Main Content:

Pagini: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #480 : Mai 13, 2009, 13:59:54 »

Un anunt care va poate fi util.

   INFOJURINDEX
________________________________________

an 1 nr 1           11 mai 2009

Jurindex este functional!
Avem placerea sa va anuntam operationalizarea serviciului Jurindex - indexul jurisprudentei nationale, aplicatia web ce contine la acest moment 89.814 hotarari judecatoresti pronuntate de toate cele 16 curti de apel din Romania.
 
Chiar de la momentul lansarii JURINDEX se constituie in cea mai mare baze de date publica de hotarari judecatoresti ale instantelor nationale, incluzand serviciile comerciale.
 
Hotararile judecatoresti publicate la adresa www.jurisprudenta.org pot fi accesate gratuit, fara autentificare, se gasesc in forma originala si completa in care au fost redacate de instante, fara alte modificari decat eliminare datelor cu caracter personal, pot fi tiparite ori descarcate in format text si pot fi folosite potrivit necesitatilor individuale de documentare ale tuturor celor interesati.
 
Va reamintim ca JURINDEX este un serviciu public gratuit dezvoltat la nivel national de Tribunalul Vrancea sub egida Consiliului superior al Magistraturii, care isi propune publicarea pe internet a tuturor hotararilor judecatoresti pronuntate de instantele din Romania.
 
InfoJurindex
Aproape simultan cu operationalizarea JURINDEX s-a lansat si InfoJurindex, newsletterul gratuit care va tine la curent atat cu evolutiile bazei de date www.jurisprudenta.org, cat si cu noutatile, stirile si evenimentele legate de proiectul national de publicare pe internet a hotararilor judecatoresti ale tuturor instantelor, derulat de Tribunalul Vrancea sub egida Consiliului Superior al Magistraturii.
Daca doriti sa deveniti abonatul nostru va rugam sa va abonati urmarind acest link, sau accesand pagina dedicata de pe pagina web www.jurindex.ro.

Training Jurindex
In perioada 14-16 mai 2009 va avea loc la Sinaia seminarul intitulat "Sistemul judiciar si organizatiile neguvernamentale", organizat de Initiativa pentru o Justitie Curata (IJC) si Freedom House (FH-RO). In cadrul acestuia va fi sustinuta de catre managerul proiectului Jurindex, judecator Adrian Neacsu, o sesiune de training intitulata Jurindex, indexul jurisprudentei nationale: concept si instrument.
 
________________________________________
www.jurindex.ro

 Fiti la curent cu evolutiile proiectului Jurindex de extindere a publicarii online a hotararilor judecatoresti la nivelul intregului sistem judiciar.
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #481 : Mai 14, 2009, 14:01:19 »

Sinteza sedintei din 12.05 si faze noi din meciul dintre comisii:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_com.lista?idc=17&an=2009
Memorat

Perplex in forma continuata.
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #482 : Mai 15, 2009, 17:24:29 »

Un comunicat al B.N.R.:

BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR  - 1989 ROMÂNIA  H.J. Nr. 1 / P.J. / FED. / 20 februarie 2003 - Tribunalul Bucureşti
Preşedinte Dorin Lazăr Maior-tel : 0722 303 592;Tel/fax: 0268 41 02 12


                        
COMUNICATBLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA – INVITĂ PREŞEDINŢII DE ORGANIZAŢII ÎN DATA DE 19 MAI 2009, LA ORA 1200, LA SEDIUL DIN BRAŞOV, STR. GEORGE BARIŢIU NR.1 UNDE SE VA ÎNTRUNI CONSILIUL NAŢIONAL AL B.N.R. 1989.


                           
                                                          Preşedinte
                                                     Dorin Lazăr Maior
« Ultima modificare: Mai 16, 2009, 02:11:09 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #483 : Mai 20, 2009, 09:03:28 »

http://transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=120746
 REVOLUTIONARII CONTINUA SA CEARA DEMITEREA LUI EMILIAN CUTEAN DE LA SSPR
Reprezentantii Blocului National al Revolutionarilor (BNR) 1989 Romania, s-au reunit ieri la dezbaterile unui Consiliu Extraordinar, pentru a stabili cum vor actiona pentru a rezolva "problema Cutean". Reamintim ca revolutionarii contesta numirea lui Emilian Cutean la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR), aratand ca acesta este cercetat penal pentru deturnarea, in urma cu cativa ani, a unor fonduri destinate asociatiilor de profil din tara.
Astfel, ieri, revolutionari din 40 de organizatii din tara au luat hotarari privind relatiile cu SSPR, Comisia Parlamentara de profil si Institutul pentru aflarea adevarului despre Revolutia din ´89.
Liderul BNR 1989, Dorin Lazar Maior, a sustinut ca "tensiunea de acum nu a mai existat niciodata in BNR de la Revolutia din ´89! Am ajuns la concluzia ca institutiile amintite nu au suficienta diplomatie pentru a lucra cu asociatiile de revolutionari. De asemenea, Comisia Parlamentara nu poate colabora cu secretarul de stat Emil Cutean, critica activitatea acestuia, iar noi ne asumam acest punct de vedere".

Greva foamei
Dezbaterile BNR au dus la formularea a doua decizii, prima vizand formarea unei comisii care sa incerce un dialog cu secretarul de stat, pentru a clarifica situatia pe cale pasnica, iar daca initiativa nu va da rezultate revolutionarii se vor alatura grevistilor foamei aflati in fata Guvernului, care il contesta si cer demiterea lui Emilian Cutean.
"In cazul in care calea dialogului va esua, vom organiza o actiune de protest, cat se poate de legala si civilizata, prin intermediul careia ne vom manifesta nemultumirea fata de Cutean", a adaugat Maior. El a adaugat ca revolutionarii au fost deranjati de faptul ca nu au fost invitati sa ia parte la actiunea initiata de Institutul pentru aflarea adevarului despre Revolutia din ´89, eveniment care a avut loc saptamana trecuta: "Acest Institut functioneaza de prea mult timp, fara a se vedea vreun rezultat. Ne simtim marginalizati permanent cand vine vorba de aflarea adevarului!". In termen de o saptamana revolutionarii fie vor decide daca vor organiza un miting de protest la nivel national, fie vor incheia un protocol de colaborare cu institutiile reclamate.

Putine certificate preschimbate
Revolutionarii sunt suparati mai ales ca termenul-limita pentru preschimbarea certificatelor de revolutionar este de 30 iunie 2009. Ei doresc ca termenul de preschimbare sa fie prelungit cel putin un an, iar verificarea dosarelor sa nu mai fie una subiectiva. Din informatiile lor, ar exista mii de dosare neverificate de catre SSPR. Ei sustin ca de la numirea lui Cutean au fost verificate doar 21 de dosare, din care jumatate fusesera avizate in legislatura precedenta
. (T.N.)

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #484 : Mai 20, 2009, 10:18:00 »

                                                   DUBLĂ LANSARE DE CARTE


Joi, 21 mai, ora 13, la Salonul „Romantic” din Braşov, str. Lungă nr. 261 (dincolo de pasajul de cale ferată Bartolomeu) în organizarea Galeriilor de Artă „Kron-Art” şi a Societăţii Ziariştilor şi Oamenilor de Cultură „Cincinat Pavelescu”, ambele din Braşov, va avea loc o dublă lansare de carte. Scriitorul şi revoluţionarul român Claudiu Iordache îşi va prezenta volumul „Homo posteritas” – o diatribă sistematizată pe corolare nedogmatice la adresa actualei stări a societăţii româneşti. Redactată după un model profund cioranian, cartea poate fi situată pe piedestalul de valori a literaturii româneşti cu un înalt caracter antropologico-filosofic, o analiză extrem de pertinentă şi de autorizată asupra fiinţei româneşti la debutul acestui mileniu controversat. Vor fi prezenţi membrii ai staffului Institutului Revoluţiei Române din Decembrie Bucureşti, ocazie cu care vor fi prezentate şi noile tipărituri şi publicaţii editate de institut.
A doua carte ce va fi lansată în această zi va fi cea a celebrului gazetar, răpit în Irak, Eduard Ovidiu Ohanesian, intitulată „Puterea din umbră”. Volumul îşi propune o devoalare necruţătoare a mediilor afecerilor interne şi externe secrete ale României, devoalare ce încearcă astfel să motiveze „perversitatea epocii pe care o parcurgem” (Doru Braia, din preambulul cărţii.)
Vor diserta pe marginea celor două volume jurnaliştii Mircea Brenciu şi Henter Bela, reprezentantul editurii „Junimea” Iaşi, domnul Marcel Buzea, iar gazdă competentă va fi omul de cultură, pictorul Gabriel Stan.  (M.B.F.)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #485 : Mai 20, 2009, 10:44:48 »

Un comunicat de presa ajuns cu intarziere in cusul zilei de ieri.

                          BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR
                                              - 1989 ROMÂNIA -

                   H.J. Nr. 1 / P.J. / FED. / 20. 02. 2003 şi Nr. 2 / P.J. / FED. / 14. 01. 2004  Tribunalul Bucureşti - Secţia 3 Civilă     
             Adresa :  Bucureşti , str. Ghiocei nr. 20, sector 2 ; Tel / fax : 021.211.20.26  :    bnrromania1989@yahoo.com
                                                                                                                                  Nr. 096 / 18 mai 2009
                            
         
COMUNICAT DE PRESĂ


În data de 19 mai 2009, la Braşov se va desfăşura şedinţa Consiliului Naţional al B.N.R.1989 .
SCOP :
- Situaţia creată prin încălcărea principiilor de funcţionare a statului de drept şi periclitarea funcţionării uneia dintre instituţiile fundamentale ale acestuia, JUSTIŢIA, profund afectată de Decizia nr. 455 / 31 martie 2009 a Guvernului României, privind numitrea în funcţia de Secretar de Stat a numitului Cutean Vasile Emilian .

Consiliul Naţional desfăşurat în data de 07 mai 2009, a precizat faptul că prin această numire se crează un evident conflict de interese, datorită faptului că instutuţia fraudată - partea vătămată (adică Guvernul României - Secretariatul de Stat) este reprezentată în instanţă  de însăşi inculpatul producător de daune (daune produse aceluiaşi Secretariat de Stat !!!)
Mai mult decât atât, prin numirea lui Emilian Vasile Cutean înapoi la locul faptei, acesta ar avea suficientă influenţă şi acces la toate mijloacele de probă şi totodată ar dispune ca instituţia fraudată să nu se mai constituie parte vătămată, obţinând astfel în interesul său, circumstanţe pentru achitarea în ceea ce priveşte faptele sale de corupţie .
Această nefirească numire a fost aspru criticată de societatea civilă românească şi din afara ţării precum şi de întraga mass - media românească generând ample acţiuni de protest în faţa clădirii Guvernului şi a P.S.D.

 
   Preşedinte                                  Pentru conformitate
Dorin Lazar MAIOR                          George COSTIN

Preşedinte executiv
  George COSTIN
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #486 : Mai 21, 2009, 12:43:57 »

    
La multi ani!Tuturor celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!
Special pentru Paun Constantin (Tinel)La multi ani, cu ocazia zilei de "Sfintii Constantin si Elena"! Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • Marius
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1077
 • Vezi Profilul
Maior şi Costin împreună?
« Răspunde #487 : Mai 22, 2009, 19:59:23 »

Un comunicat de presa ajuns cu intarziere in cusul zilei de ieri.

                          BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR
                                              - 1989 ROMÂNIA -

                   H.J. Nr. 1 / P.J. / FED. / 20. 02. 2003 şi Nr. 2 / P.J. / FED. / 14. 01. 2004  Tribunalul Bucureşti - Secţia 3 Civilă     
             Adresa :  Bucureşti , str. Ghiocei nr. 20, sector 2 ; Tel / fax : 021.211.20.26  :    bnrromania1989@yahoo.com
                                                                                                                                  Nr. 096 / 18 mai 2009
                            
         
COMUNICAT DE PRESĂ


În data de 19 mai 2009, la Braşov se va desfăşura şedinţa Consiliului Naţional al B.N.R.1989 .
SCOP :
- Situaţia creată prin încălcărea principiilor de funcţionare a statului de drept şi periclitarea funcţionării uneia dintre instituţiile fundamentale ale acestuia, JUSTIŢIA, profund afectată de Decizia nr. 455 / 31 martie 2009 a Guvernului României, privind numitrea în funcţia de Secretar de Stat a numitului Cutean Vasile Emilian .

Consiliul Naţional desfăşurat în data de 07 mai 2009, a precizat faptul că prin această numire se crează un evident conflict de interese, datorită faptului că instutuţia fraudată - partea vătămată (adică Guvernul României - Secretariatul de Stat) este reprezentată în instanţă  de însăşi inculpatul producător de daune (daune produse aceluiaşi Secretariat de Stat !!!)
Mai mult decât atât, prin numirea lui Emilian Vasile Cutean înapoi la locul faptei, acesta ar avea suficientă influenţă şi acces la toate mijloacele de probă şi totodată ar dispune ca instituţia fraudată să nu se mai constituie parte vătămată, obţinând astfel în interesul său, circumstanţe pentru achitarea în ceea ce priveşte faptele sale de corupţie .
Această nefirească numire a fost aspru criticată de societatea civilă românească şi din afara ţării precum şi de întraga mass - media românească generând ample acţiuni de protest în faţa clădirii Guvernului şi a P.S.D.

 
   Preşedinte                                  Pentru conformitate
Dorin Lazar MAIOR                          George COSTIN

Preşedinte executiv
  George COSTIN


Deci Dorin Lazăr Maior şi George Costin sînt iarăşi împreună la conducerea BNR? Parcă la congresul din 2008 fusese ales numai Maior, nu şi Costin, sau nu mai ţin eu bine minte? Poate da cineva o sursă cu congresul din 2008 şi conducerea aleasă atunci? Sau hotărîrile congresaului din 2008 nu s-au înregistrat la judecătorie, a fost un congres doar aşa, de ochii lumii?
În altă ordine de idei, îmi amintesc că la greva foamei din 2008 Maior dăduse un comunicat că aia e ultima prelungire a termenelor pentru certificate pe care o mai cer. Ştie cineva unde se găseşte comunicatul ăla?
Memorat
 • Nr. 1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1784
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #488 : Mai 22, 2009, 20:38:35 »

   
La multi ani!Tuturor celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!
Special pentru Paun Constantin (Tinel)La multi ani, cu ocazia zilei de "Sfintii Constantin si Elena"! Sa ai parte de bucurii si impliniri!    Multumesc si va doresc personal sa nu ramaneti mai prejos, sa tineti pasul cu mine si sa ne bucuram si de frumos, de urat cred ca suntem satui! Dar si membrilor mai vechi si mai noi le doresc sa se bucure de fiecare clipa pe care au ocazia s-o traiasca, iar necazurile sa le dea la spate cum se spune, sa nu le puna la inima sau cat mai putina atentie, trebuie sa ne castigam lupta cu zambetul pe buze asa cum faceau si DACII!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #489 : Mai 24, 2009, 15:35:32 »

Invitatie SMS

Va invit duminica, 24 mai 2009, ora 18, Facultatea de Silvicultura, la confetinta "Dictatura biometrica, cipul controlului total". Invitati: monahii Ioan Şismanian (Manastirea "Petru Voda") si Ştefan Neicu (Manastirea "Pestera").

Doamne ajuta!
Memorat
 • Marilena
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #490 : Mai 25, 2009, 15:25:57 »

SITE SSPR E in constructie...cum putem afla programul de comemorare?
La Cimitirul Eroilor Tineri am fost anuntati ca depunerea de coroane va avea loc la ora 9. Dar nimic nu e sigur....oricind poate fi schimbata ora..Sa fie vreun interes la mijloc pentru a afla cit mai putini programul de comemorare?
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #491 : Mai 25, 2009, 17:31:15 »

Mi se pare curioasa situatia si intrebarea. Eu stiam ca omul  Lojei de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie (LORD) e secretar de stat la S.S.P.R. Ar trebui ca noi sa va intrebam pe dumneavoastra.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #492 : Mai 25, 2009, 17:37:35 »

Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie (LORD)
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t481520.html

Citind intimplator un comentariu facut de Ion Iliescu pe blogul sau, aflu ca Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie (LORD) i-a trimis un comunicat care dezavueaza gestul unor persoane ce au aruncat cu bani in fostul presedinte al Romaniei cu prilejul unei manifestati de comemorare a eroilor cazuti in dec. 89.

Nu evenimentul cu monedele doresc sa-l pun in discutie ci faptul ca avem asemenea organizatii de revolutionari, evident fracmasonice dupa nume.

Denumirile acestea de “Loja de Onoare” sau “LORD” conduc imediat la idea existentei unei organizatii masonice ai carei membri ar fi revolutionarii din cele 17 asociatii. Data fiind explicatia fracmasoneriei, definita ca o entitate secreta, cu membri organizati in loji, implicati in miscari de schimbare a regimurilor, si stiind ca acesti revolutionari strinsi in LORD au rasturnat un sistem politic (cel putin asa pretind), nu se poate sa nu faci legatura intre “Loja de Onoare - LORD” si masonerie. Mai precis, cel, sau cei care au pus organizatiei asemenea denumire sunt evident fracmasoni, lucru care discrediteaza Revolutia, lasind de inteles ca totul a fost aranjat de catre o fratie oculta, bineinteles fara legatura cu interesele Poporului Roman, majoritatea cetatenilor tarii neavind nici o legatura cu masoneria.

FRANCMASONERIE = asociaţie internaţională secretă de persoane, ai carei membri, organizati in loji, sunt uniti printr-un ideal de fraternitate si solidaritate practicind unele ritualuri oculte si fiind totodata implicati în mişcări de schimbare a regimurilor politice din multe ţări; masonerie.
http://dexonline.ro/search.php?lexemId=21957

Un comentator, ego_zenovius, a scris urmatoarele:
"am cautat pe google si am constatat ca aceasta LORD nici macar nu are site. pai ce fel de organizatie francmasonica, secreta si cat de cat serioasa e aia care nu are site pe internet?!?!"
Ma intreb daca nu cumva de la activitatea "discreta" a masoneriei ni se trage teapa lui Cutean cu pagina web a institutiei.
Memorat
 • Marilena
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #493 : Mai 25, 2009, 18:27:43 »

Ce sa ma intrebi tu pe mine remus43de?
Tu ai impresia ca eu pun intrebarile doar ca sa ma aflu in treaba? sau o fac pentru a atrage atentia asupra activitatii sspr.
Si ce treaba am eu cu loja de onoare ?M-ai vazut vreodata pe mine pe acolo? Am participat eu vreodata?Hai,fii serios!!!
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #494 : Mai 25, 2009, 19:55:51 »

Nu aveam de unde sa stiu pentru ca nu-i frecventez. Nu m-am dat cu masoneria. Ma gandeam ca fiind membra a Lordului... Va rog sa ma scuzati daca am gresit.
Memorat
Pagini: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 4573
Schimbă forumul: