Main Content:

Pagini: 1 ... 4566 4567 [4568] 4569 4570 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68505 : Aprilie 29, 2021, 09:43:17 »Angela Negrota: "La mulți ani binecuvântați în continuare, D-le General Maior de aviație (rtr) Radu Theodoru! La mulți ani binecuvântați în continuare tuturor vateranilor de război care și-au riscat viața pe front pentru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a României, care au luptat pentru ca noi și generațiile viitoare să trăim liberi!"
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68506 : Mai 01, 2021, 18:08:26 »

   Sfânta Lumină
  s-a pogorât în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim la ora 13:55,

   www.facebook.com/trinitastv/videos/742208479808034.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68507 : Mai 02, 2021, 10:59:23 »

PAȘTE LUMINAT SI MULTĂ SĂNĂTATE, TUTUROR REVOLUȚIONARILOR ADEVĂRAȚI...
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68508 : Mai 02, 2021, 17:08:49 »

Hristos a Înviat!
(Și sănătate tuturor, doamnă Merisan. Căci numai Dumnezeu știe care sîntem mai breji, sau dacă om fi cumva.)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68509 : Mai 03, 2021, 14:50:52 »

Una este existenta Zilei mondiala a Poeziei (21 martie) si cu totul altceva cea a protectoarei poetilor (1 mai)!
 
VIATA SFINTEI TAMARA, REGINA GEORGIEI
·
Numele Tamara este de origine ebraică şi înseamnă „palmier”. Sfânta Tamara s-a născut în anul 1166 ca fiică a regelui George al III-lea şi a reginei Burdukhan a Georgiei. După decesul regelui, Tamara a fost încoronată ca regină la vârsta de 18 ani.
– „Trebuie să vă căsătoriţi, Maiestate, pentru a asigura continuarea dinastiei!”, îi spuneau, în repetate rânduri, dregătorii de la curte.
Dar căsătoria cu Yuri, fiul prinţului Andrei Bogoliubsky de Vladimir-Suzdal, nu i-a adus fericire, căci noul rege avea un caracter nestatornic şi era lipsit de credinţă. În cele din urmă, Yuri a fost alungat la Constantinopol.
În anul 1195, când regatul Georgiei a fost invadat de armata turcă, regina Tamara s-a rugat neîncetat pe unul dintre dealurile Mănăstirii Metekhi, până ce a aflat că armata ortodoxă georgiană a învins armata musulmană. În decurs de câţiva ani, armata georgiană a ajuns să fie cunoscută drept protectoarea transcaucazilor datorită credinţei Tamarei şi a poporului ortodox.
Mulţi ani mai târziu, unul dintre sultanii Curţii Otomane i-a trimis reginei Tamara propunerea de a se converti la islam. Regina Georgiei a refuzat, spunând:
– „Propunerea domniei tale, sultane, ia în considerare doar bogăţia şi imensitatea armatei otomane, dar nu şi judecata divină. Eu cred nu în armata georgiană, ci în mâna dreaptă a Atotputernicului Dumnezeu şi în ajutorul infinit al Sfintei Cruci, pe care tu nu o recunoşti. Doar dorinţa lui Dumnezeu se va îndeplini şi nicidecum dorinţa ta personală, sultane, şi numai judecata lui Dumnezeu, şi nicidecum judecata ta va domni!”.
În perioada imediat următoare, armata georgiană i-a învins pe turci la Basini, fapt important pentru întreaga lume creştină.
Odată, extenuată de intensele rugăciuni şi de lucrul de mână, Tamara a aţipit şi a avut o viziune. A văzut un tron aurit împodoit de bijuterii, iar când s-a apropiat de el, un bătrân a oprit-o.
– „Cine este îndreptăţit să primească acest glorios tron?”, l-a întrebat Tamara pe bătrân.
– „Acest tron este pentru Domnia ta, regină a Georgiei, care vei coase doisprezece veşminte preoţeşti.”
După ce s-a trezit din vis, Tamara a înţeles imediat semnificaţia visului şi a cusut cu mâinile ei veşmintele pentru doisprezece preoţi.
Altă dată, în timp ce se pregătea să ia parte la Liturghie, şi-a ataşat la cureaua din jurul mijlocului rubine strălucitoare. În timp ce se îmbrăca, unul dintre slujitori a venit la ea şi i-a spus:
– „Stăpână, un cerşetor stă la porţile mănăstirii şi aşteaptă pomană”.
– „Îi voi da imediat ce voi termina cu veşmintele”, a spus regina.
După ce s-a îmbrăcat, a mers afară, la porţile mănăstirii, dar nu a mai găsit pe nimeni acolo. Foarte supărată, şi-a dat seama că numai acea curea cu rubine a ispitit-o. Şi-a dat-o jos imediat şi a dăruit pietrele preţioase mănăstirii din Gelati.
Cu multă generozitate, regina Tamara a înzestrat mănăstiri nu numai din Georgia, dar şi din Palestina, Cipru, Grecia, Muntele Athos, Bulgaria, Macedonia, România, Constantinopol. Au fost construite şi multe mănăstiri în Georgia. Regina Tamara a abolit condamnarea la moarte şi toate formele de tortură corporală.
Viaţa ascetică dusă de regină: posturi, rugăciuni îndelungate, metanii, un pat de piatră pe care dormea câteva ore pe noapte, a dus la şubrezirea sănătăţii. Mult timp, regina Tamara a refuzat să vorbească despre starea sănătăţii ei. În cele din urmă, din cauza durerilor, a acceptat ajutorul doctorilor, dar aceştia nu i-au putut da un diagnostic exact.
Locul unde a fost înmormântată regina Tamara rămâne până astăzi un mister. Există păreri care spun că mormântul ei este în oraşul Gelati din Georgia, alţii spun că moaştele sale se află în Mănăstirea „Sfânta Cruce” din Ierusalim.
Sfânta Tamara este pomenită în calendarul ortodox pe data de 1 mai. Ea este şi protectoarea poeţilor şi a scriitorilor.


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68510 : Mai 03, 2021, 16:50:59 »

Slavă Lui Dumnezeu, că ne dăruiesc asemenea valori de oameni, ce ne călăuzesc pe cărarea îngustă a credinței adevărate. O Regină demnă a poporului său, dar și o Regină a cerului, este Tamara. Slavă ție Doamne, slavă ție...Amin.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68511 : Mai 04, 2021, 21:02:32 »

Cum intamplarea a facut ca Ziua Internationala a Libertatii Presei sa fie sarbatorita ieri, in a doua zi a celei mai mari sarbatori crestine, am preferat sa aman pentru sfarsitul acestei seri mentionarea catorva pareri critice despre starea libertatii presei in aceste timpuri. Mai intai un punct de vedere oficial, ca sa vedeti cat de gaunos - asemeanator celui sovietic - a ajuns sa fie.


www.consilium.europa.eu/ro/press/press-releases/2021/05/02/world-press-freedom-day-declaration-by-the-high-representative-on-behalf-of-the-eu
Consiliul UE, Comunicat de presă, 2 mai 2021, 12:00


Ziua Internațională a Libertății Presei: Declarația Înaltului Reprezentant în numele UE

Într-o perioadă în care acoperirea mediatică liberă și independentă este mai importantă ca niciodată, libertatea presei continuă să fie amenințată. Jurnaliștii se confruntă în continuare cu condiții de muncă dificile, cu presiuni financiare și politice tot mai mari, cu supraveghere, precum și cu violențe și pedepse cu închisoarea arbitrare atunci când exercită profesia. Potrivit Observatorului UNESCO, la nivel mondial, 76 de jurnaliști au fost uciși din 2020, în timp ce mulți alții au fost arestați, hărțuiți sau amenințați. Violența de gen îndreptată împotriva jurnalistelor reprezintă un motiv special de îngrijorare.

Libertatea presei este o valoare fundamentală pentru Uniunea Europeană, susținută de numeroase inițiative recente. Libertatea mass-mediei și siguranța jurnaliștilor sunt priorități­cheie atât ale noului Plan de acțiune al UE privind drepturile omului și democrația, cât și ale Planului de acțiune pentru democrația europeană. În 2020, peste 400 de jurnaliști au beneficiat de mecanismul de protecție pus în aplicare de UE în favoarea apărătorilor drepturilor omului, iar UE a întreprins măsuri importante pentru a sprijini jurnaliștii, mass­media independentă și pentru a combate dezinformarea în contextul pandemiei în multe regiuni.

În ultimul an, UE a condamnat în mai multe rânduri intimidarea și hărțuirea la care sunt supuși jurnaliștii independenți în țări din întreaga lume. Uniunea Europeană, inclusiv prin intermediul reprezentantului său special pentru drepturile omului, a continuat să colaboreze cu jurnaliști independenți persecutați și a intervenit în sprijinul jurnaliștilor și al bloggerilor deținuți.

Delegațiile UE sunt vocea Uniunii Europene pe teren. Acestea au monitorizat îndeaproape procedurile judiciare împotriva jurnaliștilor, au denunțat represiunea împotriva apărătorilor drepturilor omului și a lucrătorilor din mass-media și și-au exprimat îngrijorarea față de autoritățile naționale cu privire la legislația propusă privind comunicarea, mass-media, informarea și radiodifuziunea.

UE este hotărâtă să facă mai mult, atât în Europa, cât și în afara acesteia. UE va continua să se coordoneze cu organizațiile și mecanismele internaționale și să deschidă noi abordări. Un exemplu în acest sens este propunerea Comisiei referitoare la un act legislativ privind serviciile digitale care vizează responsabilizarea marilor platforme pentru ca sistemele lor să devină mai echitabile, mai sigure și mai transparente. Vom continua acțiunile de combatere a dezinformării și vom căuta, împreună cu toți partenerii, mijloace eficace de sprijinire a unor modele de afaceri durabile pentru mass-media independentă.

Libertatea de informare și libertatea de exprimare trebuie promovate și protejate peste tot în lume, în interesul tuturor. UE va continua să se pronunțe împotriva oricărei restricții asupra libertății de exprimare și împotriva cenzurii, atât în mediul online, cât și offline, care sunt contrare dreptului internațional al drepturilor omului. Libertatea presei este o piatră de temelie a societăților democratice, care pot prospera numai dacă cetățenii au acces la informații fiabile și pot face alegeri în cunoștință de cauză. Libertatea presei înseamnă securitate pentru toți.
« Ultima modificare: Mai 04, 2021, 21:12:13 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68512 : Mai 04, 2021, 21:19:31 »Ioan A. Crisan PUBLIC pentru TVR
www.facebook.com/groups/227643875508986/user/100005337403712
Luni, 3 mai 2021
Este ziua libertății presei, oficializată de Adunarea Generală a ONU din 3 mai 1993 din motivul fundamental că nu există libertate și democrație fără presă liberă, făcută de ziarști cinstiți care descoperă și scriu adevărul. Opoziția dintre presă și propagandă este este de neîmpăcat, fiindcă propaganda este și face promovarea și ambalarea credibilă a minciunii prin presă. Pe acest tertip se bazează și reclama comercială clasică  al cărui scop este să seducă psihologic clientul și nu să valideze calitatea mărfii. Recent, Ethan Zuckerman, ajuns director al Center for Civic Media de la Massachusetts Institute of Technology regreta influența publicității asupra Internetului. Pe când lucra pentru Tripod, un dezvoltator de websiteuri, Zuckerman a inventat reclamele tip pop-up on line (festrele în care intră reclamele), dar ulterior și-a dat seama că astfel a greșit,  permițând manipularea agresivă a utilizatorilor.
Din anii `90, presa liberă și independentă a fost victima concurenței de monopol a Internetului centralizat și subordonat PROFITULUI și nu ADEVĂRULUI. Informaticieni libertarieni avizi de bani,  adepți ai globalismului lui George Soros au înlocuit strategia descentralizată și democrată  a mediului on line (Internetului) cu structurarea recentralizată globalistă.  Ei au intuit că  dispozitivele ”globale” (computer, laptop, tabletă, telefon mobil) de conectare a indivizilor  la Internet vor produce uniformizarea utilizatorilor și captarea lor dependentă  prin reclamă și propagandă și au creat monopolurile Facebook, Google și Amazon. Acestea au decis viitorul  filmului, televiziunii, muzicii, editurilor și al noilor industrii, dar și moartea presei scrise fiindcă fără cumpărători majoritatea ziarelor au falimentat. În mod viclean și ipocrit mass-media care promova adevărul a fost substituită tacit de social media – media, socializarea on line pentru cei fără spirit critic sau cu discernământ diminuat. Instrumentele site-uri web și soft-uri/aplicații care funcționează cu dispozitive conectate la Internet  nu doar că manipulează prin fluxurile agresivă de reclamă, ci au permis furtul de date personale și apoi influențarea utilizatorilor prin fake news-uri difuzate global prin site-uri și conturi false. Doar în 2019, Facebook a șters 5,4 miliarde de conturi false după Digi24, dar Aleph news afirmă o cifră mult mai mare decât populația planetei. N-a fost o greșeală din naivitate, ci o afacere déjà cunoscută sub sigla Analytica.
În anul 2019 a apărut cartea ”Ipocrizia Facebook, Google, Amazon: subminarea culturii şi democrației” de Jonathan Taplin, un rechizitoriu usturător la adresa lăcomiei și aroganței companiilor tehnologic",  după  The Guardian. "O carte necesară care arată cum revoluția internetului a afectat atât modul în care interacționăm ca ființe umane, cât și democrația însăși." - The Nation. "O mare descoperire și o carte care trebuie neapărat citită... Un adevărat tur de forță... Dacă vreti să înțelegeți ce s-a întâmplat cu America și unde ne va conduce tehnologia în era Trump și post Trump, faceți-vă timp să citiți această carte. O să vă lase fără respirație." – AlterNet "Prin cartea de față, o critică necruțătoare ce încearcă să găsească răspunsul la intrebarea de ce internetul a fost o piedică și nu un ajutor pentru cei care vor să trăiască din cultura, Taplin ne ofera o perspectivă extrem de echilibrata." - The New York Daily News.                                       
Marile companii americane continuă să fie şi marii câştigători ai crizei. Giganţii Amazon, Apple, Facebook şi Google au raportat rezultatele financiare peste estimările analiştilor  în trimestrul III al anului. Amazon are parte de o creştere a veniturilor cu 37%. Preţul acţiunilor celui mai mare retailer online din lume au crescut cu 74% în 2020, cea mai bună performanţă în topul celor mai mari companii americane. "Credem că vom avea mai mulţi clienţi decât oricând care vor cumăra din timp cadourile pentru sărbători. E un semnal că sezonul acesta de vânzări va fi unul fără precedent” a declarat Jeff Bezos, CEO al Amazon.
Gigantul Google a avut venituri de peste 46 miliarde de lei, cu câteva miliarde în plus faţă de cât estimau analiştii. Per acţiune, Google a câştigat peste 16 dolari. De câştiguri mai moderate a avut parte Facebook. De doar 2,71 dolari per acţiune şi venituri de peste 21 miliarde de dolari. Ceva mai mult decât indicau prognozele.  Dacă până acum Netflix  împrumuta miliarde de dolari să-şi finanţeze filmele, compania spune că e la un pas de autofinanţare. Netflix a crescut şi preţul abonamentelor din SUA – o mişcare care au crescut cu 5% preţul acţiunilor. Cine plătește e limpede, ca și în cazul contribuabililor obligați de stat să achite împrumuturile sau alte cheltuieli ale guvernelor. Totdeauna naivii, manipulații sunt sursa de profituri și cred că sponsorizează libertatea și democrația…
Ioan Crișan
3 mai 2021, Deva
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68513 : Mai 04, 2021, 21:37:02 »

ZIUA
de Constanta
www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/ziua-mondiala-a-presei-libere-se-aniverseaza-pe-3-mai-746054.html
Luni, 3 mai 2021


Ziua Mondială a Presei Libere se sărbătorește pe data de 3 maiPe 3 mai 1991, Asociația Mondială a Ziarelor și Federația Internațională a Editorilor de Ziare adopta Ziua Mondială a Presei Libere.
Ziua de 3 mai a fost stabilită la 23 decembrie 1993 de către Adunarea Generală a ONU în urma Conferinței Generală UNESCO din 1991, când s-a adoptat o rezoluție privind „Promovarea libertății presei în lume" care recunoștea că „o presă liberă, pluralistă și independentă este o componentă esențială a oricărei societăți democratice".

Evenimentul constituie un prilej pentru a celebra principiile care stau la baza libertății presei, a evalua starea libertății presei în lume, a reînnoi eforturile pentru apărarea independenței mass-mediei, a reflecta cu privire la problemele libertății presei și a eticii profesionale și pentru a aduce omagii jurnaliștilor care și-au pierdut viața făcându-și meseria.

De asemenea, momentul servește atât ca și oportunitate de atrage atenția că în multe țări publicațiile încă sunt cenzurate, amendate, suspendate și închise, iar jurnaliștii și editorii sunt hărțuiți, atacați, deținuți și chiar uciși.

Reporteri Fără Frontiere, organizație care are ca obiectiv apărarea libertății presei, spune despre România:
„Viziunea guvernului despre jurnalism și libertatea de exprimare încurajează cenzura și auto-cenzura.

În timpul stării de urgență, guvernul a anunțat o politică controversată ce vizează interzicerea platformelor online care promovează știri false și teorii ale conspirației, dar, în practică, a avut ca efect creșterea vizibilității lor și acordarea acestora și mai multă „greutate”.

Pentru a combate dezinformarea și a sprijini sectorul media, guvernul a alocat 40 de milioane de euro pentru campanii de informare și conștientizare a publicului media, dar inițiativa a fost criticată pe scară largă din cauza lipsei de transparență și a criteriilor calitative în ceea ce privește alocarea finanțării, lucru care a ajuns să favorizeze o serie de mijloace de comunicare cu renume de caducitate etică și să încurajeze auto-cenzura”.


La finalul anului trecut, Reporteri Fără Frontiere anunța că, în anul 2020, au fost uciși mai mult de 50 de jurnaliști din întreaga lume.

Conform rsf.org, România se află pe locul 48 internațional din cele 108 de state din clasament în ceea ce privește libertatea presei.

Sursă foto: Facebook.com / Reporters Without Borders (RSF USA)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68514 : Mai 04, 2021, 23:11:18 »
Dincolo de atitudinile stahanovist-triumfaliste din documentele guvernelor si institutiilor mondialiste si chiar a criticilor cuminti (manipulatoare si ele) ale unora ca cei de la "Reporteri Fara Frontiera", a vorbi la aceasta data despre libertatea presei este ca si cum ai avea in vedere alte perioade istorice, ori ca si cum te-ai ocupa cu fictiuni nelalocul lor. Rezumand, este o forma de minciuna si de manipulare a opiniei publice si a fiecarui cetarean in parte.
Propria experienta, luand in considerare ultimul deceniu de activitate legata de Portalul Revolutiei Romane, indica o degradare continua a conditiilor libertatii de expresie si exprimare, fenomenul degenerand in ultimii doi-trei ani spre forme de abuz surprinzatoare si chiar de dictatura, mai mult, sau mai putin mascata si niciodata motivata, caci nu se poate cautiona abuzul si tentatia totalitarismului. Asa am desoperit ce inseamna suspendarea intempestiva a conturilor de Facebook, sau cenzura in timp real - fapt pe care l-am relatat si dovedit de la primele asemenea experiente neplacute -, "fenomene" care au devenit tot mai frecvente si mai radicale. Astfel s-a ajuns ca la inceputul acestui an sa ma confrunt cu abuzul radical al anularii contului de YouTube al Portalului Revolutiei Romane, care nu m-a afectat numai pe mine, ci si miile de subcriberi ("abonati") si vizitatori ai canalului multimedia in care am investit o munca imensa de-a lungul anilor.
Perspectivei care vizeaza interesele guvernamentale si cele mondialiste de reprimare a dreturilor omului si libertatilor personale, trebuie sa o adaugam pe cea a crizei presei insasi. Doctorul Razvan Constantinescu a rezumat foarte bine fenomenul istoric al ultimelor decenii care a condus la aservirea fara precedent a presei, care s-a transformat intr-o imensa masinatiune si arma de manipulare a omului contemporan, deci a intregii omeniri.


« Ultima modificare: Mai 09, 2021, 22:13:28 de către razvan »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68515 : Mai 08, 2021, 01:43:47 »

Am verificat și, din nefericire, înregistrările din contul de Youtube nu mai pot fi văzute.
Contul însuși nu mai există, a dispărut, a fost radiat. Mă mir că alții nu au obserbat asta.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68516 : Mai 08, 2021, 01:52:02 »

Nea Dorel Haraga reîncălzește ciorba de pe forum, de acum mulți ani în urmă, pe Facebook.
Omul cred că nu s-a vindecat complet după internările la psihopupu și reia temele obsesiv.
Dorel Haraga, ieri,
https://www.facebook.com/photo?fbid=4514066135287597&set=a.344911315536454
TEST.
Câți dintre președinții de asociații nominalizați de infractorul GEORGE COSTIN în conducerea BNR 1989, fac parte în mod real din GHRUPUL INFRACȚIONAL DE CRIMĂ ORGANIZATĂ și câți nu?
NU se dorește un răspuns nominal ci procentual.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68517 : Mai 08, 2021, 01:54:47 »

Între timp comentariile incomode au fost șterse. Au rămas doar două, al doamnei Carmen Constanda și al lui Ioan Demi.
Carmen Costanda
Nu prea se vede bine...
Ioan Demi
Întâi trebuie nominalizați președinții de asociații de revoluționari..... ! Eu nu eram Președinte de asociație în 2011, am început cu mine nominalizarea..... !

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68518 : Mai 08, 2021, 10:39:36 »

Ciudat. Sunt probleme de neinteles in organizarea anuntatului protest de la Bucuresti, din 15 mai ac.
« Ultima modificare: Mai 10, 2021, 00:48:11 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68519 : Mai 08, 2021, 10:44:13 »

Sâmbătă, 15 Mai 2021, Asociația Neamunit va pune umărul, împreună cu organizațiile Starea de Libertate și Calea Neamului la organizarea unui protest în capitală, cu două teme principale:
1) Protejarea Pământului Țării:
Cerem retragerea proiectului de lege din Parlament care, dacă va fi votat, urmează să permită vânzarea necontrolată a terenurilor de pe teritoriul României, către orice străin, fără restricțiile care mai există în prezent, în condițiile în care străinii au cumparat deja peste 40% din suprafața agricolă a Țării.
2) Recăpătarea Libertăților suspendate: Cerem renunțarea la restricțiile abuzive și exagerate, și mai ales, cerem Guvernului să renunțe la intenția scandaloasă de punere în practică a unor măsuri care vor discrimina masiv un procent important din populație, în funcție de opțiunea față de vaccinare, împărțind cetățenii în mai multe categorii, cu libertăți și drepturi diferite.
Așadar, toți cei care întelegeți cât de grave sunt lucrurile care se întamplă, vă așteptăm alături de noi pe 15 mai,
în Piața Universității, de la ora 15.00
Cu Dumnezeu înainte, pentru Pământ și pentru Libertate!
www.facebook.com/Neamunit.ro - in urma cu 15 ore
 #StareadeLibertate #CaleaNeamului #NEAMUNIT

(Organizatorii protestului din 15 mai trebuie sa se hotarasca asupra locului desfasurarii - Piata Victoriei, sau cea a Universitatii!)


Memorat
Pagini: 1 ... 4566 4567 [4568] 4569 4570 ... 4573
Schimbă forumul: