Main Content:

Pagini: 1 ... 1679 1680 [1681] 1682 1683 ... 4573

ANUNTURI

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25200 : Noiembrie 16, 2013, 10:59:02 »

Daca ai fost, te rog sa ne povestesti cum a decurs intalnirea. Unde a avut loc, la ce ora, cine a participat, ce s-a propus, ce s-a aprobat, ce nu, care e atitudinea fata de fugarul Maior, inca pres al benerelei, ce vor BMV-istii lui etc. Multumesc pt amabilitate. E un serviciu pe care il poti face pt toti, pt ca toti cred ca sunt interesati de aceste info.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25201 : Noiembrie 16, 2013, 11:35:47 »

Am primit de la domnul Puiu Nicolae Fesan o varianta a textului care pune mai bine in evidenta modificarile pe care le contine propunerea sa de OUG.


HOTĂRÂRE DE GUVERN
Propunere
Modificarea art. 49 din H.G. 1412/2004


Art. 49

   (1) SSPR solicită Guvernului României infintarea Comisiei Guvernului pe Legea 341/2004.

   (2) In cazul in care, pe baza unor elemente de noutate, constatate din oficiu sau la sesizarea oricarei persoane fizice ori juridice de drept public sau privat, reiese faptul ca noile tipuri de certificate au fost eliberate unor persoane, care nu indeplinesc condiţiile prevazute de Legea nr. 341/2004 şi de  Normele Metodologice 1412 / 2004, Comisia Guvernului pe Legea 341/2004 reexaminează dosarele respective.

   (3) Comisia va fi formata din:
        a) doi juristi din Guvernul României;
        b) un funcţionar public din cadrul Ministerului Sanătaţii, detaşat in condiţiile reglementarilor in vigoare, pe perioada in care desfaşoara activitate in cadrul Comisiei;
        c) un reprezentant al Ministerului Administratiei si Internelor, detaşat, in condiţiile re     glementărilor in vigoare, pe perioada in care desfaşoară activitate in cadrul Comisiei;
        d) un reprezentant al Ministerului Apararii Nationale, delegat in condiţiile reglementărilor in vigoare, pe perioada in care desfaşoară activitate in cadrul Comisiei; 

 (4) Componenta nominala a Comisiei, se aprobă prin ordin al Primului Ministru, pe baza propunerilor transmise de instituţiile prevazute la alin. (3) lit. (a,b,c,d).

  (5) Regulamentul de desfaşurare a şedintelor Comisiei se aprobă prin ordin al Primului Ministru. 

 (6) SSPR va pune la dispoziţia Comisiei Guvernului  9836 dosarele avizate dupa data de 21 iulie 2009  comform Procesului Verbal nr. 5192 din 22 iulie 2009 dosare care nu indeplineau condiţiile Legii 341 / 2004.

 (7) SSPR va pune la dispoziţia Comisiei Guvernului toate dosarele in baza carora au fost eliberate certificate unor persoane care nu indeplinesc condiţiile  Legii nr. 341/2004 şi a  Normelor Metodologice 1412 / 2004.

 (8 ) Anularea certificatelor se face de catre Comisia Guvernului pe Legea 341/2004, care solicita SSPR-ului  retragerea titlurilor..   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   


Art. 49  (completat si actualizat - v.2)
(1) Se infiinteaza "Comisia de Control a Guvernului pentru verificarea procesului de preschimbare a certificatelor eliberate conform legii 341/2004", numita mai departe "Comisia".

(2) În cazul în care, pe baza unor elemente de noutate, constatate din oficiu sau la sesizarea oricarei persoane fizice ori juridice de drept public sau privat, reiese faptul ca noile tipuri de certificate au fost eliberate unor persoane care nu îndeplinesc conditiile prevazute de Legea nr. 341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, sau de prezentele norme metodologice, Comisia va solicita SSPR anularea certificatelor respective anexand motivarea si temeiul legal. Principalul element de noutate care a aparut si constituie o prioritate a prezentei Comisii, este Procesul Verbal nr.5192/22.07.2009 in care "Comisia SSPR" constata existenta a 9.836 de dosare care nu indeplineau conditiile legale de preschimbare, dar care au fost majoritatea preschimbate.
 (2) Analiza elementelor de noutate si decizia cu privire la anularea certificatelor sunt de competenta Comisiei.
(3) Anularea certificatelor si înaintarea propunerii de retragere a titlurilor catre Presedintele Romaniei, se fac de catre SSPR in baza deciziei Comisiei, in cel mult 10 zile de la comunicarea deciziei.
(4) SSPR are obligatia ca, în termen de 10 zile de la anularea certificatului sa comunice acest fapt platitorului de drepturi si institutiilor implicate in acordarea drepturilor prevazute de Legea nr. 341/2004.

 (5) Privitor la verificarea si controlul respectarii cadrului legal in procesul de eliberare a certificatelor, SSPR va pune la dispozitia Comisiei toate actele, documentele si informatiile necesare verificarilor, va pune la dispozitia comisiei dosarelor solicitate. La solicitarera Comisiei, SSPR va intocmi  situatiile cerute privind stadiul de solutionare a dosarelor.

(6) Comisia va fi formata din:
     a)   doi juristi delegati de Guvernul Romaniei
     b)   un reprezentant al Ministerului Sanatatii
     c)   un reprezentant al Ministerului Administratiei si Internelor
     d)   un reprezentant al Ministerului Apararii Nationale

(7) Deoarece elementul de noutate prevazut la aliniatul 2, poate aparea oricand, Comisia va avea activitate permanenta dupa un program de lucru adecvat volumului dosarelor care urmeaza a fi  verificate, stabilit prin "Regulamentul de Functionare" aprobat de Guvernul Romaniei.


Asadar suntem in anul 2013 luna noiembrie si inca nu se stie ce inseamna/constituie "ELEMENTUL DE NOUTATE" foarte tare ce sa spun.Ma intreb daca nici acum nu se stie acest lucru cum l-ati aplicat ? Stimati domni ce ati facut parte din cele doua comisii (SSPR+CPRD)sunteti de plans,dar plangem noi cei afectati. Asadar ati lucrat lautareste pana acum. Porniti fratilor de la cuvantul "NOUTATE" cautati in DEX. Daca dosarul era intocmit in baza biletelelor si duplicatelor, atunci sunteti VINOVATI ca le-ati validat iar acum nu poate constitui "ELEMENT DE NOUTATE"
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25202 : Noiembrie 16, 2013, 11:48:53 »

Ranitule, astept o relatare amanuntita a intalnirii din Hermanstadt (apropo, Secatura locala a participat?), pt ca are legatura cu ce a fost si va fi de acum inainte, cu seseii arestati, cu cei care-si asteapta randul la arestare etc.            George Costin                             Vasile Emilian Cutean                              Dorin Lazar Maior
            puscariabil                                            puscarias                                            condamnat fugar
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25203 : Noiembrie 16, 2013, 12:20:26 »

Eu nu inteleg multe lucruri,(poate sunt mai greu de cap) cum ar fi;

1)poate ori cine sa faca proiecte de hotarari de urgenta,proiecte de lege sau ordonante de urgenta?
2)de ce acest proiect s-a facut numai de un grup de persoane si n-au fost chemate si alte persoane?
3)de ce la Sibiu s-a tinut aceasta sedinta daca tot a fost facuta sub "aripa"bnr-ului,sa se fi mutat bnr-ul la Sibiu si noi nu stim,sau numai cei din acea zona este bnr-ul?
4)de ce trag toti cei care au condus sspr-ul sa se intoarca acolo?
5)pe cine incomodeaza acuala conducere a sspr?(asa este nici la sspr nu merg treburile grozav dar parca prea pe fata vor unii sa puna mana pe acele fotolii)
6)cum de fara bun simt au revenit unele persoane care au facut rau miscarii revolutionare in 2 randuri?
7)nu cumva acele persoane sunt puse sa manipuleze mare parte de revolutionar?
8)parese ca ranitul are dreptate in ceea ce scrie si pot aduce si eu o complectari;

a)cei apropiati din conducerea bnr-ului nu vor debarcarea lui maior pentru ca modul cel mai simplu de a ramane pe posturile de conducere este prin rostogolire nu prin alegeri
b)cei de care vorbeam ar trebuii sa dea socoteala in caz de alegeri atat alegatorilor cat si noii conduceri cand va preda portofoliile si patrimoniu

 p.s.Aveti grija la manipulare au aparut din nou  manipulatorii
cine are presa de partea sa poate sa manipuleze usor masele(mai ales cele lacome si flamande)

"COMUNICAT DE PRESA AL CANDIDATULUI LA FUNCTIA DE PRESEDINTE BNR ALEX OPREA"HuhHuhHuhHuh!!!!!!!!!!!!!!

Probabil,unii au crezut ca,caruta cu prosti sa rasturnat in ograda revolutionarilor si acum chiar ca ne iau drept dobitoci pentru ca prea mult am tacut?

Memorat
 • thunder66
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1211
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25204 : Noiembrie 16, 2013, 12:33:20 »

Aici, puteti viziona Revolutia din Decembrie 1989 Lugoj neprelucrata, exact cum a fost facuta captura de pe caseta VHS. Persoanele care apar imbracate in Garzi Patriotice, sunt fraierii de luptatori care s-au dat la o parte de la imparteala functiilor si au preferat sa intre voluntari in data de 22 decembrie 1989 in garzi si sa asigure paza obiectivelor importante din municipiu si sa asigure si linistea si ordinea. Poate o sa recunoasteti pe undeva prin fund de tot si pe revolutionarii adevarati ai  Lugojului. http://www.revolutialugojana.org/video
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25205 : Noiembrie 16, 2013, 12:47:36 »

Daca ai fost, te rog sa ne povestesti cum a decurs intalnirea. Unde a avut loc, la ce ora, cine a participat, ce s-a propus, ce s-a aprobat, ce nu, care e atitudinea fata de fugarul Maior, inca pres al benerelei, ce vor BMV-istii lui etc. Multumesc pt amabilitate. E un serviciu pe care il poti face pt toti, pt ca toti cred ca sunt interesati de aceste info.
Eu m-am dus la invitaţia d-lui Mircea BUCUR.
Şedinţa a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ora 12.
Şedinţa a fost condusă de d-l Bucur care de mai multe ori a fost întrerupt de Curta care stătea lîngă el la prezidiu.
Au participat preşedinţi de Asociaţii şi preşedinţi de ştampilă din Ardeal.
Au fost invitaţi şi din Tîrgovişte, Caracal, Bucureşti etc.
Au mai fost şi cîţiva revi din Sibiu.( D-l Secaşiu nu a fost în sală !)
Referitor la cazul Maior, Bucur şi Curta susţine că conform statutului va fi suspendat că nu poate exercita funcţia dar nu va fi schimbat şi nu vor alegeri.
S-a vorbit de punerea în plată a tuturor care dobîndesc legal certificatul.
D-l FESAN a prezentat proiectul de Hot., care a fost susţinut de toţi preşedinţii cu ştampilă şi semnătură. Va fi dezbătut şi la Bucureşti la următoarea şedinţă.
Preşedinţii cu avizare spălau mâinile, că ei nu au nici o vină ci numai comisiile pt că ei au dat !,,Nu-i de vină cine cere, ci cine dă !,,
Au fost o schimbare de replici între d-l .....,,Nelu de Bistriţa,, şi d-l Sucuturdean referitor la suspendarea tuturor indemnizaţiilor !
Un revoluţionar d-l Dr.chirurg ....... a amintit că la fiecare şedinţă a revoluţionarilor sînt discuţii aprinse , nu se discută civilizat etc. A primit replica de la Curta că aşa-s revoluţionarii, sînt din mai multe categorii sociale.
(Părerea mea că conducătorii ar trebuii să-şi schimbă comportamentul mai ales Curta care deţine momentan o funcţie. DACĂ EŞTI REVOLUŢIONAR ,NU ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI ANALFABET, HOŢ,ŞANTAJIST etc)
D-l Alex Oprea a susţinut că este reprezentantul Timişoarei, şi a anunţat candidatura la şefia BNR.(În particular i-am spus că după cunoştinţele mele, Timişoara nu era acum invitat pt că e în Banat)
D-l Bucur a fost întrebat dacă proiectul e agreat de SS Socaciu?
Se va organiza o întîlnire la Bucureşti cu toţi ,,preşedinţii de asociaţii,, !!!
După şedinţă d-l Fesan ne-a invitat la Monumentul Eroilor din Dec.89 unde d-l Bucur a aprins flacăra. D-l Fesan ne-a arătat locurile izbucnirii revoluţiei din Sibiu.
Cam atât, scuzaţi pt gramatică eu nu-s om de presă.
 
 
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25206 : Noiembrie 16, 2013, 12:58:28 »

Daca ai fost, te rog sa ne povestesti cum a decurs intalnirea. Unde a avut loc, la ce ora, cine a participat, ce s-a propus, ce s-a aprobat, ce nu, care e atitudinea fata de fugarul Maior, inca pres al benerelei, ce vor BMV-istii lui etc. Multumesc pt amabilitate. E un serviciu pe care il poti face pt toti, pt ca toti cred ca sunt interesati de aceste info.
Eu m-am dus la invitaţia d-lui Mircea BUCUR.
Şedinţa a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ora 12.
Şedinţa a fost condusă de d-l Bucur care de mai multe ori a fost întrerupt de Curta care stătea lîngă el la prezidiu.
Au participat preşedinţi de Asociaţii şi preşedinţi de ştampilă din Ardeal.
Au fost invitaţi şi din Tîrgovişte, Caracal, Bucureşti etc.
Au mai fost şi cîţiva revi din Sibiu.( D-l Secaşiu nu a fost în sală !)
Referitor la cazul Maior, Bucur şi Curta susţine că conform statutului va fi suspendat că nu poate exercita funcţia dar nu va fi schimbat şi nu vor alegeri.
S-a vorbit de punerea în plată a tuturor care dobîndesc legal certificatul.
D-l FESAN a prezentat proiectul de Hot., care a fost susţinut de toţi preşedinţii cu ştampilă şi semnătură. Va fi dezbătut şi la Bucureşti la următoarea şedinţă.
Preşedinţii cu avizare spălau mâinile, că ei nu au nici o vină ci numai comisiile pt că ei au dat !,,Nu-i de vină cine cere, ci cine dă !,,
Au fost o schimbare de replici între d-l .....,,Nelu de Bistriţa,, şi d-l Sucuturdean referitor la suspendarea tuturor indemnizaţiilor !
Un revoluţionar d-l Dr.chirurg ....... a amintit că la fiecare şedinţă a revoluţionarilor sînt discuţii aprinse , nu se discută civilizat etc. A primit replica de la Curta că aşa-s revoluţionarii, sînt din mai multe categorii sociale.
(Părerea mea că conducătorii ar trebuii să-şi schimbă comportamentul mai ales Curta care deţine momentan o funcţie. DACĂ EŞTI REVOLUŢIONAR ,NU ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI ANALFABET, HOŢ,ŞANTAJIST etc)
D-l Alex Oprea a susţinut că este reprezentantul Timişoarei, şi a anunţat candidatura la şefia BNR.(În particular i-am spus că după cunoştinţele mele, Timişoara nu era acum invitat pt că e în Banat)
D-l Bucur a fost întrebat dacă proiectul e agreat de SS Socaciu?
Se va organiza o întîlnire la Bucureşti cu toţi ,,preşedinţii de asociaţii,, !!!
După şedinţă d-l Fesan ne-a invitat la Monumentul Eroilor din Dec.89 unde d-l Bucur a aprins flacăra. D-l Fesan ne-a arătat locurile izbucnirii revoluţiei din Sibiu.
Cam atât, scuzaţi pt gramatică eu nu-s om de presă.
 
 

        Multumesc Beni.....in felul tau ...simplu si corect ai pus punctul pe i.Alexpress  nu reprezinta Timisoara si nu da "comunicate " in numele BNR ne fiind legal sau "altfel " pres de organizatie.Este ceea ce este.......sarlatan cu tupeu si corb necrofag.Multumesc.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25207 : Noiembrie 16, 2013, 12:59:44 »

Am uitat sa punctez un lucru legat de negocierile facute cu reprezentantii guvernelor,spun guverne pentru ca negocieri s-au facut si pe timpul pdl-ului si actualmente

1)Cum poti avea castig de cauza cand la negociere nu-ti vine ce-l pe care-l chemi si-si trimite lacheii si majordonii?
2)cum sa ai castig de cauza cand la negocieri se infiltreaza si alti oameni care nu stiu macar sa vorbeasca damite sa puna problemele ca atare?
3)cum sa ai castig cand din urma unei delegatii mai merg alte 2-3 sa arate ca sunt cele dintre cele mai?
4)cum sa ai castig de cauza cand delegatiile se contesta intre ele ca-r fi aservite partidelor politice si asta in fata celui cu care negociezi?
5)si de ce sa n-o spunem pe cea dreapta din toate delegatiile care au fost formate doar cateva persoane puteau sa stea la un nivel inalt la negocieri in rest au fost de umplutura si au ridicat unele probleme personale?
6)toate acestea le-au convenit de minune guvernantilor pentru ca-u vazut ca suntem uzati,dezbinati nesemnificativi si nu are cine sa ne reprezinte iar cei care ne puteu reprezenta fie au fost atrasi in partide fie sau retras ei vazandu-si de treaba lor.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25208 : Noiembrie 16, 2013, 13:10:10 »

Ranitule cu care presedinti se va face sedinta?in afara de cativa care-i numeri pe degete si sunt de buna credinta miscarii revolutionare marea majoritate sunt presedinti de stampila,aserviti politici si potlogari.
Si mai este un aspect;presdinti de asociatii legal contituite pana in 92,ori sunt legal costituite toate asociatiile pentru ca au hotarare judecatoreasca de infiintare,pana si filialele sunt legal constituite.cine stie mai bine poate s-o spuna aici.

Ai punctat bine cand ai spus ca conducatorii(si noi de altfel) trebuie sa-si schimbe atitudinea caci cu astfel de atitudini de cam dam singuri in cap.
Stim sa fim tari in gura numai intre noi dar cand este de iesit in strada...........
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25209 : Noiembrie 16, 2013, 13:30:21 »

 NU EU FAC CONVOCAREA !!!
 Părerea mea e că trebuie chemat toţi preşedinţii care reprezintă oameni !!!
 Faceţi curăţenii în asociaţii!!! Sau plecaţi în asociaţii care reprezintă oamenii, sau dacă sînteţi asociaţii mici faceţi parteneriate, protocoale de colaborare cu cei care să vă reprezinte şi astfel scoateţi din joc,, mumiile pe viaţă,,!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25210 : Noiembrie 16, 2013, 13:33:50 »

Daca ai fost, te rog sa ne povestesti cum a decurs intalnirea. Unde a avut loc, la ce ora, cine a participat, ce s-a propus, ce s-a aprobat, ce nu, care e atitudinea fata de fugarul Maior, inca pres al benerelei, ce vor BMV-istii lui etc. Multumesc pt amabilitate. E un serviciu pe care il poti face pt toti, pt ca toti cred ca sunt interesati de aceste info.
Eu m-am dus la invitaţia d-lui Mircea BUCUR.
Şedinţa a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ora 12.
Şedinţa a fost condusă de d-l Bucur care de mai multe ori a fost întrerupt de Curta care stătea lîngă el la prezidiu.
Au participat preşedinţi de Asociaţii şi preşedinţi de ştampilă din Ardeal.
Au fost invitaţi şi din Tîrgovişte, Caracal, Bucureşti etc.
Au mai fost şi cîţiva revi din Sibiu.( D-l Secaşiu nu a fost în sală !)
Referitor la cazul Maior, Bucur şi Curta susţine că conform statutului va fi suspendat că nu poate exercita funcţia dar nu va fi schimbat şi nu vor alegeri.
S-a vorbit de punerea în plată a tuturor care dobîndesc legal certificatul.
D-l FESAN a prezentat proiectul de Hot., care a fost susţinut de toţi preşedinţii cu ştampilă şi semnătură. Va fi dezbătut şi la Bucureşti la următoarea şedinţă.
Preşedinţii cu avizare spălau mâinile, că ei nu au nici o vină ci numai comisiile pt că ei au dat !,,Nu-i de vină cine cere, ci cine dă !,,
Au fost o schimbare de replici între d-l .....,,Nelu de Bistriţa,, şi d-l Sucuturdean referitor la suspendarea tuturor indemnizaţiilor !
Un revoluţionar d-l Dr.chirurg ....... a amintit că la fiecare şedinţă a revoluţionarilor sînt discuţii aprinse , nu se discută civilizat etc. A primit replica de la Curta că aşa-s revoluţionarii, sînt din mai multe categorii sociale.
(Părerea mea că conducătorii ar trebuii să-şi schimbă comportamentul mai ales Curta care deţine momentan o funcţie. DACĂ EŞTI REVOLUŢIONAR ,NU ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI ANALFABET, HOŢ,ŞANTAJIST etc)
D-l Alex Oprea a susţinut că este reprezentantul Timişoarei, şi a anunţat candidatura la şefia BNR.(În particular i-am spus că după cunoştinţele mele, Timişoara nu era acum invitat pt că e în Banat)
D-l Bucur a fost întrebat dacă proiectul e agreat de SS Socaciu?
Se va organiza o întîlnire la Bucureşti cu toţi ,,preşedinţii de asociaţii,, !!!
După şedinţă d-l Fesan ne-a invitat la Monumentul Eroilor din Dec.89 unde d-l Bucur a aprins flacăra. D-l Fesan ne-a arătat locurile izbucnirii revoluţiei din Sibiu.
Cam atât, scuzaţi pt gramatică eu nu-s om de presă.


Daca nu-i cu suparare, spune-mi te rog din Brasov cine a participat? Cu sighienii m-am lamurit, în afara de Fesan,nimic nou Grin
De ce nu i-ati tras niste suturi în dos tradatorului pres de stampila 21-SB-PDL (POD)? Cheesy
El vorbeste de capra vecinului? Mare nemernic, nesimtit.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25211 : Noiembrie 16, 2013, 15:14:30 »

Total corect si real punctul de vedere al ranitului, precum si sinteza sedintei de ieri. Eu vreau sa fac o singura remarca pe care nu o pot trece neobservata in ce priveste proiectul de hotarare propus ..........................................
(6) SSPR va pune la dispoziţia Comisiei Guvernului  9836 dosarele avizate dupa data de 21 iulie 2009  comform Procesului Verbal nr. 5192 din 22 iulie 2009 dosare care nu indeplineau condiţiile Legii 341 / 2004. HuhHuhHuhHuhHuhHuh?

 (7) SSPR va pune la dispoziţia Comisiei Guvernului toate dosarele in baza carora au fost eliberate certificate unor persoane care nu indeplinesc condiţiile  Legii nr. 341/2004 şi a  Normelor Metodologice 1412 / 2004.HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
              DAR RESTUL DOSARELOR AU PADUCHI LATI DE NU TREBUIESC DATE LA VERIFICARE COMISIEI?HuhHuh??
Sau in felul acesta unii isi asigura spatele? ???S iata un cap de ata cu care se poate pornii depanarea unui ghem
Daca se vrea curatenie apoi sa intre la purecat TOATE DOSARELE TUTUROR.
Memorat
 • mental
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2086
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25212 : Noiembrie 16, 2013, 15:57:20 »

Total corect si real punctul de vedere al ranitului, precum si sinteza sedintei de ieri. Eu vreau sa fac o singura remarca pe care nu o pot trece neobservata in ce priveste proiectul de hotarare propus ..........................................
(6) SSPR va pune la dispoziţia Comisiei Guvernului  9836 dosarele avizate dupa data de 21 iulie 2009  comform Procesului Verbal nr. 5192 din 22 iulie 2009 dosare care nu indeplineau condiţiile Legii 341 / 2004. HuhHuhHuhHuhHuhHuh?

 (7) SSPR va pune la dispoziţia Comisiei Guvernului toate dosarele in baza carora au fost eliberate certificate unor persoane care nu indeplinesc condiţiile  Legii nr. 341/2004 şi a  Normelor Metodologice 1412 / 2004.HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
              DAR RESTUL DOSARELOR AU PADUCHI LATI DE NU TREBUIESC DATE LA VERIFICARE COMISIEI?HuhHuh??
Sau in felul acesta unii isi asigura spatele? ???S iata un cap de ata cu care se poate pornii depanarea unui ghem
Daca se vrea curatenie apoi sa intre la purecat TOATE DOSARELE TUTUROR.
Memorat
 • k@os
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 559
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25213 : Noiembrie 16, 2013, 16:23:55 »

Peste cateva minute, la urmatorul link
http://youtu.be/j_F4oGr6AwU
ve-ti putea studia un material de la intalnirea BNR cu presedintii din zona Banat-Ardeal ce a avut loc ieri (15.11.2013), la Sibiu.
Tema principala 1: Repunerea imediata in plata a  LRFD legali!
Tema principala 2: Verificarea dosarelor incepand cu cele cu dubii/erori/etc.
Scopul intalnirii: Sustinerea propunerii BNR de catre Asociatiile membre, pentru propunerea modificarii art. 49 din H.G. 1412/2004.
Initiatorii proiectului: d-nii Bucur,Fesan,Curta.
Sustinatorii proiectului: dl.Ion Iliescu.

  In zilele urmatoare vor avea loc intalniri cu presedintii din celelalte zone si in cel mai scurt timp,o Conferinta Nationala a BNR(conf.statutului BNR) sub prezidiul dl.Mircea Bucur,presedintele executiv al BNR. 
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #25214 : Noiembrie 16, 2013, 17:14:47 »

Dacă am Încercat sa aplic principiile creştine,nu te baza prea mult pe asta "Valahule"(nu ţi-am făcut plîngere penală încă),şi nu şiu cît o să mai întorc obrazul de mai multe ori să fiu lovit fără vina(chiar daca  recunsc ca nu sunt atat de curat în faţa lui Dumnezeu ca sa pot vorbi prea mult de principii creştine si sa ma dau"fată mare"),pot spune cu siguranţa brasovene ca nu-mi trezeşti nici cele mai mici emoţii atunci cînd ma ameninţi cu BĂTAIA si chiar cu MOARTEA(dovezile sunt conservate şi trimise unde trebuie)Stau în aşteptare pîna voi conisdera eu şi avocatul meu ca putem sa-ţi facem o PLÎNGERE PENALĂ cu sorţi de izbînda în instanţă şi să nu mai fiu lovit pe nedrept de unul ca tine cu un caracter de mahala căruia pot cu uşurinţa să-i demonstrez ca"buturuga mica răstoarnă carul mare"chiar daca tu te crezi car mare,justiţiar,batăuş şi cel care mă vei omorî şi o să-mi plătesti tu funerariile asa cum ai declarat Valahulele".Nu poţi realiza ca esti doar unul cu caracter infect care faci pe"justiţiaru de doi lei"Chiar dacă îţî vine greu în îngînfarea ta să crezi ca vei putea plătii în faţa legii.Toate la timpul lor!Si să-ţi iasă din cap ţie şi prietenilor tăi ca mă veţi putea intimida vreo dată.
Sucuturdean.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Pagini: 1 ... 1679 1680 [1681] 1682 1683 ... 4573
Schimbă forumul: