Main Content:

Pagini: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 42

Revolta din 15 Noiembrie 1987

Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #195 : Noiembrie 26, 2008, 08:21:51 »

Vai vai vai. Uite ca falnicu ciocan nu l-a tinut prea mult. A scazut la fiecare postare pana s-a frant. Mai bine il preveneam ca nu e vorba de pagina 13 si ziua de 13 ci de marti si pagina 13. Atunci nu mai postez ce e mai tare pe ziua de azi (greselile din textele scrise de el) ci il iert ca sa ii dau timp de meditatie. Nu ca sant si marinimos pe langa alte multe claitati? Bravo mie!
Trollule, secera si ciocanul  au fost postate ca sa îti dai sema pe ce subtopic esti !Brsoveanul are dreptate stai o zi pe margine.
De iertat,iarta numai dumnezu! Cit despre calitatii............. Huh
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #196 : Noiembrie 26, 2008, 08:25:44 »

Ai mai Kronstadt 2! De acum asa am sa iti zic pentru ca ai alergat singur si ai iesit pe locu doi. Abia acum m-am prins de unde vine doiul din numele tau. O fi 25-11-2008 da numa pentru restu lumi. Pentru Scheianu e 13. Cred ca e evident.
Ai cistigat tu loculI la tupeu!
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #197 : Noiembrie 26, 2008, 08:39:31 »

http://www.brasovultau.ro/index.php?pag=nw&id=14529&p=nu-iese-don-costic-nu-iese.html
Nu iese don’ Costică, nu iese?
25-11-2008
Autor: Brasovul Tau
Se pare că pe şeful pesediştilor braşoveni, Constantin Niţă, îl aşteaptă vremuri politice nu prea prielnice. Cel puţin aşa spun nişte surse care cam ştiu cum se mişcă apele electorale în partidul lui don’Costică şi care susţin că procentele lui Niţă sunt mici, chiar foarte mici.
Dacă este aşa înseamnă că degeaba s-a sucit şi s-a învârtit don’Costică până s-a hotârăt în ce colegiu să candideze ca să aibă şi el cât mai mulţi sorţi de izbândă.  Degeaba a dat din coate printre alegători şi a bătătorit drumul Săcelelor şi al comunelor din jur,unde a promis canalizări, gaze, drumuri asfaltate şi multe altele, că, probabil, oamenii de acolo, care nici nu îl prea cunosc, au dat din cap şi  şi-au văzut  apoi de noroaiele lor.
Acum ce să spunem? E drept că, zilele trecute, l-am văzut pe don’Costică într-un clip electoral, în care zicea că le aduce săcelenilor nişte bănci, să stea pe ele în parc. Şi ne-am găndit că ceva, ceva, se întâmplă cu omul de nici nu mai ştie că a venit iarna şi oamenilor le trebuie lemne de foc , nu băncuţe pe care să stai să te soreşti! Şi mai părea şi cam cătrănit...
 Să fie mâna lui Corlăţean, care bate şi el cam aceleaşi meleaguri şi care n-a vrut să îi rămână dator lui Niţă când acesta a vrut să-i dea brânci într-un colegiu din alt judeţ? Sau a obosit don’Costică şi se cere la vatră?
http://transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=103738
Un grup de 100 de liberali brasoveni, simpli membri ai Organizatiei Judetene, fara vreo functie de conducere, au anuntat ieri, prin intermediul a 10 reprezentanti care au organizat o conferinta de presa, ca au decis sa demisioneze din partid "pentru a trage un semnal de alarma cu privire la deriva in care se afla liberalismul brasovean", dar
n-au oferit nici un exemplu concret. Referitor la situatia creata, liderul PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a sustinut ca ex-liberalii sunt apropiatii fostului vicepresedinte al filialei, Gabriel Andronache, care a fost exclus din partid si care, in prezent, este membru PD-L: "Au plecat cateva rude ale acestuia, soferul lui si altii... O sa ne consolam cu cei peste 1.000 de noi membri pe care i-am primit in ultima perioada, printre care se numara si vreo 10 primari PD-L". Aristotel Cancescu a anuntat acum o saptamana ca 10 edili democrat-liberali ar simpatiza si ar sustine PNL Brasov, edili care, insa, vor intra in partid doar inainte de alegerile locale din 2012, pentru a nu-si pierde mandatele. In ceea ce-l priveste, presedintele PD-L Brasov, George Scripcaru, a spus ca "nu vreau sa discut despre ce se intampla in alte partide, fiindca nu este treaba mea". Scripcaru a sustinut ca nu crede ca vreun primar PD-L ar "simpatiza" cu liberalii. (M.M.)

Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #198 : Noiembrie 27, 2008, 00:50:37 »

Nu am intrat o zi si ce s-a intamplat? Mie nu imi e mai bine si pe astia ii doare in cot de asociatia ta in frunte cu presedintele ei pedelist. Brasovene dao in colo cu idealurile ba ca pe astia ii intereseza daca iau mai mult sau mai putin decat noi. Si pe mine la fel. Daca nu postezi tu ceva despre ei nu posteaza nimeni. De alte persoane nu zic nimic ca nu vreau sa fac dezordine in prag de alegeri generale. Acum fa tu penitenta o zi ca sa verificam ce am zis eu. Hai ca te incurajez si nu postez nici eu ca maine si asa ma baga pe acoperis la niste izolatii si ma rupe ca numa de internet nu o sa am chef.
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #199 : Noiembrie 27, 2008, 07:52:01 »

http://www.brasovultau.ro/index.php?pag=nw&id=14583&p=editorial-capii-udrmr--mai-presus-de-lege.html
Editorial: Capii UDRMR, mai presus de lege?
26-11-2008
Autor: Brasovul Tau
„Trebuie să întoarcem roata istoriei. Să fim uniţi în orice clipă pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri. Ne doare Trianonul şi ne doare 1918. După alegeri e sărbătoarea naţională a României, dar evenimentul nu ne bucură, ne doare, pentru că acea întorsătură a istoriei a însemnat 70 de ani de agonie. Nimeni să nu ne ceară să ne bucurăm de această zi, deşi o respectăm” - Marko Bela, preşedintele UDMR
„Acum 18 ani am redobândit terenurile luate abuziv, clădirile şcolilor, bisericilor, acum avem mai multe şcoli maghiare în Ardeal decât în perioada dintre cele două războaie mondiale. În peste o mie de localităţi avem inscripţii bilingve. În următorii patru ani va trebui să construim pe terenul autonomiei, trebuie să dobândim autonomie culturală şi teritorială, contăm pe dumneavoastră în 30 noiembrie. Suntem o familie şi numai împreună putem să ne chivernisim”- Gyorgy Frunda - senator UDMR. Acestea sunt două declaraţii făcute în campania electorală de fruntaşii unei formaţiuni care nu se ştie dacă e partod politic sau asociaţie culturală. Doi nenorociţi care stau în Parlament pe banii românilor, se plimbă cu maşini pe banii românilor, stau la hotel pe banii românilor, vorbesc la telefon pe banii românilor, au secretare şi şoferi pe bani românilor. Trebuie spus că cele înşirate mai sus sunt suportate, în parte, şi din taxele şi impozitele maghiarilor, saşilor, ţiganilor şi ce etnii mai sunt pe la noi. Şi îmi mai aduc aminte că un alt nenorocit, fost primar de Sfântu Gheorghe, Albert Almos (somnorosul, în traducere), a recunoscut cu seninătate, în primăvară, că a blocat orice investiţi în zonă pentru a nu strica echilibrul etnic! Mai trebuie spus şi faptul că veniturile la bugetul de stat din Ţinutul Secuiesc, cu care sunt de acord ca delimitare a unei regiuni turistice, sunt foarte mici, şi nu acoperă necesarul de investiţii în infrastructură, şcoli, renovare de monumente etc. Investiţii cu care se fac de la bugetul de stat al României, cu bani adunaţi de la români. De aceea, nu sunt de acord cu declaraţiile aceastor nenorociţi, care nu fac altceva decât să incite spiritele   pentru a specula electoral obţinerea de voturi. Iar dacă încalcă legea cu astfel de delcaraţii, pâăştia nu-i caută nimeni?
Autor Sebastian Dan
http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=45007
Liderul liberalilor braşoveni, Aristotel Căncescu, spune că formaţiunea pe care o reprezintă a realizat o cercetare pe toate zonele României şi pe fiecare judeţ în parte, sondaj de opinie potrivit căruia PNL e cotat cu 26% din opţiunile de vot în Transilvania, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Preşedintele PNL Braşov spune că la nivelul judeţului Braşov, PNL stă mai bine decât PD-L, astfel că e încrezător în rezultatul alegerilor. „Sondajul relevă faptul că PNL are mai multe procente decât PD-L-ul. Cred că vom reuşi să scoatem un scor bun la alegeri. Este adevărat că mai bine stăm în judeţ decât în municipiul Braşov, dar facem tot ce se poate ca şi aici să obţinem un scor cât mai bun”, susţine Aristotel Căncescu.
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #200 : Decembrie 01, 2008, 23:46:13 »

Aici trebea sa scriu asta.

Iata unul care n-a dat cinstea pe rusine. Bravo lui! Domnu Paraschiv e un adevarat luptaor impotriva comunismului si a dictaturii. Lucru care nu se poate spune despre Florin Postolachii, presedintele de la Asociatia 15 Noiembrie 1987, care a semnat pactu cu P.D.L. si a dat tot capitalu de imagine al asociatiei si al revoltei din 1987 pentru un mandat de deputat.

Acum alegerile s-au incheiat si n-are decat sa ma baneze administratoru ca eu tot spun adevaru si mai departe nu mai conteaza daca ma baneaza sau nu. Luna asta plec in Germania ca am fost anuntat ca am un loc de paznic pe timpu sarbatorilor daca vreau. Sa nu radeti de mine ca tot e ceva. Am primit mesaj de la el in care zicea ca Postolachi are dreptu sa participe la alegeri si ca nu e normal sa il atacam pe chestia asta. I-am scris ca e corect ce zice. Omu e major si poate candida chiar daca ar fi fost comunist, daramite daca a fost anticomunist. Ce nu accept e ca s-a aliat cu fiu securistului Staicu si cu omu care a furat Autocamioane Brasov (de unde a pornit revolta din 1987) dand giru anticomunist unor netrebnici. Sa-i fie de bine si sa se sature de privilegii ca pentru noi nu va fi bine si nici nu va fi privilegiat Brasovu. Au mizat pe partidu hotomanului de Basescu si au castigat. Vrau sa va zic ca sint victorii care te fac de ocara si ca o asa victorie are si Postolachi cu asociatia lui anticomunista. S-au dus slugi la comunisti si securisti. Pai de ce au mai facut revolta in timpu dicataturii comuniste daca in plina libertate s-au aliat cu securistii si progeniturile lor? Hai ca plec sa pazesc un depozit in Germania si as pleca si sa spal budele nemtilor ca tot ar fi mai curat aeru decat aici. Bravo ploiesteanului! Ala om!
« Ultima modificare: Decembrie 02, 2008, 01:01:40 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #201 : Decembrie 02, 2008, 01:25:36 »

Iata un anticomunist pana la capat. Cei de la 15 Noiembrie sa se uite mult la el si sa inteleaga ca sint nici pe sfert cat omu asta si ca ei au tradat lupta anticomunista atunci cand s-au hotarat sa il sustina pe presedintele asociatiei lor ca sa candideze alaturi de Ioan Neculaie si Staicu. Adio lupta anticomunista! Sa nu va mai prindem ca o dati cu asta prin presa si pe la sipozioane. Ati tradat Brasovul si pe adevaratii luptatori anticomuisti? Afedeperistii ce zic, cum li se pare?
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #202 : Decembrie 02, 2008, 15:49:44 »

http://www.brasovultau.ro/index.php?pag=nw&id=14673&p=neculaie-o-laie.html
Neculaie, o laie!
01-12-2008
Autor: Brasovul Tau
No, că “sssscârba asta de politcă” i-o făcut felul lui Ioan Neculaie., De mare şi tare ce se dădea pe sticlă, pe autobuzele şi tractoarele lui, pe bannere, mash-uri şi afişe, unde nu mi l-o luat şi l-o trântit odată, cu gaibărele în sus, uninominalul ăsta pe candidatul portocaliu al lui Georgică, de-a făcut Neculaie bâldabâc , baldâbăc, hâc! şi s-o tooot dus, s-o duuus la vale, rostogol, şi de-acolo mai departe!
Deşi, la procente, e pe locul întâi, în fapt, e pe nicăieri, că, în Parlament se va duce penelistul Ioan Ghişe, băiet sarac, dar, vorba lui, “cinstit”, care a luat tot potul şi laurii aferenţi şi va ajunge.sâc!, în Senat, unde nu va umbla după umbreluţa imunităţii, că nu are de ce.
Şi mai e odată pe nicăieri ,  Neculaie al Portocaliului, că pe Prunariu, de la PSD, un alt contracandiat al lui, îl trage în sus partidul, deşi omului i s-o cam dus “racheta” în jos!
De, Neculaie, Neculaie! Asta e viaţa, ţi-o trage când nici nu visezi! Că nu poţi, la nesfârşit, să distrugi biserici, fabrici, oameni, şi,  Doamne –Doamne,  să nu te ia odată de turul pantalonilor şi de gipan, şi să te trântească de pământ!
Da nu fii supărat Neculaie, că doar chiar şi tu ai spus, în ultimul speech din campanie, că e timpul să meargă tinerii în Parlament. Aşa că, mai bine rămâi pe lângă vatră..  Cît oi mai rămâne şi aici…

Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #203 : Decembrie 03, 2008, 22:16:30 »

Am gasit si eu un linc fain pentru subiectu asta. Intrati aici si dati pe video http://www.ziare.com/Dizidentul_Vasile_Paraschiv_l_a_numit_comunist_pe_Basescu_refuzand__Steaua_Roman-511665.html
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #204 : Decembrie 03, 2008, 22:20:30 »

Un personaj cu totul special nu numai printre comunisti si neocomunisti dar si printre opozantii regimului prabusit in `89. Ce comparatie s-ar putea face intre dl. Paraschiv si dizidentul Florin Postolachi?
Dl Paraschiv a ramas un neocomunist si acum,altul a devenit depututat in partidul comunistului Basescu ,alaturi de securistii din acest partid,oare a fost el desident sau ia turnat pe stegari la securitate?
Întrebarea este : va conduce as. asa cum conduce “ tatucul” PDL-UL?
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #205 : Decembrie 04, 2008, 17:21:02 »

Vasile Paraschiv e un tip tare si pentru ca nu s-a lasat dus de nas ca ceilalti fosti detinuti politic din Romania si a dat statul in judecata pentru prigoana suferita si a castigat. Nu l-a pacalit nici Constantin Ticu Dumitrescu si nici altii asa cum i-au pacalit pe bietii supravietuitori ai temnitelor comuniste.

www.gandul.info/flux/despagubiri-de-300-000-de-euro-pentru-disidentul-vasile-paraschiv-video.html?3996;3605004#comment Gandul 4 decembrie 2008

Despăgubiri de 300.000 de euro pentru disidentul Vasile Paraschiv

 
Tribunalul Bucureşti i-a dat câştig de cauză disidentului Vasile Paraschiv, în procesul deschis de acesta statului român pentru torturile la care a fost suspus în perioada comunismului, acordându-i despăgubiri de 300.000 de euro.

Avocata Liliana Poenaru din cadrul Baroului Bucureşti a precizat, pentru MEDIAFAX, că în anul 2007, în numele lui Vasile Paraschiv a deschis o acţiune în instanţă, iar, miercuri, aceasta a fost admisă.

Paraschiv a solicitat instanţei despăgubiri în valoare de un milion de euro.
« Ultima modificare: Decembrie 04, 2008, 17:22:09 de către razvan »
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #206 : Decembrie 04, 2008, 17:35:23 »

Si aici www.mediafax.ro/social/vasile-paraschiv-obtine-in-instanta-despagubiri-de-300-000-de-euro.html?1688;3602058.
Mnuncitorii de la Brasov de ce nu or fi procedat la fel ca Vasile Paraschiv?
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #207 : Decembrie 07, 2008, 01:03:22 »

Pentru ca ei doresc sa aiba reprezentant in parlament, indemnizatii si alte avantaje (stiti prea bine, doar asa e si la noi, la revolutionari), pe cand pe Vasile Paraschiv il intereseaza doar adevarul si dreptatea. Exact ce nu-i poate oferi borfasu de presedinte.
Un link spre ceva edificator: www.badin.ro/2008/12/vasile-paraschiv-catre-basescu-ii-aparati-si-prote.htm si, ca sa nu dispara la un moment dat, postez si aici textul.


Vasile Paraschiv catre Basescu: Ii aparati si protejati pe teroristii, activistii si criminalii PCR


La dv. promisiunile sunt o metodă de a caştiga increderea oamenilor  şi apoi,de a-i induce in eroare,de a-i inşela.V-am dat şi adresa exactă a col. de securitate Ursescu Nicoloe din com. Bucşani jud Dimboviţa, aşa numitul Ionescu, dar dv. nu aţi vrut să intreprindeţi absolut nimic pentru identificare

Vasile Paraschiv catre presedintele Traian Basescu

Domnule preşedinte   
Vă mulţumesc pentru inalta distincţie ce aţi hotărat să mi-o acordaţi astăzi, dar eu sunt obligat să  refuz primirea ei de la un comunist,la fel ca toţi ceilalţi care ne-au  condus ţara de la revoluţie şi p?nă azi, ?mpotriva cărora eu am luptat din 1968,şi voi continua să lupt,pe cale  legală şi democratică,pană   la ultima bătaie a inimii Eu nu sunt ca un c?ine, căruia dacă ?i dai  o felie de salam,el nu mai latră,tace din gură şi te lasă   să intrii ?n curtea stăp?nului său, şi să furi totul.Eu nu vreau de la dv.domnule preşedinte, decoraţii,bani funcţii etc.Eu vreau dreptate  şi  adevărul,pentru ?ntregul nostru popor,adică exact, ceea ce aţi promis dv.poporului nostru ?n nov 2004 - şi care pe mine m-a atras ca un magnet - dar din nefericire  nu v-aţi respectat  promisiunea făcută,m-aţi minţit şi m-aţi indus ?n eroare şi pe mine şi ?ntregul nostru popor. cu promisiuni pe care nu vi le-aţi respectat niciodată Această metodă,este o practică comunistă. Condamnarea in Parlamentul Rom?niei la 18 dec. 2006,a crimelor şi nelegiuirilor Partidului Comunist Rom?n,al cărui membru activ aţi fost, este un alt exemplu concret de inşelare şi inducere in eroare a poporului. Să condamni in mod teoretic, formal, fără consecinţe juridice,  selectiv şi pe criterii politice, pe nişte criminali,care au creat  un genocid in Rom?nia şi au asuprit şi umilit un ?ntreg popor, timp de 45 de ani, este o metodă nouă,inventată de dv,cu scopul de a inşela poporul, care n-a mai fost cunoscută de nimeni pe planeta noastră pină astăzi. La 7 feb.2008,v-am inm?nat un memoriu şi mi-aţi promis că intr-o săptăm?nă voi primi răspuns,dar nu l-am mai primit nici pină astăzi. V-am dat atunci,  şi o listă cu 29 de terorişti rom?ni cu epoleţi albaştrii care m-au răpit pe mine de pe stradă,m-au băgat cu forţa in maşina lor,mi-au umplut gura cu o c?rpă, şi cu alta m-au legat la ochi, şi apoi au incercat să mă adoramă cu o substanţă narcotică. Ajunşi in pădurea Păuleşti de lingă Ploieşti şi ?n alte două păduri din ţară de dincolo de barajul Paltinul de l?ngă C?mpina, m-au torturat şi maltrata ?n mod bestial p?nă cănd ?mi peredeam cunoştinţa şi cădeam ?n nesimţire pe banca pe care şedeam legat ?n cătuşe şi cu un cablu subţire de oţel,şi apoi aruncau o găleată cu apă rece pe capul meu şi mă lăsau aşa p?nă seara sau dimineaţa c?nd supliciul ?ncepea din nou, şi tot aşa 7 zile şi 7 nopti, fără apă şi m?ncare, iar ?n a 7-a zi m-au şi iradiat ca să fie mai siguri că peste c?teva zile voi muri şi apoi,m-au internat la spitalul Voila Cimpina ca să mor acolo,?n spital cu capul pe pernă, de moarte ?naturală?, nu ?n m?inele lor, ei neav?nd nicio vină,nici un amestec cu moartea mea. De aici eu am tras concluzia, că la dv. promisiunile sunt o metodă de a c?ştiga ?ncrederea oamenilor  şi apoi,de a-i induce ?n eroare,de a-i ?nşela.V-am dat şi adresa exactă a col. de securitate Ursescu Nicoloe din com. Bucşani jud D?mboviţa,care era ofiţerul de legătură dintre mine şi şeful grupului terorist de comando, aşa numitul ?Ionescu?, dar dv. nu aţi vrut să ?ntreprindeţi absolut nimic pentru identificare şi aducerea acestor terorişti rom?ni, ?n faţa justiţiei, deşi aceasta, ca şi corupţia, era o obligaţie a funcţiei ce o deţineţi,şi nici pe generalul de securitate  Nicole Pleşiţă,nu aţi vrut să-l arestaţi, care a fost  şeful tuturor teroriştilor din ţara noastră,care prin alţi terorişti internaţionali, cum a fost Carol Şacalu, şi alţii,a atăcat postul de radio Europa Liberă cu bombă şi i-a ?njunghiat cu cuţitul pe ziariştii lui, De asemeni Nicolae Pleşiţă a făcut declartaţii la televizor ?n care se lăuda cum l-a maltratat el pe scriitorul Paul Goma, iniţiatorul şi creatorul mişcării pentru apărarea drepturilor omului ?n Rom?nia şi cum i-a omor?t el pe partizanii noştri care luptau cu arma ?n m?nă ?n munţi, ?npotriva comuniştilor, ca de exemplu pe soţii Arnăuţoiu şi pe mulţi alţii, fără ca el să se teamă de cineva, ca şi c?nd ţara noastră nu ar fi avut şef de stat, şef de guvern, justiţie, poliţie şi  procurori care să se sezizeze,imediat din oficiu şi să-l aresteze  Ba da, aveam toate aceste organe de stat,dar ele erau şi sunt şi astăzi de  acord  cu acţiunile criminale ale generalui Nicolae Pleţiţă şi ale tuturor comuniştilor şi ofiţerilor de securitate şi de miliţie,şi de aceia nu l-au arestat atunci pe criminalul şi teroristul Nicolae Pleşiţă şi pe nici un alt criminal ca el.Iată domnule preşedinte exemplu concret,cum dv, la fel ca toţi ceilalţi comunişti, şefi ai  statului şi guvernului ţării noastre, de la revoluţie şi pană zi, ?i apăraţi şi-i protejaţi pe teroriştii,activiştii şi criminalii Partidului Comunist Rom?n, care au făcut at?t de multe crime şi nelegiuiri,at?t de mult  rău poporului nostru, at?t ?nainte de revoluţie,c?t şi după revoluţie, să nu ajungă să dea socoteală ?n faţa justiţiei pentru crimele şi nelegiuirile care le-au comis din ordinul Partidului Comunist Rom?n, perpetu?nd ?n felul acesta,practicile şi metodele comuniste. lucru pe care poporul nostru nu-l mai acceptă astăzi. Rom?nia fiind  un stat democratic dar nu şi un stat de drept, iar dv. fiind obişnuiţi cu practicile şi metode comuniste,?n virtutea inerţiei, incercaţi să le perpetuaţi la infinit. Mai vreau de la dv.domnule preşedinte,Traian Băsescu, ca om politic şi şef al statului ce sunteţi, să nu mai puneţi niciodată interesele personale sau de grup,deasupra intereselor generale ale poporului,aşa cum aţi făcut pană in prezent, să respectaţi cu sfinţenie constituţia şi legile ţării,dar nu cum le-aţi respectat pină acum,să  scoateţi MINCIUNA  din  instituţiile statului, din justiţie şi din viaţa politică a ţării, ?n afara legii.Asta este ce vreau eu şi poporul rom?n de la dv. şi nu decoraţii,.care să aibă rolul acelei felii de salam.Nu mai putem accepta o astfel de politică indreptată ?npotriva intereselor poporului Toate acţiunile dv. ale guvernului şi parlamentului, trebuie să pornească de la interesul poporului, şi nu de la interesul personal sau al grupului pe care il reprezintaţi.Din această cauză,dv. şi intreaga clasă politică de azi, nu vă mai bucuraţi de increderea şi de sprijinul poporului intregul popor, este decepţionat şi nemulţumit de activitatea clasei noastre politice de la revoluţie şi pină azi. (...)
Un fragment mai mare din discursul lui Vasile Paraschiv din momentul in care a refuzat decoratia prezidentiala ( la Palatul Cotroceni nu a fost lasat sa citeasca decat primele zece randuri)
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #208 : Ianuarie 02, 2009, 00:22:53 »

An Nou fericit celor care au participat la Revolta din 15 Noiembrie 1987!
Memorat
Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987
« Răspunde #209 : Februarie 11, 2009, 13:08:27 »

http://www.gtbv.ro/?page=articol&id=19660&cat=1
   Politic          
      
      
Dreptate pentru "15 Noiembrie 1987"
Senatorii din Comisia juridică au admis cererea de reexaminare formulată de Preşedinţie, fiind astfel de acord cu menţinerea OUG pentru acordarea unor compensaţii morale şi materiale luptătorilor anticomunişti de la Braşov, pînă ce va fi adoptată o lege specială pentru aceştia. Iniţial, Parlamentul a respins ordonanţa de urgenţă deoarece aceasta completa Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, considerîndu-se că actul normativ trebuia să se adreseze doar revoluţionarilor din 1989. Membrii Comisiei juridice au fost însă de acord, marţi, cu menţinerea ordonanţei, pînă ce va fi adoptată o lege specială care să acorde compensaţii morale şi materiale pentru luptătorii de la Braşov. În acest fel, persoanele în cauză vor beneficia de continuitate în primirea ajutoarelor. Preşedintele Traian Băsescu a trimis, pe 17 octombrie, Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind respingerea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului (OUG) pentru modificarea şi completarea Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989. Şeful statului arăta că OUG a fost emisă în scopul acordării unor compensaţii morale şi materiale luptătorilor anticomunişti participanţi la revolta muncitorească de la Braşov din 15 noiembrie 1987, persoane care nu beneficiau, pînă la adoptarea acestui act normativ, decît de drepturi simbolice pentru sacrificiile depuse.

Memorat
Pagini: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 42
Schimbă forumul: