Main Content:

Pagini: 1 ... 2335 2336 [2337] 2338 2339 ... 4573

ANUNTURI

 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1958
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35040 : Octombrie 13, 2014, 20:32:31 »

Salutare tuturor. Stie cineva daca se plateste ultima transa luna asta? a intrbat cineva sau a primit cineva? Multumesc!
.......................NU.................Dupa "filtru"...........Sigur cei adevarati din orasele martir si cu 42 in termen o vor primi prioritar.....PENTRU CA ASA ESTE CORECT !

Da multumesc pt raspuns dar eu am intrebat cu totul altceva, nu cui si unde ci daca luna asta sau cand, oricum multumesc!
 
Total gresit. Intr-un oras martir poate exista revolutionari care au luptat in alta localitate si  in alte localitati exista revolutionari care au luptat in orasele declarate martir.  Cum vor hotari, in ce mod ?!
EI NA CORECT CA DOAR S-AU DAT LUPTE CRANCENE PE LA BUHUS PLESCOI DEALU VIILOR PAPUSOIU DIN DEAL CIOFLICENI VIZUINA VULPAR  E.T.CGOGHIIE LIVIU..

MARE SIFONAR AL SECURITATII CU DOSAR CNSAS IN INSTANTA..

SCUTESTE-NE JIGODIE SECURISTA!
MAI  TE DU PE ACOLO PE UNDE NU AI MAI FOST DEMULT SIFON SECURIST GOHII LIVIUCe te suprara  mai asa de al dracului ? Da eu de loc eram dintr-un oras mic  dar Revolutia ma gasit acolo, in centrul Bucurestiului. Puteam sa plec, sa stau acasa si sa ma uit la tv,  si totusi nu am facut-o.
Sa nu dea Dumnezeu sa se faca o asa nedreptate. Daca tot angajeaza  un pluton de functionari, sa se uite in dosar, sa citeasca adeverintele de la Parchetul Militar.


    FIRESC AR FI CA CEI DIN ALTE LOCALITATI CARE S-AU r  e  m  a  r  c  a  t   INTR-UN ORAS MARTIR SA  FIE PROPUSI SI ASUMATI DE O ORGANIZATIE LEGAL CONSTITUITA DIN ACEL ORAS .......ALTFEL ....PE O ADEVERINTA DE PARTICIPANT.....E GREU.iN PLUS ,CITITI CUM DEFINESTE LEGEA LUPTATORUL CU MERITE DEOSEBITE SI ABIA APOI COMPLETATI DECLARATIA NOTARIALA PE PROPRIE RASPUNDERE !


Ce vorbesti, domnule, adica sa ma inscriu intr-o asociatie din Bucuresti cand eu locuiesc la capatul pamantului. Mi se pare aiurea.
Nu, in dosar sunt documente care atesta ca la momentul Revolutiei am fost la Bucuresti, si mai mult exista si acea dovada (nu adeverinta cum gresit m-am exprimat).   Adica, tu propui ca o asociatie sa faca o lista si gata pe aia s-o puna in plata. Hai ca ai haz.

        CUM ITI POATE DA RECOMANDARE O ASOCIATIE DE LA "CAPATUL PAMANTULUI " CA AI "COMIS " FAPTE DEOSEBITE IN BUCURESTI......atentie !.....pARTICIPANTI AU FOST MULTI !!!......f  a  p  t e
 d  e  o  s  e  b  i  t  e  !!!CONFORM DEFINITIEI RESTRICTIVE DIN 341......O ADEVERINTA.....SUBTIRE !!!

RECOMANDAREA DATA DE MARTORI CARE SA SUSTINA CA AI CONDUS SI ORGANIZAT IN BUCURESTI PANA IN 22 LA PRANZ''''''DATA DE OAMENI CARE REALMENTE SA-SI ASUME FAPTELE TALE ,FIIND ATUNCI LANGA TINE..........

aM SI EU "PRIETENI",CARE AU DAT O FUGA LA BUCURESTI SA FACA CU MANA PE STICLA.....CA,...ERA "PROMOTIE " !

MAI GUNOIULE IAR TEAI TREZIT CU ABERATI PLEACA SA NU MAI AUZIM ABERATI MAI DE UNA ZI AM INTREBAT PE CINVA DIN LUGOJ DACA TE CUNASTE STI CARE A FOST RASPUNSU DACA LAS REPRODUCE MAR BANA ASA CA MAI BINE NUL REPRODUC
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35041 : Octombrie 13, 2014, 20:37:16 »

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA

Comunicat

In urma evaluarilor din cadrul staff-ului de conducere, in baza art.4,5 din Statut, datorita faptului ca la nivelul guvernului s-au operat o serie de modificari in materie de excluderi din rindul revolutionarilor,

Presedintele MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA DECIDE

Art. unic: Incepind cu data de 13 octombrie 2014, in vederea definitivarii inregistrarii la instantele romanesti a MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA, se va trece la evaluarea staff-ului din conducerea MISCARII potrivit sarcinilor primite. Cei necorespunzatori acestei evaluari vor fi exclusi din MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA, Comisia de analiza va face propunerile necesare urmind ca acestea sa fie avizate de către presedintele Miscarii. COMISA DE EVALUARE este compusa din urmatorii:
1. Anghel Tiberiu
2. Vlad Marin Constantin
3. Olaru Iosif
4. Vladulescu- Roman Constantin
6. Manole Delia
Termenul de evaluare este 28 octombrie 2014. Pina la data respectiva MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA nu va mai da informatii publice legate de activitatea in materie de revolutionari. Informatiile care apar din partea membrilor MISCARII reprezinta strict punctul domniilor lor de vedere si nu implica cu nimic MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA. Coordonarea acestei operatiuni va fi supervizata de catre dl Ovidiu Stoenescu, vicepresedinte al Miscarii Civice Revolutia Curata.

ALEX OPREA
presedinte

     
        ..........................
          @ "alexpress1"
          Eiii!!!, ce avem noi acilea?!?!
        O actiune importanta a "Miscarii..."?!?!
        Si la aceasta nu participa tocmai cel mai vice-pres dintre vice-presi?!?! Grin
        Adica, tocmai vice-presul (de la departamentul pentru revi al "Miscarii...")  Aleonte Dorinel? Grin
        "alexpress1", daca printre cei "evaluati" (si gasiti..."necorespunzatori") se va afla si "re-evaluatul" Aleonte, ai o juma' de bila alba din partea mea...am banuit io' ceva, ca nu-l mai vazusem prezent (cu functia) prin "comunicatele" voastre Grin
        Ar fi fost o bila alba integral daca ai fi luat in serios sugestiile pe care (nu o data) ti le-am facut, in legatura cu aiuritul ala...dupa cum bine iti amintesti, eu "ti l-am evaluat" corespunzator de citeva ori, insa matale n-ai tinut cont, gindind ca - poate - am eu ceva personal cu Aleonte; drept pentru care  "l-ai re-evaluat" numindu-ti-l vice-pres cu revii...
        Acu', cind (in sfirsit) ai realizat cite parale valoreaza zevzecul - ai realizat si ce teapa ti-ai luat...mai bine mai tirziu, decit niciodata... Grin Cheesy Grin Cheesy
        La final, ce pot sa te asigur io' - daca matale "l-ai miscat" din "Miscare" - nu va sta mult "pe barà"...va gasi el alti fraieri pe care sa-i "abureasca"...
        Deja SRI-ul (serviciul revolutionar de informatii) e c-un ochi pà el...ca zic unii cum ca acu' Aliontili s-a cam saturat sa fie (doar) vice-pres...vrea pres-plin...asta-i pohta ce pohteste...cica a gasit p'aci, prin Prahova, niste faliti...ca avem si noi falitii nostri...
        Abia-l astept sa puna botu' la minaria asta...va avea mari sanse sa ajunga "presul" baietilor de pe "Rudului" (la sectia "fetite cu bune maniere")...
        Pentru cei ne-avizati: pe str. Rudului, in Ploiesti, se afla una dintre puscariile patriei noastre, scumpe si dragi...
       
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35042 : Octombrie 13, 2014, 23:17:13 »

La linkul de mai jos veti putea urmari, via internet (YouTube), transmisia slujbei Sfintei Liturghii ce se va oficia pe scena din vecinatatea catedralei mitropolitane din Iasi, cu prilejul sarbatorii Sf. Cuv. Parascheva.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tW4URYwMx18
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35043 : Octombrie 13, 2014, 23:27:07 »

Mai oameni buni mai, cum va risipiti voi energia intr-o directie gresita, si macar nu castigati voi!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35044 : Octombrie 13, 2014, 23:29:33 »

Care este cea gresita si care crezi ca ar fi cea buna?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35045 : Octombrie 13, 2014, 23:31:03 »

La linkul de mai jos veti putea urmari, via internet (YouTube), transmisia slujbei Sfintei Liturghii ce se va oficia pe scena din vecinatatea catedralei mitropolitane din Iasi, cu prilejul sarbatorii Sf. Cuv. Parascheva.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tW4URYwMx18

Ms dna Dascalu. Link si la "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29), va rog!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35046 : Octombrie 14, 2014, 09:45:42 »


Am realizat un filmulet de prezentare a felului in care Germania pregateste marcarea unui sfert de secol de la inlaturarea Zidului Berlinului, care a semnificat prabusirea "Cortinei de Fier", cea care a impartit Europa in doua zone antagonice, rezultat al  tragediilor ultimei mari conflagratii, Al Doilea Razboi Mondial. Puteti accesa "25 de ani de la caderea Zidului Berlinului", la www.youtube.com/watch?v=GnYARLTH5WU.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35048 : Octombrie 14, 2014, 11:41:21 »

MARE INTILNIRE ASTAZI LA SSPR..

"NICI O VARA FARA GREVA FOAMEI"  SOLICITA SECRETARULUI DE STAT AL  "RECUNOASTEII MERITELOR LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI" CA CEI CARE AU REPRIMAT PROTESTELE DIN 13-15 iun 1990   VOR RAMINE IN LEGE, PATALAMATI CA LRFD SI BREVETATI..

SE INTENTIONEAZA "PROMOVAREA LEGII TIMISOARA!"  CU CEILALTI-- "AJUNGE CE AU PRIMIT 25 DE ANI!

ASA DA SECRETAR DE STAT! ASA  HALAL RECUNOSTINTA!

AVETI STIINTA DESPRE "MEMORANDUM? AM AUZIT CA A FOST PUBLICAT UNDEVA..
SPUN UNII CA AR FI AFISAT PE INTERIORUL CELEI DE A DOUA USA PE DREAPTA IN INTERIORUL INSTITUTIEI  SSLIIC 1945-1989...A DOUA USA PE DREAPTA DE LA INTRARE PE PARTEA INTERIOARA....

DACA "AVETI INTRARE,FACETI O POZA!"
Memorat
 • vasilef
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 225
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35049 : Octombrie 14, 2014, 16:22:39 »


     Din cele ce voi scrie mai jos, pontistii vor spune ca sunt basist desi, nu cred ca urasc pe cineva mai mult decat pe Basescu, pe Macovei care era principal varf de lance basist, pe Udrea, pupila basista care conducea in realitate guvernul si pe Boc cel dobitoc, care poza in conducatorul ce nu era.
     Ce spuneti pontistilor, ofiterul acoperit care ne terorizeaza de doi ani si jumatate si pune la cale stergerea legii 341, trebuie sa-si dea demisia sau trebuie sa se ascunda in continuare in spatele unui secret pe care el insusi l-a instituit?
     Dar de doamna abramburica si de Miki spagarul ce spuneti? Ei nu se pot ascunde in spatele unui secret pentru ca nu au putut sa si-l instituie dar, vad ca sar in ajutorul lor lacheii, amanand un final pe care nu il pot evita.
     Si inca ceva: hotararea de guvern invocata nu este lege pentru ca modificata legea initiala, contrar prevederilor Art.13-al.b din Legea 24/2000 si nu are nici avizul CSAT, fiind promovata pe sest.
     Oare trebuie inlaturat Iohannis si admis D. Diaconescu ( condamnatul penal pentru santaj si V.V.Ponta, fost procuror si ofiter in acelasi timp?HuhHuh
[/b]
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35050 : Octombrie 14, 2014, 18:34:09 »

MEMORANDUMUL SANDA---O MINCIUNA!

HAIDETI SA VEDEM PROIECTUL LEGII BUGETULUI DE STAT PENTRU 2015


http://www.particip.gov.md/proiectview.php?l=ro&idd=1759

http://www.particip.gov.md/public/documente/139/ro_1759_proiect.pdf

http://www.particip.gov.md/public/documente/139/ro_1759_nota.pdf

Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015

Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015 este elaborat conform prevederilor Legii privind sistemul public de asigurări sociale, Legii privind sistemul bugetar şi procesul bugetar şi altor acte legislative, ce ţin de domeniul protecţiei sociale de stat.

Principalii indicatori ai proiectului bugetului asigurărilor sociale de stat sunt reflectaţi în anexa nr.1 „Sinteza bugetului asigurărilor sociale de stat la venituri şi cheltuieli pe anul 2015”.

Cheltuielile bugetului asigurărilor sociale de stat sunt structurate în programele reflectate în anexa nr.2 „Lista programelor incluse în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2015”.

Prognoza indicatorilor generali ai bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015 a fost efectuată în baza actelor legislative şi normative în vigoare, analizei tendinţelor şi performanţelor înregistrate în anii precedenţi şi în baza prognozei indicilor macroeconomici, elaboraţi de către Ministerul Economiei.

Persoane responsabile
Victor Gilca, 022 269 333, victor.gilca@mmpsf.gov.md

Data limită pentru comentarii: 17.08.2014

Proiectul Hotaririi Guvernului și Nota Informativă


ROG PE TREPADUSII SI SUISTINATORII LUI SANDA SA LASE GLASCIORUL..

MULTUMITI PRESEDINTILOR CARE V-AU TRADAT IN 23 SEPTEMBRIE  SEMNIND PROTOCOLUL RUSINII..

PRETINSUL MEMORANDUM NU E PUBLICAT NICAIERI SI NU E INSUSIT IN PROIESTUL LEGII BUGETULUI 2015,

ACESTA ESTE  ADEVARUL!
Memorat
 • florin53
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1250
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35051 : Octombrie 14, 2014, 18:56:18 »

Ce ne prezentati d-voastra face vorbire despre bugetul Republicii Moldova pe anul 2015,asa ca lasati-o mai moale cu dezinformarile.
Memorat
 • Willy
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1280
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35052 : Octombrie 14, 2014, 19:30:16 »

VAD  ca acum   membri   MISCARI   care  sunt  foarte     multi   si  au  DEPARTAMENTE  cu  cabinet de  presedinte  si  alte cabinete si  multi  sefi  probabil  si  foarte multi   viitori  gardeni  ai  revolutiei  vor  sa  scape   de  uni  membri  de ce
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35053 : Octombrie 14, 2014, 19:54:13 »

La fotbal  Grin

Memorat
 • serghe
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 89
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35054 : Octombrie 14, 2014, 20:08:26 »

 
dreptate si adevar
Hero Member
*****
Deconectat Deconectat
Mesaje: 872

Vezi Profilul Mesaj personal (Deconectat)


Citat
 Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35053 : Octombrie 14, 2014, 19:34:09 »


MEMORANDUMUL SANDA---O MINCIUNA!

HAIDETI SA VEDEM PROIECTUL LEGII BUGETULUI DE STAT PENTRU 2015


http://www.particip.gov.md/proiectview.php?l=ro&idd=1759

http://www.particip.gov.md/public/documente/139/ro_1759_proiect.pdf

http://www.particip.gov.md/public/documente/139/ro_1759_nota.pdf

Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015

Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015 este elaborat conform prevederilor Legii privind sistemul public de asigurări sociale, Legii privind sistemul bugetar şi procesul bugetar şi altor acte legislative, ce ţin de domeniul protecţiei sociale de stat.

Principalii indicatori ai proiectului bugetului asigurărilor sociale de stat sunt reflectaţi în anexa nr.1 „Sinteza bugetului asigurărilor sociale de stat la venituri şi cheltuieli pe anul 2015”.

Cheltuielile bugetului asigurărilor sociale de stat sunt structurate în programele reflectate în anexa nr.2 „Lista programelor incluse în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2015”.

Prognoza indicatorilor generali ai bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015 a fost efectuată în baza actelor legislative şi normative în vigoare, analizei tendinţelor şi performanţelor înregistrate în anii precedenţi şi în baza prognozei indicilor macroeconomici, elaboraţi de către Ministerul Economiei.

Persoane responsabile
Victor Gilca, 022 269 333, victor.gilca@mmpsf.gov.md

Data limită pentru comentarii: 17.08.2014

Proiectul Hotaririi Guvernului și Nota Informativă


ROG PE TREPADUSII SI SUISTINATORII LUI SANDA SA LASE GLASCIORUL..

MULTUMITI PRESEDINTILOR CARE V-AU TRADAT IN 23 SEPTEMBRIE  SEMNIND PROTOCOLUL RUSINII..

PRETINSUL MEMORANDUM NU E PUBLICAT NICAIERI SI NU E INSUSIT IN PROIESTUL LEGII BUGETULUI 2015,

ACESTA ESTE  ADEVARUL!
Raportează acest text unui moderator    Memorat


 
florin53
Hero Member
*****
Deconectat Deconectat
Mesaje: 990

Vezi Profilul Mesaj personal (Deconectat)


Citat
 Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35054 : Octombrie 14, 2014, 19:56:18 »


Ce ne prezentati d-voastra face vorbire despre bugetul Republicii Moldova pe anul 2015,asa ca lasati-o mai moale cu dezinformarile.

 FLORIN ARE DREPTATE SI  IL SUSTIN  SPRE EXEMPLU  ART. 15


Art.15. – (1) Prestaţiile pentru prevenirea îmbolnăvirilor şi recuperarea capacităţii de muncă a salariaţilor prin tratament balneosanatorial în instituţii specializate se finanţează de către Casa Naţională de Asigurări Sociale de la bugetul asigurărilor sociale de stat.
(2) Organizarea recuperării sănătăţii salariaţilor prin tratament balneosanatorial se efectuează de către Casa Naţională de Asigurări Sociale, cu participarea sindicatelor şi a patronatelor, în conformitate cu regulamentul aprobat de Guvern.
(3) Organizarea recuperării sănătăţii prin tratament balneosanatorial a beneficiarilor de drepturi realizate prin sistemul public de asigurări sociale, conform Legii nr.190-XV din 8 mai 2003 cu privire la veterani, precum şi a cetăţenilor care au avut de suferit în urma catastrofei de la Cernobîl, conform Legii nr.909-XII din 30 ianuarie 1992 privind protecţia socială a cetăţenilor care au avut de suferit de pe urma catastrofei de la Cernobîl, se efectuează de către Casa Naţională de Asigurări Sociale.
(4) Achiziţionarea serviciilor pentru recuperarea sănătăţii se efectuează conform prevederilor Legii nr.96-XVI din 13 aprilie 2007 privind achiziţiile publice.

        NU E BINE ,,  DREPTATE SI ADEVAR ,, NU E BINE
                         
                          CU RESPECT     SERGHE
Memorat
Pagini: 1 ... 2335 2336 [2337] 2338 2339 ... 4573
Schimbă forumul: