Main Content:

Pagini: 1 ... 4561 4562 [4563] 4564 4565 ... 4573

ANUNTURI

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68430 : Martie 12, 2021, 23:21:45 »

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68431 : Martie 13, 2021, 02:37:21 »

Autoritatile lucreaza in ascuns, tac, sau ne mint. Cum minciuna are insa picioare scurte, uneori adevarul iese la iveala de la o zi la alta, daca nu chiar de la o ora la alta. Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania pretindea alaltaieri ca lotul de vaccinuri AstraZeneca considerat periculos nu a intrat in tara, spre seara s-a descoperit ca a mintit populatia, iar ieri dimineata premierul tarii a facut declaratii belicoase la adresa celor care au relevat adevarul, declarandui teroristi pe toti cei care nu se lasa pacaliti de minciunile aparatului guvernamental.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68432 : Martie 13, 2021, 02:53:14 »

deBANAT.ro
https://debanat.ro/2021/03/lotul-de-vaccine-astrazeneca-oprit-in-mai-multe-tari-din-europa-folosit-in-timis-autoritatile-au-anuntat-ca-nu-a-ajuns-in-romania_324224.html?fbclid=IwAR0yGHs7Maiuf1wms7cZ5hInHmpkAvuzmJLFyAC4gQGwykqViln_BJal6xc
Joi, 11 martie 2021 | ora: 21:29 |

Lotul de vaccinuri AstraZeneca oprit în mai multe țări din Europa, folosit în Timiș. Autoritățile au anunțat că nu a ajuns în România


de Marcel Hoster

Mai mulți români, majoritatea din Timiș, vaccinați cu vaccinul AstraZeneca, au anunțat că pe certificatele lor de vaccinare apare seria aceluiași lot care a fost oprit de la inoculare în mai multe țări europene, din cauza apariției unor efecte adverse. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, anunțase în această seară că acel lot nu a ajuns în țara noastră. Un cititor debanat.ro ne-a confirmat că vaccinul pe care l-a primit este din același lot!

În după-masa zilei de joi, un număr de nouă state europene au anunțat că au suspendat vaccinarea cu vaccinul britanicilor, în urma descoperirii în Danemarca a unor efecte adverse legate de coagularea sângelui. A fost decisă oprirea vaccinării cu acest ser, pentru a se vedea dacă există legătură între acest vaccin și problemele de sănătate descoperite. După-masă, alte opt țări europene au luat aceiași decizie, fiind vorba despre același lot de vaccine, ABV2856, vaccinarea fiind oprită total sau parțial.

Ulterior, Valeriu Gheorghiță a anunțat public că în România acest lot nu a fost folosit, dar, la orele serii mai mulți oameni, dintre care cea mai mare parte s-au vaccinat în Timiș, au anunțat redacția Biziday.ro că pe certificatele lor de vaccinare este trecută aceeași serie vizată de oprirea de la inoculare!

Informația ne-a fost confirmată și de un cititor debanat.ro care ne-a prezentat certificatul de vaccinare și, într-adevăr, seria este aceiași cu cea oprită în alte țări. Vaccinarea a fost efectuată la Giroc, în data de 17 februarie. Persoana în cauză nu s-a plâns de niciun efect diferit de cele înregistrate și de alte persoane care au făcut vaccinul.

UPDATE. Lotul respectiv de vaccin a fost oprit de la utilizare și în România

După apariția informațiilor legate de utilizarea lotului de vaccine oprit, cu precădere în Italia, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 a decis suspendarea temporară a vaccinării cu lotul respectiv. Iată anunțul oficial:

”În ceea ce privește lotul ABV 2856 pentru care Italia a decis suspendarea temporară a vaccinării cu vaccinul din lotul menționat, precizăm că România a recepționat prima tranșă de vaccin AZ de 81.600 doze în data de 07.02. ac. Începând cu data de 15.02 a.c., au fost utilizate 77.049 de doze, fiind distribuite în următoarele județe: Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș Severin, Cluj, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vâlcea și Vaslui. Celelalte 4.257 se regăsesc în Centrele de vaccinare din județele Bacău, Bihor, Botoșani, Dolj, Gorj, Iași, Neamț, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui și 60 de doze la Centrul Regional de Depozitare Craiova.

În cursul acestei seri, a avut loc o ședință la care au participat reprezentanții CNCAV, INSP, MS, ANMDMR. Situația celor două loturi de vaccinuri a fost analizată și s-au decis, în unanimitate, următoarele aspecte:

Ca măsură de extremă precauție s-a hotărât carantinarea temporară a dozelor rămase până la finalizarea evaluării Agenției Europene a Medicamentului;

Se continuă vaccinarea cu toate celelalte vaccinuri de la compania farmaceutică AstraZeneca din celelalte loturi existente în momentul de față în România;

Se înlocuiesc cele 4.257 doze neutilizate existente în centrele de vaccinare, astfel încât procesul de imunizare să nu fie afectat.

Menționăm faptul că această decizie a fost luată ca o măsură de precauție extremă, fără să existe în acest moment în România niciun argument științific care să fi impus această hotărâre”
, se spune în comunicatul Comitetului.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68433 : Martie 13, 2021, 03:00:30 »Iosefina Iosefina Pascal
www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/photos/a.425555774673126/876622342899798
Joi, 11 martie 2021
Sunteți pe fază?
Diseară vă voi dezvălui o nouă bombă despre Big Pharma din România, ca să știți ce interese se învârt de ani de zile pe sănătatea cetățenilor și cum sunt manipulați, condiționați și obligați oamenii ca să se vaccineze.
P.S. A fost acceptată și se va judeca sesizarea mea împotriva lui Orban, Arafat și Chirica pentru abuzurile împotriva creștinilor de la pelerinajul la Sfânta Paraschiva.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68434 : Martie 14, 2021, 21:52:01 »

Ionica Ghimis-Petrescu se simte furioasă.
12 martie la 19:35  ·
MESAJ PENTRU CATU
Sunt o baba ,,teroristă",
Dar cu creier funcțional,
Nu ca tine laba tristă,
Cu statut de criminal
Ești o slugă globalistă,
Tu asculți și execuți,
Însă noi nu suntem prosti,
Și din contra, ,,precauți"✌️
Astăzi noi îți dăm plăcuța,
Și un sfat de vrei s-asculti,
Nu ne calca pe bombeuri,
Că suntem deștepți și multi✌️
EPILOG: Sictir avortonule!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68435 : Martie 15, 2021, 21:08:49 »

Aproape luna si spitalul...
Inregistrare video:
www.facebook.com/FRPTV2020/videos/905712746845973www.timisoarastiri.ro/incendiu-la-un-spital-de-psihiatrie-71-de-pacienti-evacuati/
Marti, 15 martie 2021


Incendiu la un spital de psihiatrie – 71 de pacienți, evacuațiIncendiu la Spitalul de Psihiatrie din orașul Cavnic.
Un număr de 71 de pacienţi internaţi în Spitalul de Psihiatrie din oraşul Cavnic au fost evacuaţi din cauza unui incendiu izbucnit în cursul nopţii de duminică spre luni, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.
Niciunul dintre pacienţii internaţi nu a fost rănit, transmite Agerpres.
„În total 71 de persoane au fost evacuate. Încăperile au fost aerisite, iar bolnavii urmează să fie introduşi din nou în saloane”, a spus Cornel Băbuţ.
Potrivit acestuia, incendiul s-a produs la o baie situată la etajul III al clădirii.
„Din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, incendiul s-a manifestat într-o baie de la etajul al treilea al clădirii şi a fost lichidat. În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. În total, au fost evacuaţi 71 de pacienţi. După ventilarea spaţiilor, pacienţii au revenit în saloane”, a transmis Ministerul Sănătăţii.
Deocamdată, n-au fost stabilite cauzele posibile a incendiului.
La locul intervenţiei au intervenit două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o ambulanţă EPA a SMURD şi o autoscară.
« Ultima modificare: Martie 15, 2021, 21:11:39 de către razvan »
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68436 : Martie 15, 2021, 21:52:15 »

Cum se explică o parte dintre hotarîrile judecătorești contrare legii.

DUPA FLORENTINA POTOPUL – Se imultesc cazurile judecatorilor fara juramant. CSM are de dat explicatii privind fostii procurori care au aplicat reteta Florentinei Dragomir de la ICCJ si nu au depus juramantul la numirea in functia de judecator. Posibilitatea anularii hotararilor pronuntate de acesti magistrati este iminenta. CSM trebuie sa spuna daca judecatorul Petre Valentin Badita de la Tribunalul Bucuresti a depus juramantul cand a plecat de la DIICOT in functia de judecator
https://www.luju.ro/dupa-florentina-potopul-se-imultesc-cazurile-judecatorilor-fara-juramant-csm-are-de-dat-explicatii-privind-fostii-procurori-care-au-aplicat-reteta-florentinei-dragomir-de-la-iccj-si-nu-au-depus-juramantul-la-numirea-in-functia-de-judecator-posibilitatea-a?fbclid=IwAR2koMM35qeSZGflcmgXX-Q8M435VOQ-RV7jc1mhki5SVcLr4M1N0_Dqem8
SCRIS DE: ELENA DUMITRACHE | 14 martie 2021 17:04Consiliul Superior al Magistraturii si Justitia in ansamblul sau se afla intr-un mare impas. Posibilitatea ca sute de procurori sa fi fost numiti in functia de judecator fara sa fi depus juramantul, avand ca efect anularea solutiilor pronuntate de acesti magistrati pe motiv de nulitate absoluta a hotararii arunca justitia in aer. Dupa precedentul fostei procuroare Florentina Dragomir, in prezent judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, despre care Lumea Justitiei a dezvaluit in exclusivitate ca nu a depus juramantul la numirea in functia de judecator, CSM este pus sa dea explicatii cu privire la posibilitatea ca si alti fosti procurori sa ocupe scaunul de judecator fara juramant.

Un caz de acest fel, pe care Lumea Justitiei il semnaleaza in aceasta editie, este cel al judecatorului Petre Valentin Badita (foto), judecator la Sectia I Penala a Tribunalului Bucuresti despre care planeaza suspiciunea ca, asemenea judecatoarei ICCJ Florentina Dragomir, nu a depus juramantul prevazut in mod imperativ de catre art. 34 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind Statutul Judecatorilor si al Procurorilor (facsimil 1) atunci cand a fost numit in functia de judecator.

Un caz de acest fel, pe care Lumea Justitiei il semnaleaza in aceasta editie, este cel al judecatorului Petre Valentin Badita (foto), judecator la Sectia I Penala a Tribunalului Bucuresti despre care planeaza suspiciunea ca, asemenea judecatoarei ICCJ Florentina Dragomir, nu a depus juramantul prevazut in mod imperativ de catre art. 34 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind Statutul Judecatorilor si al Procurorilor (facsimil 1) atunci cand a fost numit in functia de judecator.
Trebuie precizat ca speta judecatorului Badita este la indigo cu cea a judecatoarei Dragomir de la ICCJ, Petre Valentin Badita fiind numit in functia de judecator dupa ce fusese eliberat din functia de procuror la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti.

Din procuratura, direct judecator cu grad de curte de apel

Petre Valentin Badita a fost numit in functia de procuror prin decretul nr. 154/11 ianuarie 2008 (facsimil 2), fiind eliberat din functia de procuror si numit in functia de judecator prin decretul nr. 375/10 aprilie 2014 (facsimil 3). Iar de atunci, Badita o tine tot intr-o cerere de transfer!

Concret, in 2014, Badita a solicitat CSM sa fie numit in functia de judecator din calitatea de procuror DIICOT, la acel moment avand o vechime in functia de procuror de 9 ani si 4 luni. Cu acel prilej, CSM invocand sedinta din 19 octombrie 2006 prin care s-a hotarat recunoasterea in ierarhia instantelor a gradul profesional dobandit de procuror si recunoastere in ierarhia parchetelor a gradului profesional dobandit de judecatori, s-a recunoscut si gradul profesional corespunzator curtii de apel al lui Badita Petre Valentin, desi acesta nu fusese o zi judecator.

Prin Hotararea Plenului CSM nr. 389/19 martie 2014 s-a decis astfel "inaintarea catre presedintele Romaniei a propunerii de eliberare din functia de procruror la DIICOT – ST Bucuresti a domnului Badita Petre Valentin si de numire in functia de judecator la Judecatoria Buftea, cu mentinerea gradului profesional de judecator de curte de apel".

Altfel spus, munca de judecatorie pe bani de curte de apel.


Badita a avut aspiratii inalte inca de cand a pasit in instanta

De la acel moment, Badita a incercat sa se transfere la Judecatoria Sectorului 2 (mai 2014) – cererea fiindu-i respinsa – sa fie pus presedinte la Sectia penala a Judecatoriei Sectorului 2 (iunie 2014) – cerere ramasa fara obiect – dar si sa fie transferat la Tribunalul Bucuresti, JS 2, JS3, JS1 sau Curtea de Apel Bucuresti (septembrie 2014) toate aceste cereri fiind respinse.

In octombrie 2014, Badita a cerut sa fie transferat fie la Tribunalul Ilfov, iar cererea i-a fost aprobata.

Ulterior, Badita a formulat cereri de transfer la Judecatoria Sector 2, Tribunalul Bucuresti sau Curtea de Apel Bucuresti si in ianuarie 2015, in mai 2015, in septembrie 2015, in octombrie 2015, noiembrie 2015, decembrie 2015, pana in mai 2016 cand CSM – Sectia pentru judecatori – prin Hotararea din 17 mai 2016 a aprobat transferul lui Badita de la Tribunalul Ilfov la Tribunalul Bucuresti, incepand cu 1 iulie 2016.

Din mai 2017 insa, Badita si-a dorit sa promoveze la Curtea de Apel Bucuresti, iar de atunci a formulat mai multe cereri (martie 2018, aprilie 2018, noiembrie 2018, ianuarie 2019, iunie 2019, noiembrie 2019), toate respinse.

In traseul sau prin instante fostul procuror Badita a incercat si delegarea, venita de la Curtea de Apel Ploiesti, insa CSM a respins solicitarea acestei instante atat in 16 decembrie 2019, cat si in 20 august 2020. Intre timp, in martie 2020, Badita a revenit cu cerere de transfer de la Tribunalul Bucuresti la Curtea de Apel Bucuresti insa i-a fost refuzata.

Practic, la fel ca in cazul judecatoarei Florentina Dragomir, daca CSM va certifica informatia potrivit careia nici judecatorul Petre Valentin Badita nu a depus juramantul la numirea in functie ar insemna ca hotararile pronuntate de acesta inca de la Judecatoria Buftea si pana in prezent la Tribunalul Bucuresti sunt nule de drept.

Sustinem aceasta intrucat, fara echivoc, hotararile pronuntate de complete nelegal constitutite – nelegalitatea venind tocmai din lipsa juramantului la numirea in functia de judecator a lui Petre Valentin Badita – trebuie anulate, iar dosarele rejudecate.

In cazul in care s-ar ajunge aici, fiind convinsi ca in Romania exista cel putin sute de astfel de magistrati, zeci de mii de hotarari ar putea fi anulate ca fiind lovite de nulitate.

Avand in vedere insa cu cata gratie se nesocotesc si se interpreteaza dupa chef legile atat in CSM cat si la ICCJ, avem retineri ca o astfel de revolutie a dreptatii ar urma sa aiba loc.

Cat despre verificarea de catre CSM a tuturor magistratilor aflati in aceasta situatie pentru a vedea cine sunt cei ale caror hotarari pot fi contestate, nici nu poate fi vorba.

De aceea, justitiabililor care au informatii legate de acesti magistrati nu le ramane decat sa apeleze la CSM pentru a verifica punctual fiecare astfel de caz.

Redam in continuare continutul cererii formulate de avocatul Constantin Florin Durgheu in dosarul Mita la CFR Calatori, care il vizeaza pe judecatorul Petre Valentin Badita de la Sectia I penala a Tribunalului Bucuresti:

"Subsemnatul DURGHEU CONSTANTIN FLORIN, in calitate de avocat al domnului PROTOPOPU GABRIEL TELU, inculpat in Dosarul nr. 12586/3/2015, aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, Sectia I Penala, in temeiul Legii nr. 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public, va rog sa imi comunicati daca domnul PETRE VALENTIN BADITA, judecator la Tribunalul Bucuresti, Sectia I Penala, a depus juramantul prevazut in mod imperativ de catre art. 34 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind Statutul Judecatorilor si al Procurorilor.

In eventualitatea unui raspuns afirmativ, va rog sa imi comunicati o copie a procesului verbal intocmit cu prilejul depunerii juramantului de catre domnul PETRE VALENTIN BADITA, in conformitate cu art. 34 alin. 4 din Legea nr. 303/2004.

Informatia solicitata este relevanta, avand in vedere faptul ca domnul judecator PETRE VALENTIN BADITA a pronuntat, la data de 02.09.2019, Sentinta Penala nr. 1338.

Avand in vedere faptul ca, potrivit legii, pentru ca o persoana care a fost numita prin Decret Prezidential in functia de judecator sa poata exercita aceasta functie, este obligatoriu ca anterior inceperii activitatii in functia de judecator sa fie indeplinita conditia de solemnitate prevazuta de art. 34 alin. 1 din Legea nr. 303/2004, respectiv sa depuna urmatorul juramant :

„Jur sa respect constitutia si legile tarii, sa apar drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei, sa-mi indeplinesc atributiile cu onoare, constiinta si fara partinire. Asa sa-mi ajute Dumnezeu !”

Evident, referirea la Divinitate din formula juramantului se schimba potrivit credintei religioase a judecatorilor si procurorilor si este facultativa.

Informatia potrivit careia domnul judecator PETRE VALENTIN BADITA a depus sau nu juramantul inaintea inceperii activitatii ca judecator este de o importanta covarsitoare deoarece doar asa putem sti daca completul care a pronuntat sentinta anterior mentionata a fost sau nu legal constituit.

Precizez faptul ca, prin Decretul nr. 375 din 10.04.2014 al Presedintelui Romaniei,

domnul TRAIAN BASESCU, domnul PETRE VALENTIN BADITA a fost eliberat din functia de procuror la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti si a fost numit in functia de judecator la Judecatoria Buftea.

Mentionez faptul ca, la solicitarea site-ului „Lumea Justitiei”, Consiliul Superior al

Magistraturii Biroul de Informare Publica si Relatii cu Mass Media, a raspuns prin Adresa nr. 4/24179 din 22.12.2020, comunicand faptul ca : „In evidentele referitoare la cariera doamnei judecator Florentina Dragomir se regaseste numai juramantul depus de doamna judecator la numirea in functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti
”.

Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68437 : Martie 15, 2021, 22:21:51 »

În scandalul planetar la care privim nu sîntem doar spectatori, ci și actori direct afectați, de aceea ”calmul” românilor e greu de ințeles.

https://www.luju.ro/gandesc-deci-sunt-terorist?fbclid=IwAR06RnS9rPPUWEiraK-BR8ED8dGCc_8LE-mS-A9QsT2iu8TqIFBq9uszP-k#comentariu-308123
Gandesc, deci sunt “terorist”
SCRIS DE: RAZVAN SAVALIUC | 14 martie 2021 12:50De ce te grabesti sa te vaccinezi, romanule? De frica? Daca te vaccinezi ca sa poti calatori, ca sa eviti carantinarea, acesta ar putea fi un motiv pertinent. Dar daca doar frica e motivul, de ce nu stai o clipa sa cugeti romanule, daca se merita sa te supui unui experiment medical, care ti-ar putea cauza mai multe daune decat beneficii?

Caci asta sunt la momentul actual vaccinurile Pfizer si Moderna niste experimente genetice. Pfizer si Moderna nu sunt doar experimente prin faptul ca nu au fost suficient testate si folosesc o tehnologie care nu s-a mai aplicat la oameni, ci pentru ca intervin genetic in organismul uman, cu efecte care inca nu pot fi cuantificate pe termen mediu si lung.

O simpla analiza generala releva:

- vaccinurile nu previn raspandirea virusului Covid 19. Chiar daca te-ai vaccinat, poti purta virusul si sa-l imprastii la altii ca oricare nevaccinat. De masca nu scapi sub nicio forma;

- vaccinurile nu garanteaza ca nu te vei imbolnavi de Covid 19, dimpotriva, vei putea lua boala ca si pana acum. Daca te incalzeste ca unii iti spun ca vaccinat fiind, nu vei mai face forme severe ale bolii, ci doar forme usoare, atunci vaccineaza-te romanule, acesta poate fi un motiv;

- vaccinurile nu sunt deloc sigure, oricat au mintit reclamele guvernamentale si politicienii. Dovada, iata, Astra Zeneca e scos (suspendat) din o gramada de state europene pe motiv de efecte secundare periculoase, desi celelalte vaccinuri, Pfizer si Moderna, dupa stiinta mea, au mai multe efecte secundare nedorite, dar de asta nu se va vorbi prea mult prin presa, ca nu s-a dat OK european. Tot scandalul pute a eliminarea unui concurent de pe piata, folosindu-se mecanismele de propaganda media. Oricum e clar ca niciun vaccin nu e sigur;

- vaccinurile ti le faci pe propria raspundere si daca cineva va muri sau va ramane cu sechele pe viata, producatorii de vaccinuri nu poarta nicio raspundere, caci au primit imunitate de la Uniunea Europeana. In plus, toti cei care se vaccineaza sunt pacaliti sa semneze o tidula de "consimtamant informat" in care isi asuma intreaga raspundere, precum si faptul ca au luat la cunostinta despre riscuri si ca isi asuma riscurile. Deci cine moare, la revedere si un praz verde la capitolul despagubiri pentru urmasi, asta in cazul in care ar avea urmasi capabili sa obtina in instante un verdict impotriva Statului Roman si al Uniunii Europene, care au pus pe piata vaccinurile si ne-au vrajit ca sunt sigure;

Asa stand lucrurile, care ar fi ratiunea pentru care ar trebui sa ne vaccinam cu produse experimentale genetice, care nu sunt sigure?

Cati dintre romani au citit Strategia UE privind vaccinurile impotriva Covid 19 emisa la Bruxelles la 17.06.2020? - (Click AICI pentru a citi documentul integral)

Citez chiar din prima pagina a documentului: “Gasirea unui vaccin impotriva COVID-19 este insa deosebit de dificila data fiind urgenta situatiei. Pentru a se dezvolta un vaccin este nevoie, de regula, de peste 10 ani”.

Imi spune si mie cineva cum e posibil ca la un virus nou aparut, sa se gaseasca vaccinuri in doar 6 luni? Puse pe piata cu “aprobarea provizorie” a Agentiei Europene a Medicamentului, fara sa se parcurga perioada normala de testare de minim doi ani? Si toate statele UE, ca la un ordin, scot bani din visterie sa plateasca aceste vaccinuri, pe contract, inainte ca ele sa apara? Iar la noi in Romania, nici nu aparusera vaccinurile fizic, si presedintele Klaus Iohannis ne mintea ca “vaccinurile sunt sigure”. Uite ca nu sunt. Deja la Astra Zeneca vreo zece state au zis stop joc. Deja sunt o gramada de morti.

Ia cititi mai jos niste pasaje edificatoare din Strategia UE privind vaccinurile impotriva Covid 19:

Avand in vedere nevoia furnizarii unui vaccin intr-un interval scurt de timp, costurile initiale mari si rata ridicata de esec, efectuarea de investitii in dezvoltarea unui vaccin impotriva COVID-19 este, pentru companiile care dezvolta vaccinuri, o decizie cu un grad ridicat de risc (…) Situatia fara precedent in care se afla Uniunea Europeana cere luarea unor masuri curajoase. Desi se vor lua masuri pentru a se atenua riscurile – de exemplu, prin investitii intr-un portofoliu de companii care acopera diferitele tehnologii –, rata de esec este ridicata in cazul dezvoltarii vaccinurilor. Exista intotdeauna un risc foarte real ca niciunul dintre vaccinurile „candidat” care beneficiaza de finantare sa nu se dovedeasca viabil. Cu toate acestea, un acces timpuriu la un vaccin are o valoare enorma din punctul de vedere al vietilor salvate si al daunelor economice evitate. Prin urmare, este un risc care merita luat. Prezentul cadru propus constituie, prin urmare, o polita de asigurare prin care se transfera o parte din riscuri de la sectorul industrial catre autoritatile publice” - (vezi pag. 2 si 5 din Strategia UE – click AICI pentru a citi intregul document)

Ati inteles romani, ca decizia de elaborare si punere pe piata a unor vaccinuri – despre care chiar UE recunoaste ca nu pot fi produse in mai putin de 10 ani – a fost luata de niste politicieni de la Bruxelles? Credeti ca ei nu au prostii lor, asa cum ii avem si noi pe ai nostri? Incompetenta si iresponsabilitatea, amestecate uneori cu ticalosia, mustesc la toate nivelurile!

Practic – ca sa avem o imagine plastica - UE a pus niste miliarde de euro bune pe masa si a invitat niste companii farmaceutice sa elaboreze vaccinuri, incalcand toate normele medicale privind siguranta medicamentelor pe motiv de “urgenta", "curaj” si “asumare de riscuri”.

Cam ce credeti ca au facut companiile farmaceutice cand au vazut miliardele de euro pe masa? Pun pariu ca Big Pharma scotea vaccinurile si intr-o luna-doua, daca astea erau cerintele contractuale. Mai ales ca cine primea aprobare sa vaccineze intreaga Uniune Europeana, si nu numai, avea in fata un profit de zeci de miliarde de euro. Si mai ales ca Uniunea Europeana a oferit imunitate penala si civila producatorilor de vaccinuri. Afacerea lumii, fara niciun risc!

V-ati pus vreo clipa intrebarea de ce Uniunea Europeana nu a gasit intelept sa investeasca niste miliarde in gasirea unei medicamentatii ieftine si eficiente impotriva virusului? De pilda sa luam o pastila, doua si sa scapam de Covid? Cum se intampla de exemplu in India (si nu scrie nimeni). De ce s-a ales doar calea vaccinurilor genetice? Ce se urmareste oare prin administrarea lor?

Prin urmare, dragi romani, eu zic sa aveti “olecuta de rabdare”, cum se zice in popor. Parerea mea e sa nu credeti niciun mesaj de genul “vaccinurile sunt sigure”, caci nu sunt. Parerea mea e sa nu acceptati niciun vaccin genetic de tip ARN Mesager si sa mai asteptati pana apar vaccinurile clasice (cele cu administrare de virusi inactivi). Altfel faceti totul pe riscul propriu, asa cum sunteti pusi sa semnati la vaccinare tidula cu asa-zisul “consimtamant informat”, moment din care ura si la gara, orice vi s-ar intampla. Ati fost prostiti. Totul a fost perfect gandit.

Dupa ce am asternut toate gandurile de mai sus, ma astept sa fiu numit “anti-vaccinist terorist”, conform scurt circuitelor mintale ale premierului Florin Catu, personaj care face praf economia si ne duce in prapastie.

Adevarul e ca nu vreau sa fiu luat de prost si nu vreau sa ajungem sa fim obligati prin lege sa ne injectam cu niste substante experimentale, pentru care nu raspunde nimeni, si pentru care la vaccinare suntem constransi sa semnam tidula de “consimtamant informat” prin care luam asupra noastra toata raspunderea pentru eventualele efecte secundare nedorite.

Am senzatia ca afacerea cu vaccinurile (despre care cred ca in curand ni se va spune ca sunt inutile) nu va mai tine mult. Cel putin in privinta celor genetice...

In toata lumea avem zilnic proteste de amploare si putem vorbi deja de o Revolta Mondiala impotriva masurilor aberante, care nu mai au nimic de a face cu protectia impotriva unei pandemii, ci mai degraba cu incercarea de manipulare si control a maselor, de incalcare brutala a Drepturilor Omului.


PS – Am avut Covid, am trecut prin spitale, si am simtit cum actioneaza acest virus. Doar ca nu vaccinul te vindeca, ci medicamentatia. Este de neinteles pentru mine de ce Guvernul Romaniei a bagat atatea milioane de euro in media, pentru a exacerba campania de vaccinare, dar nu actioneaza deloc pentru gasirea unei medicamentatii eficiente, pe care oricine sa si-o permita. Si pe care sa si-o poata procura de la farmacie si administra in fazele usoare si medii de covid, ca in cazul oricarei raceli sau gripe...

Romania nu stie altceva decat sa faca campanie la vaccinurile genetice.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68438 : Martie 18, 2021, 18:21:07 »PROTEST. Societatea civilă reacționează față de destituirea președintelui AFDPR din funcția de subsecretar de stat
www.petitieonline.com/protest_destituire_octav_bjoza
Marti, 16 martie 2021


Către:

- Guvernul României. Dlui prim-ministru Florin Câțu

- Președintelui Partidului Național Liberal, dl. Ludovic Orban

Noi, semnatarii acestui protest public, ne declarăm pe această cale indignarea cu privire la decizia premierului liberal Florin Câțu de destituire a domnului Octav Bjoza din funcția de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989.

Protestul nostru este expresia indignării și frustrării pe care o trăiește fiecare român în fața unei fărădelegi de care nu a fost capabilă nici o altă guvernare anterioară. Într-o țară în care sute de mii de familii au fost victime ale represiunii comuniste și în care statul nu a acordat niciodată atenția cuvenită cinstirii Memoriei celor ce au luptat împotriva acestui regim, prezența domnului Octav Bjoza în Guvernul României constituia nu atât o funcție politică sau o necesitate de reprezentare a unui grup social, cât mai ales un reper moral. În mediul politic caracterizat prin corupție și incompetență, domnul Octav Bjoza a reprezentat în toți acești ani o figură singulară prin profilul său moral.

Timp de șapte ani, din 2014, de când foștii deținuți politici au reușit cu greu să obțină un post de subsecretar de stat, președintele AFDPR a reprezentat cu demnitate și profesionalism, în țară și în străinătate, pe luptătorii anticomuniști și urmașii acestora. În tot acest timp, în ciuda vârstei sale, domnul Octav Bjoza și-a dăruit fără odihnă fiecare clipă luptei pentru perpetuarea Memoriei Rezistenței, terfelite de urmașii celor care au instaurat comunismul, precum și drepturilor confraților săi de luptă și copiilor acestora, fiind permanent pe drumuri, între Secretariatul de stat și AFDPR, între locuri din țară unde susținea conferințe, participa la săpăturile de căutare a osemintelor celor exterminați de comuniști, ori se dedica altor și altor cauze ale confraților săi.

Știam cu toții că integritatea domnului Octav Bjoza nu a fost niciodată pe placul politicienilor, mai ales că nu ezita să ia atitudine nici în fața deciziilor greșite ale guvernelor din care făcea parte. Dar nimeni până acum nu a îndrăznit să se atingă de reprezentantul foștilor deținuți politici din executivul României. Și nici nu credeam că ar îndrăzni cineva.

Și totuși, s-a întâmplat. Înțelegem deci că domnul Octav Bjoza plătește pentru atitudinile sale din ultimii ani împotriva măsurilor de discriminare pe criterii politice a memoriei luptătorilor anticomuniști și drepturilor copiilor acestora, împotriva confiscării IICCMER, epurării istoricilor de prestigiu ai acestuia și deturnării sale de la rostul inițial: investigarea onestă a crimelor comunismului. Dar și pentru curajul de a critica iraționalele acțiuni ale unor politiceni de a perpetua măsurile persecutorii și împotriva copiilor luptătorilor în Rezistență.

Ne întrebăm însă dacă Guvernul României realizează că, prin această ofensă adusă comunității foștilor deținuți politici, luptătorilor anticomuniști și urmașilor acestora, nu face decât să redeschidă în societatea românească răni pe care le credeam cu toții vindecate. Cui servește redeșteptarea în societate a unor demoni care ne-au bântuit jumătate de secol și care ar fi trebuit pe veci adormiți prin asumarea cu responsabilitate a trecutului totalitar?

Iată de ce, prin acest protest cerem Guvernului României, primului minstru Florin Câțu, să înceteze această joacă iresponsabilă cu amintirile dureroase pe care sute de mii de români le poartă în suflete ca pe un doliu în urma vieților frânte și tinereții distruse ale unei întregi generații care a îndrăznit să se opună comunismului. Guvernul României trebuie să servească poporului român, intereselor sale fundamentale. Iar ofensarea, prin eliminarea reprezentării la nivel institutional, a unei comunități atât de numeroase și mai ales proieminente moral, precum aceea a foștilor deținuți politici, a luptătorilor anticomuniști și urmașilor acestora, nu este de natură să aducă nimic bun în această țară.

Ținând cont de cele expuse mai sus:

1. Cerem primului ministru Florin Câțu să revină deîndată asupra acestei decizii iraționale și să prezinte scuzele cuvenite celor pe care i-a ofensat, în mod special AFDPR și domnului Octav Bjoza.

2. Cerem domnului Ludovic Orban să înțeleagă uriașa responsabilitate politică și morală pe care o poartă, în calitate de președinte al PNL, pentru consecințele incalculabile pe care decizia Guvernului Câțu le atrage după sine și care nu vor rămâne nesancționate în primul rând de electoral.

Semnatari:

Dan Puric - actor

Lucia Hossu Longin - realizator TV, Președintele Fundației Memorialul Durerii

Marius Oprea - istoric

Gheorghe Petrov - istoric

Cosmin Budeanca - istoric

Manuela Hărăbor - actriță

Răzvan Codrescu - scriitor

Nicolae Ciurică - 90 ani, ultimul partizan anticomunist în viață, decorat de Patriarhie, de Regele Mihai și Președenția României

Dr. Corneliu Zeană - fiu de deținut politic mort în temniță, Președintele Asociației Urmașilor celor Persecutați de Dictatura Comunistă

Prof. Zoe Rădulescu - născută deținut politic, Președintele Asociației Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei

Leontin Iuhas - fiul luptătoarei Doina Cornea

Gabriel Andreescu - disident luptător împotriva regimului Ceaușescu

Cristi Puiu - regizor

Cornelia Fetea - președinte AFDPR Caraș Severin

Petru Mirciov - președintele Asociației Foștilor Deportați în Bărăgan - Timișoara

Cornelia Maria Fiat - vicepreședinte Asociația Foștilor Deportați în Bărăgan - Timișoara

Vasile Fantaziu - secretar Asociația Foștilor Deportați în Bărăgan - Timișoara

Marilena Rotaru - președinte al Mișcării pentru Regat și Coroană

Sorin Lavric - senator AUR în Parlamentul României

Dan Cristian Popescu - deputat PSD în Parlamentul României

Daniel Gheorghe - deputat PNL în Parlamentul României

Florin Roman - deputat PNL în Parlamentul României

Claudiu Târziu - senator AUR în Parlamentul României

George Simion - deputat AUR în Parlamentul României

Preot Ioan Mirică

Preot prof. univ Vasile Gordon

Preot Rus Vasile - urmaș al primarului liberal Toader Dumitru, ucis de Securitate în 1949

Preot Mihai Sebastian Gheorghilaș - urmaș de fost deținut politic

Ionuț Drăgotescu - jurnalist

Acad. Eugen Mihăescu - grafician

Iulian Capsali - publicist

 col. (r) Florin Șinca

Silvia Codreanu - acriță

Petru Ionescu - regizor

Aureliu Surulescu - actor

Prof. univ. Corvin Lupu - istoric

Marcel Petrișor - președintele Federației Române a Foștilor Deținuți Politici Luptători Anticomuniști

Coriolan Baciu - președintele Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, fiu de deținut politic

Gabriel Teodor - președintele Asociației Sfinții Mărturisitori din închisori - Bucovina

Tudor Ionescu - președintele Asociației Noua Dreaptă

Dan Grăjdeanu - președinte Frăția Ortodoxă Sfântul Gheorghe

Andrei Dincă - secretar general al Asociației Neamunit

dr. Galina Răduleanu - fost deținut politic

Niculina Moica - fost deținut politic

Ileana Budimir - fost deținut politic de la naștere, fiică de deținuți politici

Vasile Bucelea - fost deținut politic, susținător al grupului de Rezistență Ion Gavrilă Ogoranu

Ion Bucelea - fot deținut politic, susținător al grupului de Rezistență Ion Gavrilă Ogoranu

Neculai Enciu - fost deținut politic

Cornelia Maria Manolescu - fost deținut politic

Stere Frangu - urmaș de fost deținut politic

Elena Sechila - urmaș de luptători anticomuniști

Mihnea Gheorghiu - fiu de foști deținuți politici

Ioana Dobrescu -  urmaș de persecutați și deținuți politici

Gabriela Moței - fiică de foști deținuți politici

George Grasu - urmaș de luptător în Rezistență și fost deținut politic

Dincă Grasu - urmaș de fost deținut politic

Alexandru Tima - urmaș de fost deținut politic

Mihaela Manea Busuioc - urmaș de fost deținut politic

Magda Dimitriu - perscutat politic

Radu Ciuceanu - urmaș de fost deținut politic

Horia Salcă - urmaș de fost deținut politic

Nicoleta Dumitrof - urmaș de fost deținut politic

Ion Șuță - urmaș de fost deținut politic

Tit Emilian Stroescu - urmaș a 7 deținuți politici

ing. Laurean Țoța - urmaș de fost deținut politic

Elena Voinicu-Țoța - urmaș de fost deținut politic

ing. Ioan Țoța - urmaș de fost deținut politic

Ionuț Iacob - urmaș de fost deținut politic

Adrian Tomuța - urmaș de fost deținut politic

Mircea Popescu - fost deportat, fost președinte al AFDPR București

Maria Chirițescu - traducător, profesor, directorul Librăriei Pavesiana

Pana in acest moment, petitia lansata de catre domnul Florin Dobrescu, Secretar al Fundaţiei Ion Gavrilă Ogoranu, a obtinut 2206 semnaturi.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68439 : Martie 20, 2021, 15:20:35 »

Revolutionarul Teodor Draghici transmite live de la protestul impotriva dictaturii media-medico-militare din Bucuresti
www.facebook.com/teodor.draghici/videos/3828829880530352/?notif_id=1616243000084047&notif_t=live_video&ref=notif

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68440 : Martie 21, 2021, 01:17:49 »

M-am bucurat să văd mai mulți revoluționari la protestul de ieri, să ne salutăm și să vorbim.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68441 : Martie 21, 2021, 01:42:11 »

De ce am participat la Protest?

Memorat
 • zet
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 10
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68442 : Martie 21, 2021, 07:58:21 »

Buna ziua,
Daca tot ati initiat un asa PROTEST"PROTEST. Societatea civilă reacționează față de destituirea președintelui AFDPR din funcția de subsecretar de stat",cu tot respectul, de ce nu intrebati si ALTFEL:" PROTEST.Cine din societatea civila nu reactioneaza,ci chiar SALUTA destituirea președintelui AFDPR din funcția de subsecretar de stat"?pentru ca exista si pareri contarare,cu ARGUMENTE de denunt penal sau chiar  plangere penala la adresa persoanei pe care cu asa o ardoare o ridicati in "slavi".
Nu de alta,dar daca TOT se trambiteaza pe toate canalele ca EXISTA DEMOCRATIE in ROMANIA,asa cred ,ca ar fi FAIR PLAY!
Sa vedem CINE e cu DA si cine e cu NU!
Va rog,chiar sa-mi publicati aceasta opinie,ca sa nu fiu nevoit sa apelez la alte mijloace media de a interoga"societatea civila"!
Cu respect si deosebita consideratie,
matei zoltan alexandru
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68443 : Martie 21, 2021, 10:08:36 »

Cred ca nu ati inteles rostul postarilor mele. Probabil ca ati pornit de la o idee preconceputa. Dar, dincolo de acest aspect, rugamintea dumneavoastra este inutila - iata, opinia va este publicata si accesibila oricui, fara sa fie nevoi de o interventie a mea, dovedind ca suspiciunile dv sunt neintemeiate din chiar momentul in care ati postat textul. In privinta dorintei dumneavoastra de a publica si un protest de sens contrar, oare mai este necesar sa va spun ca puteti proceda la fel? Eu nu stiu sa existe un asemenea demers, dar nici nu le stiu pe toate, deci puteti sa-l publicati tot dumneavoastra daca stiti de existenta lui. Pe site-ul Petitii Online nu exista o asemenea initiativa, singura loc unde este atacat dl Bjoza in aceasta problema fiind site-ul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel”, material pe care il puteti citi la www.inshr-ew.ro/ro/presa/comunicate-de-presa/204-comunicat-de-presa-reactia-institutului-elie-wiesel-la-adresa-actiunilor-de-promovare-a-memoriei-reprezentantilor-miscarii-legionare.html, dar acela nu este o petitie. Daca stiti dumneavoastra una, nu aveti decat sa o postati pe Forum, nimeni si nimic nu va impiedica. Petitia existenta - aflata la adresa www.petitieonline.com/protest_destituire_octav_bjoza - a ajuns la 2676 de sematuri.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68444 : Martie 22, 2021, 14:36:11 »

Live de la Colegiul Național al Medicilor din România. Abuzuri, incompetență și politizare cu Iosefina Pascal.
https://www.facebook.com/watch/live/?v=758602641519895&ref=notif&notif_id=1616415991516072&notif_t=live_video


Memorat
Pagini: 1 ... 4561 4562 [4563] 4564 4565 ... 4573
Schimbă forumul: