Main Content:

Pagini: 1 ... 4562 4563 [4564] 4565 4566 ... 4573

ANUNTURI

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68445 : Martie 23, 2021, 01:21:30 »

Catalin Berenghi 9 martie la 17:11  ·  https://www.facebook.com/CatalinBerenghi/posts/3048204935403319
CUM SE PROCEDEAZA DACA ESTI AMENDAT PENTRU FAPTUL CA NU PORTI BOTNITA? 
"Mai întâi, amenda #NU trebuie semnată. Şi desigur, nu trebuie plătită. Apoi, din partea celui amendat, poliţistul care scrie acel proces verbal este obligat să scrie motivul pentru refuzul lui de a semna.
Este important să i se #dicteze poliţistului, iar el să scrie exact ce spune cel amendat. Va spune în cuvinte proprii că nu este de acord cu amenda pentru că:
(1) amenda aceasta este neconstituţională,
(2) pentru ca îi încalcă drepturi fundamentale si libertăți garantate de Constituţie şi
(3) pentru că cei care emit acea amendă comit un abuz în serviciu.

După ce este completat procesul verbal cu acele precizări, amenda urmează să vină prin poşta la domiciliul celui amendat.
Legea prevede că orice amendă poate fi contestată în termen de #15_zile de la acea dată calendaristică.
Se face o #foto_copie a procesului verbal care se depune la Judecătoria de care aparţine cel amendat, împreună cu acea #Contestaţie în care se solicită anularea amenzii. Această Contestaţie #se_bazează pe decizia nr. 457 din 25 Iunie 2020 a Curţii Constituţionale a României.
Contestaţia poate fi completată cu solicitarea instanței pentru #tragerea_la_răspundere penală a #agenților_de_politie care au întocmit procesul verbal, având in vedere că faptă lor se încadrează în prevederile articolului 297 din Noul Cod Penal care se referă la abuzul în serviciu.
Se pot solicita instanţei despăgubiri din partea persoanelor care au încălcat legea în dauna părții vatamate (pentru daune morale şi materiale).
Acolo unde există posibilitatea, Contestația se poate depune la Judecatorie şi electronic, prin mail. În acest caz, tot prin mail va veni din partea Judecătoriei numărul de Dosar înregistrat pe numele celui care a facut Contestația pentru anularea amenzii.
Dupa primirea numărului de Dosar, se plăteste taxa judiciară de timbru, care în prezent a ajuns la valoarea de 30 de lei.
Judecătoria va emite o Citaţie pe care o va trimite prin poştă contestatarului amenzii. După primirea Citaţiei pentru prezentarea la proces la data stabilită, dacă dintr-un motiv sau altul nu puteţi participa, se poate solicita în scris sau prin mail judecarea cazului in lipsă.
În acest caz, nu mai este nevoie să apelaţi la un avocat care să fie prezent acolo. Conform articolului 24 din Constituţie (alineatul 2), procesul va avea oricum un avocat numit din oficiu, dacă el nu este ales anticipat. Totuşi, este mult mai bine ca cel care a contestat amenda sa fie prezent la proces.
Este important ca în conținutul Contestației să se precizeze că în conformitate cu decizia Curţii Constituţionale a României nr. 457 din data de 25 Iunie 2020, nu se pot aplica sancţiuni în baza articolului 65 litera (h), pentru că Hotărârile de Guvern şi Ordonanțele sau Ordinele de ministru nu pot restrânge drepturile şi libertăţile cetățenești. Curtea Constituţională a desfiinţat aceste acte normative. Constituţia spune în articolul 53 că trebuie făcute doar prin lege.
Deci, numai cu 30 de lei se poate #scăpa de orice amendă emisă de poliţie pentru nepurtarea măştii, mai ales cand este vorba despre nepurtarea ei în spaţii deschise, dar şi în celelalte cazuri... "
(Comisar Christian Ciocan)
Sursa:  https://60m.ro/manifest-anti-amenda-pentru-masca.../
P.S. - A, da. Amintiți-le polițiștilor care dau amenzi pentru nepurtarea botniței #cu_subiect_și_predicat că aceștia  comit infracţiunea de #abuz_în_serviciu care se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani. Este vorba despre #articolul_297 din Noul Cod Penal!


e
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68446 : Martie 23, 2021, 01:38:56 »Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68447 : Martie 24, 2021, 10:37:28 »

Radiofonistu de la Sibiu a dat o stire care nu stiu daca nu e falsa.
Oprea a pretinde ca ar exista o negociere intre parlamentari si noi.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68448 : Martie 24, 2021, 10:40:28 »O fi adevarat sau numa isi face reclama la radio lui de internet. Nu imi dau seama. Cine stie care-i treaba?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68449 : Martie 24, 2021, 19:53:03 »


Cititi la Totul despre Revolutie si Revolutionari | Institutul Revoluţiei Române, www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=240.210.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68450 : Martie 26, 2021, 14:02:04 »


https://bzb.ro/stire/cererea-avocatului-din-brasov-de-suspendare-a-restrictiilor-de-noapte-respinsa-de-judecatorii-curtii-de-apel-alexandru-silviu-goga-as-fi-castigat-degeaba-a161210
Vineri, 26 martie 2021

Cererea avocatului din Braşov de suspendare a restricţiilor de noapte, respinsă de judecătorii Curţii de Apel.
Alexandru Silviu Goga: Aş fi câştigat degeaba...


Autor: Ionuţ DINCĂCurtea de Apel Braşov a respins ieri cererea avocatului braşovean Alexandru Silviu Goga de suspendare a restricţiei de circulaţie pe timp de noapte după ora 22,00, în procesul în care acesta se judecă cu Guvernul şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Decizia instanţei poate fi atacată în recurs, în termen de 5 zile de la comunicare.
„Admite excepţia inadmisibilităţii cererii. Respinge ca inadmisibilă cererea formulată de reclamantul Goga Alexandru Silviu, în contradictoriu cu pârâţii Guvernul României şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Admite cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă formulată de intervenientul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Admite cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului Guvernul României formulată de intervenientul Ministerul Afacerilor Interne”, se arată în decizia instanţei, postată pe portalul instanţelor de judecată. Obiectul procesului deschis de avocatul braşovean este „suspendarea executării act administrativ Hotărârea CNSU nr 16/10.03.2021”, care prevede prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, extinzând restricţia circulaţiei pe timp de noapte începând de la ora 22.00. Alexandru Silviu Goga şi-a argumentat demersul arătând că nu este demonstrată „legătura de cauzalitate dintre riscul de răspândire şi îmbolnăvire cu virusul COVID-19 şi necesitatea ca să se extindă restricţia pe timp de noapte de la 23,00 la orele 22,00”, susţinând că „nu există niciun fel de dovadă din care să rezulte că virusul este mai activ noaptea”.
„Aş fi câştigat degeaba...”, a replicat ieri braşoveanul, după ce Guvernul a anunţat noile măsuri de restricţie în contextul crizei sanitare
.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68451 : Martie 27, 2021, 20:28:25 »

Protest antidictatura in Bucuresti. Transimisie facuta de Romania Tv - www.romaniatv.net/live.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68452 : Martie 28, 2021, 13:37:30 »

Puterea acutală îi incriminase pe protestatari ca fiind teroriști încă de săptămîna trecută.
Acum îi consideră pe sindicalistii greviști penali.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68453 : Martie 28, 2021, 13:50:25 »

News Track, vineri 26 martie
https://newstrack.ro/update-gasca-lui-radoi-ajunge-pe-mana-procurorilor-s-a-facut-plangere-la-dna-risca-5-ani-de-inchisoare/?fbclid=IwAR1P-kYkdNk5-Dtr2cGHJZ0wjaB6_kRZtWAo0O6tMyAf1bK0vFMhrKTE7qU
Gașca lui Rădoi ajunge pe mâna procurorilor. S-a făcut plângere la DNA. Riscă 5 ani de închisoareDrulă a spus într-o postare pe Facebook că a sesizat mai multe posibile infracțiuni: zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu, trafic de influență, folosirea funcției pentru favorizarea altor persoane, folosirea de către liderii sindicali a influenței și autorității în scopul obținerii de bani, bunuri și foloase necuvenite, șantaj și infracțiuni contra siguranței circulației pe căile ferate.
”Cerem procurorilor să identifice persoanele către care să ne îndreptăm pentru a recupera banii în instanță civilă. Prejudiciul este în curs de cuantificare. Acțiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraș ostatic nu poate rămâne fără un răspuns ferm din partea autorităților și din partea justiției. Metroul trebuie eliberat și trebuie să revină în circulație. Abia atunci se poate organiza un dialog adevărat despre problemele metroului. Conturile grase ale firmei controlate de Ion Rădoi nu sunt un subiect legitim de dialog și nici nu trebuie alimentate din vistieria statului”, a mai spus ministrul Transporturilor.
Decizia lui Drulă vine după ce mai multe sute de sindicaliști din sindicatul condus de Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, au blocat liniile de metrou și au interzis astfel circulația metroului. Sindicaliștii cer păstrarea salariilor și sporurilor mărite cu 18% în 2020, în anul pandemiei. Protestul spontan a început la o zi după ce firma sindicaliștilor a primit somație să evacueze spațiile comerciale pe care le gestionează, dat fiind că un contract în acest sens a expirat din 2018.
Știrea inițială:
Specialiști în Drept au explicat pentru News Track că sindicaliștii care au blocat metroul printr-un așa-zis “protest spontan”, pot fi deferiți justiției pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, faptă prevăzută de Codul penal. De asemenea, în lege nu există ca formă de manifestare “protestul spontan”.

Într-o decizie din 2018, adoptată de Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) se spune că orice miting/demonstrație/manifestație care are loc într-o piață sau pe drumul, trotuarul ori partea carosabilă de lângă o instituție/autoritate publică trebuie declarat/ă înainte la primărie, ceea ce gașca lui Rădoi nu a făcut, mii de bucureșteni fiind astfel detrunați pe loc.
Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publicenu conține nicio referire la adunările (protestele) spontane.Ideea de protest spontan nu se regăsește în lege. De altfel, nici obligația de declarare prealabilă nu poate fi atașată acestui tip de adunare publică, nu doar pentru că nu se regăsește în această lege, ci și pentru că e inadmisibil să declari dinainte ceva ce, prin definiție, nu este plănuit – este spontan, neorganizat.
În schimb, acțiunea de vineri a găștii sindicale poate fi încadrată laabuz în serviciu contra intereselor publice. Conform art. 248 Cod Penal, fapta functionarului public, care, in exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu indeplineste un act ori il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o tulburare insemnata bunului mers al unui organ sau al unei institutii de stat ori al unei alte unitati din cele la care se refera art. 145 Cod Penal sau o paguba patrimoniului acesteia se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.
De asemenea Legea dialogului social (nr. 62/2011)prevede, înarticolul 205:„În (…) unitățile care asigură transportul în comun (…), greva este permisă cu condiția ca organizatorii grevei să asigure serviciile, dar nu mai puțin de o treime din activitatea normală.”
Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, prevede în articolul 29: „Pe durata stării de alertă se interzice declararea, declanșarea sau desfășurarea conflictelor colective de muncă (…) în unitățile care asigură transportul în comun (…).”
Așadar, conform Legii 62/2011, chiar dacă ar fi declanșat o grevă legală, sindicaliștii lui Rădoi ar fi trebuit să asigure circulația a „cel puțin o treime” din numărul de trenuri care transportă călători în mod obișnuit. În realitate, circulația a fost blocată total, n-a circulat niciun tren.
Dar în condițiile stării de alertă, sindicaliștii lui Rădoi nu avea dreptul să facă niciun fel de grevă, nici măcar asigurând circulația a cel puțin o treime din trenuri. Conform Legii 55/2020, ei erau obligați să asigure circulația a 100% din trenuri! În realitate, au circulat 0%!
Ministrul Transporturilor: E ilegal!
„O acțiune ilegală dă peste cap viața unui întreg oraș”, acuză ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, ca reacție la așa-zisul protest spontan de la Metrorex, prin care subordonații PSD-istului sindicalist Ionel Rădoi au blocat statiua Unirii.. „Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi”, avertizează Drulă.
Florin Cîțu, prima reacție la protestul spontan de la metrou: ‘Nimeni nu e mai presus de lege. Domnul ministru trebuie să ia măsuri’
“Când interese mafiote sunt amenințate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii și sinecuri. Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii.
Nu vorbim doar despre locuitorii Capitalei, care azi nu s-au putut deplasa cu trenurile Metrorex. Ci de toți contribuabilii care susțin prin subvenție de la bugetul național activitatea și, evident, salariile de la companie. Oamenii onești care lucrează la metrou au venit în această dimineață să muncească în folosul călătorilor.
Pentru ei am toată aprecierea. Nu vă lăsați amăgiți: miza ocupării ilegale a unor șine de metrou nu o reprezintă binele angajaților. Nu, miza o reprezintă afacerile oneroase cu închirierea de spații comerciale.
E dincolo de orice bănuială având în vedere notificarea trimisă ieri pentru evacuarea spațiilor ocupate ilegal după expirarea contractului dintre Metrorex și firma sindicatului USLM în 2018. O firmă, un sindicat vor neapărat să căpușeze Metrorex în liniște, în continuare. Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi”, scrie Drulă pe Facebook.

UPDATE: Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a anunțat vineri că a depus plângere penală la DNA împotriva ”celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean”
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68454 : Martie 28, 2021, 13:51:48 »O parașutată de la Brașov la București.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68455 : Martie 28, 2021, 20:55:22 »


DESCĂRCAȚI,PÂNĂ MAI EXISTĂ.
MONITOARE OFICIALE CU REVOLUTIONARI
http://www.sspr.gov.ro/index.php?mo
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 151
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68456 : Martie 28, 2021, 21:37:29 »

De ce să nu mai existe ? Sunt prezente și în varianta nouă a saitului web:
http://sspr.gov.ro/w/monitorul-oficial/

(în general pentru varianta nouă trebuie doar adăugat un /w după rădăcina domeniului, nu știu care e logica, da' cel puțin deocamdată așa e)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68457 : Martie 30, 2021, 12:40:08 »

Continua disputa dintre revolutionarii din Timisoara si iesenii datei de 14 decembrie 1989.


www.ziuadevest.ro/iasul-vrea-sa-ii-dea-o-palma-timisoarei-protestul-asociatiilor-de-revolutionari/?fbclid=IwAR2zJ4oQ2Qz1D0j-_tnO2DMNYEwFHx-iqSB6zzUOhO3R8LDSbDYdO4r98rY
Luni, 29 martie 2021

Iașul vrea să îi dea o ”palmă” Timișoarei! Protestul asociațiilor de revoluționari!

De către  Gheorghe Miron


Asociația Memorialul Revoluției din Timișoara, ALTAR, Fundația Națională a Revoluției din Decembrie 1989 Timișoara și Asociația Victoria au luat atitudine, luni 29 martie, față de inițiativa unui senator USR din capitala Moldovei care vrea, încă o dată, să declare Iașul oraș-martir al Revoluției din Decembrie 1989.
Reprezentanții asociațiilor de revoluționari din Timișoara atrag atenția că este o acțiune politică dubioasă prin care se dă o palmă ”obrazului” Timișoarei. ”Acest demers inițiat de domnul senator USR, Dan Lungu, duce în derizoriu noțiunea de oraș-martir și bagatelizează jertfa eroilor martir din Timișoara. Cunoaștem foarte bine evenimentele de la Iași, apreciem încercarea organizării unui protest care a fost însă sortit eșecului încă înainte de a începe. Tipărirea unor manifeste pe seama cărora încă sunt discuții și arestarea câtorva persoane pentru această acțiune nu justifică acordarea acestui titlu de oraș martir municipiului Iași.
În expunerea de motive, domnul senator Dan Lungu vorbește despre manifestări curajoase de contestare a dictaturii care ”ar fi trebuit” să se concretizeze într-un protest, iar apoi începutul revoluției. Însă chiar inițiatorul proiectului recunoaște în aceeași expunere că această manifestare ”ar fi trebuit” să se desfășoare pe data de 14 decembrie a anului 1989, însă evident nu a avut lor.
Stimați parlamentari semnatari ai acestui proiect de lege cum puteți pretinde această recunoaștere de mare importanță pentru împrăștierea unor manifeste și o intenție? Gândiți-vă la zecile de eroi din Timișoara care și-au dat viața pentru libertate, la sutele de răniți prin împușcare, alte sute de tineri arestați și bătuți cu bestialitate de agresorii din Ministerul de Interne A recunoaște Iașul ca oraș martir înseamnă batjocorirea memoriei eroilor din Timișoara. Solicităm cu fermitate respingerea acestui proiect de lege printr-o analiză corectă și evaluarea realistă a evenimentelor la justa lor valoare”, se arată în protestul semnat de Gino Rado, președintele Asociație Memorialului Revoluției, Virgil Hosu, președintele ALTAR, Dan Moisescu, președintele Fundației Naționale a revoluției din Decembrie 1989 și Dan Barna, Asociația Victoria Timișoara, luni 29 martie 2021.
”Noi vom acționa prin toate pârghiile și prin toate organizației societății civile și chiar instituții ca acest proiect de lege sperăm să nu treacă  de Parlamentul României. Dacă se va întâmpla acest fapt, noi vom face apel la președintele Klaus Iohannis să nu a semneze legea”, spune Gino Rado.
Virgil Hosu atenționează că, de fapt, acest proiect dubios ascunde interese politice, via Institutul Revoluției Române patronat de Ion Iliescu, care a fost ani de zile în timpul regimului comunist prim secretar al județului Iași.
În expunerea de motive a senatorului Dan Lungu din Iași, situația se arată ca o acțiune dorită și este pusă la condițional optativ-perfect: ”Evenimentul ar fi trebuit, conform planurilor acestora, să se desfășoare pe data de 14 decembrie a anului 1989, era pus la cale drept un protest major care ar fi trebuit să aibă loc la Piața Uniri din Iași!”
Virgil Hosu a concluzionat: ”De la a dori, până la a reuși să pui în practică o dorință o idee, așa cum a fost la Timișoara, să faci o schimbare de regim totalitar este o cale lungă, dar pe care Timișoara a reușit să o parcurgă în decembrie 1989”.
Amintim că timp de şase zile,16 –22 decembrie 1989, populaţia Timişoarei a luptat singură împotriva aparatului de represiune comunist. În faţa gloanţelor, timişorenii nu au încetat să spere şi au învins teama de moarte. Astfel, revoluția de la Timișoara s-a extins în toată țara și a dus la căderea dictatorului Nicolae Ceaușescu și instaurarea libertății și democrației în România.
“Populaţia oraşului Timişoara a fost iniţiatoarea Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Între 16 –22 decembrie, a purtat de una singură un înverşunat război cu unul dintre cele mai puternice şi mai odioase sisteme represive din lume.  A fost o încleştare cumplită: de o parte, populaţia neînarmată, de cealaltă parte, Securitatea ceauşistă, Miliţia, Armata şi trupele zeloase de activişti ale Partidului Comunist Român.
Toate metodele şi mijloacele de reprimare s-au dovedit neputincioase în faţa dorinţei de libertate a timişorenilor şi hotărârii de a învinge. Nici arestările, nici molestările, nici chiar asasinatele în masă nu i-au putut opri. Fiecare glonţ tras a adus pe baricadele revoluţiei alţi o sută de luptători. Şi am învins. În 20 decembrie 1989, Timişoara a intrat definitiv în stăpânirea populaţiei, transformându-se într-un oraş liber, în marea închisoare care devenise, în acele zile, România”, se arată în preambulul Proclamaţiei de la Timişoara, din martie 1990.


Comentarii:

Tudorin Burlacu
N-ati obosit sa va faceti campanii de imagine pe spatele luptatorilor, vorbind in numele Structurilor Revolutionare din Timisoara??? ”Dan Moisescu, președintele Fundației Naționale a revoluției din Decembrie 1989 și Dan Barna, Asociația Victoria Timișoara,”... nu mai mintiti VALER BERCIA este președintele Fundației Naționale a revoluției din Decembrie 1989 si IONEL BARNA este presedintele Asociatia Victoria Timisoara cine-i Gino Rado de ce vorbeste de X ani in numele nostru fara sa ne consulte dar luand salaru pentru.... ce?Huh? care structura l-a imputernicit??? Nu numai IRR-ul capusa bugetul.... STOP Ajunge!!!
Iulia Caldararu
Nu ai o atitudine corectă dragă Tudorine!
Oricine ar fi luat aceasta initiativa, pe ultima suta de metri, la un subiect atat de important pentru Timisoara ar fi gost si de fapt este demn de toata lauda.
Nu trebuie sa ai " coarne " ca să susții o cauză dreaptă pentru Timisoara . Trebuie sa multumesti si sa te alaturi celor care au făcut-o!
Mare pacat ca barfele și orgoliile nejustificate vă învrăjbesc.
Toleranta, întelepciunea, bunătatea, prietenia ar fi cele de folos, mai cu seamă în momente de cumpănă.
Ce ai zice dacă și eu m-am implicat și am batut la uși care pot să aibă in spatele lor oameni ce ne por întelege revolta si chiar dprijisprijini ?!...
Ai da cu "pietre" și in mine?!...
Dacă mesajul e pozitiv are vreo importanță de cine e transmis?!...
Tudorine, nu te lăsa influențat de "spirite"ce nu au trăit realitatea aici, langă tine și alți camarazi vrednici. Iubește-i, dar nu le permite sa-ți "ordone" împotriva crezurilor tale...
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2571
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68458 : Martie 30, 2021, 19:29:43 »

Aroganţă pură! Timişoreană. Menită să dezbine.
În decembrie 89 populaţia întregii ţări şi-a pus „pielea la saramură ” ca să împiedice „eradicarea ” Timişoarei.

Care a fost mulţumirea timişorenilor?

Ordonanţa de Urgenţă nr. 95/2014.

Acum cînd, în urma acestui act normativ blestemat, Iaşul încearcă, pe bună dreptate, să obţină titlul bine meritat,
timişorenii pun piedică simţinu-se loviţi în turu-pantalonilor. Şi de ce?
Pentru că acei cîţiva ieşeni au avut ghinionul să fie prinşi de securitate, executînd acte potrivnice intereselor PCR
şi a dragului conducător, înaintea evenimentelor din Timişoara.
Şi totuşi, în mod paşnic, la Iaşi
plopii au făcut mere înainte de 22 decembrie 1989 ora 12 şi 10 min!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68459 : Martie 30, 2021, 21:51:20 »

Revoluționari Remarcați Izolati
18m  ·  https://www.facebook.com/groups/809469422973434/?notif_id=1617125547804154&notif_t=group_invited_to_group&ref=notif
AN CALITATE DE REVOLUȚIONAR AUTENTIC FAC UN APEL DISPERAT CĂTRE CEI CARE CONDUC TARA ȘI POPORUL ROMAN ȘI LE SPUUN PUBLIC CA NOI REVOLUTIONARI SI CU POPORUL ROMAN CARE AN 89 AM LUPTAT PENTRU LIBERTATE ȘI O VIATA ȘI UN TRAI MAI BUN PENTRU NOI ȘI COPII NOȘTRI NU VREM VĂRSARE DE SÂNGE CA AN 89 DECI IOHANIS HARAFAT ȘI VOI PARLAMENTARI DEPUTAȚI ȘI SENATORI NU INSTING ȘI NU VA AMENINȚ DAR VA REPET NU VREM VĂRSARE DE SÂNGE DE ACE-IA VA SPUN ȘI PUBLIC CA NOI CEI CARE N-AM MURIT AN 89 VOM ESI AN STRADA AN ZIUA MARE ȘI VOM OCUPA INSTITUTI CA AN 89 CU RISCU CA VOM FI OMORÂȚI DIN-TRE NOI CÂȚIVA PANA CÂND ARMATA POLITIA ȘI JANDARMI VA FRATERNIZA CU NOI CA AN 89 PENTRU CA EI SUNT COPII PĂRINȚI FRAȚII ȘI SURORILE POPORULUI ROMAN ȘI CA SA VA CONVINGEȚI CA POPORUL ROMAN NU VREA VĂRSARE DE SÂNGE AI ROG PUBLIC SA A-ȘI ESPRIME OPINIA LOR PRIN APELUL PE CARE VI-L ADRESEZ PUBLIC
Memorat
Pagini: 1 ... 4562 4563 [4564] 4565 4566 ... 4573
Schimbă forumul: