Main Content:

Pagini: 1 ... 2338 2339 [2340] 2341 2342 ... 4573

ANUNTURI

 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35085 : Octombrie 16, 2014, 22:54:19 »

.............SPERAM CA PENTRU LINISTEA NOASTRA ...DOMNUL GHEORGHE IOSIF VA FACE CAT MAI CURAND POSIBILA VIZUALIZAREA INREGISTRARII PE CARE A FACUT-0 AZI LA sIBIU LA INTALNIREA CU ADRIAN SANDA. cONTINUTUL VA REDA IN OPINIA MEA CERTITUDINEA REALIZARII INTEGRALE A SPERANTELOR NOASTRA INCEPAND CU DECEMBRIE 2014- IANUARIE 2015. CONCLUZIILE LE PUTETI TRAGE SINGURI ,NEINFLUENTATI DE INTERPRETARI MAI MULT SAU MAI PUTIN INTERESATE.
anunţul este important şi merită postat cu nişte caractere mai mari ( ŞI pentru "chiorii" ca mine  Smiley )

  Domnule Iosif, aşteptăm cu interes maxim
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35086 : Octombrie 17, 2014, 04:49:45 »

SA NE REAMINTIM DE PROMISIUNILE GUVERNULUI:

https://www.cnpp.ro/indemnizatii-prevazute-de-legi-cu-caracter-special

http://www.ziare.com/articole/indemnizatii+revolutionari

http://www.ziare.com/articole/indemnizatii+revolutionari

http://www.ziare.com/articole/indemnizatii+revolutionari

http://timpolis.ro/plata-indemnizatiilor-revolutionarilor-luptatori-readusa-in-actualitate/

https://www.cnpp.ro/indemnizatii-prevazute-de-legi-cu-caracter-special

"Stimati colegi,
Timp de 4 luni de zile de la preluarea functiei, am depus toate eforturile in a normaliza situatia in care ne aflam, atat in ceea ce priveste institutia SSPR, cat mai ales in privinta reluarii platilor catre revolutionarii cuprinsi in art.4 alin.(4) din legea 341/2004.
Va sunt cunoscute etapele:
a. propunerea initiata de unii membri ai CPRD `89, privind schimbarea bazei de calcul a indemnizatiei prin raportarea la ISR (indicatorul social de referinta) si modificarea coeficientilor de multiplicare.
b. propunerea MMFPS, tot in acest sens (sic!) principiile fiind aceleasi cu propunerea CPRD`89. Am respins categoric aceste proiecte care propuneau intr-un mod perfid transformarea noastra in asistati social.
c. am propus, tinand cont de restrictiile bugetare actuale, SI MAI ALES DE MODUL CONDAMNABIL IN CARE A FOST ALCATUIT BUGETUL DE STAT PE ANUL 2012, cu alocare bugetara si impact bugetar si pe anii urmatori ZERO!!! in ceea ce-i priveste pe luptatorii remarcati, un proiect care va este de asemenea cunoscut, acela de MODIFICARE TEMPORARA PANA LA 31.12.2012, a indemnizatiilor tuturor revolutionarilor (si a celor aflati astazi in plata si a celor ce urmau sa fie repusi in plata) prin DIMINUAREA CU 10% a coeficientilor de multiplicare, COROBORAT CU DIMINUAREA DE LA 34% LA 5% a sumelor restante la plata conform OUG 53/2010 pentru anul in curs si reesalonarea cuantumurilor pentru anii urmatori. Dadeam astfel dovada SOLIDARITATII mai ales intre noi (departajarea incadrarii raportate la lege trecand in principal prin DESTIN, nu prin implicare) dar si in raport cu realitatile bugetare ca si consecinta a modului total aberant si neprofesionist in care s-a guvernat tara de catre PDL si aliatii lor.
Pentru impunerea acestui proiect care a intrunit initial si sufragiile CPRD`89, proiect de OUG care impreuna cu NOTA DE FUNDAMENTARE au fost publicate spre consultare inca din 2 iulie 2012, am demarat toate formalitatile necesare avizarii in vederea supunerii spre aprobarea de catre Guvernul Romaniei.
Va sunt, sper, de asemenea cunoscute, modalitatile in care s-au tot invocat motive de refacere si amanare a propunerii mele, trecand pe rand prin cerinte de aprobare de catre FMI a introducerii in plata a sumelor neincluse in bugetul de stat, de aprobare de catre Delegatia Economica Europeana tot din aceleasi ratiuni, apoi au urmat calcule pe numarul real de beneficiari si sumele aferente, ca spre finalul saptamanii trecute sa se invoce faptul ca nu plata pe ultimele trei luni ale anului in curs sunt problema (banii existand...) ci faptul ca nu exista certitudinea incadrarii in deficitul bugetar pe anul 2013 impus Romaniei de creditorii externi, in ceea ce priveste alocarile pentru cheltuielile cu asistenta sociala care ne cuprinde si pe noi, cei pentru care pe anul 2012 a decis art.18 din Legea 283/2011.
De aceea am acceptat sa initiem un Memorandum care sa fie aprobat de Guvernul Romaniei, initiat fiind de SSPR si MMFPS cu avizarea sa de catre MFP. L-am si postat pe site-ul nostru in data de 24 septembrie 2012, pentru a fi cunoscut si insusit de catre toti cei interesati. Plecand de la situatia actuala, am precizat masurile ce se impun a fi luate in vederea reluarii platilor, respectiv masurile din OUG evocate mai sus si abrogarea art 18 si 19 din Legea 283/2011. DEOARECE NU SE PUBLICA NICIUN ACT CU SEMNATURA IN CLAR SI CU STAMPILA INSTITUTIEI EMITENTE, DIN MOTIVE DE SECURITATE, memorandumul a fost expus cu un straif de hartie care sa acopere semnatura subsemnatului si a doamnei ministru Campeanu cu stampilele aferente, fapt ce a dat nastere la comentarii aberante, venite din necunoasterea acestor cutume obligatorii de altfel.
Neincluderea pe ordinea de zi a sedintei de Guvern din data de 3 octombrie 2012 s-a datorat returnarii catre MMFPS a memorandumului in vederea transmiterii raspunsurilor solicitate de catre domnul secretar de stat G. Gherghina de la MFP (postat de asemenea pe site-ul SSPR), cu mentiunea ca dupa 4 luni SE INCEARCA REIMPUNEREA MODIFICARII ART.5 ALIN(1)LIT.M) IN SENSUL STABILIRII INDEMNIZATIEI LUNARE IN FUNCTIE DE INDICATORUL SOCIAL DE REFERINTA (ISR), SIMILAR CELORLALTE INDEMNIZATII(CARE??!!!). Reafirm categoric ca SUNT IMPOTRIVA ORICAREI INCERCARI DE A FI TRANSFORMATI IN ASISTATI SOCIAL, CU TOATE CONSECINTELE CE DERIVA DIN ACEASTA.
Ramane de vazut cat de repede vor raspunde cerintelor cei de la MMFPS si in ce mod !.
In dialogul de acum cateva zile desfasurat in prezenta domnului LIVIU MARIAN POP, ministru delegat pentru dialog social, s-a afirmat ca urmeaza sa aiba loc in 2-3 saptamani o noua rectificare bugetara in care avem posibilitatea de a gasi sumele necesare repunerii in plata cu perspectiva si pentru 2013, cu TOATE CA PROIECTUL DE BUGET PE 2013 NU S-A DEZBATUT!
Pentru ca si dvs sa aveti imaginea completa a situatiei raportata la numar de revolutionari si sume necesare, va prezentam urmatoarele:
TOTAL BENEFICIARI LEGEA 341/2004 - LUNA AUGUST 2012
16.237 - SUMA TOTALA NECESARA 39.869.318 RON, DIN CARE CU INDEMNIZATIE LUNARA (0,6) 7.137- SUMA NECESARA 7.864.974 RON, CU INDEMNIZATIE REPARATORIE (1,1) 10.296 - SUMA NECESARA 31.968.542 RON, CU SUMA FIXA DE INGRIJIRE 39 - SUMA NECESARA 35.802 RON, DIN CARE CU INDEMNIZATIE LUNARA SI REPARATORIE 1.196 DE PERSOANE.
Luptatori Remarcati cu Fapte Deosebite sistati de la plata in 2012 ( daca are venitul mediu brut < salariul mediu brut utilizat la BASS) 12.141 revolutionari, necesar suma de plata 30.858.014 RON, dincare cu indemnizatie lunara (0,6) 5.747 revolutionari - suma necesara 6.333.194 RON, cu indemnizatie reparatorie (1,1) 12.141 revolutionari - CU SUMA NECESARA 24.524.820 RON, DIN CARE SISTATI DE LA PLATA LA 31.12.2011 6.394 REVOLUTIONARI LA CARE SE ADAUGA UN NUMAR DE 152 COPII INDIFERENT DE VARSTA / NEINCADRATI IN INVATAMANT / FARA VENITURI PENTRU CARE ESTE NECESARA O SUMA DE 311.080 RON.
Acestea fiind datele, aveti imaginea actuala a situatiei numarului de revolutionari raportati la sumele necesare pentru a fi reluate platile. Facem mentiunea ca pentru anul 2013, ar fi necesar un total de aproximativ 25 milioane RON/LUNA, adica 300 milioane RON/AN, pentru categoriile de revolutionari cuprinse la art.4 alin(4) din Legea 341/2004.
Cred ca orice comentariu pe care l-as face legat de modul in care am fost si sunt "sprijinit" in aceste demersuri este de prisos. De altfel las aceste comentarii la indemana celor care zilnic ma demit sau stiu mai bine ce munca depun in fruntea SSPR. Stiu ca unii au fost prejudiciati in momentul in care o parte din fostii angajati ai SSPR au plecat si i-au lasat fara informatii din interiorul institutiei. Stiu ca inca mai sunt angajati care fac acest lucru in disperare de cauza, dar ii anunt si pe aceasta cale ca SSPR se va profesionaliza si va deveni cu adevarat acea autoritate de stat aflata in directa subordine a Primului-Ministru care trebuie sa devina, in cel mai scurt timp.
Realizez si sunt deplin constient de impactul demersurilor anuntate de a reverificare a dosarelor, pentru care absolut toti cei care se stiu curati nu au de ce sa se teama! Probabil ca ceilalti au doar motive de ingrijorare si de aceea imi cer zilnic demisia.
Demersul de a pleca in tara la intalniri cu organizatiile si cu revolutionarii din orasele martir, are ca scop principal obtinerea acordului si a sprijinului necesar pentru aceasta operatiune, dar si de a prezenta situatia la zi si proiectele de viitor si nu in ultimul rand de a dialoga in mod direct cu dumneavoastra. Dupa cum ati aflat BANATUL cu TIMISOARA IN FRUNTE mi-a dat acest acord, pe care-l pretuiesc in mod special. De altfel la Timisoara, la propunerea lui Tudorin Burlacu, propunere insusita de toti participantii, s-a dat un ultim termen, anume 10 octombrie a.c. pana cand sa se reia platile. Am luat nota de acest fapt, considerand ca nerealista aceasta data deoarece motivarea se baza pe imposibilitatea ca dupa aceasta data sa mai fie facute plati de la buget pe motiv ca s-ar considera mita electorala. Le-am expus punctul meu de vedere respectiv, ca nu exista un astfel de temei, revolutionarii nefiind personal bugetar.
Poate va voi convinge si pe ceilalti, reusind astfel un prim si mare pas in vederea redobandirii credibilitatii in ochii opiniei publice. ADEVARATII REVOLUTIONARI NU SE TEM NICI ATUNCI CAND IES IN STRADA SA-SI APERE DREPTURILE NICI CAND ISI AFIRMA OPINIILE, INDIFERENT CARE AR FI ACESTEA, DE ACEEA NU ISI ASCUND IDENTITATEA SUB PSEUDONIME STUPIDE, IN NUMELE "BARBATIEI" SI AL CURAJULUI FARA SEAMAN DE CARE AU DAT SI DAU DOVADA.
Sunt convins ca orice analiza ati face, fie ea si sumara, veti intelege cele de mai sus in dimensiunea exacta, asa cum de fiecare data cand m-am aflat in mijlocul dumneavoastra am sustinut cu argumente.
Inchei aducandu-va tuturor aminte ca m-am aflat in strada din 13 ianuarie a.c. ca sunt secretar de stat vremelnic si ca odata incheiat mandatul redevin beneficiar al prevederilor aceleiasi Legi 341/2004 ca si dumneavoastra.
Cu stima si respect,
Sorin Vintila Mester - Secretar de Stat"   http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=358

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35087 : Octombrie 17, 2014, 04:55:53 »

DOVADA CA VICTOR PONTA REFUZA REVENIREA LA APLICAREA LEGII 341 art 4 alin 4"

"""  TOTAL BENEFICIARI LEGEA 341/2004 - LUNA AUGUST 2012
16.237 - SUMA TOTALA NECESARA 39.869.318 RON, DIN CARE CU INDEMNIZATIE LUNARA (0,6) 7.137- SUMA NECESARA 7.864.974 RON, CU INDEMNIZATIE REPARATORIE (1,1) 10.296 - SUMA NECESARA 31.968.542 RON, CU SUMA FIXA DE INGRIJIRE 39 - SUMA NECESARA 35.802 RON, DIN CARE CU INDEMNIZATIE LUNARA SI REPARATORIE 1.196 DE PERSOANE.
Luptatori Remarcati cu Fapte Deosebite sistati de la plata in 2012 ( daca are venitul mediu brut < salariul mediu brut utilizat la BASS) 12.141 revolutionari, necesar suma de plata 30.858.014 RON, dincare cu indemnizatie lunara (0,6) 5.747 revolutionari - suma necesara 6.333.194 RON, cu indemnizatie reparatorie (1,1) 12.141 revolutionari - CU SUMA NECESARA 24.524.820 RON, DIN CARE SISTATI DE LA PLATA LA 31.12.2011 6.394 REVOLUTIONARI LA CARE SE ADAUGA UN NUMAR DE 152 COPII INDIFERENT DE VARSTA / NEINCADRATI IN INVATAMANT / FARA VENITURI PENTRU CARE ESTE NECESARA O SUMA DE 311.080 RON.
Acestea fiind datele, aveti imaginea actuala a situatiei numarului de revolutionari raportati la sumele necesare pentru a fi reluate platile. Facem mentiunea ca pentru anul 2013, ar fi necesar un total de aproximativ 25 milioane RON/LUNA, adica 300 milioane RON/AN, pentru categoriile de revolutionari cuprinse la art.4 alin(4) din Legea 341/2004.
Cred ca orice comentariu pe care l-as face legat de modul in care am fost si sunt "sprijinit" in aceste demersuri este de prisos.""".......................

"De aceea am acceptat sa initiem un Memorandum care sa fie aprobat de Guvernul Romaniei, initiat fiind de SSPR si MMFPS cu avizarea sa de catre MFP. L-am si postat pe site-ul nostru in data de 24 septembrie 2012, pentru a fi cunoscut si insusit de catre toti cei interesati. Plecand de la situatia actuala, am precizat masurile ce se impun a fi luate in vederea reluarii platilor, respectiv masurile din OUG evocate mai sus si abrogarea art 18 si 19 din Legea 283/2011. DEOARECE NU SE PUBLICA NICIUN ACT CU SEMNATURA IN CLAR SI CU STAMPILA INSTITUTIEI EMITENTE, DIN MOTIVE DE SECURITATE, memorandumul a fost expus cu un straif de hartie care sa acopere semnatura subsemnatului si a doamnei ministru Campeanu cu stampilele aferente, fapt ce a dat nastere la comentarii aberante, venite din necunoasterea acestor cutume obligatorii de altfel.
Neincluderea pe ordinea de zi a sedintei de Guvern din data de 3 octombrie 2012 s-a datorat returnarii catre MMFPS a memorandumului in vederea transmiterii raspunsurilor solicitate de catre domnul secretar de stat G. Gherghina de la MFP (postat de asemenea pe site-ul SSPR), cu mentiunea ca dupa 4 luni SE INCEARCA REIMPUNEREA MODIFICARII ART.5 ALIN(1)LIT.M) IN SENSUL STABILIRII INDEMNIZATIEI LUNARE IN FUNCTIE DE INDICATORUL SOCIAL DE REFERINTA (ISR), SIMILAR CELORLALTE INDEMNIZATII(CARE??!!!). Reafirm categoric ca SUNT IMPOTRIVA ORICAREI INCERCARI DE A FI TRANSFORMATI IN ASISTATI SOCIAL, CU TOATE CONSECINTELE CE DERIVA DIN ACEASTA.
Ramane de vazut cat de repede vor raspunde...."""

http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=358


TOTAL BENEFICIARI LEGEA 341/2004 - LUNA AUGUST 2012
16.237 - SUMA TOTALA NECESARA 39.869.318 RON, DIN CARE CU INDEMNIZATIE LUNARA (0,6) 7.137- SUMA NECESARA 7.864.974 RON, CU INDEMNIZATIE REPARATORIE (1,1) 10.296 - SUMA NECESARA 31.968.542 RON, CU SUMA FIXA DE INGRIJIRE 39 - SUMA NECESARA 35.802 RON, DIN CARE CU INDEMNIZATIE LUNARA SI REPARATORIE 1.196 DE PERSOANE.
Luptatori Remarcati cu Fapte Deosebite sistati de la plata in 2012 ( daca are venitul mediu brut < salariul mediu brut utilizat la BASS) 12.141 revolutionari, necesar suma de plata 30.858.014 RON, dincare cu indemnizatie lunara (0,6) 5.747 revolutionari - suma necesara 6.333.194 RON, cu indemnizatie reparatorie (1,1) 12.141 revolutionari - CU SUMA NECESARA 24.524.820 RON, DIN CARE SISTATI DE LA PLATA LA 31.12.2011 6.394 REVOLUTIONARI LA CARE SE ADAUGA UN NUMAR DE 152 COPII INDIFERENT DE VARSTA / NEINCADRATI IN INVATAMANT / FARA VENITURI PENTRU CARE ESTE NECESARA O SUMA DE 311.080 RON.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35088 : Octombrie 17, 2014, 05:18:56 »

 - Cuantumul indemnizaţiilor prevăzute de Legea nr. 341 / 2004 a recunoştimţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au ontribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanelecare şi-au jertfit viaţă sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987, cu modificările şi completările ulterioare,

se menţin în plată la nivelul acordat pentru luna decembrie 2012.
 
Sub incidenţa aceastei prevederi intră următoarele categorii de beneficiari:
·   Soţul supravieţuitor al celui decedat (Legea nr. 578 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare);
·   Soţul supravieţuitor al celui decedat (Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare);
·   Părinţii celui decedat (Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare);
·   Copii celui decedat până la majorat sau până la terminarea studiilor, fără a depăşi vârsta de 26 de ani (Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare);
·   Luptătorul Rănit (Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare);
·   Luptătorul Reţinut (Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare);
·   Persoana care a avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 (Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare);
·   Soţul persoanei care a avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 (Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare);
·   Urmaşii (soţul supravieţuitor / părinţii / copiii) celui decedat în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 (Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare).
 
               2.  În conformitate cu dispoziţiile art. 9 din O.U.G. nr. 84 / 2012, prevederile art. 18 ale art. II din OUG nr. 80 / 2010 pentru completarea art. 11 din O.U.G. nr. 37 / 2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, precum şi pentru instituirea altor măsuri financiare în domeniul financiar, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 283 / 2011, se aplică în mod corespunzător şi în anul 2013.
               În cosecinţă, în anul 2013 nu se acordă indemnizaţia lunară reparatorie prevăzută la art. 4 alin (4) din Legea nr. 341 / 2004, pentru următoarele categorii de beneficiari:
               - Luptătorii Remarcaţi prin Fapte Deosebite;
              - Copii eroilor-martiri, indiferent de vârstă, dacă nu sunt încadraţi în nicio formă de învăţământ ori nu realizează venituri din motive neimputabile lor.
               Faţă de reglementarea legală menţionată anterior, precizăm că acestor categorii de beneficiari li se va acorda, după caz, numai indemnizaţia lunară adăugată la pensia pentru limită de vârstă, prevăzută la art. 5 alin. (1) lit. m) din Legea nr. 341 / 2004, cu modificările şi completările ulterioare.

http://www.pensii-botosani.ro/articol/Reglement%C4%83ri+privind+plata+unor+ajutoare+%C5%9Fi+indemniza%C5%A3ii+%C3%AEn+anul+2013_a310.html"""Pactul lui Ponta cu revolutionarii""""

Pentru a intelege mai bine contextul problemei, e nevoie de o scurta cronologie. In iulie 2011, fostul premier Emil Boc declara ca, dupa aproape 22 de ani, reparatiile materiale acordate de statul roman se mai impun doar in cazul celor care au avut de suferit in mod direct de pe urma Revolutiei din 1989 (ranitii si urmasii celor decedati), urmand ca revolutionarii valizi (asa-numitii "luptatori remarcati") sa fie scosi din plata. Aflat pe atunci in Opozitie, Victor Ponta a anuntat ca sustine taierea indemnizatiilor de revolutionar: "Salut aceasta idee a domnului Boc, dar mi-e teama ca nu o va pune in practica".

Doua luni mai tarziu, in septembrie 2011, Ponta nu mai pare la fel de hotarat si semneaza, in calitate de presedinte al PSD, un protocol incheiat intre Partidul Social Democrat si Blocul National al Revolutionarilor (BNR), organizatie care inglobeaza, sub conducerea pesedistului Dorin Lazar Maior, majoritatea asociatiilor de revolutionari din Romania. In protocol, revolutionarii promiteau sa sustina "atat la nivel national, cat si teritorial, candidatii PSD la alegerile locale, parlamentare si prezidentiale din anul electoral 2012" si sa participe "la toate actiunile si programele politice organizate de PSD". In schimb, social-democratii se angajau, intre altele, ca atunci cand vor veni la putere sa vegheze la respectarea Legii 341, care le confera revolutionarilor nenumarate avantaje.

In prima linie

In decembrie 2011, Guvernul Boc a hotarat ca indemnizatiile "luptatorilor remarcati" sa fie suspendate pe parcursul anului 2012. Revolutionarii au iesit in strada si au protestat, iar o luna mai tarziu s-au aflat in primele randuri ale manifestatiilor antiputere de la Piata Universitatii si din alte orase ale tarii. Dorin Lazar Maior, presedintele BNR si membru PSD, a avut grija sa respecte protocolul si s-a ocupat personal de mobilizarea revolutionarilor. Totodata, cea mai mare parte a revolutionarilor din aripa PDL condusa de fostul secretar de stat George Costin, in prezent aflat in arestul DNA Pitesti pentru afacerile facute pe baza certificatelor de revolutionar, nu s-au implicat in protestele din ianuarie 2012.

N-a fost singura data cand revolutionarii fideli PDL-ului i-au iritat pe liderii USL. Tot in ianuarie 2012, Victor Ponta s-a suparat ca a fost huiduit de un grup de revolutionari care asista la o sedinta de plen a Parlamentului si a declarat de la tribuna: "Fac un apel la domnul Boc. Domnule prim-ministru, va rog sa nu le dati inapoi banii revolutionarilor. Daca-i dati dumneavoastra, o sa-i tai eu". Cateva zile mai tarziu, amintindu-si, probabil, de protocolul semnat cu revolutionarii lui Maior, Ponta scria pe blogul sau ca declaratia pe care a facut-o in Parlament se referea doar la revolutionarii PDL-ului, care au huiduit Opozitia.

Revolutionarii PDL-ului, lasati cu buza umflata

Timpul a trecut, revolutionarii au ramas cu indemnizatiile taiate, iar Victor Ponta a ajuns la Putere, preluand functia de prim-ministru. Guvernul pe care il conduce a pregatit acum o ordonanta de urgenta prin care revolutionarii isi vor recapata indemnizatiile, desi actualul premier a fost printre cei care au sustinut taierea lor.

USL-istii nu i-au uitat insa pe revolutionarii PDL-ului si au specificat, in textul ordonantei de urgenta, ca cei 3.720 de revolutionari ai Asociatiei "Metrou", condusa de pedelistul George Costin, nu vor beneficia de reluarea indemnizatiilor. Sorin Mester, noul secretar de stat al revolutionarilor, numit de USL, a declarat pe sleau: "Vom cere Casei de Pensii sa nu vireze banii in conturile revolutionarilor de la Asociatia Metrou".

Deviza USL: Impostorii nostri sunt mai corecti

Intentia Guvernului de a le reda indemnizatiile revolutionarilor readuce in discutie probleme mai vechi. In primul rand se pune intrebarea daca plata unor indemnizatii atat de consistente, suportate din banii contribuabililor, se mai justifica dupa 22 de ani de la Revolutie. In cazul unui raspuns afirmativ se naste o noua controversa: cati dintre revolutionari merita cu adevarat acesti bani in conditiile in care, de-a lungul anilor, s-a demonstrat de atatea ori ca aceasta categorie este plina de impostori.

La prima vedere, initiativa Guvernului de a-i exclude pe revolutionarii din Asociatia "Metrou" este o masura justificata, menita sa-i tina pe impostori departe de beneficiile Legii 341. "Fostul secretar de stat George Costin (membru PDL), prin Asociatia "Metrou", a transformat mii de impostori in revolutionari cu acte in regula si le-a cerut cota parte din banii incasati de la stat, realizand profituri de milioane de euro.

Numai ca Asociatia "Metrou" nu este singura in care colcaie impostorii si, daca intentia Guvernului ar fi fost eradicarea acestora, s-ar fi luat masuri prin care niciun fals revolutionar n-ar mai beneficia de revenirea indemnizatiilor. Dar Guvernul nu pare sa aiba vreo problema cu impostorii, ci cu revolutionarii considerati pro-PDL.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35089 : Octombrie 17, 2014, 05:29:59 »

POATE PRIMIM LAMURIRI SAI  "INFORMATII TRANSPARENTE"
Vezi la Optiuni aditionale ORDINUL SEMNAT DE SECRETARUL DE STAT
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35090 : Octombrie 17, 2014, 07:15:28 »

Tare componenti comisiei din  ORDINUL SEMNAT DE SECRETARUL DE STAT
   au avut rude consilieri LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR PE TIMPUL UNEI DOAMNE DIN P.D.L
    CARE A FOST DE ACORD CU TAIEREA INDEMNIZATIEI
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35091 : Octombrie 17, 2014, 07:26:01 »

SA NE LAMURIM UN PIC:  1900 SAU 28oo si ceva....2887 si ceva..."IN PLUS SAU IN MINUS?"  NEGOCIERI "DEZINTERESATE?

Respectarea Legii 341/2004 implică atât respectarea drepturilor cât și a obligațiilor prevăzute de aceasta.
Conform obiectivelor pe care Secretarul de Stat și le-a propus la preluarea mandatului, cu privire la recâștigarea demnității odată cu împlinirea unui sfert de secol de la Revoluţia din Decembrie 1989, respectarea principiului recunoștinței Statului român față de meritele persoanelor care au contribuit la victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 și clarificarea situației privind dosarele și certificatele  beneficiarilor Legii 341/2004, la nivelul Secretariatului de Stat s-au dispus următoarele măsuri:
1.Inventarierea mătcilor, inclusiv a celor ce s-au aflat în atenția DNA.
2.Inventarierea de facto a dosarelor din arhiva instituției, ce aparțin beneficiarilor Legii 341/2004.
3.Coroborarea datelor privind situațiile deținute de instituție, listele transmise la Președenție pentru avizare, listele transmise CPRD, listele înaintate la Imprimeria Națională, situația adeverințelor aflate la Casele de Pensii, Evidența Populației, evidențele deținute de penitenciare, precum și cele publicate în Monitoarele Oficiale.
4.Identificarea persoanelor care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea 341/2004 pentru a obține certificate ce atestă calitatea pe care o dețin.
Începând cu data de 10.09.2014 s-a demarat procedura privind persoanele identificate, care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea 341/2004 pentru a obține noul tip de certificat, conform prevederilor legale.
5.Continuarea monitorizării pentru punerea în aplicare a deciziilor CNSAS.
6.Intensificarea demersurilor și sprijinirea organelor abilitate în cele peste 1900 de cazuri penale aflate în curs de cercetare la nivel naţional.
 
Vom reveni cu alte comunicate pe parcursul derulării activităților menționate. Acțiunile în curs de desfășurare la nivel instituțional vor fi comunicate în momentul concretizării lor.

http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=453DOVADA CA VICTOR PONTA REFUZA REVENIREA LA APLICAREA LEGII 341 art 4 alin 4"

"""  TOTAL BENEFICIARI LEGEA 341/2004 - LUNA AUGUST 2012
16.237 - SUMA TOTALA NECESARA 39.869.318 RON, DIN CARE CU INDEMNIZATIE LUNARA (0,6) 7.137- SUMA NECESARA 7.864.974 RON, CU INDEMNIZATIE REPARATORIE (1,1) 10.296 - SUMA NECESARA 31.968.542 RON, CU SUMA FIXA DE INGRIJIRE 39 - SUMA NECESARA 35.802 RON, DIN CARE CU INDEMNIZATIE LUNARA SI REPARATORIE 1.196 DE PERSOANE.
Luptatori Remarcati cu Fapte Deosebite sistati de la plata in 2012 ( daca are venitul mediu brut < salariul mediu brut utilizat la BASS) 12.141 revolutionari, necesar suma de plata 30.858.014 RON, dincare cu indemnizatie lunara (0,6) 5.747 revolutionari - suma necesara 6.333.194 RON, cu indemnizatie reparatorie (1,1) 12.141 revolutionari - CU SUMA NECESARA 24.524.820 RON, DIN CARE SISTATI DE LA PLATA LA 31.12.2011 6.394 REVOLUTIONARI LA CARE SE ADAUGA UN NUMAR DE 152 COPII INDIFERENT DE VARSTA / NEINCADRATI IN INVATAMANT / FARA VENITURI PENTRU CARE ESTE NECESARA O SUMA DE 311.080 RON.
Acestea fiind datele, aveti imaginea actuala a situatiei numarului de revolutionari raportati la sumele necesare pentru a fi reluate platile. Facem mentiunea ca pentru anul 2013, ar fi necesar un total de aproximativ 25 milioane RON/LUNA, adica 300 milioane RON/AN, pentru categoriile de revolutionari cuprinse la art.4 alin(4) din Legea 341/2004.
Cred ca orice comentariu pe care l-as face legat de modul in care am fost si sunt "sprijinit" in aceste demersuri este de prisos."""


.......................

"De aceea am acceptat sa initiem un Memorandum care sa fie aprobat de Guvernul Romaniei, initiat fiind de SSPR si MMFPS cu avizarea sa de catre MFP. L-am si postat pe site-ul nostru in data de 24 septembrie 2012, pentru a fi cunoscut si insusit de catre toti cei interesati. Plecand de la situatia actuala, am precizat masurile ce se impun a fi luate in vederea reluarii platilor, respectiv masurile din OUG evocate mai sus si abrogarea art 18 si 19 din Legea 283/2011. DEOARECE NU SE PUBLICA NICIUN ACT CU SEMNATURA IN CLAR SI CU STAMPILA INSTITUTIEI EMITENTE, DIN MOTIVE DE SECURITATE, memorandumul a fost expus cu un straif de hartie care sa acopere semnatura subsemnatului si a doamnei ministru Campeanu cu stampilele aferente, fapt ce a dat nastere la comentarii aberante, venite din necunoasterea acestor cutume obligatorii de altfel.


Comparati cu documentul din Optiuni Aditionale atasat
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35092 : Octombrie 17, 2014, 09:37:35 »

O veste buna face cat o suta rele! Larisa Iordache gimnasta noastra ajunsa la maturitate sportive, a castigat medalia de argint la sol, la Campionatele Mondiale de la Nanning, in China. Felicitari!

Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35093 : Octombrie 17, 2014, 13:59:34 »

.............SPERAM CA PENTRU LINISTEA NOASTRA ...DOMNUL GHEORGHE IOSIF VA FACE CAT MAI CURAND POSIBILA VIZUALIZAREA INREGISTRARII PE CARE A FACUT-0 AZI LA sIBIU LA INTALNIREA CU ADRIAN SANDA. cONTINUTUL VA REDA IN OPINIA MEA CERTITUDINEA REALIZARII INTEGRALE A SPERANTELOR NOASTRA INCEPAND CU DECEMBRIE 2014- IANUARIE 2015. CONCLUZIILE LE PUTETI TRAGE SINGURI ,NEINFLUENTATI DE INTERPRETARI MAI MULT SAU MAI PUTIN INTERESATE.
anunţul este important şi merită postat cu nişte caractere mai mari ( ŞI pentru "chiorii" ca mine  Smiley )

  Domnule Iosif, aşteptăm cu interes maxim

Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35094 : Octombrie 17, 2014, 14:43:07 »

.............SPERAM CA PENTRU LINISTEA NOASTRA ...DOMNUL GHEORGHE IOSIF VA FACE CAT MAI CURAND POSIBILA VIZUALIZAREA INREGISTRARII PE CARE A FACUT-0 AZI LA sIBIU LA INTALNIREA CU ADRIAN SANDA. cONTINUTUL VA REDA IN OPINIA MEA CERTITUDINEA REALIZARII INTEGRALE A SPERANTELOR NOASTRA INCEPAND CU DECEMBRIE 2014- IANUARIE 2015. CONCLUZIILE LE PUTETI TRAGE SINGURI ,NEINFLUENTATI DE INTERPRETARI MAI MULT SAU MAI PUTIN INTERESATE.
anunţul este important şi merită postat cu nişte caractere mai mari ( ŞI pentru "chiorii" ca mine  Smiley )

  Domnule Iosif, aşteptăm cu interes maximDOMNULE ALEX 63.. NU VA APARE NICI O FILMARE DE LA SIBIU PENTRU CA ESTE SECRETA,LA FEL CA  " MEMORANDUMUL"
CE SA MAI SPUNEM DE CONCLKUZIILE COMISIEI INSTITUITA PRIN ORDIN,IN LUNA AUGUST DESPRE CARE " A UITAT SA FACA NORBIRE LA SEDINTA COLEGIULUI REVOLUTIONARILOR DIN 23 SEPTEMBRIE 2014....

"O MINA SPALA PE ALTA SI SAPUNUL,CHIAR SI OCHII!"

ASTEPTAM SCRISOAREA SECRETARULUI DE STAT ADRESATA MINISTERULUI MUNCII SI MINISTERULUI DE FINANTE  PRIN CARE SA PREZINTE SOLICITAREA DE RELUARE A PLATILOR LA LEGEA BUGETULUI PTR 2015..

SUNT CURIOS SA VAD CE VA PREZENTA SECRETARUL DE STAT LA ACEST PUNCT DE INTERES COMUN PENTRU REVOLUTIONARI...
AMENDAMENTUL LA LEGEA BUGETULUI SI MEMORANDUMUL..

FARA O IESIRE IN STRADA INTR-O "ADUNARE PUBLICA REVENDICATIVA,ACUM," NU SE VA REZOLVA ABSOLUT NIMIC...

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35095 : Octombrie 17, 2014, 14:45:49 »

Citat
[/img]
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35096 : Octombrie 17, 2014, 15:38:07 »

IN  ULTIMA  VREME  MA  INTREB  UNDE  DRACU  ESTE  ACEL SEDIU  mare   al  miscari   mascariciului  unde  sunt  miile  de  membri   unde  sunt departamentele  presedintelui  presedintilor   OPREA alex   pres   ziarist mincinos    unde  tine mascariciul o  arhiva  asa  mare  si  cum  un  ESCROC  PARANOIC   poate   minti  asa   de  mult  cat  il  mai  tine  pe  acest  PARANOIC  PROSTIA   si  pana   unde  vrea  sa  ajunga  cu  miciuna si diversiunile .cred   ca  acest  VIERME  a   inceput   sa  se  creada  chiar  presedintele  revolutionarilor  din  tara  si  fara  a  avea  acordul  nostru  vorbeste  in  numele    asociatilor  din tara .in  ultima   vreme  acest   mincinos   si-a  permis  sa  jicneasca   si  detinuti  politici .  NU  STIU  CE  URMARESTE  ACEST SPECIMEN  dar  sa  ataci  si  sa  jicnesti  si  pe  oameni  care  au suferit   in  puscari  este  prea  de tot  inseamna  ca  jigodia  vrea   o  diversiune   intre  noi  revolutionari   si   frati  nostri  care  au  patimit  in trecut  .cred  ca  este  cazul   ca  jigodia  diversionista   sa  fie  pus  la  punct.

Alexa, am citit memorandumul si esti PA si tu si falsii facuti de tine. Mare minune e sa nu te lege de Craciun....mare minune....
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35097 : Octombrie 17, 2014, 15:41:58 »

IN  ULTIMA  VREME  MA  INTREB  UNDE  DRACU  ESTE  ACEL SEDIU  mare   al  miscari   mascariciului  unde  sunt  miile  de  membri   unde  sunt departamentele  presedintelui  presedintilor   OPREA alex   pres   ziarist mincinos    unde  tine mascariciul o  arhiva  asa  mare  si  cum  un  ESCROC  PARANOIC   poate   minti  asa   de  mult  cat  il  mai  tine  pe  acest  PARANOIC  PROSTIA   si  pana   unde  vrea  sa  ajunga  cu  miciuna si diversiunile .cred   ca  acest  VIERME  a   inceput   sa  se  creada  chiar  presedintele  revolutionarilor  din  tara  si  fara  a  avea  acordul  nostru  vorbeste  in  numele    asociatilor  din tara .in  ultima   vreme  acest   mincinos   si-a  permis  sa  jicneasca   si  detinuti  politici .  NU  STIU  CE  URMARESTE  ACEST SPECIMEN  dar  sa  ataci  si  sa  jicnesti  si  pe  oameni  care  au suferit   in  puscari  este  prea  de tot  inseamna  ca  jigodia  vrea   o  diversiune   intre  noi  revolutionari   si   frati  nostri  care  au  patimit  in trecut  .cred  ca  este  cazul   ca  jigodia  diversionista   sa  fie  pus  la  punct.

Ba,dute dracu de impostor si vezi-ti dracu de treaba ta,tu nu ai fost la revolutie,adevarul o sa iasa ca uleiul la suprafata,revolutionarii au alte probleme jegosule nu lupta ta de 2 lei cu alex oprea,mars in pizda mati de impostor de pe portalul asta,atata timp cat iti este bine,dute dracu de zdreanta cu impostorii tai cu tot,ia publica dosaru tau cu dovezi si sa le confirme cineva


Misule....lasa-l in pace, ca la ce acte am vazut CU OCHII MEI, e clar ca alexa merge la puscarie. Apropos AlexA, TE INCVIT SA TRECI PE LA SEDIU STR PROSPERITATII NR 5 , Bucuresti. Arhiva e in sibiu STR RAHOVEI NR 31. Tot acolo sunt si copii dupa niste matrapazlicuri facute de tine. oamenii tai te tradeaza.....fraiere
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35098 : Octombrie 17, 2014, 15:47:03 »

PERJULE AM VAZUT MEMORANDUMUL SEMNAT DE TOATA LUMEA!!!!!!!EL EXISTA. SCOPUL MEMORANDUMULUI ESTE INTRAREA IN PLATA A LUPTATORILOR CU MERITE DEOSEBITE, CONFORM LEGII 341. DATA 1 IANUARIE 2015. ACUM SE PREGATESTE SI SUMA NECESARA, PENTRU A FI PREVAZUTA IN BUGET. INSA IDEEA ESTE ALTA....MEMORANDUMUL, ASA CUM ESTE ....NICI EU NU L AS PUBLICA....SINCER....
STITI BINE CA NU SUNT FAN SANDA, SI VA VETI CONVINGE CIND IOSIF VA PUBLICA INREGISTRARILE, INSA NICI NU POT NEGA EVIDENTELE. DINTRE TOTI FOSTII SS EI, ASTA MACAR A MAI SI FACUT CEVA, RESTUL AU FOST GARGARAGII....MINGEA NU MAI E IN TERENUL LUI SANDA.....MAI MULT DE 80 LA SUTA E LA PONTA. IN PONTA NU AM INCREDERE NICI DACA IMI ARATA BULETINUL SI IMI ROSTESTE NUMELE.....
Memorat
 • Willy
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1280
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #35099 : Octombrie 17, 2014, 16:17:52 »

VAD  cum   teparul   MISU   HOTU    orbulescu   zis PRINTUL  NEGRU  copil  nascut   din....  FLORI  ,mai   precis  din  spini  , nascut    in   vreo  cocina   unde   la   facut   MAMA   lui  care   era ;  REGINA  ; cartierului  pe   vremuri   si   ce  BOSCHETAR     ia   fost   tata    nu se    stie   . acum    acest   VIERME     continua  traditia    FAMILIEI  LUI   este   o  CURVA   si  o zdreanta  acest    trantor   hot  de  meserie  a  venit   mai  tarziu   la  revolutie   cu  scopul   de  a  FURA  din   magazine .acest   Jegos    MIZERABIL   stiu   revolutionari    din RESITA    , era  un  fel  de  sluga     LACHEU   la   mine   .din    cauza  ca   insela   OAMENI  si  dadea  tepe  EU    LAM  DAT   AFARA   DIN    ASOCIATIE..... .acum  impreuna  cu  oprea   PRES  se leaga  si vorbeste  urat  de  deportati.....detinuti  politici  probabil   ii plateste   cineva   asa   cum   au   fost  platiti   la  mitinguri   in trecut  si   probabil   doresc   ca  noi revolutionari    sa  ne  certam   cu  frati  nostri  detinuti  politici   pentru    a  provoca     vreun   SCANDAL .. . isi    permite   jigodia   sa  vorbeasca   urat   si  de  revolutionari  din  RESITA  .NU vad  o  CURVA  si   o  ZDREANTA  MAI  MARE  ca    JIGODIA care   sa    NASCUT  DIN   ASA  CEVA     si    acum     batal   dumnezeu    ARDAL    FOCUL   IADULUI      MINTE   si  inseala    oameni   in orasul   RESITA   si   in tara  ii  minte  ca le face   CERTIFICATE    DE   LUPTATOR  a iselat  oameni    care  sunt  saraci   si  care  au   facut  imprumut   pentru    ai   da  jigodiei    DUTE   DRACULUI   ZDREANTA    CURVA    CAUTATI    TATAL  JIGODIE  DUTE  LA  MUNCA   IN MORTI  MATI 
Memorat
Pagini: 1 ... 2338 2339 [2340] 2341 2342 ... 4573
Schimbă forumul: