Main Content:

Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30

cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?

Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #135 : Octombrie 05, 2014, 21:18:33 »

DUPA CE CA ESTI UN HOT DE POZE, ESTI SI UN PROST INTERPRET, POZA DE CARE VORBESTI NU E UN TRUC FACUT IN PHOTOSHOP, E O SIMPLA POZA ARTISTICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oah!  M-ai scapat de o teama! Nu puteam sa scap de gandul ca cel care mi-a trimis poza putea fb sa-si bata joc de mine, sa ma bage la inaintare si sa ma lase in ploaia de suturi ale membrilor forumului. Deci, dle Semi Demi, chiar vicepresul dumitale confirma autenticitatea pozei care certifica basismul dv cel m josnic: sustinerea noii Tarfe Nationale, indif de ce compromisuri morale si legale trebuie sa faceti. Iata ca Boacana a confirmat inca o data ca-si merita pe deplin numele. Boacana, ms!
Precizare-indemn: Nu te m lua de cei de la Antena3. S-a publicat motivarea sentineti patronului lor si, daca n-ai aflat, e in aer. Va castiga la CEDO, va fi liber, iar voi o sa fiti ca in poza cu Semi Demi, plini de rahat de sus pana jos!

      ........................
        @ "bambilici"
        De-ar fi doar cum spui tu - tot ar fi bine...
      Dar sa vezi veselie pe noi daca "varanul" va cere si despagubiri...
      Pui pariu ca le vor plati tot prostii?!?!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #136 : Octombrie 05, 2014, 21:35:08 »

Va cere negresit. Dar m-am gandit sa-i facem pe astia banca de ogane, ca sa scutim ro sa m plateaca pt nemerniciile lor.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #137 : Octombrie 06, 2014, 00:02:16 »

Ca sa discutam serios despre acest grup din BMV, trebuie sa incepem analiza cu morbul care-i uneste, cu "Nasul din suflet" (se scrie cu "N" mare pt ca vine de la "calitatea" personajului care a dat titlul filmului "Nasul", capisce?), deci cu piratul insusi.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #138 : Octombrie 06, 2014, 00:32:49 »

  STAREA
NATIUNII

http://stareanatiunii.com/trecutul-securist-al-presedintelui-traian-basescu.html, art publicat in 7 iulie 2010.

Trecutul securist al presedintelui Traian BasescuAm primit pe e-mail urmatoarea epistola pe care o supun atentiei Dvs! Sa fie, sa nu fie!? O sa aflam vreodata adevarul?
Cine stie!
“Mesaj:
* Printre ofiterii de Securitate, Basescu avea numele de cod “Piratul” ;
* Basescu era cel mai bun informator al Securitatii, pe vremea cind era ofiter II in Portul Constanta ;
* Ofiterul de legatura Mihai Avramides era multumit de informatiile pe care i le dadea “Piratul” ;
* Nicusor Dumitru, seful Biroului de Securitate Port Constanta, il considera pe Basescu un informator de exceptie ;
* De multe ori “Piratul” informa din exces de zel, dand informatii suplimentare ;
* Din cauza lui Basescu, au fost debarcati multi marinari nevinovati .
Ofiterul de legatura al lui Traian Basescu exista: Mihai Avramides traieste la Braila.
“Registrul cu persoanele din rindul membrilor PCR, pentru care s-a dat aprobarea sa sprijine munca de Securitate”.
Este un registru tip repertoar, in care sint inregistrate in ordine alfabetica peste 600 de persoane, dintre acestea 454 erau surse, 88 rezidenti si 91 gazde. Printre acestia, pe pagina rezervata literei B, la numarul 19, figureaza Traian Basescu, atunci ofiter II Portul Constanta; era sursa si il avea ca ofiter de legatura pe locotenentul major Mihai Avramides. Mihai Avramides a aceptat sa poarte o discutie cu reporterii nostri despre informatorul Traian Basescu.


Oare cati marinari au fost debarcati din cauza “Piratului”?

La terminarea studiilor, Directia a IV-a de Contrainformatii Militare a incetat legatura cu colaboratorul Traian Basescu, dosarul personal al acestuia fiind transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al Ministerului de Interne, Departamentul Securitatii Statului, cu adresa nr.00151392/29 septembrie 1976. Dupa absolvirea Institutului de Marina, Traian Basescu este incadrat ca ofiter la Intreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime NAVROM Constanta. In aceasta calitate este preluat ca informator-sursa de catre lucratorii Biroului de Securitate Port Constanta, condus la acea vreme de ofiterul Nicusor Dumitru.
De folosirea lui s-a ocupat direct locotenentul major de Securitate Mihai Avramides, care organiza contacte cu “Piratul” inainte de plecarea in cursa si la intoarcere. La aceste intilniri participa, de regula, si seful lui Avramides, Nicusor Dumitru, care insa se intilnea si separat cu sursa. In calitatea sa de ofiter de Marina, Traian Basescu dadea informatii cu privire la starea de spirit a echipajului, temele de discutie abordate de membrii echipajului, activitatile si contactele pe care membrii echipajului le aveau in porturi, in timpul escalelor, activitati de contrabanda si specula, dar si despre eventuale aprecieri sau comentarii facute de membrii echipajului cu privire la conducerea superioara de partid si de stat. De mentionat ca, desi in acea perioada era valabil ordinul conform caruia membrilor PCR nu li se puteau lua informatii scrise, locotenentul major Avramides, care avea o experienta redusa in munca de Securitate, el provenind din sistemul penitenciarelor, a cerut si a obtinut de la informator mai multe note scrise, pe care le-a depus la dosarul acestuia, nr.3990/1973.

“Piratul” dadea informatii bune
“Domnule reporter, “Piratul”, pentru ca asa ii spuneam noi, era cel mai bun, venea cu cele mai tari informatii. Eu ii dadeam o tema, o rezolva bine, dar venea si cu ceva in plus, de fiecare data. Se vedea clar ca vroia sa se afirme, provenea din rindul membrilor de partid si avea alt statut, nu era un simplu informator. Nu pot sa va zic ce-mi turna, pentru ca sint chestii secrete, dar asta e, a fost informator. Eu nu am stat mult la Constanta, m-am intors la Braila, dar acolo am facut treaba buna. Domnule ziarist, mi se face scirba cind vad ce se intimpla cu tara asta, cum au ajuns sa-si bata joc de ea. Uite Basescu cu flota, eram tari, domnule, eram numarul patru in lume. Atunci munca de informatii avea intr-adevar scopul de a proteja România si Siguranta Nationala. Nu poate sa ne conduca unul ca Basescu.
Eu sint dispus sa ma pun la dispozitia organelor de ancheta, oricind”. In jurul anului 1980, Mihai Avramides s-a intors, la cerere, la Directia Penitenciarelor. In prezent, el este pensionar, are 57 de ani si locuieste in Braila, Piata Independentei nr.2, bloc 2, scara 6, apartament 92 si are telefonul cu numarul 0239.633.691. Dupa plecarea lui Avramides din cadrul Biroului de Securitate Port Constanta, Basescu a continuat sa fie prelucrat informativ de ofiterii Ioan Rosioru si Constantin Deacu, tot sub coordonarea sefului Biroului, Nicusor Dumitru. Nicusor Dumitru a trecut dupa 1989 in SRI, ajungind general, sef al Sectiei SRI – Constanta si apoi seful Centrului Operativ Zonal Dobrogea. Actualmente este pensionar si are doua locuinte, una in Constanta si una in Bucuresti. Basescu a sustinut in 1981 examenul de comandant, care a fost o simpla formalitate, a durat numai 5 minute, dupa care a primit comanda navei “Arges”. In acea perioada era de notorietate in rindul colegilor sai sustinerea de care acesta se bucura. In jurul anului 1984, informatorul Traian Basescu a fost trecut in reteaua Centrului de Informatii Externe din Departamentul Securitatii Statului, unde a lucrat cu ofiterul Silvian Ionescu din cadrul Directiei I. In 1987, Traian Basescu este numit sef al Agentiei Economice NAVROM din Anvers, Belgia, unde isi desfasoara activitatea sub directa coordonare a lui Silvian Ionescu, care conducea la acea data Serviciul I (Belgia-Olanda-Luxemburg) din Directia I a CIE. In aceasta perioada, Traian Basescu a transmis preponderent informatii de interes economic cu privire la activitatile din porturile maritime Anvers si Rotterdam, dar si informatii cu privire la echipajele navelor care acostau in aceste porturi, precum si informatii despre membrii personalului diplomatic român din tarile respective. In vara anului 1988, Traian Basescu a fost retras temporar de la Anvers pentru a participa la un instructaj care a durat doua luni si s-a desfasurat la Scoala de ofiteri MI de la Baneasa.
La inceputul anului 1989, in ascensiunea profesionala a lui Traian Basescu intervine o sincopa. Pe 8 martie 1989 este rechemat in tara, fiind acuzat de nereguli grave in administrarea fondurilor NAVROM. A fost sanctionat pentru ca a autorizat, fara aprobarea NAVROM Constanta, o plata suplimentara de 300.000 de franci belgieni pentru lucrarile de reparatii efectuate la nava “Zimnicea” in ianuarie 1989. Sanctiunea primita s-a datorat, mai ales, faptului ca Traian Basescu a decis ca lucrarile de reparatii sa fie executate de Santierul Naval Belliard din Portul Anvers, desi existau oferte de executie a lucrarilor, mult mai ieftine, din partea altor santiere navale din acelasi port. In perioada ianuarie-martie 1989, Traian Basescu a trimis numeroase note informative si rapoarte in tara, incercind sa-si justifice deciziile, dar si lansind acuze grave si neintemeiate la adresa comandantului navei “Zimnicea”, despre care scria ca este “lipsit de profesionalism”, si ca este “un afacerist notoriu, care se plingea repetat ca el a venit pe acea nava ca sa faca un ban”. Datorita gravitatii exceptionale a faptelor de care a fost acuzat, tinind cont de legislatia din acea vreme, numai sustinerea din partea Securitatii poate explica faptul ca Traian Basescu a fost sanctionat doar administrativ, si nu a suportat si rigorile Legii.
El a fost chiar mentinut ca angajat al NAVROM Constanta, fara sa mai primeasca insa nici o insarcinare pina la Revolutie. Imediat dupa Revolutie, Traian Basescu a fost numit director general al Inspectoratului de Stat al Navigatiei Civile din Ministerul Transporturilor.
Ascensiunea politica si functiile primite de Basescu dupa 1989 denota clar un ajutor substantial din partea Serviciilor Secrete si a ofiterilor pentru care a lucrat inca din studentie.”


Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #139 : Octombrie 06, 2014, 19:43:10 »

Luati aminte! Un info secu se afla si in anturajul candidatului sas la Presedintia Ro!
Si unde? Tocmai in orasul Timisoara, asa, ca Banatu` sa ramana fruncea! O ioi, ioi!

Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #141 : Octombrie 08, 2014, 15:55:39 »

CINE MAI STIE CEVA DE REVUL TIRON VASILE ?! A DISPARUT IMEDIAT DUPA REVOLUTIE, CA MULTI ALTII A FOST  PE AFARA , DAR S-A INTORS, UNII SPUN CA AR FI UNDEVA PE LA IASI SI II MERGE BINE. DECI , CINE POATE DA DETALII DESPRE PETITIONARUL DIN 22 DEC. 89 BRASOV !?
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #142 : Octombrie 08, 2014, 16:36:41 »

CINE MAI STIE CEVA DE REVUL TIRON VASILE ?! A DISPARUT IMEDIAT DUPA REVOLUTIE, CA MULTI ALTII A FOST  PE AFARA , DAR S-A INTORS, UNII SPUN CA AR FI UNDEVA PE LA IASI SI II MERGE BINE. DECI , CINE POATE DA DETALII DESPRE PETITIONARUL DIN 22 DEC. 89 BRASOV !?


http://www.youtube.com/watch?v=STFqBKRkkvM
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #143 : Octombrie 08, 2014, 18:21:57 »


Mai bomba de rahat, cu asemenea prostioare ma combati pe mine. Ma jignesti daca folo contra mea asemenea prostioare de gradinita. Probabil ca aceasta-ti este varsta psihologica, dar in acest caz stai deoparte, spala parbrize, joaca sotronul, cauta-ti fitilul. Degeaba incerci sa divaghezi, sa manipulezi forumul, in special acest subiect. Gata, nu te mai iert. Nici pe tine, nici grupul complotist din BMV. Sa stabilim m intai ce fel de "om de dr" (dreapta) esti tu, care ai aspect m mult de amic al homalailor, sutilor, si cretinoizilor de prin gari, crasme si parcari insalubre.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #144 : Octombrie 08, 2014, 18:33:00 »

Va m amintiti acesta postare, de la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=268.4380?

Pana atunci, ar fi bine sa discutati deschis despre candidati, partide si manevrele lor ca sa va lamuriti si sa evitati ce se m poate evita, pt ca o sa votati (sau nu) prost, dar m puteti evita sa votati de-a `mboulea. Daca par obraznic, va rog sa va analizati voturile date pana acum si rezultatele obtinute astfel. Dupa aceea m vb.
Ce spune jidoafca care se da om politic de dr ro? "Am un vis! Un PDL unit! O dreapta unita!". Intre timp PDL-ul s-a desfintat... hi hi hi...!  Dar sa obs gestul uneia care numai de dr nu e. Care e divortul dintre text si foto pe banner-ul acela electoral? Haideti ca nu-i greu. Mie mi-a sarit in ochi.
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #145 : Octombrie 08, 2014, 21:08:28 »

DE CE APARA VICTOR PONTA INTERESELE RUSILOR DE LA LUKOIL IN DETRIMENTUL ROMANIEI ?

http://inliniedreapta.net/de-ce-apara-victor-ponta-interesele-rusilor-de-la-lukoil-detrimentul-romaniei/
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #146 : Octombrie 09, 2014, 01:28:15 »

CINE MAI STIE CEVA DE REVUL TIRON VASILE ?! A DISPARUT IMEDIAT DUPA REVOLUTIE, CA MULTI ALTII A FOST  PE AFARA , DAR S-A INTORS, UNII SPUN CA AR FI UNDEVA PE LA IASI SI II MERGE BINE. DECI , CINE POATE DA DETALII DESPRE PETITIONARUL DIN 22 DEC. 89 BRASOV !?


http://www.youtube.com/watch?v=STFqBKRkkvM

Asta nu-i Ponta , la 17 ani prin metroul din Paris ?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #147 : Octombrie 09, 2014, 11:41:53 »

N-a dat nimeni send unui raspuns la intrebarea de ieri. Ok. Am sa va ajut eu, desi ar fi trebuit sa va sara in ochi.


Divortul dintre text si foto pe acest banner electoral este evident si ma mir ca nu-l vedeti. Faptul ca pedelizda e numai de conjunctura de dreapta se vede perfect din gestul din foto. Falsa politiciana de dr indica dr cu mana stg!  Nu stiu daca a vrut sa transmita un mesaj codificat pour le connoisseur, adica comunistilor ei genetici, sau pur si simplu sa-a dat de gol ca proasta. Va asigur insa ca nu e o intamplare izolata. La fel se intampla si cu falsul rev (poate fals si ca rev) de dr, Mr Boacana, care a pozat si si-a postat o asemenea foto pe www (ms expeditorului).
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #148 : Octombrie 09, 2014, 12:32:40 »

Scz pt greseala din textul anterior si pt intarziere.
Poza e primita de m mult timp si a fost greu de gasit.


Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #149 : Octombrie 09, 2014, 12:53:49 »

Divortul dintre text si foto pe acest banner electoral este evident si ma mir ca nu-l vedeti. Faptul ca pedelizda e numai de conjunctura de dreapta se vede perfect din gestul din foto. Falsa politiciana de dr indica dr cu mana stg!  Nu stiu daca a vrut sa transmita un mesaj codificat pour le connoisseur, adica comunistilor ei genetici, sau pur si simplu s-a dat de gol ca proasta. Va asigur insa ca nu e o intamplare izolata. La fel se intampla si cu falsul rev (poate fals si ca rev) de dr, Mr Boacana, care a pozat si si-a postat o asemenea foto pe www. Iata-i unul langa altul pt o comparatie directa.Revul si politrucul de dr, pazitorul puritatii (ha ha!) dr ro, marele (la propriu, nu la figurat) Boacana din BMV, face semnul victoriei cu mana... stg! Oau!  Cu stg? Un om de dr cu adevarat nu ar face o asemenea greseala nici beat, cu atat m putin atunci cand pozeaza special pt un gest simbolic! Deci, ca si in cazul falsei politiciene de dr, Boacana ne indica dr cu mana stg.
O prima concluzie. Boacana nu e un om de dr, este un om de stg deghizat intr-unul de dr. Adica e un fals om de dreapta.
Memorat
Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30
Schimbă forumul: