Main Content:

Pagini: 1 ... 2173 2174 [2175] 2176 2177 ... 4573

ANUNTURI

 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32610 : Iunie 22, 2014, 19:58:56 »     colega ,,,kostas,,,,cred ca TABELUL cerut de SS in care se evidentiaza
    clar cine are certificat la L,42/1990 cu M.O,si certificat la L/341/2004,
    cu M.O.,,,,,REZOLVA SITUATIA DE INCERTITUDINE,,,,,lucru ce trebuia facut
    de mult timp,,,,,ca esti sub umbrela unei asociatii legal constituite,ca
    esti o persoana fizica ce ti-ai inaintat actele prin SSPR la timpul cand
    lucrau comisiile si ai dobandit calitatea,tot asa ,CRED ,ca se procedeaza
    si acum,fara a leeza cu nimic calitatea de LUPTATOR REMARCAT cu toate
    drepturile ce revin conform legii,,,, problema si intrebarea care se pune
    est de ce s-a TERGIVERSAT pana acum de au MURIT COLEGI REVOLUTIONARI DE
    ORDINUL MIILOR in cei trei ani de GENOCID VOIT? mai multi decat la
    REVOLTIE ? si cine sa face VINOVAT DE ACEST GEST ?,care v-a continua daca
    nu SE TRECE URGENT LA CLARIFICARI,,, si PUNERE IN DREPTURI LEGALE ALE
    TUTUROR REVOLUTIONARILOR CU DREPTURI DEPLINE conf,L/ 341/2004,,,,,,

          cu stiama colega,cu stima colegi,,,,cat mai suntem in viata,,,

                                                     sandu t,,,,71 de ani,,,,
ACOLO SE CERE MEMBRI ASOCIATIEI.DACA NU ESTI MEMBRU SI NU TE TRECE PE TABEL (sunt multi nemembrii) CE FACI? Adica trebuie sa platesti cotizatie ca la partid altfel....PA!SE POATE SI ASA?SA SCAPE DE NOI.NU ARE SSPR -ul MO si datele cu certificatele pe lg.42? BA DA EU AM FOST PERSONAL SI M_A GAST ,deci evidenta este <DAR NU SE VREA >


daca plateste bine ii dam noi o situatie exacta. dar numai pe semnatura....


  nna ... e si pentru situatia ....
 "ACOLO SE CERE MEMBRI ASOCIATIEI.DACA NU ESTI MEMBRU SI NU TE TRECE PE TABEL (sunt multi nemembrii) CE FACI? Adica trebuie sa platesti cotizatie ca la partid altfel....PA!SE POATE SI ASA?SA SCAPE DE NOI.NU ARE SSPR -ul MO si datele cu certificatele pe lg.42? BA DA EU AM FOST PERSONAL SI M_A GAST ,deci evidenta este <DAR NU SE VREA > "
  ....o procedura !.
  Ca si revolutionar "neasociat" va prezentati la poarta secretariatului si in doua exemplare, cerand desigur numar de inregistrare (!), depuneti "INVEDERARE" semnata olograf in care certificati datele cerute ca fiind ale dumneavoastra precizand si ca nu faceti parte din vreo asociatie ceea ce, pana la urma, nu e obligatoriu .
 A doua fila , copie cu numarul de intrare si data pe ea, o recuperati si o pastrati drept dovada, constituindu-se dovada opozabila spre "la o adica" !.
   Asa se rezolva .... asta !.
    Numai de bine.
    Mindry
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32611 : Iunie 22, 2014, 20:03:10 »

nU ASTA SE VREA !!!!.......nU ARE NUMIC CU nE ASOCIATII......cE ARE.....ARE CU PRESII DE "LEGAL CONSTITUITE " PENTRU CA ....N   U   M   A   I     ...lA EI SE REFERA !!!!!! Grin
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32612 : Iunie 22, 2014, 20:14:50 »

nU ASTA SE VREA !!!!.......nU ARE NUMIC CU nE ASOCIATII......cE ARE.....ARE CU PRESII DE "LEGAL CONSTITUITE " PENTRU CA ....N   U   M   A   I     ...lA EI SE REFERA !!!!!! Grin
Pai atunci de ce presedinti ne cer sa aducem copi dupa toate documentele?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32613 : Iunie 22, 2014, 20:24:21 »

nU ASTA SE VREA !!!!.......nU ARE NUMIC CU nE ASOCIATII......cE ARE.....ARE CU PRESII DE "LEGAL CONSTITUITE " PENTRU CA ....N   U   M   A   I     ...lA EI SE REFERA !!!!!! Grin
Pai atunci de ce presedinti ne cer sa aducem copi dupa toate documentele?
      CITESTE-TI MESAGERIA
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32614 : Iunie 22, 2014, 21:08:07 »
Alungrea impostorului Traian Basescu din Palatul Cotroceni!

Cu doi membri ai familiei internati in spitale, nu am cum sa fiu astazi la Bucuresti. Daca as fi acolo, as propune ideea care poate sa dea amploarea, forta si finalitatea pozitiva protestului care a fost programat in Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului Romaniei. Dupa dezvaluirile facute de Antena3 noaptea trecuta, astazi, chiar si pe ploaie, ar trebui sa se plece spre Piata Universitatii si, de acolo, spre sediul Presedintiei Romaniei, adunand cati mai multi bucuresteni pe parcurs. Scopul ar fi unul singur - alungrea impostorului Traian Basescu din Palatul Cotroceni, pe care-l ocupa ilegitim de la referendumul de demitere din 2012. Daca cineva are contact si poate comunica in timp util cu protestatarii, ar fi bine sa le transmita aceasta initiativa, pe care mi-o asum, inclusiv daca lucrurile vor iesi rau.
Piratul, care guverneaza in stil mafiot Romania, nu va pleca de la putere fara sa fie fortat, dur, poate chiar fizic. Domnilor revolutionari, haideti sa terminam treaba inceputa de noi in urma cu partu ani, haideti sa-l alungam de la conducerea Romaniei, statul de care si-a batut joc, l-a indatorat, l-a tradat si l-a injosit prin prezenta sa in cea mai inalta functie a Romaniei. "Jos Basescu!" este o etapa. Dupa ce ne vom atinge acest obiectiv, ne vom putea concentra asupra celorlalte, cu mai multa putere si mai multe sanse. Faceti ceea ce toata trara doreste sa se intample si veti avea sprijinul ei la nevoie.DOMNULE GHEORGHE IOSIF, TOTI AVEM CITE CEVA CU PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU, PT TAIEREA INDEMNIZATIILOR REVILOR, DE FAPT BOC LE-A TAIAT, IAR ION ILIESCU SPUNE CA SUNT PESTE ZECE MII DE IMPOSTORI, ASA CA BOC AR AVEA O SCUZA ?!  PONTA SE ADAPTEAZA SITUATIEI SI CONTINUA MANIPULAREA BILBIITA, BA-I AICI BA NU-I AICI, UMILIND IN CONTINUARE REVII. INCEP SA INTELEG INVERSUNAREA TA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI, AI O URA VISCERALA IMPOTRIVA LUI, SA-I ZICEM URA DE DUPA USA, SA FIE TOATE ASTEA PT CA PRESEDINTELE ROMANIEI E PRO AMERICAN?! IAR TU ESTI MAI SENSIBIL , MAI APROPIAT DE GENERALUL TRADATOR MARIN DRAGNEA, UN PRO SOVIETIC, VARUL TAU CU CARE TE MINDRESTI, FOST COLONEL DE MILITIE ACTUALMENTE GENERAL, INTR-UN CUVINT ESTI UN NOSTALGIC AL TRECUTULUI CU FATA DEMOCRATA SI CU PRIVIREA SPRE MOSCOVA. ASTA-I UNA, CEALATA SUNA CAM ASA , DAN VOICULESCU LEZEAZA STATUL DE DREPT PRIN INTERLOPUL ANALFABET BERCEA MONDIALUL, VREA SA DISCREDITEZE JUSTITIA CA LA INALTA CURTE SE FACE, CA KOVESI DREGE, ASTA PT CA MAI E PUTIN SI FAPTELE LUI SE PRESCRIU. ADUCE ATACURI INDIRECTE JUSTITIEI PRIN INTERPUSI CIND LOCUL SECURISTULUI TURNATOR DE FAMILIE ESTE LA PENITENCIAR !! MULTI MAFIOTI DIN PARTIDE SPECIAL PSD URMEAZA SA INTRA IN FOCURI, DUPA CUM SE VEDE JUSTITIA FUNCTIONEAZA IAR PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU E CEL CARE A DESCHIS CUTIA PANDOREI, DE AICI SI DUSMANI. ACTUALMENTE FRATELE LUI ESTE ARESTAT, SE DEZICE DE CELE FACUTE DE EL PREFERIND CA MERSUL JUSTITIEI SA MEARGA DIN CE IN CE MAI BINE. CINE A MAI FACUT ASTA DIN CALSA POLITICA ACTUALA ?! ALO, SRI! DESCONSPIRATI ODATA COZILE DE TOPOR DIN MISCAREA REVOLUTIONARA SI CLASA POLITICA DACA VRETI CA ACEASTA TARA SA NU ISE MAI PUNA PIEDICI DE-A MERGE CIT MAI REPEDE INAINTE !!!!!!!!!
APEL

rog TOŢI colegii ADEVĂRAŢI care citesc aceste rânduri SĂ ÎI IGNORE pe toţi aceia care denigrează, atacă şi mânjesc demnitatea ORICĂRUI COLEG "FALS", NEBUN, PROST SAU ORICUM AR FI.
 ACEST APEL ESTE UN MORATORIU DE "NONCOMBAT" până când situaţia respectării legii 341/2004 va intra în normalitate.
 "MENIREA" acestora ESTE DE A NE ŞTI DEZBINAŢI ŞI SLABI, "CUMINŢI" ŞI "MUŢI" !!

NU LE MAI RĂSPUNDEŢI!!
Haideţi SĂ COLABORĂM ÎMPOTRIVA DUŞMANULUI COMUN!!

Daca isi vor cere scuze in prealabil (pentru minciunile si manipularie anterioare), sunt de acord.
domnule Iosif, vă înţeleg punctul de vedere dar, aş fi de acord cu "amendamentul" dvs. DACĂ AŞ AVEA CE SĂ MĂNÂNC DISEARĂ.
  Pentru mine, şi destui alţii, "bătălia" ( şi NU războiul !! ) este SUPRAVIEŢUIREA ceea ce conferă acesteia PRIORITATE   A B S O L U T Ă!!
  Că x îl acuză pe y, că are sau nu dreptate, s.a.m.d. NU ARE NICI O RELEVANŢĂ ( în acest moment ).

  Vom avea TIMP ( şi, MAI ALES, "CU CINE" ) de "răfuieli personale"  D U P Ă   aceea!!
  Până atunci TREBUIE SĂ  S U P R A V I Ţ U I M !!

  Acum poate înţeleg TOŢI COLEGII DE BUNĂ CREDINŢĂ ( cei aflaţi în misiune îşi vor continua "serviciul" ) de ce tot vă bat la cap cu acest APEL.

vă mulţumesc pentru înţelegere.

Dnilor si dnelor (daca sunt si dsoarte, sa lase o cerere la secretariat si se rezolva), e fb tactica la doua capete. Asinul (va rog sa obs ca ma exprim frumos) tata shreck ii trage o flegma online in fata adminului, iar Alex 63 ii da cu moratoriul in cap, ca sa-l lege de maini si de picioare. Cum vine asta? Fleosc o flegma din stg, please peace din dr? Sunteti demni de ilustrata "de rasul curcilor". Sefu, faci cum vrei, esti pe teren propriu, nu ma bag, dar ai grija ca esti tratat de baiat bun, in traducere liberea: prostu forumului. Fac si demo ca am dreptate.
- Moratoriul este exclus pe un for al revilor la vreme de cafting.
- Chiar acceptat, din motivele invo, nu-i va astampara foamea lui Alex 63.
- Presupunand ca ar fi posibil, tot imposibila va fi autoeducarea lui Boacana.
In mod evident si ma mir ca nimeni nu vb de aceasta, in meciul de pe forum, reflex al razbelului cu hotii piratului din teren, echipa care e la pamant cere time out, sa-si traga sufletul (lipsa), pt ca ia-u tras altii la ficati de nu-si m regaseste resurse pt efortul sistolic. Procedeaza cum vrei, dar e o inselaciune. Pe mine m-au amenintat cu procese, trebuie sa ma apar, n-am incotro.
domnule "bambilici"
1. Postarea dvs. cu "apelul" meu ATAŞAT altor postări MIROASE A ..... ceva!!!!
  Postarea respectivă ( aproximativ în aceiaşi termeni ) O PUTEŢI GĂSI LA: http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1090.msg160307#msg160307
2. atacurile la care faceţi referire ( "Pe mine m-au amenintat cu procese, trebuie sa ma apar, n-am incotro.") SUNT  P E R S O N A L E   şi SE REZOLVĂ  T O T  PERSONAL.

  Aşa că voi continua să vă bat la cap cu acest APEL şi voi reacţiona împotriva celor aflaţi în misiune.

1. Nu am asociat nimic, asa a fost cursul discutiilor. Deci nu miroase a altceva decat am tastat eu. Si nu ma trimite la alta postare, facuta "aproximativ in aceeasi termeni", pt ca eu la acesta m-am referit si aici am postat.
2. Daca e ceva personal si ma sfatuiti sa rezolv tot personal, dv de ce va palngeti ca va e foame?
Pe mine ma doare in cot (de la masa pe care am tastatura) de apelul dv, dar va urez succes impotriva celor aflati in misiune.
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1958
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32615 : Iunie 22, 2014, 22:28:01 »

nU ASTA SE VREA !!!!.......nU ARE NUMIC CU nE ASOCIATII......cE ARE.....ARE CU PRESII DE "LEGAL CONSTITUITE " PENTRU CA ....N   U   M   A   I     ...lA EI SE REFERA !!!!!! Grin
Pai atunci de ce presedinti ne cer sa aducem copi dupa toate documentele?
daca nu faci parte din asociatie nuti cere nimeni nimic pote o sati ceara dupa ce are sa vada ca nu corespunde numarul certificatelor cu memvri in aspciati atunci vei primi intrebarea cine tia dat aviz daca nu esti membru la nici o asociatie
Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32616 : Iunie 23, 2014, 01:52:07 »

 
   
         Trebuie sa inteleg sa nu mai bat claviatura pe aici degeaba ?.
                                  Scuze.
       Ramaneti cu orgoliile si "razboaiele" voastre!.
       Incitante sau nu, reciproc, voi ignora, la randu-mi, postarile voastre !.
       
       Dixit .
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32617 : Iunie 23, 2014, 07:10:56 »

Nu înțeleg ce vă nemulțumește. Ce s-a întâmplat?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32618 : Iunie 23, 2014, 08:43:37 »

ASTAZI PE ORDINEA DE ZI LA SENAT CU RAPORT DE ADOPTARE!
POATE VA INTERESEAZA

http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=18209

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32619 : Iunie 23, 2014, 08:46:26 »
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32620 : Iunie 23, 2014, 08:48:26 »

Nu-l cunosti pe Mandry... Nu incerca sa intelegi, nu ai ce. Lasa-l sa ignore cat vrea el, pana va ajunge un ignorant.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32621 : Iunie 23, 2014, 10:53:12 »

Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 pentru Victoria Revolutiei Romane si Integrare Euro-Atlantica
Bucuresti,str Th Sperantia nr.14A sect 3
Tel: 0733565470
ligaeuroatlantica@yahoo.com

Bucuresti,23 iunie 2014

Domnului Secretar de stat Adrian SandaCu deosebita consideratie va solicit sprijinul in vederea solutionarii problemei Revolutionarilor din Decembrie 1989, dealtfel cunoscute domniei voastre privind asigurarea cadrului legislative favorabil reluarii platilor indemnizatiilor suspendate,
exista posibilitatea unei solutii legislative imediate,sens in care va supunem atentiei o propunere  cu speranta ca amendamentului propus de noi sa fie agreat si sustinul de catre deputatii revolutionari


Stimata doamna deputat Aurelia Cristea,
Ministru delegat pentru Dialog Social si Relatia cu Societatea Civila
Stimate domnule Secretar de Stat Adrian Sanda
 
Referitor la Plx 375/2013-Proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.29/2013 privind reglementarea unor masuri bugetare
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=13620
 
Daca in problema Revolutionarilor din Decembrie 1989 exista vointa politica, va sugeram si solicitam 
UN AMENDAMENT,
 ptr art 6 din   O G 29/2013,prin introducerea unui amendament in legea de aprobare avind urmatorul continut:
Plx 375/2013. Art 6 se modifica dupa cum urmeaza:
“ Prevederile art 18 si 19 ale art II din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.80/2010 pentru completarea art 11 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.37/2008privind reglementarea unor masuri financiare in domeniul bugetar,precum si pentru instituirea altor masuri financiare in domeniul bugetar,aprobata cu modificari si completari prin Legea 283/2011 si OUG 84/2012
SE ABROGA.
 
 
http://www.cdep.ro/proiecte/2013/300/70/5/em654.pdf
 
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=13620
http://www.cdep.ro/proiecte/2013/300/70/5/og654.pdf
http://www.cdep.ro/comisii/juridica/pdf/2013/av375.pdf
 
 
 
 
Solutia legislative imediata exista in cazul in care exista vointa politica!
Lasam la aprecierea domneavoastra,dra deputat AURELIA CRISTEA  aceasta solicitare-propunere  multumindu-va anticipat  pentru amendamentul pe care il veti initia  impreuna cu domnii si doamnele deputati din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor..
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32622 : Iunie 23, 2014, 16:22:14 »

  deşi Senatul a făcut nişte modificări ACESTEA NU SE REGĂSESC ÎN FORMA ADOPTATĂ DE CAMERA DEPUTAŢILOR ( că doar nu e prima oară. amintiţi-vă CUM a fost adoptată legea 238/2011   tot aşa, CU JAPCA!!)
PL-x nr. 124/2014
Proiect de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.11/2014 privind adoptarea unor măsuri de reorganizare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
DEZBATERI PARLAMENTARE
Şedinţa Camerei Deputaţilor din 15 aprilie 2014
   Domnul Valeriu Ştefan Zgonea:
        ................................................
        Intrăm la legile organice.
11. Proiect de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.11/2014 privind adoptarea unor măsuri de reorganizare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
Legea este organică.
Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului vă propune adoptarea proiectului de lege.
Să înceapă votul.
detalii vot
        Vă mulţumesc.
205 voturi pentru, patru abţineri, 120 de voturi împotrivă.
Adoptat.

  ataşat aveţi FORMA ADOPTATĂ. 

   VEŢI AVEA SURPRIZE!
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1101
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32623 : Iunie 23, 2014, 16:30:40 »


http://www.senat.ro/ProgramLucruZi.aspx?Zi=2014-06-23&ComisieID=77631fed-607c-4c79-96a4-6a605f426ee6

Luni, 23 Iunie 2014
    9:00 - 11:00
   
- Activităţi în comisiile parlamentare
   
   
    13:00
   
- ŞEDINŢA BIROULUI PERMANENT AL SENATULUI
   
   
    14:00
   
- Lucrări în grupurile parlamentare
   
   
    16:00 - 18:00
   
Lucrări în PLENUL SENATULUI
- Dezbaterea iniţiativelor legislative înscrise în ordinea de zi
   
   
    18:00
   
- ŞEDINŢA BIROURILOR PERMANENTE REUNITE ALE SENATULUI ŞI CAMEREI DEPUTAŢILOR
   
   
    19:00 - 19:10
   
- Pauză
   
   
    19:10 - 20:40
   
Întrebări, interpelări şi răspunsuri 


http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=182098   L245/22.04.2014    Proiectul  de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 11/2014 privind adoptarea unor măsuri de reorganizare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. - adoptat de Camera Deputaţilor   
Comisie fond: Comisia pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului
                          Raport de admitere cu amendamente admise
Caracterul legii: organică
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1101
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #32624 : Iunie 23, 2014, 16:35:14 »

http://www.senat.ro/Legis/PDF%5C2014%5C14L245CR.pdf

aici s-a modificat in bine si suntem cuprinsi si noi ...amendamentele depuse la senat au fost aprobate de comisiile aferente si astazi ,acum se da votul final...Senatul fiind camera decizionala...
Memorat
Pagini: 1 ... 2173 2174 [2175] 2176 2177 ... 4573
Schimbă forumul: