Main Content:

Pagini: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 55

BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA

 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1048
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #525 : Februarie 06, 2012, 15:59:26 »

normal ca trebuie dusa treaba pana la capat, besescu este tartorul, el este capul raului,.ceilalti sunt niste papusari, el trebuie sa dispara cu dictatura si hotii lui portocalii. Jos dictatura! Jos Basescu.!
Memorat
 • gally
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 398
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #526 : Februarie 06, 2012, 16:03:00 »

Daca doriti numirea unui secretar de stat la propunerea asociatiilor de revolutionari,cereti depolitizarea functiei de secretar de stat...mentiune expresa prin regulamentul de organizare si functionare a SSPR...
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #527 : Februarie 06, 2012, 16:15:37 »

Totul trebuie depolitizat. Sa dispara partidele politice,parlamentul ,senatul,primarii,ministri.Toti politicienii. Sa conduca tara oamenii de stiinta, cei ce IUBESC ROMANIA si intreaga omenire. FARA PLATA.
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1048
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #528 : Februarie 06, 2012, 16:21:12 »

ne trebuie conducatori care iubesc tara si iubesc oamenii, deci trebuie sa fie oameni cu demnitate si de mare onoare.
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #529 : Februarie 07, 2012, 07:27:21 »

SOLUȚIA DATĂ DE CURTEA DE APEL BUCUREȘTI CERERII DE RECUZARE DEPUSE DE CONSILIERUL JURIDIC INFRACTOR PĂUN GABRIEL VIRGIL, REPREZENTANTUL GRUPĂRII INFRACȚIONALE COSTIN-MĂRIEȘ-BĂNUȚOIU:

Curtea de apel BUCUREŞTI
BUCUREŞTI
Dosare
Informaţii detaliate despre dosar
   
Numãr unic dosar:  61772/3/2011
Înregistrat în data de: 15.12.2011
Obiect dosar: modificări acte constitutive persoane juridice împotriva încheierii din 09.11.2011
Materia juridicã:  Civil
Stadiu procesual: Recurs
Părţi: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR PRIN NICOLAE BĂNUŢOIU : Recurent
BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR PRIN MAIOR LAZĂR DORIN : Intimat
 
CĂI DE ATAC:   
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1
 
   
TERMENE DE JUDECATÃ:   
Data Detalii
12/01/2012 Amână cauza
Solutie: în vederea administrării probei cu înscrisuri 
02/02/2012 Amână cauza
Solutie: În baza art. 98 alin. 4 din HCSM nr. 387/2005, înaintează dosarul pentru soluţionarea cererii de recuzare a doamnei judecător Sîrbu Georgeta. 
06/02/2012 Amână cauza
Solutie: Camera de Consiliu.Anulează cererea de recuzare formulată împotriva dnei judecător Sîrbu Georgeta, ca netimbrată.Irevocabilă.Pronunţată în şedinţa publică azi 06.02.2012. 
Pagina 1
 
   
Ultima actualizare: 06.02.2012
 
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #530 : Februarie 07, 2012, 08:58:05 »

Poate ca nu si-or fi permis taxa de timbru (10 lei) si timbrul judiciar (15 bani).
Sau o fi fost incompetent domnul avocat?
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
 • MAXIMUS
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 83
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #531 : Februarie 07, 2012, 09:04:17 »

Poate ca nu si-or fi permis taxa de timbru (10 lei) si timbrul judiciar (15 bani).
Sau o fi fost incompetent domnul avocat?


Poate ca nu a timbrat-o pentru ca e mai bine sa se anuleze dacat sa se respinga - pentru ca nu existau conditiile din codul de procedura civila.
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #532 : Februarie 08, 2012, 00:18:01 »

PROCLAMAȚIA DE LA CLUJ
Actuala criză profundă a societății românești ne obligă azi, 17 ianuarie 2012, în acestă zi, să lansăm prezenta
PROCLAMAȚIE DE LA CLUJ
Noi, revolutionarii  de aici, din orașul în care s-au sacrificat eroii din Decembrie 1989.
   Proclamăm azi CLUJUL, Oraș Martir , MUNICIPIU LIBER DE DICTATURA PORTOCALIE, acest  fapt semnificând că nu mai recunoaștem autoritatea structurilor administrative conduse de politicienii puterii, deoarece prin așa-zisele strategii zămislite la Palatele Cotroceni și Victoria sunt lovite interesele vitale ale tuturor cetățenilor din țara noastră.
   Maniera dictatorială, golănească și mafiotă cu care sunt introduse așa-zisele “măsuri reformatoare“ prin ignorarea completă a instituției fundamentale a democrației,  care este Parlamentul, precum și anexarea Curții Constituționale la interesele imorale, perverse și autocrate ale președintelui țării, ne obligă să apelăm la toate forțele democratice și responsabile românești, la societatea civilă dar și la toate instituțiile statului, să ia atitudine fermă și solidară împotriva actualei clase politice conducătoare, pentru a evita colapsul definitiv al României.
    Salvarea Patriei Noastre de uzurpatorii portocalii este o îndatorire patriotică a tuturor cetățenilor, indiferent de vârstă, sex, confesiune, etnie, profesiune sau statut social.Considerăm că singura soluție pentru stoparea prăbușirii societății românești este ORGANIZAREA DE ALEGERI ANTICIPATE, precedate de demisia actualului Guvern  și a dictatorului Traian Băsescu.
   Avându-se în vedere interesul general de salvgardare a ființei naționale românești, ne solidarizăm cu toți protestatarii de pe întreg cuprinsul țării, făcând un apel și către acei cetățeni care au încă indoieli cu privire la reaua-credință a celor ce ne conduc azi, pentru a se alătura celor care, pe străzile patriei, luptă pentru LIBERTATE, DEMOCRAȚIE, DEMNITATE, LEGALITATE ȘI BUNĂSTARE, care luptă de fapt pentru România.
PIATA UNIRII    CLUJ NAPOCA   
LUCA VIOREL     REVOLUTIONAR
 
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #533 : Februarie 08, 2012, 00:19:06 »

                                     PLATFORMA PROGRAM
           a  ASOCIAŢIEI PROTESTATARILOR- IANUARIE 2012                     

      Constituită ca rezultat al voinţei protestatarilor legitimi din Piaţa UNIRII, împotriva dictaturii lui Traian Băsescu şi a regimului său corupt condus de premierul Emil Boc, ASOCIAŢIA PROTESTATARILOR IANUARIE 2012, constituită astăzi, 27 ianuarie 2012, în Piaţa UNIRII din CLUJ NAPOCA, la 22 de ani de la Revoluţie, reprezintă necesitatea de a organiza legal asocierea liberă a clujenilor, într-o organizaţie care să lupte pe toate fronturile cu regimul nelegitim, corupt şi totalitar al lui Traian Băsescu, emanat în urma falsificării alegerilor generale şi prezidenţiale din 2008. Ideile centrale în jurul cărora este constituită asociaţia clujenilor liberi sunt cele exprimate în REVENDICARILE PROTESTATARILOR si PROCLAMATIA de la CLUJ, adoptată în data de 17 ianuarie 2012 , în şedinţă publică, care este parte integrantă din Platforma Program a asociaţiei.
     Platforma Program a ASOCIAŢIEI PROTESTATARILOR IANUARIE 2012 conţine suplimentar următoarele idei programatice, care să asigure în România, după căderea regimului Băsescu, reformarea clasei politice, reinstaurarea climatului democratic de manifestare a vieţii publice şi reinstaurarea democraţiei ca principiu fundamental al politicii româneşti, refacerea economiei naţionale, distruse de mafia portocalie, dar şi tragerea la răspundere a celor care au adus ruina economică, socială, politică şi culturală, a României.
     În acest scop, considerăm imperativă:
1.   Restructurarea pe baze morale a clasei politice româneşti, prin promovarea valorilor autentice la conducerea partidelor politice, persoane mai presus de orice bănuieli de corupţie sau de apucături nedemocratice, promovarea specialiştilor în funcţiile de conducere ale partidelor şi instituţiilor statului, precum şi a tinerilor, nucleul dur al protestelor din România, atât în 89 cât şi în 2012. Eliminarea de pe listele de aleşi ale partidelor a persoanelor indoielnice şi dubioase, care au făcut obiectul unor ample scandaluri publice de corupţie, suspectate de imbogăţire nejustificată în urma unor contracte şi privatizări dubioase.
2.   Readucerea în viaţa publică a respectului pentru democraţie şi pentru demnitatea persoanei, dar şi pentru demnitatea naţională, prin asigurarea libertăţii presei, a cuvântului şi a drepturilor cetăţeneşti, stipulate în Constituţia României. Reafirmarea respectului şi susţinerii pentru categoriile defavorizate, fie că sunt bătrâni, copii, bolnavi sau persoane cu handicap. Promovarea interesului oamenilor simpli, a interesului naţional, precum şi a dreptăţii sociale, de către toţi politicienii români. Amplificarea ponderii societăţii civile în deciziile politice ce vizează viitorul României.
3.   Reinstaurarea supremaţiei Parlamentului României în viaţa politică şi legislativă a ţării, ca o garanţie a prezervării principiilor democratice în adoptarea legilor necesare ţării, precum şi ca o garanţie a respectării drepturilor constituţionale ale oricărui cetăţean român. Asigurarea separaţiei reale a puterilor democratice în stat, pentru a se evita derapajul anticonstituţional al regimului Băsescu.
4.   Asigurarea independenţei reale a Justiţiei, prin reinvestirea cu autoritate judecătorească supremă a Curţii Supreme de Justiţie a României, eliminarea ineficienţei Curţii Constituţionale, a influenţei politice asupra Consiliului Suprem al Magistraturii, dar şi a parchetelor aşa-zis speciale, în fapt instrumente de anchetare politică a opozanţilor regimului Băsescu. Considerăm imperativă independenţa şi inamovibilitatea judecătorilor, precum şi independenţa politică a procurorilor.
5.   Depolitizarea instituţiilor publice ale statului, prin demiterea tuturor şefilor acestora, politizaţi de PD-L şi de Traian Băsescu, vinovaţi de dezastrul economic şi instituţional al ţării. Numirea în funcţii publice a unor specialişti apolitici, care să ocupe aceste poziţii exclusiv pe criterii de competenţă profesională.
6.   Readucerea imediată în atenţia viitorului guvern a Sănătăţii, Învăţământului şi Culturii, grav prejudiciate de guvernarea antinaţională şi incompetentă a guvernului Boc. Reconsiderarea şi refacerea relaţiilor internaţionale ale României, a prestigiului internaţional al ţării, aproape anihilate de preşedintele Traian Băsescu.
7.   Refacerea economiei naţionale, jefuite şi ruinate de mafia portocalie a PD-L, de clientela acestuia, dar şi de imixtiunile dezastruoase şi ilegale în economie, ale lui Traian Băsescu. Reinstaurarea climatului economic sănătos şi a mediului concurenţial cinstit în mediul de afaceri românesc, dominat de procedurile monopoliste de tip mafiot ale afaceriştilor oneroşi, controlaţi de PD-L. Reinstaurarea respectului faţă de bugetul public şi faţă de oportunitatea şi necesitatea cheltuirilor bugetare, exclusiv în interesul public. Adoptarea unei legislaţii eficiente şi intransigente în vederea asigurării creşterii economice a României, a nivelului de trai, cu crearea locurilor de muncă pentru cetăţeni. Disocierea prin lege a intereselor politice de cele economice, ale aleşilor publici, indiferent de forul deliberativ local sau legislativ central, căruia aparţin.
8.   Tragerea la răspunderea penală şi civilă a membrilor guvernului Boc, a preşedintelui Traian Băsescu, dar şi a conducerii PD-L-UDMR-UNPR, precum şi a clientelei economice a acestor partide, vinovate pentru dezastrul economic al ţării. Redeschiderea dosarelor de privatizare ale industriei cujene, civile şi militare, ale privatizărilor din turism, servicii, agricultură, mediul bancar, imobiliar, cultural, etc., precum şi anchetarea marilor contracte şi concesiuni în domeniul investiţiilor publice, repunerea pe rol a dosarelor de corupţie muşamalizate, de către organele de cercetare abilitate de lege, urmată de trimiterea acestora spre judecată în instanţe.

PIAŢA UNIRII CLUJ NAPOCA
27.01.2012


INITIATORII
1.LUCA VIOREL
2.SZAKACS  H  IOSIF
3.NEGRU RADU
4.MURESAN TEREZIA
5.CIMPEAN IOAN
6.MURESAN CORNEL IULIU
7.RUSU CALIN
8.PUSCAS MARINEL
9.BORODI PETRU
10.GROZAVU IOAN
11.MICLAUS STEFAN
12MAGHIARU VICTOR
13.HOLUNGA MARCEL
14.POP DANUT
15.VLAIC LAZAR
16.ZAGREAN IOSIF
17.MIHIS DANIEL
18.LUNG VALI
19.TRIF COSMIN
20.LEHENE PETRU
21.IUHAS LEONTIN
22.KOVACS TIBERIU
23.VILT IOAN
24.MURESAN MARIA
25.ILEA EMIL VIOREL
26.DUCA SUSANA
27.IRIMUS VASILE
28.MERCA IOAN
29.VOMIR PASCU
30.PERNES MIOARA
31.ISTOVAN IUSTINA
32.

                                   
Memorat
 • vamesu_2
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 368
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #534 : Februarie 08, 2012, 09:55:56 »

Gata, acum mă duc la pârnaie“, a spus fostul secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor, Emilian Cutean, când a aflat că a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare.

Acuzat de corupţie, Emilian Cutean (46 de ani), fost deputat PSD şi fost secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor în Guvernul Năstase, îşi va petrece următorii cinci ani după gratii. Decizia este definitivă şi a fost luată ieri de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Contactat de „Adevărul” imediat după anunţarea sentinţei, Cutean era răvăşit şi resemnat. „Mă aşteptam să fiu condamnat. Cred că există o legătură între prelungirea mandatului lui Daniel Morar la DNA şi condamnarea mea. Am început să mă pregătesc. Gata, acum mă duc la pârnaie”, s-a văitat Emilian Cutean.

A tocat banii revoluţionarilor

Potrivit anchetatorilor, în decembrie 2004, la câteva zile după ce şi-a pierdut funcţia de şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Emilian Cutean ar fi virat aproape 300.000 de lei (echivalentul a peste 85.000 de euro la acea dată) din bugetul instituţiei în conturile asociaţiei sale – ,,Asociaţia Club 22″. Fostul secretar de stat ar fi folosit aproape 100.000 de lei ca să achite chiria restantă pentru imobilul în care locuia – şi în care funcţiona şi asociaţia, iar restul, de 200.000 de lei, i-ar fi virat într-un cont al său.

Toate acestea, în contextul în care Guvernul alocase sumele respective pentru ,,un program care se referea la problemele sociale ale revoluţionarilor (autoturisme pentru răniţi, materiale sanitare, tabere pentru copiii revoluţionarilor etc.) şi la aniversarea a 15 ani de la Revoluţia Română din 1989″, notează anchetatorii anticorupţie. Cutean nu a ,,operat” singur, ci a fost ajutat de Mihaela Sbârcea, fostul director economic al secretariatului de stat, condamnată şi ea la trei ani cu suspendare.

Iliescu îl apără: „E o nedreptate”

Ascensiunea lui Emilian Cutean către structurile de conducere ale statului a început în zilele Revoluţiei din 1989. La acea vreme, Cutean se afla în Bucureşti, după ce în 1987 plecase din Sibiu, reprofilându-se din strungar la întreprinderea „Mecanica” în cascador la „Româniafilm”. Pe 22 decembrie 1989, după fuga lui Ceauşescu, a intrat în sediul Comitetului Central şi a făcut parte din gaşca lui Dan Iosif, transformată de regimul Iliescu într-un soi de gardă revoluţionară. După ce s-au liniştit apele, noua putere a avut grijă să-i răsplătească cum se cuvine pe toţi cei care au dat o mână de ajutor.

În ianuarie 1990, Emilian Cutean a fost inclus în Comisia de Control Economic, subordonată Guvernului, a devenit membru FSN şi a înfiinţat ,,Asociaţia Club 22″. A fost blagoslovit cu fel şi fel de funcţii în timpul mandatelor lui Ion Iliescu: a fost secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor (2002-2004) şi deputat PSD de Alba (2004-2008), iar în anul 2004, Iliescu a dat un decret prezidenţial prin care l-a inclus pe fostul strungar în Colegiul Naţional al Institutului Revoluţiei Române. Acest institut va avea acum „onoarea” de a avea în structură un puşcăriaş, întrucât legea după care funcţionează prevede că un membru poate fi înlocuit doar în caz de deces.

Ion Iliescu, preşedintele Institutului Revoluţiei, nu se dezice de infractorul Cutean nici în al doisprezecelea ceas, ba, mai mult, îl apără cu îndârjire. „Este o mare porcărie această decizie de condamnare. Băiatul ăsta trăieşte o nedreptate, el este nevinovat şi a picat la mijloc într-o luptă. N-a făcut decât să distribuie asociaţiilor de revoluţionari nişte sume care reprezentau un sprijin acordat de Guvern. Instanţa a dovedit că a băgat banii în contul lui? Nu ştiu, nu vreau să comentez. Îmi ajunge, măi, nu mai insistaţi”, a declarat Ion Iliescu.

Escrocii, între ei

Deşi a prejudiciat statul, Emilian Cutean n-ar fi ajuns probabil niciodată la puşcărie dacă n-ar fi intrat în conflict cu actualul secretar de stat George Costin, despre escrocheriile căruia ziarul „Adevărul” a scris în repetate rânduri.

Costin este cel care a scos la iveală neregulile comise de Cutean, dar nu din spirit civic, ci pentru a-şi urmări interesele. Prin asociaţia sa, ,,Metrou”, Costin a cerut o expertiză juridică pentru a proba în instanţă vinovăţia lui Cutean, după care l-a şantajat, cerându-i ,,să treacă” la grămadă dosarele revoluţionarilor din Asociaţia ,,Metrou”, miza fiind uriaşă prin perspectiva indemnizaţiilor consistente încasate de fiecare posesor de certificat.

,,A fost finalizată expertiza judiciară vizavi de acei bani pe care Cutean i-a furat de la SSPR, iar eu trebuia să plătesc această expertiză. Costa vreo 140 de milioane de lei vechi. Atunci l-am chemat pe un om de-al lui Cutean şi i-am zis că mi-a venit expertiza şi că e grav de tot, e de puşcărie. I-am zis că nu vreau să plătesc 140 de milioane. Renunţ la expertiză, nu o trimit ca probă la dosar şi procesul se încheie. Dar să-mi dea garanţia că îmi lasă oamenii în pace şi că îşi vede de treaba lui. A doua zi mi-a dat telefon Cutean şi mi-a spus «Sugi p…». De atunci nu l-am mai iertat şi uite că se duce la puşcărie”, explica Costin pentru ,,Adevărul” într-un interviu realizat în 2011.

Protejatul lui Iliescu

Emilian Cutean a ocupat postul de şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor în perioada ultimului mandat al lui Ion Iliescu la Cotroceni (2000-2004). Deşi era judecat de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti pentru infracţiuni conexe celor de corupţie, în februarie 2009, când PSD a intrat la guvernare alături de PDL, Emilian Cutean a fost repus în funcţie, la insistenţele lui Iliescu, care s-a arătat deosebit de interesat de controlul acestui departament guvernamental. În iunie 2009, la câteva ore după ce a fost condamnat pe fond, Cutean a fost demis de premierul Emil Boc.

300 de mii de lei este suma alocată de stat revoluţionarilor, pe care Emilian Cutean a folosit-o însă în interes propriu.
..
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #535 : Februarie 08, 2012, 10:34:47 »


COMVINGETI-L PE DORU SA SE OPREASCA DIN GREVA FOAMEI!
NICOLAE: A AJUNS CUM IL VEDETI MULTUMITA UNOR NEBUNI CA TINE CARE IL INCURAJATI...REZISTA...
PUNCTUL MEU DE VEDERE:  DORULE; OPRESTE-TE!  ORI NOI,ORI EI!

ABROGAREA LEGII 283/2011
ALEGERI ANTICIPATE
DEMISIA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU!

REVOLUTIONARI: ALEGETI CALEA DREAPTA; IESITI SI PROTESTATI IN STRADA PINA CIND PUTEREA
DE LA BUCURESTI   RENUNTA LA DICTATURA SI SE REVINE LA NORMALITATE.

FORMULA CU UNGUREANU PRIM MINISTRU,IN CONJUCTURA ACTUALA  ESTE DEFINITA DREPT--LOVITURA DE PALAT...

SECURITATEA,MILITIA SI ARMATA  FORMEAZA GUVERNUL?HuhHuhHuh?
MAI FRATILOR- TREZITI-VA SI IESITI IN STRADA!
SPUNETI  NU  DICTATURII LUI TRAIAN BASESCU-TEODOR STOLOJAN!
ABROGAREA LEGII 283/2011
UN GUVERN  CIVIL , CU RESPONSABILI DESEMNATI DE POPOR !

NU GUVERNULUI S.I.E. !


DE CE NU AM VENI,REVOLUTIONARII CU PROPUNERE DE  " GUVERN INTERIMAR  REVOLUTIONAR"  GARANT AL
RESPECTARII DREPTURILOR  CIVILE,POLITICE SI LIBERTATILOR RELIGIOASE SI DE CONSTIINTA!

DE CE NU  NOI.....
DE CE TOT FOSTII SECU?
Memorat
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #536 : Februarie 08, 2012, 11:33:01 »

Curtea de apel BUCUREŞTI
BUCUREŞTI
Dosare
Informaţii detaliate despre dosar
   
Numãr unic dosar:  61772/3/2011
Înregistrat în data de: 15.12.2011
Obiect dosar: modificări acte constitutive persoane juridice împotriva încheierii din 09.11.2011
Materia juridicã:  Civil
Stadiu procesual: Recurs
Părţi: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR PRIN NICOLAE BĂNUŢOIU : Recurent
BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR PRIN MAIOR LAZĂR DORIN : Intimat
 
CĂI DE ATAC:   
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1
 
   
TERMENE DE JUDECATÃ:   
Data Detalii
12/01/2012 Amână cauza
Solutie: în vederea administrării probei cu înscrisuri 
02/02/2012 Amână cauza
Solutie: În baza art. 98 alin. 4 din HCSM nr. 387/2005, înaintează dosarul pentru soluţionarea cererii de recuzare a doamnei judecător Sîrbu Georgeta. 
06/02/2012 Amână cauza
Solutie: Camera de Consiliu.Anulează cererea de recuzare formulată împotriva dnei judecător Sîrbu Georgeta, ca netimbrată.Irevocabilă.Pronunţată în şedinţa publică azi 06.02.2012. 
23/02/2012 
Solutie: 
Pagina 1
 
   
Ultima actualizare: 07.02.2012
 
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #537 : Februarie 08, 2012, 12:56:05 »


FORMULA CU UNGUREANU PRIM MINISTRU,IN CONJUCTURA ACTUALA  ESTE DEFINITA DREPT--LOVITURA DE PALAT...

SECURITATEA,MILITIA SI ARMATA  FORMEAZA GUVERNUL?HuhHuhHuh?
MAI FRATILOR- TREZITI-VA SI IESITI IN STRADA!
SPUNETI  NU  DICTATURII LUI TRAIAN BASESCU-TEODOR STOLOJAN!
ABROGAREA LEGII 283/2011
UN GUVERN  CIVIL , CU RESPONSABILI DESEMNATI DE POPOR !

NU GUVERNULUI S.I.E. !

Ai dreptate Perjule, dar tu nu m ai drept sa vb. Esti compromis definitiv si risti sa compromiti si ideile si actiunile corecte, bune si necesare. Taci din gura si ia-ti viteza din Pta Univ ca din cauza ta si a impostorilor ca tine am plecat de acolo. De ex am vazut grevistii foamei de la Parlament, oamenii lui Maries, dandu-se mari antibasisti in pta. Le promit si lor cate un articol pe cinste, ca al tau din "Adevarul care ti-a sculat parul".
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #538 : Februarie 08, 2012, 12:58:18 »

DE CE NU AM VENI,REVOLUTIONARII CU PROPUNERE DE  " GUVERN INTERIMAR  REVOLUTIONAR"  GARANT AL
RESPECTARII DREPTURILOR  CIVILE,POLITICE SI LIBERTATILOR RELIGIOASE SI DE CONSTIINTA!

DE CE NU  NOI.....
DE CE TOT FOSTII SECU?

Ai innebunit? Te vezi ministru? Asta ar m lipsi saracilor ro!
Memorat
 • Misu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 882
 • Vezi Profilul
Răspuns: BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR - 1989 ROMÂNIA
« Răspunde #539 : Februarie 08, 2012, 13:32:10 »


FORMULA CU UNGUREANU PRIM MINISTRU,IN CONJUCTURA ACTUALA  ESTE DEFINITA DREPT--LOVITURA DE PALAT...

SECURITATEA,MILITIA SI ARMATA  FORMEAZA GUVERNUL?HuhHuhHuh?
MAI FRATILOR- TREZITI-VA SI IESITI IN STRADA!
SPUNETI  NU  DICTATURII LUI TRAIAN BASESCU-TEODOR STOLOJAN!
ABROGAREA LEGII 283/2011
UN GUVERN  CIVIL , CU RESPONSABILI DESEMNATI DE POPOR !

NU GUVERNULUI S.I.E. !

Ai dreptate Perjule, dar tu nu m ai drept sa vb. Esti compromis definitiv si risti sa compromiti si ideile si actiunile corecte, bune si necesare. Taci din gura si ia-ti viteza din Pta Univ ca din cauza ta si a impostorilor ca tine am plecat de acolo. De ex am vazut grevistii foamei de la Parlament, oamenii lui Maries, dandu-se mari antibasisti in pta. Le promit si lor cate un articol pe cinste, ca al tau din "Adevarul care ti-a sculat parul".

Bambilici mai usor cu afirmatii la adresa grevistilor foamei de la parlament
care oamenii lui maries?
Memorat
Pagini: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 55
Schimbă forumul: