Main Content:

Pagini: 1 ... 2134 2135 [2136] 2137 2138 ... 4573

ANUNTURI

 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32025 : Iunie 01, 2014, 18:09:19 »

Public inca un fragment de 15 minute din expunerea domnului secretar de stat Adrian Sanda. De-acum, intreaga expunere facuta in fata revolutionarilor convocati la Brasov de dansul poate fi urmarita - in ordine cronologica - la adresele urmatoare:
Intrunirea de la Brasov - Preambul - www.youtube.com/watch?v=ZLL1VT9AYl0&list=UUYESaNDTbhwbQFcEjHDjCEg,
Intrunirea de la Brasov - partea I - www.youtube.com/watch?v=cFbYZYdOarE&list=UUYESaNDTbhwbQFcEjHDjCEg,
Intrunirea de la Brasov - partea a II-a - www.youtube.com/watch?v=9egEdI-bp6g&list=UUYESaNDTbhwbQFcEjHDjCEg.

mulţumiri pentru cele 3 părţi.
  Veţi publica şi RESTUL?? ( din inf. pe care le am discuţiile au durat mult mai mult. )
  vă mulţumesc anticipat pentru răspuns.
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1958
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32026 : Iunie 01, 2014, 18:23:34 »

Ia vedeti ca domnul SSS Sanda vorbeste de presedinti care au dat avize pe certificate eliberate dupa 1997 ciiti varog legea 341 art 3 aliniatu 2 sa numi spuneti ca SSS Sanda nu cunoaste legea dar ca ne sa duca in erore  ca presedinti sint penali ca legea prescimba numai pina in 96-97 sint aberati vedeti ca incep manipularile SINGURA SOLUTIE A REVOLUTIONARILOR ESTE UNITATEA SI IESIREA IN STRADA
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32027 : Iunie 01, 2014, 18:53:59 »

Ptr.CORNEL-Na desteptule-KRONSTADT te-a  pus adev.nr.DJ/695?05.03.2012a CNSAS pe portal.Nu ai fost dovedid ca ai facut politie politica ,dar tot un mancator de rahat ramai.Ce credibilitate ai tu mai nesimtitule.Este bine sa stie si colegii nostrii ce poama esti.
Memorat
 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32028 : Iunie 01, 2014, 18:56:18 »

Sandele, ce faci tata la sspr ?
Pa-i in filmarile postate din intalnirea de la Brasov, faci declaratii ca ai sprijinul lui Copy Paste (Pontaras.........), ca sa faci curatenie in SSPR pornind si cu verificarile.
Nu stiu de ce nu te cred Adriane, atunci cand afirmi ca vrei sa faci rereverificari, avand in vedere ca au trecut 2 ani si tot se bate pasul pe loc.
Mai grav este faptul ca recunosti prin afirmatiile tale facute ca deja vrei ca sa ai ’’spatele asigurat’’, avand concursul Ministerului Justitie in vederea anularii certificatelor trimise de tine in instanta.
Pai Sandele, prietene ar trebui sa te consulti din punct de vedre juridic cerand parerei mai multe de la avocati, juristi dar sa nu ceri pareri unor lingai care te-au lasat fara nici o scama pe tine. Inainte de a mai terfeli Justitia din Romania in mizerile voastre doar ca va este lene sa aplicati art.49 corect.
 CAP. VI
Dispoziţii finale
ART. 49
(1) În cazul în care, pe baza unor elemente de noutate, constatate din oficiu sau la sesizarea oricărei persoane fizice ori juridice de drept public sau privat, reiese faptul că noile tipuri de certificate au fost eliberate unor persoane care nu îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 341/2004 sau de prezentele norme metodologice, SSPR procedează la anularea certificatelor respective şi propune preşedintelui României retragerea titlurilor atribuite în baza acestora.
(2) Analiza elementelor de noutate şi decizia cu privire la anularea certificatelor sunt de competenţa comisiei prevăzute la art. 13.
(3) Anularea certificatelor şi înaintarea propunerii de retragere a titlurilor se fac de către SSPR, cu avizul Comisiei Parlamentare.

si

ART. 50
În aplicarea prevederilor art. 11 din Legea nr. 341/2004, coroborat cu prevederile art. 74 din Constituţie, republicată, Comisia Parlamentară avizează proiectele de lege cu referire la Revoluţia din Decembrie 1989.

 Adica
art. 11 din Legea nr. 341/2004
ART. 11
Comisia parlamentară pentru controlul aplicării Legii nr. 42/1990 îşi continuă activitatea, în condiţiile prezentei legi, sub denumirea «Comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989», care va aviza propunerile Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 privind preschimbarea certificatelor, va soluţiona contestaţiile prevăzute la art. 9 alin. (5) şi va aviza iniţiativele legislative cu referire la Revoluţia română din decembrie 1989. Comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989 va avea în componenţă, cu prioritate, parlamentari care au dobândit una dintre calităţile prevăzute la art. 3 alin. (1).
Deci …………….

 HOTĂRÂRE nr. 1.412 din 2 septembrie 2004
pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989 nr. 341/2004
EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 836 din 10 septembrie 2004
Data intrarii in vigoare : 10/09/2004
În temeiul art. 108 din Constituţie, republicată, şi al art. 16 din Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989 nr. 341/2004,
Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

ART. 13
(1) Documentele depuse în vederea preschimbării certificatelor şi conţinutul dosarelor prevăzute la art. 12 alin. (2) sunt verificate de către o comisie constituită la nivelul SSPR, denumită în continuare Comisia.
(2) Comisia este formată din:
a) preşedinte - secretarul de stat al SSPR;
b) 3 persoane încadrate în SSPR;
c) un funcţionar public din cadrul Ministerului Sănătăţii, delegat, în condiţiile reglementărilor în vigoare, pe perioada în care desfăşoară activitate în cadrul Comisiei;
d) un reprezentant al Ministerului Administraţiei şi Internelor, detaşat, în condiţiile reglementărilor în vigoare aplicabile funcţionarilor, personalului contractual sau celorlalte categorii de personal din minister, la SSPR pe perioada în care desfăşoară activitate în cadrul Comisiei;
e) un reprezentant al Ministerului Apărării Naţionale, delegat, în condiţiile reglementărilor în vigoare aplicabile funcţionarilor, personalului contractual sau celorlalte categorii de personal din minister, la SSPR pe perioada în care desfăşoară activitate în cadrul Comisiei;
f) un procuror de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, delegat, în condiţiile reglementărilor în vigoare aplicabile magistraţilor, la SSPR pe perioada în care desfăşoară activitate în cadrul Comisiei.
(3) Componenţa nominală a Comisiei se aprobă prin ordin al secretarului de stat al SSPR, în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentelor norme metodologice, pe baza propunerilor transmise de instituţiile prevăzute la alin. (2) lit. c)-f).


Si

 LEGE nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată*)
ART. 8
De prevederile prezentei legi nu beneficiază persoanele, civili sau militari, care sunt dovedite a fi fost implicate în activităţile fostei securităţi ca poliţie politică, precum şi persoanele care au organizat, au acţionat, au instigat şi au luptat, sub orice formă, împotriva Revoluţiei.

ATENTIE Sandele, la documentul cu nr.97/P/1990 din 02 mai 2006 semnat de Procuror Militar Sef Adjunct- General maior dr. Dan Voinea.
Trimis catre Guvernul Romaniei –Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor- In atentia domnului Secretar de Stat Petrisor Morar.
 
Iar LEGE nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată*)
ART. 9
(1) Certificatele doveditoare care, în perioada 1990-1997, au fost eliberate de Comisia pentru aplicarea Legii nr. 42/1990 şi de Comisia pentru cinstirea şi sprijinirea eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, după verificare, potrivit art. 5 alin. (3), (4) şi (5), se vor preschimba, la cererea titularului, de către Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989, în termen de 6 luni de la intrarea în vigoare a prezentei legi*).
(2) Persoanele care solicită preschimbarea documentelor care atestă titlurile prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b), potrivit prezentei legi, precum şi preşedinţii organizaţiilor nominalizate la art. 5 alin. (4) poartă răspunderea penală pentru corectitudinea întocmirii dosarelor, care vor fi verificate de către Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 şi avizate de Comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989, în vederea eliberării de către acesta a certificatelor doveditoare, preschimbate conform alin. (1).


Deci nu aveti nevoie de jocuri murdare incluzand Justitia din Romania si procesele de pe rol care nu vor avea nici un impact benefic, ba mai mult nu trebuie decat respectarea Legii341/2004 care dupa cum sti si tu nu este respectata de nici o institutie a statului.
Incepeti voi sa o respecati si apoi veti vedea ca si noi vom fi respectati de catre societate.
Nu va oprit nimeni de la verificarile si reverificarile ce voi le considerati necesare. Nu pun la indoiala buna-credinta, dar aici este vorba de amanarea platilor care a devenit un MOTO al fiecarui fost secretar de stat la sspr.
 
Si cand presa Romana, la anumite ordine precise va dori sa duca in derizoriu, sacrificiul facut in decembrie 89, se va incepe iar cu impostori si profitorii ca apoi sa inceapa iar propaganda ca mai trebuiesc verificate deoarece sau mai strecurat anumite greseli din ’’erori umane’’, fiind nevoie iar de reverificare.
Si asta doar ca uni sa se inbogateasca, guvernul ne mai facand platiile, comisiile lucreaza cu drag si spor iar colegii MOR domnul secretar de......
Pacat ca veniti de la Timisoara care am un deosebit respect pentru ce-au inceput in 89.
O sa ma catalogati ca fiind omul lui x sau y dar va inselati domnule Sanda.
De cand ati venit la conducerea sspr, trebuia vazute nr. total de hotarari definitive si irevocabile date de instante cate sunt la numar, apoi la constituirea comisiei de reverificari respectand art.49
Stiti prea bine ca actualul guvern ce va da sprijin asa cum precizati a daramat un monument inchiant revolutiei din dec.1989, ca apoi sa fie nepasatoare la disparitia documentelor expuse in muzeul de istorie inchinate celor care au murit pe toate fronturile de operatiuni din tara.
Incet-incet LEGE nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată*), s-a degradat in fata autoritatiilor care aveau obligatia morala sa o respecte.

Anton !
Memorat
 • navoi
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 204
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32029 : Iunie 01, 2014, 19:00:46 »

        Catre toti utilizatorii acestui site.
    Asa cum au programat contra-revolutionarii revolutiei din decembrie 1989, au ajuns la intalnirea de la Brasov.Intalnirea este a invinsilor in decembrie 1989 si infiltrati in sistem pentru a provoca in mod natural "disparitia linistita" a celor care au fost victoriosi in 21-22 dec. 1989.
    VICTORIA s-a implinit odata cu fuga lui ceausescu, si in acelasi timp s-a desavarsit revolutia.
    Iesirea asa zisilor muncitori "a se vedea IMGB, Metro, Pompe....samd" era de fapt contra ofensiva nomenclaturii, prin care mima atasamentul la revolutie pentru a le fi mai usor sa pastreze fosta forma ROSIE in ROMANIA, dar cu o fata mai umana decat inainte.
Aceste tipuri de contra-revolutii au fost indelung pregatite in laboratoarele KGB si a facultatii Frunze din Moscova.
Cei de la Brasov au o tema ale caror rezultate vor finaliza inca unul din pasii pe care si i-au propus acesti nesabuiti.
    Intrebarea care se naste este - Acest colonel de STS Adrian Sanda a lucrat inainte in armata, securitate,partid sau  militie, si daca da, nu este si el in postura de a pierde calitatea si daca da, de ce nu incepe cu el?
    de ascultat trebuie sa-i ascultam dar de hotarat in dreptul nostru nu trebuie sa-i lasam pentru ca din toate motivele din lume NU AU DREPTUL si pentru a parafraza un antescriitor LUATI-VA LABELE DE PE REVOLUTIE!


   
 
Memorat

navoi
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2571
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32030 : Iunie 01, 2014, 19:02:13 »

Un comunicat pe care l-am primit ieri:

BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR  - 1989 ROMÂNIA
Dosar  Nr. 1/PJ/2003 ( FED. ) Încheierea din 11.02.2003 T.B. - Secţia 3 Civilă îndreptată prin Încheierea din 20.02 2003
( ultima modificare  Dosar  26967/3/2012  Încheierea din 10.10.2012   -  Congresul  Extraordinar din  04 mai 2012 )
Federația este înregistrată  în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor la  poz. Nr. 9/18.02.2003.


Nr. 46 / 31.05.2014

COMUNICAT

   Conducerea legal aleasă în urma Congresului din data de 26.04.2014 vă anunță că azi 31.05.2014 unul din cei cinci revoluționari aflați în cea de-a zecea zi de „Greva Foamei” din fața sediului Guvernului României a fost transportat în stare de leșin cu salvarea la Spitalul de urgență Elias. Este vorba de revoluționarul Ioan Hurmuz care acuza stare de rău general, pierderi de cunoștință, tulburări de vedere.   Acești revoluționari se află în „Greva Foamei” întrucât în nenumărate rânduri, începând cu anul 2011, a fost solicitat dialogul cu toate autoritățile competente, în vederea aplicării și respectării legilor, și în mod special a Legii nr. 341/2004.   Având în vedere că toate aceste solicitări au rămas până în prezent fără nici un răspuns, „Greva Foamei”va continuă până la începerea dialogului cu PRM-MINISTRU și punerea de urgență în aplicare a dispozițiior Legii nr. 341/2004.
   Începând cu data de 22.05.2014 au intrat în „Greva Foamei” următorii: Dumitru Dincă, președinte al Blocului Național al Revoluționarilor – 1989 România, Maricel Daraban, Ioan Hurmuz, Walter Simionov, Adrian Comăniță, și Ion Baban, acesta din urmă începând cu data de 30.05.2014.
   În timp ce unii revoluționari au început să cadă în „Greva Foamei”, alții în frunte cu secretarul de stat adrian sanda, adunați laolaltă psd-isti și impostori, chefuiesc prin cârciumi, sărbătorind pe banii statului victoria PSD-ului în alegeri și căutând ca și precedesorii lor alte căi și mijloace privind denigrarea revoluționarilor.  Cu privire la impostorii adunați dăm deocamdată un prim exemplu: bucur mircea adică cel care a intrat în comisia de preschimbare a certificatelor de revoluționar cu certificatul seria FD nr. 00006 adică cu calitatea de „remarcat prin fapte deosebite” și a ieșit cu certificatul seria LRE-B nr. 00032 adică cu calitatea de reținut. Ei bine acest individ își permite să trimită adrese și să se autointituleze „președinte bnr” deși nu a fost ales în această funcție la nici un congres și ceea ce este și mai grav să ofere soluții de a scoate revoluționarii din lege, probabil în încercarea ca în Legea nr. 341/2004 să rămână doar oamenii serviciilor, foști și actuali informatori, cei care au fost chemați de acasă după data de 22.12.1989, precum și alții asemenea lui.
   Vom reveni cu informații legate de cei prezenți la o cârciumă din Brașov și care trăiesc cu impresia că pot ei dispună de REVOLUȚIA ROMÂNĂ ȘI DE REVOLUȚIONARI după bunul lor plac.
   Președinte:                                                                                                         Președinte executiv:
 Dumitru DINCĂ                                                                                                    Constantin GADINĂ


Astăzi, Adrian Comăniţă, mi-a povestit ce s-a întîmplat cu Ioan Hurmuz. Mi-a povestit că i s-a făcut rău, a fost dus de salvare la Elias, s-a vrut internarea lui dar...Dl. Hurmuz a preferat să plece de frică să nu-i facă „ceva, medici securişti” !  În acest punct, Adrian m-a întrebat dacă: „este posibil ca medici să-şi încalce jurămîntul?”  Am răspuns fără să stau pe gînduri: „Dacă sunt medici, atunci nu este posibil!”  Mult mai tîrziu, în drum spre casă mi-am pus întrebarea: „Şi dacă...?”
Ţinînd cont de alienarea intelectualităţii româneşti în perioada socialistă, de frustrările acumulate de-a lungul anilor sub o tiranie proletară, de explozia de libertate de după Decembrie 1989, explozie netimorată în unele cazuri de autodisciplină educaţională şi terminată cu cazurile grave de căpătuială pe lîngă lege, vezi spitalul de arşi! Mi-am dat seama că este posibil! Că Dl. Hurmuz într-un moment de har, a intuit viitorul imediat şi a luat măsura corectă.
În ceea ce priveşte mişcarea „Greva Foamei”,  cred că protagoniştii sunt descumpăniţi mai mult de lipsa de implicare în acţiunea NOASTRĂ!!!, a bucureştenilor!
Prin urmare,
Doamnelor, domnilor bucureşteni, dacă nu vă alăturaţi zilnic acestui mic grup, tot ce am făcut pînă acum se va pierde în peisaj. Trecătorii se vor obişnui cu prezenţa celor 4, cu benerele afişate...
Obligaţia noastră este ca fiecare revoluţionar din Bucureşti, să „socializeze”  măcar 1 oră la girafă! Spun la „girafă”  deoarece nu vrem ca prin mulţime să estompăm vizibilitatea „greviştilor”. Există aprobare de la ora 10 la 19! Prin urmare, în tot acest interval, sunteţi aşteptaţi să-i sprijiniţi pe cei care luptă pentru ca drepturile dumneavoastră să nu mai fie mingea de ping-pong a guvernanţilor.
Constat că nu toţi preşedinţii de asociaţii îşi informează oamenii despre demersurile aflate în desfăşurare, ale revoluţionarilor! Prin urmare, voi, cei care citiţi aceste rînduri, sunaţi-vă colegii şi aduceţi-i la miting! Să vină măcar pentru o oră.
În curînd cei patru grevişti vor intra într-o fază în care, pentru a nu da satisfacţie guvernului cu o indedemnizaţie mai puţin de plătit, vor trebui să iasă din grevă! Cei care aveţi o minte şi un trup disciplinat şi vreţi să faceţi o cură de dezintoxicare, puteţi să le luaţi locul pentru cel mult 14 zile. Din experienţă, prima şi jumătate din a doua zi este greu, după care organismul „înţelege”  şi se adaptează.
Nu uitaţi, sunteţi revoluţionari! Acţionaţi deci, în consecinţă: sunaţi, textaţi, email-aţi, toţi revii pe care-i cunoasteţi şi chemaţi-i la luptă!
Bucureştiule, dacă nu te trezeşti „barbarii de tirani”  nici „mulţumesc” nu-ţi vor spune!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32031 : Iunie 01, 2014, 19:09:02 »

Ahaaaaa, deci sa mor nu alta, nu stiai cum sa te iei de unii, si m-ai calomniat pe mine mai facut in toate felurile, m-ai denigrat doar pentru ai provoca pe alti, nui nimic, tot la proces ajungem! sa vedem cum o sa te justifici, m-ai facut sa cred ca esti o anume persoana, doar mai dus in eroare putin, probabil acum razi de mori, dar o sa-ti piara rasul cat de curand, vei vedea, eu nu sant un mincinos ca tine, eu ma tin de cuvant si tu vei fi un exemplu!
Memorat
 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32032 : Iunie 01, 2014, 19:18:57 »

Ptr.CORNEL-Na desteptule-KRONSTADT te-a  pus adev.nr.DJ/695?05.03.2012a CNSAS pe portal.Nu ai fost dovedid ca ai facut politie politica ,dar tot un mancator de rahat ramai.Ce credibilitate ai tu mai nesimtitule.Este bine sa stie si colegii nostrii ce poama esti.

ASTA SE INTAMPLA CAND TRECI PE LA NUFARU TI SE INALBESTE DOSARUL
DAR TOT CIRIPITOR RAMAI DIN MOMENT CE AI FOST COPTAT PENTRU CIRIPIT SAU DE NU ESTI IN CONTINUARE PAPAGAL ACTIV ASA CA TOV CORNEL HOTARESTETE CE ESTI ??
CIRIPITORU DODE S-AU PAPAGALU DODE HuhHuhHuhHuhHuh
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32033 : Iunie 01, 2014, 19:25:10 »

PTR.Bomboe L.M.-Felicitari sfatuitorilor tai de bine(nu am pus in ghilimele)si tie in proportie de 50%.Vezi ca se poate sa fii moderat si de bun simt.Te-am mai scris ca nu am dorinta sa-ti fac rau insa iesirile tale de acum oluna  cind ai jignit aproape pe toata lumea m-a determinat sa-ti amintesc ca si tu ai pacate f.mari.Mai fac o precizare cu privire la solicitare ta de a-ti gasi un loc de munca ca sa nu ne iei de fraieri si sa mai afirmi ca nimeni nu te ajuta.In vara anului trecut2013-Cotenescu l-a rugat pe Ambrus Edy sa te angajeze si acesta te-a angajat.Acesta(EDY)are pe grui ofabrica de cahle teracota .aso.familiara.Tu la 2-3 sapt.de la angajare ai incercat  sa faci sindicat in familia lui si tu sa fii lider.Cind spuneam ca tu vrei sa fii numai sef nu am spus minciuni.Normal ca omul te-a dat afara.Acesta este ultima mea intrventie la adresa ta si indiferent cate raspunsuri o sa mai dai eu nu mai raspund pentru ca nu vreau sa ocupam portalul cu lucruri inutile.Pacat ca a picatCORNEL CES.ca musca in lapte.I-mi pare rau.Tie multa sanatate si sa-ti ajute DOMNUL sa-ti gasesti un loc de munca.Bafta.Numai CAVALERUL de acesta data(nu si teuton)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32034 : Iunie 01, 2014, 19:55:10 »

Cavaleru teuton nu o da la intors ca nu are rost, cand am fost provocat sau cand am injurat de ce nu ai zis ca suferi si de ce nu ai facut atunci aceste dezvaluiri senzationale mincinoase despre mine?
Cum am scris intru-n mesaj ca suntem bolnavi sau avem in familie bolnavi si nu avem cu ce sa ne tratam la timp si adecvat in timp ce opservam ca demnitari tari se doftoricesc la timp si adecvat numai in strainatate fara sa-si aduca aminte o clipa ca acest lucru este posibil doar datorita curajului si a jerfei noastre, imediat ai sarit ca ars si mai atacat, si cand am intrebat disperat, daca cineva poate pune o vorba sau o rugaminte pentru mine sa ma angajez undeva si ii voi ramane dator toata viata mea, iara mai atacat, esti foarte crud, esti sadic ca ai putut sa inventezi atatea minciuni despre mine si familia mea.
Te da de gol afirmatia facuta in care aprobi pe cel care imi zice ca mai bine taceam, te da de gol, asta e interesul tau sau al vostru sa tacem din gura sa fim muti, sa murim in liniste, sa nu deranjam Guvernul Ponta 3, e campanie prezidentiala ssssssssssssss linisteeee, PAI TU CREZI CA SUNT PROST MA, CA MA INTIMIDEZI CU ASFEL DE MINCIUNI, CU DENIGRARE SI CU DEFAIMARE? PAI O SA FIU MAI VEHEMENT.
Nici eu nu doresc sa-ti mai adresez macar un mesaj, dar la tribunal tot vom ajunge!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32035 : Iunie 01, 2014, 20:03:54 »TE PRICEPI FOARTE BINE RANITULE CA NU MA CUNOSTI CAND MA STII DEJA FOARTE BINE!!!!!!!!IAR DACA AR TREBUI SA RECLAME CINEVA PE CINEVA ACEEA SUNT CEI PE CARE TU II DENIGREZI SI II INJURI TOT TIMPUL FOLOSIND UN LIMBAJ DEMN DE ADOLESCENTII CARE INCEARCA SA SE DEA MARI INJURAND SI FOLOSIND APELATIVE DIN CELE MAI URATE. TU ESTI MESTER IN LIMBAJUL ASTA SI IN INJURII SI TOT TU MAI FACI PE OFENSATUL? CREZI CA MI-E FRICA DE O RECLAMATIE? CHIAR MI-AS DORI CA SA POT FACE SI EU PLANGERE IMPOTRIVA TA, DE FAPT NU IMPOTRIVA TA DIRECT CI A OAMENILOR PE CARE II ACOPERI. IMI VA FI FOARTE USOR SA DEMONSTREZ ADEVARUL CELOR SPUSE DE MINE. AM SI INREGISTRARI PE TELEFON ALE DISCUTIILOR MELE CU ANUMITE PERSOANE DIN ASOCIATIA TA. MA CREZI ATAT DE FRAIER INCAT SA FAC ACUZATII NEFONDATE, ASA CUM FACI TU?HuhHuhHuhHuh?HAIDE SA VEDEM CINE IESE MAI SIFONAT DIN TOATE ASTEA CAT AM MARTURII INREGISTRATE PRIN CARE MI SE SPUNE CAT A COSTAT UN CERTIFICAT SI CUM A FOST FACUT CERTIFICATUL? SI APARE SI NUMELE TAU, NU ALE CELOR PE CARE TU II ACUZI IN MOD CONSTANT. VASILEF, DACA VREI, NE INTALNIM SI ITI DAU TOATE DOVEZILE DE CARE DISPUN PT CA TU ESTI CEL MAI INJURAT SI DENIGRAT CONSTANT DE RANIT[/i][/b]
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32036 : Iunie 01, 2014, 20:13:40 »DOMNULE IOSIF, ACUM CEVA TIMP SPUNEATI CA NU VETI MAI PERMITE UN ANUMIT LIMBAJ PE ACEST PORTAL INSA AM REMARCAT CA II PERMITETI IN CONTINUARE RANITULUI SA SE FOLOSEASCA DE INJURII SI APELATIVE RUSINOASE ADRESATE ORICUI NU ESTE DE ACORD CU DANSUL. IN REPETATE RANDURI, I-AM CERUT DOAR SA DOVEDEASCA ACUZATIILE PE CARE LE FACE SI AM PRIMIT DOAR INJURII. DE CE PERMITETI UN ASEMENEA LIMBAJ? TREBUIE SA FITI PUTIN MAI TRANSANT CU ACEST LIMBAJ FOLOSIT NU DOAR DE RANIT, CI DE MAI MULTE PERSOANE. PE ACEST PORTAL SE PRESUPUNE A SE DEZBATE PROBLEMELE REVOLUTIONARILOR, NU ESTE UN BIRT UNDE SA SE CERTE LUMEA. CRED CA VROIATI SA TRANSMITETI ALTCEVA,NU?[/i][/b]
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32037 : Iunie 01, 2014, 20:34:39 »

INCA UN LUCRU CARE L-AM REMARCAT IN SPUSELE TALE RANITULE....ESTI SINGURUL REPREZENTANT LEGAL AL REVOLUTIONARILOR?HuhHuh?? ATUNCI NE POTI ARATA MACAR O ACTIUNE FACUTA PENTRU CA CEI NEDREPTATITI DE LA TINE SA-SI PRIMEASCA INAPOI CEEA CE LI SE CUVINTE?HuhHuhHuhHuh?? DIN CATE AM AFLAT EU, VASILEF CHIAR AJUTA, CHIAR ARE ACTIUNI PE ROL ALE REVOLUTIONARILOR. PROBABIL CA TU NU PREA AI NEVOIE SA-I AJUTI PT CA CEI MAI MULTI DE LA TINE SUNT FALSI SI ORICINE ISI DEA SEAMA CA TREBUIE SA TE SPRIJINE SI SA-TI FIE ALATURI DACA NU VOR SA-SI PIARDA DREPTURILE. DOAR AU NEVOIE DE CINEVA, DE UN REPREZENTANT LEGAL CARE SA-I AJUTE SA RAMANA IN PLATA

ÎN ATENȚIA D-lui Gheorghe IOSIF !

Vă rog cu respect să-mi comunicați datele de identificare a ,,Revu înșelat,, pt că fac plîngere penală în numele Asociației pt că acest excroc îl denigrează pe membrii Asociației,,21 DECEMBRIE-ORAȘ MARTIR,,TG-Mureș, făcîndu-i falși și impostori !
Cu recpect Președintele As.,,21 Decembrie-Oraș Martir,,Tg-Mureș- HAMAR ALPÁR BENJÁMIN


PS.Dacă trerbuie fac adresă ștampilată !

VĂ ROG PÎNĂ DIMINEAȚĂ SĂ-MI COMUNICAȚI IDENTITATEA ACESTUI INDIVID !!!!!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32038 : Iunie 01, 2014, 20:40:28 »TE PRICEPI FOARTE BINE RANITULE CA NU MA CUNOSTI CAND MA STII DEJA FOARTE BINE!!!!!!!!IAR DACA AR TREBUI SA RECLAME CINEVA PE CINEVA ACEEA SUNT CEI PE CARE TU II DENIGREZI SI II INJURI TOT TIMPUL FOLOSIND UN LIMBAJ DEMN DE ADOLESCENTII CARE INCEARCA SA SE DEA MARI INJURAND SI FOLOSIND APELATIVE DIN CELE MAI URATE. TU ESTI MESTER IN LIMBAJUL ASTA SI IN INJURII SI TOT TU MAI FACI PE OFENSATUL? CREZI CA MI-E FRICA DE O RECLAMATIE? CHIAR MI-AS DORI CA SA POT FACE SI EU PLANGERE IMPOTRIVA TA, DE FAPT NU IMPOTRIVA TA DIRECT CI A OAMENILOR PE CARE II ACOPERI. IMI VA FI FOARTE USOR SA DEMONSTREZ ADEVARUL CELOR SPUSE DE MINE. AM SI INREGISTRARI PE TELEFON ALE DISCUTIILOR MELE CU ANUMITE PERSOANE DIN ASOCIATIA TA. MA CREZI ATAT DE FRAIER INCAT SA FAC ACUZATII NEFONDATE, ASA CUM FACI TU?HuhHuhHuhHuh?HAIDE SA VEDEM CINE IESE MAI SIFONAT DIN TOATE ASTEA CAT AM MARTURII INREGISTRATE PRIN CARE MI SE SPUNE CAT A COSTAT UN CERTIFICAT SI CUM A FOST FACUT CERTIFICATUL? SI APARE SI NUMELE TAU, NU ALE CELOR PE CARE TU II ACUZI IN MOD CONSTANT. VASILEF, DACA VREI, NE INTALNIM SI ITI DAU TOATE DOVEZILE DE CARE DISPUN PT CA TU ESTI CEL MAI INJURAT SI DENIGRAT CONSTANT DE RANIT[/i][/b]

D-le Gheorghe IOSIF, vă rog pînă dimineață trimiteți indentitatea acestui personaj, altfel sînt nevoit să fac reclamație la Poliție la adresa dumneavoastră ! Cu respect Președintele As.,,21DECEMBRIE-ORAȘ MARTIR,,TG-MUREȘ-Hamar Alpar Benjamin
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32039 : Iunie 01, 2014, 20:46:41 »

da sigur SI MARMOTA INVELEA CIOCOLATA AN STANIOL!!!!  HALATU HAL TU  EU SUNT NEBUN??
  GOGOMANILOR
Memorat
Pagini: 1 ... 2134 2135 [2136] 2137 2138 ... 4573
Schimbă forumul: