Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 132

ALTE DISCUTII

 • carmen21
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 522
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #60 : Iulie 22, 2008, 11:13:29 »

scuze era vorba despere locomotivele de le Malaxa (Grivița)
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #61 : Iulie 28, 2008, 00:52:38 »

Desi pe Forum se desfasoara alte actiuni, cu adevarat specifice preocuparilor si intereselor celor carora le este dedicat, am sa va cer ingaduinta sa facem loc unei initiative venita dintr-o alta zona.

Dragi membrii si vizitatori ai Forumului nostru, apelez la disponibilitatea dumneavoastra pentru fapte bune si juste si va cer sa va sacrificati cinci minute pentru a sprijini o initiativa civica a brasovenilor.
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #62 : Iulie 28, 2008, 01:04:11 »

Dragii mei,

Va rog sa cititi cu atentie randurile de mai jos si sa votati impotriva construirii fabricii Kronospan la Brasov. Am aflat despre pericolul la care suntem expusi prin construirea acestei fabrici inca dinainte de a se face publice aceste informatii; un prieten ne-a povestit despre efectele negative asupra naturii si oamenilor aparute in urma functionarii unei astfel de fabrici ce exista in Sebes de cativa ani. Si ca sa intelegeti implicatiile, se pare ca unii pomii fructiferi nu rezista (caisii si visinii s-au uscat), iar cei care au fructe prezinta anomalii majore (corcoduse in forma de pastaie); va imaginati ce sufera si vor suferi oamenii; s-a incercat darea in functiune a celei de a doua fabrici tot la Sebes, insa nu au reusit, neprimind autorizatia de functionare de la mediu . Acum incearca sa construiasca una similara si in Brasov. De fapt, in ciuda tuturor restrictiilor impuse de Asociatia de Protectie a Mediului si nu numai, nu au sistat constructia ei, ci din contra; desi autorizatia le-a expirat, nu s-au oprit, sfidand legile Romaniei si cele ale UE.

Si iata cateva extrase despre pericolul formaldehidei si din studiile facute la fabrica din Sebes, incluse intr-o petitie trimisa Presedintele Romaniei si altor forumuri ce pot sa ne ajute:

"Formaldehida este cancerigenă pentru om" potrivit Comunicatului de presă nr. 153 din 15 iunie 2007 al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (O.M.S.), care „a clasat formaldehida în grupa I a agenţilor cancerigeni pentru om". În Comunicat se mai arată că până în 2004 „formaldehida era considerată posibil cancerigenă pentru om", iar ca „toxicitate asupra omului: acută."Pe baza acestor noi date, grupul de experţi a putut determina că dispune în prezent de suficiente indicii că formaldehida provoacă cancerul rinofaringian la om. Grupul de lucru a găsit indicii pentru cancerul foselor nazale şi al sinusurilor feţei şi indicaţii puternice dar nu suficiente pentru leucemie"
"În Documentul UE intitulat „Compuşii organici volatili. Mediul şi sănătatea", document agreat şi de către Asociaţia Experţilor de Mediu din România, se prezintă efectele formaldehidei asupra sănătăţii: iritant al pielii şi al ochilor (dermatite, conjunctivite), precizându-se că intoxicarea cu formaldehidă se manifestă prin: dureri abdominale, pneumonie, edem pulmonar, depresia sistemului nervos central, anxietate, convulsii, comă, greaţă, vărsături, leucemie, ciroza hepatică, tumori cerebrale, tumori nazale. Documentul clasifică formaldehida ca fiind un poluant atmosferic periculos, care în aer reacţionează cu alţi poluanţi prin reacţii fotochimice, şi care are ca efecte cronice asupra animalelor scurtarea duratei de viaţă şi a fertilităţii, precum şi diferite tipuri de cancer.

În Comunicatul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii se precizează că „mirosul formaldehidei este perceput la concentraţii cuprinse între 0,1 şi 1 ppm. Iritarea mucoaselor nazale este resimţită de marea masă a populaţiei la concentraţii cuprinse între 1 şi 3 ppm şi se agravează rapid când procentul atmosferic creşte. Majoritatea indivizilor nu pot tolera o expunere prelungită la 4-5 ppm. La 10-20 ppm, chiar la începutul expunerii, survin semne de iritare severă a mucoaselor oculare şi ale căilor respiratorii. O şedere, fie şi scurtă, într-o atmosferă în care concentraţia de formaldehidă este mai mare de 50 ppm, poate fi cauza unui bronhospasm sever şi a unor leziuni caustice grave ale aparatului respirator (edeme pulmonare acute, ulceraţii traheale şi bronhice etc.)"

"Rezultatele consultului medical efectuat de dr. Răzvan Curcă asupra a 34 de angajaţi ai Companiei Kronospan „nu sunt deloc liniştitoare şi demonstrează că mulţi dintre muncitorii expuşi la formaldehidă sunt departe de a fi sănătoşi". Medicul a precizat că „două treimi (21 de angajaţi) prezintă semnele clinice şi radiologice ale unei sinuzite cronice, ca efect al inhalării formaldehidei. Pe de altă parte, această inflamaţie cronică depistată la majoritatea muncitorilor examinaţi, este terenul pe care pot să apară în timp cancere ORL". În cazul a trei muncitori, situaţia poate fi chiar mult mai gravă: „doi dintre muncitorii consultaţi prezintă simptome de cancer bronhopulmonar, iar al treilea este suspect de o afecţiune malignă a sângelui". „Aceste concluzii sunt foarte alarmante deoarece există un procent de peste 60% dintre muncitorii care au iritaţie cronică în urma expunerii la formaldehidă."

Va rog SA NE AJUTATI SA SALVAM BRASOVUL!! Cititi si informatiile de mai jos si apoi semnati petitia! Dupa ce semnati, INTRATI IN EMAILUL PE CARE IL MENTIONATI SI CONFIRMATI SEMNATURA!!!!

Va multumesc,

Cu drag,

Roxana
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #63 : Iulie 28, 2008, 01:07:27 »

AJUTATI-NE SA SALVAM BRASOVUL de poluarea unei noi fabrici de formaldehida!!!!!!!! pe care o construieste firma Kronospan in Cartierul Stupini la distanta foarte mica de casele de locuinte!
Au fost amendati si li s-a dat sistarea lucrarilor, dar ei lucreaza in continuare!!!! DOAR PRIN STRANGEREA DE CAT MAI MULTE SEMNATURI IMPOTRIVA CONSTRUCTIEI PUTEM INTREPRINDE CEVA!!!!!
DAR IMPREUNA E POSIBIL!!!!! SEMNATI PETITIA PENTRU A FI CAT MAI MULTI!!!
CEI DIN SEBES AU REUSIT SA II OPREASCA!!!!! DECI SE POATE! DEPINDE DE NOI!!! IA CATEVA SECUNDE PENTRU A SEMNA ACEASTA PETITIE, DAR INSEAMNA ENORM DE MULT PT. NOI SI SANATATEA NOASTRA!!
acceseaza http://www.petitieonline.ro/petitie/salvati_brasovul_de_poluare_-p44380046.html si semneaza si tu petitia asta online impotriva kronospan.
Pentru a putea lua atitudine trebuie stranse cat mai multe semnaturi - TRIMITE MAI DEPARTE LA CAT MAI MULTE PERSOANE - mai ales celor care locuiesc in BRASOV si imprejurimi!!!!!!!!!!!!
Pentru mai multe detalii despre Kronospan puteti accesa site-ul: http://www.keepitgreen.apispm.ro/index..php precum si stirea aparuta pe postul TV Realitatea redata mai jos:
Braşovenii strâng semnături pentru a stopa construirea unei fabrici de formaldehidă
Astazi, ora 09:37
La câteva sute de metri de cartierul braşovean Stupini, compania Kronoşpan ridică cea de-a treia sa fabrică de formaldehidă din ţară. Lucrările au început în luna septembrie a anului trecut şi ar trebui să fie finalizată peste cinci ani. Pentru că Garda de Mediu a considerat că fabrica nu are toate autorizaţiile, compania a fost amendată.

"Pentru această construcţie a existat un acord de mediu de la agenţia pentru protecţia mediului în anul 2002, dar actualmente nu mai este valabil", a precizat Elena Bucur, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei de Protecţie a Mediului Braşov.

"S-a aplicat sancţiunea contravenţională de 30.000 de lei şi sistarea lucrărilor de construcţie", a declarat Adrian Aldea comisar Garda de Mediu.

Primarul Braşovului a cerut şi el companiei să aibă toate avizele necesare pentru ridicarea fabricii. "În caz contrar a spus că va face orice demersuri sunt necesare pentru blocarea autorizaţiei şi a acestor investiţii", a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea.

La Stupini însă, utilajele nu s-au oprit. Kronoşpan a contestat deciziile în instanţă, iar până la primirea unui răspuns definitiv îşi continuă lucrările.

Braşovenii au strâns până acum peste 600 de semnături. Ei cred că amplasată atât de aproape de locuinţele lor, fabrica va aduce poluare şi, odată cu ea, multe boli.

Compania Kronoşpan îi asigură însă pe braşoveni că sănătatea nu le este pusă în pericol.

"Produsele în sine pe bază de formaldehidă nu se vor fabrica la Braşov, ci vor fi achiziţionate din surse externe, aşadar acestea nu reprezintă nicio problemă pentru locaţia din Braşov", susţin reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Compania Kronoşpan mai are două fabrici de formaldehidă la Sebeş. Prima funcţionează încă de acum patru ani şi a fost amendată pentru emisiile prea mari de noxe şi de pulberi. Cea de-a doua fabrică însă, finalizată anul trecut, nu a produs formaldehidă nici măcar o zi.
"Anul trecut au început construcţia noii fabrici de formaldehidă fără acordul de mediu. Societatea a fost sancţionată. Pe lângă aceastea am stabilit măsuri de desfiinţare a construcţiilor", a precizat Marcel Dăneţ, comisar şef Garda de Mediu Alba

Oamenii din Sebeş se plâng că în ultimii ani s-au îmbolnăvit din cauza cantităţii mari de formaldehidă din aer. Anul trecut, primăria Sebeş a organizat un referendum pentru a afla dacă oamenii sunt sau nu de acord cu funcţionarea noii fabrici de formaldehidă în localitate. Referendumul a fost atunci invalidat deoarece la urne s-au prezentat doar 25 la sută dintre cei cu drept de vot.

www.realitatea.net

Pentru a putea lua atitudine trebuie stranse cat mai multe semnaturi - TRIMITE MAI DEPARTE LA CAT MAI MULTE PERSOANE - mai ales celor care locuiesc in BRASOV si imprejurimi!!!!!!!!!!!!
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #64 : Iulie 28, 2008, 01:10:54 »

Accesati deci linkul www.petitieonline.ro/petitie/salvati_brasovul_de_poluare_-p44380046.html si semnati petitia.
Eu am semnat.

Cu multumiri,

Gheorghe Iosif
Memorat
 • marias
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 40
 • TO TALK GOODNESS IS NOT GOOD ONLY DO IT IS.. ..
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #65 : Iulie 28, 2008, 16:34:20 »

AM  SEMNAT !  AM TRIMIS MESAJE SI LA ALTE PERSOANE SA SE ALATURE ACESTEI INITIATIVE!!!MARIAS.
Memorat

YOU TEND TO BE TOO HARD ON YOURSELF....LIGHTEN UP!!!
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #66 : Iulie 28, 2008, 16:40:02 »

Va multumesc frumos, atat pentru semnatura cat si pentru participarea pe mai departe in aceasta campanie!
Intr-o jumatate de zi s-au adaugat 82 de semnaturi petitiei online - de la 4659, la 4741. Printre noii semnatari am recunoscut si revolutionari, membrii ai Forumului nostru. Va multumesc si va rog sa urmati exemplul colegului nostru de forum, "marias" si sa faceti cunoscuta aceasta actiune si altor cunostinte.
O zi buna tututror.
Memorat
 • carmen21
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 522
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #67 : Iulie 29, 2008, 18:58:03 »

S-a primit la asociație prin poștă un material și am fost rugată să-l pun pe portal. Nu l-am scris chiar tot, mai e unul încă odata pe atât cu conținut asemănător.

DOAMNELOR SI DOMNILOR,
   LIDERI AI ASOCIAȚIILOR, AI SOCIETĂȚII CIVILE, REDACTORI ȘI REDACTORI ȘEFI DIN RADIO,
PRESĂ.... TELEVIZIUNE,
LIDERI AI SINDICATELOR,
LIDERI AI ASOCIAȚIILOR STUDENȚEȘTI, ș.a
LIDERE ALE ORGANIZAȚIILOR DE FEMEI,
LIDERI POLITICI CARE, ÎNCĂ NU AȚI UITAT ȘI ÎNCĂ MAI SIMȚIȚI CĂ SUNTEȚI ROMÂNI ! ...

   Ne adresăm DUMNEAVOASTRĂ cu următorul:

   M E S A J

NU UITAȚI !!!...
              „Zece ameni care-și exprimă părerea în PUBLIC, sunt mai PUTERNICI DECÂT ALTE SUTE DE MII CARE TAC ! ...
               Ne adresăm celor care vor să lupte împotriva MINCIUNII și a mincinoșilor, împotriva trândăviei și a TRÂNTORILOR ... LĂSTUNILOR ... HRĂPĂREȚILOR, CARE NE OMOARĂ cu zile ...
               Ne adresăm celor care vor să lupte pentru DREPTATE ȘI ADEVĂR ... celor care vor să lupte împotriva obrăzniciei, lașității, ... dezmățului, și, a altor deprinderi ... nedemne ... promovate de POLITICIENII din PARLAMENT ... GUVERN ... și alte STRUCTURI DE CONDUCERE din ROMÂNIA ! ...
              Ne adresăm dumneavoastră: părinților, bunicilor, fiilor și nepoților ... care vă plângeți și acum pe cei dragi, pe eroii noștrii adevărați care s-au jertfit pentru înlăturarea de la putere a comuniștilor .... și, pe care COMUNIȘTII  ... i-au BATJOCORIT ... I-AU DEFĂIMAT, aruncând cu noroi în FAPTELE LOR DE VITEJIE !....
             A venit, măcar acum, timpul SĂ NE TREZIM DIN SOMNUL ... din AMORȚEALA ÎN CARE AM FOST ȚINUȚI, mai bine de 70 de ani, ... de POLITRUCI NESUFERIȚI, PE CARE I-AM SUPORTAT ATÂTA AMAR DE VREME ! ...
  ..........Atâta timp, în care am fost ținuți numai în MINCIUNĂ .... în ÎNȘELĂCIUNE, ... în DIDPREȚUL unei minorități de oameni politici, care promovând CULTUL PERSONALITĂȚII, încă mai cred că fac parte dintr-o CASTĂ SUPERIOARĂ, că ei ar fi sortiți de natură să conducă mulțimea ... pe care ei oo consideră „PROSTIMEA” care este sortită să-i slugărească ! ... iar, prin obrăznicia lor, ne-au distrus, .... ne-au luat ce mai aveam ..., chiar și DEMNITATEA DE OAMENI ... DE ROMÂNI ! ....
           Mulțimea necăjită nu a uitat și nu va uita niciodată faptul că nici  un PARTID ...  NICI O FORMAȚIUNE POLITICĂ .... care s-a succedat, după DECEMBRIE 1989 ... NU A FĂCUT NIMIC BUN PENTRU POPOR ... PENTRU MILȚIMEA NECĂJITĂ. ! ...
        ....Toți au luptat pentru satisfaceraea intereselor, lor, meschine ...PENTRU OCUPAREA UNUI NUMĂR CÂT MAI MARE DE LOCURI ÎN PRLAMENT .. în CONSILIILE LOCALE .. în  GUVERN  ... pentru a-și păstra FUNCȚIILE, PRIVILEGIILE,  pentrn a dobândi, ori a fi menținuți în FUNCȚIILE CELE MAI BINE PLĂTITE și fără muncă ...  ori răspundere ... pentru a nu-și pierde averile și ... pentru a nu fi stingheriți în afacerile lor, chiar necurate ! ...
            Comuniștii, politicienii ... vor cu orice preț ca să ajungă la putere ..., la  GUVERNARE ... vor cu tot dinadinsul să ne mai păcălească .... și pentru aceaste, acei care au bani mulți, folosesc, mai ales acum, televiziunea, presa, care nu este așa LIBERĂ, cum zic ziariștii, CARE SUNT VASALI  proprietarilor TRUSTURILOR DE PRESĂ ... proprietarilor de TELEVIZIUNI ... altor oligarhi „mafioți”, SUNT VASALII CELOR CARE ÎI OLĂTESC ! ...
             DE ACEEA TOATE ACESTE MIJLOACE SUNT FOLOSITE, MAI ALES ACUM, de POLITICIENI ... pentru a ne OTRAVI CU MINCIUNILE LOR ! ...
             SĂ NU-I CREDEMFRAȚILOR ... SĂ NU CĂDEM ÎN MREAJA LOR ! ...
             SĂ NU TRCEM PRIN VIAȚÂ,  fără să ne pese de suferințele, necazurile .... care nu mai pot să DUCĂ, ... NU MAI POT ÎNDURA ATÂTA UMILINȚĂ ...  nu mai pot suporta CIRCUL din PARLAMENT, nu mai suporta CIRCUL dintre PREȘEDENȚIE  și GUVERN ... nu mai pot suporta minciunile și promisiunile care se fac, MAI ALES ACUM,  în acest AN ELECTORAL, mai ales acum când se duce o luptă susținută pentru PUTERE ... pentru SUPREMAȚIE ! ...
              Cât de bolnavi minali ar trebui să fim ca să-i credem în promisiunile lor, care se vor face, mai ales, acum ! ...
              Acum și-au adus aminte politcienii și de spitale, și de școli ...și de pensionari ... și ...de alte instituții, care au fost neglijate ... și, acum au  nerușinarea să vorbească de niște realizări remarcabile, vrând ca fiecare să arate că s-a remarcat prin soluționarea problemelor ... care defept ... în concret, NICI NU AU FOST REALIZATE ! ...
            ACUM și-au găsit timpul să vorebească de SĂRĂCIE ... MIZERIE  ... COMBATEREA BOLILOR  ... nu mai pot de grija noastră ! .... Mai greu de suportat, COMPARATIV, CHIAR CU ȚĂRILE FOST COMUNISTE ....
            ACUM, se înghesuie toți politicienii să apară la TELEVIZIUNI ... în PRESĂ ... SĂ FACĂ CÂT MAI MULTE PROMISIUNI ... DAR, TOATE ACESTEA, VOR RĂMÂNE, CA ȘI PÂNĂ ACUM, PROMISIUNI VAGI .... DEȘARTE ... NIȘTE MINCIUNI .... NIȘTE ÎNCERCĂRI DE A NE PĂCĂLI ! ...
           Dar orice cetățean, cu mintea sănătoasă, este convins că: nu vom scăpa de comuniști, de securiști ... nici peste o sută de ani DACĂ NE VOM LĂSA MEREU PĂCĂLIȚI ..., nu vom scăpa, niciodată, de CORUPȚIE ..., NEDREPTATE..., MINCIUNĂ ..., UMILINȚĂ ..., SĂRĂCIE ..., MIZERIE ... DACĂ NU VOM FI MAI HOTĂRÂȚI ..., MAI SOLIDARI și ... MAI CURAJOȘI ... astfel încât să-i putem înlătura în primil rând pe comuniști ..., securiști ..., fii și fiicele lor din PARLAMENT, și, să-i alegem pe cei care merită ...., care să fie propuși de noi ..., de mulțimea necăjită ..., după un sistem de VOT UNINOMINAL REAL și nu măsluit de POLITICIENI !....
           NU VOM SCĂPA DE COMUNIȘTI, DE SECURIȘTI, până nu vor fi scoși din PARLAMENT..., din GUVERN ..., din toate structurile de conducere, toți POLITICIENII ... , iar în INSTITUȚIILE STATULUI, atât cele CENTRALE, cât și cele LOCALE, să nu mai fie promovați FUNCȚIONARI, alți salariați, pe criterii politice, alte criterii... TOATE POSTURILE SĂ FIE SCOASE LA CONCURS ... și să fie ocupate de persoane bine pregătite..., de specialitate (nu ca acum ... Ministerul SĂNĂTĂȚII să fie condus de un contabil ! ...) persoane care, să aibe o comportare ireproșabilă !...
             NU VOM SCĂPA DE COMUNIȘTI .... PÂNĂ NU SE VA ABROGA LEGEA PARTIDELOR POLITICE ... și, PARTIDELE, să nu mai fie SUBVENȚIONATE DE STAT ..., iar, acei care vor să facă politică să o facă pe banii lor,... și nu pe banii contribuabililor ..., a MULȚIMII NECĂJITE, care nu mai suportă JUGUL FISCALITĂȚII ...
            NU VOM SCĂPA nici de CORUPȚIE ..., SĂRĂCIE ..., SFIDARE..., de CULTUL PERSONALITĂȚII ..., NEDREPTATE..., până nu vor fi abrogate toate legile și nu vor dispare toate IMUNITĂȚILE..., toate PRIVILEGIILE ..., toate DISCRIMINĂRILE ..., astfel încât toți CETĂȚENII ROMÂNIEI, să fie EGALI ÎN DREPTURI ..., ȘI SĂ RĂSPUNDĂ FIECARE PENTRU FAPTELE LUI, indiferent de poziția socială pe care o are ....
           NU VOM SCĂPA nici de CORUPȚIE ..., DE MARII CORUPȚI ... până nu vom înțelege că, nu se poate lupta împotriva corupției și a marilor corupți cu unii polițiști ..., procurori ..., avocați ..., JUDECĂTORI, CORUPȚI.
           De aceea, va trebui ca mai întâi să fie VERIFICAȚI: JUDECĂTORII, PROCURORII, AVOCAȚII ..., POLIȚIȘTII, NOTARII ..., ALȚI FUNCȚIONARI, și apoi să fie obligați, aceștia, să lupte împotriva CORUPȚIEI și a MARILOR CORUPȚI ... fără să se mai cheltuiască mii de miliarde, să se înființeze alte INSTITUȚII de tipul: PNA..., DNA..., AGENȚIA DE INTEGRITATE ..., și alte MARI CONSUMATOARE DE BANI, care nu-și pot justifica activitatea..., NU FAC NIMIC CONCRET..., DECÂT, NUMAI VORBĂRIE...., MAI MULT ZGOMOT, CA SĂ SE CREADĂ CĂ, ÎN ROMÂNIA, S-AU FĂCUT PROGRESE în ce privește LUPTA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI și a MARILOR CORUPȚI !....
          NU VOM SCĂPA DE CORUPȚIE ȘI DE MARII CORUPȚI.... până nu se va introduce ȘI RESPECTA CU STRICTEȚE RĂSPUNDEREA PERSONALĂ a JUDECĂTORILOR și PROCURORILOR pentru soluțiile date, aceștia să răspundă disciplinar și chiar PENAL, atunci când se constată că, intenționat, au dat HOTĂRÂRI NELEGALE și NETEMEINICE..., au dat SOLUȚII DE NEÂNCEPERE A URMĂRIRII PENALE ..., ORI  SCOATEREA DE SUB URMĂRIRE PENALĂ ÎN FAVOAREA UNOR INFRECTORI, îndeosebi în favoarea escrocilor ..., a huluiganilor ..., violatorilor ...
           Dacă, cercetarea...., arestarea... unor PARLAMENTARI ..., MINIȘTI..., MAGISTRAȚI, alți DEMNITARI va fi CONDIȚIONATĂ de unele AVIZE ..., APROBĂRI ..., ale PREȘEDENȚIEI ..., PARLAMENTULUI..., GUVERNULUI..., MINISTERULUI JUSTIȚIEI ..., altor organe ..., dacă nu va dispărea, cu desăvârșire, IMUNITATEA ..., și, oricărui CETĂȚEAN ROMĂN, oricărui INVINUIT SĂ I SE APLICE ACELAȚI TRATAMENT JURIDIC ..., fără nici o excepție !...
          ORICE MINTE SĂNĂTOASĂ, ORICE OM ÎNȚELEPT nu poate să dea crezare MINCIUNILOR ..., PROMISIUNILOR ..., care se fac mai ales acum... privitoare la: AMELIORAREA SĂRĂCIEI..., MIZERIEI, ÎMBUNĂTĂȚIREA STĂRII DE SĂNĂTATE ..., ÎNTRONAREA DREPTĂȚII în JUSTIȚIE...
         NU VOM SCĂPA NICIODATĂ DE: SĂRĂCIE..., MIZERIE ... DACĂ NE VOM LĂSA PĂCĂLIȚI DE ACTUALII  PARLAMENTARI..., GUVERNANȚI ..., POLITICIENI !...
         Dacă nu vor fi făcuți răspunzători ..., judecați și CONDAMNAȚI CU CONFISCAREA AVERILOR ..., toți acei care s-au ÎMBOGĂȚIT PRI JAF...,PRIN DISTRGEREA ECONOMIEI ..., INDUSTRIEI ..., AGRICULTURII ..., EVAZIUNII FISCALE ..., DEVALIZAREA UNOR BĂNCI, ȘI A ALTOR INFRACȚIUNI... . DACĂ NU SE VOR LUA MĂCAR NIȘTE MĂSURI CONCRETE PREVĂZUTE DE NOI, ÎN PROGRAMELE NOASTRE, încă din anii 1995, 1996.
         Dacă nu se vor lua cel puțin aceste măsuri, nu vor fi aplicate în concret ..., NU SE VA FACE NIMIC, DECÂT VORBĂRIE GOALĂ, AȘA CUM S-A FĂCUT, DEALTFEL, ȘI PÂNĂ ACUM !
         DE ACEEA, VĂ ÎNDEMN, ÎNCĂ ODATĂ, SĂ NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI !
         ÎN NĂDEJDEA CĂ VĂ VOM TRIMITE ȘI ALTE MESAJE, VREM SĂ VĂ RUGĂM INSISTENT SĂ LA CITIȚI, SĂ LA MULTIPLICAȚI, SĂ LA DAȚI ȘI ALTORA SĂ LE CITEASCĂ !
   AȘA SĂ NE JUTE BUNUL DUMNEZEU !...
15 IULIE 2008
   RUSU IOAN
   JURIST PENSIONAR
   TECUCI
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #68 : Iulie 29, 2008, 23:14:52 »

A mai trecut o zi. Petitia a ajuns la a 4882-a semnatura <<Manea Ioan Sunt impotriva poluarii orasului Brasov. Kronospan sa realizeze aceasta investitie in tara de origine(Elvetia)>>. Gasiti ultimele semnaturi la adresa www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/salvati_brasovul_de_poluare_-p44380046-pg49.html.
Nu uitati: ajutorul fiecaruia este important. Cand ezitati intre doua click-uri spre ce adresa sa navigati, mai trimiteri invitatia de a lua atitudine unui prieten, unei cunostinte. Adresa este www.petitieonline.ro/petitie-p44380046.html. De un Brasov curat si sanatos avem cu totii nevoie - si noi, brasovenii si dumneavoastra, turistii.
« Ultima modificare: Iulie 30, 2008, 00:00:32 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #69 : Iulie 30, 2008, 23:40:43 »

Numarul semnatarilor petitiei a crescut cu o suta doua persoane. Maine vom fi cinci mii. Sa continuam campania. Fiecare semnatura conteaza.
« Ultima modificare: Iulie 30, 2008, 23:42:21 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #70 : August 02, 2008, 23:00:35 »

5141


Si un link pentru cei care doresc sa vada un film interesant: http://dandelionsalad.wordpress.com/2008/01/28/sicko-by-michael-moore-full-movie
« Ultima modificare: August 02, 2008, 23:05:13 de către razvan »
Memorat
 • néant
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 926
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #71 : August 06, 2008, 18:49:36 »

da da salvati BRASOVU CA E PE MARTIE nu in aceasi tara cu restu restu la gara CU BILETE MARFAR  Grin Grin Grin Grin
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #72 : August 11, 2008, 21:26:50 »

Fiind aici vorba de "alte discutii", atasez un tabel comparativ al preturilor la cateva alimente in Romania si Germania. Poate comentam sau bagam la cap macar in ce hal suntem furati.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #73 : August 12, 2008, 00:08:06 »

Atentie, firma aceea vrea sa-si dreaga imaginea pe sema suferintei sinistratilor din Moldova.

KRONOSPAN VINE IN SPRIJINUL SINISTRATILOR DIN MOLDOVA

In aceste momente extrem de grele pentru populatia localitatilor afectate de inundatii, compania Kronospan a decis sa se implice si sa ajute sinistratii din Moldova. Kronospan Romania raspunde astfel apelului Primarului Municipiului Brasov, dl. George Scripcaru si contribuie la refacerea zonelor calamitate.
Kronospan va pune la dispozitia sinistratilor 2615 mp OSB si 700 mp de parchet laminat. Din cantitatea de materiale donate, placile de OSB pot fi folosite pentru refacerea acoperisurilor de la aproximativ 20 de case, iar parchetul poate fi folosit, de asemenea, pentru aproximativ 10 case. Valoarea totala a materialelor donate este de cca. 35.000 RON. Materialele vor ajunge in cursul zilei de astazi in Judetul Neamt, comuna Doljesti. Conform bilantului realizat de Institutia Prefectului judetul Neamt, din data de 4 august 2008, "zona inundata de pe malul Siretului, cuprinde 8 localitati. Din 1.127 de case evaluate, 164 sunt prabusite, 464 in pericol de prabusire si alte 496 de case afectate usor". In comuna Doljesti, doua sate (Buruienesti si Rotunda) au avut de suferit din cauza inundatiilor. Contactat telefonic, primarul comunei Doljesti, Gheorghe Cojocaru ne-a comunicat ca au fost afectate 280 case in Buruienesti si 60 case in Rotunda.
Nu este prima data cand Kronospan Romania se implica in asemenea actiuni. In 2005, Kronospan a donat localitatilor afectate de inundatii din judetul Timis materiale de constructii: parchet, lambriu si placi OSB in valoare totala de 20.000 RON.
Grupul Kronospan - cel mai mare producator de produse pe baza de lemn din Europa, (PAL, MDF, HDF, parchet, OSB, blaturi, glafuri) detine 26 de fabrici in 24 tari din Europa, SUA si China. In Romania, compania Kronospan este prezenta de 9 ani, iar la Brasov aceasta a demarat in 2003 o investitie de amploare - 200 milioane de EURO - pentru construirea unei fabrici de placi din aschii lemnoase cu o capacitate de productie de 350.000 mc anual, care va fi pusa in functiune la inceputul anului 2009.
Transilvania Expres, 7 august ac.
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #74 : August 12, 2008, 19:09:04 »

Cum se poate ca la asa productie sa dea asa de putin,intradevar ajung la parerea ta Nor ca vor sa isi faca imagine pe nenorocirea bietilor oameni.
Memorat
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 132
Schimbă forumul: