Main Content:

Pagini: 1 ... 4554 4555 [4556] 4557 4558 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68325 : Ianuarie 14, 2021, 16:22:41 »

Adaug si postarea asta scurta a lui Daniel Catalin Zamfir de acu 5 ore.
LIBER LA PRADUIT
Citu a anuntat azi ca va abroga legea de protejare a avutiei nationale! Prim ministrul praduitor, ne anunta ca "strainii nu vor sa cumpere orice"
Asadar, vor vinde tot ce mai are de pret tara asta:
CEC, Portul Constanta, Hidroelectrica, Transelectrica, aeroporturile.
Nicio tara din Europa nu-si scoate la vanzare avutia nationala, acum cand e un moment total neprielnic pentru vanzarea de actiuni si active.
Chiar asta o vrea majoritatea romanilor?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68326 : Ianuarie 15, 2021, 11:00:35 »S-a vaccinat Presedintele Johannis  -  www.youtube.com/watch?v=7x3TBkFHMmA.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68327 : Ianuarie 15, 2021, 15:44:46 »

Irina Mihailu, într-o postare de-a sa de pe Facebook, își exprimă rumătoarea părere despre evenimentle care au macat Statele Uite ale Americii și întreaga lume la acest început de an:
"Rămân la părerea că tot ce s-a întâmplat în SUA în ultima perioadă este o lovitură de stat comunistă, de fapt victoria finală după decenii de infiltrare și infestare marxistă a întregului corp institutional: învățământ, presă, justiție, administrație și, bineînțeles, politică, unde au facut din partidul democrat vehiculul perfect al intereselor lor.
Americanii de bună credință au dormit liniștiți. Din naivitate și comoditate nu au știut si nu au vrut să vadă că dușmanul este în cetate, este organizat, răbdător, tenace și al naibii de perseverent.
Naivitatea ii include si pe cei mai multi republicani: pregătiți psihologic pentru câțiva ani de opozitie confortabilă și nu pentru război, vor continua să evite combatul, se vor preface în continuare că sunt angrenați într-o confruntare civilizată a ideilor și nu într-un război al lumilor în care tocmai ei sunt chemați să apere lumina.
Să aștepți ca acești civilizați de salon să apere ceva, orice, e ca si cum te-ai aștepta ca domnișoarele de pension să câștige în fața unei găști de golani extrem de bine antrenați, care trag directe în mufă, bocanci in cap, lovituri sub centură și trișează masiv.
Ce credeți că vor face domnișoarele, vor intra în ring sau vor lesina la prima flegmă?
Vor leșina, vă spun sigur, dovadă sunt conservatorii români (băsiștii - n.m) care, în toiul luptei, se grăbesc să condamne greșelile lui Trump (unul dintre puținii care totuși luptă în ring).
So: America a căzut (Europa căzuse de mult) și practic intrăm într-o nouă eră, spuneți-i "marele reset" sau oricum altfel, dar așteptați-vă să trăiți într-un nou IMPERIU al RĂULUI.
Cam tot ce am trăit în perioada comunistă vom avea din nou, doar că noul comunism va avea mult mai multa susținere populară, mult mai multi idioți care vor participa cu entuziasm la construirea lumii noi și la înfierarea decadenței retrograde (creștinismul, conservatorismul, patriotismul, familia tradițională și în general cam tot ce consideram acum normal si bun).
Pregătiți-vă să se stranga lațul, sa fiti constrânși la cedări și concesii, să vă simțiți suspectați, cercetați, amenințați, să fiți pârâti, să trebuiască să vă dovediți nevinovăția față de mărețele idealuri, să vi se ceară adeziuni și declarații de loialitate.
Pregătiți-vă pentru cenzură, idei unice, artă politizată, presă 100% de partid. Cântecele vor fi despre toleranță, piesele de teatru despre egalitate, iar filmele despre dramele minorităților oprimate.
Pregătiți-vă să primiți amenzi, să saraciți și să fiți penalizați într-un fel sau altul.
Pregătiți-vă să vă pierdeți încrederea în oameni și să fiți foarte singuri."
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68328 : Ianuarie 18, 2021, 11:04:06 »

Nu e treaba mea, dar daca SSRML tace, va informez eu:
O problema controversata este cea a „Cartelelor de Metrou”. Textul de lege nu prevede decat „k) transportul urban gratuit cu mijloacele de transport în comun ...” in Legea 341= forma initiala si idem („f) transportul urban gratuit cu mijloacele de transport în comun...”) in OUG 95! Initial s-a interpretat   ca acesta este gratuit pentru toti si in toate orasele, DAR transportul comun local este gestionat de Consiliile locale (nu mai sunt „proprietate de stat”)! Unele Consilii Locale (inclusiv Bucuresti) acorda GRATUITATE (cu legitimatii electronice) DOAR celor domiciliati in respectiva localitate (nu mai sunt recunoscute „legitimatiile de revolutionar” ca „legitimatii de calatorie”!).
 Noul Secretar General  al SGG a invocat (in mod corect!) lipsa temeiului legal pentru acordarea Cartelelor de Metrou „pentru cei din tara”. Nici Legea 341 -in forma initiala- si nici OUG 95 nu face referire la „ Cartela de Metrou”! 
Doar art.37, alin (Cool din H.G.1412/2004 (pastrat si in HG 99/2015) face o referire la cartelele de Metrou.  Foarte  ambigua si interpretabila (ca „adugare la lege”!), insa S.S. Fesan le-a obtinut si pentru „cei din tara” ( probabil ca a invocat principiul „dreptului castigat!). Asa cum dispune HG, problema a fost reglementata printr-un O.M. comun. Cititi-o ca sunt multe „elemente de noutate”!
Nu stiu cum a fost transata problema biletelor CFR, dar putem castiga in instanta lejer!

PROCEDURĂ din 11 decembrie 2020 de emitere, utilizare și decontare a legitimațiilor de călătorie gratuită pentru transportul cu metroul al beneficiarilor Legii recunoștinței pentru victoria Revoluției Române din Decembrie ’89, pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987 și pentru revolta muncitorească anticomunistă din Valea Jiului-Lupeni - august 1977 nr. 341/2004
EMITENT   •  MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ȘI COMUNICAȚIILOR Nr. 2.131 din 11 decembrie 2020
•  SECRETARIATUL DE STAT PENTRU RECUNOAȘTEREA MERITELOR LUPTĂTORILOR ÎMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST INSTAURAT ÎN ROMÂNIA ÎN PERIOADA 1945-1989 Nr. 151 din 8 decembrie 2020
Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 13 din 7 ianuarie 2021Notă
Aprobată prin ORDINUL nr. 2.131/151/2020, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 13 din 7 ianuarie 2021.

Articolul 1 Conform art. 5 alin. (1) lit. f) din Legea recunoștinței pentru victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987 și pentru revolta muncitorească anticomunistă din Valea Jiului-Lupeni - august 1977 nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare (denumită în continuare Legea nr. 341/2004), beneficiarii Legii nr. 341/2004 au dreptul la transport urban gratuit cu mijloacele de transport în comun.

Articolul 2 (1) Pentru călătoria gratuită cu metroul a beneficiarilor Legii nr. 341/2004 se utilizează legitimații de călătorie, denumite în continuare cartele magnetice, acordate în baza art. 5 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 341/2004, al căror model este prevăzut în anexa nr. 1, care au valabilitate anuală.
(2) Cartela magnetică este valabilă numai însoțită de actul de identitate și de legitimația de revoluționar, al cărei model este prevăzut în anexele nr. 4-6 la prezenta procedură.

Articolul 3 (1) Tipărirea cartelelor magnetice se va face de către Societatea Comercială „Metrorex“ - S.A., denumită în continuare Metrorex, pe baza comenzii numerice făcute de Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, denumit în continuare S.S.R.M.L.
(2) Costul tipăririi cartelelor magnetice intră în prețul călătoriei.

Articolul 4. Obligațiile S.S.R.M.L. sunt următoarele:                                                                                   1. să transmită comanda de cartele magnetice pentru beneficiarii Legii nr. 341/2004 cu aprobarea secretarului de stat al Secretariatului de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, cu avizul secretarului general/general adjunct și al șefului Serviciului pentru Revoluționari, până la data de 30 septembrie a anului în curs pentru anul următor, iar Metrorex va onora comanda, numeric, începând cu data de 1 decembrie;
2. eventualele suplimentări ale numărului de cartele magnetice, comandate conform pct. 1, se pot face pe baza unei noi comenzi numerice făcute de către S.S.R.M.L. și va fi onorată de Metrorex în termen de 10 zile;
3. să preia de la Metrorex cartelele magnetice, să le elibereze beneficiarilor Legii nr. 341/2004, care au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov, la sediul S.S.R.M.L. din București, sectorul 1, Piața Presei Libere nr. 1, corp B, parter, camera 16, personalizate prin înscrierea pe versoul cartelei magnetice a numelui, prenumelui, seriei și numărului certificatului de revoluționar al beneficiarului începând cu 1 ianuarie pentru anul în curs și să le înlocuiască pe cele demagnetizate (ale căror cod și valabilitate sunt vizibile). Cartelele magnetice se vor elibera numai personal beneficiarilor Legii nr. 341/2004, după prezentarea de către aceștia a cărții de identitate însoțite de certificatul sau legitimația de revoluționar în original și, după caz, cartela demagnetizată;
4. să solicite Metrorex blocarea seriei cartelei demagnetizate după înlocuirea acesteia conform pct. 3;5. în cazul pierderii sau deteriorării cartelelor eliberate beneficiarilor Legii nr. 341/2004 care au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov (ale căror cod și valabilitate nu sunt vizibile), să avizeze cererea beneficiarului în cauză. Avizul constă în confirmarea și menționarea codului cartelelor pierdute/deteriorate, în vederea blocării acestora de către Metrorex. Înlocuirea cartelelor pierdute sau deteriorate se va face numai de către Metrorex, în termen de 5 zile lucrătoare de la transmiterea cererii avizate de către S.S.R.M.L., prin e-mail;
6. să transmită, până pe data de 5 decembrie a anului în curs pentru anul următor, tabelul nominal cu beneficiarii Legii nr. 341/2004 care nu au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov, tabel ce trebuie să cuprindă: numele și prenumele, CNP-ul, seria și numărul certificatului de revoluționar, precum și județul de domiciliu, urmând ca orice modificare care intervine în situația beneficiarilor să fie adusă la cunoștința Metrorex în scris de către S.S.R.M.L.
Articolul 5  Obligațiile S.C. Metrorex - S.A. sunt următoarele:
1. să preia comanda transmisă de către S.S.R.M.L. conform art. 4pct. 1, împreună cu CD-ul care conține tabelul cu beneficiarii Legii nr. 341/2004 care nu au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov, conform art. 4 pct. (6), în care sunt menționate numele și prenumele, CNP-ul, seria și numărul certificatului de revoluționar, precum și județul de domiciliu;
2. să onoreze comanda transmisă până la 30 septembrie de către S.S.R.M.L., în luna decembrie a anului în curs pentru beneficiarii Legii nr. 341/2004 care au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov;
3. să elibereze cartele magnetice personalizate prin înscrierea pe versoul cartelei a numelui, prenumelui, seriei și numărului certificatului de revoluționar și să înlocuiască cartelele demagnetizate (ale căror cod și valabilitate sunt vizibile) pentru beneficiarii Legii nr. 341/2004 care nu au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov. Eliberarea cartelelor se va face începând cu data de 1 ianuarie pentru anul în curs, de la punctul de lucru comunicat și postat pe site-ul Metrorex. Cartelele magnetice se vor elibera numai personal beneficiarilor Legii nr. 341/2004, după prezentarea de către aceștia a cărții de identitate însoțite de certificatul sau legitimația de revoluționar în original și, după caz, cartela demagnetizată;
4. în cazul pierderii sau deteriorării cartelelor eliberate beneficiarilor Legii nr. 341/2004 care nu au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov (ale căror cod și valabilitate nu sunt vizibile) să preia cererea beneficiarului și să procedeze la blocarea cartelei pierdute/deteriorate;
5. înlocuirea cartelei se va face în termen de 5 zile lucrătoare de la depunerea cererii la Metrorex, de către beneficiar;
6. să completeze pe versoul cartelei magnetice „numele și prenumele beneficiarului“, seria și numărul certificatului de revoluționar al beneficiarului;
7. să întocmească lunar evidența cu cartelele magnetice eliberate beneficiarilor Legii nr. 341/2004 care nu au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov, în care se vor menționa numele, prenumele, seria și numărul certificatului de revoluționar și seria cartelei magnetice eliberate;
8. să transmită lunar către S.S.R.M.L. evidența prevăzută la pct. 7;9. să elibereze o nouă cartelă, în cazul demagnetizării cartelei magnetice, numai dacă beneficiarul prezintă cartea de identitate, certificatul sau legitimația de revoluționar în original și cartela demagnetizată, pentru beneficiarii Legii nr. 341/2004 care nu au domiciliul în municipiul București și județul Ilfov;
10.să blocheze seria cartelei demagnetizate după înlocuirea acesteia conf. pct. 9.

Articolul 6 (1) Calculul contravalorii aferente gratuităților acordate pentru beneficiarii Legii nr. 341/2004 se va face de către Metrorex, lunar, pe baza situației centralizatoare cuprinzând numărul de călători transportați pentru tipul de gratuitate, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 2, și a centralizatorului de decont, al cărui model este prevăzut în anexa nr. 3, conform tarifului pentru cartela cu o singură călătorie stabilit prin ordinul ministrului transporturilor pentru aprobarea tarifelor de călătorie cu metroul.
(2) Cheltuielile efectuate pentru transportul beneficiarilor Legii nr. 341/2004 cu metroul se finanțează din bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, de la capitolul 68.01 „Asigurări și asistență socială“, titlul 57 „Asistență socială“, în limita creditelor bugetare aprobate anual.
(3) Decontarea călătoriilor gratuite ale beneficiarilor Legii nr. 341/2004 se va face lunar prin Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor - Direcția economică și ajutor de stat, pe baza situațiilor centralizatoare întocmite conform anexelor nr. 2 și 3, transmise până pe data de 15 ale lunii.
Articolul 7  Anexele nr. 1-6 fac parte integrantă din prezenta procedură.
P.S. Distribuiti sa ia la cunostinta toti cei interesati!

Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 151
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68329 : Ianuarie 18, 2021, 15:42:47 »

Nu e treaba mea, dar daca SSRML tace, va informez eu:
[...]
Asa cum dispune HG, problema a fost reglementata printr-un O.M. comun. Cititi-o ca sunt multe „elemente de noutate”!
Nu stiu cum a fost transata problema biletelor CFR, dar putem castiga in instanta lejer!

PROCEDURĂ din 11 decembrie 2020 de emitere, utilizare și decontare a legitimațiilor de călătorie gratuită pentru transportul cu metroul al beneficiarilor Legii recunoștinței pentru victoria Revoluției Române din Decembrie ’89, pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987 și pentru revolta muncitorească anticomunistă din Valea Jiului-Lupeni - august 1977 nr. 341/2004
EMITENT   •  MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ȘI COMUNICAȚIILOR Nr. 2.131 din 11 decembrie 2020
•  SECRETARIATUL DE STAT PENTRU RECUNOAȘTEREA MERITELOR LUPTĂTORILOR ÎMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST INSTAURAT ÎN ROMÂNIA ÎN PERIOADA 1945-1989 Nr. 151 din 8 decembrie 2020
Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 13 din 7 ianuarie 2021Notă
Aprobată prin ORDINUL nr. 2.131/151/2020, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 13 din 7 ianuarie 2021.

[...]

Interesant, mulțumiri pentru informare.

Ordinul poate fi vizualizat și aici (și se mai poate încă previzualiza pe M.O. pentru data de 7) unde sunt reproduse și anexele în facsimil, or în privința acestora din urmă ceva este cam ciudat: la modelele de legitimații prezentate nu figurează și cele pentru LRFD (și cred că nici cele pentru răniți etc.).

Huh
Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 151
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68330 : Ianuarie 18, 2021, 16:07:07 »

Interesant, mulțumiri pentru informare.

[...] la modelele de legitimații prezentate nu figurează și cele pentru LRFD (și cred că nici cele pentru răniți etc.).

Sau de fapt cel cu puncte-puncte poate este și pentru LRFD Shocked Ciudat oricum, pentru că – din câte cunosc – datele concrete de pe certificatele reale sunt completate cumva în procesul de tipărire, nu cu pixul așa, pe niște foi luate din sertar. Sau să fi existat și în varianta asta cu puncte-puncte ?
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68331 : Ianuarie 18, 2021, 19:53:52 »

"DORMI LINISTIT. STATUL LUCREAZA INPOTRIVA TA." INTR-UN VIITOR APROPIAT, TOT ASA, PE SESTACHE, VOR FI ANULATE TOATE DREPTURILE PREVAZUTE DE LEGEA 341/2004, PRIN ORDIN DE MINISTRU. LEGEA NU SE MAI RESPECTA IN  ROMANIA. O LEGE ORGANICA (face parte din Legile de protectie sociala SPECIALE, conf. art 73 din constitutie) modificata PRIN ORDIN DE MINISTRU !!!!
PACAT DE SINGELE VARSAT !!!

DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68332 : Ianuarie 18, 2021, 21:38:34 »

"Păcat de sîngele vărsat”, sînt de acord, dar nu și cu afirmația că Legea 341/2004 ar fi una organică. Este o greșeală pe care o fac mulți, iar alții o întrețin, căci îmi vine greu să cred că un ministru secretar de stat, cum a fost Meșter, nu cunoștea legea pe care trebuia să o aplice.  Legea 341/2004 este una ordinară.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68333 : Ianuarie 19, 2021, 00:22:27 »

ATENTIE! ATENTIE!  Informati-va si avocatii (ca sigur nu stiu!)!
Pentru cei care au sau vor avea procese pentru restituirea CASS:
Prevederile Legii 95/2006 reprezinta o suprareglementare inaplicabila beneficiarilor legii 341/2004- lege speciala care deroga de la dreptul comun- si aceasta prevede asistenta medicala si medicamente gratuite, la art 5, alin(1) literele g) si h)!  In plus, litera d) a art.224 din Legea 95/2006  in forma actuala a fost adoptat prin pct.7 al OUG 88/29.11.2017, prin modificarea textului anterior, valabil din 28.08.2015 („d) persoanele cu handicap care nu realizează venituri din muncă, pensie sau alte surse, cu excepția celor obținute în baza Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare”). De la promulgarea legii 95/2006 pana in 28.08.2015  avea urmatoarea formulare: „ Art 224. Serviciile medicale stomatologice preventive se suportă din fond, astfel: ....”. Prin urmare, pana la data de 29.11.2017, temeiul legal invocat de Casa de Pensii pentru retinera CASS era inexistent!

DISTRIBUITI!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68334 : Ianuarie 19, 2021, 00:59:03 »

Legea 341/2004 este lege ordinara, aprobata cu „majotitate simpla” = jumatate +1 din voturile parlamentarilor prezenti. Legile organice se aproba cu „majoritate absoluta” = jumatate plus 1 din nr. total al membrilor respectivei Camere (Camera Deputatilor, respectiv Senat).
Prin domeniul de aplicare ar fi trebuit sa fie lege organica  conform art. 73, alin 3, litera p) din Constitutie. Nu este si aceasta se datoreaza faptului ca la data aprobarii Legii 42/1990 nu se aprobase Constitutia si toate erau „LEGI” pur si simplu!
Legea 341/2004 ESTE O LEGE SPECIALA  raportat la domeniul de aplicare, pentru ca DEROGA DE LA DREPTUL COMUN, fiind de stricta interpretare si aplicare ( Se aplica doar REVOLUTIONARILOR!).
 Clasificarea Legilor = norme juridice, conform Teoriei Generale a Dreptului (T.G.D.):
Clasificarea normelor juridice: Normele juridice se împart în mai multe categorii, în funcţie de diferite criterii. Iata cateva:
1.După obiectul lor şi metoda reglementării juridice care ne indică ramura de drept căreia aparţin, distingem: norme de drept public şi norme de drept privat.
 Ramurile dreptului public sunt: dreptul constituţional, dreptul penal, dreptul financiar, dreptul administrativ
 ,etc.
 Ramurile dreptului privat sunt: dreptul civil, dreptul comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, etc..
 2. După forţa juridică a actului normativ în care sunt conţinute, distingem: norme juridice constituţionale, norme juridice conţinute în legi organice, norme juridice conţinute în legi ordinare, norme conţinute în decrete, în hotărâri ale guvernului, etc.
3. După sfera aplicării şi gradul lor de generalitate, distingem: norme generale, speciale, de excepţie. Normele generale reprezintă „dreptul comun” într-o ramură de drept şi se aplică în măsura în care, într-o anumită materie, nu există o reglementare derogatorie. „Lex posterior generalis non derogat legi priori speciali” – o lege generală ulterioară nu înlătură aplicarea unei legi speciale anterioare, dacă nu specifică expres aceasta. Normele excepţionale  sau  „de excepţie” = completează atât pe cele generale cât şi pe cele speciale şi deci derogă şi de la legile generale şi de la cele speciale.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68335 : Ianuarie 19, 2021, 02:23:18 »

"DORMI LINISTIT. STATUL LUCREAZA INPOTRIVA TA." INTR-UN VIITOR APROPIAT, TOT ASA, PE SESTACHE, VOR FI ANULATE TOATE DREPTURILE PREVAZUTE DE LEGEA 341/2004, PRIN ORDIN DE MINISTRU. LEGEA NU SE MAI RESPECTA IN  ROMANIA. O LEGE ORGANICA (face parte din Legile de protectie sociala SPECIALE, conf. art 73 din constitutie) modificata PRIN ORDIN DE MINISTRU !!!!
PACAT DE SINGELE VARSAT !!!

DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN.

Tovarase Gh. Vasile / Vasile Gh. ... ce fel de Lege este 341 ... !?  !?  !?
Si ... "DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN." ... pt. ce motiv ... !?  !?

Stii ce rugaminte am ... SA NU FII GROBIAN !!! Spasiva.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68336 : Ianuarie 19, 2021, 07:56:03 »

"DORMI LINISTIT. STATUL LUCREAZA INPOTRIVA TA." INTR-UN VIITOR APROPIAT, TOT ASA, PE SESTACHE, VOR FI ANULATE TOATE DREPTURILE PREVAZUTE DE LEGEA 341/2004, PRIN ORDIN DE MINISTRU. LEGEA NU SE MAI RESPECTA IN  ROMANIA. O LEGE ORGANICA (face parte din Legile de protectie sociala SPECIALE, conf. art 73 din constitutie) modificata PRIN ORDIN DE MINISTRU !!!!
PACAT DE SINGELE VARSAT !!!

DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN.

Tovarase Gh. Vasile / Vasile Gh. ... ce fel de Lege este 341 ... !?  !?  !?
Si ... "DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN." ... pt. ce motiv ... !?  !?

Stii ce rugaminte am ... SA NU FII GROBIAN !!! Spasiva.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68337 : Ianuarie 19, 2021, 13:26:23 »

Despre tensiunile din SUA  -  www.youtube.com/watch?v=gjFT4ejk5g4&t=4s.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68338 : Ianuarie 19, 2021, 13:41:07 »

"DORMI LINISTIT. STATUL LUCREAZA INPOTRIVA TA." INTR-UN VIITOR APROPIAT, TOT ASA, PE SESTACHE, VOR FI ANULATE TOATE DREPTURILE PREVAZUTE DE LEGEA 341/2004, PRIN ORDIN DE MINISTRU. LEGEA NU SE MAI RESPECTA IN  ROMANIA. O LEGE ORGANICA (face parte din Legile de protectie sociala SPECIALE, conf. art 73 din constitutie) modificata PRIN ORDIN DE MINISTRU !!!!
PACAT DE SINGELE VARSAT !!!

DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN.

[/quote
Tovarase Gh. Vasile / Vasile Gh. ... ce fel de Lege este 341 ... !?  !?  !?
Si ... "DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN." ... pt. ce motiv ... !?  !?

Stii ce rugaminte am ... SA NU FII GROBIAN !!! Spasiva.
Tovule, pai ... copy-paste ... !?  !?  !?
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68339 : Ianuarie 20, 2021, 09:10:39 »

Radulescule, "__" INSEAMNA CITAT. Cat despre restul, intreaba-i pe RANITI, RETINUTI, RFD, cum vor "primi" drepturile de calatorie, avand in vedere ca in "ORDINUL DE MINISTRU" nu se vb despre ei. Despre "ce fel de lege este 341/2004, citeste Constitutia, si sintezele sedintelor CD si SENAT in care sa modificat  341 PINA LA APARITIA LUI NICOLICEA LA COMISIA JURIDICA, CIND FARA DREPT A MODIFICAT "GRADUL" LEGI DIN ORGANICA IN ORDINARA.

Art. 73 – Categorii de legi
……………………….
p) regimul general privind raporturile de muncă, sindicatele, patronatele şi protecţia socială;

Memorat
Pagini: 1 ... 4554 4555 [4556] 4557 4558 ... 4573
Schimbă forumul: