Main Content:

Pagini: 1 ... 3978 3979 [3980] 3981 3982 ... 4569

ANUNTURI

 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59685 : Aprilie 01, 2017, 07:22:32 »

Neica nu pot contrazice nimic din cele scrise de tine.Nu cunosc persoane care sa fi castigat,nu cunosc termeni juridici si nici pe dl.Teseleanu.Atat stiu ca este avocat bun,camarad de al nostru,in rest mi-am dat cu parerea ca asa se intampla de obicei la noi cand este vorba de drepturile castigate de revolutionari.
Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59686 : Aprilie 01, 2017, 22:29:13 »

Daca castiga cineva vre-un proces era mare agitatie in randul revolutionarilor iar presa huia.
Daca este asa de ce respectivul nu este de buna credinta si bun camarad sa-i ajute si pe restul?sa aiba oare interdictie de la cineva anume ca sa nu faca destainuiri?


Kostas, dragule,
.-“Inainte” presa insemna “Scanteia”. Dupa “explozia din decembrie” , “Scanteia” s-a stins, insa ne-am trezit cu o puzderie de “licurici”: “de staga”, “de dreapta”, “degeaba”, “de sanchi”.. Fiecare “licurici” serveste interesele stapanilor care ii finanteaza  si toti “licuricii” (cu putine exceptii) stapanului suprem care ii controleaza. Vor “scapa” astfel de informatii atunci cand stapanul suprem va avea interes.
. -Daca “respectivul camarad” e de buna sau rea credinta, daca a jutat sau nu, intreaba-l pe Nelutu (transmite-i condoleante pentru bunicul Otiliei si din partea domnului Teseleanu, ca de la el am aflat!)! Si tine minte! O Hotarare Judecatoreasca  favorabila obtinuta de oricare dintre noi foloseste tuturor, conform principiului aplicarii unitare a legii.
.-In privinta castigarii unor procese, daca nu stii tu, asta nu inseanma ca nu s-a intamplat! De exemplu, domnul Teseleanu ( cu care vorbesc la telefon des, dar nu l-am  vazut niciodata!) a obtinut in instanta anularea Deciziei de “incetare a platii  indemnizatiei reparatorii” (pare de necrezut, nu?), a bagat la mare inghesuiala (in instanta)  Institutia Prezidentiala, Guvernul, Monitorul Oficial…. O Casa de pensii a fost executata silit, o Primarie este in procedura de executare, ICCJ a recunoscut (fara sa vrea!) ca “indemnizatia reparatorie “ este “drept de asigurari sociale” (sper sa recunoaca –fie si din greseala- ca si contributia “in natura” este tot o forma de  contributie), CCR a recunoscut ca este “bun” conform definitiilor CEDO, samd. Ca “motivarea urgentei” OUG 95/2014 a fost un “fals intelectual” in vederea obtinerii unor avantaje “pentru sine si pentru altii”, rezulta indiscutabil din prevederile OUG 83/2014   care a si  devenit LEGE! Lege conform careia plata indemnizatiilor trebuia reluata  din mai 2015 (si nu intra in contradictie cu OUG 95/2014 , pentru ca aceasta  nu a abrogat “indemnizatiile reparatorii”-nici nu putea conform dreptului European si nici celui intern). Puse cap la cap, toate aceste “nimicuri” obtinute de la o justitie vadit potrivnica, vor scoate intr-o zi  la lumina adevarul si dreptatea. Usor, usor, “pas cu pas”,  vom ajunge la normalitate. Pentru mine (si nu numai!) “normalitate” nu inseamna “indemnizatie”, ci o societate ORGANIZATA, cu REGULI simple si clare. O societate in care fiecare cetatean sa isi  poata pune in valoare priceperea, talentul si osteneala. Adica, o societate vie! De un sfert de secol, societatea romaneasca este paralizata de lipsa celor doua elemente. Asteptam sa se intample o “minune”, uitand ca “minunile” le infaptuiesc oamenii! Actionam exact ca la Revolutie: dezorganizat si fara reguli! Eu inca mai sper….
Da-ne, Doamne, minte![/
[/b]size][/b]        Domnule neica nimeni,

    Cele postate mai sus, sunt adevarate.
    Logica actiunii " dezorganizat si fara reguli " este mai mult decat edificatoare.
    Din pacate ne lipseste "elementul" cel mai important: romanul disperat.
    Pana cand romanul nu va ajunge la disperare, pana cand "mamaliga nu va exploda" inca o data, nu putem vorbi de curaj in Romania.
    Revolutionarii din ziua de astazi, nu mai sunt revolutionarii din Decembrie 1989.
    Acestia s-au stins precum un chibrit aprins la malul marii.
    O clipa, acesta, a luminat eternitatea absentei libertatii romanesti.
    Nimic nu mai poate intoarce, acel curaj nebunesc.
    Cand vor realiza ca nu mai au tara lor, romanii vor cere mila si indurare de la noii stapani pe teritoriul romanesc.
    Dar nu o vor primi. Vor primi in schimbul lasitatii MOARTEA!
    UN POPOR CARE NU TINE LA PAMANTUL STRAMOSESC MERITA PIEIREA !
    NU PUTEM VORBI DESPRE LIBERTATE SI DEMNITATE, ATATA TIMP CAT NE ASCUNDEM DUPA PROPRIILE NOASTRE FRICI SI SLABICIUNI.
 
    Aici pe portal, putem depana amintiri din trecutul nostru, nicidecum nu putem vorbi de democratie sau libertatile  universale ale omului, consfintite la 10 septembrie 1948 de cate Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite.

    Ma intreb daca mai suntem un popor, sau am ajuns prea devreme o populatie, o colonie a " Marelui Licurici".
   

   
   
Memorat
 • Petru
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1202
 • nimic-OO FARA INSULTE; neindoelnic, obiectiv
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59687 : Aprilie 02, 2017, 06:27:07 »

Constatare!:


          In  copilarie  stiu  ca  am  asistat  cum  se  facea  selectarea  semintelor  cerealiere  pentru  insamintat.   Acestea  se  faceau  intr-un  dispozitiv  numit  SELECTOR.      Acest  selector, avea  rolul  de  a   separa  semintele  pline  sanatoase  de  cele  seci  si  de  alte  corpuri  straine.
        Analizind  acum  intrebarea  pertinenta  a  colegului  nostru  Kobra 22;  **
  Aici pe portal, putem depana amintiri din trecutul nostru, nicidecum nu putem vorbi de democratie sau libertatile  universale ale omului, consfintite la 10 septembrie 1948 de cate Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite.

    Ma intreb daca mai suntem un popor, sau am ajuns prea devreme o populatie, o colonie a " Marelui Licurici".**
        Si  analizind  MANIFESTATIILE  interminabile  din  aceasta  primavara  de  la  Palatul  Victoria  si  Palatul  Cotroceni  imi  pun  si  eu  aceiasi  intrebare??

    CARE,   au  reprezentat  POPORUL, CITI  si  UNDE  au  fost ¬¬??!!.....
         

   CARE,   au  reprezentat  POPULATIA,   CITI  si  UNDE  au  fost ¬-??!!......[/i][/size][/color]
                                                 REACTIA  POPORULUI  si  care  este  CONCLUZIA??                         Nimic!!

   
Memorat

Petre,
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59688 : Aprilie 03, 2017, 08:08:20 »

adrian sanda a fost si este artizanul ordonantei 95. cum necum prin el a trecut fiecare cuvintel , fiecare punct si virgula din acest act normativ.   fie ca l-a scris "pe genunchi" cum spun unii,  fie ca l-a trecut prin inima si minte ,  oricum ar fi  e ca si "copilul lui". l-a conceput, l-a scris si l-a pus in aplicare . a fi  secretar de stat  cu rang de ministru nu-i de colea , ai prerogative , drepturi dar si raspunderi mari . a fost trecut in galeria inaltilor oficiali ai statului roman postdecembrist iar actul mandatului sau e ordonanta.
 v-ati pus vreodata intrebarea , si aici ma refer la toti luptatorii din decembrie 1989 din Valahia si Moldova si cativa din Transilvania  ca poate nu a avut incotro si de aceea a semnat deciziile si pentru orasele din alte regiuni istorice care si-au adus din plin aportul la VICTORIA Revolutiei, datorita actelor si documentelor prezentate de orase , si a fost obligat tocmai de articolele ordonantei pe care o semnase sa o faca,  numind si certificand orasele  "cu rol determinant " in afara de cele agreate?
chiar credeti ca a fost vorba de bani si mita ? chiar credeti asta? oricare dintre noi stie clar ca nu a fost vorba de mita. cei din orasele determinate stiu sigur iar ceilalti poate  o spun doar din invidie sau rautate pentru ca nu au reusit inca sa se integreze acolo unde le e locul , si de altfel acest lucru nici nu apare in rechizitoriu.
cat de mare ar fi trebuit sa fie mita pentru ca un demnitar de stat sa se dezica de propria ordonanta , care de fapt a ramas si cel mai important act semnat in perioada demnitatii sale institutionale Huh
 de ce sa mai fi dat drumul ordonantei daca apoi s-ar fi dezis de ea permitand ce a respins ?
in alta ordine de idei cred ca ar trebui sa privim problema si altfel. atat timp cat luptatorii din orasele cu rol determinant se lupta pentru pastrarea acestor titluri mai este o speranta si pentru ceilalti : adica cele doua categorii ramase : cei aflati in orase determinante dar care au luptat in alte locuri decat cele mentionate in ordonanta si luptatorii din celelalte orase care inca nu au obtinut titlurile ,  in ultima instanta pentru pastrarea Legii 341 si anularea dispozitiilor ordonantei 95 sau macar al acelui infam "12,09".

 in clipa in care orasele cu rol determinant vor pierde se va arunca definitiv anatema peste revolutia din 89 . telul tuturor in aceste clipe ar trebui sa fie unirea si actiunea unita. cei ce trebuie sa dovedeasca, sa demonstreze , sa se apere in instanta sa o faca , iar ceilalti sa le fie alaturi cu gandul, sa nu i mai defaimeze si impreuna sa conlucreze pentru curatarea de pe obrazul miscarii revolutionare romane din 1989 a mizeriei aruncate sistematic si demonic in spatiul public de 27 de ani incoace.
oameni buni chiar credeti ca dezbinarea ne va aduce ceva bun ? daca vreunul dintre dvs de buna credinta fiind spune ceva de bine, constructiv , imediat vor apare caqrcotasi cu limba otravita, dar daca spune ceva de rau si tendentios va fi preluat imediat si scris cu majuscule pe fituici orasenesti sau benzi de stiri . chiar nu v a ajuns? chiar nu se poate invata nimic din acest lucru ?

sa luptam deci pentru ca eroii sa nu mai fie numiti rasculati, iar rasculatii borfasi si infractori de drept comun. suntem cu totii aproape de senectude. in decursul acestor procese si proceduri multi nu vor mai apuca sa vada sfarsitul lor, sentintele , deciziile definitive si irevocabile ....
 asta face dezbinarea. da timp altora scurtandu-l iremediabil pe al nostru.
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59689 : Aprilie 03, 2017, 09:41:04 »

...orasele cu rol determinant...

În contextul OUG95/2014 nu putem vorbi despre orase determinante, orasele cu rol determinant, această sintagmă nu este legiferată. La figurativ aceasta este folosită în spațiul online pentru a da amploare și importanță postărilor exprimate individual. La apariția ordonanței cu pricina localitățile au fost numite oraș moțat sau orașe cu moț.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59690 : Aprilie 03, 2017, 09:58:59 »

adrian sanda a fost si este artizanul ordonantei 95. cum necum prin el a trecut fiecare cuvintel , fiecare punct si virgula din acest act normativ.   fie ca l-a scris "pe genunchi" cum spun unii,  fie ca l-a trecut prin inima si minte ,  oricum ar fi  e ca si "copilul lui". l-a conceput, l-a scris si l-a pus in aplicare . a fi  secretar de stat  cu rang de ministru nu-i de colea , ai prerogative , drepturi dar si raspunderi mari . a fost trecut in galeria inaltilor oficiali ai statului roman postdecembrist iar actul mandatului sau e ordonanta.
 v-ati pus vreodata intrebarea , si aici ma refer la toti luptatorii din decembrie 1989 din Valahia si Moldova si cativa din Transilvania  ca poate nu a avut incotro si de aceea a semnat deciziile si pentru orasele din alte regiuni istorice care si-au adus din plin aportul la VICTORIA Revolutiei, datorita actelor si documentelor prezentate de orase , si a fost obligat tocmai de articolele ordonantei pe care o semnase sa o faca,  numind si certificand orasele  "cu rol determinant " in afara de cele agreate?
chiar credeti ca a fost vorba de bani si mita ? chiar credeti asta? oricare dintre noi stie clar ca nu a fost vorba de mita. cei din orasele determinate stiu sigur iar ceilalti poate  o spun doar din invidie sau rautate pentru ca nu au reusit inca sa se integreze acolo unde le e locul , si de altfel acest lucru nici nu apare in rechizitoriu.
cat de mare ar fi trebuit sa fie mita pentru ca un demnitar de stat sa se dezica de propria ordonanta , care de fapt a ramas si cel mai important act semnat in perioada demnitatii sale institutionale Huh
 de ce sa mai fi dat drumul ordonantei daca apoi s-ar fi dezis de ea permitand ce a respins ?
in alta ordine de idei cred ca ar trebui sa privim problema si altfel. atat timp cat luptatorii din orasele cu rol determinant se lupta pentru pastrarea acestor titluri mai este o speranta si pentru ceilalti : adica cele doua categorii ramase : cei aflati in orase determinante dar care au luptat in alte locuri decat cele mentionate in ordonanta si luptatorii din celelalte orase care inca nu au obtinut titlurile ,  in ultima instanta pentru pastrarea Legii 341 si anularea dispozitiilor ordonantei 95 sau macar al acelui infam "12,09".

 in clipa in care orasele cu rol determinant vor pierde se va arunca definitiv anatema peste revolutia din 89 . telul tuturor in aceste clipe ar trebui sa fie unirea si actiunea unita. cei ce trebuie sa dovedeasca, sa demonstreze , sa se apere in instanta sa o faca , iar ceilalti sa le fie alaturi cu gandul, sa nu i mai defaimeze , sa ia atitudine impotriva defaimatorilor si impreuna sa conlucreze pentru curatarea de pe obrazul miscarii revolutionare romane din 1989 a mizeriei aruncate sistematic si demonic in spatiul public de 27 de ani incoace.
oameni buni chiar credeti ca dezbinarea ne va aduce ceva bun ? daca vreunul dintre dvs de buna credinta fiind spune ceva de bine, constructiv , imediat vor apare caqrcotasi cu limba otravita, dar daca spune ceva de rau si tendentios va fi preluat imediat si scris cu majuscule pe fituici orasenesti sau benzi de stiri . chiar nu v a ajuns? chiar nu se poate invata nimic din acest lucru ?

sa luptam deci pentru ca eroii sa nu mai fie numiti rasculati, iar rasculatii borfasi si infractori de drept comun. suntem cu totii aproape de senectude. in decursul acestor procese si proceduri multi nu vor mai apuca sa vada sfarsitul lor, sentintele , deciziile definitive si irevocabile ....
 asta face dezbinarea. da timp altora scurtandu-l iremediabil pe al nostru.
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59691 : Aprilie 03, 2017, 10:13:44 »

...sa luptam deci...

Ne poate opri cineva...?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59692 : Aprilie 03, 2017, 15:27:27 »

Atentat cu bombă în Rusia, la Metroul din Sanct Petersburg!Vladimir Putin, primele declarații după tragedia din St. Petersburg
http://www.b1.ro/stiri/externe/luam-in-calcul-si-un-atentat-terorist-vladimir-putin-primele-declaratii-dupa-tragedia-din-st-petersburg-181754.html
“Luăm în calcul și un atentat terorist”.

Președintele rus Vladimir Putin a reacționat în urma incidentului care a avut loc, luni după-amiază, la două stații de metrou din St. Petersburg și a precizat că orice posibilitate se ia în calcul, inclusiv cea a unui atentat terorist.
“Luăm în calcul toate cauzele posibile pentru explozia din Metro St. Petersburg, inclusiv cele legate de terorism”, a declarat președintele rus, Vladimir Putin, potrivit RT.com.
Președintele rus Vladimir Putin, care se afla chiar în Sankt Petersburg, a trimis condoleanțe familiilor victimelor. Potrivit unui prim bilanț neoficial, ar fi vorba despre zece morți și 30 de răniți.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59693 : Aprilie 03, 2017, 15:28:35 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5980
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59694 : Aprilie 03, 2017, 15:30:06 »Memorat
 • Lugojanca
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 247
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59695 : Aprilie 03, 2017, 15:57:42 »

adrian sanda a fost si este artizanul ordonantei 95. cum necum prin el a trecut fiecare cuvintel , fiecare punct si virgula din acest act normativ.   fie ca l-a scris "pe genunchi" cum spun unii,  fie ca l-a trecut prin inima si minte ,  oricum ar fi  e ca si "copilul lui". l-a conceput, l-a scris si l-a pus in aplicare . a fi  secretar de stat  cu rang de ministru nu-i de colea , ai prerogative , drepturi dar si raspunderi mari . a fost trecut in galeria inaltilor oficiali ai statului roman postdecembrist iar actul mandatului sau e ordonanta.
 v-ati pus vreodata intrebarea , si aici ma refer la toti luptatorii din decembrie 1989 din Valahia si Moldova si cativa din Transilvania  ca poate nu a avut incotro si de aceea a semnat deciziile si pentru orasele din alte regiuni istorice care si-au adus din plin aportul la VICTORIA Revolutiei, datorita actelor si documentelor prezentate de orase , si a fost obligat tocmai de articolele ordonantei pe care o semnase sa o faca,  numind si certificand orasele  "cu rol determinant " in afara de cele agreate?
chiar credeti ca a fost vorba de bani si mita ? chiar credeti asta? oricare dintre noi stie clar ca nu a fost vorba de mita. cei din orasele determinate stiu sigur iar ceilalti poate  o spun doar din invidie sau rautate pentru ca nu au reusit inca sa se integreze acolo unde le e locul , si de altfel acest lucru nici nu apare in rechizitoriu.
cat de mare ar fi trebuit sa fie mita pentru ca un demnitar de stat sa se dezica de propria ordonanta , care de fapt a ramas si cel mai important act semnat in perioada demnitatii sale institutionale Huh
 de ce sa mai fi dat drumul ordonantei daca apoi s-ar fi dezis de ea permitand ce a respins ?
in alta ordine de idei cred ca ar trebui sa privim problema si altfel. atat timp cat luptatorii din orasele cu rol determinant se lupta pentru pastrarea acestor titluri mai este o speranta si pentru ceilalti : adica cele doua categorii ramase : cei aflati in orase determinante dar care au luptat in alte locuri decat cele mentionate in ordonanta si luptatorii din celelalte orase care inca nu au obtinut titlurile ,  in ultima instanta pentru pastrarea Legii 341 si anularea dispozitiilor ordonantei 95 sau macar al acelui infam "12,09".

 in clipa in care orasele cu rol determinant vor pierde se va arunca definitiv anatema peste revolutia din 89 . telul tuturor in aceste clipe ar trebui sa fie unirea si actiunea unita. cei ce trebuie sa dovedeasca, sa demonstreze , sa se apere in instanta sa o faca , iar ceilalti sa le fie alaturi cu gandul, sa nu i mai defaimeze , sa ia atitudine impotriva defaimatorilor si impreuna sa conlucreze pentru curatarea de pe obrazul miscarii revolutionare romane din 1989 a mizeriei aruncate sistematic si demonic in spatiul public de 27 de ani incoace.
oameni buni chiar credeti ca dezbinarea ne va aduce ceva bun ? daca vreunul dintre dvs de buna credinta fiind spune ceva de bine, constructiv , imediat vor apare caqrcotasi cu limba otravita, dar daca spune ceva de rau si tendentios va fi preluat imediat si scris cu majuscule pe fituici orasenesti sau benzi de stiri . chiar nu v a ajuns? chiar nu se poate invata nimic din acest lucru ?

sa luptam deci pentru ca eroii sa nu mai fie numiti rasculati, iar rasculatii borfasi si infractori de drept comun. suntem cu totii aproape de senectude. in decursul acestor procese si proceduri multi nu vor mai apuca sa vada sfarsitul lor, sentintele , deciziile definitive si irevocabile ....
 asta face dezbinarea. da timp altora scurtandu-l iremediabil pe al nostru.

Balcanicule, lasa-ne cu apologia "copilului" lui sandală.  A gresit, sa plătească  ! Zeci de revolutionari autentici respinşi de sanda si comisia lui de mafioate, au intrat in pământ . Sute de revolutionari adevarati se zbat in saracie si boli. Si asta... pentru ce ? Pentru ca asa a vrut muschiul lui sandală si pentru ca sute de impostori sa fie platiti ilegal din cauza lui sandală  de mai bine de 2 ani. Mai ales ne-revolutionarii din Herculane, Deva, etc.
Sanda ar fi intrat in istorie daca respecta si aplica cu corectitudine L 341 , daca se lupta ca ssrmlirc sa redevina sspr si dacă nu făcea mârşavia sa respinga revolutionarii autentici, băgând la plată minorii, militienii, securistii, comunistii, etc. Asa ca decat sa plangi la căpătâiul lui sandală,  mai bine ia-l acasă si fa borş cu el !
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59696 : Aprilie 04, 2017, 00:50:34 »

Mircea Brenciu - Intalnire cu brasovenii
www.youtube.com/watch?v=OzAc931w5c0&feature=youtu.be
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59697 : Aprilie 05, 2017, 12:53:37 »

pe buna dreptate ne plangem adesea ca nu suntem reprezentati , ca vocea noastra nu este ascultata , nici macar auzita ,ca suntem umiliti si desconsiderati pe motiv ca in numele nostru vorbesc oameni care nu ne reprezinta, nu cunosc nici limba romana uneori  ...dar o fi de ajuns sa ne plangem de mila ?
 am putea face oare ceva concret pentru ca sa fim reprezentati corect intr o structura independenta si democratica , care sa nu aiba nici un amestec politic si sa exprime doar dorintele principiale, firesti si justificate de statul de revolutionar ?
eu am o idee. este a mea si nu o impun nimanui doar o impartasesc cu dvs .
 
 in fiecare judet in care exista asociatii, ligi etc  ale luptatorilor , ale ranitilor si urmasilor  si luptatori neafiliati sa se faca o statistica .
 sefii de asociatii si neafiliatii sa se intalneasca sa semneze un protocol care sa prevada formarea unui comitet al presedintilor si un reprezentant al neafiliatilor care sa aiba drept de vot in functie de cati membri au .
 de exemplu 25 de membri = 1 vot. comitetul se va intruni lunar , se vor informa reciproc despre toate situatiile si problemele existente sau viitoare si daca este cazul vor lua hotarari care vor fi cuprinse intr un proces verbal ce va cuprinde oglinda voturilor si hotararile luate.
va exista o stampila comuna care va fi pusa doar pe aceste hotarari si un antet unic.
fiecare memebru al comitetului respectiv va semna si isi va pune propria stampila.
 dupa care vor merge in teritoriu si vor informa membrii despre discutii si hotarari.
va exista o arhiva obisnuita si una video.
in acelasi mod se va proceda la nivel national doar ca aici se va mari numarul de membri la numarul de voturi
de ex. 100 membri=1vot.
 aici vor exista intalniri ordinare la 3 luni si intalniri extraordinare ori de cate ori situatia miscarii revolutionare sau problemele tarii necesita si o atitudine a revolutionarilor ceruta de stat sau hotarata de revolutionari.

la nivel de judet se va alege un purtator de cuvant si un delegat care va duce  la nivel national procesul verbal .
 la nivel national va fi un purtator de cuvant si un delegat pentru relatia cu sspr ul care va avea rolul de a inmana conducerii sspr ului procesul verbal cu hotararea luata la nivel national privind anumite probleme si altele decat ale lor dar fata de care doresc sa ia atitudine si sa-si faca auzit punctul de vedere .
purtatorii de cuvant alaturi de delegati vor fi cei care vor duce si aduce procesele verbale in ambele sensuri.
la intalnirile extraordinare vor fi prezenti toti presedintii de asociatii care doresc sau vor putea face delegatii insa acolo ei nu vor semna nimic ci doar vor asista .
hotararile se iau in teritoriu iar la nivel national in functie de voturi.
hotararile nationale care vor ajunge pe masa secretarului de stat , a presedintelui tarii, sefilor camerelor parlamentare, prim ministrului , ambasadelor daca este cazul, ministerului de interne , primarilor etc vor purta stampila de la nivel national dar si stampilele tuturor judetelor care si au exprimat votul in problema respectiva cu mentiunea expresa a numarului de voturi a fiecarui judet.
 
ca o mentiune domnule trandafir costica am fost inspirata sa ma gandesc la aceasta problema de punctul dvs de vedere  exprimat pe fb in care ne invitati pe toti sa ne gandim cum ar fi de rezolvat o reprezentare democratica a optiunilor tuturor revolutionarilor in problemele noastre si in problemele care privesc tara. 

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59698 : Aprilie 05, 2017, 12:57:28 »

..........ALEXA !!!!........CUM E VREMEA LA PITESTI HuhHuh...........
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59699 : Aprilie 05, 2017, 14:13:57 »

desigur mai trebuie sa completez cu urmatoarele :
purtatorii de cuvant si delegatii la nivel national vor fi inlocuiti la fiecare 6 luni , deci vor avea 2 mandate , ei fiind desemnati de la doua judete diferite sau capitala , de ex in ordinea alfabetica primul mandat va fi primit de primul judet al carui nume incepe cu prima litera din alfabet si de cel care incepe cu ultima litera din alfabet, sau prin tragere la sorti, etc.
la nivel de judete ei vor fi alesi prin tragere la sorti , sau in orice alt mod in care se doreste astfel ca toate asociatiile sa fie reprezentate prin rotatie.
cat priveste sediul central - aici cred ca nu ar avea de ce sa fie rau sa fie stabilit tot la casa presei cu urmatoarele conditii : sa aiba un birou dotat cu calculator , imprimanta etc, o sala de sedinte destul de mare si o incapere pentru arhiva video  si cea de procese verbale si orice alte obiecte , scrieri etc .
intr o situatie in care un astfel de program ar fi adoptat nu ar mai avea nimeni de obiectat ca punctul de vedere al revolutionarilor nu a fost exprimat sau auzit, nu vor mai exista secretari de stat sau revolutionari huiduiti, manipulati, etc , prestigiul miscarii revolutionare va creste , va fi un exemplu de democratie autentica , nu se va mai lasa loc de interpretari sau minciuni, nu vor mai exista presedinti de asociatii care sa hotarasca singuri in numele nostru fara ca macar noi sa stim despre ce este vorba, raspunderea votului nostru o vom purta doar noi si fiecare reusita a miscarii revolutionare va fi o izbanda a tuturor , nu-si vor mai putea aroga merite cate unii.
 nimeni nu se va amesteca in treburile nici unei asociatii , ele vor ramane si vor face ce vor crede de cuviinta, dar votul va fi corect si al tuturor.
sunt aproape convinsa ca in aceasta modalitate nici partidele, nici sspr ul, nici nimeni altcineva nu si va permite sa nu ia in considerare punctul nostru de vedere , va fi pentru ei un argument fara tagada atunci cand vor afirma " revolutionarii ne spun ca ar fi bine sa facem asa !"
in campaniile electorale la nivel de judete , (si exemplele pot continua ) , de asemeni, se va ajunge sa ni se ceara si noua punctul de vedere ca o garantie a integritatii singurei categorii de cetateni care si a adus aportul direct la victoria revolutiei din 89 .
Memorat
Pagini: 1 ... 3978 3979 [3980] 3981 3982 ... 4569
Schimbă forumul: