Main Content:

Pagini: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 55

BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA

 • vamesu_2
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 368
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #480 : Ianuarie 16, 2012, 09:15:05 »

acestor comunicate le lipsesce cate ceva ....ca sa fie autentice...!!!!....

   s-a uitat sa se semneze de catre Maior si sa fie aplicata stampila ...pentru autentificare .... Cheesy  Cry
Memorat
 • vamesu_2
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 368
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #482 : Ianuarie 16, 2012, 11:11:03 »

      Băsescule, de ce ţi-e frică, nu vei scăpa !!
             - Nici tu şi nici camarila ta -

Mai întâi fac o precizare pe care o consider necesară : cele de mai jos le scriu şi le transmit în nume personal şi nu în numele Mişcării Naţionale de Rezistenţă, ale cărei scop şi obiective le slujesc din postura de preşedinte executiv.
In urmă cu aproape doi ani, după legalizarea Mişcării am adresat un Apel şi apoi o Chemare Naţiunii Române, ca reacţie la decizia „alesului” de a lovi în cele mai defavorizate categorii de cetăţeni, ca să-şi protejeze camarila pusă pe jaf şi huzur. Am oferit Românilor o soluţie simplă, deloc dureroasă şi perfect legală, pentru îndepărtarea de la putere a individului iresponsabil ce se înverşunase atât de tare împotriva propriului popor : strângerea de semnături pentru demiterea lui din funcţie, aşa cum am făcut în 1990 pentru Proclamaţia de la Timişoara. Astfel ca, după crimele din Decembrie 1989 să mai curgă nici un strop din sângele Românilor ! Să nu fim nevoiţi a-l da jos tot printr-o Revoluţie sângeroasă
Recunoaştem cu mâhnire că n-am reuşit să convingem prea mulţi semeni de-ai noştri să facă efortul de a semna un tabel. O parte au recunoscut că le este frică mai tare decât pe vremea „ciuruitului” ; poate şi pentru faptul că pe „actualul” l-au auzit că ne-a ciuruit el pe noi. Iar alţii îşi pierduseră orice speranţă „nu se mai poate face nimic, ăsta e mai rău decât Ceauşescu”.
Dar nici unii dintre ei n-au reuşit să ne descurajeze. Credem cu toată convingerea că în acest an, hotărâtor pentru destinul nostru, ne vom elibera. Vom ajunge să cinstim jertfele părinţilor, moşilor şi strămoşilor, să împlinim idealurile pentru care s-au jertfit eroii martiri din Decembrie 1989. Să devenim scut împotriva necredincioşilor ce vor să ne invadeze, folosindu-se de vânzătorii şi trădătorii Neamului ajunşi la putere şi care ne vor îngenunchiaţi !
E adevărat că satana dispune de mercenari foarte devotaţi, plătiţi din truda bieţilor Români aduşi la disperare. Bătuţi, desfiguraţi şi schilodiţi de indivizi lipsiţi de scrupule şi de credinţă, care pretind că sunt jandarmi, „vajnici apărători ai legii”. Ţineţi minte : când stăpânul vostru va fi aruncat la lada de gunoi a Istoriei să nu încercaţi a vă dezvinovăţi pentru răul ce-l faceţi propriului popor ; să nu vă faceţi iluzii că veţi fi răsplătiţi cu grade şi funcţii, ca predecesorii voştri din timpul lui Iliescu. Cei care vă asmut împotriva fraţilor voştri ajunşi la disperare nu mai fug cu elicopterul, ci se ascund în gaură de şarpe.    Iar voi vă ascundeţi în spatele unor ordine criminale, devenind astfel torţionarii Românilor ieşiţi în stradă  să-şi apere dreptul la viaţă, aşa cum este ea acum, chinuită şi umilitoare !
Cine vă împiedică să vă daţi demisia şi să vă întoarceţi acasă cu fruntea sus, lângă părinţii sau lângă soţiile şi copiii voştri ? Cumva talanţii lui Iuda care vă asigură un trai lipsit de griji ? Mă îndoiesc. Să-i raportaţi comandantului suprem, „tătucului” vostru, că nu va ajunge să-şi vadă împlinit visul dictatorial. Nu-l va mai răbda Dumnezeu şi nici Românii. De ce-i este frică, nu va putea scăpa ! Va avea însă parte de o dreaptă judecată, pentru că noi nu suntem atei-bolşevici care ucid în Sfânta zi de Crăciun.
Fiţi convinşi că aşa „mulţi şi proşti” cum ne consideraţi, ca şi stăpânii voştri, VOM IZBÂNDI ! Ne vom da mâna pentru a forma un „cordon al Libertăţii” care va cuprinde toată România ! Iar Unirea şi Credinţa noastră ne va da puterea şi tăria să ducem la capăt Revoluţia confiscată în Decembrie 1989, printr-o Revoluţie Spirituală, o trezire a minţii şi a sufletului Românesc !
       AŞA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

      Braşov, 14 ian. 2012         Lt.Col.(Rez) Viorel-Vasile Tocan
                           Ofiţer C.A.D.A 1990


P.S – În seara asta a curs din nou sânge la KM 0, pe locul sacru pentru  toţi cei care poartă în suflet Adevărata Revoluţie şi Idealurile ei. El este Simbolul Rezistenţei Românilor împotriva totalitarismului neocomunist.
De acum înainte, nimic nu va mai fi ca în aceşti 22 de ani de suferinţe şi umilinţe ! S-o ştie toţi aspritorii acestui Neam !
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #483 : Ianuarie 16, 2012, 11:25:45 »

ASOCIAŢIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR  „BRAŞOV DECEMBRIE 1989”
Preşedinte Dorin Lazăr Maior - tel : 0732026348 ;Tel/fax: 0268 41 02 12


COMUNICAT DE PRESĂ

   Membrii Asociației Luptătorilor, Răniților și Urmașii Eroilor “ Brașov Decembrie 1989 ‘’ se solidarizează și participă alături de cetățenii brașoveni care protestează împotriva actualei puteri, propunând următoarele revendicări:
1.   Demiterea imediată a Guvernului Boc și a dictatorului Traian Băsescu (care nu mai este de mult președintele României prin acțiunile și atitudinea sa), din cauza cărora economia națională s-a prăbușit, iar nivelul de viață al românilor a atins același „înalt” nivel, care a determinat în decembrie 1989 ieșirea în stradă a milioanelor de români.

2.    Constituirea unui Guvern de Uniune Națională cu mandat limitat, având ca scop imediat organizarea de alegeri anticipate.

3.   Atragem atenția organelor de ordine din România (Jandarmerie, Poliție, Servicii Speciale) că și ele fac parte din poporul român; ele trebuie să se alăture vocii majoritare care proclamă eliberarea de dictatura portocalie.   
Dorim să reamintim opiniei publice că noi, revoluționarii, am adus la cunoștință încă din anul 2009 despre alunecarea către dictatură a puterii portocalii. Reamintim cetățenilor că în decembrie 1989, alături de populație, am fost aceia care l-am izgonit pe dictator și o vom face și acum strâns uniți cu poporul nostru. Încă o dată repetăm sintagma: „cine uită istoria riscă să o repete!” Ceea ce, iată, se întâmplă în prezent.

Noi ne vom păstra în continuare statutul de revolutionar și de patrioți și suntem dispuși să mergem până la sacrificiul suprem pentru eliberarea României de sub dictatura portocalie.

   Brașov, 16.01.2012
                               Președinte ,
    Dorin Lazăr Maior
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #484 : Ianuarie 16, 2012, 14:57:10 »

Dle Haraga, ai dat in mintea lui Perju? E contraproductiv sa repetati aceleasi postari (sa copiezi aceleasi documente) in diverse locuri. Exagerarea aceasta enerveaza cititorii si duce la efecte contrare celor scontate.
Memorat
 • revoluti
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 104
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #485 : Ianuarie 17, 2012, 01:43:37 »

PROCLAMATIA DE LA BUCURESTI
Romania este plina de proteste impotriva lui Basescu si a clicii lui de hoti si incompetenti.
Poporul roman este mai greu incercat decat in perioada comunista.
Nimeni nu-i mai vrea!

                          CEREM
1.   Demisia lui Traian Basescu
2.   Demisia Guvernului
3.   Alegeri anticipate
4.   Pana la alegeri sa se formeze Guvern de Uniune Nationala format din persoane neangajate politic, dar, profesionisti
5.   Desfiintarea Curtii Constitutionale
6.   Functiile de Ministru, Secretar de Stat si Subsecretar de Stat sa fie singurele functii politice
7.   Procurorul General al Romaniei si Procurorul Sef al DNA sa fie numiti de Consiliul Superior al Magistraturii
8.   Cerem Uniunii Europene sa ia act de amplele proteste la nivel national si sa asigure protectia participantilor

Ati facut din minciuna crez politic!
Ati inventat categorii generice peste care va revarsati diluvii de ura si insulte primitive. Sunt multi ani de cand conduceti Romania. Au fost ani urati! Iar rezultatul lor e reaua stare de azi a tarii.
Tara are bani!
Observam ca tara are bani sa-si plateasca presedintele si imbecilii deveniti ministri, are bani sa-si plateasca nulitatile devenite europarlamentari, are bani sa-si trimita doar prostii, la reuniuni internationale unde sa ne umileasca pe toti, respirand dispretul cu care ne tratati, are bani pentru a plati capriciile neroade ale favoritei presedintelui, are bani pentru a ingrasa gusa laudatorilor si numerosilor vostri servitori.
Nu mai acceptam sa considerati Romania si poporul roman ca fiind de mana a doua.
Dar, admitem ca sunteti politicieni de mana a douazecea.
Atunci cand va permiteti sa aruncati mizeria asupra tarii, atunci e momentul sa fiti trimisi definitiv acolo unde va este locul. Si, asta facem acum! E timpul pentru ca ati ingenuncheat Romania!
Va suntem datori cu intregul dispret. Si, va promitem ca ne vom achita de aceasta obligatie. Dar, vrem ca de acum incolo sa va dispretuim ca pe niste ticalosi oarecare.
Mai vrem  ca, mai ales, politicienii, cu si fara blog, sa preia revolta noastra si sa ii dea cuvenita indreptare.              Contact:          Piata Universitatii, Bucuresti, Romania
                                           

     Va rog sa nu ne salutati ………….. doar, sa ne respectati!
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #486 : Ianuarie 17, 2012, 15:27:42 »

        BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR  - 1989 ROMÂNIA 
                    H.J. Nr. 1 / P.J.  / FED. / 18 februarie 2003 - Tribunalul Bucureşti - Secţia 3 Civilă
                         BUCUREŞTI, STR. NICOLAE BĂLCESCU NR.17-19, ET. I, AP.16
                           Preşedinte Dorin Lazăr Maior - tel : 0732026348 ;Tel/fax: 0268 41 02 12
I N V I T A Ț I EBLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA – VĂ INVITĂ ÎN DATA DE 17 IANUARIE 2012, ÎNCEPÂND CU ORA 16.00, LA SEDIUL DIN BRAŞOV, STR. GEORGE BARIŢIU NR.1 UNDE VA AVEA LOC CONFERINŢA DE PRESĂ.


PREZENŢA  DUMNEAVOASTRĂ  NE  ONOREAZĂ.
                     


PREŞEDINTE,

                          DORIN LAZĂR MAIOR   
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #487 : Ianuarie 17, 2012, 15:48:32 »

Maior s-o lase mai usor cu afirmarea personala. Am semnale de acolo ca multi brasoveni prefera sa stea acasa decat sa se afiseze cu el la demonstratii. In Brasov revolutionarii au fost primii care au demonstrat impotriva puterii actuale, inca de acum doi ani si tot ei sunt motorul demonstratiilor actuale, dar prezenta lui Maior in fruntea lor e contraproductiva. Ii sugerez sa scoata alti revolutionari in fata si el doar sa coordoneze de la sediu. E de preferat sa aleaga persoane neangajate politic. Poate sa continue sa execute ordinele dlui Iliescu, trecand si peste sfaturile conducerii locale a P.S.D., dar se saboteaza singur si problema e ca saboteaza forta demonstratiilor intr-un oras foarte important. Cei care il cunoasteti personal, va rog sa-l sfatuiti de bine. Poate trece in planul doi fara sa sufere pierderi de imagine, pentru ca in Brasov se stie ca "revolutionarii lui Maior" au pronit totul. Un pas in spate la momentul oportun, poate insemna doi in fata in clipa urmatoare.
Memorat
Rezultatul manifestaţiilor
« Răspunde #488 : Ianuarie 17, 2012, 15:56:27 »

Rezultatul manifestaţiilor: Raed Arafat se întoarce la Minister, Băsescu se întoarce la Cotroceni iar Iliescu va fi externat.
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #489 : Ianuarie 19, 2012, 00:25:14 »

Martin Schulz recomandă României să ia în serios protestele

Martin Schulz, noul preşedinte al Parlamentului European, a recomandat, miercuri, guvernului român să-i ia în serios pe protestatari, avertizând este periculoasă împletirea sentimentului de disperare cu retorica rasistă şi xenofobă.
 
"Recomandarea mea către guvernele din toate ţările şi din România în special, dar şi din Bulgaria, însă în România în mod specific, este să-i ia în serios pe acei oameni care au ieşit pe străzi pentru că nu mai au nicio speranţă pentru viitor, oameni care nu mai au nicio speranţă pentru copiii lor şi care merită să fie trataţi cu seriozitate şi cer tuturor (ţărilor - n.r.) să întreprindă acţiuni economice serioase pentru a îmbunătăţi condiţiile zilnice de trai ale oamenilor", a declarat Martin Schulz într-o discuţie cu jurnalişti prezenţi la Strasbourg.
 
Socialistul, proaspăt ales preşedinte al Parlamentului European, a recunoscut că "oamenii de pe stradă nu sunt interesaţi despre dezbaterile din instituţia noastră (Parlamentul European - n.r.), pe ei îi interesează viitorul copiilor lor".
 
Martin Schulz a avertizat că "este periculoasă combinaţia dintre sentimentul de disperare în legătură cu propria bază socială şi amplificarea retoricii rasiste şi xenofobe despre ţapi ispăşitori. Acesta este cel mai mare şi mai periculos risc pentru democraţie", a subliniat preşedintele PE.
 
Situaţia României a fost evocată miercuri şi în plenul PE de către noul lider al socialiştilor europeni, Hannes Swoboda. "Să privim la ce se întâmplă în România, ce se întâmplă acolo reprezintă o opoziţie faţă de măsurile de austeritate. Spuneţi 'tăierile sunt importante', dar tăierile nu trebuie făcute pe spatele celor săraci. De aceea se întâmplă ceea ce vedem astăzi în România", a spus Swoboda.
 
Citește și:
 
Scenariul Virgil Măgureanu: asemănări între diversiunile din 90 şi cele din 2012
 
Antonescu: Singurul lucru pe care îl poate face Guvernul este să demisioneze
 
 

URL-ul scurt: http://www.dcnews.ro/?p=148889
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #490 : Ianuarie 19, 2012, 00:36:26 »

                           BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR  - 1989 ROMÂNIA
                 Dosar  Nr.  1/PJ/2003   ( FED. )   Încheierea  din  23.11.2003  T. B. - Secţia 3 Civilă
                                      îndreptată prin  Încheierea  din  20.02 2003
           ( ultima modificare prin Dosar Nr. 42012/3/2008 Încheierea din 19.03.2009 )
                BUCUREŞTI, STR. NICOLAE BĂLCESCU NR.17-19, ET. I, AP.16
         Preşedinte Dorin Lazăr Maior - tel : 0732.026348 ;Tel/fax: 0268 41 02 12
           
COMUNICAT DE PRESĂ
   Blocul Național al Revoluționarilor 1989-România, legal înregistrat la Tribunalul București prin Încheierea din 19.03.2009, va participa cu aproximativ 100 de organizații (din cele 133 membre B.N.R.1989) la protestul organizat în 19 ianuarie 2012 la București în Piața Universității, împotriva actualei puteri, cu următoarele revendicări:
1.   Demiterea imediată a Guvernului Boc și a dictatorului Traian Băsescu (care nu mai este de mult președintele României prin acțiunile și atitudinea sa), din cauza cărora economia națională s-a prăbușit, iar nivelul de viață al românilor a atins același „înalt” nivel, care a determinat în decembrie 1989 ieșirea în stradă a milioanelor de români.

2.    Constituirea unui Guvern de Uniune Națională cu mandat limitat, având ca scop imediat organizarea de alegeri anticipate.

3.   Atragem atenția organelor de ordine din România (Jandarmerie, Poliție, Servicii Speciale) că și ele fac parte din poporul român; ele trebuie să se alăture vocii majoritare care proclamă eliberarea de dictatura portocalie.   
Dorim să reamintim opiniei publice că noi, revoluționarii, am adus la cunoștință încă din anul 2009 despre alunecarea către dictatură a puterii portocalii. Reamintim cetățenilor că în decembrie 1989, alături de populație, am fost aceia care l-am izgonit pe dictator și o vom face și acum strâns uniți cu poporul nostru. Încă o dată repetăm sintagma: „cine uită istoria riscă să o repete!” Ceea ce, iată, se întâmplă în prezent.

Noi ne vom păstra în continuare statutul de revolutionar și de patrioți și suntem dispuși să mergem până la sacrificiul suprem pentru eliberarea României de sub dictatura portocalie.

AȘTEPTĂM TOȚI REVOLUȚIONARI LIBERI SĂ N-I SE ALĂTURE !
                                         
                                               Președinte ,
                                            Dorin Lazăr Maior
 Brașov, 18.01.2012   
               
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #491 : Ianuarie 19, 2012, 09:53:11 »

CETATENI!  CIVILI , MILITARI ,  REVOLUTIONARI


NU MAI STATI  ACASA!

VENITI IN STRADA ,LA PIATA UNIVERSITATII DIN BUCURESTI...

AI CURAJUL SI DEMNITATEA SA SPUI NU TIRANIEI!

BATAIA DE JOC TREBUIE SA INCETEZE!

IN ORASUL UNDE LOCUIESTI,  IESITI IN STRADA,ZILNIC INTRE ORELE 14-24.

SPUNE PRIN PREZENTA TA UN NU HOTARIT  MASURILOR DE AUSTERITATE

IMPUSE POPORULUI ROMAN PRIN LEGEA 410/2011 DEVENITA 283/2011.

SPERANTA IN VREMURI DE CRIZA  ESTI TU!   LUPTI PENTRU VIITORUL COPIILOR TAI.


GUVERNUL EMIL BOC TREBUIE SA PLECE-DEMISIA
ALEGERI ANTUICIPATE!
GUVERN INTERIMAR DE TEHNOCRATI-GUVERN DE UNIUNE NATIONALA
DEMISIA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU,ADEVARATUL SEF AL
GUVERNULUI ROMANIEI......

COMPLETATI FRATILOR....STOLOJAN,MUGUR ISARESCU  CA PRINCIPALI
VINOVATI....ILUMINATII DIN ASOCIATIA RIOMANA PENTRU CLUBUL DE LA ROMA...


VENITI IN PIATA UNIVERSITATII!
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #492 : Ianuarie 19, 2012, 10:40:54 »

SPAM. Trebuie eliminat!
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #493 : Ianuarie 20, 2012, 12:28:04 »

CONFERINŢĂ DE PRESĂ


        Iniţiatorii PROCLAMAŢIEI DE LA BRAŞOV adoptată în data de  15 ianuarie în Piaţa Libertăţii-Sfatului vă invită astăzi, 20 ianuarie 2012, la conferinţă de presă extraordinară la sediul BNR 1989-România, str.Gheorghe Barițiu nr.1, orele 14.00, pe tema protestului naţional de la Bucureşti din 19. 01. 2012, la care a participat Dl. Dorin Lazăr Maior însoţit de protestatarii braşoveni. La conferinţa de presă vor fi abordate şi aspectele protestului zilnic al braşovenilor, din Piaţa Libertăţii-Sfatului, precum şi comunicatul acestora. Vă aşteptăm.


20.01.2012
Orele 9.45
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #494 : Ianuarie 20, 2012, 22:38:59 »

O nouă manipul are efectuată azi de grupul infracțional
COSTIN , BĂNUȚOIU, MĂRIEȘ

În cursul zilei de azi 20.01.2012 o delegație alcătuită din persoane certate cu Legea s-a întâlnit la sediul PDL cu domnii Ioan OLTEAN și Mircea TOADER și au negociat în numele   Blocului Național al Revoluționarilor, CNS Cartel Alfa și asociația 21 Decembrie 1989, încheind PROTOCOLUL  postat pe site-ul as 21 dec.1989 (http://www.asociatia21decembrie.ro/2012/01/protocol-2/ ).
După cum observați, protocolul este semnat din partea PDL de către domnii Ioan OLTEAN și Mircea TOADER, din partea SSPR de către COSTIN G. , din partea BNR 1989 de către BĂNUȚOIU N, din partea as 21 Dec.1989 de MĂRIEȘ T și GRIGORESCU V din partea CNS Cartel Alfa.
Cu privire la calitatea domnilor OLTEANU și TOADER de a încheia protocoale în numele PDL nu ne putem pronunța, dar în ceea ce privește ceilalți semnatari avem dovezi  dovezi clare care dovedesc reaua credință a acestora și acțiunile lor dincolo de limita Legii.
Astfel, COSTIN G. actual SS al SSPR prin abuz în serviciu în formă calificată și continuată a montat un pretins Congres al BNR , ungându-se președinte al acestei federații  a revoluționarilor. COSTIN G. nu a ținut cont de faptul că prin numirea sa ca președinte al BNR 1989 s-a aflat în situație de INCOMPATIBILITATE. Aflat deci în această situație, în dorința sa de a-și subordona în totalitate revoluționarii, SS-ul și-a numit ca interimar pe BĂNUȚOIU N.
Dincolo de toate acestea Instanța a respins Cererea lui Bănuțoiu de a modifica actele BNR, astfel încât în momentul de față federația este condusă de  vechia structură de conducere stabilită la Congresul BNR 1989 din 05 sept. 2008, respectiv:
Președinte de onoare B.N.R. 1989  - ILIESCU ION
Președinte al B.N.R. 1989  -  MAIOR LAZAR DORIN
Președinte executiv  -  BUCUR MIRCEA
Președinte al Consiliului Nalional -  DUTA VASILE
Primvicepreședinte organizaloric  -  IVANOVICI CONSTANTIN BEBE
Primvicepreședinte pentru relația cu Parlamenlul -  FIRCZAK GHEORGHE
Primvicepreședinte pentru relația cu Guvernul  -  FESAN PUIU NICOLAE
Secretar General - CURTA GHEORGHE
Secretar General Coordonator - LEFTER CRISTIAN
Primvicepreședinte - FLORESCU VIOREL
Primvicepreședinte - PRALA $TEFAN
Primvicepreședinte -IONITA GHEORGHE
Primvicepreședinte - BALUTA ION
Primvicepreședinte - VASILESCU VALENTIN
Primvicepreședinte - MACHITESCU TUDOR
ȘI ALȚII.
Referitor la calitatea domnului Grigorescu V de a semna un act în numele CNS Cartel Alfa, ni s-a comunicat că angajatul CNS Cartel Alfa nu a avut niciodată mandat să reprezinte Federația și nici să semneze documente în numele acesteia. De altfel, GRIGORESCU V.  are Certificat de Luptător Remarcat, se pare dobândit prin asociația METROU condusă de COSTIN G.
În ceea ce îl privește pe MĂRIEȘ T. el poate reprezenta numai asociația pe care o conduce.
Vă mai aduc la cunoștință faptul că de circa două luni atât Premierul cât și Președintele Băsescu au fost informați cu probe asupra imposturii privind pretinsa conducere a BNR de către BĂNUȚOIU N.
Memorat
Pagini: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 55
Schimbă forumul: