Main Content:

Pagini: 1 ... 4322 4323 [4324] 4325 4326 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64846 : August 09, 2018, 13:34:56 »

Asta-i deja de " delirium tremens
Corneo Kiss..., 'scapasi' Shocked...s-a descoperit tratament pt. PPA Huh... !?  !?  !?  Grin
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64847 : August 09, 2018, 14:07:26 »


 " Corneo Kiss..., 'scapasi' Shocked...s-a descoperit tratament pt. PPA Huh... !?  !?  !?  Grin  "

Si eu care credeam ca te-ai retras la vreo manastire sa te caiesti pentru PSD-ismul tau intirziat !  Grin Grin Grin

 hai ca ai reusit sa ma pacalesti !  Grin Grin Grin Grin Grin
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64848 : August 09, 2018, 15:27:56 »

Mai aiuritilor , nu intelegeti ca in afara de asistatii sociali si profitorii abonati la mita PSD , poporul va uraste
Corneo...tu esti 'poporul'... ? ? ?   In acest caz...esti complet 'aiurit'... !!!   Nu stiu dac-o fi tratament (pt. 'Houston s-a gasit' ! , da' '4 your problems' ?) ... !?  !?  !?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64850 : August 09, 2018, 17:19:50 »

Atentie marita!Vasile Anton Ieșeanu 20 ore · https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1940219116038246&set=pcb.1940228319370659&type=3
Distrugerea ordinii de drept - cu mâinile noastre
Moto: E a doua lovitură de stat, după Colectiv, pe care Johannis o pregătește vineri, 10 august 2018, României, la fel ca la #Colectiv cu flăcări, fum și sânge.

Vineri, internaționalismul elitar se va întâlni în Piața Victoriei cu INTERNAȚIONALISMUL PROLETAR (votanții din diaspora al lui Johannis), și dreapta noastră politică PNL-USR, să distrugă ordinea de drept din România. "Dacă vine un milion de oameni în ziua de vineri, Iohannis are al doilea mandat în buzunar. De fapt, ideea vine diaspora este în continuarea ideii diaspora este cea care l-a ajutat să ajungă președinte în 2014.” (Renate Weber)
România va fi trecută prin flăcări, fum și sânge de hoarde dirijate de inteligent service de la răsărit și apus, posibil și parte din intelligent service-ul mioritic, așa cum s-au petrecut lucrurile și alte state-colonii pentru că România care, de bine de rău acum a început să meargă economic optimist și pe propriile ei picioare nu convine deloc Imperialilor USA-UE și Rusia.
Fără îndoială că miza este una economică:multinaționalele se simt frustrate de politica naționalistă a guvernării PSD-ALDE, care nu-i mai lasă să fure ca în codru cât și cum vor ei din România, mai cu seamă că legea offshore nu le oferă totul pe gratis în exploatarea zăcămintelor de gaze din Marea Neagră.
Închiderea robinetului cu bani îi face să turbe de furie și prin urmare REVOLUȚIA CONTINUĂ cu flăcări, foc și fum și MUIE PSD e absolut necesară, având scopul ascuns eliminarea guvernului PSD-ALDE și instaurarea unui guvern marionetă, „guvernul meu”, al lui Johannis aservit lor.
Așa s-au petrecut lucrurile în toate statele-colonii unde au fost date lovituri de maeștri numiți codificat „îngerii negri.”


Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64851 : August 09, 2018, 17:21:31 »

În orele următoare, spune sursa noastră, se vor înmulți și agrava ca ton mesajele venite dinspre PSD și trompetele lor mediatice prin care se va acredita ideea că tomânii din diaspora încalcă ordinea constituțională și vor să răstoarne ordinea de drept din România.

Trompetelor, ati cam coclit.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64852 : August 09, 2018, 17:28:18 »

În orele următoare, spune sursa noastră, se vor înmulți și agrava ca ton mesajele venite dinspre PSD și trompetele lor mediatice prin care se va acredita ideea că tomânii din diaspora încalcă ordinea constituțională și vor să răstoarne ordinea de drept din România. Trompetelor, ati cam coclit.
Pe ce planeta locuiti...si ce lb. vorbiti... ? ? ? 
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64853 : August 09, 2018, 17:29:01 »

Diversiune! Exact asta declara hastagistii vostri si o fac de m multe zile. Lasa manevra pt mercenarii m pregatiti, nu m repeta textul primit pt distribuire.

Livia Ursuleanu:
Klaus Iohannis a dat ordin de incendiere a capitalei, de asasinate in plina strada, asa cum il denunta un huligan #rezist care recunoaste ca el este organizatorul huliganicului protest USR, # rezist/Iohannis din 10 aug. 2018.
Politia ce face il lasa in libertate pe ” organizator?


Chemare la luptă din fața casei lui Dăncilă. Declarații năucitoare ale bărbatului care susține că este adevăratul organizator al protestului diasporei
https://www.antena3.ro/actualitate/chemare-la-lupta-din-fata-casei-lui-dancila-declaratii-naucitoare-ale-barbatului-care-sustine-ca-481555.htmlRevoluția împotriva PSD ar fi trebuit să înceapă astăzi în localitatea natală a premierului Viorica Dăncilă.
Diaspora anunța la Videle un mare protest în preambulul marelui miting din Capitală, din 10 august.
"Eu am organizat mișcarea cu diaspora, însă nu am vrut să ies în evidență pentru că mi-am dat seama că voi fi atacat și am conceput această acțiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni să ne facă bine, binele ni-l facem noi. Flăcări, fum și sânge pe străzi - nu există altă variantă", a spus bărbatul, pentru Antena 3.
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64854 : August 09, 2018, 17:34:00 »

Bai, revolutionarii lu peste, cand ati iesit in strada in '89, ati facut cerere la primarie ?
Sau n-ati iesit... eu unul nu cred.
Atunci nu s-a rasturnat ordinea constitutionala ?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64855 : August 09, 2018, 17:37:31 »

Bambi, spune-i celui care ti-a tema de lucru ca nu mai tin chestiile astea supergogonate decit prin Cucuietii din Deal sau pe la spitalele de " glumeti " dar si acolo nu la toti numai la analfabeti sau la cei cu doua clase si alea facute la fara frecventa !  Grin Grin Grin Grin Grin
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64856 : August 09, 2018, 17:41:47 »

Bai, revolutionarii lu peste, cand ati iesit in strada in '89, ati facut cerere la primarie ? Sau n-ati iesit... eu unul nu cred. Atunci nu s-a rasturnat ordinea constitutionala ?
Bai, Spiru 'mij-ului', cand (si daca..., bineinteles ; eu unul NU (TE MAI) CRED !!!) ai iesit in strada in '89...unde erai... ? ? ?    LA  TINE  SAU  LA  (UN)  PRIETEN ... ? ? ?
Memorat
 • MariusAugustin
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64857 : August 09, 2018, 17:42:26 »

O   VENI   SI SOROS   MAINE  Huh   I O FI DAT    SMS   MONICA  MACOVEI     SINGURA   PROCUROARE COMUNISTA   IN SPECTRUL POLTIC   DUPA 1989      PREZENTA  LA  REALITATE   TV    NU LA POSTURILE PATRIOTICE       DE  TV    
 AFLA   AFLA  ;;ANA LUGOJANA  ;;;     SI  INFORMEAZA    PORTALUL   SIGUR   SIGUR !!!!!  
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64858 : August 09, 2018, 17:43:00 »

Bai, revolutionarii lu peste, cand ati iesit in strada in '89, ati facut cerere la primarie ?
Sau n-ati iesit... eu unul nu cred.
Atunci nu s-a rasturnat ordinea constitutionala ?

Daca te referi la Toporas , el era la " locul de munca " cind l-a surprins revolutia asa ca participarea lui a fost involuntara.Secretara asociatiei de revolutionari din Brasov a fost in arestul militiei de doua luni de zile pentru delapidare , dar are certificat de revolutionar cu rol determinant. Grin Grin Grin
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64859 : August 09, 2018, 17:45:16 »

Atunci nu aveam sistem democratic, nu exista pluralism, nu puteam alege si sa fim alesi, nu earam in U.E. s.a.m.d. Spirache.Gelu VisanU
2 ore

Maidanul
Românesc, adică impus
României
V-am tot scris pe această pagină că scopul final al manifestațiilor provocate de Iohannis din 2015 încoace, de la asasinatul din Colectiv, este acela de a crea Maidanul Românesc pe modelul maidanului Ucrainiean, mult lăudat de occident și soldat cu peste o sută de morți, sute de răniți și ruperea Ucrainei.
Au mai fost încercări, pe 20 Ianuarie, dar și mai vechi și mai recente.
De data asta însă este altceva.
Este concertat din afara României, cu complicitatea lui Klaus Iohannis, nazistul care vrea anarhie și haos în România și care, atenție, înțeleg că mâine rămâne în București, el care nu ratează nici un Weekend! Acum știți și de ce nu a plecat în concediu!
Ghiciți de ce!
Zic unii că ar fi manifestația Diasporei, un cuvânt poate prea pretențios, pentru că cei care sunt plecați să muncească sunt folosiți doar ca masă de manevră de către politicienii de dreapta, care au nevoie de ei pentru a-i manipula!
Ultima și cea mai mare manipulare a fost la alegerile prezidențiale din 2014, începută de SRI și PNL, susținută de televiziunile Sistemului, Realitatea și Digi 24; și-au atins scopul: Germania a numit un guvernator în România, unul care se declarase nazist cu acte în regulă, doar pentru a fura niște case.
Noua manipulare îi are ca protagoniști păpușari pe aceiași străini, de data asta cu interese clare, sprijiniți de Iohannis, și prin Helvigh de o mică parte din SRI, susținuți frenetic de Realitatea TV, Digi 24, dar și de ProTv.
Organizatorii reali ai mitingului sunt grupuri de interese străine sprijinite din România de către
Iohannis, de PNL, USR, formațiunea lui Cioloș, dar și de
Eduard Helvigh, șeful SRI, fost strateg al lui Iohannis în campania din 2014,
Soroșist declarat,
fix cel care a imaginat scenariul cu Diaspora care nu este lăsată să voteze la prezidențiale!
Ce vor?
Anarhie, haos și distrugerea ordinii de drept,

pentru ca pe terenul gol să construiască

Societatea lor Deschisă, visul Neomarxistului Helvigh și al Nazistului Iohannis.

Mâine nu va fi un miting, ci o confruntare fără precedent între cei care vor să arunce România în aer și forțele de ordine care vor încerca să apere România.
Povestea creată tot din afară cu "Muie PSD", a fost doar preludiul violenței limbajului care precede violența în stradă.

Nu cred că mai este un secret pentru nimeni (pentru că toată lumea vorbește), că în țară au intrat și intră grupuri antrenate pentru a provoca Violențe la mitingul de mâine seară, bine instruite în afara țării. ( mă bazez doar pe informații publice, din presă)

Jandarmeria și poliția, dar și celelalte structuri ale Ministerului de Interne vor avea cea mai grea misiune de la renașterea Democrației în România:
Să apere Statul Român.
Cei care ar trebui însă să se implice cu adevărat sunt Patrioții din SRI, dar și din alte Servicii Secrete, pentru a preveni apariția unor astfel de manifestări. Pentru cei neavizați, trebuie spus că lucrul acesta se poate face, acesta fiind de fapt rolul principal al Serviciului Român de Informații.
De aceea spun că dacă violențele vor escalada și Piața Victoriei va deveni un Maidan, așa cum este planul din afara țării, cu sprijinul lui Iohannis și Helvigh, responsabilitatea nu va fi a celor care vor încerca să asigure ordinea în Piață, ci a celor care au incitat și incită la Violențe, precum și a Serviciului Român de Informații, care nu va fi prevenit prin mijloacele specifice, apariția violențelor.
De aceea,

fac un APEL la ofițerii patrioți ai SRI, dar și ai celorlalte servicii secrete să-și aducă aminte că au jurat credință României și poporului român, nu lui Iohannis și Helvigh, nici lui Soroș sau Merkel.

Colaborarea dintre forțele Ministerului de Interne și cele ale Serviciului Român de Informații este vitală în aceste momente, iar SRI nu înseamnă nici Dumbravă, nici Helvigh.

Va veni și timpul lor, ca și al lui Iohannis, să răspundă pentru Înaltă Trădare. Acum însă, trebuie făcut totul pentru a stopa Transformarea Pieței Victoriei în Maidan.

Inutil să mai spun că responsabilitatea care apasă pe umerii Jandarmeriei, Poliției și Ministerului de Interne este imensă. Nu avem decât să le ținem pumnii și să ne rugăm pentru ei, dar și pentru noi toți:

Dacă Piața Victoriei va fi transformată în Maidanul Românesc, nu va mai fi nimic de făcut, decât să spunem:

Ce țară frumoasă am avut!"
Sperăm să nu se întâmple asta!
DoamneAjută!

Așa a început și Maidanul Ucrainiean: cu instalarea corturilor.
Memorat
Pagini: 1 ... 4322 4323 [4324] 4325 4326 ... 4573
Schimbă forumul: