Main Content:

Sondaj

Întrebare: sunteti de acord cu ce fac?

REPREZINTA MARIES REVOLUTONARII - 0 (0%)
PE CE SUME DE BANI FA LOBY - 1 (100%)

Numărul votanţilor: 1

Pagini: 1 2 3 [4]

GREVA FOAMEI DE PASTE LA SEDIUL PDL

 • vamesu_2
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 368
 • Vezi Profilul
Răspuns: GREVA FOAMEI DE PASTE LA SEDIUL PDL
« Răspunde #45 : Mai 16, 2012, 19:49:21 »

Anunt al Ministerului muncii.

         COMUNICAT DE PRESĂ

——————————————————————————–
 

 Potrivit noului act normativ, recuperarea reducerii veniturilor de natură salarială aprobate prin Legea 118/2010, se va face prin majorarea acestor drepturi în două etape, respectiv:
 · 8% din luna iunie 2012 şi 7,4% din luna decembrie 2012 pentru personalul bugetar ale căror drepturi salariale au fost reduse cu 25%;
 · 2,3% din luna iunie 2012 pentru beneficiarii unor drepturi care au fost reduse cu 15%.
 Aceste restituiri etapizate au în vedere respectarea angajamentelor asumate de Guvern cu respectarea ţintei de deficit bugetar pentru 2012 de sub 3% din PIB care a fost negociată cu misiunea FMI, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale. Impactul financiar al acestor măsuri, pentru anul 2012, este de 858,5 milioane de lei.
 “Am satisfacția că angajamentul de restituire a pierderilor salariale ale personalului bugetar, obiectiv asumat de către actualul guvern a fost îndeplinit în cel mai scurt timp posibil de la preluarea mandatului” a declarat Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, la finalul ședinței de astăzi a executivului.
 Astfel, prin noul act normativ, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de bază, salariilor funcţiei de bază/indemnizaţiilor de încadrare de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se va majora în două etape, respectiv cu opt la sută începând cu 1 iunie 2012 faţă de nivelul acordat pentru luna mai 2012 şi cu 7,4 la sută începând cu 1 decembrie 2012 faţă de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2012.
 Cuantumul brut al salariilor de încadrare, al sporurilor, îndemnizaţiilor, compensaţiilor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare aferent personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ, care se stabileşte în conformitate cu prevederile Legii privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ, se majorează în măsura în care personalul îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.
 Pentru personalul din autorităţile şi instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii, aflate în subordinea, sub autoritatea, în coordonarea Guvernului, ministerelor şi celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, precum şi din cele aflate în coordonarea primului-ministru şi cele aflate sub controlul Parlamentului, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de bază/salariilor funcţiei de bază, indemnizaţiilor de încadrare se majorează fără a depăşi nivelul stabilit prin Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările ulterioare.
 Pentru personalul din autorităţile şi instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii, aflate în subordinea, sub autoritatea, în coordonarea Guvernului, ministerelor şi celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, precum şi din cele aflate în coordonarea primului-ministru şi cele aflate sub controlul Parlamentului, ale cărui contracte colective de muncă îşi încetează valabilitatea după data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, salariile se stabilesc potrivit anexei nr. VIII la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările ulterioare, potrivit proiectului de OUG.
 Începând cu luna iunie 2012, cuantumul drepturilor prevăzute la articolul 14 din Legea 118/2010, adică ale urmaşilor membrilor Academiei Române şi urmaşilor membrilor Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, ajutorul lunar pentru soţul supravieţuitor, indemnizaţia pentru instituirea indemnizaţiei de merit şi indemnizaţiile pentru eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care au murit sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987, se majorează cu 2,3 la sută faţă de cuantumul aflat în plată în luna mai 2012, fără a depăşi nivelul în vigoare în luna iunie 2010.
 Actul normativ mai prevede şi majorarea cuantumului compensaţiei băneşti, respectiv al alocaţiei valorice pentru drepturile de hrană şi valoarea financiară anuală a normelor de echipare, precum şi a drepturilor de echipament, care se majorează cu opt la sută începând cu data de 1 iunie 2012 faţă de nivelul acordat pentru luna mai 2012 şi cu 7,4 la sută începând cu data de 1 decembrie 2012 faţă de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2012, fără a depăşi nivelul în vigoare în iunie 2010.
 În acelaşi fel se majorează, din iunie, contribuţia lunară de care beneficiază personalul neclerical angajat în unităţile ce aparţin cultelor religioase din România.
 Personalul din instituţiile publice care a intrat sub incidenţa Legii-cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice şi ale cărui venituri de natură salarială nu au fost diminuate potrivit Legii 118/2010 nu vor beneficia de majorările salariale prevăzute în proiectul de ordonanţă de urgenţă.
 Prin ordonanța de urgență aprobată astăzi s-a realizat recuperarea în totalitate a reducerii veniturilor de natură salarială aprobate prin Legea nr. 118/2010.
 
Serviciul Comunicare şi Relaţii cu Publicul
 
16 Mai 2012
Memorat
 • Marcela
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 189
 • Vezi Profilul
Răspuns: GREVA FOAMEI DE PASTE LA SEDIUL PDL
« Răspunde #46 : Mai 20, 2012, 22:56:47 »

Scrisoare deschisă

Dlui Marius Iacob, seful Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General al României

Revenim cu solicitarea pe care v-am adresat-o în mod public la data de 8 august a.c., de a asigura finalizarea cu maximă celeritate a cercetării privindu-l pe învinuitul civil Ion Iliescu împotriva căruia a fost dispusă începerea urmăririi penale pentru crimele din 13 iunie 1990, prin rezoluţia din 19 iunie 2006.
Subliniem că, începând din luna februarie a.c., Procurorul General al României, d-na Laura Codruţa Kövesi, referindu-se la procesul de interes naţional al crimelor revoluţiei din decembrie 1989 şi al celor din iunie 1990, a afirmat public în mod repetat, sprijinul pentru “asigurarea tuturor condiţiilor necesare pentru ca procurorii care instrumentează aceste cauze să le poată finaliza şi soluţiona cu maximă celeritate”. În cursul lunii aprilie, Ministrul Justiţiei, dl Tudor Chiuariu, şi-a manifestat “sprijinul pentru aflarea adevărului şi rezolvarea cu celeritate a dosarelor privind evenimentele din decembrie 1989 şi a celor din iunie 1990”, afirmând că “reducerea duratei precedurii judiciare a celor două dosare reprezintând una dintre priorităţile mandatului” domniei sale.
Acum o lună, au fost trimişi în judecată inculpaţii militari pentru crimele din 13 iunie 1990, partea disjunsă din respectivul dosar privindu-l pe învinuitul civil Ion Iliescu, fiind declinată Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General al României. Procurorul general a anunţat atunci că va lua măsuri ca şi partea disjunsă a dosarului, în care este anchetat Ion Iliescu “să fie soluţionată cât mai repede şi probele să fie administrate cu celeritate”.
Menţionăm că ofiţerii superiori trimişi în judecată au declarat în faţa procurorilor, sub jurământ, că nu au făcut altceva decât să execute ordinele învinuitului Ion Iliescu; conform rechizitoriului formulat de procurorii independenţi, acesta a luat decizia reprimării din iunie '90, a coordonat-o personal depăşindu-şi atribuţiile, a ordonat intervenţia militară cu muniţie de război şi TAB-uri pentru reprimarea manifestanţilor din Piaţa Universităţii - ceea ce a avut ca urmare moartea şi rănirea prin împuşcare a mai multor persoane.
In numele transparenţei totale care trebuie să existe în procesul crimelor revoluţiei anticomuniste începută în decembrie 1989, vă solicităm să ne comunicaţi următoarele: numele procurorului desemnat pentru soluţionarea respectivului dosar, data la care acesta a fost desemnat, actualul stadiu al cercetării penale, data trimiterii în instanţa judecătorească.
Vă solicităm să faceţi publice eventuale imixtiuni politice sau de altă natură în procesul Justiţiei, acţiuni de ameninţare sau tentative de corupere a reprezentanţilor Justiţiei, care ar fi extrem de grave într-un proces juridic de interes naţional.

Sorin Ilieşiu – Alianţa Civică
Teodor Mărieş – Asociaţia 21 Decembrie 1989
Pompiliu Alămorean – Fundaţia Naţională a Revoluţiei din Decembrie 1989 - Timişoara
Antonie Popescu – Liga Studenţilor din Universitatea Bucureşti 1990
George Costin – Blocul Naţional al Revoluţionarilor 1989
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: GREVA FOAMEI DE PASTE LA SEDIUL PDL
« Răspunde #47 : Noiembrie 19, 2013, 02:30:25 »

Ce liniste s-a facut pe topicul asociatiei lui Ma-lesi! Erau mai guralivi cand erau la putere si cu burtile pline...
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: GREVA FOAMEI DE PASTE LA SEDIUL PDL
« Răspunde #48 : Noiembrie 19, 2013, 02:35:10 »


Si l-au obtinut! Sprijinul minciunii si-al inselaciunii, de le-a iesit pe nas!
Acum chiar nu mai sunt in pericol de a deveni obezi. Acum fac foamea.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: GREVA FOAMEI DE PASTE LA SEDIUL PDL
« Răspunde #49 : Noiembrie 19, 2013, 14:53:33 »

Asta a fost picatura care a umplut paharul rusinii.
Mai sare omul o masa ,doua dar sa se sara circa 300.............. La timpul acela se faceu glume pe seama noastra iar acum chiar daca s-ar face cu adevarat foamea la greu nimeni n-ar mai crede o iota.
Memorat
Răspuns: GREVA FOAMEI DE PASTE LA SEDIUL PDL
« Răspunde #50 : Noiembrie 25, 2013, 07:49:00 »

Da! da !da! ba da ne lesi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LA PASTELE CAILOR FACI GREVA PE BUNE ȘI UNDE LA pdl  .Alo :malesi: ai participat activ la tăierea INDEMNIZAȚIEI  HUUUU
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4]
Schimbă forumul: