Main Content:

Pagini: 1 ... 4537 4538 [4539] 4540 4541 ... 4569

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68070 : August 12, 2020, 08:59:34 »

Deocamdata nu are cine sa-i lege - au protectie inclusiv externa, iar de la o politie in care interlopii au influenta socant de mare nu prea ai la ce sa te astepti, sau ne asteptam mai mult la lucruri negative decat pozitive. Aici s-a ajuns - pana si securistul de Basescu o critica justificat uneori.
« Ultima modificare: August 16, 2020, 09:04:56 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68071 : August 12, 2020, 09:22:02 »Aveti o critica acida la:  Adevaratii interlopi - www.youtube.com/watch?v=y5hWSiNw-NE.
« Ultima modificare: August 12, 2020, 09:39:54 de către razvan »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5986
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68072 : August 12, 2020, 12:27:35 »Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68073 : August 12, 2020, 15:39:58 »

Daca este adevarat, situatia este scandaloasa, cu atat mai mult cu cat este dovedita implicit si premeditarea.Iulian Urban · 34min · www.facebook.com/urbaniulian/posts/10217867911197885

42000 lei pe luna salariul unui angajat DSP !!!

Va mira de ce angajatii din DSP executa orbeste tot ce ordona Arafat si Guvernul ?
Conform unui raport al Curții de Conturi, în perioada PANDEMIEI, veniturile salariale ale personalului din cadrul Direcțiilor de Sănătate Publică au crescut considerabil, ajungând la suma de 42.000 de lei/lună brut, aproximativ 8.700 de euro pentru un angajat. Datele apar într-un raport al Curții de Conturi cu privire la gestionarea resurselor publice în perioada stării de pandemie. Personalul DSP a beneficiat de stimulent de risc, ore suplimentare și venituri suplimentare, conform profit.ro.
In vreme ce 900000 de romani din mediul privat si-au pierdut slujbele!
IN vreme ce zeci de mii de firme private au dat faliment si urmeaza inca cateva zeci de mii de firme HORECA!
« Ultima modificare: August 13, 2020, 21:17:09 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68074 : August 13, 2020, 21:26:17 »

Unde s-a ajuns (fara alte comentarii)!

SACCSIV – blog ortodox
https://saccsiv.wordpress.com/2020/08/08/regizorul-cristi-puiu-despre-romanii-de-azi-daca-maine-o-sa-va-ceara-sa-mergeti-in-maini-credeti-ma-o-sa-mergeti-in-maini-si-despre-romanii-de-ieri-au-existat-niste-oam/?fbclid=IwAR37qv_8IHfm-Hxtzq6WHUY_JvmUvFfuip9wJ8fzmx9ZT8g8sRxTSbgn8CY
Sambata, 8 august 2020

Regizorul Cristi Puiu despre romanii de azi: “Dacă mâine o să vă ceară să mergeţi în mâini, credeţi-mă, o să mergeţi în mâini”. Si despre romanii de ieri: “Au existat nişte oameni indisciplinaţi în România în decembrie ’89 şi care au zis ‘Nu’ dictaturii”DIGI 24: Cristi Puiu, discurs anti-mască la TIFF: Să staţi cu masca pe faţă să vă uitaţi la un film de 200 de minute este inuman

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, „Malmkrog”, că este „inuman” ca spectatorii să privească un film de 200 de minute purtând masca de protecţie pe faţă.

El a amintit că „Malmkrog” a avut premiera în Franţa „în săli de cinema, fără distanţare socială şi fără mască”.

La Cluj-Napoca, filmul a fost proiectat în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), în aer liber, în curtea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară.

„Am muncit foarte mult la acest film, fără mască. Am avut noroc. Uitaţi, stau, păstrez distanţarea socială, toate normele sunt aici. Ce o să vedeţi aici pe ecran probabil că este încă o copie de lucru, dar nu filmul ca atare, ci subtitrarea, deci s-ar putea să existe încă două-trei greşeli. N-am apucat să corectăm, pentru că nu ne-am gândit că o să lansăm vreodată acest film din pricina acestei pandemii mondiale. Filmul a ieşit în Franţa, în săli de cinema, fără distanţare socială şi fără mască, în interior, cum ar veni treaba. Şi ăsta este motivul pentru care eu nu particip la această poveste”, a explicat Puiu, înainte de începerea proiecţiei, scrie Agerpres.

El a spus că, în ceea ce priveşte comunicarea în contextul pandemiei, „tonul autorităţilor statului este inacceptabil”.

„Stau, distanţare socială iar de mâine, am înţeles, la Cluj se poartă mască în aer liber. Ok, îmi pare rău pentru dumneavoastră, este un film de 200 de minute. Să staţi cu masca pe faţă să vă uitaţi la un film de 200 de minute este inuman. Şi eu vă rog să plecaţi atunci când aţi simţit că trebuie să ieşiţi, că nu mai suportaţi, să plecaţi, vă rog foarte mult. Dacă dumneavoastră sunteţi aici şi vă uitaţi la un film azi, este pentru că au existat nişte oameni indisciplinaţi în România în decembrie ’89 şi care au zis ‘Nu’ dictaturii. Puterea instalată ar face bine să discute cu oamenii, să intre în dialog, nu să ne trateze ca pe nişte vite. Da, există această problemă, există o epidemie, există un virus, dar tonul autorităţilor statului este inacceptabil”, a afirmat regizorul.

Puiu a subliniat, de asemenea, că „absolut orice abuz trebuie amendat”.
„Mi se pare extraordinar de mişto că la Cluj oamenii sunt disciplinaţi şi atenţi la toate detaliile astea, dar cred că absolut orice abuz trebuie amendat. Şi dacă n-o faceţi dumneavoastră, prin vot de data asta, n-o face nimeni. Dacă n-o facem noi, n-o face nimeni. Şi ştiu că oamenii sunt speriaţi şi respect şi distanţarea socială şi port masca când intru în absolut orice spaţiu închis. Dar dacă mâine o să vă ceară dumneavoastră să mergeţi în mâini, credeţi-mă, o să mergeţi în mâini. Pe (Bulevardul – n.r.) Eroilor. Îmi pare foarte rău şi ştiu că nu toţi sunteţi de acord cu mine şi vă e teamă de pandemie. Ar fi bine să vă fie teamă de alte lucruri, mult mai grave”, a afirmat cineastul.

Masca devine obligatorie în tot județul Cluj, începând de sâmbătă, 8 august, potrivit deciziei de miercuri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU).

Potrivit CJSU Cluj, începând cu data de 8 august, ora 00.00, pe întreg teritoriul județului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție.

Masca devine obligatorie pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani și trebuie să acopere nasul și gura.

Aceasta se va purta la întruniri culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios.

Masca se va purta toată ziua, indiferent de oră, pe toată durata stării de alertă, potrivit CJSU Cluj.

Redactare Georgiana Marina
Genevieve Fieraru
www.facebook.com/photo.php?fbid=3288928297833857&set=a.210877828972268&type=3&theater
Sambata, 8 august 2020

Sîmbăta trecută un avion de linie a decolat de pe aeroportul din Madrid cu destinația Bruxelles. Avionul avea 180 de pasageri la bord, așezați cîte trei pe-un rînd, deși pe toată durata șederii în aeroport megafoanele nu încetaseră să le ceară acestora să păstreze distanța socială.
Pentru că avionul decolase la ora prînzului, Brussels Airlines le-a oferit pasagerilor cîte o vafă și-o sticlă de apă. Oricum, mai toți aveau la ei cîte ceva de mîncare, așa că lumea și-a dat masca jos și s-a pus pe înfulecat. O pasageră însă s-a folosit de timpul ăsta nu ca să mănînce, ci ca să stea pur și simplu fără mască. Ceilalți pasageri au intrat în alertă, stewardesele au intrat în alertă, comandantul avionului a intrat în alertă. Pasagerei i s-a cerut să-și pună masca la loc. De ce, a întrebat pasagera. Pentru că așa e regula, i s-a răspuns. Bine, dar toți ceilalți au măștile date jos, s-a revoltat ea. Da, dar ei mănîncă, i-a răspuns stewardesa.

Mă opresc aici cu povestirea acestei întîmplări reale, al cărei absurd bate tot ce s-a scris vreodată în domeniu.
Azi sînteți mulți indignați că regizorul Cristi Puiu a refuzat să vorbească cu masca pe față la microfon, în aer liber, unui public aflat la distanță sigură de el. De ce? Ce anume exact vă indignează? De purtat mască poartă și el în spațiile publice închise, în Mega Image, de exemplu, adică acolo unde în timpul carantinei se intra fără mască, fără distanțare socială, fără soluții dezinfectante, iar asta după ce la televizor ni se arătaseră oameni căzînd ca muștele pe stradă. V-ați întrebat ce e cu oamenii ăia, de ce cădeau așa și de ce n-a mai căzut nimeni după ce planeta a început să fie condusă prin ordonanțe militare?

Nu v-ați întrebat. Despre asta vorbește Cristi Puiu, despre întrebările pe care nu ni le punem, despre frică, absurd, minciună, propagandă. Nu despre mască. Fiți liniștiți, poartă și el mască, a spus-o în sesiunea de q&a ținută la terminarea proiecției filmului, a spus-o în interviurile pe care le-a dat în ultimele luni. Vedeți-le, ascultați-le, citiți-le și poate o să înțelegeți că indignarea voastră n-are legătură cu Cristi Puiu, ci cu conștiința faptului că v-ați dat libertatea pentru securitate și sînteți în pericol să le pierdeți pe ambele.


« Ultima modificare: August 18, 2020, 23:00:29 de către razvan »
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1048
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68076 : August 16, 2020, 09:14:17 »

Se afla in desfasurare (in acest an a fost aleasa zona Cabanei Trei Brazi, in apropiere de Predeal)
Scoala de vara organizata de Federatia Nationala pentru Demnitatea Revolutionarilor din 1989.


« Ultima modificare: August 17, 2020, 07:51:05 de către razvan »
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2566
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68077 : August 16, 2020, 18:59:12 »


România avea obligația ca până la data de 4 octombrie 2015 să transpună în legislația proprie
Directiva Parlamentului European privind confiscarea bunurilor în materie penală, lucru care nu s-a întâmplat.
Astfel, a fost declanșată procedura de infringement împotriva României!
În senat,politicienii noştri dragii şi-au dat mîna.

https://romania.europalibera.org/a/cum-a-picat-la-vot-legea-confisc%C4%83rii-averilor-ilegale-camelia-bogdan-autorit%C4%83%C8%9Bile-%C3%AEncalc%C4%83-cu-bun%C4%83-%C8%99tiin%C8%9B%C4%83-drepturile-cet%C4%83%C8%9Benilor-/30781701.html
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68078 : August 17, 2020, 08:24:26 »

Ion Manzala
www.facebook.com/profile.php?id=100007071751888&__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARClCQNy3rtnFOEsZc54dvpzf1ZZRkvqKtEDQcRMz-8aBxCK-5HeHCZsqeO4Sp_qouy_cmoOsNyOIMAx&hc_ref=ARQm3r5I49ZXyw-wNNp3fE59FF-wJUv4plKxZ60vg2z5p6Rp3cemMT8F2QDA1hFSjEc&fref=nf&hc_location=group
Duminica, 16 august 2020

LANSAREA PARTIDULUI NEAMUL ROMÂNESC
Ieri a fost lansat oficial la Braşov Partidul Neamul Românesc, Organizaţia Judeţeană Braşov. Liderii locali ai acestui partid, condus de doamna FLORINA MAIOR, au adresat un îndemn braşovenilor de a vota la aceste alegeri locale reprezentanţii unui partid care militează pentru reînvierea şi consacrarea vocii naţionale şi naţionaliste în politica românească.
Florina Maior este şi candidatul care deschide lista de consilieri locali ai acestui partid pentru Municipiul Braşov.
Partidul Neamul Romanesc - filiala Brasov
www.youtube.com/watch?v=oLDM1dlEQ78&t=9s
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5986
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68079 : August 17, 2020, 21:29:45 »

Se afla in desfasurare (in acest an a fost aleasa zona Cabanei Trei Brazi, in apropiere de Predeal)
Scoala de vara organizata de Federatia Nationala pentru Demnitatea Revolutionarilor din 1989.Acoperitul acela cu nickname specific, de care lumea de pe facebook șoptește că ar fi performantul secretar de stat Sorin Vintilă Meșter, a postat mai multe informații, chiar și fotografii de la întrunirea numită cam impropriu școală de vară. E destul de greu însă să înțelegem ceva cît de cît concret.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5986
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68080 : August 17, 2020, 21:33:52 »Revoluționarii României Decembrie 1989
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2693229644338768&set=pcb.2788407494724326&type=3&theater&ifg=1
Marius Petrescu
 · 12h
Apel la unitate
Scoala de vara organizata recent de catre Federatia Nationala pentru Demnitatea Revolutionarilor din 1989, a lansat recent un  "Apel la unitate" mult dorit de catre marea majoritate a revolutionarilor.De ce nu s-a precizat in mod expres: unitate cu impostorii Revolutiei sau fara impostorii Revolutiei?
Dle Petre Racanel- presedinte al Federatiei Societatea Civila Romaneasca- pentru ca ati fost prezent la lucrarile Scolii de vara-nu credeti ca asa ar fi normal sa gandim cu totii?Eu cred ca revolutionarii Romaniei numai asa isi pot recastiga DEMNITATEA!


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68081 : August 18, 2020, 23:13:23 »

                                                                                                           A  N  U  N  TToti cei care au fondat primul consiliu local liber al Brasovului dupa Revolutia din 1989 sunt rugati sa ia legatura cu mine pentru a realiza o reintalnire dupa 30 de ani a membrilor acelui prim organism administrativ democratic care a functionat pana dupa alegerile din 20 mai 1990. Pot fi contactat aici, la 0727363699, sau pe Facebook, pe contul personal - www.facebook.com/gh.iosif.
« Ultima modificare: August 19, 2020, 11:48:04 de către razvan »
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4228
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68083 : August 19, 2020, 12:10:01 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5986
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68084 : August 19, 2020, 13:05:37 »

Să ne spuneți cum ați organizat reîntîlnirea, cum ați porcedat ca să nu vă atrageți amenzile miliției medicale.
Memorat
Pagini: 1 ... 4537 4538 [4539] 4540 4541 ... 4569
Schimbă forumul: