Main Content:

Pagini: 1 ... 2317 2318 [2319] 2320 2321 ... 4573

ANUNTURI

 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34770 : Octombrie 02, 2014, 08:20:11 »

nu este meritul meu. eu nu exist fara colegii din jur. dansii sunt creierele....Acesta este efectul protestelor, scrisorilor adresate ambasadelor si cu finalitate PROTESTUL INITIAT DE COLEGUL VIOREL RINGHILESCU SI OVIDIU STOENESCU ( acesta nu este revolutionar dar se lupta pentru noi mai mult decit multi dintre noi) la ambasadele din Bucuresti. Pina acum au primit dosare complete ambasadele Germaniei, Olandei, SUA. Actiunea de discutii si proteste continua si maine.Felicitari, cea mai buna treaba auzita dupa trei ani.
  TOTUŞI, să nu ne ambalăm ( no ofense mr. Alex Oprea ) până nu vedem REALIZAREA EFECTIVĂ a proiectului. Mai ştii cum "rezolvă" vv pontea-Pinocchio cu ajutorul min. de externe şi se contramandează toată "tărăşenia" ??
ESTE CAPABIL SUS NUMITUL DE AŞA CEVA. A DEMONSTRAT ÎN ALTE OCAZII !
[/color]


Nu stiu daca il Plagiatorre va reusi ceva....fiindca este o actiune privata, iar implicarea lui aici este o grava cadere in cursa. Nu intimplator am si facut publica aceasta initiativa, cineva e cu ochii in patru...
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34771 : Octombrie 02, 2014, 08:52:12 »

Pichetarea sediului PSD din Kiseleff

In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD
Guvernul si majoritatea parlamentara au lasat pentru zilele de 6 si 7 octombrie a.c. rezolvarea problemelor Legii pensiilor militare de stat, a Ordonantei pentru revolutionari si a Legii reparatorii pentru grefieri, diplomati, functionari publici etc., ultima prevazuta a fi dezbatuta in Camera Deputatilor fiind Legea pensiilor militare de stat.
Pentru moment insa, in lipsa unei decizii (ordin) de la Guvern, si deputatii au anuntat ca-si suspenda activitatea in zilele de 6 si 7 octombrie a.c.
In aceasta situatie:
La initiativa Asociatiei romanilor din Olanda, membri ai CNSC picheteaza, incepand de astazi, ambasadele occidentale, urmand a depune materiale revendicative si de protest;
SCMD incepe pichetarea sediului central al PSD din Bd. Kiseleff, nr 10, luni, 06.10.2014, la ora 14.00, pentru a reaminti Guvernului Ponta, dupa doi ani si jumatate de promisiuni partial onorate sau deloc, ca existam.
Reamintim tuturor membrilor SCMD ca aceasta actiune a fost hotarata si votata in Comitetul Director alSCMD, fiind adusa la cunostinta Guvernului in urma cu o luna.
Nu se vor striga lozinci politice. Nu ne intereseaza alegerile ci dialogul si dreptatea sociala.Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA


MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA SPRIJINA ACTIUNILE DE PROTEST LANSATE DE SMCD. DEASEMENEA II ROAGA PE MEMBRII SAI DIN BUCURESTI SI DIN APROPIERE SA SE MOBILIZEZE SI SA FIE ALATURI DE ACEST PROTEST PINA LA REZOLVAREA ODATA PENTRU TOTDEAUNA A PROBLEMELOR NOASTRE, PROBLEME CE TIN DEALTFEL DE EXISTENTA STATULUI DE DREPT.
Alex Oprea
presedinte MCRC


Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34772 : Octombrie 02, 2014, 09:12:35 »

vineri seara de la orele 22 vom discuta despre situatia militarilor, a grefierilor , a revolutionarilor si a aviatorilor. INVITATUL ESTE DL MIRCEA DOGARU, presedinte SMCD
INTERNATIONAL RADIO
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34773 : Octombrie 02, 2014, 09:42:28 »

Marii trisori din Bucale, de extract pedelizd, pt ca sunt si fff mari trisori de esenta pesedista, deci marii actionari ai protestelor din acest an din Capitala Ro, an electoral, adica GG, cei doi G, Gadina si Gogo (Dinca), inainte de a le retrage brasovenilor aprobarea mitingului de preotest, au avut o alta propunere, mult mult m interesanta decat stiam eu pana acum. Cred ca din aceasta cauza, nestiind ca eu nu stiu, Tentativa de Impostor n-a m atacat, sperand probabil sa scape de dezvaluirea pana la capat a mizerabilului mod de a proceda al aliatilor din Bucale ai MA (Micro Aso) din BMV.
Mardeala a primit propunerea sa nu m faca mitingul pasnic de protest (nu uitati ce voiau: sa ceara, in mod pasnic, respectarea Legii 341, prin introducerea in proiectul de buget de stat pt 2015 a sumenlor necesare reluarii platii indemnizatiilor revilor nedreptatiti), dar nu sa nu-l m faca in general, ci numai in 17 septembrie, data pt care optasera brasovenii, ci sa-l amane pt data de 20, sambata 20 septembrie, cand si ei anuntasera un protest politic in P-ta Univ. Voiau sa blocheze PU si aveau nevoie de cat m multi oameni pt aceasta incercare si stiau prea bine ca revii din BMV o pot face daca vor. Rationamentul era simplu: daca au reusit cu Boc la putere, cand adversitatea piratului era max, de ce nu ar reusi acum, cand piratul se face ca poloua, iar P-MP (P-M Ponta), strategic, nu-si arata inca coltii?
Deci, m pe scurt, ideea "geniala", de javre manipulatoare, a conducerii impostoare a benerelei a fost sa deturneze mintingul de protest al revilor din Brasov, s-al transforme dintr-unul pasnic, civilizat si apolitic, intr-unul violent, cu chiuiturile de rigoare la megafoane si politic. Adica in favoarea piratului si a Udrei lui de consum. Daca ar fi reusit, lovitura ar fi fost magistrala!  Stiti de ce? Nu pt deturnarea in sine, ca actiune reusita de deturnare, ci ca rezultat final. Pt ca ar fi obtinut un protest pro-pirat, realizat cu cei care au facut primul protest anti-pirat din Ro!  Adica ce ar fi realizat ei?


Ar fi creat impresia ca
luptatorii cu merite deosebite si urmasii eroilor martiri
s-au reorientat spre Basexu si parasuta lui penala!


Nu raspunde nimeni, nici bucurestenii, nici brasovenii, nici macar omniprezentul mercenar de tastatura TI. Inseamna ca i-am cam prins cu cioroiul vopsit... Ok, Don't Worry Be Happy, http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU! Reiau discutia de unde am adormit aseara.
Memorat
 • thunder66
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1211
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34774 : Octombrie 02, 2014, 10:13:02 »

Draga Bambilici, la intrebarile sincere, doar cativa de aici dam raspunsuri. Asta in cazul in care nu ai remarcat deja acest lucru. La intrebarea mea legata de Constitutia Romaniei, ai raspuns doar tu (un raspuns excelent de altfel, pentru care iti multumesc), ma intreb de ce oare? De balacarit si injurat sunt foarte buni marea majoritate a membrilor forumului. De ce nu incearca sa gaseasca subiecte care intr-adevar sunt arzatoare si care ar putea fi raspunsul tuturor problemelor revolutionarilor si nu numai.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34775 : Octombrie 02, 2014, 10:25:45 »

Nu mor caii cand vor cainii, dle Thunder! Continuam neinduplecati, zi de zi, pt ca si aceasta e o lupta, una lunga, de uzura, care tine toata viata si va sfatuiesc sa faceti la fel si dupa ce nu voi mai fi pe aici. Chiar mi-ai adus aminte ca doream sa-l intreb ceva pe prietenul dumitale din Lugoj.

Florine, vezi cati colegi de ai tai din Brasov au adeverinte de genul asta la dosar. Chestia cu autodenuntul, ... zic eu ca este tardiva, dar na ... cei in cauza ... pot incerca.  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
     Pacat ca Mardare ,maine nu se mai duce.......o fi auzit ca....."il aduce " Huh Grin

Dle Burada, dta stiai din data de 16 septembrie, cel putin de la ora 18.34, de mancatoria dintre presii aso din Bucale si BMV si de faptul ca bucalatii pedezdi anulasera autorizatia de protest pt brasoveni. Stiai adica de diversiunea ordinara GG. De aceea, te rog sa ne spui cum, de la cine si, f precis, cand ai aflat? Vrem sa stim tot adevarul, de acea va rog sa luminati partea de adevar pe care o cunoasteti dv.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34776 : Octombrie 02, 2014, 13:11:31 »

Alex, exista o legislatie - buna, rea... - ce reglementeaza destul de clar lucrurile despre care vorbesti tu acolo. In primul rand, revolutionarii au luptat contra cenzurii si, in al doilea, instituirea unei forme de cenzura incalca flagrant legea nr. 504 (a audiovizualului). Nu cred ca ar fi probleme la realizarea materialelor, dar la difuzarea acestora, da.


citeste comunicatul. materialul nu se incadreaza in legea CNA deoarece nu se difuzeaza in romania. Nu e cazul sa ma inveti nici drept nici jurnalism.....avem lecturi diferite

Citeste tu mai atent textul legilor. Dar sa scrii Romania cu majuscula pot sa te invat? Uite care este problema mea: sunt convinsa de bunele tale intentii (si eu nu sunt usor de convins in acest sens!), dar lipsa de profesionalism a dus la multe dintre situatiile incurcate iremediabil, grav de tot adica, pe care le au azi revolutionarii. Profesionalism in implicarea lor in reforme, in politica, "leadership", in comunicare, in media, in management, in asistenta sociala, in multe altele... Nu vreau sa fac trimitere la nume. Or, mie imi este egal daca persoanele (i)responsabile sunt suficient de pregatite si nu vor sa-si si dovedeasca in practica pregatirea sau pur si simplu nu sunt suficient de pregatite si nu vor sa recunoasca asta. Dimpotriva, incearca sa para ceea ce nu sunt. Rezultatele dezastruoase sunt la fel de mari.


Referitor la lipsa de profesionalism, cred ca ar fii bine sa intelegi un lucru. Romania va fi scrisa de mine cu litere mari aunci cind se va ridica din genunchi. Pana atunci e mica....mica....

Daca nu eram atat de suparata si nu consideram ca este nevoie de seriozitate (chiar gravitate!) in ceea ce facem (faceti), iti spuneam un banc cu folosirea corecta a scrierii cu unu, doi sau trei i, cu exemplificare pe a fi. Dar nu am chef de aiurelile astea ale tale. Ar fi bine sa stii tu un lucru: acea parte a Romaniei despre care vorbesti (care este o parte, atat si da, o mica... mica parte!) nu sta in genunchi, ci se taraste pe burta. E o diferenta colosala.
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34777 : Octombrie 02, 2014, 16:53:49 »

Draga Bambilici, la intrebarile sincere, doar cativa de aici dam raspunsuri. Asta in cazul in care nu ai remarcat deja acest lucru. La intrebarea mea legata de Constitutia Romaniei, ai raspuns doar tu (un raspuns excelent de altfel, pentru care iti multumesc), ma intreb de ce oare? De balacarit si injurat sunt foarte buni marea majoritate a membrilor forumului. De ce nu incearca sa gaseasca subiecte care intr-adevar sunt arzatoare si care ar putea fi raspunsul tuturor problemelor revolutionarilor si nu numai.
puţintică răbdare,
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1108.msg170347#msg170347
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34778 : Octombrie 02, 2014, 17:45:32 »


BJOZA OCTAV A FOST NUMIT SUBSECRETAR DE STAT  CU DATA DE 01.10.2014 LA SSPRila
http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS43MTUwMDcxNTE3MDYxRSszMA==
Memorat
 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34781 : Octombrie 02, 2014, 18:05:52 »

Am zis of pentru ca nu stiu de ce nu functioneaza bine linkul...
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34782 : Octombrie 02, 2014, 18:31:17 »

Am zis of pentru ca nu stiu de ce nu functioneaza bine linkul...
aţi reuşit, în cele din urmă, să îl deschideţi ?
  mie îmi apare:

  "Forbidden

You don't have permission to access /emonitornew/emonviewmof.php on this server."

  dacă DA, vă rog să îmi spuneţi şi mie CUM ?
  mulţumesc anticipat
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34783 : Octombrie 02, 2014, 18:34:50 »

http://lege5.ro/Gratuit/gqydknrrgm/decizia-nr-277-2014-privind-numirea-domnului-octav-bjoza-in-functia-de-subsecretar-de-stat-la-secretariatul-de-stat-pentru-recunoasterea-meritelor-luptatorilor-impotriva-regimului-comunist-instaurat-i
Prim-ministru
Decizia nr. 277/2014 privind numirea domnului Octav Bjoza în funcţia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989
Decizia nr. 277/2014 privind numirea domnului Octav Bjoza în funcţia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989
În temeiul art. 15 lit. a) şi art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 8 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 563/2014 privind organizarea şi funcţionarea Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. -
Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Octav Bjoza se numeşte în funcţia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989.
   
   PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Ion Moraru
Memorat
 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34784 : Octombrie 02, 2014, 18:40:40 »


Decizia nr. 277/2014 privind numirea domnului Octav Bjoza în funcţia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989
Atenție! Acest document este in curs de procesare, textul poate suferi modificări odată cu publicarea in Lege5 a versiunii finale.
Decizia nr. 277/2014 privind numirea domnului Octav Bjoza în funcţia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989
În temeiul art. 15 lit. a) şi art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 8 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 563/2014 privind organizarea şi funcţionarea Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. -
Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Octav Bjoza se numeşte în funcţia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989.
   
   PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Ion Moraru

Bucureşti, 1 octombrie 2014.
Nr. 277.
Memorat
Pagini: 1 ... 2317 2318 [2319] 2320 2321 ... 4573
Schimbă forumul: