Main Content:

Pagini: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 4573

ANUNTURI

 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #450 : Aprilie 27, 2009, 02:11:36 »

E perfect vizibila diferenta dintre fostul si actualul. Verificati la numarul de certificate eliberate. Daca nu puteti accepta nimic pozitiv in privinta activitatii domnului Fesan, puteti sa-l inlocuiti cu domnul Morar. Actualul secretar de stat a fost foarte eficient doar in ultimele zile ale madatului sau anterior la SSPR. Cred ca stiti de ce si pentru cine. Si nu ma ispititi sa va spun parerea despre spusele citate de dvs.

Ramane valabil ce am afirmat mai sus si vad ca, zilnic, se intampla cate ceva care sa ne determine sa-l regretam pe Fesan. Dar eu nu sunt consilierul lui de imagine si daca am atras atentia asupra fenomenului e numai pentru a va aminti ca ati gresit abordarea relatiei cu respectivul si ca vi s-a spus ca o sa ajungeti sa regretati mandatul sau. De fapt, am intrat sa fac un anunt, dar nu am putut sa ma abtin sa citesc ce ati scris la acest subiect. Am fost plecat la o petrecere (o nunta) si sunt prea obosit sa mai citesc acum ce s-a scris pe forum. Voi reveni dupa orele de serviciu. Noapte buna, unora si buna dimineata, altora!
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #451 : Aprilie 27, 2009, 03:14:22 »

Cred ca nu am postat ceva niciodata la asa ora tarzie. Trbea sa plecam da sant niste probleme si inca mai asteptam aici la firma. E posibil sa nu ajungem pana la noapte la Chisinau. Credeam ca nu mai intru pe forum da am iara ocazia. La Anunturi pun un mesaj pe care nici nu stiti de la cine l-am primit. E venit pe email. Nu prea stiu ce e cu Noul Ierusalim. Cred ca nu face parte din Biserica Ortodoxa Romana. Face fiecare cum vrea.

Cere Dumnezeu neamului român 3 zile de post, (28,29 si 30 aprilie 2009) cu candela aprinsa si cu urmatoarea rugaciune anuntata de Dumnezeu, scrisa si pusa în candela:
 
„Izbaveste, Doamne, neamul român de satana si de lucrarea lui cea neagra, cu care da sa ne desparta de Tine si de izbavirea noastra cea de la Tine. Fii pentru noi biruitor, caci zilele grele sunt si nu se vad. Învata-ne bunatatea, învatatura si cunostinta, caci mai înainte de a fi umiliti am gresit, si de aceea da-ne putere sa pazim cuvântul Tau si scoate-ne Tu de sub mâna satanei, caci Tu esti Mielul Tatalui si este scris sa biruiesti. Amin“.
O, neam român, ia, tata, cuvântul Meu peste tine, si din gura în gura sa-l dai, din român în român sa mearga el, iar cine va da cuvântul Meu din gura în gura român catre român pentru vestirea zilelor de post si de strigare pentru salvarea cea de la Mine a acestui neam, acela nu-si va pierde plata. Amin, amin, amin.
 
Mesajul Domnului in format audio se gaseste la:
 
http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-8f4baeee323563a.zip
 
Documentul atasat consta in fragmente din cuvântul lui Dumnezeu din ziua a doua de Pasti (20 aprilie 2009) si de la sarbatoarea Izvorul tamaduirii (24
aprilie 2009).
 
Mesajele întregi pot fi gasite în:
 http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=956
http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=955
 
Te rugam sa nu consideri spam acest mesaj al Domnului pentru romani. Daca nu te superi, citeste si da mai departe spre mantuirea ta!
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #452 : Aprilie 27, 2009, 06:34:28 »

DATA 19.09.2007
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
SINTEZA
ŞEDINŢEI DIN DATA DE 19.09.2007 Comisia a lucrat în plen în ziua de miercuri, 19.09.2007, ora 14,00.
Ordinea de zi a fost următoarea:
La punctul 4 al ordinii de zi - Întâlnirea consultativă dintre Comisia de verificare a dosarelor a S.S.P.R.-ului şi C.P.R.D. 1989.
Din partea Comisiei de verificare a dosarelor a Secretariatului de Stat pentru problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 au fost prezenţi: domnul Nicolae Puiu Fesan - Secretar de Stat, domnul Dorel Strugariu - inspector principal de Poliţie din cadrul Ministerului Administraţiei, Internelor şi Reformei Administarative, domnul Truică Paul - procuror militar din cadrul Ministerului Justiţiei, domnul Matei Ioan - locotenent colonel din cadrul Ministerului Apărării, domnul Dorel Căminescu - Secretar general al SSPR -ului şi vicepreşedintele Comisiei SSPR, domnul Mirea Viorel - inspector, secretarul Comisiei SSPR , ceilalţi membrii ai comisiei SSPR au fost motivaţi ca fiind în concediu .
Domnul preşedinte deputat Emilian Vasile Cutean, le-a comunicat celor prezenţi scopul acestei întâlniri şi anume faptul că membrii CPRD verificând listele, certificatele şi dosarele prezentate de SSPR, au descoperit mai multe situaţii care necesită luarea unor măsuri urgente atât în cadrul comisiei cât şi în cadrul SSPR, printre care au fost amintite:
- Situaţiile privind listele transmise de S.S.P.R. în vederea avizării:
- au fost propuse pentru avizare persoane care au mai fost avizate favorabil de către C.P.R.D. 1989;
- au fost propuse pentru avizare persoane care prezintă neconcordanţe de date ;
- au fost propuse pentru avizare persoane care nu figurează în nici un Monitor Oficial în care au fost publicate persoanele care au dobândit una dintre calităţile şi titlurile de revoluţionar , în baza Legii nr. 42/1990;
- au fost propuse pentru avizare persoane care nu au primit titlu de revoluţionar prin Decret Prezidenţial, fiind publicate în erate;
- Situaţiile privind certificatele de revoluţionar transmise de S.S.P.R pentru a fi semnate de Preşedintele C.P.R.D. 1989:
- se transmit certificate de revoluţionar semnate de către Secretarul de Stat al S.S.P.R., dar care nu au primit avizul CPRD 1989;
-se transmit certificate de revoluţionar (bărbat) cu poze de femeie şi invers;
- se transmit certificate de revoluţionar (femeie) care figurează cu CNP de bărbat şi invers;
- Situaţiile privind dosarele de preschimbare transmise de SSPR pentru avizare:
- nu s-a respectat solicitarea CPRD 1989 prin care SSPR trebuia să precizeze în listele transmise pentru avizare, care dintre persoanele cu aviz de la Asociaţia 23 Decembrie Metrou deţin la dosarele de preschimbare adresa emisă de IMGB cu nr. 1646/05 mai 1996. La această adresă este anexat un tabel cu persoanele care erau angajate la IMGB în Decembrie 1989, iar în urma verificărilor s-a constatat că nu corespunde realităţii întrucât persoane menţionate în acel tabel ne-au sesizat că nu au fost angajate niciodată la IMGB; adresa respectivă a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar persoanele care au la dosare acest document li se amână avizul CPRD 1989 până la verificarea atentă a celorlalte documente depuse la dosarele de preschimbare.
- s-a constatat că S.S.P.R. transmite comisiei spre avizare, dosare de preschimbare ale persoanelor care conţin ca şi unică probă certă, unul dintre tabelele semnate de domnul Mazilu Dumitru după decembrie 1989, iar conform declaraţiei domnului Mazilu - transmisă S.S.P.R., acest tabel nu reprezintă o probă concludentă având o valoare relativă, iar pesoanele care se află înscrise pe acele liste trebuie să prezinte dovezi incontentestabile prin care să demonstreze faptul că se încadrează în prevederile Legii nr. 341/2004 şi a normelor metodologice de aplicare a acesteia;
- nu s-a respectat solicitarea C.P.R.D. 1989 prin care S.S.P.R. trebuia să verifice cu atenţie avizele depuse la dosarele de preschimbare, deoarece se transmit pentru avizare, dosare de preschimbare ale persoanelor care au aviz de la o asociaţie care nu se încadrează în prevederile Legii nr. 341/2004, fiind înfiinţată legal după data de 31.12.1992;
- s-a constatat că foarte multe dintre dosarele depuse în vederea preschimbării certificatelor pentru calităţile solicitate nu conţin elementele obligatorii necesare conform Legii nr. 341 şi H.G. nr. 1412/2004 cu modificările şi completările ulterioare şi cu toate că acestea au obţinut avizul S.S.P.R., fiind transmise la C.P.R.D. 1989 spre avizare;
- s-au descoperit la dosarele de preschimbare cărţi, liste, respectiv adrese de la diverse intreprinderi, instituţii care au o formulare ambiguă şi care nu pot fi luate în considerare, unele dintre ele fiind întocmite după data la care au fost obţinute certificatele de revoluţionar, altele nefiind datate;
- s-au descoperit persoane care au la dosarele de preschimbare adeverinţe care confirmă participarea acestora la Revoluţia din Decembrie 1989, în aceeaşi perioadă, la obiective diferite şi chiar în localităţi diferite.
Domnul deputat Ioan Ţundrea a ridicat problema persoanelor care au intrat în posesia noilor certificate de revoluţionar preschimbate, dar care nu au deţinut certificate de revoluţionar pe Legea nr. 42/1990.
Domnul deputat Mircovici Niculae, Secretarul CPRD 1898 a ridicat problema documentelor descoperite în timpul verificării dosarelor de preschimbare ale revoluţionarilor şi presupuse a fi false.
Membrii Comisiei S.S.P.R. au recunoscut că se confruntă cu multe probleme mai ales din cauza presiunilor la care sunt supuşi de către revoluţionari şi de către preşedinţii asociaţiilor de revoluţionari.
Domnul Dorel Strugariu a informat membrii C.P.R.D. 1989 că SSPR-ul a descoperit multe nereguli în dosarele de preschimbare, printre care şi cele sesizate de către C.P.R.D. 1989, nereguli comunicate Secretarului de Stat care a luat deja măsuri prin constituirea unei comisii care s-a deplasat în diferite oraşe pentru verificarea unor documente asupra cărora erau suspiciuni că ar fi false .
De asemenea, s-a adus la cunoştinţă Comisiei SSPR despre situaţia de la Braşov şi s-au prezentat acestora documentele aflate pe suport electronic, prin care se poate constata că documentele originale emise în perioada revoluţiei au fost falsificate şi probabil folosite de persoane care vor să dovedească participarea lor la Revoluţia din Decembrie 1989 din Braşov.
Membrii celor două comisii după discutarea tuturor aspectelor sesizate au hotărât următoarele :
- transmiterea de către SSPR la Parchet a tuturor documentelor depuse la dosarele de preschimbare, presupuse a fi false în vederea verificării acestora;
- verificarea cu atenţie de către SSPR, a dosarelor de preschimbare care conţin tabele, liste, adrese emise de instituţii care au o formulare ambiguă şi care sunt întocmite după data obţinerii certificatelor de revoluţionar în baza Legii nr. 42/1990;
- o mai bună colaborare între cele două comisii pentru depistarea impostorilor din rândul adevăraţilor revoluţionari;
- întâlnire consultativă lunară între cele două comisii în vederea discutării dosarelor de preschimbare care prezintă probleme.
Reprezentanţii comisiei SSPR şi-au însuşit propunerile făcute de CPRD 1989.
http://www.revolutie89.info/index.php?p=s_discutii_cprd

Sint de-acord ca la orice persoana sa se evidentieze si lucrul bine facut,dar atunci cind face mai mult decit fisa postului pentru care primeste niste bani(mai ales din bani publici).Insist mai mult sa se scoata in evidenta partea in care nu-si face datoria,sau incurca treburile din rea credinta,prostie,inconpetenta,slaba organizare a institutiei pe care o conduce.Prin cele scrise mai sus,ma refer la toti cei care primesc salariu din bani publici,nu doar la o anumita persoana.
LAS LA INDEMINA CITITORILOR SA ANALIZEZE SI SA APRECIEZE LA JUSTA VALOARE .
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #453 : Aprilie 27, 2009, 11:30:59 »

Cu Nor nu o scoti la cap ca el nu stie decat de pe forum cum stau lucrurile la sesepereu. Asta o banuiesc pentru ca nu a intrat in ciorba de acolo. Pentru cei care nu au stat macar o zi pe holurile si casa scarilor de la sediu ala e foarte greu sa creada ca lucrurile merg cum zic eu. Secretaru de stat poate fi condus si fraierit de angajati in multe feluri. Uni au spate mai tare decat toti seseistii care au ocupat postu ala. Sint cunostinte fii nepoti de generali de procurori de calibru sau de politicieni cu influenta. Dai in unu deala te schimba pe tine. S-au specializat in pacalit secretarii de stat. Ii baga in belele penale dupa care ii santajeaza fara rusine. Le baga femei in pat si mita sub pat. Daca nu tine cu deastea ii compromite in tot felu. Daca santeti sibieni ia mergeti la Fesan sa il rugati sa va povesteasca cum se conduce acolo. De ce crezi tu ca a facut angajari dintre revolutionarii care scriau pe forum? Pentru ca a sperat sa fie cinstiti cu el da si cu noi si ca vor executa cum le zice el sarcinile. Daca ii zici la un angajat cu coae delea de care ziceam sa se ocupe de un nenorocit in carut de handicapat te paseaza. Nu ii iese nimic si ii e scarba. Nu executa nimic si gaseste tot felu de motive ca sa nu te poti lua de el dar nu rezolva nimic. Daca te dai la ei pe fata iti dau cu legea functionarului public in cap iar pe la spate incep sa functioneze relatiile. Fesan al vostru era la parnaie pana acum daca nu era un om organizat si habarnist in legislatie. Eu cred ca a avut chiar si niste principii de la care nu s-a abatut deaia a scapat intreg de acolo. Dosaru meu a disparut de mai multe ori. A fost complet din prima. Daca au mai cerut la uni ca mine documente a fost pentru ca sperau sa nu mai poata duce si sa treaca la negocieri. Am colegi de asociatie care nu au mai putut duce nimic si au fost si s-au caciulit pe la functionarii de acolo chiar daca aveau dreptate. Macar in mandatu lui Fesan s-a putut intra. A tinut cont cat o fi putut si el si cat l-au ascultat subalterni de punctele de pe forumu asta. Da cum a intrat sa posteze ati sarit la el cu calomni si acuze grave. E normal ca s-a ferit sa mai intre. Da fierea din voi v-a jucat festa ca ati facut jocu presedintilor si functionarilor care nu vreau niciodata sa existe un dialog direct cu sefu de la sesepereu. Nu zic ca asta ati urmarit. Da asa a iesit si de suferit am avut toti de suferit din cauza unora ca voi. Acum continuati sa puneti acte pe forum ca sa va dezvinovatiti. Nu pe voi va acuza lumea. Voi aveti niste conflicte locale si ati crezut ca va razbunati daca mutati razboiu vostru de doi lei la nivl de capitala. Eu ii acuz pe aia care au facut actiuni de strada si presiuni de tot felu si au franat treaba lui Fesan. De voi s-au folosit numa. Cum au vazut ca nu mai intra fesan pe forum au stiut ca santeti si voi buni la ceva si s-au folosit de voi. Au luat acuzatiile voastre de doi lei si le-au pus pe plangerile lor de cacao. Ce ma Fesan nu a fost la revolutie ca Maior din Brasov sau ca Balint de la Lugoj? Citeste aici http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=174.0 (poate se baga Nicoleta sa ma bruieze cum a facut cu Brasoveanul cand a pus documentele despre Balint). Daca nu erau scandalurile fabricate si demonstratiile de la poarta sesepereului si grevele foamei si emisiunile de televiziune si interventiile pe la primu ministru si sefii liberalilor si cate si mai cate Fesan ar fi putut trece mult mai multi revolutionari. Asa ca aia care nu au mai prins finalizarea le pot multumi direct agitatorilor din Bucuresti si fraierilor din Sibiu de care s-au folosit. Mai bine ati fi venit la Bucuresti sa il rugati pe Fesan sa va lase in sesepereu o zi doua sa va faceti o parere despre cum mere treaba. Asa ati fi vazut si functionarii care isi fac treaba (ca sant si oameni cinstiti acolo) si pe aia care chiulesc si pe aia care trateaza de capu lor orice si aia care vin la munca cand vor muschii lor si pleaca cand ii taie capu si aproape tot ati fi vazut. Pe Petrisor Morar l-au tratat la misto din momentu in care au stiut ca va iesi pedeleu de la conducere. La fel si pe Fesan ca nu credeau ca va reusi sa mai stea la conducere inca trei luni dupa ce libaralii au pierdut alegerile. I-au schimbat dosrele si i-au incurcat hartiile. E usor sa vorbesti cand nu ai habar. La sesepereu e un sistem intreg facut impotriva noastra si cine tine cu noi acolo trebe sa lupte. Fesan a luptat. Chiar si Petrisor Morar. Acum mergeti la Costin si la Maries sa le multumiti frumos ca nu mai trece nimeni. De Perju nu mai zic ca el macar a recunoscut ca a gresit. Totu e scris aici pe forum si se vede limpede ca lumina zilei ca ati gresit da o tineti langa cu prostiile voastre si cu ingustimea voastra de la Sibiu de a vedea lucrurile. Ati sabotat tot timpu constient sau nu cel mai bun secretar de stat al revolutionarilor. Omu vostru de la Sibiu. Acuma tot puneti acte sa aratati ca ati avut dreptate? Bai oameni buni lasati sintezele de la ceperedeu ca acolo sef era Cutean adica ala care nu vrea sa se mai preschimbe certificate. Omu cu care Fesan s-a luptat doi ani de zile. Acum e el seseu si face ce a vrut inca de atunci: a blocat preschimbarea. Stiu ca recunostinta e floare rara da sa fi nesimtit si sa continui sa barfesti un om cand s-a demonstrat ca a facut lucruri bune si inca impotriva la ce vrea sistemu mi se pare chiar o netrebnicie. Eu sant pe punctu de a pleca si nu vreau iar sa plec certat cu uni dntre voi da nu pot sa tac cand incercati sa ne mintiti in fata. Sau sa vin la Sibiu ca poate acolo functioneaza altfel legile fizicii si intr-adevar lumea se vede altfel? Nu prea cred ca am vazut ca Fesan a lucrat ca un om normal dupa legile cunoscute peste tot. Daca aveti ceva compromitator despre Fesan puneti aici si imi schimb instantaneu parerea. Nici mie nu imi place ca a fost comunist. Da stim si noi ca nu toti comunistii au ajuns in partid de dragu partidului. Deaia am stat sa vad ce face omu inainte de a da in el. Nici acuma nu imi place ca a fost comunist da daca a facut treaba CATA SE PUTEA IN CONDITIILE DE LA SESEPEREU SI CELE CREATE DE VOI DIN CORU CONTESTATARILOR chiar nu mai am de gand sa dau in el ca inseamna ca nu merita. Deaia zic: daca aveti ceva compromitator cu adevarat puneti la vedere aici si va vom multumi ca ati ajutat lumea sa se lamureasca. Nu mai e nici un pericol ca Fesan nu mai are functie si partidu lui a ajuns in opozitie. Daca e vorba numa de rahaturile alea de pana acum mai bine emrgeti la munca si faceti ceva util pentru societate ca tot luati o indemnizatie babana ca recunostinta pentru o perioada in care chiar ati fost utili tarii asteia nu ca acum. Hai noroc.
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #454 : Aprilie 27, 2009, 11:53:09 »

Nani Nani are dreptate. Merita sa mergi la SSPR ca turist, fiindca e o experienta unica in viata. Eu am avut privilegiul sa merg de trei ori pe insula aia. De fiecare data am vazut lucruri de neuitat.
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #455 : Aprilie 27, 2009, 12:28:26 »

Eu am fost de mai multe ori acolo da numa o data in interior unde am stat aproape o zi. Ar fi de spus foarte multe. Poate le spui tu da as vrea sa scrie aici unu care a fost inauntru in perioade diferite adica sub conduceri diferite. In mandatu lui Fesan s-a intrat cel ami usor si oamenii au putut sa intre la secretaru de stat in persoana aproape oricand au vrut. Sigur ca am colegi care s-au plans ca nu au putut ajunge la el cu nu stiu ce ocazie da odata fusese chemat la cepreredeu ca asa au vrut muschii lui Cutean. S-o mai si ferit ca trebea sa lucreze si altceva ca acolo daca stai douaspatru de ore din souspatru tot ai oameni la usa. Nu poti sa ii multumesti pe toti. Eu am zis doar ca la el a fost deschisa usa cel mai mult si pentru toata lumea adica si pentru palmasi. Mergeti la Cuteanu acum si haideti sa ne povestiti cum ati fost prmiti.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #456 : Aprilie 27, 2009, 12:31:25 »

Fesan trebuia lasat pina la terminarea preschimbarii certificatelor,daca cit a fost el ss revolutionarii erau primiti in audiente personal de Fesan,sa-i vedem de acum cine îi va mai primi!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #457 : Aprilie 27, 2009, 14:44:43 »

Exista subiecte dedicate S.S.P.R., va rog sa continuati aceasta discutie pe unul dintre ele, lasand ca aici sa fie postate informatiile care au caracter de anunt.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #458 : Aprilie 28, 2009, 23:25:33 »

  Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 pentru
   Victoria Revolutiei Romane si Integrare
   Euro-Atlantica

   Bucuresti, str Th Sperantia nr.14A,sect 3
   tel;0723158709 ;  0723158709

                        Nr. 405/ 28 aprilie 2009           CATRE:
           GUVERNUL ROMANIEI
           SECRETARIATUL DE STAT PENTRU PROBLEMELE              REVOLUTIOR DIN DECEMBRIE 1989

           DOMNULE  SECRETAR DE STAT


   Sindicatul liber independent al Revolutionarilor din Decembrie 1989  Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 pentru Victoria Revolutiei Romane si Integrare Euro-Atlantica  impreuna cu organizatiile partenere  ne aflam din data de 28.o4.2009, in actiune de protest la intrarea institutiei a carei activitate conduceti respectiv SSPR,Bucuresti, Iancu de Hunedoara 3-5.

   Protestul este inregistrat la Primaria municipiului Bucuresti si autorizat conform Protocolului nr.824474/2451/6/27.04.2009 privind organizarea adunarilor publice.

   Obiectul adunarii publice:
       
   Protest pentru modul defectuos de lucru in punerea in aplicare
a Legii 341/2004 cit si impotriva abuzurilor secretarului de stat al SSPR.

Solicitarile noastre :
1. Exercitarea prerogativelor SSPR privind executarea
certificatelor de catre Imprimeria Nationala (trimiterea si tiparirea in regim de urgenta a acestor certificate) si semnarea acestora de catre CPRD in vederea eliberarii imediate titularilor ale caror dosare au fost aprobate de Comisia SSPR si avizate de Comisia CPRD , conform Sintezelor Sedintelor Comisiei CPRD  depuse in anexa;
   Refuzul dumneavoastra de a comanda pina la aceasta data certificatele pentru persoanele avizate de CPRD il consideram a    fi definit  drept - “abuz de putere” .
   Precizati  data la care reprezentantii legali ai asociatiilor se vor prezenta la SSPR pentru a ridica aceste certificate  insotite de adeverintele necesare titularilor la Casele teritoriale de pensii, precum si foile de drum si cartelele de metrou .
   
   2. Transmiterea catre CPRD pentru avizare, in regim de urgenta, a tuturor persoanelor care pana la data prezentei, si-au indeplinit obligatiile legale opozabile, respectiv a tuturor persoanelor care, la data incheerii proceselor verbale dintre SSPR si asociatii sunt inscrisi in anexele acestor procese vebale astfel :
   - Dosare Complete ,
   - Dosare Incomplete, dar ulterior incheerii acestor procese verbale, dosarele au fost completate cu documentatia constatata a fi lipsa la data incheerii proceselor verbale .
   Pentru toate aceste persoane urmeaza aplicarea prevederilor de la punctul precedent .

3. Modul si termenul in care intelegeti sa solutionati cererea noastra inregistrata sub nr.1691 din 19.03.2009, precum si termenele in care veti indeplini procedurile legale pentru eliberarea certificatelor persoanelor precizate in adresa.

4. Reprogramarea la Comisia SSPR a Asociatiei AJLRIUD Ialomita avind in vedere faptul ca la data de 28 aprilie 2009,re-
prezentantii asociatiei nu  li s-a permis accesul la SSPR  unde
functioneaza Comisia SSPR.
Avind in vedere numarul dosarelor reprezentate - 210  solicitam
ca la reprogramare sa acordati un numar de 3 zile asociatiei AJLRIUD Ialomita.

5. Constituirea Colegiului Consultativ al Revolutionarilor format din TOTI REPREZENTANTII organizatiilor LEGAL CONSTITUITE .
Propunem ca din Colegiu sa faca parte si fostii Secretari de Stat cit si fostii  demnitari care au lucrat efectiv in sprijinul Revolutionarilor si SSPR, in urma primirii votului majoritatii reprezentantilor asociatiilor membre ale Colegiului .

6. Redeschiderea Biroului Relatii Publice al SSPR la sediul institutiei din Bucuresti, Iancu de Hunedoara 3-5 - termen URGENT .

7. Situatia site-ului SSPR . Formatul si informatiile care vor fi publicate pe acesta sa fie aprobate in cadrul Colegiului Consultativ .
Data la care va angajati ca informatiile utile revolutionarilor sa fie accesate pe www.sspr.ro

8. TERMENUL FINAL la care vor fi SOLUTIONATE cererile revolutionarilor care nu au numele publicat in M.Oficial, din motive neimputabile solicitantilor, care au depus cererile in baza Legii 341/2004 folosind ca act justificativ dovada depunerii dosarului in termenele prevazute de L42/1990 si HG nr.566/1996, respectiv bonul primit la depunerea dosarului. Precizam ca aceasta procedura este legala, mai mult decat atat o parte din aceste cereri au fost solutionate favorabil anterior .

   9. Comunicare, in scris, asociatiilor a datei cand reprezentantii legali se vor prezenta la SSPR in vederea ridicarii certificatelor preschimbate aflate la data prezentei in custodia emitentului, respectiv SSPR .

10. Necesitatea  unei NOI PROROGARI a termenelor prevazute de Legea 341/2004 considerind ca aproximativ 12000 de cereri nu pot fi analizate si solutionate competent intr-un termen de 60 de zile. Propunerea textului actului normativ de prorogare va fi avizat de Colegiul Consultativ .
 
 11. Modificarea Legii 341/2004. Propunerea textului actului normativ de modificare va fi avizat de Colegiul Consultativ .

   Asteptam punctul de vedere al institutiei SSPR , in scris,  la locul unde desfasuram actiunea de protest, respectiv Iancu de Hunedoara 3-5 Bucuresti.

       Organizatori ai actiunii de protest ,

   Liga Euro-Atlantica                          AJLRIUD Ialomita

      Presedinte,                                       Presedinte,

   Rotaru Maria Magdalena                   Ciufu Vladimir

       Vicepresedinte,
   
       Perju Daniel
Supunem dezbaterii revolutionarilor solicitarile formulate, iar eventuala sustinere o puteti face publica pe FORUM sau direct initiatorilor .
[/b] [/i] [/color]
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #459 : Aprilie 29, 2009, 20:12:24 »

O solicitare venita pe Messenger:

Popescu Mircea (4/29/2009 8:16:46 PM): rog, da sfoara in tara dupa grupa AB pozitiv.Daca este cineva dispus sa doneze sange pt. o fetita cu leucemie. Esta la spitalul Fundeni-Bucuresti,are 9 ani si pana la operatie face transfuzii zilnice. Altfel moare. ID:nico_popac Macar da mai departe, eu am trimis, da si tu te rog
Memorat
 • Cristian
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1140
 • eu
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #460 : Mai 02, 2009, 07:46:37 »

ASTAZI 02 MAI 2009 ORELE 14 LA STAREA CIVILA A SECTORULUI 2 (OBOR} PRIETENUL NOSTRU TANASESCU SORIN CUNOSCUT TUTUROR SUB PSEUDONIMUL CALU CC RENUNTA LA BURLACIE SI ISI UNESTE DESTINELE CU ALEASA INIMII SALE LAURA. CEREMONIA RELIGIOASA VA AVEA LOC MAINE 03 MAI 2009 ORELE 14  LA BISERICA SF.ILIE - RAHOVA  STR.SF.ILIE NR.17-19 . PE ACEASTA CALE ITI DORIM CALULE ATAT TIE CAT SI ALEASEI TALE TOT BINELE DIN LUME ,CASA DE PIATRA ,FIE CA TOATE VISELE SA VI SE INPLINEASCA SI BINENITELES TRADITIONALUL " LA MULTI ANI " .
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #461 : Mai 02, 2009, 11:27:37 »

Rog din nou pe cei care detin lista oficiala a asociatiilor de revolutionari sa mi-o transmita si mie.
Multumesc
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • Marilena
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #462 : Mai 02, 2009, 11:30:56 »

Casa de piatra  Calu !!!

Lista pe care o cauti era pe site vechi al portalului revolutiei.Nu stiu daca ai acea lista sau daca te ajuta acea lista.
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #463 : Mai 02, 2009, 12:00:43 »

Multumesc, am sa incerc sa o caut (presupun ca e vorba de vechiul forum; vechiul site nu stiu cum arata).
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #464 : Mai 02, 2009, 13:17:45 »

   

  O mare rugaminte !. Are cineva salvata planificarea asociatiilor la Comisia SSPR ?
 poate s-o posteze?. Pls !.Multumesc frumos !.
Memorat
Pagini: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 4573
Schimbă forumul: