Main Content:

Pagini: 1 ... 268 269 [270] 271 272

CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE

Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4035 : Februarie 28, 2020, 00:31:41 »

[size=10pt]Domnul Turtutreanu are maine preoces si m-a rugat sa il ajut sa isi sustina cauza. Nu are adresa de e-mail  si sunt nevoit sa apelez la acest mijloc de comunicare.  Rog pe cei interesati sa-l atentioneze! Atat am putut face in 2 ore! I-am  si dat SMS!
Imi cer scuze ca apelez la un mijloc public de comunicare! Nu e o problema ca „devoalez strategia” (am inteles ca nu se prezinta avocatul. Nu-i bai! Invingem „sistemul ticalosit” si singuri!). O scrie „pe genunchi” si , dupa ce o citeste , o depune instantei!  Sper sa le fie de ajutor si  celor care sunt in aceeasi situatie . Succes! (Din punctul meu de vedere, succesul orcarui revolutionar in lupta cu „sistemul ticalosit”  este si al meu, si al revolutionarilor, si al Revolutiei , care NU S-A „TERMINAT”  in 22 dec. ora 12 si 10 minute!  Doar imbecilii nu vad ce vede toata lumea!)

Instanța  Curtea de Apel Bacau
Dosar nr...................
                                            DOAMNA PREȘEDINTE,
Subsemnatul ...... reprezentant/ parte in dosarul ce formeaza numarul ............, formulez
                                                     CONCLUZII SCRISE
prin care va solicit respingerea recursului declarat de recurentul SSRMLIC, sa mentineti Decizia primei instante (Hotararea Trib P Neamt sau ce e!), sa obligati recurenta la plata cheltuielilor de judecata (daca le puteti dovedi cu acte) si sa o amendati pentru „Abuz de drept”, pentru urmatoarele
                                                      MOTIVE
-Decizia nr (124? Daca am inteles bine!  Completati cu datele corecte!)   adoptata de „Comisia 9^2” de punere in exacutare a legii  a fost perfect legala indeplinind conditiile cerute de Lege, asa cum a constatat si prima instanta.
- Aceasta Decizie  a intrat in circuitul civil, producand efecte juridice  si nu mai poate fi anulata prin alta Decizie  a emitentului (SSRMLIC), ci printr-o H.J, la solicitarea expresa  si MOTIVATA a emitentului, adresata instantei competente material si teritorial. Nu a facut acest lucru si nici nu l-a solicitat Curtii de Apel Bacau!
In Drept: Legea 554/2004,art 1, alin. (6) Autoritatea publică emitentă a unui act administrativ nelegal poate să solicite instanței constatarea nulității acestuia, în situația în care actul nu mai poate fi revocat, întrucât a intrat în circuitul civil și a produs efecte juridice. În cazul admiterii acțiunii, instanța se va pronunța, la cerere, și asupra legalității actelor civile încheiate în baza actului administrativ nelegal, precum și asupra efectelor civile produse.  Nu e nevoie sa dati citatul, dar o puteti face!
-Componenta  „Comisiei 9^2 de punere in executare a legii” care a adoptat Decizia nr... (a lui”Mester”!) de anulare a Deciziei 124  era nelegala, intrucat  doi membri ai comisiei erau angajatii  la „Cabinetul Demnitarului”, pe „criteriul increderii personale” fapt interzis in mod expres  de  Art.6, litera b),  din legea 188/1999  in vigoare la data emiterii Deciziei  nr ... „Mester”  si pastrata in noul Cod Administrativ  la art. 541 „(1) Rolul personalului contractual care ocupă funcțiile prevăzute la art. 539 lit. a) și b) este acela de realizare a activităților direct rezultate din exercitarea atribuțiilor autorităților și instituțiilor publice și care nu implică exercitarea de prerogative de putere publică.
(2) Rolul personalului contractual care ocupă funcțiile prevăzute la art. 539 lit. c) este de a-l sprijini pe demnitarul sau alesul local la cabinetul căruia este încadrat, respectiv pe prefectul în a cărui cancelarie este încadrat, în realizarea activităților direct rezultate din exercitarea atribuțiilor care îi sunt stabilite prin Constituție sau prin alte acte normative. Nu e musai sa dati citatul, dar este elocvent!
-Depuneti  chitantele platite avocatului, etc. chiar daca avocatul/avocatii nu se prezinta!
- Abuzul de drept, art 15, Cod Civil „Niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vătăma sau păgubi pe altul ori într-un mod excesiv și nerezonabil, contrar bunei-credințe.” Or, in cazul de fata este vorba de o institutie Guvernamentala  care are Compartimente/Directii Juridice  populate cu juristi specializati in Drept Administrativ (cel putin) ce nu pot fi suspectati de necunoasterea legii.  Se prezuma cunoasterea legii de catre justitiabilul „de rand” (fie si analfabet sau „analfabet functiuonal”!) cu atat mai mult a unei institutii guvernamentale.
- Probele se afla in Dosar si nu e cazul sa le mai mentionez.
 Numele, semnatura si data.
                              Doamnei presedinte a Curtii de Apel Bacau
[/size]

 
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 676
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4036 : Mai 07, 2020, 23:14:51 »

Se pot trage multe învățăminte din acest articol.
https://www.facebook.com/groups/2211032509211326/permalink/2540011329646774
Luminita Arhire · ieri
CE-DO”-VA-DĂ MAI BU-NĂ VREȚI?!!!

L-ați crezut, cetățeni, nu-i așa? și când v-a spus-o pe aia cu ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT și când v-a vândut gogoașa cu ROMÂNIA NORMALĂ și când v-a informat că el face lucrurile PAS CU PAS... De ce anume l-ați crezut, nu este problema mea. Mi-ar fi foarte greu să-mi explic ce resort interior determină o masă însemnată și de obicei amorfă, adică 66,09% DIN CEVA, să aibă brusc o iluminare interioară și să pună pună ștampila pe VIDUL ABSOLUT. Însă, pentru că ați ales „minunea din noiembrie” (Oana Stănciulescu dixit) în 2014 și ați crezut în repetabilitatea ei în 2019, nu numai că nu veți avea parte în mandatele „minunii” de lucruri bine făcute și de normalitate, ci n-o să beneficiați nici măcar de un PAS CU PAS temperat în procesul de instalare a dictaturii. Deoarece asta se face, după cum puteți și singuri observa, „pe repede înainte”! Căci la scos armata în stradă (ca să vă protejeze de voi înșivă, desigur), la amenzi de zece ori mai mai decât salariul vostru net, la închidere de jurnale care conțin informații complete despre viața lui pigmentată cu căscioare din Sibiu, la încălcări de Constituție și uzurpare de atribuțiuni, precum și la autocultul personalității, Klaus se dovedește a fi Speeddy Gonzales!

Prilejul COVIDULUI a venit ca o mănușă pe grebla pregătită să vă adune drepturile civile într-o grămăjoară, care ulterior să poată fi depozitată în măruntaiele vilei LAC 3- da, chiar vila aia cu atelierul de tâmplărie amenajat la subsol, pentru singura activitate care-i potolește președintelui vostru neliniștile existențiale.

De când cu COVIDUL, Klaus nu mai are nici un moment de plictiseală și seamănă din ce în ce mai mult cu Leslie Nielson în SCARY MOVIE 3 (cred!) unde Leslie era Baxter Harris, președintele SUA, cel care nu-nțelegea nimic... În nici două luni de pandemie, dânsul a pus de-o republică prezidențială după chipul și asemănarea lui, adică acea republică în care președintele spune ceva, premierul altceva, ministrul sănătății cu totul altceva iar ministrul de interne, cu un glas părintesc, îi contrazice pe toți.

Poate că voi, cetățeni care l-ați ales, îl iubiți și îl apreciați pentru că vă spune „dragii mei” în timp ce se gândește cum să ia gâtul PESEDEULUI folosindu-se de abnegația voastră necondiționată, credeți toate fanteziile toxice pe care vi le susură în urechi în declarații de presă pe care i le scriu unii cel puțin la fel de pricepuți ca el. Poate așa, sorbindu-i mereu și mereu cuvintele aflați, cu mare bucurie, că îl preocupă „drepturile omului”. Sau mai exact: DREPTURILE UNUI OM. Ale UNUI SINGUR OM, care a obținut o victorie (nedefinitivă) împotriva statului român la CEDO. În lumina acestei victorii, cu căldura care-l caracterizează, președintele vostru a scrâșnit:

„Drepturile fundamentale ale omului depășesc frontiera unui stat. Accesul liber la justiție și libertatea de exprimare sunt valori esențiale pentru o societate democratică.”(Declarație de presă, 5 mai 2020)

Dar vă întrebați, poate, cine este fericitul OM băgat în seamă de titanul gândirii de la Cotroceni? Poate e vorba despre Mircia Gutău sau despre Daniela Tarău, căci atât primarul din Râmnicu Vâlcea cât și doamna Tarău au făcut închisoare, după care au reclamat la CEDO încălcarea gravă a dreptului lor la un proces echitabil, au avut acolo câștig de cauză iar procesele lor s-au rejudecat în România și au fost declarați NEVINOVAȚI. Asta trebuie să fie! Iar când se referă la libertatea de exprimare ca „valoare esențială pentru o societate democratică” trebuie că urechează, de fapt, ANCOM-ul care a suspendat site-ul JUSTIȚIARUL, publicație ce nu mai poate acum să se exprime liber cu privire la fenomenul complex al dobândirii caselor din meditații la profesorii de fizică din Sibiu!

Dacă așa v-ați gândit, ați greșit grav... OMUL, singurul din România asupra căruia s-au săvârșit așa niște groaznice abuzuri încât a uitat Klaus să ne spună în deschiderea declarației de presă cum să ne spălăm pe mâini și cum să stăm acasă de pandemie, e doamna Codruța, cea pentru care micul șut în cur aplicat de Tudorel Toader (mă și întreb cum a reușit, avându-se în vedere diferența pe verticală dintre cei doi, acea diferență care l-a determinat pe Tudorel Toader, de-a lungul vieții sale, mai mult să învețe și să se dezvolte intelectual decât să joace baschet) a însemnat un mare pas înainte, peste graniță, ca Procuror European!

Am remarcat din nou că, având la dispoziție numai câteva ore pentru ca să citească și să aprofundeze ce anume a citit, președintele Klaus nu ar fi avut cum să-și dea seama ce-a vrut CEDO să zică... așa că a ales să înțeleagă ce-i convine: cum că PESEDEUL-i rău deci să nu-l mai votăm... și chiar și Curtea Constituțională e a dracului, așadar trebuie reformată, păstrându-le intacte doar pe doamnele Livia Stanciu (cea care l-a trimis pe Mircea Gutău la pușcărie deoarece omul a dat din mână a lehamite) și Elena Simina Tănăsescu (cea care l-a „presat” pe bombeu pe judecătorul Petre Lăzaroiu, într-un fel care, într-o altă țară, mai puțin democratică decât a noastră, ar putea fi socotit un mic șantaj prezidențial). Dânsele sunt numite de președinte așa că sunt bune, corecte, profesioniste și votează EXACT, dar EXACT cum dorește președintele, pe când ceilalți sunt insuportabili și votează de parcă i-ar da cu tifla! Chestiunea asta nu părea așa de supărătoare înainte de a fi instaurat Klaus dictatura, dar de-acum... judecătorii ăia parcă îl sfidează, na!

Așa că președintele vostru le-a zis-o de la obraz:

„Credibilitatea CCR, afectată oricum de unele decizii controversate luate în ultimii ani, este acum și mai puternic zdruncinată. Reamintesc faptul că la referendumul din 2019 românii au decis că atribuțiile Curții Constituționale trebuie modificate.Hotărârea CEDO de astăzi ne arată, dacă mai era nevoie, cât de necesară este o reformă la nivel constituțional a acestei instituții.(...)

Însă este evident că Parlamentul actual, în această configurație politică, dominată chiar de partidul care a patronat revocarea din funcție a doamnei Kövesi, a dovedit că nu este capabil să ia decizii pentru protejarea cetățenilor. Acesta este partidul care vreme de trei ani a făcut un scop din bulversarea întregului sistem judiciar, prin construirea unei legislații penale menite să-i protejeze pe infractori, și nu pe cetățenii onești.Însă nu mă îndoiesc că românii vor sancționa PSD, prin vot, evident, pentru toate aceste acțiuni extrem de grave.”

Am fost plăcut surprinsă să aflu că aceiași cetățeni care habar n-aveau în mai 2019 când s-au prezentat la urne care sunt întrebările de la referendum, au hotărât, totuși, în mod matur și responsabil, că trebuie reformat CCR-ul! De aceea sunt convinsă că în aceeași logică fără cusur „...vor sancționa PSD, prin vot, evident, pentru toate aceste acțiuni extrem de grave.”

Obraznicul CCR i-a explicat președintelui vostru, într-un răspuns în 10 puncte, pe 6 mai 2020 ceva care s-ar putea traduce, într-o maximă simplificare, prin „...amice, ești idiot”... sau cam așa ceva. Judecați și singuri dacă mă înșel citind mai jos punctele 5 și 6 din răspunsul Curții:

„5. Aşadar, Curtea Constituţională nu putea să încalce dreptul la un proces echitabil al unei persoane fizice pentru simplul motiv că în procedura în faţa Curţii Constituţionale s-a examinat un alt aspect care a vizat, în mod exclusiv, competenţele autorităţilor publice.

6. În discursul lor public, autorităţile publice, şi anume Preşedintele României şi prim-ministrul Guvernului, folosesc argumente/ motive incomplete şi inexacte, fără a corobora natura, conţinutul şi obligaţiile rezultate din cele două acte jurisdicţionale (Decizia Curţii Constituţionale şi Hotărârea CEDO), ceea ce pune la îndoială comportamentul constituţional loial al autorităţilor publice la adresa Curţii Constituţionale.”

Și-acum, în final... Într-un text despre statutul judecătorului CEDO, text care mi-a căzut întâmplător sub ochi, Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiției, scria pe 7 noiembrie 2013: „Există o preocupare a Comisiei pentru afaceri juridice şi drepturile omului a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) privind necesitatea CONSOLIDĂRII INDEPENDENȚEI Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO).” Deci... pentru consolidarea PROPRIEI INDEPENDENȚE , CEDO are nevoie de sprijin, existând, de exemplu, o vulnerabilitate a judecătorului după epuizarea mandatului, slăbiciune ce poate fi oricând exploatată politic, să zicem.

De atunci, când mă gândesc la CEDO, îmi vine în minte dosarul rezolvat scandalos de rapid al Iuliei Timoșenko. În timp ce dosarul lui Adrian Năstase nu a fost acceptat iar dosarul lui Adrian Severin stă într-o nepăsătoare adormire de câțiva ani. Și-mi spun că, fără îndoială, CEDO este și ea tot o Europă, dar la scara redusă. Iar ce va să zică ACEASTĂ Europă și cum lucrează ea, eu una deja m-am cam lămurit!


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4037 : Iunie 20, 2020, 22:32:13 »

Revoluționarul Viorel Bulete este un om harnic, mereu în acțiune, așa cum îi stă bine unui luptător.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4038 : Iunie 20, 2020, 22:33:24 »

Viorel Bulete
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2689530514664849&set=pcb.2689533197997914&type=3&theater&ifg=1
12 iunie la 14:32 ·
Grefierii sunt mai respectati in Romania fata de revolutionari.
PENSII SPECIALE pentru urmasii grefierilor , iar revolutionarilor in viata nu li se respecta intregral nici un drept prevazut in Legea nr.341/2004.
Nu renuntam la actiunile noastre , dar am mai avea nevoie de sustinere financiara .
DACA NE-AR SUSTINE SI SOCIETATEA CIVILA , AM PUTEA AVEA PRETENTII LA UN STAT DE DREPT.
UNITI SUNTEM O FORTA , IAR DEZBINATI , O VICTIMA !!!


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4039 : Iunie 20, 2020, 23:46:54 »Zamfir Ion 2 ore
https://www.facebook.com/groups/free2carmen/?multi_permalinks=2738432689721807%2C2738511476380595&notif_id=1592679197212919&notif_t=group_activity
Buna seara. De obicei,postarile legate de revolutie si revolutionari nu isi prea au locul sambata si dumineca.Parobabil ca ai nostrii se odihnesc.Uite ca am sa stric obiceiul ,si va spun dragilor ca vorbele s-au cam terminat.Trebuie urgent trecut la fapte.Spune un prieten...ca sspr a (terminat )cu 600 de dosare.....Ei bine,m-am saturat de tot felul de stiri una mai buna ca alta.In concluzie.Cei ce sunt curati,(adica au trecut prin 42/90 si 341/2004 trebuie sa inteleaga (doeesc sau nu,)ca asa cum merg lucrurile nu putem fi reprezentati in guvern si la senat de catre reprezentanti PSD si PNL.Statistica spune ca pana in prezent SSPR a lucrat dupa ureche,de aceea suntem unde suntem.Haideti sa incercam sa stabilim o data la care sa ne vedem in Bucuresti si sa punem tara la cale.Nu este admisibil ca un reprezentant al guvernului sa ii raspunda domnului Gadina asa cum stiti bine ca i-a raspuns.Nu suntem cersetori,nu suntem handicapati mental ,nu suntem hoti si nici impostori.Trebuie sa o demonstram cu acte,cu ci,cu brevete si titluri.Usor usor ne intalnim doncolo de nori si revolutia va fi o psgina creata de nebuni.Haideti sa le aratm ca putem ,haideti sa demonstram ca vrem.Personal am facut tot felul de demersuri.Din pacate langa mine sunt putini.Daca ne vom adresa presedintelui,primului ministru,si nu in ultimul rand SSPR,in numar cat mai mare,poate vor intelege ca trebuie sa respecte legea.Dragilor,nu eu am facut legea,....Ca bun cetatean am citit si am facut ce spune legea.Haideti sa ii fortam sa o respecte.Noi suntem cu masca,ei fara.Noi primim amenzi,ei le dau.Noi murim de foame,ei huzuresc.Stop abuzurilor,stop discriminarii stop comportamentului golanesc.Intrati aici,sau unde doriti si in functie de timpul si vointa voastra haideti sa ne stangem.Putem sa ii invingem ca am putut sa facem asta si in 89.Va astept i pagina personala catsi aici.(Precizez,numai cei cu cele doua titluri)Sa fim sanatosi, ca sa facem ce ne propunem.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4040 : Iulie 06, 2020, 16:46:49 »

Domnul Viorel Bulete a revenit cu o nouă postare, inclusiv cu noi pagini publicate pe Facebook.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4041 : Iulie 06, 2020, 16:50:05 »

Am greșit formatul, scuze.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4042 : Iulie 06, 2020, 16:51:46 »

Viorel Bulete Revoluția din 1989, 10 ore
https://www.facebook.com/groups/rev1989/?multi_permalinks=2577153605834140&notif_id=1594006924725253&notif_t=group_activity
Am depus la Curtea de Justitie a UE actiunea revolutionarilor care se considera PERSECUTATI POLITIC in Romania , tara membra UE .
Acum sunt in izolare 14 zile la domiciliu , intors din Belgia si Luxembourg , sacrificiul merita , stiam de la inceput ca este posibil si asa ceva , dar nu mai putea amana la nesfarsit depunerea actiunii.
Ajunsi la Curtea de Justitie a UE , am nimerit acolo unde aveau loc dezbaterile si cand am zis ca doresc sa depun o actiunea , ei au crezut ca eram convocat . Atunci cand am explicat ca vreau sa depun o actiune noua , mi s-a zis ca este de partea cealalta a cladirii , la grefa . Ajunsi la grefa , eram deja asteptati , o persoana de sex feminin mi-a zis ca pana in septembrie-actombrie 2020 Curtea de Justitie a UE nu lucreaza , imi zicea mie , care nimerisem din greseala acolo unde aveau loc dezbaterile Curtii.
La insistentele mele , a aparut un tip , un fel de sef , care a zis ca pot depune la grefa documentele. Am fost inregistrat si poftit in sala de asteptare a Curtii . Un pic mai tarziu a venit un tip tanar , care mi-a pus stampila de primire a documentelor , este vorba de o actiune de 177 de pagini , cu tot cu anexe .
Persoana asta , cand am zis ca prefer limba franceza si ca am traduse 3 exemplare indentice in romana , franceza si engleza, el mi-a zis ca si romana este limba oficiala la Curte , dar i-am replicat ca ceid e origine romana traduc incorect si viciaza procedurile , de asta am versiunile in alte 2 limbi si prefer franceza. El a zis ca documentele vor fi duse la Sectia romana , dar noi va trebui sa insistam ca ele sa nu fie pe mana romanilor , doarece acolo ajung doar cei care isi arata atasamentul fata de CORUPTIA DIN ROMANIA .
Actiunea este bine intocmita si va expun putin , nu dezvalui prea multe si va trebui sa facem presiuni sa intre pe rol la CJUE .
Toti revolutionarii ar trebui sa fie alaturi , dar multi cred ca fiind umili unor partide , care de fapt sunt mai degraba niste gasti , fara doctrina si fara lege pe care sa o respecte , pot obtine ceva.
Cred ca v-ati convins ce este in tara , desi nici in afara nu este lapte si miere , dar actiunea nostra este bazata 100 % pe jurisprudenta Curtii de Justitie a UE si orice gest impotriva aciunii noastre inseamna sa se nege existenta Curtii de Justitie a UE si a Uniunii Europene , in final.
Decizia care se va lua va fi folosita de toata lumea din UE .
Ar putea fi inceputul unei noi Uniunii Europene , pe baze solide, sau inceputul destramarii UE , daca nu se va lua o decizie corecta. Partidele politice adversare UE vor folosi din plin o eventuala derapare a Curtii de Justitie a UE , ceea ce nu cred ca ar fi o varianta , pentru a se apara PERSECUTAREA POLITICA A REVOLUTIONARILOR DIN ROMANIA .
Este singura cale , sa ne impunem in afara tarii , la nevoie sa mergem acolo in bloc , 50-100 de persoane sa protestam , daca nu se rezolva in timp util cererea noastra de a ni se examina dosarul.
Curtea de Justitie a UE poate semna actul de nastere a unei noi UE sau actul sau de deces !Memorat
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4043 : Iulie 07, 2020, 12:21:33 »

Viorel Bulete Revoluția din 1989, 10 ore

Este singura cale , sa ne impunem in afara tarii , la nevoie sa mergem acolo in bloc , 50-100 de persoane sa protestam , daca nu se rezolva in timp util cererea noastra de a ni se examina dosarul.


   Am exprimat acest lucru unor distinși luptători, să stabilim cine merge, ca să-i apărăm spatele lui Viorel acolo. Nici nu știam că și dânsul a luat în calcul și această variantă, acum, astăzi am văzut, am citit. Este drept că ieri, a avut amabilitatea și m-a sunat de dimineață, dar trebuie să-l respectăm, să se odihnească, să se adune, că... or să apară destui care-l vor ”bruia”, hulindu-l.
 
    Dar să revenim, am gândit așa, pentru că de 30 de ani asta mi-e starea, acțiune, stradă, exprimarea liberă ca un drept pe care l-am smuls și nu ca pe o ”îngăduință” a puterii vremelnice.

    Așteptam de la vitejii luptători măcar să rumege ideea, dar de unde ... primul lucru a fost negarea, de unde bani, că cine să meargă, că ce, așa vreau eu și de ce îndrăznesc ...
    ”Săracii” inși, ce sunt ce-i drept puțini că așa le-a dat Dumnezeu doar lor... față de majoritatea care-s vai de capul lor, săraci, bolnavi, ce n-au de unde cu adevărat. Păi cum să-și mute curul pe acolo, nici nu au antrenament, pe când noi mărșăluiam pe străzi, ei mergeau în vacanță pe la Nisipurile de Aur, îi mai ”amărâți”, ptr. că ăilalți ... au purces mai departe.


   P.S.
       Ce să-i faci Nval-ule, ne-am bătut pe aici, dar cât de cât ai postat să cetesc și eu, dar uite că eu zic e bine, însă altora le convine ?
       Ajuns-am să te laud, având lucruri comune, mâhnindu-mă că alții nu le au.
Memorat
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4044 : Iulie 08, 2020, 14:38:52 »

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2560
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4045 : Iulie 08, 2020, 15:58:32 »ATENTIE : NU este definitiva !

Ora estimata: 12:30
Complet: C29
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite actiunea Dispune obligarea paratei la restituirea catre reclamant a sumelor de bani cu titlu CASS, incepand cu data de 01.03.2017. Obliga parata la plata catre reclamant a sumei de 2000 lei reprezentand cheltuieli de judecata cu titlu onorariu de avocat Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a Conflicte de muncă şi Asigurări sociale. Pronunţată azi 08.07.2020 soluţia fiind pusa la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei.
Document: Hotarâre    08.07.2020

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4046 : Iulie 09, 2020, 17:53:51 »

Haraga a ajuns să îl urmărească pe Vasile Emilian Cutean, fostul lui șef.

Dorel Haraga 1 oră
Forumul Oraselor cu Rol Determinant in Revolutia din Decembrie 1989
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3608572845836935&set=a.344911315536454&type=3&theater&ifg=1
CUTEAN VASILE EMILIAN a reușit să obțină astăzi REABILITAREA JUDECĂTORESCĂ.
Iată că în România de azi, ești infractor, îți însușești bunuri financiare care nu îți aparțin, efectuezi pedeapsa privativă de libertate, CONTEȘTI la Instanțe Internaționale, Se rejudecă speța, ești CONDAMNAT DEFINITIV în Februarie 2019 cu interdicție de a ocupa post de demnitate publică și în ciuda prevederilor Sentinței, ocupi funcție publică și încasezi și venituri... și printr-o acțiune formulată și depusă pe data de 23.06.2020, se judecă speța și se dă soluția la data de 09.07.2020, la nici măcar o lună de la depunerea acțiunii. Unde mai pui că ți se dă și câștig de cauză.
asta da „justiție Românească”.
Oare PARCHETUL, va formula și depune CONTESTAȚIE?
VOM VEDEA , ZICE ORBUL!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4047 : Iulie 09, 2020, 17:56:22 »

Memorat
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4048 : Iulie 31, 2020, 13:55:31 »


  Este vorba de LRD-iști
   Sistarea reținerii contribuției la fondul de sănătate: 5,5% și restituirea sumelor pentru ultimii trei ani (anteriori), de la data solicitării restituirii sumelor.
   Nu mai așteptați, depuneți cereri la casele de pensii, apoi dați imediat în judecată.


Nr. unic (nr. format vechi) : 358/98/2020 
Data inregistrarii 26.03.2020
Data ultimei modificari: 30.07.2020
Sectie: Secţia Civilă
Materie: Asigurări sociale
Obiect: obligaţie de a face recalculare indemnizaţie
Stadiu procesual: Fond14.07.2020
Ora estimata: 08:45
Complet: Complet 7 Fond AS LM
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: În baza dispoziţiilor art.194 lit.f şi 196 alin 1 şi 2 Cod procedură civilă constată nulă cererea formulată de reclamantul CHIRICĂ CORNEL în contradictoriu cu pârâta Casa Judeţeană de Pensii Ialomiţa, pentru lipsa semnăturii.Admite ca întemeiată cererea formulată de reclamanţii: . . . . . . .  în contradictoriu cu pârâta CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII IALOMIŢA. Dispune sistarea reţinerii contribuţiei de asigurări sociale de sănătate în cuantum de 5,5% din indemnizaţia stabilită în favoarea reclamanţilor în temeiul Legii nr.341/2004.Obligă pârâta la restituirea către fiecare reclamant a sumei reţinute cu titlu de contribuţie de asigurări sociale de sănătate calculată asupra indemnizaţiei de care beneficiază reclamanţii în temeiul Legii nr.341/2004, începând cu data de 26.03.2017.Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de exercitare a căi de atac se depune la Tribunalul Ialomiţa-secţia civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, astăzi 14.07.2020.
Document: Hotarâre  540/2020  14.07.2020
Memorat
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #4049 : Iulie 31, 2020, 14:13:49 »

   Și cu soluția Tribunalului București - postată de d-l Iosif.

   Și cu soluția dată de Curtea de apel Constanța, Decizia nr. 385/AS din 10_09_2019 - definitivă.
   Cine dorește această Decizie, o pun la dispoziție camaradului Iosif, are 14 pagini și am scanat-o, am un fișier PDF. Trimiteți-mi, dați-mi adresele de e-mail.
   Oricum această Decizie, am distribuit-o în peste 50 de exemplare ( tipărită în seturi de câte 5 bucăți, cu consimțământul d-lui av. O. Nicolae din Constanța, cel care mi-a înmânat-o când ne-am întâlnit la ICCJ în dosarul Revolușiei), începând cu 1 decembrie, la Alba-Iulia, pe 16 i 17 la Timișoara, pe 20 la Popești-Leordeni, pe 21 la Universitate, pe 24 ianuarie 2020, la Iași, pe 25 ianuarie 2020, la Focșani, plus prin e-mail la peste 15 camarazi. Practic de la Oradea, Arad, Timișoara, Oltenia toată, București, Buzău, Focșani, Bacău, Iași, Suceava, Botoșani, etc.

   Este ajutător și pentru LRM.

 Depuneți cereri la casele de pensii nu mia stați.

Memorat
Pagini: 1 ... 268 269 [270] 271 272
Schimbă forumul: