Main Content:

Pagini: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30

cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?

Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #240 : Octombrie 18, 2014, 16:26:38 »

CE SA-TI ZIC EU SORINA, SI PE MINE MA CHEAMA SORIN, CIT DESPRE CUM TE JOCI TU, EU STIU CE SA MAI ZIC !? JOACA-TE SI OM VEDEA CE-O IESI !
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #241 : Octombrie 18, 2014, 22:46:16 »

VAD CA TOT IMI FACI RECLAMA, DESI EU NU TI-AM CERUT-O, PROBABIL CA SUFERI DE MASOCHISM IN CE MA PRIVESTE. APROPO DE NECESITATILE PERSONALE SI IMAGINEA PUBLICA !

http://adevarul.ro/locale/brasov/brasov-sorin-boaca-indragostit-steagul-national-romaniei-1_50ad6a247c42d5a66394b46b/index.html

CUM POATE FI DOVEDIT PATRIOTISMUL ?
IN NICI UN CAZ NU SE POATE PROBA PRIN DECLARATII, ORI IL AI IN INIMA SI ACTIONEZI CA ATARE, ORI NU-L AI !

Am promis ca ne vom delecta cu art indicat de Boacana? Am promis, deci ma tin de promisiune. Copiez pt dv, dnelor si dnilor revi, art de preamarire a parlitului de Boacana din BMV. Poftiti de va delectati!Braşov: Sorin Boacă este un patriot convins

Braşov: Sorin Boacă este îndrăgostit de steagul naţional al României

În toate încăperile locuinţei sale şi ale casei sale de oaspeţi, Sorin Boacă a pus un obiect care să-i amintească de tricolor. Sorin Boacă îşi arată sentimentele patriotice nu doar la nivel declarativ. Fie că este vorba de un steag propriu-zis sau doar de o panglică în culorile drapelului naţional, bărbatul şi-a ornat fiecare spaţiu cu câte un obiect care să reprezinte ideea de „România".
Decoraţiuni tricolore
În dormitoare sau chiar şi pe holuri sunt amplasate steguleţe, fanioane, farfurii pictate, vederi şi stampe vechi, sculpturi, toate conţinând culorile roşu, galben şi albastru. Mai mult, Sorin Boacă şi-a tatuat şi antebraţul stâng în culorile steagului naţional.
„Aşa am simţit eu că este cel mai bine, că aşa mă voi simţi eu cel mai bine în propria locuinţă, precum şi cei care ne calcă pragul casei de oaspeţi. Am cumpărat diverse obiecte „tricolore" din târguri şi pieţe din toată România. În general, turiştii care vin la noi sunt încântaţi de felul în care am aranjat spaţiul, mai ales că ei înţeleg altfel decât românii ideea de patriotism. Americanilor, germanilor sau francezilor nu li se pare deplasat să ţii steagul naţional în casă. La noi, în preajma sărbătorilor, din 100 de case sau apartamente, abia dacă la unul vezi un drapel la geamuri. Nici eu nu ştiu exact de ce ei percep altfel sentoimentele naţionale", ne-a spus Sorin Boacă.
Apreciat de turişti
Bărbatul ne-a declarat că străinii pe care i-a găzduit doresc să-i fotografieze casa. „Din păcate, o parte dintre cunoscuţii noştri români s-au uitat mai ciudat la casa noastră pentru că am arborat steagul naţional în atâtea locuri. Nu înţelegem ideea de patriotism, iar unii dintre noi nu ştiu nici simbolistica drapelului", a precizat Boacă.
El s-a arătat încântat de faptul că, în timpul anumitor competiţii sportive mondiale sau europene, mulţi români îşi montează la geamurile autoturismelor mici steguleţe. „E bine, însă, ar trebui să le purtăm permanent. În România, după ce echipa naţională de fotbal  a fost eliminată din competiţie, toate steguleţele au dispărut", a adăugat Sorin Boacă.
Omul spune că au fost turişti care au revenit în casa sa de oaspeţi datorită atmosferei create de obiectele pe care le afişează sau ale lucrurilor pe care le prezintă despre România: „Le ofer informaţii despre obiectivele care merită văzute, dar şi despre istoria recentă a ţării. Le povestesc despre perioada Revoluţiei şi despre felul în care a evoluat ţara noastră în ultimii ani", a mai spus Sorin Boacă.

Întrebări şi răspunsuri:

Cât de apreciată mai este ideea de patriotism?
Din păcate, noţiunea este prea puţin întâlnită în România. Cei ce au condus ţara au adus oamenii în asemenea hal încât mulţi dintre noi nu mai avem demnitate. Conducătorii noştri nici măcar nu pot pronunţa cuvântul „patriotism". Nici gând să mai poată da dovadă de aşa ceva.

Cum poate fi dovedit patriotismul?
În nici un caz nu se poate proba prin declaraţii. Ori îl ai în inimă şi acţionezi ca atare ori nu îl ai. Cetăţenilor simpli li s-au atenuat intenţionat sentimentele naţionale, pentru ca politicienii să poată fura în linişte.

Ce-i place:
„Îmi place muzica rock-n-roll, care mă relaxează foarte mult. Îmi place, în general, fiecare zi care soseşte şi-mi propun să o trăiesc cât mai frumos", ne-a spus Sorin Boacă.

Ce nu-i place:
„Nu-mi place faptul că 95% dintre români, deşi cred că mai aproape de adevăr ar fi procentul de 99%, sunt perverşi şi pupincurişti. Nu-mi plac oamenii care se dau mai mari decât sunt sau care vor să lase impresia că sunt mult mai importanţi decât sunt în realitate", spune omul.

Profil:

Născut: 20 mai 1966

Studii: medii

Familie: căsătorit, are doi copii

Cine semneaza articolul? E facut ori de un neprofesionist, un debutant poate, un amator chiar, ori e tendentios, a vrut sa-l faca sa para penibil sub aparenta respectului si bunei intentii.
Fiindca acesta este un exemplu de "Portret", va cer permisiunea sa scriu si eu unul, pentru paginile revistei, dat fiind si subiectul Steagului printre celelalte abordate. Deci, prima propunere pentru Brasov: Sorin Boanca (semnez eu aceasta parte, nu le voi semna insa pe toate). Daca votati contra, nu-l scriu. Dar sper ca nu. 
Te rog sa nu refuzi, Sorine. Si te mai rog sa-mi spui cine este ziaristul care s-a ocupat de articolul "tau". Daca nu-mi spui, caut eu.

Dupa "Adevarul" mincinos al L`ecrivantului antirev, ai vrea sa-ti apara chipul tau istet de oaie create si in publicatia dnei. Bravo! Dupa ce ai ponegrit la greu, vrei sa pari fezabil! Dar poate ca ar merita sa se faca si o asemenea incercare... literara. Cum ar suna titlul "Portretul unei boacane"? Incintant, nu?
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #242 : Octombrie 19, 2014, 09:16:43 »

DESPRE PONEGRIRE, NICI VORBA, EU MI-AM EXPRIMAT DOAR PARERI, CA ELE NU PLAC ASTA E ALTCEVA ! NU VREAU SA PAR FEZABIL NIMANUI SI NU AM ABORDAT PE NIMENI PT APARITIA MEA IN VRE-O PUBLICATIE, AM STAT DE VORBA CU ORICINE A AVUT A-MI PUNE INTREBARI SI A FOST INTERESAT DE PERSOANA MEA. NU CONTEST CALITATEA DOAMNEI DE A PUNE IN PAGINA, POATE E SUPARATA PE MINE PT CELE SPUSE, DAR EU SPUN OMULUI CE GINDESC, ASTA NU INSEAMNA CA DETIN ADEVARUL ABSOLUT. DACA SUNTETI IN TANDEM PUTETI PUNE ORICE TITLU CARE SA ARATE CA CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA, SPECIFIC BAMBILICIULUI. IN CE MA PRIVESTE, BAMBILICI EXAMINAREA TA A LUAT SFIRSIT, RAMINE SA VB DIN BUDA, PT CA O BUDA ESTI !
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #243 : Octombrie 19, 2014, 12:39:36 »


" definiții pentru „fezabil”   ▷ declinări

FEZÁBIL, -Ă, fezabili, -e, adj. Care se poate face; realizabil, posibil. – Din fr. faisable.
Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

FEZÁBIL, -Ă, fezabili, -e, adj. (Franțuzism) Care se poate face; realizabil, posibil. – Din fr. faisable.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de cata | Semnalează o greșeală | Permalink

fezábil adj. m., pl. fezábili; f. fezábilă, pl. fezábile
Sursa: DOOM 2 (2005) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

FEZÁBIL adj. v. posibil, realizabil.
Sursa: Sinonime (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

FEZÁBIL ~ă (~i, ~e) Care se poate face; care este realizabil, posibil. /<fr. faisable
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

FEZÁBIL, -Ă adj. (Franțuzism) Care se poate face. [< fr. faisable].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

FEZÁBIL, -Ă adj. care se poate face; realizabil. (< fr. faisable)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink "


Termenul e folosit ca nuca-n perete ! Grin

Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #244 : Octombrie 19, 2014, 16:33:57 »

Vreti sa radeti si sa plangeti in acelasi timp? Fiti cu ochii pe Micro Aso 21 BMV!

ASTA PT BAMBILICI !
http://www.youtube.com/watch?v=nOfu9wGB6y8
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #245 : Octombrie 19, 2014, 19:46:19 »

Nici nu ma asteptam la altceva de la o bruta satanista! Ai reusit sa m aduci o dovada ca tot ce am afirmat despre tine in acest sens este adevarat. Felicitari, Boacana!
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #246 : Octombrie 19, 2014, 22:01:11 »

BAMBILICI, LASA SATANISMELE SI HAI SA TI-L ARAT PE DRACUL LA PREZIDIU, LINGA EL SI SUSTINATORII LUI! LAZAR MAIOR DORIN PRESEDINTE,CARE A DAT AVIZE LA NOMENCLATURA SECURISTO COMUNISTA IN FRUNTE CU NICOLAE  PARASCHIV SECRETARUL PRIMARIEI BRASOV, DE ALTFEL BUNI PRIETENI. VICEPRESEDINTE, MARDARE VASILE, INFORMATOR AL FOSTEI SECURITATI SI NU IN ULTIMUL RIND ULTIMUL DE LA PREZIDIU, BRAN VASILE, FOST SEF DE SECTIE , CEL CARE IN 22 DEC.1989 DADEA DISPOZITIE CA PORTILE SA FIE SUDATE SA NU IASA MUNCITORII ! FRUMOASA ECHIPA, NU, VEZI CUMVA ACOLO PE DEMI IOAN, BOACA SORIN, NEGHINA GHEORGHE, CORNEA FLORIN, ETC. SAU ASTIA AU FOST TOT TIMPUL GICA CONTRA ?! VIZIONARE PLACUTA !

http://www.youtube.com/watch?v=70xhlbktyT4
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #247 : Octombrie 20, 2014, 01:21:25 »

BAMBILICI, LASA SATANISMELE SI HAI SA TI-L ARAT PE DRACUL LA PREZIDIU, LINGA EL SI SUSTINATORII LUI! LAZAR MAIOR DORIN PRESEDINTE,CARE A DAT AVIZE LA NOMENCLATURA SECURISTO COMUNISTA IN FRUNTE CU NICOLAE  PARASCHIV SECRETARUL PRIMARIEI BRASOV, DE ALTFEL BUNI PRIETENI. VICEPRESEDINTE, MARDARE VASILE, INFORMATOR AL FOSTEI SECURITATI SI NU IN ULTIMUL RIND ULTIMUL DE LA PREZIDIU, BRAN VASILE, FOST SEF DE SECTIE , CEL CARE IN 22 DEC.1989 DADEA DISPOZITIE CA PORTILE SA FIE SUDATE SA NU IASA MUNCITORII ! FRUMOASA ECHIPA, NU, VEZI CUMVA ACOLO PE DEMI IOAN, BOACA SORIN, NEGHINA GHEORGHE, CORNEA FLORIN, ETC. SAU ASTIA AU FOST TOT TIMPUL GICA CONTRA ?! VIZIONARE PLACUTA !

http://www.youtube.com/watch?v=70xhlbktyT4

Si se jura , ca nu fura ...

 La gesticulatie cred ca-l invidiaza si Ion Ionescu Galati !!! Grin Grin Grin
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #248 : Octombrie 20, 2014, 01:25:20 »

BAMBILICI, LASA SATANISMELE SI HAI SA TI-L ARAT PE DRACUL LA PREZIDIU, LINGA EL SI SUSTINATORII LUI! LAZAR MAIOR DORIN PRESEDINTE,CARE A DAT AVIZE LA NOMENCLATURA SECURISTO COMUNISTA IN FRUNTE CU NICOLAE  PARASCHIV SECRETARUL PRIMARIEI BRASOV, DE ALTFEL BUNI PRIETENI. VICEPRESEDINTE, MARDARE VASILE, INFORMATOR AL FOSTEI SECURITATI SI NU IN ULTIMUL RIND ULTIMUL DE LA PREZIDIU, BRAN VASILE, FOST SEF DE SECTIE , CEL CARE IN 22 DEC.1989 DADEA DISPOZITIE CA PORTILE SA FIE SUDATE SA NU IASA MUNCITORII ! FRUMOASA ECHIPA, NU, VEZI CUMVA ACOLO PE DEMI IOAN, BOACA SORIN, NEGHINA GHEORGHE, CORNEA FLORIN, ETC. SAU ASTIA AU FOST TOT TIMPUL GICA CONTRA ?! VIZIONARE PLACUTA !

http://www.youtube.com/watch?v=70xhlbktyT4

Si se jura , ca nu fura ...

 La gesticulatie cred ca-l invidiaza si Ion Ionescu Galati !!! Grin Grin Grin


" http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/patru-persoane-arestate-in-dosarul-mafia-lemnului-urmeaza-audierile-celor-doi-judecatori-banuiti-de-complicitate.html "

 Diferenta dintre vorbe...si faptele lor !!!
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #249 : Octombrie 20, 2014, 06:57:18 »

BAMBILICI, LASA SATANISMELE SI HAI SA TI-L ARAT PE DRACUL LA PREZIDIU, LINGA EL SI SUSTINATORII LUI! LAZAR MAIOR DORIN PRESEDINTE,CARE A DAT AVIZE LA NOMENCLATURA SECURISTO COMUNISTA IN FRUNTE CU NICOLAE  PARASCHIV SECRETARUL PRIMARIEI BRASOV, DE ALTFEL BUNI PRIETENI. VICEPRESEDINTE, MARDARE VASILE, INFORMATOR AL FOSTEI SECURITATI SI NU IN ULTIMUL RIND ULTIMUL DE LA PREZIDIU, BRAN VASILE, FOST SEF DE SECTIE , CEL CARE IN 22 DEC.1989 DADEA DISPOZITIE CA PORTILE SA FIE SUDATE SA NU IASA MUNCITORII ! FRUMOASA ECHIPA, NU, VEZI CUMVA ACOLO PE DEMI IOAN, BOACA SORIN, NEGHINA GHEORGHE, CORNEA FLORIN, ETC. SAU ASTIA AU FOST TOT TIMPUL GICA CONTRA ?! VIZIONARE PLACUTA !

http://www.youtube.com/watch?v=70xhlbktyT4


Din categoria " - Avem valoare, avem hectare "  Grin :

 " http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-18335897-referat-dna-arestarea-deputatilor-hrebenciuc-adam-impune-existand-riscul-influentarii-martorilor.htm "

Si se jura , ca nu fura ...

 La gesticulatie cred ca-l invidiaza si Ion Ionescu Galati !!! Grin Grin Grin

[/size]

" http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/patru-persoane-arestate-in-dosarul-mafia-lemnului-urmeaza-audierile-celor-doi-judecatori-banuiti-de-complicitate.html "

 Diferenta dintre vorbe...si faptele lor !!!

[/color][/i]
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #250 : Octombrie 20, 2014, 09:27:59 »

Topicul se numeste "cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?", deci va este dedicat voua, dezinfo Micro Aso 21 BMV, ceea ce inseamna ca toata zdroboneala voastra antipesedista isi avea locul pe alt topic, nu aici. Ceea ce faceti postand despre hotomanii pesedisti din BMV nu e decat o diversiune ordinara, exe de voi ca sa va ascundeti dupa deget. Rezultatul e dezastruos, pt ca diminuati si efectul art anti PSD si aratati si m clar revilor ce fel de luptatori de cacamuci sunteti, de incercati sa va ascundeti dupa deget.

╔═══╗
███
║ (●)
╚═══╝♪♪
╔♫╗────────╔═╦╗─♫╗╔╗─╔╗─♥──
║╩╠═╦═╦═╦╦╗║╚╠╬╦╣╚╣╚╦╝╠═╦╦╗
║╦║╬║╬║╬║║║║╔║║╔╣╔╣║║╬║╬║║║
╚╩╩╩╣╔╣╔╬╗║♫═╩╩╝╚═╩╩╩═╩╩╬╗║
────♫╝╚╝╚═╝─────────────╚═♥

....._\____________________,,__
..../ `--│││││││││----------------------_]
.../_==o ____________________
.....),---.(_(__) /
....// (\) ),------
...//___//
../`----' / ...
./____ / ... .
Pe lumea cealalta, udristilor!
Sunteti cei m abjecti membrii ai forumului, pt ca
sunteti garda personala a Curvei Nationale, muista piratului!
Nu doar revii ar trebui sa va ia la suturi, palme si pumni,
ci toti ro, pt ca sustineti la presedintia tarii o tiganca hoata si destrabalata!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #251 : Octombrie 20, 2014, 09:47:18 »

Citat din mesajul lui: bambilici link=topic=525.msg172286#msg172286 date=1413629717

[quote author=tata shreck link=topic=525.msg171618#msg171618 date=1412959868
VAD CA TOT IMI FACI RECLAMA, DESI EU NU TI-AM CERUT-O, PROBABIL CA SUFERI DE MASOCHISM IN CE MA PRIVESTE. APROPO DE NECESITATILE PERSONALE SI IMAGINEA PUBLICA !

http://adevarul.ro/locale/brasov/brasov-sorin-boaca-indragostit-steagul-national-romaniei-1_50ad6a247c42d5a66394b46b/index.html

CUM POATE FI DOVEDIT PATRIOTISMUL ?
IN NICI UN CAZ NU SE POATE PROBA PRIN DECLARATII, ORI IL AI IN INIMA SI ACTIONEZI CA ATARE, ORI NU-L AI !

Exact! Patriotismul se dovedeste prin fapte, nu prin declaratii! Dar tu tocmai aceasta faceai cand ai dat acele delclaratii de presa: vb despre el, nu-l dovedeai! Animal mult cum esti, nici n-ai realzat ridicolul situatiei, in care singur te-ai pus! Dar, dupa cat de duce procesorul, nici nu-i de mirare.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #252 : Octombrie 20, 2014, 10:01:16 »

Am promis ca ne vom delecta cu art indicat de Boacana? Am promis, deci ma tin de promisiune. Copiez pt dv, dnelor si dnilor revi, art de preamarire a parlitului de Boacana din BMV. Poftiti de va delectati!

Braşov: Sorin Boacă este îndrăgostit de steagul naţional al României

Insusi titlul art e facut la misto: gogeamite huiduma indragostita de steag, de parca ar fi vb de un fetis al unui pervers local. Trecem de titlu pt a ne distra pe seama continutului acestui art scris la comanda, pt ca scris la comanda e, va rog sa nu va indoiti.
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #253 : Octombrie 20, 2014, 13:06:19 »

BAMBILICI, LASA SATANISMELE SI HAI SA TI-L ARAT PE DRACUL LA PREZIDIU, LINGA EL SI SUSTINATORII LUI! LAZAR MAIOR DORIN PRESEDINTE,CARE A DAT AVIZE LA NOMENCLATURA SECURISTO COMUNISTA IN FRUNTE CU NICOLAE  PARASCHIV SECRETARUL PRIMARIEI BRASOV, DE ALTFEL BUNI PRIETENI. VICEPRESEDINTE, MARDARE VASILE, INFORMATOR AL FOSTEI SECURITATI SI NU IN ULTIMUL RIND ULTIMUL DE LA PREZIDIU, BRAN VASILE, FOST SEF DE SECTIE , CEL CARE IN 22 DEC.1989 DADEA DISPOZITIE CA PORTILE SA FIE SUDATE SA NU IASA MUNCITORII ! FRUMOASA ECHIPA, NU, VEZI CUMVA ACOLO PE DEMI IOAN, BOACA SORIN, NEGHINA GHEORGHE, CORNEA FLORIN, ETC. SAU ASTIA AU FOST TOT TIMPUL GICA CONTRA ?! VIZIONARE PLACUTA !

http://www.youtube.com/watch?v=70xhlbktyT4


Din categoria " - Avem valoare, avem hectare "  Grin :

 " http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-18335897-referat-dna-arestarea-deputatilor-hrebenciuc-adam-impune-existand-riscul-influentarii-martorilor.htm "

Si se jura , ca nu fura ...

 La gesticulatie cred ca-l invidiaza si Ion Ionescu Galati !!! Grin Grin Grin

[/size]

" http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/patru-persoane-arestate-in-dosarul-mafia-lemnului-urmeaza-audierile-celor-doi-judecatori-banuiti-de-complicitate.html "

 Diferenta dintre vorbe...si faptele lor !!!

[/color][/i]

Asta cu somitatile e teribila , monser...

 " https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4Dov-ptkkHI "

 " http://ioanavram.wordpress.com/2014/10/17/somitatile-brasovului-mi-e-sila/Grin Grin Grin
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #254 : Octombrie 20, 2014, 14:31:53 »

BAMBILICI, ESTI ACUZAT DE PARTICIPARE LA UN GRUP INFRACTIONAL CU IDENTITATI ASCUNSE  CREAT SPECIAL PT DISCREDITAREA REVOLUTIONARILOR ADEVARATI ! SUB PREMIZA BUNELOR INTENTII PE PORTALUL REVOLUTIEI ATI ORGANIZAT SI DENIGRAT PRIN ACTIUNI POLITICE ANTINATIONALE, ANTIDEMOCRATICE COORDONATE POLITIC DE RAMASITELE VECHIULUI SISTEM SECURISTO COMUNIST !
Memorat
Pagini: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30
Schimbă forumul: