Main Content:

Pagini: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 132

IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII

 • criss
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4
 • Vezi Profilul
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1800 : Februarie 05, 2013, 18:37:20 »

-aceşti ,,IMPOSTORI,,şi ,,FALŞI REVOLUŢIONARI,,din CRAIOVA trebuie scoşi la suprafaţă pentru ca să fie pedepsiţi conform legilor Constituţionale în vigoare :
 1)JIANU MARIN
   t.ION m.TUDORA
   n.24-02-1928
   loc.DOBROTEŞTI
   seria LRM-J,nr.00018
   Nr.ordine 7456 în M.Of nr.467bis/07-07-2010
  (acest IMPOSTOR este şi URMAŞ DE EROU-MARTIR,a fost făcut Luptător Remarcat pe Lg.341/2004 în anul 2007 şi nu deţine Certificat de aplicare a Lg.42/1990.)

 2)JIANU IANCU-ADRIAN
   t.MARIN m.VASILICA
   n.25-05-1955
   loc.CRAIOVA
   seria LRM-J,nr.00017
   Nr.ordine 7453 în M.Of nr.467bis/07-07-2010
   (acest IMPOSTOR este fiul IMPOSTORULUI ,,JIANU MARIN,,descris mai sus la nr.1,a fost făcut Luptător Remarcat pe Lg.341/2004 în anul 2007şi nu deţine Certificat de aplicare a Lg.42/1990.)

  3)MIERTESCU GHEORGHE
    t.ION m.FLOAREA
    n.24-04-1928
    com.ISVOR
    seria PRT-M ,nr.00003
    Nr.ordine 100 M.Of nr.467bis/07-07-2010
 (acest IMPOSTSR a lucrat în POLIŢIA POLITICĂ COMUNISTĂ şi a fost făcut Participant după aplicarea Lg.341/2004,adică în 2007.Nu este beneficiar al Lg.42/1990.)

 
   
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1801 : Februarie 06, 2013, 11:30:33 »

? ! ? Ce legatura au cu Brasovul?!
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1802 : Februarie 12, 2013, 11:24:57 »

Daca a trecut mai mult de un an de la moartea Mariei Petrascu, acum se poate vorbi deschis despre ce a facut ea in legatura cu revolutia si revolutionarii? Sau cine deschide subiectu asta e luat la scatoalce daca spune lucruri care nu sint de lauda? Sa stiu daca sa mai zic ceva sau sa va las asa, in pozitie de onor in fata decoratiei pe care ia dato Basescu. Nu am nimic cu ea. Dumnezeu sa o ierte. Am treaba cu adevarurile si minciunile istoriei intamplarilor din Brsov.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1803 : Februarie 12, 2013, 11:35:28 »

Daca a trecut mai mult de un an de la moartea Mariei Petrascu, acum se poate vorbi deschis despre ce a facut ea in legatura cu revolutia si revolutionarii? Sau cine deschide subiectu asta e luat la scatoalce daca spune lucruri care nu sint de lauda? Sa stiu daca sa mai zic ceva sau sa va las asa, in pozitie de onor in fata decoratiei pe care ia dato Basescu. Nu am nimic cu ea. Dumnezeu sa o ierte. Am treaba cu adevarurile si minciunile istoriei intamplarilor din Brsov.
BRASOVENE...NE CALCI PE URME....NU STII LA CE TE EXPUI.RAPORTUL ANTRE "NOI"SI "EI"ESTE DE3 LA UNU,IAR APELUL TAU LA ONOAREA SI CURAJUL CELORLALTI SEAMANA IZBITOR CO AL NOSTRU.INCURAJATOR CA DIN CE IN CE MAI MULTI ISI REGASESC MANDRIA DE DECEMBRISTI.CU DUMNEZEU INAINTE,NE VOM NUMARA '"IN LUPTA" !!!
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1804 : Februarie 12, 2013, 13:09:25 »

Eu nu o regasesc domnule Burada. Eu am fost totdeauna mndru ca a am participat cei doi "R" din Brasov, la Revolta din 1987 si Revolutia din 1989. Atitudinea asta m-a costat prea mult ca sa renunt la ea. Nu sti cum ne vanau pe cei cre am intrat in sindicatu infintat de Iosif in Roman S.A., la Autocamioane Brasov. Multi au fost dati afara, la multi nu le-au dat lefurile pe care le meritau si le-au facut o gramada de mizerii. Ma tot mir ca el nu povesteste ce a tras de pe urma indrazneli de a face un sindicat anticomunist in cea mai securista uzina din Brasov si poate ca din toata Romania. Odata am sa povestesc eu daca nu o face el. Am vazut ca vrea sa isi faca un blog pe portalul sindical si astept sa vad ce o sa scrie acolo. Sevaciuc are blogul Sevaciclon si a scris deja o multime de lucruri interesante si adevarate.
Sa iti povestesc cum a inceput totu, povestea 15 Noiembrie de dupa Revolutie. Era pe la pauza de pranz. Inca mergea statia de amplificare de la Clubul I.A.Bv, avea program dimineata pana la inceperea programului de munca, la pauza de la 11 si dupa incheierea programului de lucru, la ora 3 sau trei si un sfert (ca au zis sefii ca pauza de 20 de minute se adauga la cele opt ore de munca si au decalat si inceperea programului de lucru, la 7 fara 5 trebea sa fim la locurile de munca). Noi eram cu certurile de dupa daramarea lui Ceausescu. Erau facute alegerile feseniste pe ateliere, sectii si uzina. Iosif cu Ghesa ne reprezentau la Primarie, alti doi stegari erau delegati sa ne reprezinte la Judeteana. Da in uzina tot erau framantari ca dintr-o data toti activistii P.C.R. se recomandau ca mari fani ai daramarii lui Ceausescu si ca cadre (asta era cacafonia preferata pe care o faceam intentionat pe atunci) tehnice de mare specialitate. Erau cativa si asa, de ce sa nu recunosc, da majoritatea erau niste imbuibati care nu muncisera niciodata pe vreme lui Ceausescu si habar nu aveau sa calculeze o evolventa sau sa faca un copier, sa repare o freza sau cand sa schimbe uleiu la prese. Daca ii puneai pe linia de fabricatie nu stiau decat sa dea din  gura. Da deja incepusera sa se reaseze relatiile. Nu le mai era chiar asa de frica ca vin la fabrica dimineata si noi ii spanzuram la pranz. No si in situatia asta numa aud vocea de la statia de amplificare facand anuntul de la care a pornit totu:
- Din ordinul domnului Gheorghe Iosif dela consilu local (sau primarie, nu mai stiu, da asa cumva a zis), cei care au fost deportati in 15 noiembrie 1987 si ceilalti muncitori din uzina sint invitati la ora saisprezece la Clubul I.A.Bv. ca sa infiinteze sindicatul 15 noiembrie.
Bai frate le-a inghetat singele in vine comunistilor. Erau ei cam pamantii dupa Revolutie, da atunci s-au si invinetit. Dintrodata au devenit posaci si nervosi cu totii. Ei credau ca odata ajuns la Primarie Iosif o sa se faca fesenist si o sa fie de al lor. Anuntu ala a sunat ca o declartie de razboi la adresa conducerii uzinei, adica a securistilor si comunistilor care se inghesuiau pe funcitiile de conducere. Iar dupa ce a reusit sa il infiinteze si sa puna presedinte unu dintre deportatii din `87, pe Sevaciuc, s-au prins comunistii ca degeaba s-au agitat sa fie prin structurile F.S.N., ca ele trebeau desfiintate in curand ca tara sa functioneze ca orice tara normala la cap, cu partide, cu administratii in intreprinderi, cu sindicate si etc. Imediat au purces sa-si faca propriul lor sindicat, da le luase Iosif si Sevaciuc caimacu. Daca nu ar fi luat atunci primul startu, nu ar mai fi reusit sa infiinteze un sindicat anticomunist. Sau mai rau, poate ca l-ar fi infiintat comunistii, sa sa spoiasca in anticomunisti. Ar fi multe de povestit da astept sa o faca Iosif si Svaciclon.
Daca se face ordine la Brasov atunci trebe sa ne scape Socaciu si de Mardare si de Aranusi. Demi a avut dreptate in ce a declarat si trebe ca ministru nostru sa tina cont de declaratiile lui. O sa afle ca si Demi are bubele lui, da despre el nu se poate spune ca nu a fost in coloana care a venit de la Ghimbav la Brasov ca sa intareasca randurile revolutionarilor care demonstrau in centru. De mine e mai usor ca inca nu s-au prins cines, deaia il sprijin pe Thundr, ca pe el il stiu si e foarte expus. Fac si eu ce pot, da stiu ca o vorba de imbarbatare e importanta cand esti izolat de nemernici. Deaia va felicit ca aveti curajul sa va luati de Goliatul impostorilor de la voi.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1805 : Februarie 12, 2013, 17:15:40 »

http://www.youtube.com/watch?v=yI-Uijw5ge4

 SA ZICEM CA NU STIU CINE ESTI

AI CE AI CU MARIA, AI AVUT SI INAINTE DE MOARTE, AI SI DUPA DE-O  TOT POMENESTI, PE DEMI IL LOVESTI VOALAT, TOATE ASTEA CA SA IASA URSUL GRIZLI DIN BIRLOG, EI BINE VAD CA ATI COMENTAT POZITIV DISCURSUL ELITELOR DE LA AS 21 BV LA INTILNIREA CU SS-UL, EU AM AJUNS UN PIC MAI TIRZIU SI NU AM FORTAT INTRAREA, INCA MA ABTIN
         
                TE PROVOC SA RECUNOSTI ADEVARATA VALOARE
                FAPTELE NU VORBELE TE FAC SA FI MARE

                   VENITI DE LUATI LUMINA
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1806 : Februarie 12, 2013, 18:16:38 »

Elitelor de la asociatia 21 din Brasov? Mai! Voi cati sinteti in asociatie de vorbesti de elite, la plural? Eu am auzit ca numa cate degete la o mana. Am auzit gresit? Pe Demi nu il lovesc voalat domnule Boanca. Am avut o parere exceptionala despre el si l-am laudat oricand am avut ocazia, da pana am citit de fratiso si felul in care l-a facut revolutionar si mai ales despre felul in care a tradat revolutionarii complotand alaturi de Costin si alti impostori. E vina mea ca s-a facut de ras mergand in gasca nesimtitilor din Bucuresti? Ai grija ca nu ma poti duce cu presu. Eu scriu putin pe forum pentru ca incerc sa citesc cat mai mult din urma, sa recuperez ce nu am citit cat am fost la stapan. Asa ca sint la curent cu manevrele voastre. Pentru ce a facut la revolutie Demi are respectul meu. Pentru ce a facut in grupul ala de infractori care i-a lasat pe luptatori si pe urmasi fara indemnizatii ii bat insa obrazul. Sti tu, ce a fost si ce-a ajuns! S-a lasat dus de nas si el, da si voi, de iubita voastra ziarista de la Drum Nou si uite unde v-a dus, intr-un grup de falsi revolutionari si infractori periculosi si v-a compromis pentru totdeauna. Ma mir cum de tot nu va dati seama ca si-a batut joc de voi. Repet, stima pentru Demi din 1989, mila pentru cel de acum, "elitistul". Spune-i sa isi revina din iluziile tineretii, ca nu am intalnit intre revolutionari niciunu care sa nu vrea sa ii traga una pe cocoasa. Pe mine nu ma afecteaza magria voastra cu pedelistii, da daca nu se revine la plati si la indemnizatia din lege, cand voi fi pensionar am sa joc fotba cu proteza lui prin parcul central.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1807 : Februarie 12, 2013, 18:50:52 »

LAS-O IN PACE PE MARIA PETRASCU SA SE ODIHNEASCA IN PACE, DACA POTI, DACA NU, ASTA-I OMUL! DESPRE FRATELE LUI DEMI POTI SA VORBESTI CU EL PERSONAL, IN SCHIMB CE POT EU SA ZIC SI SA CONFIRM CU ACTE IN REGULA, L-AM GASIT IN DOSARUL MEU DE URMARIT PE CARE L-AM SCOS DE LA CNSAS, UNDE SCRIE CA AVEA DEJA DOSAR INTOCMIT URMIND SA FIE TRIMIS LA CERCETARI PENALE, ORICIND PUTEM VORBI CU IOSIF SA POSTEZE PE PORTAL. TAIEREA INDEMNIZATIILOR A FOST FACUTA DE CLASA POLITICA MAFIOT-O COMUNISTA CARE A NENOROCIT ROMANIA DE 23 DE ANI INCOA, PDL-USL ACEIASI MIZERIE.
Memorat
 • emil cc
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 325
 • Vezi Profilul
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1808 : Februarie 12, 2013, 19:30:12 »

Boaca, vrei sati spun eu cinei brasoveanu, si asa lucrezi la o carte din cite am auzit, poate te ajuta el sa publici, ca a mai publicat
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1809 : Februarie 12, 2013, 19:58:57 »

Uite ca putem discuta normal. Pe Maria Petrascu o las in pace ca oricum nu i se mai poate face nimic si nu vreau sa ma lupt cu memoria ei. Da uite ca nu ne lasa ai ei in pace. De initiativa de a da numele ei unei strazi din Brasov ai auzit? Pai ce, ea a fost Liviu Babeas? Vor securistii sa dea nume unor agenti de ai lor strazilor Brasovrului? Ati inebunit sa acceptati asa ceva? Adevaratii oponenti ai regimului comunist nu au fost inmormantati cu onoruri militare, da ea da, ca il avea pe nasu in suflet. Voi tot nu pricepeti ce a insemnat ordinu post mortem si inmormantarea cu onoruri militare? Ca era ofiter ma omule, aia insemna. Si cum nu era de armata, inseamna ca era de alt fel. Acum vreti sa ii mai poarte numele si o strada din Brasov. Chiar nu mai aveti obraz, ce vreti, sa-i faceti concurenta lui Liviu Babes? Va prefaceti ca nu intelegeti sau chiar nu va duce mintea sa intelegeti ce plan al secu se desfasoara in Brasov. Mai faceti voi un singur pas in directia asta si o sa vedeti ce scandal o sa iasa. Chiar credeti ca o sa puteti sa va bateti joc de cel mai anticomunist oras din Romania? Atatia batrani anticomunisti de mare caracter au plecat de pe lumea asta fara sa le acorde autoritatile nici cea mai mica atentie. Exista vreo strada care sa-i poarte numele exceptionalului doctor fara de arginti si luptator anticomunist Teofil Mija? Da batranului avocat si luptator pentru dreptate Remus Cocos? Da pentru singuru politician cinstit de dupa 1989 pe care l-a dat Brasovul, Victor Ioan Pica? Spunei-i lui Bjoza al vostru ca la niciunu nu-i ajunge nici pana la genunci. Aveti grija ce faceti.

      

                   Teofil Mija                        Remus Cocos                 Victor Ioan Pica
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1810 : Februarie 12, 2013, 20:26:40 »

Pana la "genunchi", brasovene, in rest ai dat un raspuns de clasa.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1811 : Februarie 12, 2013, 21:05:48 »

DIVERSIUNEA E SUBTILA SI BINE PUSA IN PAGINA, EU O SA-TI RASPUND SIMPLU SI CUM VAD EU LUCRURILE.
TOT RESPECTUL MEU PT DETINUTII POLITICI, PE NEA OCTAV BJOZA PE CARE L-AI TRECUT LA PITICI, E PRESEDINTELE DETINUTILOR POLITICI PE TARA, GRAD DE COMPARATIE EU NU FAC SI-MI CINSTESC INAINTASII CU DRAGOSTE SI RESPECT DE ACEEA CIND AU LOC INTRUNIRI SAU LANSARI MERG CU DRAG LA EI LA ASOCIATIE. DIN NEFERICIRE IN AFARA DE DEMI, NU AM VAZUT REVOLUTIONARI DE LA ASOCIATIA LUI MAIOR. PE DOMNUL DOCTOR MIJA L-AM CUNOSCUT PERSONAL, UN OM MODEST CU CARACTER, VENIT PARCA DINTR-O ALTA LUME, DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA. MARIA PETRASCU A FOST DECORATA PT CA A FOST UN ZIARIST DE EXCEPTIE, UN LUPTATOR ANTICOMUNIST CONVINS, CARE NU A AVUT MAMA SI TATA IN LUPTA PE CARE A DUS-O IMPOTRIVA COZILOR DE TOPOR, IN CEEA CE PRIVESTE STRAZILE, TOTI AR TREBUI SA AIBA CITE UNA.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1812 : Februarie 12, 2013, 21:14:31 »

IMI CER SCUZE, NU L-AM UITAT PE LIVIU BABES, EROU NATIONAL!
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1813 : Februarie 12, 2013, 21:43:52 »

Nu am inteles care ar fi diversiunea?
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1814 : Februarie 12, 2013, 22:13:32 »

NICI EU NU AM PREA INTELES, DAR CRED CA E AIA CU ADRIAN NASTASE CARE E LA PUSCARIE DETINUT POLITIC, ASA ZIC COMUNISTII LUI, COPILASII LUI, CA NU AR FI HOT!
Memorat
Pagini: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 132
Schimbă forumul: