Main Content:

Pagini: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 331

ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989

 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #555 : Iunie 21, 2012, 22:18:23 »

COSTIN A VENIT LA CONDUCERE DUPA INCHEIERA PRESCHIMBARILOR,DUPA INSCAUNAREA LUI S-AU MAI SCOS CERTIFICATE SI DACA DA IN BAZA CAREI LEGI SI CATE CERTIFICATE S-AU MAI ELIBERAT?DACA SA INTAMPLAT ASA CEVA TREABA ESTE NASOALA.
Memorat
 • Tepesalexvoda
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 326
 • Dreptate si Onoare!
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #556 : Iunie 21, 2012, 23:24:41 »

Directia a-5a a securitatii statului a fost reactivata de Basescu si ofiterii acesteia sub acoperire au primit in secret grade pentru fapte deosebite,care ar fi acelea?pai simplu distrugerea natiunii Romane reinstaurarea Dictaturii in Romania,numai noi Revolutionari impreuna cu Detinutii Politici si parte din Veteranii de Razboi le mai stateam in cale,drept urmare au trecut la un atac fara precedent in ultimii 4 ani la adresa noastra culminand cu taierea masiva,ilegala a drepturilor conferite de Legile in vigoare,avand drept pretecst asa zisa Criza,aceasta"CRIZA"nu era si pentru ei,ei primind in secret fara a fi publicate in Buletinul Oficial grade traduse in sute de milioane de Euro anual.
Memorat
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #557 : Iunie 21, 2012, 23:31:49 »

Si cei care au tras in noi si ne-au impuscat ca pe caini au fost inaintati in grad dupa Revolutie si mutati in alte localitati ca sa nu fie linsati. Dupa ani de zile cand lucrurile s-au linistit, au aparut criminalii in orasele respective si chiar au avut sansa de a fi parlametari, senatori, consilieri judeteni si municipali, etc.
Directia a 5-a si a 4-a si a 3-a si a 2 si prima 1-a aufost nu activate, ci active din 1989 decembrie (si poate putin inainte) pana acum.
Am o intrebare: Suntem prosti, sau suntem tampiti?
Raspuns: Suntem PROSTI!!!
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #558 : Iunie 22, 2012, 00:37:18 »

Depinde cine face aprecierea. Daca o faci dumneata, nu conteaza decat sub forma de autoapreciere.
Memorat
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #559 : Iunie 22, 2012, 01:11:19 »

Proiectul de Lege, votat pe articole în februarie 2012 pentru modificarea şi completarea Legii 341/2004, “reîncălzit” prin introducerea pe ordinea de zi a Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor în 19 iunie 2012 spre dezbatere, a fost “îngheţat” de parlamentarii noii majorităţi, după modelul predecesorilor.

Ne întrebăm, dacă parlamentarii vor mai găsi timp pentru a soluţiona delicata problemă cu privire la cei care au luptat în Decembrie 1989 pentru libertate, până la vacanţa parlamentară.

Aflăm pe surse că, au existat discuţii între deputatul Niculae Mircovici, senatorul Raymond Luca precum şi alţi colegi  din Comisia parlamentară pentru drepturile revoluţionarilor cu ministru muncii, doamna Mariana Câmpeanu prin care se doreşte găsirea unor soluţii pentru a se relua plata într-un cuantum redus şi chiar uniform pentru aproape toate categoriile beneficiare.

“Cei peste 16000 de luptători cu merite deosebite în Revoluţia din 1989 îşi vor pierde actualele privilegii – scutiri de impozite, subvenţionarea dobînzilor la creditele bancare, gratuităţi – urmând a beneficia  doar de o indemnizaţie redusă, potrivit ministrului muncii, Mariana Câmpeanu. Aşteptăm să se facă ordine în dosarele revoluţionarilor şi apoi vom încerca să introducem o indemnizaţie fixă (pentru luptătorii cu merite deosebite – nr) dar nu la nivelul care a fost până acum, pe care o vom discuta şi cu ei, precum şi o reeşalonare a drepturilor pe care trebuie să le dăm din urmă. Va fi doar o  indemnizaţie fixă şi atât. Nu va mai fi corelată cu nimic altceva, a spus ministul muncii (ştirlie de la ora 14.00, marţi, 19 iunie – rtv).

Actuala putere pare că îşi doreşte să ne umilească precum predecesoarea sa.

Noi informaţii, săptămâna viitoare când suntem “ameninţaţi” din nou, că vom avea un aviz al Guvernului şi va fi introdusă pe ordinea de zi a Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi.

Departamentul de Presă

Asociaţia “21 Decembrie 1989″

Niciun comentariu
Comments RSS
Memorat
 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
TRIBUNAL VALCEA DOSAR 1685/90/2012
« Răspunde #560 : Iunie 22, 2012, 02:38:26 »

Dosar nr. 1685/90/2012       ROMANIA
                  TRIBUNALUL VALCEA - SECTIA I CIVILA
           Conflicte de Munca si Asigurarl Sociale INCHEIERE
                  Sedinta publica din 25 Mai 2012
                  Completul compus din:
                  PRESEDINTE Gelu Dina
           Asistent judiciar Monica Elena Stanisor
           Asistent judiciar Ion Sandulescu
                 Grefier Maria Voica


  S-a luat in examinare actiunea formulata de reclamantul POPESCU TONI domiciliat in Rm Valcea, str. Intrarea Violetelor, nr……, bloc ….., sc….. , ap……., judetul Valcea in contradictoriu cu parata CASA JUDETEANA DE PENSII VALCEA, cu sediul in Rm Valcea, Calea lui Traian nr. 157-159, judetul Valcea, avand ca obiect obligatie de a face - indemnizatii lunare reparatorii.
La apelul nominal facut in sedinta publica a raspuns reclamantul Popescu Toni, lipsind parata Casa Judeteana de Pensii Valcea,
Procedura legal indeplinita.
S-a facut referatul cauzei de catre grefier dupa care:
Reclamantul Popescu Toni avand cuvantul precizeaza ca nu mai are alte cereri de formulat nici probe de administrat solicitand judecarea cauzei pe fond.
Nemaifiind cereri de formuIat nici probe de administrat, tribunalul apreciaza cauza in stare de judecata si acorda cuvantul partii prezente asupra fondului dreptului.
Reclamantul Popescu Toni, avand cuvantul pe fondul cauzei, solicita admiterea actiunii astfel cum a formulat-o si obligarea paratei sa-i acorde indemnizatiile lunare reparatorii potrivit Legii nr. 34112004 si la plata diferentei de drepturi intre indemnizatia platita si cea solicitata.
In sustinerea actiunii, reclamantul Popescu Toni, da citire actelor normative pe baza carora si-a intemeiat actiunea.
                         INSTANTA
Avand nevoie de timp pentru a delibera apreciaza ca se impune amanarea pronuntarii, motiv pentru care:
                          DISPUNE
Amana pronuntarea in cauza la data de 30 mai 2012.

                            1

Pronuntata in sedinta publica de la 25 Mai 2012. Presedinte,
   Dina Gelu    Asistenti judiciari,
Stanisor Monica Elena Sandulescu Ion
Grefier,
Voica Maria
M.V. 31 Mai 2012


                             2
Dosar nr. 1685/90/2012       
                           ROMANIA
              TRIBUNALUL V ALCEA - SECTIA I CIVILA
              Conflicte de Munca si Asigurari Sociale
                       Sentita civila nr. 981
               Sedinta publica din 30 Mai -2012
                    Completul compus din:
                      PRESEDINTE Gelu Dina
                 Asistent judiciar Monica Elena Stanisor
                 Asistent judiciar Ion Sandulescu
                      Grefier Maria Voica


Pe rol fiind pronuntarea asupra actiunii formulata de reclamantul POPESCU TONI domiciliat in Rm Valcea, str. Intrarea Violetelor, nr…., bloc …., sc. …z ap….., judetul Valcea in contradictoriu cu parata CASA JUDETEANA DE PENSII VALCEA, cu sediul in Rm Valcea, Calea lui Traian nr. 157-159, judetul Valcea, avand ca obiect obligatie de a face - indemnizatii lunare reparatorii.
La apelul nominal facut in sedinta publica cu ocazia pronuntarii, au lipsit partile.
Procedura legal indeplinita.
S-a facut referatul cauzei de catre grefier dupa care:
Se constata ca dezbaterile asupra fondului cauzei au avut loc in sedinta publica din data de 25 mai 2012, fiind consemnate in incheierea de sedinta din acea data, incheiere ce face parte integranta din prezenta hotarare, ocazie cu care, tribunalul avand nevoie de timp pentru a delibera, a dispus amanarea pronuntarii la data de 30 mai 2012, cand a trecut la solutionarea pe fond.

                            INSTANTA

Deliberand, constata urmatoarele:
La data de 8 martie 2012, s-a inregistrat actiunea formulata de reclamantul Popescu Toni in contradictoriu cu parata Casa Judeteana de Pensii Valcea, solicitand ca prin hotararea ce se va pronunta sa fie obligata la: acordarea indemnizatiilor lunare reparatorii in valoare de 2020 lei potrivit Legii nr.341/2004; plata diferentei de drepturi dintre indemnizatia platita si cea solicitata; diferenta dintre indemnizatia acordata din ianuarie pana in prezent si indemnizatia la valoarea solicitata, cu cheltuieli de judecata,
In motivarea actiunii reclamantul arata ca incepand cu luna ianuarie 2011, parata a calculat in mod eronat indemnizatia lunara reparatorie raportandu-se la salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011 rezultand o valoare de 1836 lei.       
                              1

Mai arata ca, potrivit prevederilor art. 15 din Legea 287/2010, castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011 este de 2022 lei, astfel ca trebuia avuta In vedere valoarea de calcul a indemnizatiei reparatorii. Ca, s-a adresat paratei In scris despre aceste erori, insa nu i s-a raspuns.
Precizeaza ca modalitatea de calcul a acestei indemnizatii este prevazuta de art. 4 din Legea nr.341/2004, respectiv prin aplicarea unui coeficient de multiplicare asupra salariului mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata.
Actiunea este scutita de plata taxei judiciare de timbru, potrivit art.IS7 din Legea nr.263/2010.
Prin intampinarea depusa la dosar parata Casa Judeteana de Pensii Valcea a solicitat respingerea actiunii, aratand ca dispozitiile art. 15 din Legea nr.287/2010 nu sunt aplicabile, deoarece au in vedere castigul salarial mediu brut si nu salariul mediu brut, la care se refera Legea nr.341/2004.
Analizand actele si lucrarile dosarului, tribunalul retine urmatoarele:
Reclamantul Popescu Toni este beneficiarul unei indemnizatii lunare reparatorii conform Legii nr. 341/2004.
Modalitatea de calcul a acestei indemnizatii este prevazuta de art.4 din aceasta lege, respectiv prin aplicarea unui coeficient de multiplicare asupra salariului mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata.
Pentru anul 2011, bugetul asigurarilor sociale de stat a fost aprobat prin legea nr.287/2010, care la art. 15 prevede: ,,castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011 este de 2.022 lei. "
Potrivit precizarilor paratei, indemnizatia reclamantului nu a fost calculata prin raportare la suma de 2022 lei, ci la suma de 1836 lei, reprezentand salariul mediu aprobat pentru anul 2010, deoarece Legea nr.287/2010 nu contine dispozitii cu privire la salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat la care se refera art.4 din Legea nr.341/12004 raportat la art.15 din Legea nr. 287/2010 vizand "castigul salarial mediu brut".
o astfel de interpretare a textului legal nu poate fi acceptata de instanta, avand in vedere ca partea nu poate fi prejudiciata In drepturile sale pe motiv ca legea nu dispune sau nu este clara.
Faptul ca legiuitorul a omis sa mentioneze expres ca notiunea de salariu regasita In dispozitiile Legii nr.341/2004 se inlocuieste cu notiunea de castig salarial nu conduce la concluzia ca ne aflam in prezenta unui vid legislativ, cum sustine parsta.
Astfel, art.4 din Legea nr.34112004 este foarte clar in ce priveste modalitatea de calcul a indemnizatiei cuvenite reclamantului, specificandu-se ca se are in vedere salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata.


                             2 


Prin urmare, textul citat reprezinta 0 norma de trimitere, respectiv 0 norma a carei structura se completeaza cu prevederile legii bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata, ia prin modificarea continutului normei de referinta se modifica si norma de trimitere, fara a fi necesara 0 prevedere expresa in acest sens.
In cuprinsul legii bugetului asigurarilor sociale de stat aferent anului 2011 nu se mai regaseste notiunea de salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat, ci aceea de castig salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat.
Aceasta diferenta nu este de natura insa a duce la concluzia ca legiuitorul are in vedere alta institutie juridica sau ca prin aceasta modificare s-a urmarit excluderea aplicarii art.15 din Legea nr.287/2010 in situatia reglementata de Legea nr. 341/2004.
Fata de cele aratate, tribunalul va admite actiunea si va obliga parata sa calculeze incepand cu luna ianuarie 2011 indemnizatia lunara reparatorie datorata reclamantului conform art. 4 din Legea nr. 341/2004 prin raportare la castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat prevazut de art. 15 din Legea nr. 287/2010 ,de 2020 lei, precum si sa plateasca acestuia diferentele rezultate intre indemnizatia platita si cea solicitata,

                        PENTRU ACESTE MOTIVE,
                           IN NUMELE LEGII
                               HOTARASTE
Admite actiunea formulata de reclamantul POPESCU TONI domiciliat,in Rm Valcea, str. Intrarea Violetelor, nr. 4, bloc N.29, sc. B, ap.9, judetul Valcea in contradictoriu cu parata CASA JUDETEANA DE PENSII VALCEA, cu sediul in Rm Valcea, Calea lui Traian nr. 157-159, judetul Valcea .
Obliga pe parata sa acorde indemnizatiile lunare reparatorii In valoare de 2020 lei si la plata diferentei de drepturi intre indemnizatia pIatita si cea solicitata.
Definitiva, Cu recurs In termen de 15 zile de la comunicare.
Pronuntata in sedinta publica de la 30 Mai 2012.


Presedinte,
Dina Gelu
      Asistenti jidiciari,
      Stanisor Monica Elena Sandulescu Ion


                              Grefier,
              Voica Gelu
Red.D.G. Tehnored.M.V
19 iunie 2012
                               3

 
Memorat
 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
Răspuns: TRIBUNAL VALCEA DOSAR 1685/90/2012
« Răspunde #561 : Iunie 22, 2012, 02:44:07 »

Dosar nr. 1685/90/2012       ROMANIA
                  TRIBUNALUL VALCEA - SECTIA I CIVILA
           Conflicte de Munca si Asigurarl Sociale INCHEIERE
                  Sedinta publica din 25 Mai 2012
                  Completul compus din:
                  PRESEDINTE Gelu Dina
           Asistent judiciar Monica Elena Stanisor
           Asistent judiciar Ion Sandulescu
                 Grefier Maria Voica


  S-a luat in examinare actiunea formulata de reclamantul POPESCU TONI domiciliat in Rm Valcea, str. Intrarea Violetelor, nr……, bloc ….., sc….. , ap……., judetul Valcea in contradictoriu cu parata CASA JUDETEANA DE PENSII VALCEA, cu sediul in Rm Valcea, Calea lui Traian nr. 157-159, judetul Valcea, avand ca obiect obligatie de a face - indemnizatii lunare reparatorii.
La apelul nominal facut in sedinta publica a raspuns reclamantul Popescu Toni, lipsind parata Casa Judeteana de Pensii Valcea,
Procedura legal indeplinita.
S-a facut referatul cauzei de catre grefier dupa care:
Reclamantul Popescu Toni avand cuvantul precizeaza ca nu mai are alte cereri de formulat nici probe de administrat solicitand judecarea cauzei pe fond.
Nemaifiind cereri de formuIat nici probe de administrat, tribunalul apreciaza cauza in stare de judecata si acorda cuvantul partii prezente asupra fondului dreptului.
Reclamantul Popescu Toni, avand cuvantul pe fondul cauzei, solicita admiterea actiunii astfel cum a formulat-o si obligarea paratei sa-i acorde indemnizatiile lunare reparatorii potrivit Legii nr. 34112004 si la plata diferentei de drepturi intre indemnizatia platita si cea solicitata.
In sustinerea actiunii, reclamantul Popescu Toni, da citire actelor normative pe baza carora si-a intemeiat actiunea.
                         INSTANTA
Avand nevoie de timp pentru a delibera apreciaza ca se impune amanarea pronuntarii, motiv pentru care:
                          DISPUNE
Amana pronuntarea in cauza la data de 30 mai 2012.

                            1

Pronuntata in sedinta publica de la 25 Mai 2012. Presedinte,
   Dina Gelu    Asistenti judiciari,
Stanisor Monica Elena Sandulescu Ion
Grefier,
Voica Maria
M.V. 31 Mai 2012


                             2
Dosar nr. 1685/90/2012       
                           ROMANIA
              TRIBUNALUL V ALCEA - SECTIA I CIVILA
              Conflicte de Munca si Asigurari Sociale
                       Sentita civila nr. 981
               Sedinta publica din 30 Mai -2012
                    Completul compus din:
                      PRESEDINTE Gelu Dina
                 Asistent judiciar Monica Elena Stanisor
                 Asistent judiciar Ion Sandulescu
                      Grefier Maria Voica


Pe rol fiind pronuntarea asupra actiunii formulata de reclamantul POPESCU TONI domiciliat in Rm Valcea, str. Intrarea Violetelor, nr…., bloc …., sc. …z ap….., judetul Valcea in contradictoriu cu parata CASA JUDETEANA DE PENSII VALCEA, cu sediul in Rm Valcea, Calea lui Traian nr. 157-159, judetul Valcea, avand ca obiect obligatie de a face - indemnizatii lunare reparatorii.
La apelul nominal facut in sedinta publica cu ocazia pronuntarii, au lipsit partile.
Procedura legal indeplinita.
S-a facut referatul cauzei de catre grefier dupa care:
Se constata ca dezbaterile asupra fondului cauzei au avut loc in sedinta publica din data de 25 mai 2012, fiind consemnate in incheierea de sedinta din acea data, incheiere ce face parte integranta din prezenta hotarare, ocazie cu care, tribunalul avand nevoie de timp pentru a delibera, a dispus amanarea pronuntarii la data de 30 mai 2012, cand a trecut la solutionarea pe fond.

                            INSTANTA

Deliberand, constata urmatoarele:
La data de 8 martie 2012, s-a inregistrat actiunea formulata de reclamantul Popescu Toni in contradictoriu cu parata Casa Judeteana de Pensii Valcea, solicitand ca prin hotararea ce se va pronunta sa fie obligata la: acordarea indemnizatiilor lunare reparatorii in valoare de 2020 lei potrivit Legii nr.341/2004; plata diferentei de drepturi dintre indemnizatia platita si cea solicitata; diferenta dintre indemnizatia acordata din ianuarie pana in prezent si indemnizatia la valoarea solicitata, cu cheltuieli de judecata,
In motivarea actiunii reclamantul arata ca incepand cu luna ianuarie 2011, parata a calculat in mod eronat indemnizatia lunara reparatorie raportandu-se la salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011 rezultand o valoare de 1836 lei.       
                              1

Mai arata ca, potrivit prevederilor art. 15 din Legea 287/2010, castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011 este de 2022 lei, astfel ca trebuia avuta In vedere valoarea de calcul a indemnizatiei reparatorii. Ca, s-a adresat paratei In scris despre aceste erori, insa nu i s-a raspuns.
Precizeaza ca modalitatea de calcul a acestei indemnizatii este prevazuta de art. 4 din Legea nr.341/2004, respectiv prin aplicarea unui coeficient de multiplicare asupra salariului mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata.
Actiunea este scutita de plata taxei judiciare de timbru, potrivit art.IS7 din Legea nr.263/2010.
Prin intampinarea depusa la dosar parata Casa Judeteana de Pensii Valcea a solicitat respingerea actiunii, aratand ca dispozitiile art. 15 din Legea nr.287/2010 nu sunt aplicabile, deoarece au in vedere castigul salarial mediu brut si nu salariul mediu brut, la care se refera Legea nr.341/2004.
Analizand actele si lucrarile dosarului, tribunalul retine urmatoarele:
Reclamantul Popescu Toni este beneficiarul unei indemnizatii lunare reparatorii conform Legii nr. 341/2004.
Modalitatea de calcul a acestei indemnizatii este prevazuta de art.4 din aceasta lege, respectiv prin aplicarea unui coeficient de multiplicare asupra salariului mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata.
Pentru anul 2011, bugetul asigurarilor sociale de stat a fost aprobat prin legea nr.287/2010, care la art. 15 prevede: ,,castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011 este de 2.022 lei. "
Potrivit precizarilor paratei, indemnizatia reclamantului nu a fost calculata prin raportare la suma de 2022 lei, ci la suma de 1836 lei, reprezentand salariul mediu aprobat pentru anul 2010, deoarece Legea nr.287/2010 nu contine dispozitii cu privire la salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat la care se refera art.4 din Legea nr.341/12004 raportat la art.15 din Legea nr. 287/2010 vizand "castigul salarial mediu brut".
o astfel de interpretare a textului legal nu poate fi acceptata de instanta, avand in vedere ca partea nu poate fi prejudiciata In drepturile sale pe motiv ca legea nu dispune sau nu este clara.
Faptul ca legiuitorul a omis sa mentioneze expres ca notiunea de salariu regasita In dispozitiile Legii nr.341/2004 se inlocuieste cu notiunea de castig salarial nu conduce la concluzia ca ne aflam in prezenta unui vid legislativ, cum sustine parsta.
Astfel, art.4 din Legea nr.34112004 este foarte clar in ce priveste modalitatea de calcul a indemnizatiei cuvenite reclamantului, specificandu-se ca se are in vedere salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata.


                             2 


Prin urmare, textul citat reprezinta 0 norma de trimitere, respectiv 0 norma a carei structura se completeaza cu prevederile legii bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata, ia prin modificarea continutului normei de referinta se modifica si norma de trimitere, fara a fi necesara 0 prevedere expresa in acest sens.
In cuprinsul legii bugetului asigurarilor sociale de stat aferent anului 2011 nu se mai regaseste notiunea de salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat, ci aceea de castig salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat.
Aceasta diferenta nu este de natura insa a duce la concluzia ca legiuitorul are in vedere alta institutie juridica sau ca prin aceasta modificare s-a urmarit excluderea aplicarii art.15 din Legea nr.287/2010 in situatia reglementata de Legea nr. 341/2004.
Fata de cele aratate, tribunalul va admite actiunea si va obliga parata sa calculeze incepand cu luna ianuarie 2011 indemnizatia lunara reparatorie datorata reclamantului conform art. 4 din Legea nr. 341/2004 prin raportare la castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat prevazut de art. 15 din Legea nr. 287/2010 ,de 2020 lei, precum si sa plateasca acestuia diferentele rezultate intre indemnizatia platita si cea solicitata,

                        PENTRU ACESTE MOTIVE,
                           IN NUMELE LEGII
                               HOTARASTE
Admite actiunea formulata de reclamantul POPESCU TONI domiciliat,in Rm Valcea, str. Intrarea Violetelor, nr. 4, bloc N.29, sc. B, ap.9, judetul Valcea in contradictoriu cu parata CASA JUDETEANA DE PENSII VALCEA, cu sediul in Rm Valcea, Calea lui Traian nr. 157-159, judetul Valcea .
Obliga pe parata sa acorde indemnizatiile lunare reparatorii In valoare de 2020 lei si la plata diferentei de drepturi intre indemnizatia pIatita si cea solicitata.
Definitiva, Cu recurs In termen de 15 zile de la comunicare.
Pronuntata in sedinta publica de la 30 Mai 2012.


Presedinte,
Dina Gelu
      Asistenti jidiciari,
      Stanisor Monica Elena Sandulescu Ion


                              Grefier,
              Voica Gelu
Red.D.G. Tehnored.M.V
19 iunie 2012
                               3
[/color][/size] 
Memorat
 • iulia
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #562 : Iunie 22, 2012, 07:53:06 »

Multumesc dl. Toni pentru sentinta, ne v a ajuta si pe noi la proces
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #563 : Iunie 22, 2012, 09:49:19 »

Obliga pe parata sa acorde indemnizatiile lunare reparatorii In valoare de 2020 lei si la plata diferentei de drepturi intre indemnizatia pIatita si cea solicitata.
Definitiva, Cu recurs In termen de 15 zile de la comunicare.
Pronuntata in sedinta publica de la 30 Mai 2012.CRED CA VEI AJUNGE LA CERERE DE INDREPTARE A ERORII MATERIALE TONI.......

ANALIZEAZA COMPARATIV.


VOR TREBUI SA FORMULEZE:

HOTARASTE...............


 admite actiunea si  obliga parata Casa de pensii  sa calculeze incepand cu luna ianuarie 2011 indemnizatia lunara reparatorie datorata reclamantului conform art. 4 din Legea nr. 341/2004 prin raportare la castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat prevazut de art. 15 din Legea nr. 287/2010 ,de 2020 lei, precum si sa plateasca acestuia diferentele rezultate intre indemnizatia platita si cea solicitata in mod vuvenit,
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #564 : Iunie 22, 2012, 09:51:55 »

Alex, chiar vreau ca ordinul tau sa functioneze....vreau sa mi raspunzi cinstit.....militeanca Onisor, cea care ma acuza ca am contribuit la OMORAREA barbatutui ei participand la revsi fiind de partea armatei, nu am tinut cu militia si secu, el murind impuscat incercand sa sara GARDUL IN U.M. 15 12 si care ulterior, a fost facuta militianca in locul sotului ei, apoi data afara din militie......stie ea pentru ce dar, si noi,CHIAR ACEASTA INDIVIDA FACE PARETE DIN ORDIN?HuhHuh?deci ne ducem ....undeva...Alex...CHIAR AM CREZUT IN REANVIEREA REVOLUTIONARILOR>>>>TOTUL ESTE O MARE MOCIRLA,si cred ca nu mai exsita valori umane...sa tio pupi pe militeanca, cum a pupato si fricosul de sucuturdean.
IULIA DRAGAAAAAAAAAAAAAAAA>>>>>..............EI SUNT  ORDINULLLLLLLLL  DE SIBIU..........
TE ROG......MAI SPUNE CITE CEVA SI DIN CEI DE LA ET 5 DIN DUMBRAVA.............SI EI AU CERTIFICATE?.................MA REFER LA AIA DE TRAGEAU IN VOI.....................SI EI VOR ORDINUL  SI MEDALIA?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #565 : Iunie 22, 2012, 10:30:10 »

Ups! Upsss!! UPPSSS!!!

De aceea l-a primit si-l protejeaza Alexpressaru number one pe Secatura?
http://www.dailymotion.com/video/x2ddjb_helena-paparizou-my-number-one-gree_music.
Docttore... Colonele.... esti tare!

UPPSSS!!! Upsss!! Ups! F a s s s . . .
Memorat
 • Marius
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1077
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #566 : Iunie 22, 2012, 12:38:41 »

Sibienii, înainte de a se erija în lideri ai mişcării revoluţionare, ar trebui să rezolve o problemă din propriul lor oraş: existenţa bulevardului care are numele criminalului comunist Vasile Milea.
http://harta.sibiu.rou.ro/strada/bulevardul-milea-vasile_13326/
Ar putea fi o primă acţiune a ordinului pe care vreţi să-l faceţi - să obţineţi schimbarea numelui acestui bulevard.
Astfel aţi da şi dovadă că sînteţi capabili de a obţine rezultate concrete, că de palavragii care spun că luptă pentru revoluţie şi revoluţionari e plin.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #567 : Iunie 22, 2012, 12:46:20 »

Ministerul Apărării Naţionale Corneliu Dobriţoiu SA FACA PUBLICA LISTA CU TOTI CEI CARE AU PRIMIT GRADE PE NEDREPT, INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA SAU MEMBRI AI SOCIETATI CIVILE, sa vedem si noi cine-s INPOSTORI CU GRADE si sa inceapa cu gen. ONTANU.


Dobriţoiu: Gradele militare acordate pe nedrept vor fi retrase

de Tudor Neacsu Postat la: 21.06.2012 18:14 Ultima actualizare: 21.06.2012 18:15
 
Ministerul Apărării Naţionale va organiza o comisie care va analiza modul în care fosta conducere a instituţiei a acordat gradele militare, cele acordate pe nedrept urmând să fie retrase, a declarat, joi, la Galaţi, ministrul de resort, Corneliu Dobriţoiu.
"Fenomenul este unul foarte amplu. Noi vom organiza o comisie de analiză a fiecărui caz în parte, în aşa fel încât la sfârşitul acestui proces de scurtă durată să adoptăm măsurile administrative şi legale necesare în scopul retragerii gradelor oferite în mod oneros şi redării demnităţii şi respectului pentru gradul militar", a declarat, joi, ministrul Apărării, citat de corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit lui Dobriţoiu, chiar dacă aceste grade au fost acordate unor cadre în rezervă, ele nu sunt mai puţin importante, iar avansarea de la soldat sau absolvent la gradul de colonel este una jignitoare pentru armată.
"De regulă, avansările cadrelor militare în rezervă se fac în urma unor activităţi de pregătire a rezervei, activităţi care se încheie cu unele aprecieri de serviciu. În baza acestor aprecieri oamenii se avansează în câte o treaptă, nu ca Făt-Frumos, Fiul Iepei, să crească într-o noapte cât alţii în zece ani. Fiecare grad are impactul lui emoţional şi valoarea lui simbolistică, ori în momentul în care cineva care nici nu a trecut prin armată, sau când a văzut armata a excclamat «Uite, mamă, trec soldaţii!», a ajuns de la soldat sau de la absolvent la gradul de colonel este mult prea mult, iar instituţia aceasta nu merită jignită în acest fel", a cocnchis Dobriţoiu.
Ministrul Apărării Naţionale s-a aflat, joi după-amiază, la Galaţi, unde a participat la ceremonia de repatriere din Afganistan a militarilor care fac parte din Elementul de Comandă şi Control Zabul şi a Batalionului 1 Manevră.
Evenimentul a avut loc la sediul Batalionului 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei", din Galaţi. La acţiune au luat parte, pe lângă cei 650 de militari şi cadre militare în activitate şi în rezervă, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi rude ale militarilor.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #568 : Iunie 22, 2012, 14:33:06 »

Ups! Upsss!! UPPSSS!!!

De aceea l-a primit si-l protejeaza Alexpressaru number one pe Secatura?
http://www.dailymotion.com/video/x2ddjb_helena-paparizou-my-number-one-gree_music.
Docttore... Colonele.... esti tare!

UPPSSS!!! Upsss!! Ups! F a s s s . . .


Chiar nu inteleg ce spuneti voi. EU II PROTEJEZ PE TOTI REVII IMPOTRIVA CARORA NU SUNT PROBE CI DOAR VORBE. SI PE TINE PERJU si pe Iulia....
Memorat
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #569 : Iunie 22, 2012, 15:06:28 »

[size=18[/size]doar faptul ca postati cu pseudonim, spune multe despre voi!!!
Memorat
Pagini: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 331
Schimbă forumul: