Main Content:

Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 132

ALTE DISCUTII

Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #75 : Septembrie 02, 2008, 17:37:53 »

http://www.badin.ro/2008/09/basescu-in-betie-cu-vadim-restituri.html
Basescu betie cu Vadim la stana lui Becali (RESTITURI: Raportul Tismaneanu despre poetul de curte al lui Ceausescu)
Publicat in: Comunism , Gafele presedintelui . de Andrei Bădin

Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #76 : Septembrie 03, 2008, 13:47:55 »

Discutiile de pe forumul unui ziar, dovezile unui procuror

Geanina Diaconu

Un procuror din Constanta a solicitat ieri judecatorilor mentinerea arestului preventiv pentru patru persoane invocand in sprijinul cererii sale discutiile de pe forumul unui ziar local, care i-ar fi incriminat pe cei patru. Tribunalul Constanta a respins aceasta proba.
Declaratiile procurorului au fost facute in dosarul mai multor capi ai lumii interlope din Constanta. Patru membri ai clanului Spaniolu’ au fost arestati preventiv vineri noapte pe motiv ca au provocat mai multe scandaluri si ca l-au batut pe unul dintre membri gruparii adverse – Vasea. Ieri judecatorii Tribunalului Constanta au analizat cererea avocatilor de judecare a invinuitilor in stare de libertate. Procurorul de sedinta le-a prezentat magistratilor mai multe probe, printre care si un proces-verbal de contraventie prin care se dovedea ca Lucian Calimarea, unul dintre suspecti, s-a aflat in Bucuresti, in conditiile in care acesta are interdictia de a parasi localitatea. Totodata, procurorul a inaintat instantei mai multe copii ale unor discutii purtate pe forumul unui ziar, pe marginea materialului privind arestarea preventiva a interlopilor, in care mai multe persoane se amenintau reciproc. Proba a starnit foarte multe controverse, pentru persoanele care au postat acele comentarii sunt foarte greu de identificat. Tribunalul Constanta a respins aceasta proba motivand faptul ca niste discutii purtate pe internet nu pot avea valoare juridica. Multe dintre cele 174 de comentarii de pe forum contin un limbaj licentios si instiga la violenta.
Cei patru invinuiti au fost protagonistii unor scene sangeroase consumate in plina strada la Constanta, dar si pe holul unei unitati sanitare din Eforie.
Adina Florea, prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, a precizat ca probele sunt prezentate in instanta de catre procurorul de sedinta, care este "portavocea" procurorului de caz si actioneaza la sfaturile acestuia. In speta de fata, procurorul de caz este Madalina Hira.

» FARA REPLICA
Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta nu a dorit sa comenteze proba privind discutiile de pe forumul unui ziar local. Proba a suscitat multe controverse pentru ca persoanele care au postat acele comentarii sunt foarte greu de identificat. Prim-procurorul adjunct Raluca Ceausu a declarat ca nu poate face comentarii in timpul unei anchete si ca "fiecare procuror administreaza probele pe care le considera de cuviinta intr-un dosar".

Romania libera - Marti, 02 Septembrie 2008
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #77 : Septembrie 03, 2008, 14:43:09 »

Concluzie si SSPR poate folosii discutiile de pe acest forum în sprijniul depistarii impostoriilor, un precedent a fost creat se poate profita de el!
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #78 : Septembrie 03, 2008, 15:00:16 »

SSPR poate folosi discutiile de pe forum doar pentru a initia documentarea. Nu ca si probatoriu. Pentru asta e nevoie de probe, care pot consta din documente, marturii, anchete oficiale, etc. pe care SSPR le poate initia pana la urma si pe baza unor banuieli, ca sa nu mai discutam despre discutiile si argumentele de pe forum, care sunt o sursa de autosesizare inepuizabila. Grin
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #79 : Septembrie 03, 2008, 15:09:51 »

Material are destul pe forum,dar problema este daca cei de la SSPR citesc forumul ,se autosesizeaza si cerceteaza Huh
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #80 : Septembrie 03, 2008, 15:31:21 »

Sa le propuna domnul Iosif sa-i faca un cont unui functionar de la SSPR, care sa aiba sarcina de a "colecta" sesizari si supozitii de pe forum. Omu sa puna si intrebari pentru lamurire, dar sa se stie clar ca se discuta cu reprezentantul SSPR-ului.
Nu cred ca ar fi o cheltuiala prea mare pentru stat.
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #81 : Septembrie 05, 2008, 12:29:22 »

http://www.badin.ro/2008/09/cartarescu-sterge-pe-jos-cu-piticul.html
Cartarescu si piticul atomic
Publicat in: Atitudini , Dedesubturile politicii . de Andrei Bădin

Fragmente dintr-un editorial de vineri din Evenimentul Zilei semnat Mircea Cartarescu si intitulat "Aţi făcut-o lată":
Cum PDL este toate partidele, toate culorile şi toate orientările deodată, nimic din ce face nu mai poate surprinde pe cineva. Acest grup de oportunişti care încă nu ştiu dacă sunt de dreapta sau de stânga, de sus sau de jos tinde să devină, din ce în ce mai evident, un fel de PSD al doilea, mai prost. De fapt, cele două partide seamănă destul de mult: idealul iniţial al Frontului Salvării Naţionale, moştenit şi el de la PCR, le-a rămas pentru totdeauna imprimat în structura genetică: ambele se visează un fel de partide unice, în interiorul cărora să se regăsească toate doctrinele, toate clasele şi toate năravurile.(...)

PDL a fost dintotdeauna un partid politicianist. Să ne ferească sfântul să-l vedem transformat în Partidul Popular, declarat prezidenţial. Măcar în PSD au fost încercări timide de reformă. Aici, însă, e numai un murmur surd din care răzbat uneori stridenţe rău prevestitoare.(...)Aşa a fost de curând, când, pentru voturi în Primăria Bucureştiului, consilierii PDL au bătut palma cu Becali, unsul lui D-zeu pe pământ. Presa a urlat ce-a urlat şi până la urmă a tăcut: Boc şi ai lui n-o făcuseră încă destul de groasă. Dezamăgiţi de tăcerea presei, strategii PDL şi-au amintit de o faimoasă deviză: „Vom fi ce-am fost şi mai mult încă“. Şi, cum tot şi-au adus-o aminte de pe frontispiciul României Mari, imaginea Tribunului, devenit un fel de rege Lear în furtună al propriului partid, le-a apărut imediat în faţa ochilor. Cum, un patriot atât de mare să rămâie fără coledzi? El, cu familia lui de la patruszopt? Nu se putea, neicuşorule! Aşa că Boc l-a ridicat pe încărunţitul tiran prăbuşit pe treptele parlamentului, i-a şters ochii de lacrimi, i-a scuturat veşmintele de ţărână şi l-a repus pe tronul de altădată."

HR Patapievici, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu tac chitic in continuare.
TRU o da cotita intr-un text pe care parca l-a scris HR Patapievici, in sensul ca o scalda si pana la urma scoate bine partiduletul lui Boc:
Să nu supraevaluăm arta apocalipsului minor. O colecţie de gafe provoacă stupefacţie sau ilaritate, dar nu stabileşte direcţii politice. PD-L nu avea cum să facă o alianţă propriu-zisă şi nu are cum să dezvolte un viitor politic alături de relicvele fasciste din PRM.Promiscuitatea are exigenţele ei, iar ticăloşia nu e niciodată o cucerire spontană. Amândouă cer o educaţie satanică la care PD-L nu are, pur şi simplu, acces. (...)PD-L a jucat funcţionăreşte o partidă care i-a adus trei posturi-cheie într-un Parlament muribund, adică trei mari victorii într-o organigramă care va dispărea fără urmă, peste doar două luni. PD-L a câştigat, astfel, dreptul inutil de a juca Monopoly parlamentar cu un partid defunct şi de a se freca, fie şi în treacăt, de tubulatura solzoasă a lui Vadim Tudor."

Editorialul integral al lui Mircea Cartarescu

Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #82 : Septembrie 15, 2008, 22:17:13 »

Iar le au tras-o evreii americanilor. Bancile pica una dupa alata in America si de azi au inceput sa se preabuseasca si dintre cele mari. Dupa ce le baga mana in buzunar de o sa-i lase pe multi pe drumuri (poza de mai jos e la fix din punctu asta de vedere) or sa se mire ca a crescut antisemitismu in state.
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #83 : Septembrie 15, 2008, 22:20:54 »

Kronstadt cu Scheianul si cu patronu la mine fuga mars. Ia ziceti voi: si triunghiul ala e masonic? Sa nu ziceti ca da ca va puneti rau cu masoneria si in vremile astea de restriste financiara nu le pica bine si va tin minte.
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #84 : Septembrie 15, 2008, 22:43:25 »

Poza asta imi place cel mai mult. Angajata de la banca Lehman Brothers a iesit in strada sa faca si ea un gest destept (dupa parerea ei) scriindu-i sefului bancii o scrisoare pe portret. Cum pe ala il cheama Dick si inca cumva, cumvaul ala insemnad ca indeplineste o dorinta sau executa o dorinta scena e tare de tot. Fata trebe ca nu pricepe si se expune simboic in public. Atat angajata cat si colegii ei cat si toti americanii si multi altii (nici noi nu facem cu totu exceptie) tocmai o luara sus. Se mai intampla... chiar si in noul secol care e mai nerabdator ca nu a mai asteptat anii 28.
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #85 : Septembrie 15, 2008, 23:07:41 »

Fiti atenti ca unii nu cred. Mergeti pe Yahoo! si o sa gasiti la poza explicatia:
Lehman Brothers Holdings Inc employee Jennifer Roeder writes a message on a portrait of Lehman Brothers Chief Executive Dick Fuld's in New York September 15, 2008.
REUTERS/Joshua Lott (e clar ca se strica de ras evreii ca pana si fotografu e de al lor si le arata curu la toti)
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #86 : Septembrie 16, 2008, 07:59:14 »

Kronstadt cu Scheianul si cu patronu la mine fuga mars. Ia ziceti voi: si triunghiul ala e masonic? Sa nu ziceti ca da ca va puneti rau cu masoneria si in vremile astea de restriste financiara nu le pica bine si va tin minte.
http://www.roportal.ro/discutii/index.php?s=d923004cc5cd567f6cb5d1297e5a5e10&showtopic=31

Dar sa vedem cum explica J. D. Buck simbolul mentionat: "Echilibrul perfect intre spirit si materie, este simbolizat de hexagrama, care este, de fapt, alta forma a Compasului si Echerului, fiecare avand o linie de baza care alcatuieste un triunghi." [Mystic Masonry, 1913, p. 244-245]. Sa examinam mai indeaproape hexagrama satanica cu compasul si echerul.
. Nz- triunghiurile erau considerate ca fiind ajutatoare in transformarea vointei intr-o energie pura si stralucitoare.[Ravenscroft, p.163].

Fm- "Triunghiul... era emblema Sanatatii". [Pike, "Morals and Dogma", p.634].
http://www.blogmyway.org/entry.php?w=good2go&e_id=17290
Ungherea, O., Misterele templului Masonic, Ed. PHOBOS Bucuresti, 2004
~ Toate artele se bazeaza pe Geometrie. Chiar si Gramatica si insasi Retorica nu ar putea exista fara Geometrie. Geometria este arta de a masura orice lucru in cer si pe pamant. Ea se mai numeste si Masonerie.
~TRIUNGHIUL CU VARFUL IN SUS exprima prima manifestare a binelui: nevoia de a vrea, nevoia de crestere, de dezvoltare, in ultima instanta, de initiere in marile taine ale vietii. Este semnul originii cosmice a omului. Adica, acolo unde focul nu moare niciodata.
~TRIUNGHIUL CU VARFUL IN JOS exprima ce-a de-a doua manifestare a sinelui:de-a nu ne uita niciodata radacinile, traditiile, pamantul pe care ne-am nascut. Este semnul primordial al locului unde a aparut, pentru prima data viata: apa.
DE studiat Nani-Nani!Vezi tu daca este sau nu?
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #87 : Septembrie 16, 2008, 13:18:23 »

Kronstadt cu Scheianul si cu patronu la mine fuga mars. Ia ziceti voi: si triunghiul ala e masonic? Sa nu ziceti ca da ca va puneti rau cu masoneria si in vremile astea de restriste financiara nu le pica bine si va tin minte.
Faci aceeasi confuzie pe care a facut-o si Iosif. Eu si Scheianul nu ne refeream la acel triunghi mare care este element de constructie pe cladirea postata de tine, pe templul masonic gasit de mine pe net, dar si pe Casa Sfatului din Brasov.
Noi ne referim la acel mic insemn aflat in centrul triunghiului, respectiv un ochi intr-un triunghi mai mic si cu niste raze concentrice. Este acelasi semn de pe bancnota de 1 dolar.
Aici am gasit ceva referiri la insemnatatea lui.
http://www.colectzii.ro/articol.php?articolID=28
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #88 : Septembrie 16, 2008, 13:45:05 »

Poza asta imi place cel mai mult. Angajata de la banca Lehman Brothers a iesit in strada sa faca si ea un gest destept (dupa parerea ei) scriindu-i sefului bancii o scrisoare pe portret. Cum pe ala il cheama Dick si inca cumva, cumvaul ala insemnad ca indeplineste o dorinta sau executa o dorinta scena e tare de tot. Fata trebe ca nu pricepe si se expune simboic in public. Atat angajata cat si colegii ei cat si toti americanii si multi altii (nici noi nu facem cu totu exceptie) tocmai o luara sus. Se mai intampla... chiar si in noul secol care e mai nerabdator ca nu a mai asteptat anii 28.
http://www.rostonline.org/rost/mar2007/masoneria.shtml
Juramântul masonic
- Ati vorbit de juramântul masonic în societatea americana. La ce va referiti?
- La un lucru foarte simplu. Nu exista America fara masoni. Este statul masonic ideal. În nici un alt stat din lume, lojile masonice nu exercita o influenta mai mare în tot ce se numeste viata politica, economica, financiara, sociala. În calatoriile mele prin toata lumea, nu am vazut nici un oras în care, în centrul localitatii sa fie temple masonice de rit scotian, etalate precum catedralele în Europa crestina. Am vazut la intrarea în orasul Sedona din Arizona, pe o placa de lemn, ziua si locul unde au loc întrunirile lojii. Este de notorietate. Un stat care se pretinde crestin are peste 400 de religii si culte. Vicepresedintele Dick Cheney a fost fotografiat când depunea juramântul: avea cele doua coloane masonice ale templului lui Solomon în spate.
- Mai este valabil astazi juramântul masonic, de care vorbeste Nicolae Paulescu, ritualul cu tapul pe care ciracul, legat la ochi si în patru labe, trebuie sa-l sarute sub coada?
- Fara îndoiala. Multi americani obisnuiti cred ca tara lor este crestina, dar ei stiu ca trebuie sa faca si compromisuri ca sa promoveze într-o functie. Trebuie sa ai un anumit loc în ierarhia masonica, altfel nu poti promova în Statele Unite. Acasa, americanul poate sa fie un bun tata de familie, sa-si doreasca sa aiba copii, sa-si creasca familia conform moralei crestine. Exista deci o duplicitate pe care noi am trait-o în comunism.
Cam astia sint americanii tai!
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #89 : Septembrie 16, 2008, 13:58:53 »

Fiti atenti ca unii nu cred. Mergeti pe Yahoo! si o sa gasiti la poza explicatia:
Lehman Brothers Holdings Inc employee Jennifer Roeder writes a message on a portrait of Lehman Brothers Chief Executive Dick Fuld's in New York September 15, 2008.
REUTERS/Joshua Lott (e clar ca se strica de ras evreii ca pana si fotografu e de al lor si le arata curu la toti)

http://bisericasecreta.wordpress.com/2007/09/07/b%E2%80%99nai-b%E2%80%99rith-fiii-legamantului-lumea-si-romania/

Chiar şi denumirea de “mason” (constructor, zidar - engleză) face o trimitere expresă la tradiţiile evreieşti, deoarece derivă din legenda arhitectului-constructor Hiram, cel care a construit Templul evreiesc al lui Solomon, motiv al Sionului.
“Evreii, atât de remarcabili prin instinctul lor de dominaţie şi prin ştiinţa lor de a guverna, au creat Franc-Masoneria ca să înroleze într-însa oameni care, neaparţinând neamului lor se angajează totuşi să-i ajute în faptele lor, să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”.
Memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 132
Schimbă forumul: