Main Content:

Pagini: 1 ... 687 688 [689] 690 691 ... 4573

ANUNTURI

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10320 : Septembrie 08, 2012, 17:57:06 »

Fix p(ix)t asta am dat linkul. "Popa" (ghilimele pt ca nu face parte din BOR) vb de Base de parca ar fi unsul Divinitatii pe Pamant. O dau in latura religioasa ca sa m prosteasca vreo baba m putin dusa la biserica, sa sperie pe careva ca a gresit votand pt demiterea piratului. O scarbosenie m mare n-am vazut niciodata in Ro, cu toate ca sunt multe scarbosenii in tara noastra.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10321 : Septembrie 08, 2012, 17:59:01 »

TININD CONT CA NICI UN PARTID POLITIC PINA ACUM NU A LUAT IN CONSIDERARE PUNCTUL 8 DE LA TIMISOARA, DIN CONTRA L-AU IGNORAT CU BUNA STIINTA SI BATAIE DE JOC LA ADRESA MARTIRILOR REVOLUTIEI SI REVOLUTIONARILOR, ACESTE BESTII CRIMINALE AU DAT DOVADA DE UN CINISM IESIT DIN COMUN. VAD CA PE SCENA POLITICA A APARUT PARTIDUL FORTA CIVICA IAR IN STATUTUL LOR ESTE PREVAZUT PUNCTUL 8 DE LA TIMISOARA, ASTA E UN LUCRU BUN SI TREBUIE SA NE BUCURE, DOAMNE AJUTA!!!
Am gasit explicatia zelului pupin` al boacanei forumului. Voia sa-i dea o limba presului sau de aso, lui Ma lesi (Ma lesi e seful de aso pt ca Aso 21 BMV nu exista) si a crezut ca face si o sfidare daca-i da limb pe portal. Urmariti la http://www.asociatia21decembrie.ro/2012/09/conventia-nationala-a-fortei-civice.

Convenţia Naţională a Forţei Civice

Bucureşti, 7 sep /Agerpres/ – Statutul Partidului Forţa Civică include punctul 8 din Proclamaţia de la Timişoara, a susţinut, vineri, de la tribuna Convenţiei Naţionale extraordinare a partidului, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş, care a subliniat că acesta este şi motivul pentru care a ales să intre în politică, el candidând pentru o funcţie de vicepreşedinte a PFC.
‘Poporul român a luptat pentru independenţă, pentru unire, pentru libertate, aşa cum a făcut-o generaţia noastră în sângerosul decembrie 1989. (…) Din păcate, eroii de la Timişoara nu şi-au găsit nici măcar locul de veci. (…) Trebuie să fim demni, să recunoaştem că avem o obligaţie faţă de martirii neamului, faţă de îngerii din decembrie ‘89, să facem un sacrificiu pentru idealurile de libertate – ultimul cuvânt al multora dintre cei care au căzut sub gloanţele regimului criminal comunist. Libertatea este în paza celor puternici. Să nu vă imaginaţi că noi cei puternici – Forţa Civică – trebuie să lăsăm ca grija libertăţii să o aibă cei slabi. Noi trebuie să apărăm libertatea şi democraţia’, a susţinut Mărieş.
El a afirmat că a acceptat să candideze pentru o funcţie în Partidul Forţa Civică în baza unui parteneriat de patru ani cu fostul lider al formaţiunii Adrian Iuraşcu, un parteneriat pe care l-a calificat ca fiind onest, bazat pe principii.
‘Greu m-am decis, dar echipa care se anunţă, liderul ei şi dvs cei mulţi care v-aţi exprimat în această vară că vă doriţi altceva – o nou forţă – m-a determinat să fiu astăzi aici. Ne-am adunat cu toţii cu acelaşi gând să ne apărăm familia, valorile, democraţia, libertatea, respectând legea, parteneriatele şi partenerii, tratatele şi convenţiile internaţionale, pentru că suntem oameni conştienţi şi astăzi am format ‘Forţa România’, Forţa Civică, pentru democraţie, pentru libertate’, a spus preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 89. AGERPRES/(A, AS – Cătălina Matei, Daniel Florea)
Mihai-Răzvan Ungureanu, ales preşedinte al Partidului Forţa Civică

Bucureşti, 7 sep /Agerpres/ – Mihai-Răzvan Ungureanu, copreşedinte al Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, a fost ales, vineri, în cadrul Convenţiei Naţionale extraordinare a Partidului Forţa Civică, în funcţia de preşedinte al partidului.
Totodată, Adrian Iuraşcu a devenit prim-vicepreşedinte al PFC, iar deputatul PDL Ştefan Pirpiliu secretar general al formaţiunii.
Secretari generali adjuncţi au fost aleşi Gheorghe Moisescu şi Valentin Suvar, iar secretari executivi Despina Munteanu şi Denis Silviu Soare.
Pentru funcţiile de vicepreşedinţi au primit votul Convenţiei Naţionale: Ion Bazac, Gabriel Biriş, Florin Bolchiş, Radu Botezatu, Sergiu Fendrihan, Ionaşcu Daniel Cătălin, Dănuţ Liga, Teodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Ioan Mircea Hâncu, Cristian Dan Popescu, Marian Săniuţă, Adrian Semcu, Smaranda Vornicu.
Trezorier al PFC a devenit Sorin Pârcălabu.
Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat, vineri, înainte de aflarea rezultatului votului, că hotărârea este ca la alegerile parlamentare să se meargă alături de celelalte formaţiuni din alianţa de centru-dreapta.
‘În cazul în care în urma votului echipa cu care ne prezentăm urmează să conducă partidul hotărârea noastră este de a participa alături de celelalte partide prezente deja în arhitectura platformei de dreapta, împreună într-o alianţă electorală, în campanie la victoria din 9 decembrie. Şi, în continuare, cu speranţa că alianţa noastră nu va pregeta să participe şi la înfruntările electorale următoare, că e vorba de europarlamentare, prezidenţiale, alegeri locale parţiale şi cu ajutorul lui Dumnezeu până-n 2016 cel puţin”, a afirmat Mihai-Răzvan Ungureanu. AGERPRES/(AS – Cătălina Matei, Daniel Florea)
Adrian Iuraşcu: Forţa Civică are datoria să trimită în opoziţie alianţa socialistă cel puţin 8 ani
Bucureşti, 7 sep /Agerpres/
– Partidul Forţa Civică are datoria de a trimite ‘alianţa socialistă’ cel puţin pentru următorii opt ani în opoziţie, a declarat vineri preşedintele formaţiunii, Adrian Iuraşcu, în debutul Convenţiei Naţionale a Forţei Civice.
‘Am văzut de ce au fost capabili aceşti oameni în trei luni de zile. Ne-au adus în fruntea ştirilor pe toate agenţiile de presă. România a ajuns să fie cobaiul Europei, să se îndoiască toţi aliaţii Europei de loialitatea României. ‘Nu ne interesează ce spune domnul Barroso, doamna Merkel, guvernatorul BNR Mugur Isărescu’ – astea au fost vorbele actualilor lideri care conduc România. Nu putem să-i lăsăm, este de datoria noastră, a Forţei Civice, şi trebuie să avem o reacţie clară împotriva stângii care a făcut atâta rău’, a susţinut Iuraşcu.
Potrivit acestuia, Partidul Forţa Civică nu va avea baroni locali.
‘După alegerea noii conduceri centrale şi a liderilor de la nivel judeţean, vom trimite toate listele spre verificare la Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii. Acest partid nu va avea baroni locali. Vom o avea o comisie de etică adevărată, care va selecta doar membri curaţi’, a mai spus Iuraşcu, care a salutat ‘parteneriatul de excelenţă’ cu Asociaţia 21 Decembrie 1989 şi a acuzat USL că ‘nu ţine cont de justiţie’.
După discursul lui Iuraşcu, deputatul Ştefan Pirpiliu, care candidează la funcţia de secretar general al Partidului Forţa Civică, la convenţia de vineri, a prezentat noul statut al formaţiunii, sigla acestuia fiind o inimă cu şapte stele de culoare albă pe fundal albastru. AGERPRES/(A, AS – Cătălina Matei, Daniel Florea)
Convenţia Naţională Extraordinară a Partidului Forţa Civică a început la Sala Polivalentă
Bucureşti, 7 sep /Agerpres/ -
Convenţia Naţională Extraordinară a Partidului Forţa Civică (PFC) la care va fi aleasă noua conducere a partidului a început vineri la Sala Polivalentă, unde sunt prezenţi peste 1.300 de membri şi simpatizanţi ai formaţiunii, în acordurile imnului Uniunii Europene, ‘Odă bucuriei’, şi apoi ale Imnului de stat.
La eveniment sunt prezenţi actualul preşedinte al PFC, Adrian Iuraşcu, Mihai-Răzvan Ungureanu, fondatorul Iniţiativei Civice de Centru Dreapta şi candidat la preşedinţia Partidului Forţa Civică, parlamentarii Dănuţ Liga, Marian Săniuţă şi Ştefan Pirpiliu, fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac şi preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, Doru Mărieş.
Adrian Iuraşcu va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Forţa Civică.
Dănuţ Liga, Marian Săniuţă şi Ion Bazac vor candida pentru o funcţie de vicepreşedinte iar Ştefan Pirpiliu – pentru funcţia de secretar general al partidului.
Potrivit programului anunţat de organizatori, în prima parte a Convenţiei candidaţii la funcţiile de conducere vor ţine discursuri de prezentare iar în continuare se va proceda la alegerea noii conduceri.
Alegerile se vor face pentru 21 de funcţii de conducere: preşedinte, prim-vicepreşedinte, secretar general, două de secretar general-adjunct, două funcţii de secretar executiv, 13 funcţii de vicepreşedinte şi una de trezorier.
‘Forţa Civică este vehiculul electoral ce va permite membrilor Iniţiativei (ICCD – n.r.) să-şi asume un rol activ în viaţa politică, participând la alegerile parlamentare din acest an. În cadrul Convenţiei Naţionale vor avea loc alegeri pentru noua conducere a partidului’, a precizat Mihai-Răzvan Ungureanu într-un anunţ remis joi mass-media. AGERPRES/ (AS-Daniel Florea)

Pe pariu ca amatorii de la asa-zisa aso 21 BMV se vor inscrie in partidul evreului comunist? Cum sa nu exe ordinul vicepresului partidului,
marle Maries?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10322 : Septembrie 08, 2012, 18:00:23 »

AM 46 DE ANI IAR LA SALA SI IN GENERAL FETELE IMI DAU 38-40, ARAT BINE, CE FATA AM, SUNT UN DRAGALAS!!!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10323 : Septembrie 08, 2012, 18:04:01 »

Care fete? Probabil asta.
Memorat
 • mihai377
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1631
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10324 : Septembrie 08, 2012, 18:05:08 »

Basistule, fi pe pace, Forta e cu tine! Am un material "sfant" facut exact pt ciudati ca tine. Intra pe site ca sa-l asculti "interpretat" de sfantul basist (ca si tine), care sperie ro cu cele sfinte de dragul lui Zeus: http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=1136. Mari prosti ne cred escrocii lui Ba secu! Si-a facut trupe de comando din falsi preoti, dar care se autorecomanda ca fff mari credinciosi ortodocsi, profeti si... basisti.

Cuvântul lui Dumnezeu către români şi către preşedintele Traian Băsescu
O fii raspopitul Neamtu de la noua republica sau vreun avenist ca Perju Grin
O fi. Dar zic bine.

Dl. ce zic  bine, ca poporul este mincinos si ca basecu este alesul neamului si a lui dumnzeu( rezumat pe scurt)!
Va rog cititi cu atentie!

Imi pare rau daca nu ai sesizat ironia.
Memorat

Nu critica , nu condamna si nu te plange.
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10325 : Septembrie 08, 2012, 18:07:30 »

AM 46 DE ANI IAR LA SALA SI IN GENERAL FETELE IMI DAU 38-40, ARAT BINE, CE FATA AM, SUNT UN DRAGALAS!!!

Scumpa de tine, tutul mic si dragalas!
Lasa sa te laude altii!
Am vazut ce singe in instalatie ai avut , la felul cum ai apart-o pe M.P, ca tot zici ca tragi de fiare Grin
http://www.ghimpele.ro/2012/09/partidul-lui-mru-un-impatimit-al-incalcarii-legii/
Partidul lui MRU, un impatimit al INCALCARII LEGII
Memorat
 • nna
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3724
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10326 : Septembrie 08, 2012, 18:15:44 »

AM 46 DE ANI IAR LA SALA SI IN GENERAL FETELE IMI DAU 38-40, ARAT BINE, CE FATA AM, SUNT UN DRAGALAS!!!

Scumpa de tine, tutul mic si dragalas!
Lasa sa te laude altii!
Am vazut ce singe in instalatie ai avut , la felul cum ai apart-o pe M.P, ca tot zici ca tragi de fiare Grin
http://www.ghimpele.ro/2012/09/partidul-lui-mru-un-impatimit-al-incalcarii-legii/
Partidul lui MRU, un impatimit al INCALCARII LEGII

S-au terminat toate subiectele si ati trecut la barfe. Ce sa faceti si voi! Distractie placuta. TARA ARDE SI ......
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10327 : Septembrie 08, 2012, 18:27:31 »

DACA TRAG DE FIARE ASTA NU INSEAMNA CA SUNT SI BATAUS (BRUTA), CIT DESPRE CUM AM APARAT-O PE MARIA, URMARESTE CASETA, TOTUL S-A INTIMPLAT REPEDE SI APOI NUMERIC ERAM DEPASITI, NU AVEAI CUM, PUTEAI SA FI SI MIKE TAYSON, PLATA CUI MI-E DRAG MIE FI PE PACE O SA IO FAC, CE MA BUCURAT E CA MULTI REVOLUTIONARI AU VENIT SI SI-AU CERUT SCUZE PT NEMERNICIA PUSA LA CALE DE LAZAR.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10328 : Septembrie 08, 2012, 18:41:02 »

Minciunica! Lazar n-a pus la cale nimic. A fost reactia tipului: poc lui Semi-Demi, de-a cazut tradatorul pe jos, plici ziaristei.
Minciunea! Nu erati depasiti numeric pt ca erati la putere: politia, jandarmii, armata, SRI-ul, pompierii, abslout toti erau cu voi. Partea proasta era la voi, pt ca erati lasi si ati facut pe voi desi aveati puterea. Dar acestea sunt prostioare, pt ca ati fi meritat o bataie sora cu moartea pt cati revi ati nenorocit. O intrebare in legatura cu acel eveniment: nu s-a sesizat inca nimeni ca va aflati la comemorare in stare de ilegalitate?
Memorat
 • EdiTim54
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 148
 • CC-Doiu de pe Doi
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10329 : Septembrie 08, 2012, 19:40:54 »

Nastase sapte case a dat petrolul Romaniei la OMV, ori nu sunteti informat ori mani****ti.
In perioada 1990- 1996 s-a distrus toata industria si economia tarii.
Cei care au muncit in intreprinderi stiu asta.
A disparut industria de aparare, industria de tractoare si masini  agricole, combinatele metalurgice, fabrica de locomotive Electroputere , petrolul rmanesc, toate bancile romanesti si multe altele.
 

...

VA MAI AMINTITI CINE A INCEPUT DISTRUGEREA INDUSTRIEI SI AGRICULTURII ROMANESTI?Huh?
VA MAI AMINTITI CINE A ADUS PRIMA MARE (acum pare mica,raportata la ce se face ,in aceste zile) EXCROCHERIE,IN ROMANIA?Huh?
(afacerea "MERCATO")Huh
Memorat
 • Grasu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1663
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10330 : Septembrie 08, 2012, 19:53:37 »

Nu uitati , luni , 10 septembrie 2012 , dupa 9,30 in fata Guvernului .
Protestele trebuie sa se mute in gradina lui Victor Ponta .
Ma intreb , cine este mai influent in rezolvarea problemelor noastre :Mester sau Ponta ? Intrebarea asta o pun celor care se limiteaza sa gaseasca doar un vinovat , pe Mester si pe nimeni altul. Daca nu isi face temele si Sorin Vintila Mester trebuie sanctionat si sa ii cerem demisia , dar lui Victor Ponta , care pe fata s-a aratat contra noastra , nu ar trebui sa ii cerem DEMISIA HuhHuhHuhHuhHuhHuh??
Deja s-a strigat si contra lui , este un inceput , care poate provoca UN TSUNAMI .Sa nu uita Ponta ca se poate si asa , i s-a intamplat lui Boc sau Ungureanu , poate veni si randul sau cu USL cu tot .
Memorat
 • EdiTim54
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 148
 • CC-Doiu de pe Doi
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10331 : Septembrie 08, 2012, 19:56:59 »

VIDEO
REALITATEA.NET

Marş al tăcerii la Bârlad,împotriva exploatării gazelor de şist prin metoda fracţionării hidraulice

Astăzi, la 15:04

SURSA
REALITATEA TV


Aproximativ 2.000 de oameni au ieşit, vineri seara, pe străzile din Bârlad, pentru a protesta faţă de iminenţa exploatării gazelor de şist din zonă, printr-o metodă controversată. Acţiunea a fost numită în mod simbolic Marşul Tăcerii.Oamenii au mers prin centrul oraşului cu lumănări în mâini, conduşi de un sobor de preoţi.

Bârlădenii speră că prin acest marş vor sensibiliza guvernanţii astfel încât aceştia să voteze un proiect de lege care să interzică exploatarea gazelor din şist prin metode neconvenţionale.

Este pentru a treia oară când bârlădenii ies pe străzi. Precedentele proteste au avut loc în primăvară şi au adunat mii de oameni.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mars-al-tacerii-la-barlad-impotriva-exploatarii-gazelor-de-sist-prin-metoda-fractionarii-hidraulice_1004338.html#ixzz25tzG29Kb

...

IN BUCURESTI ,PE CAND ASEMENEA ATITUDINI?Huh?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10332 : Septembrie 08, 2012, 20:02:42 »

Bun cad si astia pe cine il puneti pe Dan Diaconescu, sigur va da indemnizatia!
In afara de anarhie si disolutie statala ceva constructiv stiti sa propuneti!
Noi suntem obligati sa facem ceva bun pentru tara, nu tara pentru noi!
Constructiv ce puneti in loc, dupa ce ii dat pe toti jos?
Va urmaresc de mult postariile nimic constructiv, numai instigare!
Banul conteaza dar pentru situatia actuala din tara ce faceti?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10333 : Septembrie 08, 2012, 20:18:26 »

Sa venim pentru ce sa-l schimbam pe Mester cu Maior- sa îi facem jocurile ?
Alaturi de Maior sa mergi dumneata!
Vin algerile si fiecare poate vota cu cine doreste!
Vin alaturi de rev. cind vor face ceva pentru voturile noastre furate la referendum de CC si basecu!
Memorat
 • TATA
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 221
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #10334 : Septembrie 08, 2012, 20:36:25 »

DACA TRAG DE FIARE ASTA NU INSEAMNA CA SUNT SI BATAUS (BRUTA), CIT DESPRE CUM AM APARAT-O PE MARIA, URMARESTE CASETA, TOTUL S-A INTIMPLAT REPEDE SI APOI NUMERIC ERAM DEPASITI, NU AVEAI CUM, PUTEAI SA FI SI MIKE TAYSON, PLATA CUI MI-E DRAG MIE FI PE PACE O SA IO FAC, CE MA BUCURAT E CA MULTI REVOLUTIONARI AU VENIT SI SI-AU CERUT SCUZE PT NEMERNICIA PUSA LA CALE DE LAZAR.
AM 46 DE ANI IAR LA SALA SI IN GENERAL FETELE IMI DAU 38-40, ARAT BINE, CE FATA AM, SUNT UN DRAGALAS!!!
[/color]BLUTO ESTI NJALNIC RAU DE TOT SARACULE LUNI VOI POSTA PE PORTAL DE CE AI FOST ARESTAT SI BAGAT IN PARNAIE  AM INTRAT IN POSESIA ZIARULUI DRUM NOU DE BRASOV IE ZI CATE ROTI DE REZERVA AI MANGLIT JEGOSULE!!!!!!
Memorat

STIU CA SUNT PROST DAR CIND MA UIT IN JUR PRIND CURAJ
Pagini: 1 ... 687 688 [689] 690 691 ... 4573
Schimbă forumul: