Main Content:

Pagini: 1 ... 4521 4522 [4523] 4524 4525 ... 4573

ANUNTURI

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67830 : Mai 12, 2020, 00:42:45 »

Se intampla in Statele Unite ale Americii in aceste zile.Arrest Bill Gates - www.youtube.com/watch?v=3QvTL3WouWM

Este o miscare care a crescut f mult cat am fost plecat. Cei din USA sint m porniti decat aici.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67831 : Mai 12, 2020, 00:44:20 »Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67832 : Mai 12, 2020, 21:18:40 »

S-a instaurat cenzura la nivel mondial!
Tot ce nu este pe linia oficiala a celor care ne-au anulat drepturile si libertatile in acest inceput de an, indiferent de continent sau tara, este cenzurat. Va dau un singur exemplu, un documentar sters astazi de YouTube de pe contul Portalului Revolutiei Romanecare, "Molima coruptiei", denumit astfel de mine pentru a-l sustrage un timp vigilentei Big Brother. Cine a apucat sa-l vada se poate considera privilegiat.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67833 : Mai 12, 2020, 21:43:39 »

Am repostat respectivul documentar pe contul de Facebook al Portalului Revolutiei Romane, la adresa:
www.facebook.com/portalulrevolutieiromane/posts/176771677138624?notif_id=1589312197033801&notif_t=page_post_reaction

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67834 : Mai 12, 2020, 21:51:49 »


https://razboiulinformational.ro/site/2020/05/facebook-youtube-vimeo-twitter-si-au-dat-mana-sa-interzica-documentarul-plandemic/?fbclid=IwAR2uQjqJxQ0NBGwTCkL8zc2QHFrBIpf6B4y4yFRz9jtr3QJNncQ6ayNxdiE
Marti, 12 mai 2020

FaceBook, Youtube, Vimeo, Twitter şi-au dat mâna să interzică un documentar


Judy Milkovits - Plandemic - FaceBook

FaceBook, Youtube, Vimeo, Twitter şi-au dat mâna să interzică documentarul Plandemic

 Toate reţelele de socializare importante precum FaceBook, Youtube, sau Twitter au luat o decizie similară şi aproape simultan, anume să interzică un documentar despre vaccinuri şi CoronaVirus. Lucrurile au luat o întorsătură extrem de ciudată ţinând cont că şi situl „alternativ” la YouTube „Vimeo” a anunţat că va lua măsuri să interzică documentarul de pe platformă sa, iar Google afișează doar articole critice la adresa documentarului respectiv.
 Pe la începutul acestei lunii, un cineast din California de Sud numit Mikki Willis a postat pe FaceBook şi Youtube ultima sa producție după care a lăsat respectivele platformele să facă ceea ce ştiu ele să facă mai bine pentru a permite filmuleţului de doar 26 de minte să devină viral.
 La scurt timp de la urcarea documentarului pe principalele platforme sociale, acestea au început una câte una să interzică filmul. Astfel joia trecută mai toate companiile de socializare în care documentarul era postat s-au angajat să îl interzică. Acum platformele sociale importante se războiesc cu utilizatorii să oprească apariția de noi versiuni care sunt urcate în mod constat. În permanenţă apar noi copii care sunt scoase în scurt timp. Pana in prezent doar Bitchute nu a luat masuri restrictive impotriva PLANdemic.

Plandemic adica PLANdemiei pe româneste
 Documentarul de 26 de minute numit „Plandemic” se concentrează pe un interviu cu o cercetătoare biochimista Judy Milkovits, aceasta face o serie de afirmaţii controversate care au fost imediat catalogate ca „FakeNews”.
 În documentarul „PLANdemiei” se sugerează că o serie de oamenii faimoşi precum Anthony Fauci şi Bill Gates contribuie la răspândirea noul coronavirus pentru a crește în viitor ratele de vaccinare şi că vaccinul va duce în final la creşte ratelor de îmbolnăvire.
 Doamna Milkovits mai atrage atenţia ca Bill Gates:
„Nu are studii medicale. N-are nicio pregătire de specialitate. Dar lăsăm oameni ca el să aibă o voce în această ţară, în timp ce distrugem vieţile a milioane de oameni.„

 Mai mult cercetătoarea a dat de înțeles că există un conflict de interese în legătură cu faptul ca Bill Gates este în acelaşi timp şi principalul „sfătuitor” pe problemă vaccinului şi implicat direct prin fundaţia sa în realizarea noului vaccin.
 In interviu cercetătoarea Milkovits susţine că virusul Covid19 nu a „„apărut în mod natural” ci a fost „manipulat” într-un laborator, aceasta a precizat că virusul ar fi avut nevoie de 800 de ani să ajungă de la SARS-1 la Covid19
 De-asemenea Judy Milkovits a afirmat că purtarea mănuşilor şi a măştilor chirurgicale ne va transforma într-o populaţie imunodeficienţă şi vor mări riscul de infecţii de tot felul.
Doctorii încep sa vorbească
 Documentarul prezintă şi fragmente din vlogurile unor doctori angajaţi în lupta cu Covid19 care mărturisesc că sunt forţaţi să scrie Covit19 pe toate certificatele de deces.
 Aceștia precizează că organismul nostru intra în contact zilnic cu numeroase bacterii şi viruşi. Purtarea mănuşilor şi a măşti ar urma astfel să ducă la o scădere a eficienţei sistemului nostru imunitari şi prin urmare la apariţia a numeroase boli.
„Sistemul nostru imunitar este obişnuit cu atingerile. Împărtăşim bacterii, bacterii stafilococice, streptococice, viruşi. Dezvoltăm zilnic un răspuns imunitar la aceste lucruri. Când îmi iei posibilitatea asta, sistemul meu imunitar scade. Dacă mă izolez, sistemul meu imunitar scade. „
Judy Milkovits
Judy Milkovits a intrat în atenţia publicului în 2011 datorită unui scandal, când a fost reţinută cinci zile în arest, fără a fi acuzată oficial, iar locuinţa i-a fost percheziţionată fără mandat. Cercetătoarea era doar suspectata că ar fi adus acasă un caiet şi un calculator dintr-un laborator unde lucra, în cele din urmă acuzaţiile au fost retrase. Din declaraţiile acestea reiese că întreaga poveste s-a terminat cu o interdicţia judecătorească ca Judy Milkovits să vorbească timp de cinci ani despre caz.
O cenzura fără precedent, FaceBook & YouTube noua miliție a gândirii
 Documentarul este realizat sub formă de interviu iar afirmaţiile făcute sunt prezentate în mod clar că opinia cercetătoarei Judy Milkovits, interviul nu are nimic în comun cu Fake News. Noua pandemie de Covid19 a impus în mod arbitral o „nouă viziune mondială” anume că cetăţenii planetei trebuie consideraţi din start „oameni fără discernământ”. Astfel nişte oameni „cu capul mai mare” trebuie să decidă pentru noi ce informaţii avem voie să primim şi ce nu, ce vaccinuri trebuie să primim sau ce tehnologii precum 5g sau RFID să fie implementate etc.
 Suntem consideraţi din start „incapabili” să luăm decizii în virtutea liberului arbitru, în realitate totul pare a se rezuma la anularea liberului arbitru. Este de la sine înţeles că oameni care nu cred versiunea oficială nu vor accepta tot ce se zice în unul din miile de filmuleţe care sunt urcate în fiecare minut pe Facebook sau Youtube. Cele mai fundamentale drepturi încep să fie puse între paranteze iar o dictatură monstruoasă începe să apară la orizont, la fel ca şi nazismul sau comunismul şi aceasta se legitimează pe „binele comun”.
« Ultima modificare: Mai 16, 2020, 06:07:02 de către razvan »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67835 : Mai 13, 2020, 12:49:57 »

Chiar cei care conduc țara vor să ne demonstreze că disciplina e numi pentru proști, adică pentru noi, căci așa ne consideră măgarii!
https://flux24.ro/liberalii-se-toarna-in-stare-de-urgenta-cheful-consilierului-lui-orban/?fbclid=IwAR17H696fDIU175kE6Py26EHULQh1ImzoGoLDHAh31jEHyvSeZCmJQyOk_E
Liberalii se toarnă în stare de urgență: CHEFUL CONSILIERULUI LUI ORBANVirgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a chefuit marți seara alături de peste 30 de invitați la un restaurant din București. Încălcând, împreună cu invitații, prevederile ordonanței de urgență. Virgil Guran a serbat împlinirea vârstei de 55 de ani.Știți care este culmea? Guran ocupă funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban, dezvăluie comisarul.ro, un site apropiat de Rareș Bogdan și Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Orban.
Conform informațiilor noastre (n.red- sursa citată), Ludovic Orban, deși a fost invitat, a declinat invitația, dar nu a încercat să împiedice desfășurarea evenimentului, mai scrie Comisarul.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67836 : Mai 13, 2020, 21:38:37 »

Pe contul de Facebook Rusu Florin a fost publicat anuntul unui protest programat pentru data de 15 mai.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67837 : Mai 13, 2020, 22:03:48 »Pentru documentare folositi Google, sau accesati unul dintre link-urile urmatoare, dar cautati cat mai multe surse alternative de informare:
https://mediastandard.ro/un-spion-international-care-se-ocupa-cu-dezinformarea-si-stirile-false-cazul-site-ului-genocidul-ro
https://dreptate.org.ro/2020/01/13/gata-cu-joaca-umbrele-au-intrat-in-joc-romania-eliberata-de-ocupatia-straina-scapa-cine-poate-audio
https://dreptate.org.ro/2020/01/15/unde-nu-e-lege-e-tocmeala-gata-cu-joaca-umbrele-au-intrat-in-joc-partea-a-ii-a-sah-la-presedinte


Legitima Aparare
23 aprilie la 14:36 ·


Care este legătura cu România și unde este pericolul pe care trebuie să-l evităm?

Din declarațiile a doi cetățeni români , care sunt implicați în prevenirea acestor atacuri , Raul Nicolae Coltor – analist de risc extern și George-Ninel Popescu – informatician și jurnalist independent , am reținut următoarele:

„Referitor la aceste atacuri cibernetice asupra laboratorului din Wuhan, WHO , asupra oficialilor chinezi , americani și ai altor state , noi am încercat să sesizăm în mod public încă din luna februarie 2020 ( vedeți material video aici ….) iminența acestor fapte – atacuri cibernetice.
Datorită persoanelor corupte din interiorul instituțiilor Statului Român , aceste atacuri nu au putut fi prevenite.
S-au pus piedici care sunt încadrate conform Codului Penal la INFRACȚIUNI CONTRA SECURITĂȚII NAȚIONALE .
Tot din materialele publice (articole, documente și video) reiese că aceste persoane din aparatul de stat român dețin ilegal date importante și sensibile aparținând poporului chinez.

Este și cazul Laurei Codruța Kovesi , care și-a însușit în scop personal datele respective începand cu 2011 , pentru a ajunge procuror șef al Parchetului European .
Aceleași scopuri criminale le au și persoanele corupte , vizate de către noi prin plângeri penale , care , după ce au folosit datele electronice sensibile în interes personal , încearcă să le folosească acum pentru a scăpa de justiție , sau pentru a urca în ierarhia de stat , iar în unele cazuri pentru a-și apăra viața după ce au fost luați în vizor de agenți ai serviciilor secrete afectate de uneltirile lor în scop personal.
Ceea ce nu realizează ei , ori pur și simplu nu le pasă , este că expun și supun Statul Român și pe cetățenii acestuia unui conflict diplomatic , economic , financiar și chiar militar cu China , Rusia și alte mari puteri .
Tot în acest set de date electronice sensibile se găsesc dovezile care atestă implicațiile la cel mai înalt nivel în traficul de copii , pedofilie și traficul de ființe umane în general .”

În urma acestor declarații am apelat și la alte surse din medii oficiale interne și externe pentru a verifica afirmațiile celor doi , fapt care a dus la confirmarea acestora.
Mai mult , am aflat că Raul Coltor a deschis încă din 2018 canale de comunicare care au dus spre un parteneriat Româno-Ruso-Chinez , din care Statul Român putea ajunge în poziția de negociator neutru față de toate statele lumii.

Dacă luăm în considerare lovitura de stat din 1989 și faptul că România a fost singura țară din lume care și-a plătit datoria externă , la acest moment , pe baza informațiilor expuse și a plângerilor penale făcute de către Raul Coltor și George Popescu , se poate repeta situația din 1989 din punct de vedere financiar , diferența constând în faptul că de această dată beneficiul este al poporului român .

https://genocidro.wordpress.com
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67838 : Mai 14, 2020, 02:14:07 »

Mâine, 15 mai, la 17:00, în Piața Victoriei, 15 Pentru 15 DREPTURI FUNDAMENTALE.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67839 : Mai 14, 2020, 02:16:41 »


Detalii
Incepand cu 15 mai 2020 suntem din nou OAMENI LIBERI! Astazi, Parlamentul Romaniei a votat din nou o lege ce restrânge drepturile si libertățile fundamentale ale OMULUI LIBER. Este INADMISIBIL SI DE NECONCEPUT SA NE BUCURAM DE UN WEEKEND DE LIBERTATE NATIVA PRECUM DEȚINUȚII DE O PERMISIE!!!

Vineri 15 Mai 2020 vom fi in strada. Am scris mult si am facut demersuri legale, am strigat si am acționat in instante, am castigat dar am si pierdut. Am facut si facem investigatii jurnalistice publicând crima organizata si coruptia din Romania si nu doar.

Dar acum, IESIM IN STRADA!

Suntem OCHR si daca aveti, daca mai aveti o ultima strălucire de curaj si spirit liber, iesiti in strada!

AVEM O CONSTITUȚIE, o Lege Fundamentala ce trebuie RESPECTATA, indiferent de om sau statut.

Astazi am vazut cum au incercat sa o încalce, sa o schimbe, sa nu tina cont de ea, DOAR PENTRU A NE PUTEA RESTRÂNGE NOUA DREPTURILE!

Si pentru ce?? PENTRU O SUITA DE FAPTE PENALE IN FORMA CONTINUATA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN SI A ÎNTREGII OMENIRI.

Înaltă Trădare, Subminarea economiei naționale, lipsire de libertate, tortura, violarea vietii private si a familiei, încălcarea Constituției, deturnare de fonduri publice, înstrăinarea rezervei de stat si putem continua.

Copiii nostri amenințati cu un viitor obscur, sistem educational online, vaccinare obligatorie, lăcașe de cult goale, viata sociala la distanta, viata sociala inchisa si nesigura, viitor incarcat de amenințări, un presedinte ce ne spune ca vom avea înmormântări, un sistem de sanatate distrus complet atat moral cat si financiar, părăsirea domiciliului cu bilet propriu de voie???

Si sa nu iesim in strada!???

TOATA PLANETA A IESIT SI VA IESI !

#NUSTATIACASA # IESITIINSTRADA
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67840 : Mai 14, 2020, 19:57:00 »Codruța Cerva · 4 ore · https://www.facebook.com/CodrutaCervaa/photos/a.802061840188371/802062923521596/?type=1&theater
Vreți să rămâneți în dictatură? Rămâneți în casă vineri, sâmbătă și duminică! Nu vreți? Veniți mâine, 15 mai, în Piața Victoriei, să ne recâștigam drepturile și libertățile, CENZURATE de un guvern incapabil și un președinte incapabil!! Maine începând cu ora 16:00 suntem acolo!! Libertatea nu ne-o poate lua NIMENI, INDIFERENT DE CUM SE NUMEȘTE PREȘEDINTELE SAU PREMIERUL ROMÂNIEI!! Vă așteptăm în piață Victoriei, în număr foarte mare!


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67841 : Mai 14, 2020, 21:31:07 »

Nu prea se înghesuie lumea să dezbată, deși oline sînt peste două sute.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67842 : Mai 14, 2020, 21:33:19 »

Cos Lucian · Ieri ·
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3557639840930074&set=a.469637173063705&type=3&theater
DISTRIBUIȚI!
15 MAI - Sărbatoare Națională - București - Piața Victoriei!
-Adunarea începe la ora 13:00!
-Până la ora 17:00 (și după) sunt așteptați ROMANI DIN TOATĂ ȚARA!
-Durata evenimentului este NELIMITATĂ!


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67843 : Mai 14, 2020, 22:34:13 »

Astazi este Ziua nationala de cinstire a martirilor din temnitele comuniste. Constat insa ca, din nefericire, neatentie, sau nu stiu ce alte motive, nu a fost marcata de institutia guvernamentala care se ocupa de drepturile fostilor detinuti politic. Daca cineva are o explicatie a acestui fapt, il rog sa ne-o ofere si noua.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67844 : Mai 14, 2020, 22:57:29 »

Agentia de stiri Agerpres a publicat astazi un articol dedicat acestui eveniment, la fel si Fundatia Ion Gavrila Ogoranu.
Insa, din nefericire, nu si Asociatia Fostilor Detiunti Politici din Romania, AFDPR, ceea ce este de natura sa surprinda.
« Ultima modificare: Mai 16, 2020, 05:06:03 de către razvan »
Memorat
Pagini: 1 ... 4521 4522 [4523] 4524 4525 ... 4573
Schimbă forumul: