Main Content:

Pagini: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 146

Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti

Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1785 : Martie 07, 2012, 17:06:26 »

intreb, ca revolutionar, zic eu, cunoscut in Ploiesti, in ce calitate ne tot reprezinta...sa-i zic inca...dl. Maries???
dar...Banutoiu Nic!
ne facem de ras stimati colegi, urmaresc interese care, dauneaza revolutiei si revolutionarilor, analizati va rog, "miscarile" lor!!!
despre ce DRAQ vb?!!!?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1786 : Martie 08, 2012, 16:29:00 »

Mut aici ce am scris pt Maria S.A. Maries si Aso 21 S.R.L., pt ca la "Anunturi" am obs ca nu erau potrivite aceste postari http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.6120.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1787 : Martie 08, 2012, 16:31:41 »

Marţi 6 martie 2012
Publicat de cristinalro la 11:59 pm în categoria Acţiuni, Asociaţia
Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a Camerei Deputaţilor s-a întâlnit pentru ultimul vot, înaintea plenului camerei, la Legea 341/2004.

Cu toate promisiunile ferme făcute, membrii comisiei juridice nu au fost decât în număr de patru, iar domnul deputat Nicolae Milcovici, reprezentantul minorităţilor bulgare a găsit de cuviinţă să reaglomereze comisia cu o sumedenie de amendamente. Aşadar nu a putut fi vorba nici de un vot final şi nici de un text legislativ definitiv.

În opinia noastră, revoluţionarii devin victimele unor manevre politice care se îndepărtează de năzuinţele noastre, făcând loc intenţiilor dubioase a tuturor partidelor politice.

S-a ajuns la un joc de-a baba oarba, uite legea nu e legea, care îi dezonorează pe aleşi şi trimite în derizoriu toate eforturile noastre.

Dimensiunea desconsiderării de care avem parte creşte de la o zi la alta şi ne întrbăm ce sacrificii mai trebuie făcute pentru a convinge nişte parlamentari cu mintea opacă şi nişte români orbi la tot ce se întâmplă în jur?

Ni s-a promis că lucrările comisiei vor continua în ziua următoare, dar este deja evidentă intenţia de tergiversare până la alegerile locale şi parlamentare.

Amendamentele domnului Milcovici sunt artificiale şi ele nu conduc la altceva decât la bulversarea procedurii legislative care la un moment dat ne era chiar favorabilă.

Conducerea asociaţiei noastre va încerca să îl abordeze pe însuşi preşedintele României cu ocazia anunţatei intervenţii în Parlament a acestuia.

Să sperăm că acolo sus, cel mai sus vom găsi receptivitatea care, în definitiv, ne este datorată!

Departamentul de presă
http://www.asociatia21decembrie.ro/2012/03/marti-6-martie-2012/

Pt tipul (sub) uman cipat, gen Nicolae Sucuturdean.
Acestui comunicat (cel de m sus), cu fragmentul subliniat de mine, ii opun "Apelul" lui Sorin Iliesiu, in care subliniez solutia promisa in caz de nerezolvare a situatiei "limita" la care se gaseau grevistii foamei in 16 februarie, in frunte cu presul Maries, care numai printr-un miracol, spunea autorul, m traia la acea data. Acum, dupa inca doua saptamani de greva foamei, e un supermiracol cu siguranta si ma mir ca nu incearca sa faca niste mony cinstiti in postura de fachir UE.


Apel umanitar pentru salvarea vieţii lui Teodor Mărieş

Publicat de george la 6:42 pm în categoria Presă

Apel umanitar pentru salvarea vieţii lui Teodor Mărieş care se află în a 88-a zi de grevă a foamei pentru adoptarea Legii lustraţiei, a Legii imprescriptibilităţii crimelor împotriva umanităţii şi a Legii recunoştinţei faţă de eroii revoluţiei anticomuniste.

- 16 februarie 2012 -

Apel adresat d-rei Roberta Anastase – preşedintă a Camerei Deputaţilor, d-lui Vasile Blaga – preşedintele Senatului, precum şi demnitarilor regimului Băsescu, semnatari ai apelului meu pentru condamnarea comunismului:

Monica Macovei, Vladimir Tismăneanu, Sever Voinescu,

Horia-Roman Patapievici, Cristian Preda şi Ioan Stanomir.

 

Stimată Doamnă, Stimaţi Domni,

În situaţia în care condamnarea oficială a comunismului de către preşedintele Băsescu nu a fost o farsă cinică şi abjectă, vă cer imperativ să acţionaţi de urgenţă şi cu hotărâre pentru salvarea vieţii lui Teodor Mărieş care se află în a 88-a zi de grevă a foamei pentru adoptarea Legii lustraţiei, a Legii imprescriptibilităţii crimelor împotriva umanităţii şi a Legii recunoştinţei faţă de eroii revoluţiei anticomuniste.
 
Este un miracol că Teodor Mărieş mai trăieşte. Oricând poate muri. Vă rog să fiţi conştienţi că timpul rămas disponibil este sever limitat. Greva foamei este un protest extrem la care au recurs diverşi luptători pentru cauze civice, umanitare sau politice şi a cărui consecinţă a fost nu de puţine ori fatală. Să nu uităm că au existat grevişti au foamei care au decedat după numai 54 de zile de protest, în timp ce recordul absolut este de 116 zile.
 
Unii dintre dumneavoastră sunteţi direct răspunzători pentru adoptarea legilor pentru care liderii Asociaţiei 21 Decembrie 1989 protestează, alţii sunteţi răspunzători doar din punct de vedere moral. Această răspundere va apăsa greu asupra umerilor dumneavoastră în cazul decesului lui Teodor Mărieş sau al colegilor lui solidari cu el, aflaţi şi ei în greva foamei: Vlad Ciobanu (vicepreşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, 67 de zile de greva foamei), Firimiţă Marian (54 de zile de greva foamei) şi Savin Eugeniu (51 zile de greva foamei).

Recentul comunicat al consiliului director al Asociaţiei 21 Decembrie 1989 este extrem de alarmant: « Noi, membrii Asociaţiei 21 Decembrie 1989, îi declarăm direct răspunzători pe membrii Parlamentului României pentru agravarea stării de sănătate sau decesul vreunuia dintre cei mai sus menţionaţi. Pe această cale, faţă de indiferenţa condamnabilă a autorităţilor statului român anunţăm că Asociaţia 21 Decembrie 1989 ia în calcul să recurgă la măsuri de protest  mergând  până la sacrificiul suprem (”ne dăm foc pe grupuri, în faţa Palatului Cotroceni, Palatului Parlamentului şi Guvernului României”, au declarat unii dintre protestatari).
 În concluzie trebuie adoptate în regim de urgenţă de către Camera Deputaţilor următoarele legi: Legea Lustraţiei – iniţiator PNL, cu amendamentele propuse de Societatea Timişoara şi Asociaţia 21 Decembrie 1989; Legea imprescriptibilităţii – iniţiator Sever Voinescu, deputat PDL cu sprijinul fostului ministru al justiţiei, europarlamentarul Monica Macovei; Legea Recunoştinţei – iniţiator, Viorel Balcan, deputat PDL cu amendamentele aduse de SSPR şi Asociaţia 21 Decembrie 1989. »

Ieri, d-l parlamentar Eugen Nicolăescu, iniţiator al Legii lustraţiei din partea PNL, m-a asigurat că parlamentarii USL vor vota din nou această lege dacă d-ra Roberta Anastase va binevoi să o supună la vot (aşa cum ştiţi, Legea lustraţiei a fost votată acum aproape doi ani cu o largă majoritate, dar a fost declarată neconstituţională de către CCR. Legea a fost modificată astfel încât să fie constituţională, dar de peste un an d-ra Roberta Anastase, membră de onoare (!!!) a Asociaţiei 21 Decembrie 1989, amână inexplicabil să o supună votului.
 
Cu disperare,

Sorin Ilieşiu – autor al raportului neoficial pentru condamnarea regimului politic comunist ca nelegitim si criminal, autor al apelurilor pentru condamnarea naţională şi internaţională a comunismului
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1788 : Martie 08, 2012, 16:33:02 »

Deci, daca s-a facut constatarea ca, desi "ni s-a promis că lucrările comisiei vor continua în ziua următoare, dar este deja evidentă intenţia de tergiversare până la alegerile locale şi parlamentare", se impune recurgerea la solutia ultima, gasita si asumata de revi din Asociatia 21 Decembrie 1989 din Bucale, adica sa-si dea "foc pe grupuri, în faţa Palatului Cotroceni, Palatului Parlamentului şi Guvernului României".
Daca tinem cont de faptul ca fosta vp a aso lui Maries nu e prostovana ca ceilalti cotizanti ai aso si ca nici pe sotul ei nu l-ar lasa s-o comita, putem scadea 2 din 44, si rezultatul, 42, il impartim la 3 ca sa aflam cati revi ar fi in fiecare grup care ar trebui sa-si dea foc in fata celor 3 palate, adica cate 14 revi de soi de pe Batistei.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1789 : Martie 08, 2012, 16:35:13 »

Esti impertinent musculosule albit! Eu vb serios si cu textele aso lui Maries in fata. In aceasta problema nu conteaza cum s-a mentinut Maries in viata, luand glucoza sau trisand ordinar (eu merg pe ultima varianta), ci faptul ca ca s-au angajat intr-un protest toatal, greva foamei, promitand sa-si dea foc in grupuri daca protestul nu va inmuia inimile sefilor lui Maries. Deci astept sa se tina de cuvant si sa-si dea foc, asa cum au promis, in fata celor trei palate admin din Bucale: Cotroceni, Parlamentului si Victoriei.
Daca fosta vp se va solidariza cu asociatii, am putea avea 42 + 2 = 44 de candidati la sacrificiul suprem pe altarul pedelidizmului revolutionar in Ro. Cum seful lor, care i-a instigat la forme de protest extrem, nu ar putea sta deoparte intr-o asemenea situatie, ar rezulta 42 + 2 + 1 = 45. Iar 45 / 3 ar da 15, adica grupurile ar fi alcatuite din cate 15 revi ai Aso 21 din Bucale. Cifra ar fi rotunda, grupurile ar fi numeroase, deci si efectul ar fi garantat.


Dlor, cred ca revi de la Aso 21 si-au facut bine socotelile, cred ca sunt adevarati si m cred ca se vor tine de cuvant.
Deci astept sa-si dea foc pe grupuri.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1790 : Martie 08, 2012, 16:39:08 »

Azi e 8 martie, ar fi fost o zi fb pt a va da foc pe grupuri, de ce pierdeti timpul?
M a r i e s ,  c a n d  i t i  d a i  f o c ?
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1791 : Martie 09, 2012, 10:56:37 »

Emisiunea Talk-Şoc – 10 martie 2012
Publicat de cristinalro la 1:51 pm în categoria Presă
Sâmbătă, 10 martie, ora 18.00 puteţi urmări la  Naţional24Plus un interviu cu domnul Teodor Mărieş şi domnul Vladimir Ciobanu în cadrul emisiunii Talk-Şoc, realizator  domnul Doru Braia. Emisiunea poate fi urmărită în reluare sâmbătă ora 23.45 şi duminică, 11 martie orele 07.00 şi 16.00.
http://www.asociatia21decembrie.ro/2012/03/emisiunea-talk-soc-10-martie-2012/
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1792 : Martie 09, 2012, 12:32:50 »

Se da si pe www? Va fi o emisiune de pomina: agentul lui Base va discuta cu informatorul lui Ceausescu! Revilor, voi intelegeti, pricepeti, comprandre cine v-a "rerpezentat" la Comisia juridica a Camerei Deputatilor? Cei doi papagali care nu au nimic in comun cu Revolutia Romana!
M a r i e s ,  c a n d  i t i  d a i  f o c ?
Memorat
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1793 : Martie 09, 2012, 14:44:36 »

Emisiunea Talk-Şoc – 10 martie 2012
Publicat de cristinalro la 1:51 pm în categoria Presă
Sâmbătă, 10 martie, ora 18.00 puteţi urmări la  Naţional24Plus un interviu cu domnul Teodor Mărieş şi domnul Vladimir Ciobanu în cadrul emisiunii Talk-Şoc, realizator  domnul Doru Braia. Emisiunea poate fi urmărită în reluare sâmbătă ora 23.45 şi duminică, 11 martie orele 07.00 şi 16.00.
http://www.asociatia21decembrie.ro/2012/03/emisiunea-talk-soc-10-martie-2012/

Nicolae constat ca puterea ta de intelegere este limitata daca inviti/sugerezi sa urmarim emisiunea lui doru braia, aici pe Portalul Revolutiei Revin-o cu mesaje pe 6 Decembrie
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1794 : Martie 09, 2012, 22:39:35 »

Înţelepciunea de la Braşov după modelul Timişoara
Publicat de cristinalro la 9:08 pm în categoria Comunicate
Amendarea Legii Recunoştinţei o prioritate pentru revoluţionari.

Comunicat de presă

Consiliu director al Asociaţiei 21 Decembrie 1989 Braşov convoacă  şedinţă lărgită cu toţi membri săi. Întâlnirea va avea loc mâine 10 martie 2012, orele 11:30, la Braşov. La întâlnire va fi prezentă o delegaţie a Asociaţiei “21 Decembrie 1989″ din Bucureşti condusă de preşedintele Teodor Mărieş, subiectul principal ce va fi abordat la această întâlnire: Amendarea Legii Recunoştinţei de către Parlamentul României – o prioritate pentru revoluţionari.
Braşov 09.03.2012
Asociaţia 21 Decembrie 1989 Braşov
Preşedinte Demi Ioan
http://www.asociatia21decembrie.ro/2012/03/intelepciunea-de-la-brasov-dupa-modelul-timisoara/
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1795 : Martie 09, 2012, 23:36:56 »

Expresia e idioata de tot! Intelepciune de la... masa! Nici daca ar spune intelepciune de la Atena nu ar suna bine. Poate intelepciune de la Dumnezeu, de la mentor, de la batranii satului etc, nu de la Timisoara, BMV samd. Ai m multe obs la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=694.0.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1796 : Martie 09, 2012, 23:49:23 »

Dar de ce atata deranj? Merge grevistul foamei superstar tocmai la Brasov, falmanzit de peste una suta zile de mimat greva foamei? Chiar, m e in greva sau nu? Eu n-am auzit sa fi anuntat incetarea mimarii flamanzirii voluntare. Sau sedinta e numai pretextul, cei de la 21 din Bucale mergand la BMV sa-si dea foc in grupuri in Pta Sfatului, unde protesteaza revi nepedelizdati? Ar fi ok sa-si dea foc in semn de protest ca ceilalti, m normali la procesor, protesteaza importriva piratului. Sa protesteze impotriva protestelor si protestatarilor. Dar sa nu se trezeasca ca si ceilalti protesteaza la protestul lor impotriva protestului lor (daca intelegi ce vreau sa spun), pt ca am obs ca brasovenii protesteaza bumbacindu-i pe antiprotestatari. VREAU TRANSMISIUNE DIRECTA DE LA BMV! Sau ii duce lui Semi invitatia sa-si dea si el si ai lui foc pe grupuri, tot in semn de protest? E, ar fi ceva, nu?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1797 : Martie 10, 2012, 00:13:49 »

Cel m hazos ar fi sa-si dea foc toate aso 21 la BMV, pe grupuri:
- aso 21 Bucale,
- aso 21 BMV,
- aso 21 Hermanstadt (ca tot se inteleg bine cu primarul sas) etc.
Nu stiu bine orasul, dar ar gasi ei cum sa se imparta, care aso unde sa-si dea foc (pe grupuri, nu?) ca sa fie simbolic, pilduitor si... de tot rasul.

M a r i e s,  S e m i,  S u c u t u r d e a n,
c a n d  v a  d a t i  f o c  p e  g r u p u r i ?
Hai, ca a venit primavara si voi tot nu va tineti de promisiuni, in special de cea m tare dintre ele. Ba nu, de cea m fierbinte.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1798 : Martie 10, 2012, 07:55:48 »

Maximă înţelepciune la Timişoara!
Publicat de cristinalro la 8:00 pm în categoria Comunicate
Toate partidele şi asociaţiile reprezentative de revoluţionari  susţin amendamentele propuse în vederea amendării Legii 341/2004.

COMUNICAT

Departamentul de revoluţionari P.S.D. Timiş a hotărât în şedinţa din 05.o3.2012 în cadrul Consiliului de Conducere, cu vot unanim susţinerea amendamentelor  la Legea 341/2004

În acest sens, ne alăturăm Comitetului de iniţiativă Timişoara Decembrie 1989 care de 117 zile organizează mitinguri  şi proteste în Piaţa Victoriei, din Timişoara şi celor peste 100 de revoluţionari prezenţi în piaţă, semnatari ai tabelului alăturat şi de asemenea organizaţilor de revoluţionari din Timişoara:

- ALTAR 1989;

- FORUMUL  REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE 89;

- FUNDAŢIA  NAŢIONALĂ  A  REVOLUŢIEI TIMIŞOARA;

Precum şi:

- ASOCIAŢIA “21 DECEMBRIE1 1989” din Bucureşti.

De asemenea, s-a hotărât înlocuirea din funcţia de preşedinte a departamentului a domnului Liviu Băcana cu domnului Emil Vlădeşan şi alegerea în funcţia de secretar general a departamentului a  domnului Costel Bursuc.

Emil Vlădeşan                                                                          Costel Bursuc

Preşedinte                                                                           Secretar General
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti
« Răspunde #1799 : Martie 10, 2012, 07:57:02 »

Asociatia 21 DECEMBRIE 1989 SIBIU
Membrii asociatiei noastre,solicita tuturor factorilor implicati in amendarea legii 341/2004,sa urgenteze amendarea legii recunostintei si acordarea de urgenta a drepturilor legitime,obtinute prin jertfa si sacrificiu.

  Semneaza,
  Sucuturdean Nicolae-Presedinte,
  Petru Nicolae-Vicepresedinte,
  Craciun Petru-Vicepresedinte
  Mironescu Vasile-Membru in Consiliul de Conducere
  Sandru Doru-Membru in Consiliul de Conducere
  Pit Nicolae-Membru
  Paucean Stefan-Membru
Memorat

Nihil sine Deo!!
Pagini: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 146
Schimbă forumul: