Main Content:

Pagini: 1 ... 4507 4508 [4509] 4510 4511 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67620 : Februarie 21, 2020, 15:35:17 »

Dosarul NU apare pe instanta de ieri pe portalul justitiei, asa ca NU cred in ce scrie pe Facebook. si atunci intreb E O STIRE FALSA ? daca NU , sa vedem un link cu afisarea dosarului pe un portal juridic OFICIAL .
Cit despre Valentin C sper ca sspr +cpred sa-l declare URMAS DE MARTIRI si sa-i dea certificat si indemnizatie reparatorie, eventual si din urma, din 2004.

Mr. .G, de ce nu spui clar: "NU cred in ce scrie" nicaieri, cu exceptia ''caporalu...4 g.m.istu, ex. si lingator...benevol pa dracu'
(cine-l crede pe 'Petrov' afar' de tine & co.)...fituicuta lu' tarusu' da l'ecrivain...''  Uitasi sa cati...  Era sa uit: Dumnezeu sa-i
dea lui Valentin Ceausescu si Certificat si cateva milioane de euro...si la 'nostagicii basisti', - tu fiind un exemplu elocvent -,
nimic, ma Vasilica. Onoare muncii, tovule si...fara grobienisme, rogu-te-as.   P.s. Nu gasesti dos. la ICCJ; da' nici spiritele  !?
Memorat
 • vamesu_2
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 368
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67621 : Februarie 21, 2020, 22:52:23 »

https://www.scj.ro/1323/5366/Comunicate-privind-deciziile-pronuntate-de-Completele-pentru-dezlegarea-unor-chestiuni-de-drept-in-m/Comunicat-privind-deciziile-pronuntate-de-Completul-pentru-dezlegarea-unor-chestiuni-de-drept-in-mat

se citeste decizia 14...Galatiu a castigat definitiv in instanta desfintarea CAS-ului  din indemnizatie..FEZAN doarme ...nu vrea sa-l supere pe ORBAN , ca-i da cu mandolina in cap..Huh
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67622 : Februarie 22, 2020, 00:54:39 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67623 : Februarie 22, 2020, 01:00:59 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67624 : Februarie 22, 2020, 01:03:27 »

Preferați să contiuați să dați limbi, popoucuristilor?

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67625 : Februarie 22, 2020, 07:32:23 »

Adevărul este că:::: Nu știu să conducă Romania. Știu doar să mintă, să înșele românii, să vîndă pe nimic resursele rămase și bineînțeles să jefuiască. Un președinte la fel de distructiv ca Băsescu. Cei ce se încred în asemenea oameni, se înșeală amarnic. Bietul Perju, mereu îi spuneam că Băsescu este cea mai perfidă creație politică, și nu mă credea. Îmi spunea că nu știu eu adevărul... A murit bietul Perju, tare amărît și supărat,cînd mai avea mult de trăit...Politicul băsist i-a otrăvit lent sufletul și abia tirziu a constatat adevărul... Tot politicul din România este otrăvitor. Toate partidele politice, inclusiv PSD-UL, sunt toxice. De 30 de ani ne mint, înșeală, manipulează și ruinează țara. Politicul mondial este la fel... POLITICUL ESTE FORȚA RĂULUI PE PĂMÎNT. TREBUIE SĂ DISPARĂ. AMIN.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67626 : Februarie 23, 2020, 06:42:17 »

Facebook - Grupul de monitorizare a SSMRLIC89
Alex Mircea
Administrator • 9 ore
Noi ”șmenuieli” fesaniste-ultimă oră
Acum am vorbit cu Doru Mărieș. Habar nu are că este în colegiu și mi-a spus că nici nu are de gând să meargă la acel Colegiu al Revoluționarilor.
Mărieș habar nu avea că apare pe listă, nu a fost anunțat decât de mine acum. Mărieș nu m-a lăsat nici să-i citesc lista colegiului ci pur și simplu mi-a spus că el nu participă la așa ceva.
Fesan deci minte, încercând ca alături de membrii FABRIKA PSD să-l includă pe Mărieș, din două motive:
1.   Face pe el de frica lui Mărieș
2.   Vrea să se pună bine cu el, și în același timp să se folosească de Mărieș care oricum este în altă ligă decât majoritatea măscăricilor fabrikanți din colegiu.
Alex Mircea  Tocmai ai spus de ce. Ca e demn
Alex Mircea  Fesan nu e

Alex Mircea
Administrator • 10 ore
Ce urmăreșteFesan prin noul ”colegiu”?
1.Tăierea lui 0,6 și trecerea la cei 500 euro pt toți
2. După alegeri platile celor 500 de euro să se facă din bugetele sociale ale Primăriilor
3. Tăierea tuturor plăților deoarece Primăriile nu vor avea bani. NU SEMNAȚI NIMIC DIN CE VĂ CERE FESAN! E f periculos!

Dorel Ciobotaru Sper sa.nu fie adevarat
Alex Mircea a distribuit o postare.
Administrator • 10 ore

 

Alex Mircea este împreună cu Dorel Ciobotaru şi alţi 12.
10 ore
Grave greșeli din primul mandat Fesan: oricine își pune mintea ar putea declara nule titlurile obținute pe Legea 341!
Comentarii
Dorel Ciobotaru Datile idei.
Alex Mircea este împreună cu Burada Gheorghe şi alţi 10.
Administrator • 11 ore
Spicuiri din serialul MAFIA CERTIFICATELOR, aflat în pregătire.
Serialul , pe lângă investigații proprii ale IRD MEDIA conține și investigațiile unor alte trusturi de presă sau colegi jurnaliști. In intenția noastră este să capacităm jurnaliști care doresc să descopere mafia acestor certificate, cu scopul ca doar cei merituoși să fie beneficiarii recunoștinței acestei națiuni.
In Braila, unul dintre cei mai cunoscutirevolutionari este Dumitru Oprea, poreclit Titi Cracanatu'. Acuzatde mai multe ori, incepand cu anul 1971, pentru ultraj contrabunelor moravuri si tulburarea linistii publice, talharie, viol,vatamari corporale si lipsire de libertate - este considerat cel mai temut "nas" al Brailei. In cazierul sau operativ, la gradul de periculozitate este trecut, "terorist". L-am sunat, dar nu vrea sa vorbeasca cu presa.
MAFIA CERTIFICATELOR DE LA BRAȘOV
La Brasov traieste un revolutionar de frunte, se numeste Marian Ambrozi. Un infractor dovedit, posesor al unui certificat de turnator la Securitate si unul din cei care ajutau doritorii sa obtina certificat de revolutionar. Contra unui comison substantial, bineinteles. L-am filmat cu camera ascunsa cum negocia. Discutia are loc in 2007, in ultima perioada de depunere a dosarelor de luptatori-revolutionari.
Marian Ambrozi povestea cu nonsalanta reporterilor PRO TV drumul ce trebuie urmat pana la obtinerea certificatului de revolutionar. La Brasov, la fel ca in alte parti, industria de revolutionari a fos tinfloritoare.
In momentul in care a aparut o asemenea lege deoarece favorizare au inceput sa apara si mult mai multi revolutionari decat au fost. Cei care au fost in primele randuri se rusineaza acum de statutul de revolutionar pe care trebuie sa-limparta cu impostorii.
Se rusineaza si se tem de consecintele unei discutii cu reporterii. Dupa terminarea evenimentelor, a fost omultumire din partea autoritatilor din Brasov, a fost eliberata o lista semnata de primul prefect al judetului, Sofroniciu, in care au fost cuprinsi 84 de oameni. Ulterior au fost 112, in 1992-1993.In 2010 numarul lor a ajuns la 1.300! In ciuda faptului ca au existat nenumarate dovezi ale negotului cu "privilegii",autoritatile nu au schitat nici un gest. Acum la Brasov sunt peste1.000 de revolutionari. Multi dintre ei facuti pe banda rulanta.
Nelutu a aflat de Revolutie atunci cand aceasta se incheiase. "Intimpul revolutiei eram pe la tara - spune el -, pe la bunici unde nici n-aveam televizor. Si am aflat de revolutie la cateva zile,n-am aflat cand a inceput revolutia. Dupa cateva zile am aflat de revolutie, de Ceausescu, c-a murit..." Asta nu inseamna ca nu putea avea si el certificat de revolutionar. Acelasi Marian Ambrozi s-adovedit extrem de "saritor".
Contra o mie si ceva de euro. I s-a spus sa faca un memoriu, c-a participat la revolutie, c-a salva tvieti, c-a dat de mancare, c-a dat apa. Avea 12 ani! Martorii au fost adusi tot de persoana care se ocupa de obtinerea certificatelor de revolutionari. Nelutu nu-i vazuse in viata lui...
Cea mai importanta asociatie de revolutionari din Brasov era condusa de Dorin Lazar Maior, presedinte in acelasi timp si alUniunii Nationale a Revolutionarilor din Decembrie 1989. Il stie foarte bine pe Marian Ambrozi pe care acum il reneaga. "Atata timp cat eu nu am participat si nu am dovezi clare - spune el -, exista presupuneri, exista acuzatii, dar eu nu am nici o dovada clara inacest sens. Fiecare persoana care a actionat impotriva legii trebuie trasa la raspundere pe criterii legale. Daca a facut asa ceva e un aspect infractional." Dar atunci cand cerem lista revolutionarilor avizati de asociatia brasoveana, primim balbaieli si vorbe in vant. Nici nu e de mirare ca D-l Maior se jeneaza de lista revolutionarilor brasoveni. Pe locuri de frunte se afla personaje care adunate alcatuiesc o adevarata harta infractionala a Brasovului.
Pe Costica Grancea il gasim in decembrie 1989 inpenitenciarul Margineni. Arestat in 5 august 1989 pentru furt de benzina din conducte, a fost condamnat la 4 ani inchisoare. Ceea ce nu-l impiedica sa ceara si sa se faca revolutionar. Ca doar de acolo, din spatele gratiilor, traia cu mai mare intensitate ceea ce se intampla afara. A fost eliberat in 22 ianuarie printr-un decre tal presedintelui Iiescu si i-au mai ramas de facut 1.289 de zile.Dupa 1990 si-a continuat activitatea controversata, a fost aresta tpentru furturi repetate in Brasov, dar a fost o perioada inchis si in Spania. A devenit si proprietar de restaurant si pensiune in Zarnesti. Este banuit ca a facut afaceri cu stupefiante, dar si cu valuta falsa. Este un profesionist al braconajului si specialist al falsului. "Eu nu stiu de vreo revolutie in puscarie - spune Raymond Luca, expresedintele Comisiei parlamentare pentru problemele revolutionarilor."
In ciuda a ceea ce spune presedintele comisiei parlamentare, Costica Grancea demonstreaza contrariul. In memorial sau de revolutionar gasim pasaje demne de un film de actiune, a prins teroristi si s-a luptat cu spioni sovietici. "In ziua de 23,in jurul orei 11 am prins un cetatean imbracat in haine inchise,l-am luat si l-am predat soldatilor, acesta neposedand nici un actde identitate" "Au venit cateva persoane si ne-au anuntat ca in spatele Consiliului judetean sunt parcate patru masini rusesti.Ne-am deplasat la locul indicat si am observat patru masini , dupa care ne-am impartit in 2 tabere cu cetatenii: Tampa Radu, Albert Stefan si Roman Traian." In hartiile intocmite de acesta, ne sar inochi cateva nume, personaje care au fost martori la aceeasi Revolutie pe care a trait-o Grancea.
Tampa Radu este unul din"greii" Brasovului. Acum 4 ani a fost acuzat intr-un dosar de tentativa de omor. Acuzat de trafic droguri, a scapat doar cu o amenda pentru consum. Tampa a reusit sa se sustraga de nenumarate ori anchetelor politiei. Este implicat si in celebrul scandal "Scotch", scandal in urma caruia a fost arestat Tolea Ciumac. "In memoriu povesteste el ce-a facut - spune Raymond Luca, presedintele Comisiei parlamentare pentru problemele revolutionarilor. Ca daca ii aduni pe toti care au fost la baricada la Inter si au adus mese si scaune de la Dunarea, pai faci o baricada mai mare decat Interul." Acesti "revolutionari" au primit de la statul roman cate 20 de mii de euro retroactiv. Si continua sa primeasca indemnizatiisi astazi. O pleiada intreaga de personaje certate cu legea se regasesc pe listele revolutionarilor brasoveni.
Fratii Darjan, Radusi Marius, s-au ocupat mult timp de haine. Furate, bineinteles. Cu atata marfa pe cap, si-au deschis chiar si un magazin cu de toale,unde blanurile erau articolele de baza. De firma. In ultima perioada s-au ocupat de carduri sau intimidari. Nu s-au sfiit sa ia taxa de protectie, de acolo de unde au primit. Ultima aparitie pe"micile ecrane" - acuzati de santaj si lipsire de libertate. Gheti Traian - Falconetti, fost om de incredere al lui Bebe Ivanovici si Maior ani de zile, s-a ocupat de negotul cu certificate de revolutionar. Are un dosar in care "piesele de rezistenta" sunt ceea ce oamenii legii au descoperit la perchezitia facuta la domiciliul revolutionarului-infractor - sute de certificate de revolutionar, legitimatii de "agent antitero-antidrog", permise detransport gratuit pe transportul in comun - toate in alb - o serie de ustensile folosite la masluirea documentelor, precum si cateva zeci de dosare ale unor viitori revolutionari, continand inclusiv.cererile pentru atribuirea gratuita a unor terenuri si spatii comerciale. "Nu neg ca exista si asemenea oameni - declara Dorin Lazar Maior , pot sa spun ca unii din aceia au participat in acele zile si pe criteriu strict revolutionar, ei si-au obtinut aceste certificate, dar totodata spun ca exista si persoane care nu-si merita aceste drepturi si aceasta recunoastere.
Savulescu Valeriu,zis Chinezu', a trecut de mai multe ori prin arestul politiei,fiind si acum eliberat conditionat. Ultima oara a facut 4 ani inchisoare dintr-o condamnare de 7. Activitatea preferata -proxenetismul, plasa fete in discoteci si hoteluri de lux. Asta nu inseamna ca nu-i place sa se joace si cu arme de foc pentru care n-are permis. Odata ce reprezentantii guvernului refuza sa faca transparente dovezile pe care se bazeaza dosarele unor revolutionari, suspiciunile continua.
Fratii Bourcianu, Adi siSorin, din valutistii vechi ai Brasovului, au multiple dosare de inselaciune, participanti la scandalul valutistilor contra celor din Noua. Sunt cunoscuti in oras pentru protectia pe care si-au asigurat-o prin cotizatii generoase, inclusiv la politie. Se pare ca au in subordonare o gasca de tineri ce gauresc bancomatele in Occident, din pacate suspiciunile n-au putut fi concretizate in doasare.
Gozgar Sergiu si Maria au deschis un magazin de droguri legale in centrul Brasovului. Sergiu a fost banuit ca aduna bani din bancomate din Spania si Italia.
Catalin Taposu - furt calificat din masini. Dupa anii 2000 a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala.
Pentru ca Marius Ilie, eroul celor mai mari scandaluri din Brasov, n-a putut sa-si faca certificat de revolutionar, s-a gandit sa beneficieze prin intermediul sotiei,Ramona, care la Revolutie avea 13 ani. Marius era in puscarie in1989 si poate ca asta n-ar fi fost un impediment, daca n-ar fi avuto evadare spectaculoasa la inceputul lui 1990. Marius Ilie are o lista bogata de acuzatii - santaj, ultraj si lipsire de libertate.Mai are cel putin un dosar in instanta. Lista revolutionarilor brasoveni cu probleme penale este lunga.
Stefan Albert, zis FaneŢeapa - nenumarate cazuri de inselaciune cu cecuri false.
Malaia Codin, un cazier impresionant, vanzari de certificate de revolutionar, de adeverinte de venit si carti de munca false pentru imprumuturi bancare. Acum este in puscarie;
IulicaTobosaru, cunoscut in urbea de sub Tampa pentru banii pe care ii da cu imprumut. Interesat, bineinteles. In anii 2000 a fost inculpat pentru diverse inselaciuni.
Nelu Dogaru sau Nikki Boroiu, sunt altepersoane cunoscute pentru activitati la limita legii, trafic cu femei.
Iulian Dragomir - condamnari pentru furturi repetate. A fostsuspect si intr-un caz de crima, dar a fost achitat. Bercea Marian din Zarnesti. Un alt "revolutionar" de soi, dosarul sau de luptator este o facatura de la cap la coada. Sunt eroi si falsi eroi.
. O figura pitoreasca in Brasov este cea a secretarului Primariei, Nicolae Paraschiv. Fost maior de securitate in 1989, a beneficiat de statutul de revolutionar pana acum cativa ani cand cei pe care ii anchetase in 1989, au protestat. Tot revolutionari sunt si capi ai politiei brasovene. De exemplu seful anti-drog, Emanuel Samson, sau seful de la arme si munitii, Sorin Anitei. De altfel pe acesta din urma, un fost militian, il regasim si pe lista beneficiarilor de teren din Poiana Brasov. Oficial, la Brasov, nu este deschis nici un dosar impotriva falsilor revolutionari sau traficantilor de certificate. Marian Ambrozi este in arestul politiei pentru violuri repetate asupra minorilor. Nu s-ar fi ajuns aici daca ar fi fost anchetat pentru traficul decertificate de revolutionari. Suspiciuni apar si atunci cand primarii s-au inghesuit pe listele de revolutionari cu privilegii.Primarul din Brasov - George Scripcaru, primarul din Ghimbav -Dorel Toma, fostul primar din Sacele - Vasile Lata sau primarul din Cristian, Serafim Dragos. Cei care se ocupau de manevrarea certificatelor, aveau interesul sa obtina terenuri pentru cei care cumparau certificatele. Si atunci au mers la acei primari coruptibili:” vei fi si tu revolutionar la randul tau”. De ce a fost atat de atractiva localitatea Cristian pentru revolutionarii-impostori ? Pentru ca se afla intr-o zona cu mare potential, foarte aproape de Brasov, pe drumul spre zona turistica Rasnov- Bran. Si pentru ca revolutionarii au primit terenuri tocmai in Poiana Brasov ! Primarul brasovean ocoleste adevarul cu non-salanta.
Pe lista beneficiarilor de terenuri din Cristian apar si persoane care pretind ca au facut Revolutia. Este interesant acest cuplaj intre cele doua grupari, cea infractionala si cea de fosti nomenclaturisti Este interesanta si chiar starneste semne de intrebare. Din pacate semnalele date de statul neputincios, sau corupt, au dat startul unei fraude fara precedent. In Brasov,efortul de a frauda legea a implicat si persoane din aparatul administrativ. De la Consiliul judetean, in 2006 s-a dat o hartie de certificare a unor revolutionari. Angajati ai consiliului au devenit complicii unui fals. Se pare ca aceasta lista a fost facuta special pentru anumite persoane care probabil n-au trecut prin piata publica la revolutie. Asa cum am aratat, Costica Grancea era in puscarie, dar pe lista revolutionarilor de la Consiliul judetean sunt inca 106 persoane.
De exemplu, Florina Aprofirei, o "feblete"a presedintelui Asociatiei de la Brasov, Maior, alaturi de care a fost invinuita in decembrie 2006 ca ar fi incercat sa santajeze un director de banca si 2 administratori de firme. La revolutie avea 10 ani. Din pacate, o lege ce trebuia sa aduca o recunoastere morala a celor implicati in actiunile din decembrie 1989, s-a transformat intr-o lege nedreapta ce a permis si permite in continuare unor impostori sa beneficieze de drepturi nemeritate.Neputinta de care dau dovada autoritatile statului este dureroasasi ne arata inca odata, daca mai era cazul, nevoia de curatire morala a societatii
Concluzia: impostorii cu certificate sunt ca teroristii: n-a fost gasit niciunul.
Reportaj difuzat de Protv in emisiunea "Romania, te iubesc!" din 12 noiembrie2006

Marius Petrescu
Povestitor vizual • 16 ore
Invitati cu caracter permanent la sedinta Colegiului Consultativ al Revolutionarilor.
La sedinta Colegiului Consultativ al Revolutionarilor convocata in data de 26 febr., pe lista au aparut si urmatoarele persoane invitate permanent:
Manea Marilena
Grosu Gheorghe
Adrian Staicu
Iosif Gheorghe.

 

Comentarii
Alex Mircea  las-o așa....ca nu toti suntem actori de circ....Ca urmeaza...circul
Tanty Bardacel  Rasu'-plansu' ,fraților !!!

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67627 : Februarie 23, 2020, 06:48:37 »


Facebook -  Grupul de monitorizare a SSMRLIC89

Alex Mircea   

Administrator • 1 oră
ATENȚIE LA COLEGIUL LUI FESAN!
Observăm că pe listele cu colegiul lui ”Flexan” apare un anume Adrian Stanciu. E trecut ADRIAN STAICU, spre a ne deruta.
De fapt este vorba de Adrian Stanciu, fost inspector SSPR, suspect și el alături de Sorina Dascălu în dosarul penal cu nedecontarea cartelelor de metrou și a biletelor CFR.
Stanciu are peste 3600 de cartele ȘI BILETE CFR nedecontate, ceea ce reiese din ancheta administrativa a lui Mester, dar si din verificarea Curtii de Conturi.
Ușor de presupus că acele cartele si bilete CFR au fost vindute.
Stanciu e din Sibiu, dar de reținut e că deși nu a avut servicii cu salarii mari, și-a construit un viloi in Brasov. Oare credeți că Fesan e străin de chestiile cu cartele si bilete ale lui Stanciu? Eu zic că nu, fiindcă Stanciu e omul de casă a lui Fesan, cum dealtfel a recunoscut Fesan in emisiunea lui Mărieș.
Comentarii
Alex Mircea
Administrator • 2 ore
”Liberalul” Fesan se înconjoară doar de pesediști...
Dan Talpos Păi si MARIES este psd ist?
Dan Talpos Vad aici ca Alex zice clar ca Fesan se înconjoară numai de psd iști!
Alex Mircea  Marieș habar nu are că e pe listă....a ramas si el masca...L=a trecut Fesan...de frică
Dan Talpos Păi cand eu il fac papagal speriat de bombe! Smiley

Alex Mircea  sa vezi ce si-o ia de la Marieș

Dan Talpos Si prostii il cred ca face sspr ul sa functioneze ca un ceas elvețian! Smiley

Alex Mircea  am și eu un ceas elvețian, dar e stricat

Dan Talpos Pe bune si eu am un atlantic, dar nu mai merita reparat!
Comentarii
Alexandru Stein Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui .
Marius Petrescu
Povestitor vizual • Ieri la 00:17
Mai avem Colegiu Consultativ al Revolutionarilor?
Ieri am postat Hotararea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in Dosarul nr. 2931/1/2019, document de o importanta deosebita pentru toti revolutionarii Romaniei.
Mai oameni buni, voi ati vazut ca odata cu plecarea SS-ului Coca a "decedat mortal" si Colegiului Consultativ al Revoluționarilor pe tara?
Ne miscam si noi un pic in aceasta directie ,dle SS Puiu Nicolae Fesan?

 

 

Comentarii
•   
Adrian Cretu Dl marius dk nu faci parte ,in nicio Asociația de rev care este procedura , și ce documente trebuie un revultonar cu Rol determinat.Va mulțumesc

 

Marius Petrescu
Povestitor vizual • Ieri la 15:42
De mai mult timp am cerut sa ma inscriu pe grupul Portalul Revolutiei Decembrie 89-Craiova.
Ma framant noaptea , nu mai dorm ...
De ce revolutionarii craioveni nu ma vor?
Ia zi Danute, cine da aprobarea de intrare in cetatea Craiovei?

 

Comentarii
•   
Tanty Bardacel  EU te vreau ,noi .......câțiva !!!!

Alex Mircea este împreună cu Dorel Ciobotaru şi alţi 39.
Administrator • 2 ore
Fesan ne crede tâmpiți. Fabrika se reunește!
Și-a tras omul ”colegiu”...Din componența acestuia deducem clar că se încearcă o punere a batistei pe țambalul denumit generic Fabrika. Un colegiu format din aceleași figuri, multe implicate în FABRIKA, cum ar fi Mardare de la Brașov, care la Focșani chiar i-a amintit fesanului să nu uite că ei, asociația vieții de la Brașov, l-au pus pe Fesan secretar de stat. De aceea de la Focșani nu s-au dat public discuțiile decât pe sărite.
Normal că de la Sibiu l-a numit pe Bucur, posesor de certificat de fals reținut, inculpat intr-un dosar penal pe tema asta. Chiar, în acest sens nu ar trebui să se sesizeze secretariatul de stat, și să-i verifice dosarul?
Dar nici Timișoara nu e mai prejos cu Burlacu ...căsătorit totuși...
Urmașii sunt reprezentați de o singură persoană, despre care nimeni nu a auzit nimic....Apare prietenul lui Firzsak de la Hunedoara, acolo unde revoluția a avut loc la televizor, dar Fabrika de determinanți a lui Firzsak a funcționat din plin.
Să nu uităm dosarul Sanda, unde insul apare destul de des....
De la Reșița apare Struță, cu asociatia sa compusă dintr-un mix de făkături și puțini reali.
De la Arad , Curta, fosilizat în zona revoluționară de pe vremea lui Maior.
Nu mai vorbesc de ”invitații permanenți” , care probabil că ”dorm” în aceeași încăpere cu Fesanul de serviciu: Grosu- cel care vindea pe la Constanța tot felul de decorații, ”ejaculat” din instituție pentru tot felul de șmenuieli, dar și marele jurnalist de conjunctură Gheorghe Iosif, cică acreditat al instituției.
Adică aceleași moace, neschimbate de 30 de ani, oameni și buni și răi, dar în majoritate apropiată de PSD. Adică...un așa zis secretar de stat liberal , se înconjoară de pesediști, de iliescieni, de membrii marcanți ai FABRIKA, de pupători în dos...
SEMNALUL E CLAR: ACOPERIREA MATRAPAZLÂCURILOR, SĂ FIE TOȚI EGALI, poate și bani la toată lumea, sau poate nici un ban la nimeni, ca să abroge normele pe care gașca le-a încălcat 30 de ani. Abrogarea lor însemnând....inutilitatea dosarelor penale, și ”albirea” mafiei în materie. Ei bine, Fesan nu știe însă că acțiunile lor tocmai pregătesc o ”nucleră” cum ar zice cel pe care il admiră el, anume Mihai Gâdea
Comentarii
•   
Onisor Mihaela Așa se spune ??
•   
Alex Mircea  ACUM VĂD. DECI CA INVITAT PERMANENT E ȘI STANCIU, CEL CU DOSAR PENAL IN MATERIE DE DECONTURI. OARE CU CINE O FI ÎMPĂRȚIT BANII DIN VINZAREA BILETELOR SI A CARTELELOR? CU MINE? CU TINE? CU FESAN? CU BUCUR? SAU ȘI-I I-A ȚINUT PT EL?
•   
Sorin Farcas e invitat permanent pana isi incheie deconturile! nu v-ati prins??!!

Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67628 : Februarie 23, 2020, 09:23:15 »


Propunere:
Ar fi de interes ca, revoluționarii să facă un protocol permanent de colaborare cu o casă de avocatură cu renume la nivel național.Revoluționarii care aderă,  să fie sprijiniți de această casă de avocatură în orice problemă juridică pe care o au și, în special axată pe legea revoluționarilor. Cine este mai în temă,să vină cu propuneri.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67629 : Februarie 23, 2020, 10:10:50 »

Am citit si eu o parte dintre postarile de pe Facebook - o hora a urii si dispretului reciproc, puternic stimulata de goarnele care ne-au obisnuit sa dea tonul. Devine tot mai clar ca se urmareste directionarea tuturor, beneficiari, mass-media, public etc spre anularea Legii Recunostintei.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67630 : Februarie 23, 2020, 10:57:55 »

Am citit si eu o parte dintre postarile de pe Facebook - o hora a urii si dispretului reciproc, puternic stimulata de goarnele care ne-au obisnuit sa dea tonul. Devine tot mai clar ca se urmareste directionarea tuturor, beneficiari, mass-media, public etc spre anularea Legii Recunostintei.

Din pacate, ai dreptate Iosif. Guvernanti,politicieni, incearca sa dezbine Revolutionari prin emiterea de OUG,Legi care sa duca in final la anularea Legi Recunostintei, lucru car ar duce la INPOSIBILITATEA verificari incalcarilor Legi si la inposibilitatea depistari abuzurilor (uni au beneficiat de 2-3 ori de o parte din beneficiile LR, inspecial TERENURI si SPATI COM. SCUTIRI DE TAXE VAMALA PT. 2-5 autocare si masini). Din pacate in aceasta actiune sunt SUSTINUTI de o parte a justitiei care dau soluti diferite pe aceasi spete din dorinta de a nu se pune rau cu conducatori statului, care ii protejaza si i stimuleaza cu drepturi finnciare si imunitati, la fel ca in cazul serviciilor de represiune publica(jandarmerie,politie, servici speciale). Apropo de statul politienesc: La cerere li se acorda subventie pentru plata ratelor la cumpararea unei case.Multora li sa dat dreptul sa si cumpere casa primita cu chirie de la stat,chiar daca aveau alta in propietate. In dosarul Revolutiei, se dau aminari de termene pe diverse motive pina se vor elimina pe cale naturala TOTI petenti. In 3 luni au decedat 30....
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67631 : Februarie 23, 2020, 12:05:42 »

Dumnezeu sa-i ierte pe toti.
Cei mai vocali din randurile noastre sunt chiar oamenii partidelor si ai serviciilor. Sunt ajutati si de catre cei care nu pricep nimic, dar - poate tocmai de aceea - se simt datori, chiar fericiti sa se faca utili, adica sa le faca jocurile. Cele mai importante centre de influenta in social media sunt constituite pe structuri informative conspirate, dar cum oamenii in general nu stiu, devin colaboratorii lor inconstienti si ajung sa-si faca singuri rau. Aici a ajuns miscarea revolutionara in prezent, asta se intampla cu noi, in preajma noastra.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67632 : Februarie 23, 2020, 16:32:43 »

Candva, Nistrul a fost un Prut si chiar o Dunare mai adanca pentru romani, un Stix!
Sa nu uitam sub niciun motiv victimele genocidelor antiromanesti din secolul trecut!
Astazi comemoram romanii transnistreni omorati de sovietici in Padurea Olanesti.
Dumnezeu sa-i odihneasca.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67633 : Februarie 23, 2020, 16:37:29 »


https://deschide.md/ro/stiri/social/61594/23-februarie-1932-Cumplitul-masacru-de-la-P%C4%83durea-Ol%C4%83ne%C8%99ti-Rom%C3%A2nii-transnistreni-uci%C8%99i-de-c%C4%83tre-sovietici.htm?fbclid=IwAR0ltA0bVQc1WkzzAK5n4iwMZB6GDq6biMnjmBj7aASusSrsM6IIpBrRXt0
Duminica, 23 februarie 2020

23 februarie 1932: Masacrul de la Pădurea Olănești. Românii transnistreni, uciși de către sovietici


Român împuşcat de sovietici la trecerea Nistrului. Santinela română şi soţia încearcă să-l ridice. Foto: cristiannegrea.blogspot.com

Aproximativ 40 de români transnistreni au fost uciși de către trupele sovietice, când încercau să treacă granița din URSS în România, în masacrul de la Pădurea Olănești (cunoscut și ca Masacrul de pe Nistru), care a avut loc la 23 februarie 1932.
Un genocid antiromânesc foarte puțin cunoscut a avut loc încă înaintea ocupării Basarabiei în 1940, contra românilor de la est de Nistru. Despre dimensiunea crimelor există doar informații fragmentare și incomplete.
Românii transnistreni erau arestați, torturați, persecutați, executați, sau deportați în lagărele Siberiei. La început zeci, apoi sute dintre aceștia își lăsau tot ce aveau și încercau să treacă apa Nistrului în România. De atunci, și mai ales de la declanșarea foametei din Ucraina, exodul a luat amploare. Autoritățile sovietice, pentru a opri această fugă generalizată, detașează în Republica Autonomă Moldovenească Sovietică agenți GPU și trupe speciale pentru a zăvorî frontiera. Detașamentele de grăniceri sunt întărite în așa fel încât nimic să nu mai poată trece. Totuși, românii, dar și ruși sau ucraineni, încearcă și uneori reușesc imposibilul, în special în nopțile geroase de iarnă, când traversarea se putea face pe gheață. Victimele erau nenumărate, grănicerii sovietici folosind mitralierele pentru a-i opri.
Pe 23 februarie 1932, la ora douăsprezece noaptea, în dreptul localității Olănești, de pe țărmul sovietic al Nistrului unde era o pădure, se aude o canonadă de mitraliere și zgomote de grenadă. Bombardamentul durează circa 20 minute, după care se oprește de tot. Nu după mult timp pe malul românesc apare un grup de douăzeci de refugiați moldoveni îngroziți, supraviețuitorii masacrului, cu privirile dezorientate, 8 dintre ei fiind răniți de gloanțe.
Tremurând de spaimă, supraviețuitorii masacrului au povestit că au fost mai bine de șaizeci de români care au pornit spre malul Nistrului prin pădurea Olănești, dar au fost surprinși de grănicerii sovietici și agenții GPU care au deschis focul către grup fără somație. Mai bine de patruzeci de români transnistreni din grupul lor au murit. Nimeni nu era înarmat, dar la ieșirea din pădurea de lângă Purcari, cerul s-a luminat de rachetele sovietice și s-a dezlănțuit măcelul. Prinși în focul mitralierelor care secerau vieți omenești, supraviețuitorii au luat-o la fugă, urmăriți de o unitate GPU care trăgea continuu după ei, fără să le pese de țipetele victimelor, printre care erau femei și copii.
În ședința de la 26 februarie 1932, din Parlamentul României, s-a discutat despre masacru, dar măsuri concrete nu s-au putut lua, din moment ce sovieticii tratau toate aceste acuze drept propagandă capitalistă.
Dar masacrul din Pădurea Olănești va fi complet uitat din cauza atrocităților comise românilor de către sovietici după cedarea Basarabiei și Bucovinei de Nord la 26 iunie 1940. Tragedia basarabenilor și bucovinenilor, mult mai apropiată și mai mediatizată, a făcut uitată tragedia românilor transnistreni.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67634 : Februarie 24, 2020, 10:13:26 »

Autoaparare prin preventie
Desi am demonstrat ca “retelele proxenetilor au devenit mai tari decat statul de drept” si am atras atentia ca “in aceste conditii, vrem nu vrem, trebuie sa ne gandim la masuri paralele de protectie - personale si de grup” si am cerut ca “cei care se pricep la asa ceva (…) sa vina cu propuneri pentru parinti si copii, pentru noi toti”, nimeni n-a facut ceva in acest sens, cu toate ca postarea respectiva a avut un impact de peste 4000 de personae si a fost redistribuita de 38 de ori.
De aceea, fac tot eu primul pas si va aduc la cunostinta existenta unei aplicatii mai sigure decat sistemele sustinute de catre stat. Se numeste
PROTECTOR si este “o aplicație destinată protejării persoanelor prin transmiterea prin SMS a locului in care se afla si cer ajutor”. Cel mai bine este sa accesati adresa de Facebook a aplicatiei si sa cititi in ce consta si cat de simplu este totul. Dati un like, dar invitati-va si rudele, prietenii si cunostintele sa faca la fel: www.facebook.com/112protector.

« Ultima modificare: Februarie 24, 2020, 10:41:03 de către razvan »
Memorat
Pagini: 1 ... 4507 4508 [4509] 4510 4511 ... 4573
Schimbă forumul: