Main Content:

Pagini: 1 ... 2015 2016 [2017] 2018 2019 ... 4572

ANUNTURI

 • emil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 860
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30240 : Aprilie 30, 2014, 20:38:56 »

Am priit un mesaj si de la domnul Adrian Stanciu:

      Pentru Membrii Asociaţiei 21 DECEMBRIE-ORAŞ MARTIR TÂRGU MUREŞ
         Având în vedere comunicatele publicate pe reţeaua publică de informare Portalul Revo-luţiei, reţea cu peste 1.000.000 de accesări pe lună, şi adresele trimise la S.S.P.R. în numele asociaţiei dumneavoastră de dl. Hamar Alpar prin care susţine următoarele, citez fragmente:
   -„Asociaţia 21 Decembrie-Oraş Martir Târgu Mureş refuză orice colaborare cu insp.teritorial cere demiterea pt.abuz în serviciu,incompetenţă...nerespectarea statutului funcţionarului public
   -“…la prefectura Mureş s-a făcut de râs având ochii cât cepele după o noapte de chef şi duh-nea a băutură. Şantaja pe acoliţii lui…“ sau, “...dl. inspector teritorial S.A.I. care avea ochii cât cepele după beţia de noapte şi încă duhnea a borhot.”, etc…., ca funcţionar public sunt obligat, în urma acestor afirmaţii calomnioase şi neadevărate, să deschd acţiune  în instanţă, civilă şi penală. Acţiunea va fi împotriva celui care a publicat calomniile, dl. Hamar ca preşedinte al asociaţiei şi membrilor asociaţiei care au dat mandat prin vot, d-lui Hamar să declare, să publice şi să trimită adresele din care am dat citate mai sus. Sunt convins  că este o acţiune personală a d-lui Hamar şi că membrii asociaţiei nu au dat mandat pentru aceste declaraţii şi acţiuni şi,în consecinţă, membrii asociaţiei sunt exoneraţi de răspunderea civilă sau  penală. Menţionez că în data de 12.12.2013, când am eliberat biletele la sediul asociaţiei, a fost prezent şi dl.Brezsa căruia i-am prezentat comunicatele publicate pe Portalul Revoluţiei şi acesta a declarat că nu le susţine,nu ştia şi nu este de acord cu ce scrie în comunicate. Acţiunea de eliberare a biletelor CFR a fost făcută de subsemnatul în totală legalitate, conform ordinului cu nr. 99 / 2004 emis de Secretarul de Stat al S.S.P.R..De asemenea dl.Hamar nu a depus documente, cf.ordinului, pentru a ridica şi cartelele metrorex,Pentru a fi corect informati solicitaţi ca dl, Hamar să vă prezinte adresa SSPR cu nr.18/1547/31.03.2014. Adresa este şi în atenţia membrilor filialei Sighişoara. Cu stimă, insp.pr. Stanciu Adrian - tel. 0756 467785


NU CUNOSC ADRESA cu nr 18/1547/31.03.2014, NU AM PRIMIT-O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inspectorul Stanciu poate să mă cheme oricând în instanță, pt că cele declarate de mine vor fi probate și de D-l Prefect Corneliu GROSU, D-l Președinte de Onoare al Asociației Császár Zoltán, clienții motelului Cristina, alți martori surprisă, și angajații SSPR-ului.
Comunicatul disperat a lui Stanciu este susținut de câțiva cârcotași din Mureș, care NU SÎNT MEMBRII ASOCIAȚIEI noastre dar vor să pună mîna pe ASOCIAȚIA LEGAL CONSTITUITĂ !
VISE ! NICIODATĂ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cei interesați pot veni la birou să vadă adresele trimise privind eliberarea biletelor și a cartelelor de Metro.
MEMBRII ASOCIAȚIEI ,,21 Decembrie-Oraș Martir,,Tg-Mureș sînt oameni deștepți și nu pun botul la găinăriile traficanților de certificate !!!!!!!!!!!!!


Domnul Hamar Alpard, presedintele Asociatiei 21 Decembrie-Oraș Martir Tg-Mureș, reprezentantul legal al asociatiei, se bucura de increderea si aprecierea mea!
Emil Tarnaveanu, vicepresedintele Asociatiei 21 Decembrie-Oraș Martir Tg-Mureș.
Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30241 : Aprilie 30, 2014, 21:10:45 »

Remus fii bun te rog si spune pe cine ai facut nesimtit si de ce.

Pe "dreptate si adevar", alias Daniel Perju. De ce? Ma mir ca mai intebi.

Ataşez adresa URL a videoclipului de pe YouTube, unde poate fi

vizionat: 

https://www.youtube.com/watch?v=l7e2BP8Mp0A

Alex de filmat am vazut c-au filmat mai multi tipi ce s-a filmat habar n-am.Totusi poate pana la urma is-si va face unul din ei mila sa posteze mai mult ca sa se termine cu minciuna.
O inregistrare mai completa:

http://www.dailymotion.com/video/xkv4qt_congresul-revolutionarilor-romani-b-n-r-1989-03-sept-2011-cd3_news

Va rog sa ma iertati, dar s-a ajuns la dementa in randurilor infractorilor din gasca lui George Costin. Fapta ilegala a acestor infractori, condamnata de justitie, este continuata cu acest nou asa-zis congres al B.N.R., organizat cu nerusinare specific pedelistilor guvernatorului Basescu si afirmata ca atare. Ce spune domnul Perju in fond? Ca actualul congres este urmare a celui vechi, inregistrarea completa fiind formata din inregistrarile celor doua asa-zise congrese. Si dumneavoastra nu vi se pare strigator la cer acest abuz si aceasta obraznicie nemaintlnita la un infractor?
Si daca tot ati intrebat, va intreb si eu ceva. Nu cumva dumneavoastra, domnule Kostas, ati participat la ambele congrese ilegale?    Domnule Remus
 Doresc sa fac o precizare vis-a-vis de filmarea pusa de mine pe YouTube.
 Daca cineva dorea sa afle adevarul cine a postat acele secvente de la intrunirea din data de 26.04.2014, era foarte simpu de verificat.
 Raspund eu cu subiect si predicat : George Neata alias "Kobra22" de pe acest portal.
 Ce alte nelamuriri mai aveti ?
 Va stau la dispozitie cu raspunsurile solicitate.
 Filmuletul postat, a fost preluat de mai multe persoane de pe acest portal.
 Nu m-am suparat pentru acest fapt, dar pot cere lamuriri oricui daca acest filmulet va fi folosit in scopul de a proba vreun demers impotriva celor prezenti la aceasta intrunire.
 Inca pe teritoriul tarii conform Art.39 din CONSTITUTIE, - "Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme". Eu nu cunosc sa fi fost cineva inarmat la aceasta intrunire.
 FIECARE CETATEAN AL ROMANIEI ARE DREPTUL LA LIBERA INTRUNIRE PE TOT TERITORIUL TARII !
 Pe cine au suparat asa de tare sefii asociatiilor care au participat la aceasta intrunire ?
 Pe filmulet apare amprenta electronica a subsemnatului si nu poate fi copiat sau folosit in alte scopuri decat cel de informare.
 Rafuielile personale cu Perju Daniel sau alti revolutionari nu ma intereseaza.
 Eu sunt interesat de punerea in plata a Luptatorilor Remarcati cat mai curand posibil a celor merituosi, care au de suferit de pe urma celor care vor sa ne reduca pe toti la tacere.
 Orice problema legata de punerea in plata in luna mai a.c. voi raspunde pozitiv la initiativele venite din partea revolutionarilor adevarati nu si cele venite din partea acelora care raspund la comenzi politice si de partid.
 Cu increderea ca m-ati inteles, domnule Remus, sa auzim numai de bine.

  Cu stima, KOBRA22
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30242 : Mai 01, 2014, 00:07:51 »

Ma suna lumea ca sa ma anunte ca am starnit nemultumiri pe forum. Credeam ca domnul Perju e suparatul, dar constat ca e cu totul altcineva si ma mir pentru ca nu am spus nimic impotriva dumneavoastra. Daca am redeschis calculatorul, voi incerca sa lamuresc situatia. Voi repeta esentialul a ce a scris ultima data.
Va rog sa ma iertati, dar s-a ajuns la dementa in randurilor infractorilor din gasca lui George Costin. Fapta ilegala a acestor infractori, condamnata de justitie, este continuata cu acest nou asa-zis congres al B.N.R., organizat cu nerusinare specific pedelistilor guvernatorului Basescu si afirmata ca atare. Ce spune domnul Perju in fond? Ca actualul congres este urmare a celui vechi, inregistrarea completa fiind formata din inregistrarile celor doua asa-zise congrese. Si dumneavoastra nu vi se pare strigator la cer acest abuz si aceasta obraznicie nemaintlnita la un infractor?
Ce e incorect in aceasta fraza? Nu am acuzat filmul in sine, nici pe cel care l-a realizat. Dimpotriva, va multumesc pentru ca ati facut acest serviciu tuturor cleor interesati. Pe mine m-a suparat modul mojic in care a procedat cel care a spus ca ofera o inregistrare mai copleta a congresului, dand linkul ueni inregistrari cu primul Congres al Impostorilor, poreclit astfel pentru ca a fost ilegal, adevar stabilit inclusiv printr-o hotarare definitiva a Justitiei. Cat de mult rau a facut acel congres nu ati observat? Si nu va deranjeaza ca un "ilegalist" de la acea nefericita intalnire se lauda cu ea si pe cea din 26 o considera continuatoarea ei?
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30243 : Mai 01, 2014, 00:21:43 »

Intr-unirile sunt legale si eu nu-mi doresc sa fie altfel, dar numai daca nu sunt conspirative, incalcand legile si libertatile altora. Va repet, in privinta Primului Congres al Impostorilor, cel din 3 septembrie 2011, de la Bucuresti, Justitia a dat un verdict definitiv: a fost ilegal. Niste infractori au incercat sa inlocuiasca prin el adevarata conducere a Blocului National al Revolutionarilor 1989 - Romania, dar incercarea a fost ilegala, un puci esuat in fata instantei de judecata. Daca dumneavoastra va place sa va adunati cu infractorii, va priveste, dar macar nu va mirati cand altii stramba din nas daca vad asemenea societati. Si, contrar celor ce sustineti, filmul poate fi folosit oricum si de oricine dupa ce a fost publicat pe Internet. In special, poate fi folosit intr-un viitor proces in Justitie prin care sa se incerce pedepsirea infractorilor si a infractiunii lor in forma continuata.
Sper ca si dumneavoastra ati inteles acum mai bine care imi este parerea si ce o motiveaza. Noapte buna.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30244 : Mai 01, 2014, 04:30:11 »

Cum e? avem azi ziua inpacari sau nu? va rog sa nu mai sunati la telefon pe tema asta si va rog sa o discutam  aici, pe forum.
Multumesc pentru intelegere!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30245 : Mai 01, 2014, 04:48:47 »

Pentu ca eu am avut aceasta initiativa, tot eu voi sparge ghiata.
In primul rand trebuie sa constientizam ca fiecare dintre noi suntem vinovati, macar putin, pentru situatia in care ne aflam, unii, avem o vina mai mica alti mai mare, dar tot vin este. Daca constietizam ca suntem vinovati si drumul pe care ne indreptam este unul care nu ne aduce nimic bun sau constructiv, este corect.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30246 : Mai 01, 2014, 05:20:20 »

Cu bucurie dar tot o data umil, sincer, va cer iertare tuturor camarazilor, tuturor doamnelor si domnilor care impreuna am infaptuit Revolutia din Decembrie 89', va cer iertare si tot o data indind o mana catre dumneavoastra, o mana pentru a ne inpaca, pentru a ajuta si pentru a fi ajutat, imi marturisesc, in fata dv neputinta, furia, slabiciunile, nemultumirea, toate acestea m-au condus la lucruri nedemne pentru un Revolutionar. Detasanduma putin de toate problemele am putut observa cu usurinta ca toate cele mentionate mai sus, a fost alimentate, stimulate, intretinute, de adevarati dujmani, cei care ne vor dezbinati din motive foarte meschine.
Vreau sa va asigur pe fiecare ca sunt sincer in tot ce va zic, cand am tras voalul de pe ochi, am vazut ca de fapt sunteti singuri pe care ii respect, singuri in care pot avea incredere singuri pe care ii iubesc si ma face sa simt o reala apartenenta, in urma infaptuiri Revolutiei, nu cred ca cineva ne va uni vre-o data, noi suntem deja uniti prin fapte.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30247 : Mai 01, 2014, 07:30:10 »

Intr-unirile sunt legale si eu nu-mi doresc sa fie altfel, dar numai daca nu sunt conspirative, incalcand legile si libertatile altora. Va repet, in privinta Primului Congres al Impostorilor, cel din 3 septembrie 2011, de la Bucuresti, Justitia a dat un verdict definitiv: a fost ilegal. Niste infractori au incercat sa inlocuiasca prin el adevarata conducere a Blocului National al Revolutionarilor 1989 - Romania, dar incercarea a fost ilegala, un puci esuat in fata instantei de judecata. Daca dumneavoastra va place sa va adunati cu infractorii, va priveste, dar macar nu va mirati cand altii stramba din nas daca vad asemenea societati. Si, contrar celor ce sustineti, filmul poate fi folosit oricum si de oricine dupa ce a fost publicat pe Internet. In special, poate fi folosit intr-un viitor proces in Justitie prin care sa se incerce pedepsirea infractorilor si a infractiunii lor in forma continuata.
Sper ca si dumneavoastra ati inteles acum mai bine care imi este parerea si ce o motiveaza. Noapte buna.


Participantii la Cgresul BNR de la Bucuresti au fost mult mai multi decit cei de la Timisoara! Asa ca este impropriu sa fie numiti impostori.Cel mult se poate spune ca cel de la Bucuresti a fost organizat de incompetenti (poate si impostori amestecati in conducerea lui ) dar in mod sigur de unii care nu stiau sa citeasca un statut sau un act constitutiv!!! Wink
 
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30248 : Mai 01, 2014, 08:19:49 »

________________________________________
Iata cum se poate pune si mai mult gaz pe paiele care ard;

DARE DE SEAMA A UNUI SECRETAR DE STAT:
Sedinta Consiliului National BNR-PSD si nemultumirile prezentade de Dorin Lazar Maior:
“si nu mai amenintati atit ca iau si eu kalajnikovul…..” interesant de la min 10,14…

http://www.youtube.com/watch?v=eNK7rlaDnOQ

…”au venit sa sparga ordinea acestei sedinte….au umpul sspr cu oamenii lor…omul trebuie sa explice…. Nu stiu anul asta daca va putea fi reluat ceva… sa pregatim premizele pentru anul viitor…..”

DLM:  De ce nu se procedeaza legal?
http://www.youtube.com/watch?v=lrbv2vs1R-c


In primul rand vine comunicatul lui M.Bucur care face o declaratie care pe mine ma face sa cred ca seamana a santaj cu vestita curarenie,in al 2 lea rand ameninta prin necolaborarea SS A Sanda si cu celelalte asociatii iar in al 3 lea rand nu uita sa ameninte ca la o asa zisa intalnire cu pm pontea nu au ce cauta si alti delegati mai ales cei care au participat la asa zisul congres.
http://www.youtube.com/watch?v=k0rnaKeuwmY

http://www.youtube.com/watch?v=et5TKxgCYuU

Stimate d-l Bucur despre curatenia care faceti precizarea marea majoritate este satula sa auda si mai ales de punerea in plata despre care ati uitat sa ne aburiti.

http://www.youtube.com/watch?v=fTxweJpz3uw


D-l Bucur, SS A Sanda este obligat prin functia care a fost investit sa dea curs la ori ce invitatie din partea revolutionarilor si sa discute despre problemele acestora
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16075889-dorin-lazar-maior-liderul-blocului-national-revolutionarilor-dat-urmarire-internationala-dupa-fost-condamnat-inchisoare.htm

.Nu poate intoarce spatele si sa ignore dialogul revolutionarilor fie el unul sau mai multi si mai ales cand este vorba de asociatii.

http://www.youtube.com/watch?v=I3xqCiANvYM

Cat despre cei care au fost in sala asa zisului congres am mai precizat si-o fac din nou;
In sala au fost reprezentanti ai mai multor asociatii din diferite localitati apropiate de capitala dar si de la distante mult mai mari decat Sibiul insotiti de unul sau mai multi membri.Pe umeri acestora n-am vazut sa fi avut epoleti cu grade de locotenent si nici pe vre-unul nu l-am auzit ca este ordonanta(ca sa nu spun altfel)a vre-unuia despre care vorbiti.

http://www.youtube.com/watch?v=rdlnVwcSV4I
despre Miscarea Revolutionara si Anarhism:

http://www.youtube.com/watch?v=lrbv2vs1R-c
De la min 1..40  Omul de il felicita pe Putin ptr ocuparea Crimeii ne”traseaza indicatii pertinente,
In semn de solidaritate!” e o onoare pentru mine….    http://www.youtube.com/watch?v=I3xqCiANvYM

Foarte multi dintre prezenti au venit si fara presedinti de asociatii de aceea ce puteti sa ne spuneti tot impostori sunt? (Sau se merge pe principiul?: daca iesiti in strada sunteti destabilizatorii democratiei,daca sariti la bataie sa va cereti drepturile sunteti teroristi,daca vorbiti mult sunteti anarhisti)Toti acestea despre care ne vorbiti au venit cum de altfel trebuia sa veniti si domnia voastra pentru ca aveati aceasta datorie fata atat de cei prezenti cat si fata de cei care au ramas acasa.De erati un om sincer care n-avea nimic de ascuns veneati in fata celor prezenti acolo si spalati rufele in familie si limpezeati situaia care este tensionata in miscare.


O sa negati prin a spune ca n-ati fost invitat,total fals,;ati stiut si ati confirmat ca stiti prin comunicatele date pe portal-forum,ati fost instiintat si prin sms-ri date de diverse persoane care au covocat aceasta sedinta nu aveti cum sa motivati decat prin simplul motiv;primirea unui ordin de la partid.


 Daca expresedintele bnr-ului a avut totusi puterea sa vina in fata comitetului director sa spuna in fata ca el nu cedeaza scaunul de presedinte dv-tra nici macar n-ati avut curajul sa veniti in fata acestora fara sa nu spuneti nimic,de ce oare?sa fie setea de putere,sa fie oare altceva ceea ce eu banuiesc?

Referitor la intalnirea cu mai marii tarii;cumva ii convocati pe reprezentantii revolutionarilor pe care inca ii mai reprezentati pentru a pune la punct detaliile pentru campania electorala si pentru alegerile care vor fi in mai?Nu stiu daca o sa mai aveti acelasi sprijin din partea oamenilor ca-n trecut si asta se datoreaza minciunilor pe care le-au inghitit din partea politicienilor atata amar de vreme si mai ales din partea psd-ului de 2ani1/2.Probabil va veti baza pe o parte din cei 1266 si spun o parte ca cealalta parte sunt oameni care au grade si ranguri.Lumea sa  mai desteptat intre timp si pentru-n mic si-o bere numai mai iese-n strada.Si ca tot veni vorba de politica;multi au stat sub umbrela unor partide dar cand s-au rupt spitele la umbrela acestea  au ramas tot in ploaie,subordonarea politica nu face altceva decat sa dezbine.
Aduceti-va aminte ca psd-ul a mai fost candva in opozitie ca de altfel si pdl-ul acum,nimic nu-i vesnic pe pamant decat moartea si amintirea iar de vreti sa fiti vesnici faceti ca lumea sa-si aduca aminte de dv-tra.De restul vorbelor de lauda pe care unii si le adreseaza sunt satul cum de altfel sunt satul si de vorbele de lauda care le adreseaza persoanelor in functii innalte.Daca cei care se tot lauda atata cu eroismele lor puneau umarul la o lupta comuna poate acum stateam altfel de vorba,dar cum  lauda-ma gura ca-ti dau prajitura ce sa mai vorbim.......................

26 aprilie 2014…
In sinteza,intrebari care asteapta rezolvare si raspuns; asocierea intr-o formula noua si ACTIUNE REALA!!   

 http://www.youtube.com/watch?v=l7e2BP8Mp0A

ALEGEREA SI DECIZIA VA APARTINE!

https://www.facebook.com/events/633841153359629/

https://www.facebook.com/events/692012817507117/
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30249 : Mai 01, 2014, 08:53:49 »

Pentru cei obsedati de ideia ca a fost candva organizat vreun congres al impostrilor:
Atat de prosti si obsedati sunteti incat o tineti langa ca toti cei 4500(patrumiicincisute)de revolutionari care au participat la congresul din din 3 septembrie 2011,de la Bucuresti sunt impostori,de-l catalogati ca si congresul impostorilor.Pai mai leprelor obsedate,acolo am vazut o multime de revolutionari la care voi nu le puteti reprosa nimic,am vazut si impostori.Si am vazut la congresul de la Timisoara si impostori si revolutionari la care nu li se poate reprosa nimic.

--------

OBSESIE, obsesii, s. f. Tulburare a vointei care se manifesta prin idei fixe, prin dorinta irezistibila de a face un act determinat, bolnavul fiind constient de caracterul anormal al actiunilor sale. ♦ Imagine sau idee inadecvata care revine neincetat in campul constiintei, staruitor si anormal; preocupare chinuitoare. [Var.: (inv.) obsesiune s. f.] – Din fr. obsession.

--------
Unui prost

Doar pentru proşti prostia-i o virtute,
Iar dintre proşti tu eşti cel mai de frunte.
Omul deştept greşeşte-o dat şi ia aminte,
Dar idiotul neobosit îi dă-nainte...

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30250 : Mai 01, 2014, 08:58:34 »

________________________________________
Iata cum se poate pune si mai mult gaz pe paiele care ard;

http://www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI


DARE DE SEAMA A UNUI SECRETAR DE STAT:
Sedinta Consiliului National BNR-PSD si nemultumirile prezentade de Dorin Lazar Maior:
“si nu mai amenintati atit ca iau si eu kalajnikovul…..” interesant de la min 10,14…

http://www.youtube.com/watch?v=eNK7rlaDnOQ

…”au venit sa sparga ordinea acestei sedinte…

http://www.youtube.com/watch?v=cniYVLPYpiI


.au umpul sspr cu oamenii lor…omul trebuie sa explice….

http://www.youtube.com/watch?v=_BQSTRIJx3U


 Nu stiu anul asta daca va putea fi reluat ceva… sa pregatim premizele pentru anul viitor…..”

DLM:  De ce nu se procedeaza legal?
http://www.youtube.com/watch?v=lrbv2vs1R-c


In primul rand vine comunicatul lui M.Bucur care face o declaratie care pe mine ma face sa cred ca seamana a santaj cu vestita curarenie,in al 2 lea rand ameninta prin necolaborarea SS A Sanda si cu celelalte asociatii iar in al 3 lea rand nu uita sa ameninte ca la o asa zisa intalnire cu pm pontea nu au ce cauta si alti delegati mai ales cei care au participat la asa zisul congres.
http://www.youtube.com/watch?v=k0rnaKeuwmY

http://www.youtube.com/watch?v=et5TKxgCYuU

Stimate d-l Bucur despre curatenia care faceti precizarea marea majoritate este satula sa auda si mai ales de punerea in plata despre care ati uitat sa ne aburiti.

http://www.youtube.com/watch?v=fTxweJpz3uw


D-l Bucur, SS A Sanda este obligat prin functia care a fost investit sa dea curs la ori ce invitatie din partea revolutionarilor si sa discute despre problemele acestora
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16075889-dorin-lazar-maior-liderul-blocului-national-revolutionarilor-dat-urmarire-internationala-dupa-fost-condamnat-inchisoare.htm

.Nu poate intoarce spatele si sa ignore dialogul revolutionarilor fie el unul sau mai multi si mai ales cand este vorba de asociatii.

http://www.youtube.com/watch?v=I3xqCiANvYM

Cat despre cei care au fost in sala asa zisului congres am mai precizat si-o fac din nou;
In sala au fost reprezentanti ai mai multor asociatii din diferite localitati apropiate de capitala dar si de la distante mult mai mari decat Sibiul insotiti de unul sau mai multi membri.Pe umeri acestora n-am vazut sa fi avut epoleti cu grade de locotenent si nici pe vre-unul nu l-am auzit ca este ordonanta(ca sa nu spun altfel)a vre-unuia despre care vorbiti.

http://www.youtube.com/watch?v=rdlnVwcSV4I
despre Miscarea Revolutionara si Anarhism:

http://www.youtube.com/watch?v=lrbv2vs1R-c
De la min 1..40  Omul de il felicita pe Putin ptr ocuparea Crimeii ne”traseaza indicatii pertinente,
In semn de solidaritate!” e o onoare pentru mine….    http://www.youtube.com/watch?v=I3xqCiANvYM

Foarte multi dintre prezenti au venit si fara presedinti de asociatii de aceea ce puteti sa ne spuneti tot impostori sunt? (Sau se merge pe principiul?: daca iesiti in strada sunteti destabilizatorii democratiei,daca sariti la bataie sa va cereti drepturile sunteti teroristi,daca vorbiti mult sunteti anarhisti)Toti acestea despre care ne vorbiti au venit cum de altfel trebuia sa veniti si domnia voastra pentru ca aveati aceasta datorie fata atat de cei prezenti cat si fata de cei care au ramas acasa.De erati un om sincer care n-avea nimic de ascuns veneati in fata celor prezenti acolo si spalati rufele in familie si limpezeati situaia care este tensionata in miscare.


O sa negati prin a spune ca n-ati fost invitat,total fals,;ati stiut si ati confirmat ca stiti prin comunicatele date pe portal-forum,ati fost instiintat si prin sms-ri date de diverse persoane care au covocat aceasta sedinta nu aveti cum sa motivati decat prin simplul motiv;primirea unui ordin de la partid.


 Daca expresedintele bnr-ului a avut totusi puterea sa vina in fata comitetului director sa spuna in fata ca el nu cedeaza scaunul de presedinte dv-tra nici macar n-ati avut curajul sa veniti in fata acestora fara sa nu spuneti nimic,de ce oare?sa fie setea de putere,sa fie oare altceva ceea ce eu banuiesc?

Referitor la intalnirea cu mai marii tarii;cumva ii convocati pe reprezentantii revolutionarilor pe care inca ii mai reprezentati pentru a pune la punct detaliile pentru campania electorala si pentru alegerile care vor fi in mai?Nu stiu daca o sa mai aveti acelasi sprijin din partea oamenilor ca-n trecut si asta se datoreaza minciunilor pe care le-au inghitit din partea politicienilor atata amar de vreme si mai ales din partea psd-ului de 2ani1/2.Probabil va veti baza pe o parte din cei 1266 si spun o parte ca cealalta parte sunt oameni care au grade si ranguri.Lumea sa  mai desteptat intre timp si pentru-n mic si-o bere numai mai iese-n strada.Si ca tot veni vorba de politica;multi au stat sub umbrela unor partide dar cand s-au rupt spitele la umbrela acestea  au ramas tot in ploaie,subordonarea politica nu face altceva decat sa dezbine.
Aduceti-va aminte ca psd-ul a mai fost candva in opozitie ca de altfel si pdl-ul acum,nimic nu-i vesnic pe pamant decat moartea si amintirea iar de vreti sa fiti vesnici faceti ca lumea sa-si aduca aminte de dv-tra.De restul vorbelor de lauda pe care unii si le adreseaza sunt satul cum de altfel sunt satul si de vorbele de lauda care le adreseaza persoanelor in functii innalte.Daca cei care se tot lauda atata cu eroismele lor puneau umarul la o lupta comuna poate acum stateam altfel de vorba,dar cum  lauda-ma gura ca-ti dau prajitura ce sa mai vorbim.......................

26 aprilie 2014…
In sinteza,intrebari care asteapta rezolvare si raspuns; asocierea intr-o formula noua si ACTIUNE REALA!!   

 http://www.youtube.com/watch?v=l7e2BP8Mp0A

ALEGEREA SI DECIZIA VA APARTINE!

https://www.facebook.com/events/633841153359629/

https://www.facebook.com/events/692012817507117/


UNIREA FACE PUTEREA!

http://www.youtube.com/watch?v=cniYVLPYpiI
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30251 : Mai 01, 2014, 08:59:30 »

Anticul principiu sovietic de la Lenin citire : " Denigreaza, denigreaza ceva , ceva tot va ramine !"
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30252 : Mai 01, 2014, 09:04:41 »

TUTUROR,UN SINCER SI CALDUROS "LA MULTI ANI!" CU OCAZIA ZILEI DE 1 MAI.

http://www.youtube.com/watch?v=amCW2-KPi2A
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30253 : Mai 01, 2014, 09:06:39 »

Anticul principiu sovietic de la Lenin citire : " Denigreaza, denigreaza ceva , ceva tot va ramine !"


EVIDENT!  REORGANIZAREA  MISCARII FARA LUNINISTI SI MARXISTI!

http://www.youtube.com/watch?v=amCW2-KPi2A
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #30254 : Mai 01, 2014, 09:38:44 »
Memorat
Pagini: 1 ... 2015 2016 [2017] 2018 2019 ... 4572
Schimbă forumul: