Main Content:

Pagini: 1 ... 2334 2335 [2336] 2337 2338 ... 4573

ANUNTURI

 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35025 : Octombrie 13, 2014, 08:19:29 »

Gigi cum vezi tu aniversarea a 25 de ani de la infaptuirea Revolutiei din dec.89?
Printr-o tacere mormant,printr-o iesire in strada ca-n dec.89 sau in printr-un megaspectacol prin care sa-i omagiem pe fostii si actualii politicieni?
Poate intrebarea asta ar fi trebuit sa le-o punem presedintilor care samneaza protocoale pentru noi si le promit politicienilor liniste deplina in campanie si la alegeri.


un boicot nu ar fi bun?
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35026 : Octombrie 13, 2014, 08:24:36 »

Miscarea Civica Revolutia Curata

COMUNICAT

Urmare a DECIZIEI NR 14din 2014 A CONSILIULUI DIRECTOR , Miscarea CIVICA REVOLUTIA CURATA nu mai da relatii despre situatie revolutionarilor sau asupra platii indemnizatiilor decit celor care au trimis adeziuni la MISCARE sau care au completat si trimis modelul de adeziune spre reprezentare.
Aceasta decizie vine deoarece foarte multi dintre revolutionari continua sa isi sprijine presedintii de asociatii, care nu ii informeaza si nu ii tin la curent, insa iau informatii de la noi. Deasemenea demersurile noastre de orice natura vor fi facute strict in sprijinul membrilor MISCARII in mod exclusiv.

Alex Oprea
presedinte.

HAI NU ZO Huh CAT MAI IE TAINU KKRAULE


vezi deja la asta va ginditi. nu fratioare nu e cu tain asa cum multi dintre voi ati fost obisnuit sa il dati sefilor de aso ca sa deveniti ceea ce nu ati fost niciodata. e cu certificat, cu verificari, cu primiri in organizatie si dupa....totul la liber[/size Pina atunic LA MUNCA NU LA MILOAGA!
Memorat
 • cristy_s6
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 784
 • Nevoia - este "darul" nepretuit al cunoasterii !
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35027 : Octombrie 13, 2014, 09:18:37 »

Ups, ma bag si eu: prin instalarea ghilotinei in fata Parlamentului, Guvernului si Presedintiei. Restul la alegerea, preferintele, imaginatia poporului.

Este o idee - de altfel foarte, foarte, interesanta...acum depinde "cine pe cine" pune in ea !!!
Memorat

"Am dorit o democrație ideală si o societate liberă în care toate persoanele să trăiască în armonie si cu egalitate de sanse. E un ideal cu care vreau să trăiesc si să reușesc. Dar dacă este necesar, este un ideal pentru care sunt dispus să si mor.” - Nelson Mandela
 • navoi
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 204
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35028 : Octombrie 13, 2014, 11:29:03 »

CITITI PUNCTUL 7 LA MEMORANDUM
Actele normative incluse pe agenda sedintei Guvernului Romaniei din 7 octombrie:
I.    PROIECTE DE LEGE
- se vor trimite catre Parlament
1.    PROIECT DE LEGE pentru modificarea si completarea Legii nr.360/2002 privind Statutul poliţistului
Proiectul de Lege aprobat de Guvern modifica şi completeaza Statului poliţistului (Legea nr. 360/2002) in urma Deciziei Curţii Constituţionale nr. 392 din 2 iulie 2014. Modificarile vizeaza reglementarea sistemului de recompense, a cercetarii disciplinare şi a sancţiunilor care se aplica poliţiştilor.
2.    PROIECT DE LEGE privind stimularea investitorilor individuali
Guvernul a aprobat acest Proiect de Lege. Proiectul creeaza condiţiile pentru evidenţierea şi punerea la lucru a capitalului de risc destinat afacerilor aflate in stadiu timpuriu, cu efect multiplicator in economie. Scopul proiectului este stimularea fiscala a investitorilor individuali in vederea realizarii de investiţii in IMM-uri nou create.
3.    PROIECT DE LEGE pentru aprobarea unor masuri in domeniul promovarii producerii energiei electrice din surse regenerabile de energie.
Guvernul a aprobat acest Proiect de Lege prin care este determinata necesitatea de a asigura aplicarea in continuare şi fara discriminare a prevederilor Legii 220/2008 cu modificarile si completarile ulterioare, pentru centrale electrice din surse regenerabile de peste 125 MW şi a armonizarea cadrului legislativ naţional cu prevederile cuprinse in orientarile privind ajutoarele de stat pentru protecţia mediului şi energie pentru perioada 2014-2020.
Declaratii ale premierului Victor Ponta la inceputul sedintei de guvern

II.    ORDONANŢE DE URGENŢA
1.    ORDONANŢA DE URGENŢA pentru modificarea Legii nr. 198/2008 privind serviciile consulare pentru care se percep taxe şi nivelul taxelor consulare la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale Romaniei in strainatate
Ordonanţa de Urgenţa adoptata de Guvern vizeaza, printre altele:
- includerea transferului bancar printre modalitaţile de plata a taxelor consulare,
- sistematizarea tuturor serviciilor consulare prestate cu titlu gratuit,
- extinderea regimului de gratuitate asupra unor servicii consulare prestate in cazuri umanitare sau speciale,
- alinierea la reglementarile comunitare.
III.    HOTARÂRI
1.    HOTARÂRE privind stabilirea pentru anul 2014 a cuantumului plaţilor directe unice pe suprafaţa, a plaţilor separate pentru zahar şi a plaţilor specifice pentru orez, care se acorda in agricultura, in sectorul vegetal
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
2.    HOTARÂRE privind aprobarea schemei de minimis „Achiziţionarea de catre producatorii agricoli de berbeci de reproducţie din rase specializate şi de juninci din rase specializate”
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
3.    HOTARÂRE privind aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate in perioada mai-iulie 2014 ce au produs pagube in sectorul apicol”
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
4.    HOTARÂRE privind aprobarea schemei de minimis „Ajutor specific compensatoriu acordat exploataţiilor vegetale inregistrate in sistemul de agricultura ecologica”
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
5.    HOTARÂRE privind aprobarea schemei „Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate in perioada ianuarie-august 2014 care se acorda in agricultura, in sectorul vegetal”
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
6.    HOTARÂRE pentru completarea art.3 din anexa nr.1 la Hotararea Guvernului nr.717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului „Prima casa”
Prin Hotararea adoptata de Guvern Se stabileşte un plafon destinat pentru garantarea achiziţiei sau construirii unei locuinţe de catre persoanele cu cetaţenie romana care locuiesc in strainatate şi au permis de şedere şi de munca eliberate de autoritaţile statului respectiv. Aceasta suma-plafon, de 25 milioane lei, este o parte din plafonul ramas nealocat şi/sau neutilizat destinat ANL.
7.    HOTARÂRE pentru aprobarea amendamentului convenit prin schimbul de scrisori semnate la Bucuresti la 27 iunie 2014 si la Paris la 24 iulie 2014 intre Guvernul Romaniei si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei la Acordul-cadru de imprumut dintre Romania si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, semnat la 2 februarie 2007 la Bucuresti si la 9 februarie 2007 la Paris, pentru finantarea primei faze a Proiectului ''Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare, a statiilor de tratare a apei potabile si statiilor de epurare a apelor uzate in localitatile cu o populatie de pana la 50.000 locuitori ”
Actul normativ adoptat de Guvern aproba un amendament la Acordul-cadru de imprumut dintre Romania şi BDCE. Prin acest amendament, economiile realizate pe parcursul implementarii proiectului, 5.870.000 euro din imprumut, sunt alocate pentru finanţarea a patru noi subproiecte, in judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi şi Teleorman.
8.     HOTARÂRE pentru modificarea regimului juridic al unor blocuri de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, construite prin programe de investitii la nivel national si aflate in administrarea consiliilor locale
Prin Hotararea adoptata de Guvern se reglementeaza situaţia juridica a doua blocuri de locuinţe din Craiova care au fost repartizate ca locuinţe sociale destinate familiilor evacuate din locuinţele retrocedate in natura foştilor proprietari.
9.     HOTARÂRE privind aprobarea stemelor comunelor Pui si Baia de Cris, judetul Hunedoara
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
10.     HOTARÂRE privind aprobarea stemelor comunelor Ocnita, Odobesti si Razvad, judetul Dambovita
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
11.     HOTARÂRE privind aprobarea stemelor comunelor Bistra, Boiu Mare, Campulung la Tisa, Copalnic-Manastur si Miresu Mare, judetul Maramures
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
12.     HOTARÂRE privind aprobarea stemei comunei Teregova, judetul Caras-Severin
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
13.     HOTARÂRE privind aprobarea stemei orasului Simleu Silvaniei, judetul Salaj
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
14.     HOTARÂRE pentru aprobarea Strategiei guvernamentale pentru dezvoltarea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii si imbunatatirea mediului de afaceri din Romania-Orizont 2020
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare. Strategia cuprinsa in actul normativ urmareşte sprijinirea sectorului IMM şi imbunataţirea mediului de afaceri, precum şi transpunerea principiilor din documentul Small Business Act, elaborat sub egida Comisiei Europene.
15.     HOTARÂRE privind actualizarea valorilor de inventar ale unor bunuri aflate in domeniul public al statului si in administrarea Administratiei Nationale ''Apele Romane''- Administratia Bazinala de Apa Crisuri, aflata in coordonarea Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, prevazute in anexa nr.12 la Hotararea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, ca urmare a reevaluarii
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
16.     HOTARÂRE privind transmiterea unei parti de imobil, aflat in domeniul public al statului, din administrarea Ministerului Apararii Nationale in administrarea Ministerului Afacerilor Interne si pentru actualizarea anexelor nr.1 si 4 la Hotararea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului
Prin Hotararea adoptata de Guvern, o parte dintr-un imobil aflat in domeniul public al statului şi in administrarea MApN se trece in administrarea MAI pentru amplasarea Centrului de Comunicaţii şi Informatica din subordinea IGSU.
17.     HOTARÂRE privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli aferent activitatii de privatizare al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie pe anul 2014
Guvernul a adoptat Hotararea privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli aferent activitaţii de privatizare pe anul 2014 pentru Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizarii in Industrie.
Veniturile totale estimate pentru anul in curs sunt de 51.285 mii lei, iar cheltuielile totale de 51.060 mii lei.
18.     HOTARÂRE privind privind repartizarea pe judeţe a sumelor necesare pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale
Potrivit Hotararii adoptate de Guvern, bugetele locale ale judeţelor se suplimenteaza cu sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale. Suma totala este de 450.000 mii lei, iar repartizarea se face dupa cum urmeaza: 65% din suma este alocata in mod egal fiecarui judeţ, iar 35% se aloca proporţional cu lungimea drumurilor judeţene şi comunale, capacitatea financiara a judeţelor şi ţinand seama de analizele de specialitate.
19.     HOTARÂRE privind darea unui imobil in folosinţa gratuita Asociaţiei “Grupul pentru Dialog Social”
Guvernul a adoptat aceasta Hotarare.
IV.    MEMORANDUMURI
1.    MEMORANDUM cu tema: Aprobarea semnarii de catre primul-ministru al Romaniei, a scrisorii de notificare catre directorul general CERN, referitoare la primirea de catre Romania a statutului de membru plin CERN, in anul 2015, in devans cu o luna fata de termenul stabilit prin Acordul de aderare, precum si a reducerii contributiei financiare a Romaniei, la CERN, in anul 2015
Guvernul a aprobat acest Memorandum.
2.    MEMORANDUM cu tema: Aprobarea de catre Guvernul Romaniei a actiunilor pregatitoare privind constructia in Romania a Centrului international pentru studii avansate asupra sistemelor fluvii-delte-mari (DANUBIUS-RI) in cadrul  Strategiei Europa 2020 si a Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunarii si declararea acestui proiect ca ''proiect strategic de importanta nationala'', in domeniul cercetarii ştiinţifice
Guvernul a aprobat acest Memorandum.
3.    MEMORANDUM cu tema: Aprobarea semnarii Memorandumului de Intelegere privind implementarea proiectelor comune de cercetare intre Ministerul Educatiei Nationale si Agentia Universitara a Francofoniei
Guvernul a aprobat acest Memorandum.
4.    MEMORANDUM cu tema: deblocarea sumelor blocate prin OUG nr. 59/2014
Guvernul a aprobat acest Memorandum.
5.    MEMORANDUM cu tema: Prima masina - Program de stimulare a cumpararii de autoturisme noi
Prin Memorandumul aprobat de Guvern se iniţiaza programul guvernamental Prima Maşina, program destinat tinerilor care nu au avut pana acum in proprietate un autoturism. Prin stimularea producatorilor auto, programul va avea efecte benefice multiple, economic şi social.
6.    MEMORANDUM cu tema: Aprobarea deplasarii personalului din cadrul Ministerului Culturii si a invitatilor institutiei la targurile internationale de carte, in anul 2014
Acest Memorandum a fost retras de iniţiator.
7.    MEMORANDUM cu tema: alocarea fondurilor necesare la bugetul de stat, pentru anul 2015, in vederea reluarii plaţilor privind indemnizaţiile reparatorii pentru toate categoriile de beneficiari, conform Legii nr. 341/2004 şi masuri referitoare la situaţia beneficiarilor Legii nr. 341/2004
Guvernul a aprobat acest Memorandum. Documentul propune alocarea fondurilor necesare pentru indemnizaţiile reparatorii, clarificarea situaţiei privind modul de preschimbare a certificatelor de revoluţionar, inclusiv prin constituirea unui Comitet interministerial pentru optimizarea cadrului legislativ in domeniu.
Memorat

navoi
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35029 : Octombrie 13, 2014, 12:06:16 »

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA

Comunicat

In urma evaluarilor din cadrul staff-ului de conducere, in baza art.4,5 din Statut, datorita faptului ca la nivelul guvernului s-au operat o serie de modificari in materie de excluderi din rindul revolutionarilor,

Presedintele MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA DECIDE

Art. unic: Incepind cu data de 13 octombrie 2014, in vederea definitivarii inregistrarii la instantele romanesti a MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA, se va trece la evaluarea staff-ului din conducerea MISCARII potrivit sarcinilor primite. Cei necorespunzatori acestei evaluari vor fi exclusi din MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA, Comisia de analiza va face propunerile necesare urmind ca acestea sa fie avizate de către presedintele Miscarii. COMISA DE EVALUARE este compusa din urmatorii:
1. Anghel Tiberiu
2. Vlad Marin Constantin
3. Olaru Iosif
4. Vladulescu- Roman Constantin
6. Manole Delia
Termenul de evaluare este 28 octombrie 2014. Pina la data respectiva MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA nu va mai da informatii publice legate de activitatea in materie de revolutionari. Informatiile care apar din partea membrilor MISCARII reprezinta strict punctul domniilor lor de vedere si nu implica cu nimic MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA. Coordonarea acestei operatiuni va fi supervizata de catre dl Ovidiu Stoenescu, vicepresedinte al Miscarii Civice Revolutia Curata.

ALEX OPREA
presedinte
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35030 : Octombrie 13, 2014, 12:23:21 »

Si cum se va proceda? Vor trece goi pusca prin fata celor din comisie, asa cum am  trecut noi la incorporare, pt evaluare? Dna Manole Delia e psiholoaga comisiei sau altceva?
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35031 : Octombrie 13, 2014, 15:52:59 »

CCR. sed. din 9.10.2014. Dosar345/D/2014

22. Dosar nr.345D/2014 - Caluşa Laurenţiu Alexandru***
- Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti
- Excepţia de neconst. a disp. art.4 alin.(4) din Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti
anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr.341/2004

Costele nu o găsesc ( decizia ). Ce zice?
 eventual postează "link"-ul unde se poate vedea sau, şi mai bine, "copy-paste" aici.
  mulţam
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35032 : Octombrie 13, 2014, 15:58:43 »

CCR. sed. din 9.10.2014. Dosar345/D/2014

22. Dosar nr.345D/2014 - Caluşa Laurenţiu Alexandru***
- Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti
- Excepţia de neconst. a disp. art.4 alin.(4) din Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti
anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr.341/2004

Costele nu o găsesc ( decizia ). Ce zice?
 eventual postează "link"-ul unde se poate vedea sau, şi mai bine, "copy-paste" aici.
  mulţam

am găsit dosarul iniţial
http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000553645&id_inst=3
"Obiect: contestaţie privind alte drepturi de asigurări sociale legea 341/2004"
"Solutia pe scurt: Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Cu apel în 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Bucureşti, Secţia Conflicte de muncă şi Asigurări sociale. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07.03
Document: Hotarâre  2717/2014  07.03.2014"
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • Martinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1123
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35033 : Octombrie 13, 2014, 16:35:37 »

S-a respins!
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35034 : Octombrie 13, 2014, 17:01:55 »
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • Martinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1123
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35035 : Octombrie 13, 2014, 17:07:14 »
Memorat
 • Martinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1123
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35036 : Octombrie 13, 2014, 17:09:37 »

a avut ca obiect acordarea indemnizatiei tuturor remarcatilor,indiferent de venituri,ci nu altceva.
Memorat
 • voica
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1988
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35037 : Octombrie 13, 2014, 19:10:12 »

Salutare tuturor. Stie cineva daca se plateste ultima transa luna asta? a intrbat cineva sau a primit cineva? Multumesc!
.......................NU.................Dupa "filtru"...........Sigur cei adevarati din orasele martir si cu 42 in termen o vor primi prioritar.....PENTRU CA ASA ESTE CORECT !

Da multumesc pt raspuns dar eu am intrebat cu totul altceva, nu cui si unde ci daca luna asta sau cand, oricum multumesc!
 
Total gresit. Intr-un oras martir poate exista revolutionari care au luptat in alta localitate si  in alte localitati exista revolutionari care au luptat in orasele declarate martir.  Cum vor hotari, in ce mod ?!
EI NA CORECT CA DOAR S-AU DAT LUPTE CRANCENE PE LA BUHUS PLESCOI DEALU VIILOR PAPUSOIU DIN DEAL CIOFLICENI VIZUINA VULPAR  E.T.CGOGHIIE LIVIU..

MARE SIFONAR AL SECURITATII CU DOSAR CNSAS IN INSTANTA..

SCUTESTE-NE JIGODIE SECURISTA!
MAI  TE DU PE ACOLO PE UNDE NU AI MAI FOST DEMULT SIFON SECURIST GOHII LIVIUCe te suprara  mai asa de al dracului ? Da eu de loc eram dintr-un oras mic  dar Revolutia ma gasit acolo, in centrul Bucurestiului. Puteam sa plec, sa stau acasa si sa ma uit la tv,  si totusi nu am facut-o.
Sa nu dea Dumnezeu sa se faca o asa nedreptate. Daca tot angajeaza  un pluton de functionari, sa se uite in dosar, sa citeasca adeverintele de la Parchetul Militar.


    FIRESC AR FI CA CEI DIN ALTE LOCALITATI CARE S-AU r  e  m  a  r  c  a  t   INTR-UN ORAS MARTIR SA  FIE PROPUSI SI ASUMATI DE O ORGANIZATIE LEGAL CONSTITUITA DIN ACEL ORAS .......ALTFEL ....PE O ADEVERINTA DE PARTICIPANT.....E GREU.iN PLUS ,CITITI CUM DEFINESTE LEGEA LUPTATORUL CU MERITE DEOSEBITE SI ABIA APOI COMPLETATI DECLARATIA NOTARIALA PE PROPRIE RASPUNDERE !


Ce vorbesti, domnule, adica sa ma inscriu intr-o asociatie din Bucuresti cand eu locuiesc la capatul pamantului. Mi se pare aiurea.
Nu, in dosar sunt documente care atesta ca la momentul Revolutiei am fost la Bucuresti, si mai mult exista si acea dovada (nu adeverinta cum gresit m-am exprimat).   Adica, tu propui ca o asociatie sa faca o lista si gata pe aia s-o puna in plata. Hai ca ai haz.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35038 : Octombrie 13, 2014, 19:29:38 »

Smiley
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35039 : Octombrie 13, 2014, 19:32:10 »

Salutare tuturor. Stie cineva daca se plateste ultima transa luna asta? a intrbat cineva sau a primit cineva? Multumesc!
.......................NU.................Dupa "filtru"...........Sigur cei adevarati din orasele martir si cu 42 in termen o vor primi prioritar.....PENTRU CA ASA ESTE CORECT !

Da multumesc pt raspuns dar eu am intrebat cu totul altceva, nu cui si unde ci daca luna asta sau cand, oricum multumesc!
 
Total gresit. Intr-un oras martir poate exista revolutionari care au luptat in alta localitate si  in alte localitati exista revolutionari care au luptat in orasele declarate martir.  Cum vor hotari, in ce mod ?!
EI NA CORECT CA DOAR S-AU DAT LUPTE CRANCENE PE LA BUHUS PLESCOI DEALU VIILOR PAPUSOIU DIN DEAL CIOFLICENI VIZUINA VULPAR  E.T.CGOGHIIE LIVIU..

MARE SIFONAR AL SECURITATII CU DOSAR CNSAS IN INSTANTA..

SCUTESTE-NE JIGODIE SECURISTA!
MAI  TE DU PE ACOLO PE UNDE NU AI MAI FOST DEMULT SIFON SECURIST GOHII LIVIUCe te suprara  mai asa de al dracului ? Da eu de loc eram dintr-un oras mic  dar Revolutia ma gasit acolo, in centrul Bucurestiului. Puteam sa plec, sa stau acasa si sa ma uit la tv,  si totusi nu am facut-o.
Sa nu dea Dumnezeu sa se faca o asa nedreptate. Daca tot angajeaza  un pluton de functionari, sa se uite in dosar, sa citeasca adeverintele de la Parchetul Militar.


    FIRESC AR FI CA CEI DIN ALTE LOCALITATI CARE S-AU r  e  m  a  r  c  a  t   INTR-UN ORAS MARTIR SA  FIE PROPUSI SI ASUMATI DE O ORGANIZATIE LEGAL CONSTITUITA DIN ACEL ORAS .......ALTFEL ....PE O ADEVERINTA DE PARTICIPANT.....E GREU.iN PLUS ,CITITI CUM DEFINESTE LEGEA LUPTATORUL CU MERITE DEOSEBITE SI ABIA APOI COMPLETATI DECLARATIA NOTARIALA PE PROPRIE RASPUNDERE !


Ce vorbesti, domnule, adica sa ma inscriu intr-o asociatie din Bucuresti cand eu locuiesc la capatul pamantului. Mi se pare aiurea.
Nu, in dosar sunt documente care atesta ca la momentul Revolutiei am fost la Bucuresti, si mai mult exista si acea dovada (nu adeverinta cum gresit m-am exprimat).   Adica, tu propui ca o asociatie sa faca o lista si gata pe aia s-o puna in plata. Hai ca ai haz.

       CUM ITI POATE DA RECOMANDARE O ASOCIATIE DE LA "CAPATUL PAMANTULUI " CA AI "COMIS " FAPTE DEOSEBITE IN BUCURESTI......atentie !.....pARTICIPANTI AU FOST MULTI !!!......f  a  p  t e
 d  e  o  s  e  b  i  t  e  !!!CONFORM DEFINITIEI RESTRICTIVE DIN 341......O ADEVERINTA.....SUBTIRE !!!

RECOMANDAREA DATA DE MARTORI CARE SA SUSTINA CA AI CONDUS SI ORGANIZAT IN BUCURESTI PANA IN 22 LA PRANZ''''''DATA DE OAMENI CARE REALMENTE SA-SI ASUME FAPTELE TALE ,FIIND ATUNCI LANGA TINE..........

aM SI EU "PRIETENI",CARE AU DAT O FUGA LA BUCURESTI SA FACA CU MANA PE STICLA.....CA,...ERA "PROMOTIE " !
Memorat
Pagini: 1 ... 2334 2335 [2336] 2337 2338 ... 4573
Schimbă forumul: