poveste-ne mai bine cum trageai sirena la 1 Mai Ploiesti de s-a speriat Ceausescu si a fugit cu elicopterul mai pramatie FSN-ista cu un scurt stagiu de 2 ani prin parlament.Apropo o sa ramii si fara pensiuta aia speciala de parlamentar , dupa alegerile anticipate.Pupa-te-ar ghezasu' de lepre PSD-ista !

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5986
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67407 : Decembrie 30, 2019, 17:16:25 »

Treaba (bună, rea) a fost făcută de pesediști ca Mircea Geoană, Adrian Năstase, Vasile Pușcaș (negociatorul șef din partea României), Petrov profitând de imaginea gata făcută.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67408 : Decembrie 30, 2019, 17:23:01 »

Domnule NVal eu zic sa terminati cu jignirile ca nu faceti decit sa va faceti de ris pe propriul portal.Cit despre manipulari nu mai acuzati pe altii de ceea ce faceti chiar dvs.Stiti probabil proverbul romananesc cu cine striga mai tare '' HOTII ! ''.

     In rest pot sa va spun ca toti avocatii sau fostii colegi de la Drept cu care m-am intilnit sau am stat de vorba in diferite ocazii mi-au confirmat parerea lor privind scopul infiintarii SIIJ.Asa ca traiti in continuare cu iluziile si propaganda PSD-ista pentru ca inca nu a aparut inca omul care sa lamureasca un semidoct ca greseste sau n-are dreptate.Asa ca nici eu nu-mi propun asta !
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5986
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67409 : Decembrie 30, 2019, 17:30:03 »

Perioada de muncă în Italia nu poate fi invocată ca argument al jignirilor pe care le împroșcați la adresa domnului Pitca, domnule cu Dreptul la degetul mic.
Dimpotrivă, dovedște că este un meseriaș bun, apreciat de patronii occidentali (și capitaliști deci), ceea ce nu ați putea afirma despre dumneavoastră. Clar?
Nu sînt patronul portalului și nici al forumului. Sînteteți dumneavoastră disperat că nu vă ține să ne duceți cu preșul manipulării politice. Ce angajamente aveți?
Memorat
Pagini: 1 ... 4492 4493 [4494] 4495 4496 ... 4569
Schimbă forumul: